NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehet√Ķvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermel√Ķd√Ķ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadk√Ķm√Ľves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszer√Ľ alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jelleg√Ľ párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan el√Ķidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és id√Ķjárásbefolyásolással el√Ķidézett világszint√Ľ gabona terméskiesés, majd az azt követ√Ķ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, √Ķszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "id√Ķzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterel√Ķ hadm√Ľveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási id√Ķpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemz√Ķk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkett√Ķ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismer√Ķse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború el√Ķzi meg, ahogy történt ez az els√Ķ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi id√Ķben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetev√Ķn keresztüli befolyásra gyúr, a vezet√Ķ valuta szerepére. Kísér√Ķjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, el√Ķtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kett√Ķs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelez√Ķivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezet√Ľ pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amir√Ķl tudvalev√Ķ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a leveg√Ķben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "leveg√Ķ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és f√Ķleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billenty√Ľ leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megel√Ķz√Ķ id√Ķszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralév√Ķ sz√Ľk id√Ķtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt el√Ķsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szint√Ľ átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehet√Ķséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében él√Ķk sem tudják mit f√Ķztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#61 | naiv - 2014.05.18. 00:04:40
Hegel, - jó megérzés a vers.

Biza, nem vagyunk kapcsolatban a központtal.
#62 | naiv - 2014.05.18. 00:10:54
Az igazság keresése, kusza gondolataim.

M√°r sokszor megkaptam, hogy teljesen el vagyok szakadva a val√≥ vil√°gt√≥l. - na p√ľff neki, ezzel most mit csin√°ljak?

Aki csak magot eszik √©s eg√©sz nap mantr√°zik, az el√Ķbb jut el.......a hova is?
Nem azt mondom, hogy rossz dolog a meditáció. Jól csinálod, eljuthatsz egy kellemes állapotba.

Lehet, hogy √ļgy indult az eg√©sz, hogy minden√ľnk megvolt? Csak k√©rni kellett √©s megadatott. El tudod ezt az √°llapotot k√©pzelni? B√°rmit k√©rsz, pik-pak megkapod. Persze ez az√©rt felt√©telez 1 nagyon komoly szintet.
T√°n ezt az √°llapotot unta meg a legjobb tan√≠tv√°ny (Lucifer). Elkezdt√ľnk egy √ļj j√°t√©kot?

Mondjuk, mutatjuk egym√°snak azokat az √≠r√°sokat, filmeket, tan√≠t√°sokat, melyek szerint√ľnk hasznosak √©s a halad√°st seg√≠tik. De ez val√≥ban √≠gy van?

Van aki √ľl a langyos dagony√°ban √©s csak arra figyel hogy ki ne h√Ľlj√∂n √©s ne hull√°mozzon.
Van aki szeret mozgolódni, de ennyi elég.
Van aki szeret keresgélni, kutatni és nem akar tovább ebben az állapotban létezni..

Igen ám, de ez az én utam, az én igazságom.

Sokan keress√ľk a valamit. Ez√©rt olvassuk, meghallgatjuk a tud√≥kat, az igazi megmond√≥kat, t√∂bb esetben nem kis p√©nzt is r√°sz√°nva.
Ez el√Ķbbre visz? vagy hov√°??

P√°ran k√©pesek a mozaikdarabk√°kb√≥l √∂sszerakni a val√≥s k√©pet. Ezzel az a probl√©m√°m, hogy a "j√°t√©k" ir√°ny√≠t√≥i rengeteg illeszked√Ķ, de hamis darabk√°t is belekevertek a kupacba. Ezekkel is √∂sszerakhat√≥ a k√©p, de √∂sszhat√°sa m√©gis disszon√°ns. √Čszreveszi ezt a k√≥dfejt√Ķ, vagy elragadja a h√©v? Mi egyszer√Ľbbek, t√°n nem is l√°tjuk a k√ľl√∂nbs√©get.

A felemelked√©shez (ez most sl√°ger kifejez√©s) seg√≠thet a TM (Transzcendent√°lis Medit√°ci√≥) nem apr√≥p√©nzr√Ķl besz√©l√ľnk
Vagy hallgassuk Moojit, esetleg Oshot, P. Imr√©t, J.K. Imr√©t, Pap G√°bort..........hossz√ļ a lista. (Sai Bab√°t hal√°la el√Ķtt k√≥rh√°zba vitt√©k, Dalai L√°ma szem√ľveget visel, lehet sorolni. - nekem cs√≠pi a szemem
Egy tibeti kolostorban van aki tud levitálni. Mikor megláttam (filmen) leesett az állam......és........tovább?

Mi a c√©l? √©s mi az √ļt? NEM az ez√≥s mes√©kre gondolok, m√°r nem √©rdekelnek.

Kapcsolatba l√©pek a szellemi vezet√Ķmmel, (t√©nyleg, honnan tudom, hogy √ē az, mondja) hogy megismerjem a.......azt.

Negatív szellemvilágban nincs pozitív szellem.

Sok k√∂nyvem van, amit a megv√°s√°rl√°s √≥ta ki sem nyitottam. Azt is megtapasztaltam, hogy 1-1 k√∂nyvben sok esetben csak p√°r oldalt tal√°lok, ami akkor nekem sz√≥l. Az viszont √©rdekes, hogy √©vek eltelt√©vel m√°s sz√∂vegr√©szek ugranak el√Ķ √©s v√°lnak fontoss√°.

Azt mondják az okosok, az Akasha krónikában mindent megtalálhatsz, ha......blabla jön a magyarázkodás, mert ugye egy hétköznapi halandó nem elég fejlett. No persze.
Jó pénzért azt is megtudhatjuk mit tartalmaz rólunk a pálmalevél. Nem is kell kiutazni Indiába.

Miért lett ránk kényszerítve a reinkarnáció?
Tudom, t√ļdom a fejl√Ķd√©s, a feladatmegold√°sok.
Szerintem pedig nem.
Bez√°rtak egy kar√°mba √©s a v√©gtelens√©gig p√∂rgetj√ľk az √ļjrasz√ľlet√©seinket mint tibeti l√°ma az imamalmot, ha ebb√Ķl a karant√©nb√≥l nem tudunk kil√©pni.

Miért is kell nekem a rosszat is megtapasztalnom?? - mást mondj!!

A vil√°g egyik v√©g√©n a hal√°l s√≠r√°s r√≠v√°s, a m√°sik v√©g√©n a sz√ľlet√©s.

Thaif√∂ld√∂n olyan hely is l√©tezik ahol a halottak dematerializ√°l√≥dnak elt√Ľnik a test√ľk

Egyiptomban miért mumifikáltak?

Amond√≥ vagyok, hihetetlen s√∂t√©ts√©gben √©l√ľnk. √ćgy folytatjuk, mivel csak a technika fejl√Ķdik elpuszt√≠tjuk az √©letet.

Miért??? Miért nem teszik közkincsé a régi sok száz, ezer éves iratokat?
Ja, a buta ember könnyen irányítható.

Miért hagyjuk??

Nos itt lehet valami igazságtartalma az elme béklyójának.

Ez esetleg lehet j√≥ sz√°nd√©k√ļ is, b√°r nem √©rzem a seg√≠ts√©get, hogy min√©l el√Ķbb kij√°rjuk az √≥vod√°t √©s v√©gre megismerkedhess√ľnk a Tan√≠t√≥kkal.

Lehet, hogy az a b√∂kken√Ķ, hogy az elohikok eddig csak k√≠v√°ncsis√°gb√≥l hoztak l√©tre valamit, √©s most vakarj√°k a fej√ľket, mit is tegyenek, mert a teremtm√©nyben megjelent az √©rtelem?Vagy valami teljesen m√°s.Lenne tov√°bb is, de

1. hossz√ļ nem olvass√°tok el
2. a látszat ellenére nem vagyok grafomán

A t√∂bbit megbesz√©lem a pal√°nt√°immal, holnapra is van teend√Ķ.
.
#63 | Tulok - 2014.05.18. 04:43:20
Gizus! Egy Himnusznak nem csak m√©lt√≥s√°gteljesnek, √°h√≠tatot kelt√Ķnek, de er√Ķt sug√°rz√≥nak, felemel√Ķnek, nem lehangolts√°got kelt√Ķnek kell lennie. K√∂lcsey lehangolts√°g√°t meg√©rtem. Ilyen pesszimizmusba k√©nyszer√≠t√Ķ √©let√ļt, √©s az akkori magyar helyzet nem hiszem, hogy sokkal t√∂bb optimizmusra adott volna sz√°m√°ra okot, mint nek√ľnk most. 1823. nem csak a Himnusz meg√≠r√°s√°nak √©ve. Ekkor sz√°llta meg Eur√≥pa hatalmait a Rothschild csal√°d pereputtya. Nem csod√°lhat√≥, hogy Erkel, √°t√©rezve az eur√≥pai hangulatot, m√©g jobban a magyart, √©s legf√Ķk√©ppen K√∂lcsey b√ļslakod√°s√°t, zeneileg is kifejezte a versben rejl√Ķ √©rz√©seket, amikr√Ķl mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy vid√°mak, er√Ķt sug√°rz√≥ak, vagy biztat√≥ j√∂v√Ķk√©pet festen√©nek. K√©ts√©gtelen√ľl sz√©p, csak lehangol√≥...

Naiv! A gyilkos g√©neket minden ember √∂r√∂kli, el√Ķhoz√°sukhoz csak erre alkalmas √©lethelyzet sz√ľks√©ges. A sorozatos gyilkoss√°gok egyre √©rz√©ketlenebb√© teszik az embert √©s az emberform√°j√ļt is, de sokukban eleve nincs emp√°tia, amit finoman "hajlamnak" szoktak nevezni. Igaz√°b√≥l csak k√∂r√ľl kell n√©zni, mondjuk a Csillag-b√∂rt√∂nben, a pszichopat√°k szintj√©n. Ugyanolyan genetikailag s√©r√ľlt emberre hasonl√≠t√≥ gyilkol√≥g√©peket lehet tal√°lni, mint ezekn√©l a zsoldosnak nevezett b√©rgyilkosok eset√©ben. Oka t√∂bbnyire a 23. kromosz√≥map√°rn√°l keresend√Ķ. Norm√°lis esetben egy f√©rfi h√°rom "X" √©s egy "Y" kromosz√≥m√°t √∂r√∂k√∂l, de a rendk√≠v√ľl er√Ķszakos b√Ľn√∂z√Ķkn√©l √©s a pszichopat√°kn√°l kimutathat√≥ a 2-3 "Y" kromosz√≥ma t√∂bblet. A defektust okozhatja g√©nszerkezet √ľtk√∂z√©s √©s v√©rfert√Ķz√©s is. T√∂bbnyire az ut√≥bbi, ez√©rt gyakoribb primit√≠v, kis, elszepar√°lt k√∂z√∂ss√©gekben √©l√Ķkn√©l. A primit√≠v n√©pek eset√©ben megszok√°s szint√Ľ a hal√°l k√ľl√∂nb√∂z√Ķ m√≥dozatainak l√°tv√°nya √©s az egy√©n felfog√°sa is m√°s. Gondoljunk csak bele, hogy a k√∂z√©pkorban l√°tv√°nyoss√°gnak, sz√≥rakoztat√≥ esem√©nynek sz√°m√≠tott egy ker√©kbet√∂r√©s, vagy egy kar√≥ba h√ļz√°s. A legt√∂bb ember v√©gign√©zte, √©s ut√°na nyugodtan hazament eb√©delni. Nekik akkor ez volt a megszokott...

Ami a kiemelt k√©rd√©sedet illeti, az alig l√©tez√Ķ katonas√°gunk semmik√©pp sem tud √©s akar megv√©deni, mert √Ķk is zsoldosok. Nem v√©letlen√ľl viszik √Ķket "tanulm√°ny√ļtra", Afganiszt√°nba, Irakba. A rend√Ķrs√©g t√ļlnyom√≥ r√©sze nem √°llat, de rosszul felfegyverzett, katonai szempontb√≥l szinte majdnem annyira felk√©sz√ľletlen, mint a lakoss√°g. R√°ad√°sul a fiatalok k√∂z√∂tt sok a h√ľlye, aki egy-egy oszlat√°sra sz√≠vesen jelentkezik plusz p√©nz√©rt. Az √©p√ľl√Ķ stadionokr√≥l is ez√©rt √≠rtam n√©h√°ny hsz.-szel kor√°bban...
Az ilyen konfront√°ci√≥kn√°l sok ember halhat meg, mert ez a c√©l, √©s ezen a b√°natos vagy k√∂ny√∂rg√Ķ b√©get√©s sem seg√≠t. A b√°r√°nyok hallgatnak √©s s√ľltk√©nt v√©gzik, de birka korukban is kicsi az es√©ly√ľk arra, hogy v√©gelgyeng√ľl√©sben m√ļljanak ki.
Csak azok maradhatnak √©letben, akik k√©pesek √∂sszefogni, felfegyverkezni, √©s megv√©deni magukat, b√°r a t√ļl√©l√©sre ez sem jelent √°ltal√°nos √©rv√©ny√Ľ garanci√°t (de ha nem vesz√ľnk LOTT√ď-t, 0% a nyer√©si es√©ly). A fegyver kulcsfontoss√°g√ļ k√©rd√©s, de nem csak gy√°ri l√Ķfegyverekkel lehet harcolni, ahogy nem musz√°j √©jszaka vakon botork√°lni sem, amikor lehet az Ofot√©rt boltokban infra-sz√Ľr√Ķt kapni, a Tescoban meg halog√©n l√°mp√°t, √©s csaknem minden mobilban van kamera, ami az infrav√∂r√∂s tartom√°ny egy r√©sz√©ben (400 nm-ig) lefel√© "l√°t".

Ahogy olvaslak benneteket, l√°that√≥, ahogy Gizusn√°l is, hogy sokat medit√°ltok, de l√°tni kell azokat a folyamatokat is, amelyek t√°rsadalomfejl√Ķd√©si √©s a hozz√° kapcsol√≥d√≥ technikai fejl√Ķd√©s l√©pcs√Ķfokait is figyelembe veszik. Azonosulni kell az ellens√©g gondolataival, hogy ki tudjuk sz√°m√≠tani a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©seit...
#64 | piskota - 2014.05.18. 10:03:33
#62 | naiv!
Kellemesen érintett, jó volt végigolvasni hozzászólásodat!
Gyz
#65 | gladiator07 - 2014.05.18. 11:21:26
Igen nagyon j√≥l l√°ttatja Hegel.., minden piramid form√°ban √©p√ľl fel, ergo. Hierarchi√°ban. M√°sk√©pp nem lehet, hisz √≠gy rak√≥dik fel a test√ľnk is 1m√°sra utalva- DE, nem demokratikusan mert olyan nincs. Egyform√°k sem lehet√ľnk √©s nem is lett√ľnk..! Mint a katonas√°gban, m√°s - m√°s feladatra sz√ľlett√ľnk, az 1ik ehez √©rt, de nagyon j√≥l.., a m√°sik teljesen m√°shoz, ismerve a c√©lt.

Fels√Ķbb √ČN. Saj√°t √©rtelmez√©s: 1 kiss√© lefokozott, megkopott keretben: olyan ez mint amikor meg√≠rod a diplom√°d, √©s felteszed a polcra, aszt√°n elmer√ľlsz az √©let forgatag√°ban. H√°zasodsz gyereket nevelsz, ..f√©rjet... asszonyt.. embereket, t√°rsadalmat, t√∂bbekk√∂z√∂tt 1m√°st, √©s √°tadod a te felhalmozott ismereteidet, eszt k√∂vet√Ķen vagy veszel ki bel√Ķle sz√°modra ak√°r 3 mondatot, ami neked hi√°nyzik √©s kieg√©sz√ľl a pazzll, √©s ekkor .."felkiab√°lsz".., bakker,, erre gondoltam, √©s l√©psz tov√°bb de csak f√©l l√©p√©st, nem t√∂bbet. √ćgy van az olvas√°ssal is, mikor leteszed a k√∂nyvet, csak √©lm√©ny volt, de ne feledd bent van a tart - alma a szellemis√©gedben, √©s nem a g√©njeidben, DNS - edben. √Čvekkel k√©s√Ķbb √©rlel√Ķdik meg, √©s "Fog - alom√°.., fogalmaz√≥dik meg a - Gondolkod√°sodban, √©s ez a fontos. Ekkor, ...√©s nem m√°skor nyulsz hozz√° a diploma munk√°d "c√©leszk√∂z√©hez", onnam - MER√ćTSZ, abb√≥l a felhalmozott √∂sszef√ľgg√©sekhez, mert m√©g friss volt (( akkor,, ma m√°r tapasztaltabb vagy, a 2 nincs k√ľl√∂n. Az elme {szellem} k√©pekben gondolkodik.

Más a saját szellemiséged, ...abból mindíg merithetsz, mert benned van, semmit nem kell tenned, csak kérdezd.., a válasz megjön, meglásd.

M√°r r√©g√≥ta er√Ķltetem, l√©pj√ľnk m√°r ki v√©gre a biblia "√°r" - ny√©k√°b√≥l azon rug√≥zunk.., k√∂ny√∂rg√∂m megbeteg√≠ti a szellemet, √©rdzsd meg m√°r v√©gre. M√°gia az eg√©sz, J√©zust kiv√©ve. Korl√°tokra sarkall, mank√≥kba t√°maszkodik. Amikor id√©zget√ľnk az √ļn. ""pr√≥f√©t√°kb√≥l", m√°r "behegeszted" a korona csakr√°dat. J√©zus arra serkent hogy - GONDOLKODJ, GONDOLKODJ, √ČS GONDOLKODJ.
Amikor felvetettem a Himnuszt, a sz√©kellyel egy√ľtt, hogy menyire dehoneszt√°l√≥, √©s lehangol√≥.. ledorongoltak a bibli√°ban tocsog√≥k, mert - K√©p - telenek elvonatkoztatni annak Napn√°l vil√°gosabb korl√°taib√≥l.

S√≠r√°s - r√≠v√°s, az √°lland√≥ b√Ľnb√°natban val√≥ tartat√°sa.., szem√©lyis√©g√ľnket. A zsid√≥ - kereszt√©ny kital√°lt {kit√°lalt} im√°k is mind arr√≥l gy√Ķzk√∂dnek meg hogy b√Ľn√∂s vagy, b√Ľnben √©lsz. Nem vagyunk b√Ľn√∂sek. Ha hib√°zt√°l az √©rets√©gin √©s megbuksz, ..b√Ľn√∂s vagy.., - NEM.
K√∂ny√∂rg√∂m l√©pj√ľnk m√°r √°t a bibli√°n! H√°t nem veszi √©szre a kedves olvas√≥ hogy az eg√©sz liturgia az ember - szellem s√°rba tipr√°s√°n lovagol. Nincs anyag.., felejdzs m√°r el, l√©pj tov√°bb a - VAN- ba, a tiszta l√©tez√©sbe. S ne' abban a 50 - 60, - kil√≥s m√Ľk√∂d√Ķ szervezezetedbe mer√≠dzsd ki l√©tez√©sedet mert az muland√≥, √©s nincs. Csak a tiszta el - nem bukott szellemed, mely √∂r√∂kt√Ķl fogva van, √©s el nem pusztul6. Ha, ..kell meghalunk a haz√°√©rt, egy - m√°s√©rt, b√°tran nyitott tekintettel.., F√©l - elem., n√©lk√ľl, de el√©be menni nem szabad.

S ha elj√Ķ az - ID√ē, vedd a fegyvered, b√ļcs√ļzz el szeretteidt√Ķl, √©s l√©pj be az Istent√Ķl rendelt harc - mez√Ķre., .., ne" √°lj ellent az √Ārny√©kvil√°gnak, mert olyan leszel mint √Ķk. Halj meg h√°t, ha nincs m√°s - √öt!
#66 | Renegat - 2014.05.18. 12:55:38
Szaniszl√≥ Ferenc: "... A vil√°gban nem elvek√©rt, eszm√©k√©rt, szabads√°g√©rt, demokr√°ci√°√©rt folyik √©let-hal√°l harc. Hanem a t√ļl√©l√©s√©rt: energia √©s iv√≥v√≠zforr√°sok√©rt, vezet√©kek√©rt, term√Ķf√∂ld√©rt, √©lelem√©rt, rabszolg√°k√©rt..."

https://www.youtu...LNUPdHIiw4
#67 | Hegel - 2014.05.18. 13:43:43
Tulok LacinakSmile a gyilkoss√°g/√∂l√©s legyen az ak√°r √∂nv√©delemb√Ķl is - el√Ķtte v√©gigfut az emberben a k√∂vetkezm√©nye ahogy a hal√°ln√°l az √©letleporell√≥. Aki √∂nmag√°val kontaktusban van ad d√∂nt√©si helyzetet minimum 1 lehet√Ķs√©get a menek√ľl√©s m√≥dj√°ra...teh√°t lehet v√°lasztani: √∂l√∂k vagy menek√ľl√∂k.
Speciel √©n menek√ľltem de meg√©rte mert 1 komoly √©letfeladat volt a v√°laszt√°som. Pedig nagyon j√≥ helyzetben voltam √©s sp√©ci szekerc√©m volt!

Hymnusz....igen lehet hordozza az egyh√°zi(jujdej√≥) zenei stilus√°t elfogadom. A b√ľn nemcsak az amit r√°nk kentek a sz√°zadok(alatt az ellens√©gek) hanem az√©rt l√°ssuk be soha nem sz√ľlethetett volna meg Miksz√°th √Ārv√°csk√°ja c novella ha nem fordul el√Ķ. √Čs sajnos sok m√°s is pl. gyilkoss√°gok haszon√©rt haza√°rul√°sok mik√≥rt√≥l is?

Ezekkel b√°rhogy f√°j ha a nemzet tagja volt akkor a nemzeti karm√°t=OK-ot terheli.

Ezt ak√°r a Hymnuszban ak√°r m√°s nemzeti dalban verben bevallani nem sz√©gyen ez pont az amikor az egy√©n este bel√°tja ma kit hol b√°ntottam meg √©s meggy√≥nja a teremt√Ķj√©nek akivel √°lland√≥an kapcsolatban van.Mert nem m√°sik embernek kell feloldoznia vagy nemzetnek hanem magamnak magunknak! Ez nem kollektiv t√©ved√©s √©s gy√≥n√°s m√©gis egyfajta bel√°t√°s √©s elismer√©se: emberk√©nt tett√ľnk nem helyes dolgokat is!

Ez nem = a talmud nekem veled szemben szabad neked velem szemben nem feloldoz√°sa!!!!!!!!!!

(√©n legal√°bbis el√©gg√© vehemens voltam fiatalon, √©s a t√∂rt√©nelm√ľnket n√©zve mi is)

Nem a m√°sik nemzet vagy vall√°si csoport v√©lem√©ny√©nek kell sz√°mottev√Ķnek lenni - √ēk it√©lkeznek teh√°t szint√©n t√©ves ut√≥n j√°rnak! A gyilkoss√°gasikkal k√©ne foglalkozniuk sz√°lka gerenda effektus. Nem teszik? nyugodtan a gy√Ķzelmi dalukba belefoglalhatj√°k saj√°t b√ľn√ľk bocs√°nat√°√©rt val√≥ esdekl√©st.

√Čn szoktam megk√∂sz√∂nni is meg bocs√°natot k√©rni is...h√°√°√°t nemtudom.

Az lehet hogy anyagi javak√©rt megy az √∂ld√Ķkl√©s, de forditsuk meg csak: amennyi p√©nzbe teh√°t anyagi r√°fordit√°sba ker√ľl abb√≥l nem lehetne e megoldani azt ami√©rt gyilkolnak?
Ez a d√∂nt√©s van a kez√ľkben!
Ha gyilkolnak az lesz k√∂vetkez√Ķ √©let√ľkre a nyomor OKa. rossz√©knak IS!
Lucferkó ezt az oldalt választotta a selejtezéshez.....mit selejteznek? hát az embereket de nem a gyilkológép fog magasabb szellemi szinteken tovább élni.

Azt a karant√©nt szint√©n bemagyar√°zz√°k az embereknek mert a biblia b√ľne m√°r hat√°stalan teh√°t adj fel minden rem√©nyt mert karant√©nba vagy, vagy rabszolg√°nak gy√°rtottak...l√≥xart!

L√©lek vagy szabad v√°laszt√°sod van adott szitu√°ci√≥ban mit v√°lasztasz...√©s mindig van lehet√Ķs√©ged √©s eg√©rutad is hogy megmentsd az ellens√©gedet is!

Mire kell √Ķt megmentened? - hogy a r√°szabottat v√©gig√©lje a bel√°t√°sig arra hogy hol t√©vedett gonoszs√°g√°ban! Ez √°ltal√°ban a hal√°l k√∂zeli √°llapotok r√©sz√ľkr√Ķl...az a helyzet sok l√©lek √©s test gyilkost √∂szint√©v√© tesz!

Err√Ķl sz√≥l a f√∂ldi √©lethelyzet egy√©niben √©s kollektivben is!

√Čs nagyon neh√©z v√©gigcsin√°lni egy√©niben √©s kollektivban is f√Ķleg a megbocs√°jt√°s r√©sz√©t.

A Magyaroknak a Hymnuszukból a megbocsájtásra való kézség hiányzik, holott a magyar emberben nyilvánvaló alapadottság.

De m√©g nem mondt√°k ki hogy k√∂sz√∂n√∂m hogy milyen j√≥ volt√°l hozz√°m amikor √©n vagy 3000 √©ve √ľld√∂zlek gyilkollak! Kir√°lyaidat mind eltettem l√°b al√≥l mert nem adt√°k √°t a szakralit√°s mik√©ntj√©t tud√°s√°t.

Azt nem lehet √°tadni az egy √ļt amin v√©gig kell menni, √©s a magyarok el√©g r√©g√≥ta ezen az √ļt√≥n j√°rnak.

Tanulni kell hozz√° azt nem tudom hogyan hol mit( a felsorolt bab√°k csak r√©szletek szint√©n lelki hatalom√©rt) de Gladinak igaza van b√°rmit amit magunkba vesz√ľnk egyszer az magk√©nt kisarjad a vele tart√≥z√≥ dolgokkal √©s egybe√©p√ľl.
Hogy magyar saj√°toss√°g e vagy azt nem tudom, ebben a l√©tid√Ķben nemhogy k√ľlf√∂ld√∂n nem voltam(Csik ugyi nem k√ľlf√∂ldSmile) de k√ľlf√∂ldi embert sem ismertem mint szem√©lyis√©get!

De v√©lem valahol minden azonos anyagb√≥l √©p√ľl fel erg√≥ azonos csak energi√°it haszn√°lja m√°sk√©nt.

Ma n√©zem az Adria fel√Ķl tolat√≥ fekete felh√Ķket...hogy nem norm√°lis az is szentigaz...mindig nyugatr√≥l fult a sz√©l mig nem a mesdters√©gest csin√°lj√°k...ugyhogy nem hiszem hogy le√°llitott√°k volna a haarpot....ugy j√∂nnek a felh√Ķk mintha szergejjel tolatn√°k ak√°r a tehervagonokat!

Ennek az áráért mennyi tiszta vizet lehetne termelni?
#68 | Hegel - 2014.05.18. 13:58:09
Egylbk√©nt a frey f√©le ir√°sok is tervek az el√Ķz√Ķek lej√°rtak vagy t√ļl laposodtak, teh√°t m√°st kellett kital√°lni ahhoz hogy a gondolatokat figyelmet r√°forditsa a sokas√°g - √©s energi√°t adjon a terveknek...saj√°t maga ellen!
Ahogy az ad√≥nkb√≥l is ellen√ľnk val√≥ b√ľrokr√°ci√°t ¬ß √©s fegyvereket kov√°csolnak!

Bocsi √©n itt Tulokt√≥l tanultam meg nemcsak l√°tni hanem √∂sszerakni is azt ami √∂sszef√ľgg!

A politik√°hoz sohase √©rtettem, (csak itt l√°ttam meg technol√≥gi√°j√°t)de a politika egy√©b f√∂ldi dolgokt√≥l az√©rt nem mentesitheti a terveit akarat√°t sz√°nd√©k√°t, m√©g a Nukik se merthogy ami itt van az a anyag adott...ebb√Ķl lehet f√Ķzni!

A legegyszer√ľbb anyagokb√≥l is lehet az emberek√©rt, vagy m√©rget undort k√©sziteni csak sz√°nd√©k k√©rd√©se.-√Črdekes ahogy figyelek r√°tok Gladi√°tor nagyon hasonl√≥ szok√°ssal bir mint Kerion...hmmm m√©g figyelemGrin
#69 | Hegel - 2014.05.18. 14:20:01
Ah szétestemSmile Nah majd öszetákolom magam..Még

"1823. nem csak a Himnusz meg√≠r√°s√°nak √©ve. Ekkor sz√°llta meg Eur√≥pa hatalmait a Rothschild csal√°d pereputtya. Nem csod√°lhat√≥, hogy Erkel, √°t√©rezve az eur√≥pai hangulatot, m√©g jobban a magyart, √©s legf√Ķk√©ppen K√∂lcsey b√ļslakod√°s√°t, zeneileg is kifejezte a versben rejl√Ķ √©rz√©seket, amikr√Ķl mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy vid√°mak, er√Ķt sug√°rz√≥ak, vagy biztat√≥ j√∂v√Ķk√©pet festen√©nek. K√©ts√©gtelen√ľl sz√©p, csak lehangol√≥..."

(rossz√©k r√°teleped√©se eura err√Ķl nem eg√©szen tudtam)

√Črdekes vizsg√°lat az √©rz√©setek vele szemben, nekem bizerget√Ķen gy√∂ny√∂r√ľ emelkedetts√©get ad√≥.... picit te√°tr√°lis mint minden Jupiteri hitrendszeri dolog de nagyon gy√∂ny√∂r√ľ....

Nem hangol le, de lehet az az energia készlet ami vagyok pont elég a lelkesitéshez vagy ennyi a földönmaradáshoz kell hogy ne 2m felette lebegjek.

Na ma √°tvizsg√°lom jobban mi hol lehet az OK ami lehangolja az emberek lelk√©t emelkedetts√©g helyett. M√©g soha nem tettem vizsg√°lat t√°rgy√°v√°, t√ļl szent volt ahhoz.
#70 | Hegel - 2014.05.18. 16:12:08
A magyart elk√ľldtem Tuloknak beteszi ha ugy gondolja idej√∂het. Jelzem nem kellett k√ľl√∂n a k√©kkel labd√°zni a m√°sol√°sn√°l nekem r√∂gt√∂n j√≥l kinyithat√≥an csin√°lja.Biztos Seraf √ľgyess√©ge Ok-√°nSmile

Régóta ért bennem eme akár dolgozatnak való is mert másoktól is hallottam ilyesmiket vagy olvastam.
Nos eur√≥pa de m√°s n√©pekn√©l is foh√°sz szer√ľ a hymnusz zen√©je(sz√∂vegeit tud√°s n√©lk√ľl v√©gk√©ppen nem vizsg√°lhatom)
Teh√°t lassu.

A mi saj√°toss√°gainkat nemcsak a hymnuszunk hanem idegen zeneszerz√Ķk munk√°i is jelzik igy mint Brams-√©.

A hymnuszokhoz tettem p√°r igen n√©pszer√ľ s√ľr√ľn el√Ķfordul√≥ n√©pdalt ami nem magyar m√ľdal! - √©s hangz√°s√°ban pont olyan elnyujtottnak t√ľnhet mint a hymnuszaink.
Igen n√©zz√ľnk szemben √∂nmagunkkal....lass√ļ megfontolt j√≥n√©p vagyunk csak mivel eg√©szen m√°st tuszkolnak a fej√ľnkbe r√≥lunk igy m√°r nem l√°tjuk azt AKI/K vagyunk hanem ugy vagyunk mint az a gyerek akit √∂r√∂kk√© h√ľly√©znek √©s elhiszi mag√°r√≥l hogy az amit csin√°l az h√ľlyes√©g!

NEM!

Igen √Čbreszt√Ķnek sz√°ntam a vizsg√°l√≥d√°somat vedd √©szre a magyar m√©g mindig szakr√°lis N√ČP!

M√©g van kapcsolata az √ČGgel csak m√°r elfelejtett√©k vele hogy igy l√°ssa mag√°t!

Jelzem nem tudományos szempontokat hanem a szellemi és lelki információkat irtam le amiket a szívem diktált szinte alig birtam követni!


MERT végre látnunk is tudni kell!


http://www.youtub...ytAVHAbP8Q N√©met zeneileg? Ismer√Ķs?
http://www.youtub...rZPaI1MrxU osztr√°k
http://www.youtub...4z3jCqeAvA francia de ez már köfaragó mives nincs szakralitás benne
http://www.youtub..._8WR7Kn8gQ zeneileg a kommunista indulóké
http://www.youtub...lbf-bHi6v8 mozgalmi dal
http://www.youtub...XU59Rers30 török h. induló
http://www.youtub...358DDBDB0F angol egyh√°zi stylus√ļ hymnusz (?)nocsak!
http://www.youtub...mp;index=6 libya induló
***

http://www.youtub...oeOUTRy2es Liszt Magyar Rabszódia
Franz Liszt - Hungarian Rhapsody No.2 (Orchestra version)
Ami gyors csak énekelhetetlen bármely szöveggel http://www.youtub...X9LvC9WkkQ Johannes Brahms - Hungarian Dance No. 5
http://www.youtub...UwPDIrkgp4 Brahms : Magyar táncok - Esti fények


Más nemzetek hymnuszait figyelembevéve a megállapitásaim:
Jelzem nem vagyok zenetudós sem más tudós csak a szívemre hallgattam a darabok hallgatásánál és részben az a 68 év tapasztalata tudása az ami ilyennek látattja velem e témát.

Vannak szakrális zenék énekek:, Hynusz Ima
Aztán vannak indulók marsok( toborzók)katonai bal jobb ritmus
F√©nyes szell√Ķ f√©le munk√°sdalok
Népdalok
T√°ncdalok
al√°bb nem megyek sajnos van.

Ha meghallgatj√°tok a sort ellehet d√∂nteni a nemzet szakr√°lisan sz√≥ljon egym√°shoz √©s a teremt√Ķj√©hez vagy irasson valamelyik kim√ľlvelttel egy repphez has√≥nl√≥t.

Bocs√°nat ha er√Ķszakosnak t√ľn√∂k vagy az is vagyok, de ugy √©rzem elvett√©k 1000 √©vvel ezel√Ķtt a saj√°t hit√ľnket most a Isten√ľnkh√∂z sz√≥l√≥ ut√≥ls√≥ szavunkat is elvenn√©k alattomosan a szakr√°lis Hymnuszunkat valami indul√≥ra felcser√©lve!

Ez lenne a nemzet utólsó értéke amit elvennének! - lássuk be még ezek a szakrális dolgok tartanak egybe!
Mára Hungary helyett a határokon Magyarország tábla van.Mit gondoltok a köv nemzedék hányadik generációja fogja még tudni hogy HUNOK is vagyunk?
(A n√©met hymnuszban is sok a hasonl√≥s√°g...HFord szerint azok is hunok akkor nyilv√°nval√≥.)Nah bocsi a mai sz√≥men√©s√©rt de √©rt√ľnk volt! √Čs √©n biza √©rt√ľnk szenved√©lyes tudok lenni!
Na m√°ra dugultamGrin

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum