NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehet√Ķvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermel√Ķd√Ķ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadk√Ķm√Ľves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszer√Ľ alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jelleg√Ľ párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan el√Ķidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és id√Ķjárásbefolyásolással el√Ķidézett világszint√Ľ gabona terméskiesés, majd az azt követ√Ķ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, √Ķszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "id√Ķzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterel√Ķ hadm√Ľveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási id√Ķpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemz√Ķk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkett√Ķ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismer√Ķse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború el√Ķzi meg, ahogy történt ez az els√Ķ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi id√Ķben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetev√Ķn keresztüli befolyásra gyúr, a vezet√Ķ valuta szerepére. Kísér√Ķjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, el√Ķtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kett√Ķs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelez√Ķivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezet√Ľ pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amir√Ķl tudvalev√Ķ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a leveg√Ķben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "leveg√Ķ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és f√Ķleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billenty√Ľ leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megel√Ķz√Ķ id√Ķszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralév√Ķ sz√Ľk id√Ķtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt el√Ķsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szint√Ľ átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehet√Ķséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében él√Ķk sem tudják mit f√Ķztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#31 | gladiator07 - 2014.05.15. 15:42:18
Igen L√°szl√≥, √©n is 1 az 1, - ben √≠gy gondoltam. A rug√≥, ami mozgat benn√ľnket hasonl√≥ emelked√©s√Ľ!
Azért jó így beszélgetni!
..)
#32 | piskota - 2014.05.15. 16:11:45
"...s a hatalom fél minden fajta magyarkodás megnyilvánulásától, mert lehet talán félti a létjogosultságát."

Pontos√≠tan√©k a "magyarkod√°st" illet√Ķen...
√ögy gondolom, hogy nem a magyars√°g az, aki "magyarkodik"...
A magyar √©l √©s hal, k√∂zben h√°zasodik, gyereket nemz, felnevel, dolgozik, t√∂bbnyire l√°t√°st√≥l-vakul√°sig, sz√°nt, vet, hogy m√°s arathasson, s tudja ugyan, hogy √Ķ √©s csal√°dja magyar, amit term√©szetes √°llapotk√©nt vesz tudom√°sul.., vagyis igaz√°b√≥l nem is √©r r√° "magyarkodni"...
Akkor h√°t kik "magyarkodnak"? Na vajon?
Gyz
#33 | piskota - 2014.05.15. 16:22:10
Példát is felhozhatok a "magyarkodásra": Szegedi Csanád!
Gyz
#34 | Hegel - 2014.05.15. 20:55:59
Pisk√≥taSmile nekem is mondt√°k m√°r hogy magyarkodok..na nem mert d√≥zs√°s vagyok, hanem a cimer van a kab√°tomon t√∂bben is vagy a nyilaz√≥ skyt√°k brossban s√Ķt sujt√°sos kab√°tk√°t himzett dolgokat viselek a b√∂r taty√≥m√≥n Turul, aranyszarvas stb. √Čs √©n √∂r√∂mmel viselem ezeket a jelz√Ķket aranybizbax helyett...

Volt aki a buszon lecs√≥t√°nyozott a cimeres ez√ľst med√°l miatt...naja nem az √©n feh√©r fajt√°m volt...Csak n√©ztem a pimaszs√°g√°n!

De volt aki r√°msz√≥lt mivan ezek n√©lk√ľl nem tudj√°k hogy magyarorsz√°gban vagy?

Sok ember azt is √°lmagyarnak v√©li aki ezeket a szimb√≥lumokat b√ľszk√©n viseli, pedig ezek a mieink.

√Črkekes a magyar p√≥l√≥k tele vannak anglom√°n faxs√°gokkal net√°n amcsi z√°szl√≥val angollal stb az nem szurja senki szem√©t az trendy de az aranyszarvas kit√ľz√Ķ vagy a gy√∂ny√∂r√ľ cimer√ľnk m√°r cikinek hat?

Ha √Ķk hordhatj√°k a maguk√©t s√Ķt ide is gy√°rtanak bel√Ķle akkor mi bizony viselj√ľk csak min√©l s√ľr√ľbben a saj√°t kincst√°raink szimb√≥lumait!

Gondolom ez azért nem magyarkodás hanem a magam értékeimnek a tiszteleteGrin


Gladi csak f√Ķlhoztam egy p√©ld√°t, mert epret termeszt a l√°nyom √©s m√°s mint amit a pinacon l√°tok izre szagra....
De krumplit m√°r vettem gmo-st olyan keser√ľ volt mint a fene....pedig sz√©p volt l√°tv√°nyk√©nt....Teh√°t ami mutat√≥s nembiztos hogy j√≥ is!
Megvettem mert nemigen volt m√°s h√°√°√°t bev√°s√°roltam.Grin
#35 | Renegat - 2014.05.15. 22:30:16
Kedves Gladiator07 !

√ögy l√°tom, hogy hozz√°sz√≥l√°saidban visszat√©r√Ķen n√©mi ezoterikus szeml√©letm√≥d egyes√ľl az emberi l√©t k√©rd√©seinek mi√©rtjeivel kapcsolatban. Rengeteg mi√©rt k√©rd√©s halmoz√≥dik fel bennem is √©s kev√©s hozz√° az √©lettapasztalat s tal√°n m√©g egy emberi √©let is. Min√©l nyitottabb, befogad√≥bb az ember, ann√°l t√∂bbsz√∂r mer√ľl fel az eddig elfogadott (m√°r ha van ilyen) abszol√ļtummal szembeni k√©ts√©g, ami tov√°bb fokozza az √ļt-√©s igazs√°gkeres√©s k√©nyszer√©t.

Mint írtad:
-"Igen a "V√©gid√Ķkre" sokan az√©rt "sz√ľlett√ľnk" le, s v√°llaltuk ennek keserny√©s √≠z√©t, mert a "m√©lys√©g" tov√°bbi meg√©l√©s√©hez a saj√°t "megv√°lt√°sunkhoz" sz√ľks√©ges, √©s higgy√©tek el vannak a f√∂ldin√©l sokkal de sokkal, elszomor√≠t√≥bb, s "m√©lyebben" s√≠nyl√Ķd√Ķ √©l√Ķhelyek, melyeket a kanoniz√°lt m√Ľvall√°s is eml√≠t, persze m√°st√≥l, m√°sk√©ppen √°tvett helysz√≠nk√©nt."

Most tal√°ltam - lehet hogy nem a b√∂lcsek k√∂v√©t - egy sz√°momra viszonylag elfogadhat√≥ gondolat √©breszt√Ķ elemz√©st Rael: Inteligens diz√°jn c√≠m√Ľ k√∂nyv√©b√Ķl, az ember genezis√©r√Ķl, ami ezel√Ķtt 13 000 ezer √©vvel ezel√Ķtt kezd√Ķd√∂tt, s mind a mai napig tart. A jelenlegi emberi civiliz√°ci√≥ tov√°bbi sors√°t a Biblia ig√©nybev√©tel√©vel a mai kor technikai √©s t√°rsadalmi viszonyaira adapt√°lva pr√≥b√°lja √©rtelmezni, k√∂vetkeztetni.

Rendk√≠v√ľl √©rdekes r√∂vid r√©sz, amit k√ľl√∂n kiemeln√©k:

A Jelen√©sek 10. fejezet√©ben pedig arr√≥l van sz√≥, hogy a v√©gs√Ķ id√Ķkben kider√ľl az igazs√°g.
10:7

"Hanem a hetedik angyal szav√°nak napjaiban, mikor trombit√°lni kezd, akkor elv√©geztetik az Istennek titka, amint megmondotta az √Ķ szolg√°inak a pr√≥f√©t√°knak."

"elv√©geztetik az Istennek titka" = a v√©gs√Ķ id√Ķkben kider√ľl, hogy olyan form√°ban, ahogy az egyh√°zak m√©g mindig hirdetik, Isten nem l√©tezik

S hogy az emberi civiliz√°ci√≥ soha nem l√°tott v√°lasz√ļt el√Ķtt fog √°llni ezekben az id√Ķkben: vagy k√©pes lesz megvil√°gosodni √©s √°talakulni egy √ļj, b√©k√©sebb civiliz√°ci√≥ba (aranykor), vagy tot√°lis pusztul√°s (Armageddon) v√°r r√°.

Angol nyelv√ľ Rael k√∂nyv, 303. oldal:

"Ez az emberis√©g utols√≥ nagy pr√≥bat√©tele, a v√°lasz√ļt az aranykor √©s a teljes √∂nmegsemmis√ľl√©s k√∂zt, s az utols√≥ alkalma a S√°t√°nnak, hogy bebizony√≠tsa, igaza volt, az emberis√©g val√≥ban gonosz."

A 3 k√∂nyv pdf form√°tumban innen let√∂lthet√Ķ:

http://hu.rael.or...

A f√Ķ link:

http://www.pokolr...;Itemid=56

Kapcsolódó linkek:

http://www.pokolr...;Itemid=56

http://www.pokolr...;Itemid=43
#36 | gladiator07 - 2014.05.16. 00:21:13
Tisztelt Renegat.
Valamikor, √ļgy 30 - √©ve kiv√°ncsis√°gb√≥l olvastam el a bibli√°t, 3 - madik nekifut√°sra siker√ľlt csak, √©s kiz√°r√≥lag.
Nem tel√≠tett el meggy√Ķz√Ķd√©ssel, s√Ķt egyenesen bosszantott a tartalma, persze az evang√©liumot kiv√©ve, mert az EGY, √©s megism√©telhetetlen, semmi, de semmi k√∂ze az √ļn. √≥ - sz√∂vets√©ghez. Az sz√°monra a f√∂rtelem netov√°bja.., s m√©gha a m√°st√≥l ellopott tud√°sszerzem√©nyt szemelv√©nyekk√©nt gy√ľjtik egybe, s jelezve az erdet√©t.., uram bocs√°.., hihet√Ķ lenne, de √≠gy, ebben a formul√°ban "pl√°gium". Na nem is evvel szerettem volna folytatni a mondand√≥mat.

A k√∂zelg√Ķ v√°ltoz√°s.., az Ember - szellem "√©let√©ben" csak egy √°llom√°s, nem t√∂bb. M√°r sz√°mtalan eset bizony√≠tja az ennek, sokadszori, megt√∂rt√©nt√©t, a mostani sem lesz az utols√≥.

Az √ļn. aranykor 5 - 6 ezer √©v mulva lesz, ha lesz? Mert lennie kell. A Teremt√Ķ Isten P√°r, Szellemi seg√≠t√Ķinek had√°val k√©sz√≠ti fel, lelk√ľnk - szellem√ľnk lakhelyeit, - ITT, √©s m√°shol l√©v√Ķ √©lhet√Ķ bolyg√≥kon, mert sz√°mtalan van.., csak a mi Naprenszer√ľkben t√∂bb milli√≥, √©lhet√Ķ.., bel√©lekezhet√Ķ leveg√Ķvel, ragyog√≥ faun√°val, √©s t√ľnd√∂kl√Ķ √°llat, √©s n√∂v√©ny birodalommal tel√≠tett "javul√°si" lehet√Ķs√©g ter√ľl el, mert minden testet v√°llal√°s az.
Nem mi vagyunk az egyetlen, ..roppanat téves koholmány ennek állítása.

A nem, .. ezoterikus szeml√©let, megtan√≠tott a GONDOLKOD√ĀSRA, melyben - NAGY - szerepet kapott a J√©zusi identit√°s, p√°rosulva Buddha, k√∂zl√©kenys√©g√©vel, √©rthet√Ķbb verseivel. Gondolkod√°s, gondolkoz√°s, s nem f√©lni m√©g tal√°n az √©let adta gy√∂trelmekt√Ķl sem, hisz, √ļgy √©rlel√Ķdik az ember Lelke.

A, m√°sodsz√ľl√∂tt ember - szellem, id√Ķtlen, s nem csak 13.000 √©ves, bibli√°b√≥l val√≥ kutakod√°s zs√°kutc√°ja, a mai embernek, korl√°tolt elef√°ntcsonttorony a langyos v√≠zes szellemi "mag√∂ml√©shez".
A vil√°g, benne az √©let billi√°rdnyi form√°val, az Isten - N√Ķ, roppant t√°gas vil√°g tenger√©vel, ell√°tott Teremtets√©g√©vel{ben} a tenyer√©n hordoz, √©s szeretet√©vel √∂leli lelk√ľnknek, m√©g a legelvetem√ľltebb hib√°z√≥, gyermekeit is! Mivel mindenki az √ē{K} teremt√©s√ľk. Nincs eredend√Ķ b√Ľn, csak hiba. Hib√°t v√©tett√ľnk ami kijav√≠t6√ď. S id√Ķnk√©nt lek√ľldi az √ē Els√Ķdsz√ľl√∂tt szellemeit, √©letet, testet, √©s ak√°r kereszthal√°lt is v√°llalva.., a - MI hib√°zott lelk√ľnk √ļjj√°sz√ľlettet√©s√©re. Mert elmondt√°k, p√©ldabesz√©deikben ennek hogyanj√°t, s mi√©rtj√©t, √©s ha ennek minden bet√Ľj√©t √°tl√©nyeg√Ľlv√©n, meg√©lj√ľk.., k√∂zelebb ker√ľl√ľnk az igazi szellem OTT - Hununkba. Ez lenne a saj√°t - MEGV√ĀLT√ĀSUNK, mik√©ntje, mert senkit nem lehet akarata ellen√©re, a helyes -√öTra serkenteni, √©s nem is kell. Ez a szabad akarat, J√©zusi megfogalmaz√°sa, ember nyelven.

Az √Čgi Mester v√°laszol, c. Moln√°r Edit √°ltal lek√∂z√∂lt k√∂nyvben megtal√°l6√ď mind ez, √©s m√©g nagyon sok m√°s. Ill. az Eszter √©s P√°l k√∂nyvek mindegyike ragyog√≥an elmagyar√°zza.., m√°r a mostani fejlettebb √©rtelm√Ľ √©s nyelvezet√Ľ embernek a mindens√©g el√©rhet√Ķ titkait.
...}}
#37 | Merkurius - 2014.05.16. 00:39:46
Sziasztok .
Volt sz√≥ az ut√≥bbi hozz√°sz√≥l√°sokban a Magyarkod√°sr√≥l . 2011-es felv√©tel , sajnos napjainkban fizikailag m√°r egyik√ľkkel sem lehet besz√©lni , vajon v√©letlen lehet ilyen r√∂vid id√Ķszak alatt ?

https://www.youtu...xEq7FOd8Zo

Az√©rt j√≥ megjegyezni , hogy mir√Ķl besz√©ltek , esetleg tov√°bb folytatni a gondolataikat .

Tudom aj√°nlani utani t√≥th ferenc el√Ķad√°s√°t is .
https://www.youtu...xEq7FOd8Zo

Ott vannak a tov√°bbi r√©szek is . Jehova , vagy az √°ltala ir√°nyitott h√°tt√©rhatalom sok mindent tud , nagyobb tud√°su mint a f√∂ldi emberek , de alapb√≥l semmi ereje , hatalma nincs , az egyedc√ľli ereje a f√∂ld√∂n √©l√Ķ emberek tudat√°nak esetleges ir√°nyit√°s√°ban van . Amit meg akar val√≥s√≠tani a f√∂ldi vil√°gban azt f√Ķleg l√©lekben gyenge embereken kereszt√ľ tudja el√©rni . De m√©g azt sem √ļgy , hogy aztaz √°ltala befoly√°soltemberek megval√≥s√≠tj√°k , hanem csak √ļgy , hogy pr√≥b√°lj√°k befoly√°solni a teremt√©sre k√©pes embereket .
Ezáltal ahogy Feri is mondja valóban nincs teljhatalmuk , csak szeretnéék elérni , de ha esetleg valóban teljhatalmuk lenne az már mindenki számára nyilvánvaló lenne .
#38 | Merkurius - 2014.05.16. 01:12:08
M√°r r√©g hallgattam az els√Ķ m√Ľsort , most err√Ķl ami nagyon l√©enyeges Kiss D√©nes csak r√©szben sz√≥lt .
Szerintem nagyon fontos figyelni arra , hogy az igen , ige val√≥j√°ban egyenl√Ķ az Egy -el .
Vagyis a biblia ige jelent√©se nem egy bizonyos sz√≥fajfra utal , hanem val√≥j√°ban jelent√©seaz Egy , amib√Ķl minden sz√°rmazik .
#39 | Hegel - 2014.05.16. 01:59:10
Magyarul az ószovi egy ócbj tervezet?

Amikor az ember a fizikai f√Ķl√© emelkedik √≥hatatlanul √©rinti az ezoterikus t√©m√°kat is. K√©rd√©s a agymen√©sek oldal√°n vagy a val√≥s szellemi oldal√°n?

majd mind√Ķnk valamilyen szinezettel oda√©rt csak az √∂sv√©nyeink egym√°s mellett haladnak √©s nem libasorban k√∂zleked√ľnk - mert az √©leteink sem voltak egyform√°k √©s a tapasztalataink se!

Mind√Ķnk a saj√°t √©lettapasztalatai ment√©n halad.

√Čs ez√©rt van az hogy ah√°ny ember √©l a f√∂ld√∂n annyi elK√ČPzel√©se van a teremt√Ķr√Ķl, ami benn√ľnk emberekben szem√©ly de mindenhol jelen van.

Benn√ľnk a fens√Ķbb √ČN√ľnkkel azonos szellem, ez√©rt tud l√°t mindent mert benn√ľnk lakozik...amit l√°tunk tesz√ľnk gondolunk ez√©rt tud r√≥la √°lland√≥an, igy tudja a hajunk sz√°lait is sz√°mon tartani..na meg a verebeket az erk√©lyemen az etet√Ķn√©lGrin

Ez pedig az egyetemes TUDAT melynek minden hullámzásában egy egy univerzum lakozik vagy több...

Ezért kell visszatérni az Atya Anya Fiu háromságához mert az az igazi akármit is mondanak!

Ha igaz lett volna ann√≥ nem kellett volna annyi √©letet kioltani az er√Ķszakoss√°ga miatt!
M√°r ez el kell hogy gondolkoztassa az embereket!

√Čs m√°ra a f√∂ldi √©let majdhogynem pokoll√° v√°lt eme vall√°si t√©bolyok nyom√°n! Mert hiten kiv√ľl csak zs√°km√°nyol√°sra haszn√°lt√°k....anyagi √©s lelki er√Ķforr√°sok megcsapol√°s√°ra!
#40 | naiv - 2014.05.16. 04:41:18
Oda√°t esik? El√©g rendesen olvadhatnak a j√©gsapk√°k, ha ennyi v√≠z hull az √©gb√Ķl.
https://www.youtu...1zkbpUThLE

Azt mondj√°k a hangok j√≥l vagyok, de ezt a napot szentelj√ľk az idegeneknek (rokonoknak)
---------

Kedves olvas√≥ink, √Ėn√∂k a GIFO (Galaktic Identifield Flying Object) Galaktikus Azonos√≠tott Rep√ľl√Ķ Objektumok magazin k√ľl√∂nkiad√°s√°t lapozgathatj√°k.

Felel√Ķs szerkeszt√Ķ: A. Sheran

Helyettese: Leonard (a Nibiru k√ľld√∂tte)

Szerkeszt√Ķk, kikt√Ķl √°tvesz√ľnk √≠r√°sokat: B. Fulford; A. Jones; D Icke; B. Rayen; I. Benda; T. Kenyon; Dr. S. Greer; D. Melchizedek; C. Rosin; K. Hudes; St Germain; M. Salla; A. Watt; B. Oechsler; R. Ring; O. T. Carr; C. Brad; J. Rhodes; H. Deacon; V. I. shCherbak; M. A. Makukov; J. Gabriel Funes atya; rejtett k√©z; Lacerta; Jelaila; Ptaah; Shaumbra; A.Chomsky; Inuaki; G. Braden; Metatron; Mih√°ly arkangyal; 444; H.P. Blavatsky; M. Miklus√°k; Rael; E. Cayce; J. Roberts; K. Tepperwein; Urantia; M. Salla; M. Desmarquel; Z. Sitchin; G. Stankov; G. Kavassilas; C. Smith; R. Byrne; G. Adamski; G. Van Tassell; H. Menger; P. Villa; A. Collier; S.Rachele; A. Havah; R. Herman; S. Nidle; B. Dean; K. Sarkadi; A. Gr√ľll; L. Sz√Ķke; B. Czeizel; A. Gresk√≥; J. Andan (D. Shelley); Zs. Barasits; Gy. Kisfaludy

Olvas√≥ szerkeszt√Ķ: bilderberg csoport

K√©sz√ľlt a plej√°di nyomd√°ban, az Arkhonok t√°mogat√°s√°val

Els√Ķ kiad√°s p√©ld√°nysz√°ma: 666

Megjelent: Georgiai Guidestones gondoz√°s√°ban

Be√©rkezett cikkeket, nem √Ķrz√ľnk meg √©s nem k√ľld√ľnk vissza.
A lek√∂z√∂lt √≠r√°sokkal nem minden esetben √©rt√ľnk egyet, val√≥s√°g tartalm√°r√≥l nincs m√≥dunk meggy√Ķz√Ķdni, ennek k√∂vetkezt√©ben nem √°ll m√≥dunkban ezek√©rt felel√Ķss√©get v√°llalni.

Célunk csupán bizonyos ismeretek átadása, a3napos sötétség feloldása és a szórakoztatás, az események bekövetkeztéig.

-----------
Eddig volt a lazas√°g, most evezz√ľnk vesz√©lyesebb vizekre!!
-----------

Selamat Gajun! Selamat Ja!
Legyetek egyek! Legyetek örömben!
-----------

FONTOS!! (f√Ķleg az eleje)
http://www.youtub...Skwu8Z5IRg
-----------

További ajánlatunk, amire érdemes figyelmet szentelni:
Marshall Vian Summers: The Allies of Humanity
Harun Yahya: Evol√ļci√≥s csal√°s
William Bramley The Gods of Eden
F.E. Eckhard Strohm: Atlantisz angyalai
Howard Menger: A vil√°g√Ľrb√Ķl √©rkezt√ľnk hozz√°tok
Orfeo Angelucci: A "csészealjak" titka
Don Elkins, Carla Rueckert, James Allen McCarty: Ré az egység törvénye
Linda Howe - Juliette Looye: AKASA-Krónika
A Nefilim és a Démonok: http://churchofgo...ct=nefilim
A f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek genetikai beavatkoz√°sa az emberis√©g fennmarad√°sa √©rdek√©ben
http://aranylaci....netika.htm
30 Millió éves az ember! Tiltott régészet!
https://www.youtu...DU_9UdwSqo
Az élet rejtélyének megfejtése - Darwin tévedett volna?
https://www.youtu...kCdbbewFWU
A darwinizmus √∂sszeoml√°sa, az evol√ļci√≥s csal√°s
https://www.youtu...bjlHi0qZ1k
[url]A Grebennikov Féle Üreges Szerkezet Hatás
http://tuvok1.atw...b/greb.htm[/url]
A. McDonald: A Turner Naplók
Daniel Estulin: √Ėsszeesk√ľv√©s
Jim Marrs: Titkos Uralom
Mit √ľzen a magyaroknak H√©noch k√∂nyve?

Milton William Cooper: BEHOLD a PALE HORSE (Figyelj a fakó lóra)
Scenarios for the Future of Technology and International Development
V.M. Rabolu: Hercolubus or Red Planet

-----------

személy szerint ezt javasolnám: (ha már nekikezdtem bogarászni az E-könyveim között)

kezdj√ľk 1 bevezet√Ķ k√©rd√©ssel: mi√©rt terjedt el a sz√≠v √°br√°zol√°s√°ban az a forma, melynek k√∂ze nincs az emberhez?? ilyet ugyanis a gy√≠kban (krokodil) tal√°lhatunk.

Dud√°s Jen√Ķ Zsolt: V√©dikus Tud√°ssal Magyarorsz√°g√©rt
Wictor Charon: Atlantiszi m√°gia
Bali Nóra: FöldSzív Dobbanás
Dr. M. Doreal: Az Atlantiszi Thoth smaragdt√°bl√°i
Nat√°lia de Lemeny - Makedonov√°: √Ėr√∂k T√∂rv√©nyek
Sz√Ķke Lajos: Az emberis√©g √©gi eredet√Ľ ABC jelrendszere
Az igazság könyve, beszélgetés egy titkos prófétával
Móricz János kutatásai
A csodák tanítása

Besz√©lget√©s egy √Ķsi t√°ltossal m√ļltr√≥l √©s j√∂v√Ķr√Ķl
http://www.taltos...ol-1-resz/

J√≥kai M√≥r: A magyar nemzet t√∂rt√©nete reg√©nyes rajzokban; A j√∂v√Ķ sz√°zad reg√©nye
Z√ľrichi Magyar T√∂rt√©nelmi Egyes√ľlet: T√≠zezer √©v, ezer oldalr√≥l
Bar√°th Tibor: A magyar n√©pek √Ķst√∂rt√©nete
Magyar Adorj√°n: A lelkiismeret aranyt√ľkre
C√ļth J√°nos: A magyars√°gtudat k√©zik√∂nyve
Grandpierre K. Endre: T√∂rt√©nelm√ľnk k√∂zponti titkai
Hamvas B√©la: √Čn√≥kh k√∂nyve; Patmosz; Tabula smaragdina
Harsányi László: Nostradamus! Most én mondom
Ol√°h Imre: A Nimrud Hagyom√°ny
Ráth Ferenc, Zimándy Ignác: Antiszemita Káté
Marschalkó Lajos: Országhódítók
Anonymus: A tiltott igazs√°g
Fiala, Marschalkó: Vádló bitófák
Saul D. Alinsky: A civil szervezkedés ABCje
Navarre: A rend
Az Izs√°ky-akta
Forrai Sándor: A magyar rovásírás elsajátítása
Kati néni: a rovás írásról.
https://www.youtu...QzHZvvzJzY
https://www.youtu...dvMmRsTXKc

1. Interj√ļ Kati n√©nivel. Elj√∂tt az id√Ķ, meg kell tudni az igazs√°got?
https://www.youtu...J1Nc3nVoc0

Az Emberi Faj Titkolt Történelme
https://www.youtu...47sh_iXpik

Kapcsolat F√∂ld√∂n k√≠v√ľli civiliz√°ci√≥kkal
http://earthguard...zaciokkal/

I Know My Galactic Family Is Here, Do You?
https://www.youtu...lWK-Ni-xiw


X-akn√°k
http://xaknak.hra...lliodollar

---------------------

Kiegészítések:

Az √©rezhet√Ķ, hogy komoly v√°ltoz√°s el√Ķtt √°llunk. A jelenlegi hatalom ennek megakad√°lyoz√°s√°ra b√°rmire k√©pes. Tudj√°k, hogy a v√°lt√°s elker√ľlhetetlen, de ha nem tudnak tov√°bbra is a kizs√°km√°nyol√≥ uralkod√≥ szerepben megmaradni, arra is k√©szek, hogy teljes pusztul√°st okozzanak.

Azt hiszem az Elohimok http://hu.rael.or... (√©gb√Ķl j√∂ttek) igen csak elcseszt√©k a jelenlegi un. homo sapiens tervez√©s√©t. Most vagy a Teremt√Ķ unta meg, vagy lej√°rt az idej√ľk, de le fog zajlani a v√°lt√°s. Tartok t√Ķle, hogy ez sem teljesen a szellemi felemelked√©s√ľnket fogja szolg√°lni, hanem csup√°n √°t lesz√ľnk terelve egy m√°sik kar√°mba, m√°s jelszavakkal, m√°s ir√°ny√≠t√≥kkal. Mi v√°rhat√≥ az arkhonok ut√°n?
A technika rendelkez√©sre √°ll, hogy l√©zeres, holografikus k√©pekkel h√ľly√≠tsenek, √©s produk√°ljanak egy √Ľrh√°bor√ļt. B. Clinton m√°r utalt r√°, hogy az emberis√©get egy ilyen t√°mad√°s √∂sszekov√°csoln√°.
http://www.youtub...j7_zIx-8Zo

Az sem kizárható, hogy már régóta kapcsolatban áll a jelenlegi hatalom más értelmes lényekkel, kiket felhasználhatnak hatalmuk, elnyomásuk megtartása érdekében.
Egy kis h√°bor√ļsdi ut√°n megjelennek az un. pozit√≠v idegenek √©s hajland√≥ak elsz√°ll√≠tani m√°s bolyg√≥kra.
http://www.youtub...PO17MV8DCg

1.lehet√Ķs√©g: ezek nem j√≥ sz√°nd√©k√ļak, √©s csup√°n rabszolg√°nak, szervdonornak gy√Ľjtenek be minket √©s t√©nyleg elr√∂ppentenek pl. a Holdra a Marsra, vagy ki tudja hov√°, mivel m√°r r√©g√≥ta l√©teznek ott is b√°zisaik

2.lehet√Ķs√©g: val√≥ban seg√≠t√Ķk√©szek √©s val√≥ban elsz√°ll√≠tanak egy csod√°latos helyre

3. lehet√Ķs√©g: nincs lehet√Ķs√©g

Ki a megmondhatója, hány nálunk jóval értelmesebb faj létezik a világmindenségben.
http://www.youtub...15_DQUm94s

Azt is meg√©rtem, mi√©rt nem akarnak kapcsolatba l√©pni vel√ľnk
http://hu.rael.or...

1.elk√©peszt√Ķen primit√≠vek vagyunk az egonkkal √©s a pusk√°inkkal (atomi vesz√©lyesek)
2.a F√∂ld bolyg√≥ egy rezerv√°tum, csak n√©zel√Ķdnek, kutatgatnak
3. létezik a bolygónknak és az emberiségnek is min. 1 tulajdonosa, kik tulajdonlásuk érdekében hozták létre a Föld köré az u. arkhon hálót.


Az egyik vonal, hogy magunk is csillagemberek vagyunk, csillagporb√≥l j√∂tt√ľnk l√©tre. M√°r mindent l√°ttunk, mindent kipr√≥b√°ltunk. Most csak a moziban √ľl√ľnk √©s vet√≠t√ľnk magunknak. Amint erre r√°√©bred√ľnk ki lehet sz√°llni. Ill√ļzi√≥ az eg√©sz vil√°g. Semmi nem az aminek l√°tszik.
https://www.youtu...feb0bEpNpw

A m√°sik vonal, hogy a F√∂ld√∂n, m√°r t√∂bbsz√∂r megpr√≥b√°lkoztak √©rtelmes l√©nyek l√©trehoz√°s√°val (t√∂bb n√°ci√≥ is belepiszk√°lt), de eddig mindig kudarcba fulladt a t√∂rt√©net, √©s eg√©szet √ļjra kellett ind√≠tani a homokoz√≥ els√∂pr√©se ut√°n.
Itt jön képbe pl. Noé bárkája, ami ugye ebben a formában megint nem igaz. (lásd Gilgames eposz)
L√©tezhetett ilyen ment√Ķ akci√≥, de nem fatutajjal √©s nem √©l√Ķ √°llatokkal, hanem pl. cs√©szealj alak√ļ rep√ľl√Ķ k√ľty√ľvel, melyben t√°rolt√°k a g√©n bankot.

-------------------------------------------------

Tov√°bbi √©rdekl√Ķd√©s eset√©n, k√©rj√ľk olvass√°k el a kor√°bbi √≠r√°sokat is!

http://magyarnemz...;c_start=0
HSZ5

http://magyarnemz...c_start=30
HSZ 31


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Az al√°bbi √≠r√°s, nem ker√ľlt nyomd√°ba. R√∂vid√≠tett v√°ltozat√°t k√∂z√∂lj√ľk.
K√©rj√ľk, csak azok olvassanak tov√°bb, akik elk√∂telezettek √©s kell√Ķk√©pp nyitottak e t√©m√°ban!
m√°sik megold√°s a Pg Dn (lapoz√°s)

H√°bor√ļk, √°rvizek, j√°rv√°nyok, katasztr√≥f√°k

Az elm√ļlt √©vekben egyre s√Ľr√Ľbben tal√°lkozhattunk katasztr√≥f√°kkal, s r√©gen elfelejtett j√°rv√°nyok is sz√°mos helyen el√Ķbukkantak. Aki odafigyel, ezek k√∂z√ľl sokan letargikus egykedv√Ľs√©ggel veszik tudom√°sul a t√∂rt√©n√©seket √©s rohannak tov√°bb. M√°sok tudom√°st sem v√©ve r√≥la bez√°rk√≥znak saj√°t vil√°gukba. A szakemberek, ha k√©rdezik √Ķket, persze mindig tal√°lnak valami logikusnak v√©lt magyar√°zatot, s ebbe mindenki belenyugszik.

Sokan vannak akik faggatják a Bibliát, vagy kapcsolatot tartanak (felvették a kapcsolatot) a Szellemvilággal, ahonnan információkat kapnak.

A F√∂ld sorsford√≠t√≥ √©vekhez √©rkezett. M√°r az elm√ļlt 14 √©v is ennek jegy√©ben telt el, melynek sor√°n a negat√≠v Szellemvil√°g csatl√≥sai, a negat√≠v l√©nyek, a negat√≠v Szelleml√©nyek, a negat√≠v UFO-l√©nyek a negat√≠v emberi szellemek √©s a negat√≠v UFO- szellemek el√Ķk√©sz√≠tett√©k a kataklizm√°t.

Mindenkinek tiszt√°ban kell vele lennie, tudnia kell, hogy a F√∂ld emberei negat√≠v l√©nyek uralma alatt √©ltek, s √©lnek ma is mindaddig, m√≠g ezen l√©nyek kis√∂pr√©se a F√∂ld Szabads√°gharca sor√°n be nem fejez√Ķdik.

A pozit√≠v Szellemvil√°g hatalmas er√Ķket √∂sszpontos√≠tott a F√∂ldre, hogy az emberekkel egy√ľttm√Ľk√∂dve ments√©k ami menthet√Ķ, mert a negat√≠v l√©nyek a F√∂ld √©l√Ķvil√°g√°nak teljes megsemmis√≠t√©s√©t tervezt√©k.
Ennek végrehajtásához letelepítették a mágikus berendezéseket, negatív programokat és negatív robotokat.
A berendez√©seket, a programokat, a robotokat az √©l√Ķvil√°gba, s √≠gy az emberekbe is betelep√≠tett√©k. Ezek a betegs√©gek legm√©lyebb okai, s ezekkel szab√°lyozz√°k az √©let√ľnket.
A pozit√≠v Szellemvil√°g l√©nyei ezeknek a berendez√©seknek programoknak √©s robotoknak a megsemmis√≠t√©s√©vel foglalatoskodnak, s √≠gy m√°r a negat√≠v l√©nyek terve, a teljes megsemmis√≠t√©s nem siker√ľlhet. Sajnos sok minden nem lesz h√°r√≠that√≥, √≠gy a F√∂ld √©l√Ķvil√°g√°nak 1/3-a a negat√≠v l√©nyek puszt√≠t√≥ technol√≥gi√°ja szerint elpusztul.

A t√ļl√©l√©s √©rdek√©ben s√ľrg√Ķsen le kell r√°zni a negat√≠v l√©nyek √°ltal r√°nk aggatott b√©kly√≥kat, a blokkol√°sokat, a neget√≠v gondolkod√°st, melyeket felhaszn√°lva, az embereket szembe√°ll√≠tj√°k egym√°ssal.
Csak egy kicsit oda kell figyelni, s mindenki felismerheti ezeket a késztetéseket.

Javaslom, hogy s√ľrg√Ķsen mondjunk le ezekr√Ķl a negat√≠v motiv√°ci√≥kr√≥l, s az √∂sszefog√°sra, a szeretet gyakorl√°s√°ra, s m√°sok seg√≠ts√©g√©re kell √∂sszpontos√≠tani. S mikor, ki, hogyan fog megt√©rni √©s visszatal√°lni a Szellemvil√°ghoz, az esem√©nyek sodr√°ban nyilv√°nval√≥an ki fog alakulni.

A negat√≠v l√©nyek, a hirtelen hal√°llal, hozz√°jutnak az ember teljes od-j√°hoz, vagyis saj√°t c√©ljaikra haszn√°lj√°k a h√°bor√ļban elesett ember teljes √©letenergi√°j√°t..
A h√°bor√ļt emberek csin√°lj√°k, szokt√°k mondani, de ink√°bb √ļgy kell fogalmazni, hogy a negat√≠v l√©nyek felhaszn√°lj√°k az embereket, hogy egym√°ssal h√°bor√ļzzanak.
Korm√°nyok, politikusok t√ľnnek el a sz√≠nr√Ķl, aki eddig eljutott egy karton s√∂r, √©s sok orsz√°gban bevezetik a rendk√≠v√ľli √°llapotot.
H√°bor√ļk, katasztr√≥f√°k, j√°rv√°nyok nyom√°ban kialakul a gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi √∂sszeoml√°s, amit √©hins√©g k√∂vet.
F√∂ldreng√©sek v√°rhat√≥ak, melyek sor√°n sok vezet√©k √∂sszeszakadozik a f√∂ldben, s √≠gy vezet√©kes iv√≥v√≠z √©s √°ram n√©lk√ľl marad a F√∂ld nagy r√©sze, hossz√ļ id√Ķre. Nem lesz t√∂bb√© olajkitermel√©s √©s benzin.

Az emberek a probl√©m√°k l√°tt√°n, vil√°gv√©g√©re, gondolnak, de sz√≥ sincs err√Ķl. A vil√°gv√©ge elk√©pzel√©st a negat√≠v l√©nyek vet√≠tett√©k a tudatunkba, hogy f√©lj√ľnk. A f√©lelem manipul√°lhat√≥v√° teszi az embereket, s ezt kihaszn√°lva a negat√≠v l√©nyek nagyobb puszt√≠t√°st tudnak v√©grehajtani. Gondoljunk csak az √∂npuszt√≠t√°sra, a h√°bor√ļkra, s a f√©lelem √ļtj√°n m√Ľk√∂d√Ķ sz√°mos esem√©nyre.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


FIGYELEM!! EZ EGY V√ćZI√ď!!!


lehetséges változat - NEM akarjuk, nem fog bekövetkezni!
Ez k√∂zel h√ļsz √©ve megjelent forr√°s alapj√°n k√©sz√ľlt √≠r√°s, r√∂vid√≠tett v√°ltozata.
A lényeg, hogy nem félelemkeltés volt a célja, és nekem sem az!!
Ami viszont meglep√Ķ, hogy a le√≠rtakb√≥l, m√°r sok minden megval√≥sult, √©s egyre t√∂bb mindenre kezd f√©ny der√ľlni.

Tal√°n t√∂bben lesznek akik tal√°lnak benne elgondolkodtat√≥ inform√°ci√≥t, mit azok, aki legyintenek √©s szomor√ļan konstat√°lj√°k, hogy bez√°rt az a sz√©p s√°rga vicch√°z.

-----------------------

Eln√©z√©st a hossz√ļs√°g√©rt,
de akit érdekel, el lesz vele egy darabig!
akit, pedig nem , kérem ne kommentálja, lapozzon!

------------------------


Tulok!
t√ļlz√≥nak, vagy nem ideval√≥nak √©rzed, t√∂r√∂ld!!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum