Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· FĂłrum
· Linkek
· KapcsolatfelvĂ©tel
· KeresĂ©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· VideĂłk
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
BĂ­rĂłsĂĄg
Általånos
SzĂłlĂĄsok
CigĂĄny
ZsidĂł
SzÔkenÔs

Fontos hírek
1. A feladat neve: "TĂșlĂ©lĂ©s"

2. Elmebaj... noksĂĄg avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazĂĄr-maffia

5. Holokauszt erÔbÔl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackbĂłl...

8. PolgĂĄrok elleni globĂĄlis elektronikus agressziĂł

9. Mit csinĂĄljunk a zsidĂłkkal?

10. TĂșl szĂ©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimĂĄtum vagy hĂĄborĂș? (TerjesztendĂ”!)

12. SajĂĄt energiĂĄval az NWO ellen

13. A hazudozĂĄs ideje lejĂĄrt!

14. A dohĂĄnyzĂĄs megvĂ©d a tĂŒdĂ”rĂĄktĂłl

15. Mi lesz veled emberke?

16. RezervĂĄtum

17. TigĂĄz vs EskĂŒdtszĂ©k

18. Az elsĂ” szemita csavar

19. MagyarorszĂĄg NWO szinkronizĂĄlt terror-alkotmĂĄnya

20. Kiknek, mikor hozzåk el a "vilågvégét"?

21. VĂĄdirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy Ășt ĂĄll elĂ”ttem, melyiket vĂĄlasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Baråtaink élete sem érték szåmunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hĂŒlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalåltåk Európa legrégebbi civilizåciójåt

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'AngolszĂĄsz missziĂł' Ă©s mĂĄs disszonanciĂĄk

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


HunszkĂ­ta RĂĄdiĂł

Puzdra

PJP EgyesĂŒlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo HĂ­rek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolgálati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokrĂĄciĂĄja" Ă©s a "fĂ”prĂłba"...
A nyugat gyilkos "demokråciåja" és a "fÔpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek KözgyĂ»lésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idĂ”szak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elĂ”idézĂ” USA és az EU tagországai is. A határozat lehetĂ”vé és jogszerĂ»vé  teszi régiók népszavazással történĂ” leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezĂ” pénzekbĂ”l, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csĂ”cseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! EgyenlĂ”ség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkĂ”mĂ»ves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetĂ”vé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelĂ”dĂ” zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkĂ”mĂ»ves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerĂ» alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegĂ» párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elĂ”idézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idĂ”járásbefolyásolással elĂ”idézett világszintĂ» gabona terméskiesés, majd az azt követĂ” 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, Ă”szre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idĂ”zített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelĂ” hadmĂ»veletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idĂ”pontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzĂ”k véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettĂ” esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerĂ”se, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elĂ”zi meg, ahogy történt ez az elsĂ” és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idĂ”ben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevĂ”n keresztüli befolyásra gyúr, a vezetĂ” valuta szerepére. KísérĂ”jelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elĂ”térbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettĂ”s cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezĂ”ivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetĂ» pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirĂ”l tudvalevĂ”, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegĂ”ben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegĂ” pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fĂ”leg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyĂ» leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelĂ”zĂ” idĂ”szak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévĂ” szĂ»k idĂ”tartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elĂ”segítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintĂ» átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetĂ”séget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élĂ”k sem tudják mit fĂ”ztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzászólások
#51 | Hegel - 2014.05.17. 00:26:35
Valahol ma ezt olvastam:
"A tanítóm két dolgot mond mindig:
1. gondolkodjunk
2. a vilĂĄgegyetem mĂ»ködĂ©se a legegyszerĂ»bb elvekre Ă©pĂŒl"

Ezeket a legegyszerĂŒbb elveket kell megtalĂĄlni.....

Nem szoktam idézgetni de ez elgondolkodtat!

KösziSmilea linket.
#52 | piskota - 2014.05.17. 10:14:26
#45 | Renegat!

Bizony egyetértek!
Keserû, de jogos helyzetelemzés!
Mi rå az egyéni és tårsadalmi reakció?
A hĂĄrĂ­tĂĄs!
ElsÔsorban fel sem fogja, hogy mi van leírva, de ha valamit is megsejt belÔle, akkor hårít, elutasítja, tudomåsul sem veszi!
Ha mĂ©gis, akkor jön a vĂĄllvonogatĂĄs, mit lehet csinĂĄlni? Jön a belenyugvĂĄs, s lehetĂ”leg a felszĂłlalĂłba mĂ©g a szĂłt is belĂ©-fojtani, hogy ezoterikus köreink zavarĂĄs alĂĄ ne kerĂŒljenek...
A hivatkozott link
http://viszavzsod...
annyira nem civil, hogy mår a hozzåszólås ténye is utalhat önkontroll hiånyåra...
S, ha valaki kritikånak értékelné, azt jól teszi, ez az!
Gyz
#53 | Tulok - 2014.05.17. 13:02:45
Megint szĂŒksĂ©ges kiĂĄllni mindhĂĄrmotok Ă©rvelĂ©se mellett.
A JövĂ”nk.info szĂŒksĂ©ges Ă©s tĂĄrgyszerĂ», a jelenlegi magyar helyzettel teljesen relevĂĄns összegzĂ©se valĂłban olyan bĂșvalbaxott, annyira elkeseredĂ©st, kilĂĄtĂĄstalansĂĄgot sugĂĄrzĂł, mint a Himnusz Ă©s olyan ellentmondĂĄsos is.
MegvilĂĄgĂ­tva a kĂ©rdĂ©st, a Himnusz olyan mint egy gyĂĄszindulĂł, mint egy gyĂĄszbeszĂ©d, amit egy nemzett felett, a sĂ­rjĂĄnĂĄl jajonganak el. Hogy lehet "jĂłkedvet Ă©s bĂ”sĂ©get, vĂ­g esztendĂ”t" kĂ­vĂĄnni a temetĂ”ben, remĂ©nytelensĂ©get Ă©s bĂ»nössĂ©get sugallva? HiĂĄba mondjĂĄk, hogy "sirva vigad a magyar". Pedig mĂ©g Kölcsey korĂĄban nem is volt holokauszt rĂ©szvĂ©teli vĂĄd. Biztos, hogy nem magyar talĂĄlta ki! A vitatott Ă­rĂĄs valĂłban nem szĂ­vderĂ­tĂ”, de miutĂĄn olyan megtörtĂ©nt Ă©s vĂĄrhatĂł törtĂ©nĂ©seket vĂĄzol fel, ami ellen mĂ©g lehet tenni a vĂĄrhatĂł esemĂ©nyeket illetĂ”en - mert egy rĂ©sze nem törtĂ©nt mĂ©g meg - ismerve az ok-okozati összefĂŒggĂ©seket, fel kell Ă©brednie, ha mĂĄsnak nem is, de az Ă©letben maradĂĄsi ösztönnek biztos. Ami egyĂŒtt jĂĄr utĂłdaink megvĂ©dĂ©sĂ©nek Ă©s felkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek a harci feladatĂĄval. A reĂĄlis helyzet felmĂ©rĂ©se Ă©s a helyzet ismertetĂ©se szĂŒksĂ©ges, de az is, hogy tudjuk, van ellene "gyĂłgyszer". Nem vagyunk annyira vĂ©dtelenek, mint ahogy a lehangolĂł helyzetĂ©rtĂ©kelĂ©s mutatja. Igaz ezĂ©rt tenni is kell, kevĂ©s Istenre, vagy a földönkĂ­vĂŒliekre bĂ­zni a megoldĂĄst. "SegĂ­ts magadon Ă©s az Isten is megsegĂ­t", vagyis hasznĂĄld a kolletĂ­v tudatot! MerĂ­ts belĂ”le erĂ”t, Ă©s megoldĂĄsokat kĂ­nĂĄlĂł gondolatokat. Nem osztom a bĂ©kĂ©s belenyugvĂĄs, vagy a fejjel megyĂŒnk a falnak taktika alkalmazĂĄsĂĄt sem, ahogy azt sem, hogy ne alkalmazzuk a Hegel ĂĄltal olvasottakat, nevezetesen az egyes Ă©s kettes pontokat...
RĂ©gĂłta errĂ”l pofĂĄzok, Ă©s BĂ©la tudja is, hogy sok olyan mĂłdszerĂŒnk, viszonylag könnyen elÔållĂ­thatĂł eszközĂŒnk van, amelyekkel szokatlan mĂłdon lehet vĂ©dekezni Ă©s tĂĄmadni is hatĂĄsosan. Hogy nem kerĂŒlt ki az oldalra, Ă©s miĂ©rt nem szĂłrom szĂ©t e-mailen, mindenki tudhatja. Épp elĂ©g, ha skype beszĂ©lgetĂ©seket lehallgatjĂĄk. A levĂ©l mĂ©g biztonsĂĄgosabb...
#54 | spartakusz - 2014.05.17. 14:40:34
DURCÁS VAGYOK - DE VAGY-OK!

Persze, hogy tudom, hisz sajĂĄt bĂ”römön tapasztalom, a hĂłdĂ­tok, hĂłdĂ­tanak, a nyulak fĂ©lnek, elbĂșjnak. Aki van a gĂĄton, azt kikezdik valĂłban, a hamist az ĂĄradat maga alĂĄ temeti, amikor a gĂĄt ĂĄtszakad!

Kiforgattak öröksĂ©gembĂ”l, abbĂłl is lenyĂșltak egy millĂĄt, a nyugdĂ­jamat kurtĂ­tottĂĄk - a keresetemet elutasĂ­tjĂĄk! Mi ez? Tör föl belĂ”lem, Ă©s eszembe jut a nyugat ĂĄtka, a magyart ki kell irtani Ă­rmagig.

Ne enged magad magyar, mert te a tudås népe vagy, tudsz, tudtål, és tudni fogsz, szembesítsd vétkével, ami sajåt magva ellen van. Tékozol - tombol, mindent felfal, ameddig van. UTÁNA csak les maga elé tébolyultan!

DurcĂĄs lettem, mert nem Ă©rtettem, a Posta ĂŒzenetĂ©t, Ă©s lĂĄm rĂĄdöbbentem hamis az, aki dalol, mert a rezgĂ©sek a tĂ©rben nem nyernek megĂ©rtĂ©st. Nem lesz slĂĄger az, ami alul van a hullĂĄm mĂ©lyĂ©n, csak az, ami fent van.

Nem csak fĂŒlet. De szĂ­vet szĂłlĂ­t majd az a dallam, mely a hullĂĄm tetejĂ©n van, Ă©s hullĂĄmzik - terjed rezgĂ©s szinten. Hangja szĂłlĂ­t, Ă©s tettre sarkal magyar szĂ­vbe markolĂłan: MAGYAR ELVESZIK A HAZÁD;

El nem veszik, mert örök Ă©s mindig itt van az otthon, Ă©s ez az itthon neked Ă©rted, Ă©s ha el is veszik, mindig megtalĂĄlod, mert Ă©les a szemed. SĂłlyomszem az, mely TURUL, Emese ĂĄlmĂĄban, Ă©s ne lĂ©gy Álmos, Éber helyett!

Az íz amit megízleltél, bizony leltél a ten-ben a net-en -tudta jól, hogy eljön egyszer, és låm itt van e "vilågban" hasznåld sajåt magvad szelídítésére és annak megértésére, mert e folyamat a nemesítés - és semmi mås.

Nem-es csak akkor lehetsz, ha nemet tudsz mondani, tenni, és annyira szeretni, hogy gondot nem okozol, csak képzeletemet létre hozni, a folyamatot folyammå tenni, ha ki szållsz belÔle, akkor mår elszållt mås vadåszmezÔkre.

Érdekes e folyamat 2014. mĂĄjus 17.-Ă©n mikor Ă­rom e sorokat , mert nem tudunk semmit, csak benne vagyunk magvainkra hagyatkozva, Ă©s ez jĂł Ă©s szĂ©p , mert a magva tudja, mit kell tennie, hogy nĂ”jön Ă©s megmaradjon!

A dĂșrca vĂ©gĂ©re elmĂșlt, mert az Ă©l elem tĂĄplĂĄl Ă©s mindig "mindig Ășj utat talĂĄl" melyen alkot hat Ă©s Ă©pĂ­t, örömet, boldogsĂĄgot Ă©s harmĂłniĂĄt hozva egy Ășjabb Ă©letben, a lĂ©lek ami mindig segĂ­t ebben, veled van!

BĂĄzakerettye, 2014-05-17

Id. Kiss LĂĄszlĂł

ui: TULOK LACI, mĂĄr Ă©n is elkĂ©pzeltem egy pattogĂłs ropogĂłs INDULÓT HA NEM IS HIMNUSZT ----- szerintem is - elĂ©g a mĂ©labĂșs sopĂĄnkodĂĄsbĂłl - talpra Ă©s fogd marokra - Ă©s tedd amit kell - mert a nap mindig fel K E L !
#55 | Renegat - 2014.05.17. 16:59:15
Belpolitika-vihar a biliben

"OrbĂĄn lehazaĂĄrulĂłzta KovĂĄcs BĂ©lĂĄt"

A FIDESZ olcsó koncepciós kampånyfogåsa -az EP vålasztåsok elÔtt- Kovåcs Béla Jobbikos EP képviselÔjelölt elleni rågalomhadjåratåval.

Morvai: -"Orbån Viktor szégyellje magåt!" -ez a legkevesebb, amit mondhatott vagy kérhetett...

A CÖF szĂłvivĂ”je odĂĄig sĂŒllyedt:

"...Ifj. Lomnici ZoltĂĄn, a fideszes CÖF szĂłvivĂ”je az ATV HĂ­rvita cĂ­mĂ» mĂ»sorĂĄban arrĂłl beszĂ©lt: ElfogadhatĂł lenne a jövĂ”ben egy Fidesz-MSZP nagykoalĂ­ciĂł. A jogvĂ©dĂ” erre Ășgy reagĂĄlt, Ă©rdeklĂ”dĂ©ssel vĂĄrja a Fidesz-szavazĂłk vĂ©lemĂ©nyĂ©t arrĂłl, hogy a kĂ©t nagy pĂĄrt nyĂ­ltan nagykoalĂ­ciĂłra kĂ©szĂŒl". -mindig is tudtam, hogy összenĂ”, ami összetartozik...

http://alfahir.hu...vacs_belat

http://alfahir.hu...llje_magat

http://www.hir24....ela-ellen/

http://jobbegyene..._a_kem_424

-----------------------------------------------------------

Ez a cikk Ă©s linkek tovĂĄbbi Ă©rdekes gondolatokat vetnek fel, -a hozzĂĄszĂłlĂĄsokkal egyĂŒtt- de szerintem csak a fele/negyede igaz:

http://fenteslent...esz_a_jovo

http://nlgy.blog.hu/
#56 | Hegel - 2014.05.17. 20:00:22
Kölcsey kora gyermekkorĂĄban elvesztette a szĂŒleit Ă©s mĂ©g 3 testvĂ©rĂ©vel egyik cselĂ©djĂŒk nevelte fel. A reformĂĄtus gimnĂĄziumban viszont ĂĄllandĂłan a bibliĂĄt tanulmĂĄnyoztĂĄk, Ă©s abban az idĂ”ben szentsĂ©gsĂ©rtĂ©s lett volna -amit ma teszĂŒnk- megkĂ©rdĂ”jelezni.

Jut eszembe vagy kb 100 évvel Kölcsei elÔtt a Habsburgok olyan ållócsillag térképeket festettek Andreas Cellariussal ahol a Nemzeti sir felett a magyar zåszló van odafestve....

PolitikuskĂ©nt is (többek között Ö tĂĄn jobban belelĂĄthatott azokba a kavarĂĄsokba amit a MagyarsĂĄgot Ă©rintette, igy aztĂĄn Ă©n speciel nem csodĂĄlkozom a Himnuszunk szövegĂ©n amit Erkel zenĂ©jĂ©ben totĂĄlisan a szöveget adja vissza.

Ugyanis a Himnusz mint mĂ»faj nem szĂłrakoztatĂłnak kĂ©szĂŒlt mint hallom egyik mĂĄsik nemzetĂ©t....hanem ĂĄhĂ­tatos IMA a TeremtĂ”höz!

Nagyon hasonló a Székely himnusz is. Viszont a magyarok mint a nyilas jegyhez tartozó népség (bårhol a vilågon!) a hitrendszerhez kötÔdÔen sokkalta inkåbb a himnusz illik hozzå mint a trallala tralala....sitty sutty vége(mondjuk az osztråk vagy német himnusz, a lengyel is gyorsabCool

Az elnyĂșjtĂĄst valĂłjĂĄban a tömeges Ă©neklĂ©s Ă©rzĂ©kelteti ami sokan nem veszik fel a normĂĄlis ritmust, Ă©s Ășgy Ă©nekelnek mint a templomban nyĂșjtva....

Többen egykorĂșak vagyunk emlĂ©kezzetek rĂĄ ha volt valaki Ă©nekkaros mindig rĂĄnk szĂłltak nem bugyigumi az Ă©neklĂ©se!

Nekem gyönyörĂ» a szĂłzattal egyĂŒtt Ă©s a szĂ©kely himnusszal egyĂŒtt!
Igazi IMA! a népért nemzetért.

[img]bildr.no/thumb/1253732.jpeg[/img]katt rĂĄ nagyobb lesz.

A mĂ­toszra viszont nem figyeltek csak a vĂĄgyukra...a mĂ­tosz szerint AndromĂ©da(sir) felett MĂĄria ?Magdolna(Pegazus cskĂ©p ami fehĂ©r LÓ! is) megmenti AndromedĂĄt.
TehĂĄt az a vĂĄgyĂĄlom ami a festmĂ©nyen Kölcsey idejĂ©ben a HabsburgokĂ© volt pont visszaĂŒtött rĂ©szben...azĂ©rt rĂ©szben mert azĂ©rt stikĂĄban itt vannak. Viszont ami csoszog az azĂ© jön!
#57 | naiv - 2014.05.17. 21:57:02
Hegel, NEM Strohm!

Ez 1 hosszĂș nagy anyag, kb 20 Ă©ves. Szinte könyv mĂ©retĂ», tele konkrĂ©t adatokkal, de ezzel aztĂĄn mĂĄr tĂ©nyleg nem akartalak bennetek terhelni. (magyar az illetĂ”, aki jegyzi)

A többivel egyetértek.

Bennem is rengeteg a kétség, mi az igaz-igaz. (FelhÔatlasz film)
David Mitchell Írta a könyvet

FelsÔbb én - ez is 1 olyan.....valami - valamiféleség.
Csak az Ă©rdekessĂ©g kedvĂ©Ă©rt tĂ©telezzĂŒk fel, hogy le van az agyunk blokkolva.
Hasonló mint Faraday kalitka, de mégsem. Nem földi technológia.

Az informåcióink zöme nem tudås, ahogy Piskóta is írta, hanem valakitÔl, valahonnan szerzett ismeret. A tapasztalap pedig, ha råverek az ujjamra a kalapåccsal az fåj.

Ma palĂĄntĂĄkat ĂŒltettem a kertbe. JĂłl elbeszĂ©lgettem velĂŒk. Ez egy kellemes, hasznos fizikai tevĂ©kenysĂ©g volt.
#58 | naiv - 2014.05.17. 22:03:17
Azon agyaltam, milyen emberszerû lények ezek a bérgyilkosok (fizetett zsoldosok)?
Értem, hogy sok ember nem azt csinĂĄlja amit szeretne, de teszi a dolgĂĄt, mert a pĂ©nzbĂ”l amit kap, be tudja fizetni a csekkeit.

Kedves ismerÔsöm gyermek koråban ållatokat boncolt, késÔbb embereket, måra remek sebész lett belÔle. Soha nem éreztem rajta a torzulåst, inkåbb az elhivatottsågot.

Hol lehet a hatĂĄr? TĂ©nyleg nem rendelkeznek Ă©rzelmekkel? Alap szinten mĂ»ködnek, eszik, sza..ik, alszik, kefĂ©l oszt ennyi?? NetĂĄn a gyilkolĂĄszĂĄs okoz kielĂ©gĂŒlĂ©st?
Ez genetikai degeneråció lehet, vagy valami måsról van szó? (NEM kérek ezós magyaråzkodåst!)

Frei TamĂĄs errĂ”l a tĂ©mĂĄrĂłl Ă­rt 1 trilĂłgiĂĄt. Az igazi kĂ©rdĂ©s, hogy ki(k), miĂ©rt adtĂĄk ki ezeket a szigorĂșan belsĂ” informĂĄciĂłkat?

Håny olyan filmet låttunk, könyvet olvastunk, ahol (kimosdatva) Ôk a hÔsök?

Ezek a gyilkológépek, elviekben, még hasznosak is lehetnének, ha azt likvidålnåk, aki az emberiségre nézve tényleg veszélyes, de poziciójånål, pénzénél, befolyåsolåsånål fogva érinthetetlen.

BejĂĄrtĂĄk a vilĂĄgot (.......Kambodzsa, Vietnam, Laosz, Korea, Irak, IrĂĄn, Szerbia, LĂ­bia, SzĂ­ria....)

Most viszont nagyon közel vannak hozzånk, Ukrajnåban.
Ahonnan ugye csak egy ugrĂĄs. RĂĄadĂĄsul NATO tagĂĄllam vagyunk.

Ki fog minket, hétköznapi, dolgozó embereket megvédeni?

Ki lesz képes szembeszållni az idegenekbÔl ålló EU rendÔrséggel, vagy mås alakulatokkal??

A rendÔrség??
Biztos vannak közöttĂŒk nagyon klassz, kemĂ©ny srĂĄcok, akikkel nem nagyon talĂĄlkozunk. KĂ©pesek lesznek feljebbvalĂłik parancsainak ellenszegĂŒlni?
A hĂ©tköznapok meg Ășgy telnek, hogy azok, akiknek a fizetĂ©sĂ©t mi adjuk össze, vĂĄmot szednek rĂłlunk.
A fehĂ©rgallĂ©ros bĂ»nözĂ”khöz, meg a bodzaszedĂ”khöz nem nyĂșlnak, ami + elkĂ©pesztĂ” nem nyĂșlhatnak.

A TEK, gondolom 1 kĂŒlön törtĂ©net, mivel feladatuk jelenleg nem mĂĄs mint 1 magĂĄnhadsereg szerepĂ©nek a betöltĂ©se. FeltĂ©telezem, közöttĂŒk vannak a legjobbak, akik kimagaslĂł eredmĂ©nyeket Ă©rnek el a vilĂĄgban az elhĂĄrĂ­tĂĄsra szakosodott versenyeken. A törtĂ©net Ă©rdekessĂ©ge, hogy az Ă” jövedelmĂŒket is a dolgozĂł emberek termelik ki, szinte rabszolgasorba kĂ©nyszerĂ­tve.

Elgondolkodtató, hogy 1drogbåró, a sajåt összelopott pénzébÔl finanszírozza védelmét.
Jut eszembe, hajrĂĄhajrĂĄnak hĂĄny alteregĂłja lehet?

Nem okozhat ez némi frusztråciót ezekben az emberekben.

IsmĂ©t a kĂ©rdĂ©s, hol a hatĂĄr? mi is lenne a valĂłdi feladatuk? mire eskĂŒdtek fel? a pĂ©nz minden emberi Ă©rzĂ©st kiöl?

Az Ă©pĂŒlĂ” stadionok, nĂĄlunk is szĂŒksĂ©g esetĂ©n FEMA tĂĄborkĂ©nt fognak ĂŒzemelni?
(mĂĄr SzeszĂĄk is Ă­rt rĂłla)

Mi lesz MĂĄria OrszĂĄgĂĄval, ha a tĂșlĂ©lĂ”k mind ide akarnak jönni, miközben "lĂ”poros hordĂłkon" ĂŒlĂŒnk?

https://www.youtu...gQSF6uUFqM
.
#59 | Hegel - 2014.05.17. 23:44:07
Grin-Kisszivem nem lĂ”poros hordĂłn hanem az atomrakĂ©tĂĄikon csĂŒcsĂŒlĂŒnk, nade velĂŒk eggyĂŒtt!

-Énis virĂĄgzottam ma kint az erkĂ©lyen Ă©s bent is... vĂ©gre sĂŒtött a napocska Ă©s lĂĄtszott a kĂ©k Ă©g!

-A nevet valszeg rosszul irtam de Ă” mert az atlantisz angyal izĂ© könyve itt van kaptam akkor ajĂĄndĂ©kba....de tovĂĄbbra is mondom az Ó szövi elĂ”tt nincs angyal.
Zoro Ahrimånról és Ahuråkról beszél ami lehet ugyan az mint a tibeti boon nål és a hinduknål a dévåk amik nem istenségek hanem azok alattiak a rendszerben.

Valahol minden piramis szerĂŒ rendszerben szervezĂ”dik...pl: cĂ©gek, csalĂĄdfĂĄk stb...
Nem a vakolĂłkra nem gondoltamGrin

-Valóban annyiban van igaza Piskótånak az embert tanitani kell , a tanitås alapja jó esetben a valós tudås amire a következÔ generåció épitkezhet.(Még ma is hasznositjuk Platónt, Archimédészt, Eukledészi idomokat, vagy nyugaton katonåék Atilla a HUN vezetését! stb )

EbbÔl a tudåsból lehet meritkezni a nemzeti kollektiv tudat valamint az egész emberiség kollektiv tudat, és a kozmikus kollektiv tudat révén, de alaptudåsnak lennie kell!

- Én többnyire a magam rendbetett megĂ©lĂ©seibĂ”l leszĂŒrt tapasztalataimrĂłl irok, itt is.

Igen rĂĄcsaptak a kalapĂĄccsal az ujjamra Ă©s fĂĄjt nyomta a tyĂșkszemem nagyon nagyon! Pont ezĂ©rt indultam el a keresĂ©sben mert zokon vettem MIÉRT Ă©s MIÉRT pont ÉN.

- A fensĂ”bb ÉN lehet rossz negnevezĂ©s a pszichĂłmĂłkusok Selbsnek hivjĂĄk... de hasznĂĄljĂĄk a fensĂ”bb ÉNt az Ă©n nel szemben Vagy tudatfeletti.

SzemlĂ©lödĂ” ĂŒzemmĂłdban Ă©rezhetĂ”.

- Igen Ă©s a plĂĄzĂĄk is, ahogy az alĂ©pitmĂ©nyĂŒket is alapozĂĄsnĂĄl egyiknek mĂĄsiknak lĂĄttam a belsĂ” kerĂŒletekben...

- Ma itt kotorĂĄsztam Ă©s igen Ă©rdekes dolgokra bukkantam:https://www.googl...1I7IRFC_hu

http://mek.niif.h...ml/f01.htm

http://mek.niif.h...ml/f02.htm

MĂ©g egyszer meghallom a holĂłmitoszt elhajtom a faxba Ă”ket. Több mint 3 milliĂł embert pusztitottak Ă©s hajtottak el az anya magyarorszĂĄgrĂłl+ a elcsatolt terĂŒletekrĂ”l. Civileket vagy fiatalokat is(iskolĂĄsokat) dolgozni vagy mĂĄr katonĂĄnak!

Megmarad akinek Ă©lnie kell mert dolga van mert rejtekezik az Ă©let a hun sziv. És ezĂ©rt fĂ©lnek ettĂ”l a titokban rejtekezĂ” tudĂĄstĂłl!

Ma talĂĄltam: - "hazati 2012.07.26. 20:32:01
SĂ”t. A tĂ©ma kapcsĂĄn elĂ”vettem a rĂ©gi dolgaimat. Íme egy versem rĂ©grĂ”l:

"A központból jöttem, hogy megfejtsem a titkot
melynek kulcsa itt van nĂĄlam, az agyam egy rejtett
zugĂĄban, igen, Ă©n ismertem a titkot, mely megvĂĄltoztatnĂĄ a vilĂĄgot.
Kiåltok... A felejtés-részecskék, mint burjånzó råkos
sejtek terjednek a materializålódås egén.
A központhoz szólok, de a központ néma....
Nyomorult hĂșs-vĂ©r gĂ©pezet, ahol minden atom mĂ©rgezett....
Én a központhoz szĂłlok, de a központ nĂ©ma...
Csak az agyam béna, az agyam néma!
Csak energia.....csak hullĂĄm habja.....
A testem rabja...betakarja.....
Én mĂĄr akkor tudtam, mikor a közĂ©ppontbĂłl kicsapĂłdtam,
a titkot, mely megvĂĄltoztatnĂĄ a vilĂĄgot.
Ó, elveszett - kiáltok!"

Ha az a csillagkapu kinyĂ­lik,
talån a központ sem lesz tovåbb néma,
talån a felejtés råkos sejtjei
sem terjednek tovĂĄbb.
http://kilenc.blo...6177"

Grin
#60 | Hegel - 2014.05.18. 00:03:58
[img]bildr.no/thumb/VHB1TTRI.jpeg[/img]
[img]bildr.no/thumb/MTFRV3pk.jpeg[/img]
Van akinek ez csak arany Ă©s rĂĄharap, de a többi tĂĄrgyakkal eggyĂŒtt csodĂĄlatos kĂ©zimunka az anyaggal valĂł bĂĄnĂĄsmĂłdban!
[img]bildr.no/thumb/UHlxR0xw.jpeg[/img]skyta kincsek most raboltĂĄk el ukrajnĂĄtĂłl!

EzĂ©rt jöttĂŒnk a földre hogy majd ha elĂ©rjĂŒk azt a nivĂłt teremteni tudjunk ilyen szĂ©pet de kozmikus mĂ©retekben!

Nekem ez a reményem!Grin

És akinek dolga van marad bĂ©kĂ©ben hagyva fejlĂ”dni!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglaljĂĄk el a zsidĂłk teljesen MagyarorszĂĄgot?

MĂĄr elfoglaltĂĄk...
MĂĄr elfoglaltĂĄk...
44% [4 Szavazat]

MĂ©g 2018-ban.
MĂ©g 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum