Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· FĂłrum
· Linkek
· KapcsolatfelvĂ©tel
· KeresĂ©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· VideĂłk
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
BĂ­rĂłsĂĄg
Általånos
SzĂłlĂĄsok
CigĂĄny
ZsidĂł
SzÔkenÔs

Fontos hírek
1. A feladat neve: "TĂșlĂ©lĂ©s"

2. Elmebaj... noksĂĄg avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazĂĄr-maffia

5. Holokauszt erÔbÔl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackbĂłl...

8. PolgĂĄrok elleni globĂĄlis elektronikus agressziĂł

9. Mit csinĂĄljunk a zsidĂłkkal?

10. TĂșl szĂ©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimĂĄtum vagy hĂĄborĂș? (TerjesztendĂ”!)

12. SajĂĄt energiĂĄval az NWO ellen

13. A hazudozĂĄs ideje lejĂĄrt!

14. A dohĂĄnyzĂĄs megvĂ©d a tĂŒdĂ”rĂĄktĂłl

15. Mi lesz veled emberke?

16. RezervĂĄtum

17. TigĂĄz vs EskĂŒdtszĂ©k

18. Az elsĂ” szemita csavar

19. MagyarorszĂĄg NWO szinkronizĂĄlt terror-alkotmĂĄnya

20. Kiknek, mikor hozzåk el a "vilågvégét"?

21. VĂĄdirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy Ășt ĂĄll elĂ”ttem, melyiket vĂĄlasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Baråtaink élete sem érték szåmunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hĂŒlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalåltåk Európa legrégebbi civilizåciójåt

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'AngolszĂĄsz missziĂł' Ă©s mĂĄs disszonanciĂĄk

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


HunszkĂ­ta RĂĄdiĂł

Puzdra

PJP EgyesĂŒlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo HĂ­rek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolgálati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokrĂĄciĂĄja" Ă©s a "fĂ”prĂłba"...
A nyugat gyilkos "demokråciåja" és a "fÔpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek KözgyĂ»lésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idĂ”szak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elĂ”idézĂ” USA és az EU tagországai is. A határozat lehetĂ”vé és jogszerĂ»vé  teszi régiók népszavazással történĂ” leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezĂ” pénzekbĂ”l, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csĂ”cseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! EgyenlĂ”ség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkĂ”mĂ»ves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetĂ”vé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelĂ”dĂ” zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkĂ”mĂ»ves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerĂ» alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegĂ» párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elĂ”idézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idĂ”járásbefolyásolással elĂ”idézett világszintĂ» gabona terméskiesés, majd az azt követĂ” 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, Ă”szre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idĂ”zített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelĂ” hadmĂ»veletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idĂ”pontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzĂ”k véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettĂ” esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerĂ”se, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elĂ”zi meg, ahogy történt ez az elsĂ” és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idĂ”ben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevĂ”n keresztüli befolyásra gyúr, a vezetĂ” valuta szerepére. KísérĂ”jelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elĂ”térbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettĂ”s cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezĂ”ivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetĂ» pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirĂ”l tudvalevĂ”, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegĂ”ben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegĂ” pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fĂ”leg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyĂ» leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelĂ”zĂ” idĂ”szak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévĂ” szĂ»k idĂ”tartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elĂ”segítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintĂ» átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetĂ”séget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élĂ”k sem tudják mit fĂ”ztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzászólások
#71 | gladiator07 - 2014.05.18. 16:40:23
Hegel.
Ha megkérlek leírnåd nekem a "szakrålis" kifejezés magyaråzatåt.
ElÔre is köszönöm!

T. BL.
#72 | Merkurius - 2014.05.18. 19:23:49
Naiv , nagyon jĂłl rakosgatod a dolgokat , nekem tetszik , Ă­rhattad volna tovĂĄbb is .

RĂ©gi-Ășj utakon , egĂ©sz jĂł elĂ”adĂĄsok voltak .
https://www.youtu...kUzQLt2Www

Himnuszról , ragyrészt az én véleményem is . Valamikor persze én is måsképp låttam , sÔt részben éppen a himnuszból érettségiztem , håt ott nem ilyen elemzést vårtak el .

http://mazsolames...erete.html
#73 | Tulok - 2014.05.18. 19:33:12
Gizus! A halål az élet része és következménye. A korai halål, ha nem betegség vagy természeti esemény okozza, mindig következmény és nem minden esetben tehet róla az elhunyt, mert lehetsz igazsågos, megértÔ vagy humånus, vannak akik nem azok. Békés népek tucatjai tûntek el, mert nem védték meg magukat.
A legnagyobb problĂ©ma a legtöbb "embernĂ©l" Ă©s amit maximĂĄlisan kihasznĂĄlnak egyes embernek lĂĄtszĂł, de emberi tulajdonsĂĄgok hiĂĄnyĂĄval szĂŒletettek, hogy öt perc utĂĄn elfelejtik az Ășn. "emberek", hogy az embernek lĂĄtszĂł nem mind ember. A kĂŒlsĂ” jegyek megtĂ©vesztĂ”ek, Ă©s a legtöbb "ember" hajlamos elfelejteni az öt perce tanultakat. Persze egy Ă©letre megtanulja, ha egy ilyen megkĂ­nozza, megalĂĄzza vagy a sĂĄrba tiporja Ă©s tĂșlĂ©li. Az mĂ©g elmegy, hogy minden ugyanabbĂłl az anyagbĂłl Ă©pĂŒl fel, de ez nem jelenti azt, hogy az eke Ă©s a puska egyenĂ©rtĂ©kĂ».
Nem mellesleg, a Himnusz zenĂ©je valĂłban kiemelkedĂ”en szĂ©p, de a vers miatt szomorĂș... Ă©s fekete hunjaink, a germĂĄnok pattogĂł ĂŒtemei mellett kevĂ©snek tĂ»nik benne az Ă©let...
#74 | gladiator07 - 2014.05.18. 20:28:32
Az - elĂ”bb felmerĂŒlt az.., ujjĂĄszĂŒletĂ©s, .denziĂł - vĂĄltĂĄs!
lehetséges szerintetek?
7 milliĂĄrd ember - szellem, vallĂĄsok, ideolĂłgiĂĄk eszköztĂĄraival, "ĂĄtformĂĄltĂĄk" eredeti, hovatartozĂĄst, IstentudĂĄsĂĄt. Keletkeztettek szĂĄmukra szĂ­nhĂĄzat, Ă©s nem tiszta Ă©letet, mert a mostani elferdĂŒlt, mĂ»vĂ©szi közeg.

A Tiszta Magyar Õs - KultĂșra, az eredetet tanĂ­tja, tartalmazza, na nem a kĂ©nmĂĄjas szenteskedĂ©st.., ha a kedves olvasĂłnak van rĂĄ ingerenciĂĄja.., vesse bele magĂĄt, Ă©s megĂ©rzi a csodĂĄt, de mĂĄr kiforgattĂĄk "becsĂŒletesen" a mĂ» - magyarok.

Ami - Nem keresztĂ©ny Ă©s nem szent, mert olyanok nincsenek, s amĂ­g ezt a NapnĂĄl vilĂĄgosabb Istentudatot nem ismerjĂŒk meg, Ă©s el.., addig semmifĂ©le denziĂł - vĂĄltĂĄs nem fog megtörtĂ©nni max, a teljes megsemmisĂŒlĂ©s, ami megvan Ă­rva a Nagykönyvbe. MĂĄskĂ©pp soha sem volt, lesz, LĂĄsd. Atlantisz, LemĂșria, Mars bolygĂł. Az ember mindent pusztĂ­tĂł tulajdonsĂĄga, ami irdatlan idĂ” - intervallumba, Ă©s korszakokban, mĂ©rhetĂ” csak. A mĂĄsodszĂŒlött ember szellem, teremtĂ©sekor talĂĄn, mint kĂ©t buborĂ©k nagysĂĄgĂș volt. S ahogy sĂŒllyedt bele az agyag sĂ»rĂ»jĂ©be.., öltött alakot, "alakoskodva" rombolt Ă©s gyilkolt.

Egy ember szellem, "megtéréséért" is mosolyog a Szellemi hierarchia, ha az szívbÔl fakad! Amíg az Istenellenes életet mantråzzuk pusztulås lesz a közbensÔ lépcsÔfok, ami mår lassan - lassan körvonalazódik is.
Szerintetek?
#75 | naiv - 2014.05.18. 20:35:02
PiskĂłta, ezek szerint TĂ©ged sem sikerĂŒlt addig faragni, hogy ĂĄtmenj a kocka vizsgĂĄn.
Smile
-------------

Merkurius, tĂ©nyleg van tovĂĄbb is, de a hosszĂș HSZ-t nem olvassĂĄk el.
(lĂĄsd HSZ40)
Elgondolkodtatok rajta, mår megérte - kösz.

------------

Tulok, köszönöm, értem a kromoszóma eltérésekbÔl adódó rendellenességeket.

------------

Amennyiben csak teĂłriakĂ©nt, de elfogadjuk axiĂłmakĂ©nt (alapigazsĂĄg), hogy Isten (hasznĂĄljĂĄk az abszolĂștum kifejezĂ©st is) teremtette a vilĂĄgot, (szerintem folyamatosan teremti) akkor az emberi fajt, hozzĂĄ kĂ©pest kĂłklerek.

A gubancot mindenki Ășgy gombolyĂ­tja tovĂĄbb, ahogy akarja.
.
#76 | Renegat - 2014.05.19. 01:50:20
Vilågpolitikai aktualitåsok elemzése az ukrajnai események fényében:

"A kor parancsa (kategorikus imperatĂ­vusz...)"

http://www.szesza...arancs.htm

----------------------------------------------------

OrszĂĄgos tĂĄrsadalmi tiltakozĂĄs az EgyesĂŒlt Államokban a kormĂĄny agresszĂ­v hĂĄborĂșs politikĂĄjĂĄval szemben:
(Google translator segĂ­t)

http://www.whatdo...
#77 | Aramis - 2014.05.19. 04:21:22
Egy pĂĄr szĂłt a HimnuszrĂłl,
Kölcsey Ferenc 1823.januĂĄr 23 Cseke, biztos vagyok abba, hogy sokan tudjĂĄtok, a vers nem Himnusznak kĂ©szĂŒlt, az eredeti neve: "A Magyar nĂ©p zivataros szĂĄzadaibĂłl" MĂĄr maga a vers neve utal az elmult esemĂ©nyekre, hogy mĂ©g is, hogyan lehett belöle Himnusz, a vĂĄlaszt a vakolĂłknĂĄl kell keresni, Hivatalosan 1903 ba lett elfogadva. A vakolĂłk nagyon jĂłl tudtĂĄk, egy nĂ©pet fizikailag csak akkor tudom megsemmisiteni, ha lekileg megtöröm! A vers nem mĂĄs mint egy fohĂĄsz, (az embernek összeszorul a torka, ha Ă©jfĂ©l utĂĄn egy vidĂĄm mulatĂĄskor elhangzik, az emberek elmennek busulĂłba) tartalmĂĄban Ă©s zenĂ©Ă©ben ennek a fajnak teljesen megfelel, ez akkor is igaz ha egyesek megsĂ©rtödnek. A hamis egyhĂĄz ĂĄlltal szellemileg megeröszakolt magyarsĂĄg siralmas kĂ©pe. Egy balga nĂ©p, mely a jellemvonĂĄsait a mai napig is megtartotta. Itt feltĂ©tlen meg kell emlitenem a korĂĄbban Himnuszunak is hasznĂĄlt Ă©neket. Regnorum Domina etc. Döry kĂ©ziratĂĄbĂłl szĂĄrmazik 1763. A versszakok kezdöbetĂŒi egy akrosztichont adnak ki: Árvakert. Keressetek rĂĄ, Ă©rdemes elolvasni. KĂ©rdem Ă©n, hogy miröl beszĂ©lĂŒnk? Az irtĂĄsunk több Ă©vezredes. De vissza a Himnuszra, hogyan lehetsĂ©ges ilyen lelki szĂłzatokbĂłl teremtö cselekedeti gondolatokat meriteni? KĂ©ptelensĂ©g!

VigyĂĄzz a gondolataidra,
Mert szavak lesznek.
VigyĂĄzz a szavaidra,
Mert ezek, cselekedeteid lesznek.
VigyĂĄzz cselekedeteidre,
Mert cselekedeteid szokĂĄsaiddĂĄ vĂĄlnak.
VigyĂĄzz szokĂĄsaidra,
Mert ez lessz jellemed.
VigyĂĄzz jellemedre,
Mert ez lesz a végzeted.

Ezek a megfigyelések a jellem alakulåsånak mozzanatain nyugszanak. A lélek befolyåsolja a tudatot, uralkodik a test felett és nem fordítva.
#78 | Tulok - 2014.05.19. 07:30:48
Maghar himnusz


OrszĂĄgok orszĂĄga
Törvénytudås népe,
Napkelet s Nyugat közt
A vilågnak fénye,
Nagy a te nemzeted,
Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos,
Hogy föl sem érheted.

Mint a magas mennység,
Szíved mérhetetlen,
Életed gyökere
Szent és sérthetetlen,
Hegyek, årnyas erdÔk,
HĂ”s föld bĂŒszke nĂ©pe,
Ez a te végzeted
Õsi öröksĂ©ge:

ErÔs, gazdag vår vagy,
De az örök törvényt,
Amit Isten rĂĄd rĂłtt,
Vållalnod kell önként,
Hogy beteljesĂŒljön
GyÔzelmes végzeted:
Úr oltára te vagy,
Emeld fel a fejed!

/Forrås: rovåsírås alapjån Dr. Borbula Ida nyelvész/
#79 | piskota - 2014.05.19. 09:55:55
Újra Ă©s Ășjra visszatĂ©rĂ” tĂ©mĂĄk.., akĂĄr a himnusz, vagy akĂĄrmi...
Bår, vagy 4-5 éve azonos felfogåsban mår írtam a Himnusz lehetséges templomira szûkített alkalmazåsåról, most, hogy az ismétléseket megtörjem, hivatkozom a következÔ linkre
http://index.hu/t...r_a_haarp/
Az biztos, hogy errÔl sohasem hallottatok...
AztĂĄn, majd elĂ”vehetjĂŒk, a szintĂ©n ismeretlen, H1N1-t, vagy akĂĄr.., sok pĂ©lda sorolhatĂł...
TerelĂŒnk, Ă©s hĂĄrĂ­tunk...
Sokszor szóltam ellene, természetesen hiåba, de rendre hagyjuk magunkat tudatilag elringatni...
Minden fontosabb annĂĄl, mint ami velĂŒnk, körĂŒlöttĂŒnk, ĂĄltalunk is törtĂ©nik...
Gyz
#80 | piskota - 2014.05.19. 11:55:10
vg.hu!

"Elbukjuk az ĂĄllamadĂłssĂĄg elleni harcot
2014. 5. 19. 08:59|GazdasĂĄg » MakrogazdasĂĄg
Az ållamadóssåg mostani, 84,6 szåzalékos értéke évek óta messze a legmagasabb. Egyetlen negyedév alatt 5 szåzalékpontosnål is nagyobbat ugrott az adóssågunk."

Naiv csapat kijelentése!
MĂĄr rĂ©g bukott ĂŒgy!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglaljĂĄk el a zsidĂłk teljesen MagyarorszĂĄgot?

MĂĄr elfoglaltĂĄk...
MĂĄr elfoglaltĂĄk...
44% [4 Szavazat]

MĂ©g 2018-ban.
MĂ©g 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum