Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· FĂłrum
· Linkek
· KapcsolatfelvĂ©tel
· KeresĂ©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· VideĂłk
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
BĂ­rĂłsĂĄg
Általånos
SzĂłlĂĄsok
CigĂĄny
ZsidĂł
SzÔkenÔs

Fontos hírek
1. A feladat neve: "TĂșlĂ©lĂ©s"

2. Elmebaj... noksĂĄg avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazĂĄr-maffia

5. Holokauszt erÔbÔl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackbĂłl...

8. PolgĂĄrok elleni globĂĄlis elektronikus agressziĂł

9. Mit csinĂĄljunk a zsidĂłkkal?

10. TĂșl szĂ©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimĂĄtum vagy hĂĄborĂș? (TerjesztendĂ”!)

12. SajĂĄt energiĂĄval az NWO ellen

13. A hazudozĂĄs ideje lejĂĄrt!

14. A dohĂĄnyzĂĄs megvĂ©d a tĂŒdĂ”rĂĄktĂłl

15. Mi lesz veled emberke?

16. RezervĂĄtum

17. TigĂĄz vs EskĂŒdtszĂ©k

18. Az elsĂ” szemita csavar

19. MagyarorszĂĄg NWO szinkronizĂĄlt terror-alkotmĂĄnya

20. Kiknek, mikor hozzåk el a "vilågvégét"?

21. VĂĄdirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy Ășt ĂĄll elĂ”ttem, melyiket vĂĄlasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Baråtaink élete sem érték szåmunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hĂŒlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalåltåk Európa legrégebbi civilizåciójåt

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'AngolszĂĄsz missziĂł' Ă©s mĂĄs disszonanciĂĄk

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


HunszkĂ­ta RĂĄdiĂł

Puzdra

PJP EgyesĂŒlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo HĂ­rek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolgálati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokrĂĄciĂĄja" Ă©s a "fĂ”prĂłba"...
A nyugat gyilkos "demokråciåja" és a "fÔpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek KözgyĂ»lésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idĂ”szak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elĂ”idézĂ” USA és az EU tagországai is. A határozat lehetĂ”vé és jogszerĂ»vé  teszi régiók népszavazással történĂ” leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezĂ” pénzekbĂ”l, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csĂ”cseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! EgyenlĂ”ség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkĂ”mĂ»ves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetĂ”vé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelĂ”dĂ” zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkĂ”mĂ»ves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerĂ» alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegĂ» párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elĂ”idézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idĂ”járásbefolyásolással elĂ”idézett világszintĂ» gabona terméskiesés, majd az azt követĂ” 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, Ă”szre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idĂ”zített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelĂ” hadmĂ»veletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idĂ”pontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzĂ”k véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettĂ” esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerĂ”se, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elĂ”zi meg, ahogy történt ez az elsĂ” és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idĂ”ben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevĂ”n keresztüli befolyásra gyúr, a vezetĂ” valuta szerepére. KísérĂ”jelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elĂ”térbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettĂ”s cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezĂ”ivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetĂ» pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirĂ”l tudvalevĂ”, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegĂ”ben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegĂ” pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fĂ”leg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyĂ» leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelĂ”zĂ” idĂ”szak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévĂ” szĂ»k idĂ”tartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elĂ”segítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintĂ» átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetĂ”séget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élĂ”k sem tudják mit fĂ”ztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzászólások
#81 | Hegel - 2014.05.19. 13:52:54
PiskĂłtaSmile Kedves megbeszĂ©ljĂŒk azt amit lehet te Ă©vekkel ezelĂ”tt megbeszĂ©ltĂ©l vitattĂĄl mĂĄsok mĂ©g nem Ă©s a tudĂĄsthoz ugy juthatnak el hogy a mĂĄsik ember nĂ©zĂ”pontjĂĄt is figyelembe veszi megvizsgĂĄlja.

AramisSmile"Regnorum Domina etc. Döry kĂ©ziratĂĄbĂłl szĂĄrmazik 1763. A versszakok kezdöbetĂŒi egy akrosztichont adnak ki: Árvakert"
Mig a Kölcsey Hymnusz a zivataros törtĂ©nelmĂŒnket sorolja addig a ĂĄltalad ajĂĄnlottra könny szökik szintĂ©n az ember szemĂ©be mert mĂ©g eldönteni is nehĂ©z akkor melyik bĂșsabb!

Tulok Maghar Hymnusza amit egy Kijevben örzött szijvĂ©gen talĂĄltak meg a valĂłdi Hymnuszunk lehet, csak magyarnak lĂĄtszĂł magyar zenĂ©sznek kĂ©ne hozzĂĄ hymnusz mĂŒfaju zenĂ©sitĂ©s...Ă©s rendben is lenne!
Vajjon hagyjĂĄk e?

Én attĂłl is aggĂłdnĂ©k hogy elvennĂ©k az imaszerĂŒt Ă©s valami ??? rosszabbat komponĂĄlnĂĄnak hozzĂĄ - mert ma a cĂ©lĂ©rt harcolnak Ă©s fĂ©lve....

Valahol a vĂ©rzivataros szĂĄzadok is stimmel - vĂ©dtĂŒk a nyugatot ahol ellensĂ©geink laktak....vĂ©rĂŒnket ontottuk Ă©rtĂŒk is ahogy a TanitĂłnk is mĂĄsokĂ©rt pont azoktĂłl!

Elbukjuk az ĂĄllamadĂłssĂĄg elleni harcot: PiskĂłta mond kiĂ© az az adĂłssĂĄg? azt is megtĂĄrgyaltuk hogy mĂĄra az a kölcsön kamatainak kamatainak kamata Ă©s be se jött az orszĂĄgba ment az IMF-hez..lehet abbĂłl a forrĂĄsbĂłl finansziroztĂĄk a permetezĂ©st haarpot stb-t ellenĂŒnk.

Mond van ötleted mit tehetĂŒnk? mondjuk kb 500 Ă©ve magyar Ă©rzelmĂŒ magyar dönt az orszĂĄg gazdasĂĄgĂĄrĂłl?
Nem feladom csak kérdem?
Ott voltål KÁ demonstråcióin? Låttad håny hiteles jött el a negyede se!
Akkor mit lehet tenni ?
#82 | Hegel - 2014.05.19. 17:13:06
Dråga Piskóta a hitel és tsai pont ilyen åtb@xås szåmitógépekkel csalås!http://www.magyar...entitasai#
#83 | Tulok - 2014.05.19. 17:26:00
Gizus kĂ©rĂ©sĂ©re Ășjra leĂ­rom a genetikai vizsgĂĄlatok eredmĂ©nyĂ©t. ElsĂ”sorban azĂ©rt, mert bĂĄr lĂĄtszĂłlag normĂĄlis ember formĂĄjĂĄt mutatjĂĄk egyes nehezen megĂ©rthetĂ” viselkedĂ©ssel rendelkezĂ” "emberek", oka is van ennek a nem emberi "viselkedĂ©snek"...
2000-ben a Semino-fĂ©le genetikai feltĂ©rkĂ©pezĂ©s volt EurĂłpĂĄban Ă©s nem a zsidĂł gĂ©nt kerestĂ©k. Ekkor derĂŒlt ki, hogy az EU19-es gĂ©nkĂ©nt azonosĂ­tott "magyar gĂ©n" legnagyobb mĂ©rtĂ©kben, 60%-ban a magyar lakossĂĄgban talĂĄlhatĂł meg. Nagy arĂĄnyban a horvĂĄtokban, ukrĂĄnokban Ă©s lengyelekben legközelebbi rokonainkkĂ©nt, de a genetikai egyezĂ©s 93,3%-os a nĂ©metekkel is, bĂĄr mĂĄs arĂĄnyokban. A vizsgĂĄlat nem volt elĂ©g reprezentatĂ­v, mert ehhez kevĂ©s egyedet vizsgĂĄltak meg a szĂ»kös anyagi forrĂĄsok miatt. A 2005-ös Rockefeller AlapĂ­tvĂĄny genetikai vizsgĂĄlata kereste az "ösgĂ©nt". Titokban remĂ©nykedtek, hogy a zsidĂłt megtalĂĄljĂĄk ennek kapcsĂĄn, de kiderĂŒlt, hogy nincs genetikai rokonsĂĄg az "ÁbrahĂĄm nĂ©pekĂ©nt" ismert szefĂĄrd Ă©s a kazĂĄr zsidĂłk között. Az egyezĂ©s 1% körĂŒli, annyi, mint EurĂłpa többi nĂ©pĂ©vel, Ă©s a zsidĂł nem Ă”sgĂ©n. Viszont talĂĄltak kĂ©t Ă”sgĂ©nt, amely ellent tud ĂĄllni a kĂŒlsĂ” behatĂĄsoknak Ă©s a genetikai mutĂĄciĂłknak. Az egyik, a gyengĂ©bb, az Ă©szak-amerikai indiĂĄnokĂ©, a mĂĄsik erĂ”sebb, a magyar gĂ©n.
A vizsgĂĄlat csak arra tudott fĂ©nyt derĂ­teni, hogy az anyai ĂĄgon öröklĂ”dĂ” "mitokondriĂĄlis DNS-ben" visszavezethetĂ” nĂ©hĂĄny nĂ”re Ă©s egy fĂ©rfira a kazĂĄr-zsidĂł askenĂĄzi (nĂ©metorszĂĄgi zsidĂł) gĂ©nszerkezet, de belterjessĂ©g miatt kialakulĂł vĂ©rfertĂ”zĂ©s okozta genetikai torzulĂĄsok minden hasonlĂł, zĂĄrt Ă©s kisebb közössĂ©gben Ă©lĂ” nĂ©pnĂ©l hasonlĂł gĂ©ntorzulĂĄshoz vezet, vagyis nem vallĂĄsfĂŒggĂ”, hanem a vĂ©rfertĂ”zĂ©s, a belterjessĂ©g mĂ©rtĂ©kĂ©tĂ”l. A zsidĂł vallĂĄs, de minden zĂĄrt diaszpĂłra , a rokonokkal hĂĄzasodĂĄs, genetikai hibĂĄkat okoz. Mindenki ismeri a tĂșltenyĂ©sztett fajkutyĂĄk esetĂ©ben lĂ©trejövĂ” genetikai hiba miatt jelentkezĂ” betegsĂ©geket. Egy bizonyos lĂ©tszĂĄm alatti populĂĄciĂł mĂĄr belterjessĂ© vĂĄlik. TartĂłs kitermelĂ©se a faj kihalĂĄsĂĄhoz, Ă©letkĂ©ptelensĂ©gĂ©hez vezet, ezĂ©rt van szĂŒksĂ©g az Ășn. vĂ©rfrissĂ­tĂ©sre, ami helyesen gĂ©nfrissĂ­tĂ©st jelent. EzĂ©rt gyakoriak a körĂŒkben "bizonyos" betegsĂ©gek., sĂșlyosabb esetben pszicho -illetve szociopatĂĄk kitermelĂ©se. BĂ”vebben (2010, februĂĄr 21.): http://serverdoma...extend.961
#84 | piskota - 2014.05.19. 18:29:03
Hegel!
Reménytelen a helyzet!
Biztos vagyok benne, hogy Te mĂĄr nem fogod felĂŒlĂ­rni magad.., vĂĄltozĂĄsodra semmi remĂ©ny...
Sohasem fogsz kikerĂŒlni az okos politikusaink több Ă©vtizedes tudatos tevĂ©kenysĂ©gĂ©nek a hatĂĄsa alĂłl, zsigerbĂ”l utasĂ­tasz el mindent ami politika, avagy valamennyire is köthetĂ” a politikĂĄhoz...
Persze sokan vélekednek hasonlóan.
Ez måra odåig fajult, hogy néhåny-ezer nåci nåcioniosta vígan irånyítja, igazgathatja a magyar tartomånyt...
Az eredményt tekintve teljesen mindegy, hogy valaki ellenséges propagandåból, vagy hazafias jóindulatból van azon a véleményen, hogy szåmunkra az a legjobb, ha a zsidókra bízzuk a tartomånyukban a hatalom gyakorlåsåt...
S måris ott vagyunk a sokszor leírt gondolatnål, hogy mi mellett kardoskodjunk, PÁRTSEMLEGESEN!
Nem-cselekvéssel, passzivitåssal, magunk tåvol-tartåsåval biztos, hogy våltozåst elérni nem fogunk...
Nem szajkĂłzom tovĂĄbb...
Tente baba, tente, aludjunk csak csendben...
Gyz
#85 | Istoczy - 2014.05.19. 18:38:53
Szålljatok le kicsit a Földre....este fél 8-kor jó meccs lesz, Kålmån Olga vs. Vona ( elÔször az ATV-n és talån utoljåra)
Irtam egy levelet a NBH-nak, hogy én is kém vagyok, erre tegnap jöttem rå. Talålkoztam ugyanis az elmult években olyan személyekkel, akik COCOM listån voltak. Sajnålom...
#86 | sandornagy - 2014.05.19. 21:33:04
Amcsik haza !
TÜNTETÉS AZ OROSZ FÖDERÁCIÓ NAGYKÖVETSÉGE ELÕTT
https://www.youtu...nBZz89zel0
#87 | sandornagy - 2014.05.19. 21:38:30


Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 4. rész
1.bp.blogspot.com/-Sb6Rx1cCT_4/U3SlO1s-khI/AAAAAAAAO5w/66DXagFbYi8/s1600/Laura+Magdalene+Eisenhower+K%C3%B6zz%C3%A9t%C3%A9tel+-+4+r%C3%A9sz-titkos+t%C3%A1rsas%C3%A1gok+%C3%BAj+vil%C3%A1grend+mars+mj-12+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+sz%C3%BCrk%C3%A9k+katonai+b%C3%A1zis-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg

#88 | sandornagy - 2014.05.19. 21:42:50


5 ISMERETLEN OBJEKTUM ZUHANT LE KÍNÁBAN
1.bp.blogspot.com/-0lDcg9-bK5I/U3hk20l1pBI/AAAAAAAA5VY/aQWHvT0GQ5k/s1600/k%C3%ADnait%C3%A1rgy1.jpg


#89 | Hegel - 2014.05.19. 22:08:17
Az nem a minapi ruszki mĂŒhold?

Nnna ez se kutya!http://nol.hu/bel...ja-1462723 PiskĂłta ez ellen tudsz mit tenni?

Pedig ha a hatósegg ilyen segg akkor bizony a gyerekeink unokåink a pedók és fajtalanok ellen nincsenek sehol védve!Angry


Tulok köszönöm!Grin
Ez pedig a hihetetlen magazin kĂŒlön szĂĄma a Magyarok 20.000 Ă©ves törtĂ©netĂ©rĂ”l.http://data.hu/ge...3612024477
#90 | naiv - 2014.05.20. 03:01:12
AmĂ­g kitalĂĄljĂĄtok mit tegyĂŒnk, (nem csak Ti keresgĂ©ltek) olvassĂĄtok el ezt az Ă­rĂĄst!
http://www.spirit...y-megoldas


Közben vålaszolok Gladiator07 #74 kérdésére.

Fogalmam sincs mi a helyes vålasz, csak olvasgatok a könyvtårban és próbålok vålaszokat talålni a kérdésekre.
Nincs tovåbblépés, csak pusztulås, de mi élhet tovåbb és mi pusztul el?
Hogyan lehetne a lebutított fizikai testbe belenyomorított szellemet megkérdezni meghallani, amíg képtelenek vagyunk lecsendesedni, ha esélyt sem kapunk rå?

Ismereteim szerint a vĂĄltĂĄson mĂĄr tĂșl kellene lennĂŒnk.

EgyszerĂ»sĂ­tsĂŒk a reinkarnĂĄciĂł lehetĂ”sĂ©gĂ©t, most csak emberbĂ”l emberbe.

A leszĂŒletĂ©srĂ”l pĂĄr lehetĂ”sĂ©g:
van aki nem szĂŒletik Ășjra , de itt ragad a Földön,
van aki ĂșjraszĂŒletik a Földre,
van aki mĂĄs vilĂĄgba szĂŒletik Ășjra,
van aki a pĂĄrhuzamos vilĂĄgok valamelyikĂ©be szĂŒletik,
van aki nem szĂŒletik Ășjra testben.
Innen mĂĄr jöhetnek a szellemlĂ©nyek, fĂ©nylĂ©nyek, bĂłdhiszattvĂĄk, angyalok, szigorĂș alĂĄ-, mellĂ©-, fölĂ© rendeltetĂ©sszerĂ» hierarchikus rangsorban.
Lehet még több variåció is.
MĂĄr sokan Ă­gy-Ășgy leĂ­rtĂĄk a sort.
Érdekes lehet 1 testben több lakĂł. (esetleg 1 szĂ­vĂĄtĂŒltetĂ©s kĂ©rdĂ©sköre) Nem a nagyszerĂ» elmebogarĂĄszok elektrosokkos tudathasogatĂĄsĂĄra gondolok.

Az elÔbb våzolt sorban, vajon hol helyezkedik el a rezgés és a hullåm?
Ugye egy rezgĂ©s v. hullĂĄm nem tud a kezĂ©re rĂĄverni a kalapĂĄccsal, Ă­gy nem Ă©rezhetnĂ© a fĂĄjdalmat, de amennyiben a fizikai test is rezgĂ©sekbĂ”l v hullĂĄmokbĂłl Ă©pĂŒl fel, lĂ©tezhet valamilyen informĂĄcióåramlĂĄs??
Fraktålban, hologramban, sejtben a legkisebb egység is rendelkezik a teljes informåcióval.
Olyasmi lehet mint a vĂ­zcsepp Ă©s az ĂłceĂĄn?

A tudorok szerint, ha ĂĄt tudtĂĄl menni, Ășjratervezed a segĂ­tĂ”iddel, mi lesz a következĂ” lecke.
Az Ășt mennyire determinĂĄlt, elĂ”re eltervezett?
Mennyi a szabad pĂĄlya? - ugye a vĂĄlasztĂĄs szabadsĂĄga, - ja persze.

A teremtést mår sokan próbåltåk magyaråzni (Kisfaludy Györgynek vannak merész kijelentései).
LĂ©tezik, mĂ»ködik a reinkarnĂĄciĂłs hipnĂłzis? Esetleg a rĂ©vĂŒlĂ©s? TĂ©nyleg utazunk, vagy az mĂĄr tĂĄvĂ©rzĂ©kelĂ©s?
(aki esetleg nem ismeri: http://rvhungary....-utan.html

Lehet szidni, + fujjogni a Szcientológiåra, de szåmomra az åltaluk kreålt magyaråzat emészthetÔ.
http://www.szabad..._2#SSCIO-2


Igen ĂĄm, de ha ez ennyire meg van tervezve, akkor lehetsĂ©ges, hogy a lĂ©lek v szellem, ne tudnĂĄ elĂ”re, hogy egy degenerĂĄlt testbe fog megĂ©rkezni? Amennyiben tudja, akkor ezt mĂĄr nehĂ©z összerakni. Ez csak a 3D-ben lehetsĂ©ges? IrĂĄnyĂ­tott, blokkolt Ă”rĂŒlt körforgĂĄs?

A termĂ©szet törekszik a rendre, ezen a tĂ©ren pedig a totĂĄlis kĂĄosz uralkodna? Nem tudom elkĂ©pzelni, hogy a fĂ”nök leterĂ­ti az asztalra a tĂ©teleket, Te meg hĂșzol egyet, oszt jĂłnapot. - ez nem az a hĂșĂșĂșĂșĂșĂșĂș

Hát igen eljutunk idáig is. Ki-Mi a FÕNÕK???? - hogyan keletkezett?
Ült a valami a sötĂ©tben Ă©s 1x csak feltette magĂĄnak a kĂ©rdĂ©st ki-mi vagyok? Egyre több darabra osztja magĂĄt, hogy a kĂ©rdĂ©sre megtalĂĄlja a vĂĄlaszt? Lehet, hogy megĂ©rkeztĂŒnk az 1 fogalmĂĄhoz?


Ezek a gondolatok, csupån 1 egyszerû lény keresgélései.
Vajon mi lehet a vĂĄlasz??? az igaz-igaz!!!

---------------------

TalĂĄn Ă©rtelmezve, Ășjra kĂ©ne olvasni!?
Madåcs I.: Az ember tragédiåja
A. Dante: Isteni színjåték

Ne adj ég råcsodålkozni a régi meséinkre, hogy mirÔl is szólnak? Hisz ez volt a tudås legegyszerûbb åtadåsa.

AktuĂĄlis:

A szållåst kérÔ róka
https://www.youtu...FJfjUQukr4

PatkĂĄnyok honfoglalĂĄsa - Wass Albert
https://www.youtu...kSX7l_sAKo

------------------

Visszazökkenve a jelenlegi élÔ valósågunkba, felrémlik egy kisfilm az emberrÔl, ami szégyenteljesen talåló.
https://www.youtu...fGMYdalClU

----------------

Reményt adhat az Ôsi bölcsesség:

"Amit Isten nem teremtett, annak nem lehet hatalma fölötted"


"Egyszer egy öreg tåltos így szólt egy hitehagyott, megkeseredett magyar emberhez:
azĂ©rt szĂŒlettĂ©l, hogy adj Ă©s nem azĂ©rt, hogy megadd magad!
Egymást emelve mindenki tegye Östen adta dolgát, s nem lesz baj.
Östen törvĂ©nye Ă”seink szellemĂ©ben Eleve Él.
TĂ©rj vissza Ă”seid szellemĂ©hez, s lehull az ĂĄrmĂĄny, mint elsĂĄrgult, összeszĂĄradt falevĂ©l az Ă”szi szellĂ” fĂșvĂĄsĂĄban. Ha egyetlen erĂ©nyed van csak Ă©s ez az embersĂ©g, minden erĂ©nyt hordozol.
Adj hålåt minden reggel, s este a TeremtÔnek, hogy visszasegítse szellemed, eredeted felé.
S åldd Ôt minden nap folyamatosan ahånyszor csak tudod, mert csak így kapcsolódhatsz össze Ôsi erÔddel."
.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglaljĂĄk el a zsidĂłk teljesen MagyarorszĂĄgot?

MĂĄr elfoglaltĂĄk...
MĂĄr elfoglaltĂĄk...
44% [4 Szavazat]

MĂ©g 2018-ban.
MĂ©g 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum