NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehet√Ķvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermel√Ķd√Ķ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadk√Ķm√Ľves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszer√Ľ alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jelleg√Ľ párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan el√Ķidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és id√Ķjárásbefolyásolással el√Ķidézett világszint√Ľ gabona terméskiesés, majd az azt követ√Ķ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, √Ķszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "id√Ķzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterel√Ķ hadm√Ľveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási id√Ķpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemz√Ķk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkett√Ķ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismer√Ķse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború el√Ķzi meg, ahogy történt ez az els√Ķ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi id√Ķben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetev√Ķn keresztüli befolyásra gyúr, a vezet√Ķ valuta szerepére. Kísér√Ķjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, el√Ķtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kett√Ķs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelez√Ķivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezet√Ľ pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amir√Ķl tudvalev√Ķ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a leveg√Ķben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "leveg√Ķ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és f√Ķleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billenty√Ľ leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megel√Ķz√Ķ id√Ķszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralév√Ķ sz√Ľk id√Ķtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt el√Ķsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szint√Ľ átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehet√Ķséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében él√Ķk sem tudják mit f√Ķztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#91 | piskota - 2014.05.20. 09:28:37
M√©g karab√©llyal kezdtem a katonai szolg√°latomat, majd korszer√Ľ, modern, √©lvonalbeli fegyvert is k√©zbe vehett√ľnk, a II. Vil√°gh√°bor√ļs szovjet PPS.-t, a dobt√°ras "git√°rt"...
Mindezt abb√≥l az aprop√≥b√≥l √≠rom, hogy most szombat-vas√°rnap a Ludovik√°n, az Orczy-kertben tartott rendezv√©nyen t√∂bbek k√∂zt fegyver-bemutat√≥t, (ki√°ll√≠t√°st) tartottak, amit, mivel √ļgy ad√≥dott, nem voltam rest megn√©zni, megtekinteni.
Az mellett, hogy a rendezv√©nyt mindenk√©ppen pozit√≠vnek √©rt√©kelem, kimondottan j√≥nak tal√°ltam, hogy a fegyvereket k√©zbe lehetett fogni, √©rz√©kelni, s a figyelmes, k√©szs√©ges fel√ľgyelet minden k√©rd√©sre szakszer√Ľ v√°laszt adott...
Ami azt illeti, bizony már nagyon rám-fért, egy kis fegyverismeret frissítés...
Gyz
#92 | Tulok - 2014.05.20. 14:00:47
Gladiator07 √©s Naiv! A helyes v√°laszt senki sem tudja, csak "bemond√°sos". Ha a realit√°s talaj√°n elemezz√ľk a k√©rd√©st, a reinkarn√°ci√≥ ama 21 grammos eset, amikor azonos hull√°mhosszon az egyik "√ľres" agyba √°t√≠r√≥dik a m√°sik inform√°ci√≥tartalma az egyik egyed hal√°la pillanat√°ban. Az energia, energia. Ha lesug√°rz√≥dik, m√°r pedig m√©rhet√Ķ, nem v√©sz el. Ahogy a v√≠z eset√©ben, de egy n√∂v√©nyn√©l, t√°rgyn√°l is, az energiamint√°zataink nyomokat hagynak benn√ľk. Ez√©rt lehet √©rezni az elhunyt jelenl√©t√©t, ha olyan t√°rgyat, vagy azt a k√∂rnyezetet vizsg√°ljuk, ami tart√≥san a k√∂rnyezet√©ben volt, vagy amiben √©lt. A "lesz√ľlet√©s" m√°r m√°s k√©rd√©s. Mint eml√≠tett√©k m√°r sokan el√Ķttem, az energia nem v√©sz el. Amikor kollekt√≠v tudatr√≥l besz√©lek, √≠rok, azt jelenti, hogy ez az energia kisug√°rz√≥dik, √©s nem t√Ľnhet el, mert ez az energia csak n√∂vekszik egy bizonyos tartom√°nyban, mik√∂zben energi√°t alak√≠t √°t egy m√°sik, alacsonyabb szint√Ľb√Ķl. Minden √©l√Ķ szervezet ezt teszi, energi√°t alak√≠t √°t k√ľl√∂nf√©le form√°kb√≥l.
Egy szinusz jelen, a hull√°m burkol√≥g√∂rb√©j√©n (az amit megrajzolunk), a hull√°m vonal√°n elhelyezked√Ķ apr√≥ kis "sz√Ķr√∂csk√©k", - belemodul√°l√≥dott kis jelek - teszik egyediv√©. Maga a F√∂ld is egy z√°rt energiaegys√©g, amely energi√°t ad le, mik√∂zben energi√°t is sug√°roz ki, egyens√ļlyban tartva √∂nmag√°t. A kollekt√≠v tudat energi√°ival egy √©l√Ķ szervezet. A Magyarok Istene hitvil√°ga szerint, maga Isten, √©s ez√©rt mondja ez a hitvil√°g, hogy Isten benn√ľnk van, mert minden √©l√Ķ egyed egy energi√°t termel√Ķ "gener√°tor". Sokf√©le, v√°ltoz√≥ frekvenci√°j√ļ jelet hozunk l√©tre, de hogy m√°sikon, vagy egy nem bizony√≠tott l√©t√Ľ "p√°rhuzamos vil√°gon" √≠r√≥dik ki az inform√°ci√≥, a z√°rt energiaegys√©g miatt nehezen elk√©pzelhet√Ķ. A "szelleml√©nyek, f√©nyl√©nyek" nem k√©rd√©sesek. Az eddig √©lt √∂sszes ember pszichokinetikus energi√°j√°nak t√ļlnyom√≥ r√©sze itt van k√∂r√ľl√∂tt√ľnk. Az energia bizonyos szintje, nagys√°ga, f√©ny, a foton√°raml√°s r√©szecske szinten. A fotont√≥l kisebb r√©szecsk√©k adj√°k az egyedis√©get, Az eg√©sz egy bonyolult, de logikai szinten t√∂k√©letesen √∂sszekapcsol√≥d√≥ energia egy√ľtt hat√°s.
Term√©szetesen az agyat meg lehet "zavarni", illetve el√Ķhozni bel√Ķle tudat alatt r√∂gz√ľlt "gondolatlenyomatokat" ak√°r regresszi√≥s hipn√≥zissal, ak√°r k√°b√≠t√≥szerek, stimul√°l√≥ anyagok alkalmaz√°s√°val. Teljesen mindegy, hogy s√©r√ľlt, vagy genetikailag √©pp szervezetr√Ķl van sz√≥, de nyilv√°nval√≥, hogy a s√©r√ľlt, "egyens√ļlyhi√°nyosban" nehezebben j√∂n l√©tre ez a folyamat, illetve extr√©m esetben er√Ķs√∂dik, de hi√°nyzik bel√Ķle valami. A term√©szet nem rendre, hanem egyens√ļlyra t√∂rekszik, b√°r a kett√Ķ sokszor ugyanaz. Ez az egyens√ļly a "F√Ķn√∂k". A filoz√≥fiai okfejt√©sek el√Ķbb-ut√≥bb eljutnak erre a szintre, legyen az 500-1000 vagy 3000 √©vvel ezel√Ķtti elme logikus k√∂vetkeztet√©sei.
Minden ami l√©tezik, √©rz√©kelhet√Ķ, szubatomi kvantum szint√Ľ strukt√ļr√°kt√≥l a makrovil√°gig, l√©tez√Ķ. Az id√©zett "b√∂lcsess√©g" ez√©rt nem helyt√°ll√≥, egyfajta paradoxon, mint amikor valaki "t√ļlgondolkodik": "Amit Isten nem teremtett, annak nem lehet hatalma f√∂l√∂tted".
Minden vel√ľnk egy√ľtt l√©tezik, a j√≥ √©s rossz is, k√ľl√∂nben nem lenne egyens√ļly. Az √∂reg t√°ltos ugyanezt mondja el. Ha el tudod √©rni a kollekt√≠v tudat energiatenger√©t, mer√≠thetsz bel√Ķle, egy√© v√°lhatsz vele...

Zolik√°m! Ha egyszer siker√ľl tal√°lkoznunk √ļjra, mert r√©gen volt erre p√©lda, a legfrissebb kollekci√≥kat is ismertetem. Le fog ny√Ľg√∂zni...
#93 | gladiator07 - 2014.05.20. 15:29:15
Tulok L.
Nekem "k√≠nai" ahogy, amit √≠rt√°l, mert ehhez a megvil√°g√≠t√°shoz, szegmenshez t√∂k h√ľlye vagyok. A t√°ltos viszont val√≥di, s √©ppen ez√©rt irtott√°k ki √Ķket, kir√°lyaink, √©s a hozz√° h√Ľ zsid√≥ - kereszt√©ny "f√©listen" h√≠v√Ķk.
M√°r pr√≥b√°ltam saj√°t "hangon" itt, ebben a fi√≥kban l√°ttatni, √©rz√©keltetni, a saj√°t.., felkutatott szellem tudom√°nyt, kezdve az - Els√Ķdsz√ľl√∂tt szellemekkel, √©s az √ē{k}, √°ltaluk, m√°sodsz√ľl√∂tt, emberszellemek, teremt√©s√©vel.

Naív - Vian.
Azon k√©rd√©sek, melyeket feltett√©l, megtal√°l6√≥ak m√°r sz√°mos fi√≥kban, persze nem 100 % - osan, de √©rthet√Ķen. Hogy meg√©rts√ľk ahhoz m√©g t√∂bb ezer √©letet kell hogy "v√©gig", ill. √°t√©ljen az ember szellem, mert k√©m√©letlen√ľl neh√©z, √©s √∂sszetett.

Ha √©rdekel, √©s sz√°nsz r√° id√Ķt le√≠rom.
Eszter √©s P√°l m√©dium k√∂nyveib√Ķl sokmindent kiolvas6 a kutat - √≥ ember, sz√°m√°ra √©p√ľl√©s√©ben.
Viszont, az √©rhet√Ķbb √©s m√°r a mai fejlettebb intellektus√ļ egy√©n sz√°m√°ra, a k√∂vetkez√Ķk aj√°nlom.

Moln√°r Edit. Az √Čgi Mester v√°laszol c. m√©diumi k√∂tetek mind erre a k√©rd√©sre v√°laszolnak. A k√∂zforgalomban nem val√≥sz√≠n√Ľ hogy megtal√°l6√≥ak, a neten v√©gk√©pp nem.

Reinkarn√°ci√≥ nem egyen √©rt√©k√Ľ a l√©lekv√°norl√°ssal. Egy tesben csak √©s kiz√°r√≥lag saj√°t szelleme lehet, √©s az kerek, max, megsz√°lta m√°sik szellem, ami sok √∂sszetev√Ķb√Ķl rak√≥dik, √©s van. A "bard√≥" err√Ķl √©rtekezik √©s m√©g nagyon k√©zzel fog6√≥ ism√©rveir√Ķl.

A l√©lek abban az esetben ha √ļj testben l√©tet v√°llal, m√°r az el√Ķre "felv√°zolt" √©letprogrammal t√∂rt√©nik a fogantat√°s, szellemi seg√≠t√Ķk 6√©kony k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel. A szellem √©p√≠ti fel a test minden porcik√°ly√°t, ha kell.., √©s eszt v√°llalta a lesz√ľlet√Ķ szellem..,, s√©r√ľlten, vakon, b√©n√°n, √©s rokkantan, esetleg a v√≠zbe folyt√°son √°t a gyermek gyilkoss√°got is bel√©sz√°m√≠tva, √©s m√©g sorolni lehetne a "v√°logatott" eseteket, "t√∂v√©ny szer√Ľen". Az ember szellem nem v√©letlen√Ľl kap, ill. v√°laszt mag√°nak olyan testet, √©s √©letet amilyen. Az√©rt √ē felel, senki m√°s, s nincs semmilyen √°ltal√°nos megv√°lt√°s, mert lehetetlen. Az Isteni, - Isten N√Ķi teremt√©si t√∂rv√©nyben err√Ķl sz√≥ sem lehet. Az oszt√°lyf√Ķn√∂k sem megy el senki helyett √©rets√©gizni.

Az √°tv√°ltoz√°s nem megy m√°r√≥l - holnapra. Atlantiszon is kaptak az elvetem√ľlt szellemis√©gek halad√©kot.., ugyanis a Teremt√Ķ Isten P√°r hossz√ļt√Ľr√Ķ. S mivel "elj√°tszott√°k" lehet√Ķs√©g√ľket, egy √≥ra leforg√°salatt semmiv√© lett az egy√©bk√©nt j√≥l fel√©p√≠tett √©letter√ľk. Nagyon kis l√©tsz√°m √©lte t√ļl.., azok a marad√©k l√©nyek √©p√≠tett√©k ujj√° az √©letk√©pess√© tett l√©tteret, √©s kezd√Ķd√∂tt √ļjra, √ļjra √©s √ļjra.

...))
#94 | odon0803 - 2014.05.20. 16:16:53
Nem tudom, hogy Oroszorsz√°g meddig v√°r. Feltehet√Ķen nagyobb NATO √©s amerikai er√Ķket szeretne l√°tni a k√∂zvetlen k√∂zel√©ben, amiket k√©t nap alatt egy Heroe's Memorail alanyaiv√° z√ļzna sz√©t. Sokszor elmondtam: K√≠na nagyon fontos. K√≠na most biztos√≠totta Putyint a t√°mogat√°s√°r√≥l.
I. Orb√°n Vikike elgondolkozhat azon, hogy mikor veszi fel a II. Horthy Mikl√≥s nevet. Ugyanis v√©lem√©nyem szerint r√∂vid id√Ķn bel√ľl d√∂nteni kell ugyanarr√≥l, amir√Ķl d√∂nteni kellett Horthy-nak 1938-39-ben. Kelet vagy Nyugat.
Conchita Wurst vagy a k√°romkod√°s betilt√°sa?
Ha az orosz tankok √°gy√ļit Z√°honyb√≥l is l√°tni lehet majd, Vikike vagy √∂sszeszarja mag√°t, vagy √°t√°ll. Csak a j√°t√©k kedv√©√©rt, ha K√≠na v√©letlen√ľl 5 mili√≥ katon√°t k√ľld Nyugat-Oroszorsz√°gba egy hadgyakorlatra, akkor a p√°rizsi polg√°rmester is elkezdhet tanulni k√≠naiul.
Jelenleg az oroszok √°ltal felfegyverzett Kelet-Ukrajnai mil√≠ci√°k is meg tudj√°k √°ll√≠tani az √ļn. ukr√°n hadsereget a nyugati zsoldosaival √©s Jobb Szektoros Nemzeti G√°rd√°j√°val egy√ľtt. Ha az ukrajnai cs√Ķcsel√©k komolyabb m√©sz√°rl√°sba kezd az orosz nemzet√≠s√©g√Ľek k√∂z√∂tt, Oroszorsz√°g h√°rom nap alatt eltapossa eg√©sz Ukrajn√°t.
A NATO pedig nem fog h√Ķsk√∂dni. Kis haz√°nknak pedig a megv√°ltozott geopolitikai √©s geostrat√©giai helyzetre tekintettel l√©pni kell. Ki a NATO-b√≥l, be a BRICS-be. √Čs ez a kellemes tavaszias keleti sz√©l rem√©lj√ľk sok igazi haza√°rul√≥t fog l√≥gatni a l√°mpavasakon. Ugyanis ekkor fog megt√∂rt√©nni a paradigmav√°lt√°s,(az egy√©bk√©nt Nietzsche-t√∂l lopott) kommunista terminus technikus-szal az "√©rt√©kek √°t√©rt√©kel√©se".
A milli√°rdok ellop√°sa pedig nem √©rt√©k. Az√©rt b√ľntet√©s j√°r. Hal√°l.A h√ľlye magyar politika becumizza a cionista uk√°zt, √©s "tal√°l" egy orosz k√©met a Jobbikban, akikt√Ķl begyulladtak. Kov√°cs val√≥sz√≠n√Ľleg lesz olyan √ļriember, hogy nem l√∂veti agyon Vikik√©t.
#95 | Tulok - 2014.05.20. 22:35:17
Gladiator07! Pontosan melyik része "kínai", mert tudom, hogy pl. a "moduláció" az emberek nagy része számára nem ismert fogalom.

odon0803! Oroszorsz√°gnak a "forgat√≥k√∂nyv" szerint meg kell v√°rnia, hogy l√°tv√°nyos veres√©get tudjon m√©rni a NATO √©s USA hader√Ķire, minek hat√°s√°ra Ukrajna nyugati r√©sze is fell√°zad, kiverik a zsid√≥kkal egy√ľtt a nyugati hader√Ķt is. A m√Ľbalh√© l√≥l√°ba kil√≥g. Az 1980-as √©vek fegyverzet√©t√Ķl modernebbet egyik f√©l sem haszn√°l. Abb√≥l is ink√°bb a r√©gebbit. Sokkal szebb, ha √∂nk√©nt √©s √∂r√∂mmel csatlakozik Oroszorsz√°ghoz Ukrajna, mint "letaposva". A Jobb Szektort √©s a zsid√≥kat √≠gy a legk√∂nnyebb felsz√°molni. Rom√°nia ugyan√≠gy fog "engedni a nyers er√Ķnek", ahogy Magyarorsz√°g √©s Szlov√°kia is. Osten Viktor http://444.hu/201...an-viktor/ helyezkedik, m√©gpedig izraeli parancsra. Magyarorsz√°g geopolitikai helyzete nem v√°ltozott meg, most is "√°tj√°r√≥", mint kor√°bban. A l√°mpavasak "feld√≠sz√≠t√©s√©t", mint mindig, √Ķszre fogj√°k hagyni, mert a t√©l k√∂zeledt√©vel "k√∂nnyebben kezelhet√Ķ a lakoss√°g, f√Ķleg, ha "√©hes" √©s f√°zik.
A "magyar politika" meg mint mindig, k√∂veti az utas√≠t√°sokat. Eddig sem tehetett m√°st, √©s hogy "kedve is legyen hozz√°", addig nyugodtan lophatnak. Kov√°cs is csak egy figyelemelterel√©s, tartal√©k "kapocs", mint az Egyiptomban √©l√Ķ orosz p√°rti szaudi herceg...
#96 | Hegel - 2014.05.20. 23:11:02
NaivSmile Szerintem a ditro.hu ir√≥ja kicsit belebony√≥l√≥d√≥tt a id√Ķterekbe id√Ķvonalakba meg miegym√°sba.

Tulok válaszát jobban értettem mint a kérdést. Azaz egyettértettem.

Szerintem sokan t√ļlspir√°zz√°k √©s nyomj√°k az agyukban a g√°zt....de ez az √ē gondolatvil√°ga.

√Čn nem k√∂vetn√©m.
K√©rded hol hallhat√≥ meg az √Čn? hmm csendben magadban, de gyakorl√°s k√©rd√©se.
Másik ird az álmaidat - értékes információkra lelsz.

Politika: √Čs ha megint orosz fennhat√≥s√°g? - igaz valamivel tal√°n jobb volt de azid√Ķt√°jt azok ir√°nyitott√°k Szut akik a felboml√°s ut√°n zusraelbe menve onnan nyomt√°k az ig√©t - teh√°t ugyan azok...csak m√≥h√≥bban.

√Čs azid√Ķt√°jt 45-89ig volt mez√Ķgazdas√°g √©s √©lelmiszerfeldolgoz√°s.
Most 2 hetes semmi után semmi lesz, nem ugy mint 56 ban a vidék ellátta a városokat! Most vidéknek sincs nincs háztáji lepusztitották......pont ezért!

Betankolni kaj√°b√≥l kicsit k√©nyes....m√©g a csip√Ķs paprika guly√°skock√°ba is belement a moly..szereti a csilit - ugyhogy mehet a kuk√°ba....egyenl√Ķre. A gy√°ri csomagolt rizs szint√©n..sz√≥val? Ugy k√©sz√ľljetek.

( ha m√©lyh√ľt√Ķ van bele 24 √≥r√°ra az meg√∂li a pet√©ket √°llit√≥lag de ezt tudvaSad....)
#97 | naiv - 2014.05.20. 23:55:05
Tulok, köszönöm válaszod!
Nem gondoltam, hogy lesz aki ilyen mélyen belemászik. A további mélységek taglalása számomra már elég ingoványos, mivel fogy az ismeretem. Van ami tiszta, és van amin még rágódnom kell.

Igen a fizikai hal√°l be√°llt√°val m√°r tudjuk m√©rni a bek√∂vetkez√Ķ s√ļlycs√∂kken√©st.

Az energia√°raml√°s √©rthet√Ķ, de vajon mit is nevez√ľnk energi√°nak. Azt m√°r l√°ttam, hogy sok mindenre haszn√°lhat√≥. Persze legt√∂bbet gondolom a hadiipar foglakozik vele.

csak pár példa

szabadenergia
már Tesla is kísérletezett

pr√°naev√Ķk?
http://www.youtub...p5ewQ9Z-7g

dinamo Jeck
Nem akarta megmutatni tudását, de érdekessége a történetnek, igaz vagy nem, de a színrelépése után komoly problémák jelentkeztek nála. Talán Gladiátor07 tud rá magyarázatot.
https://www.youtu...YVdhKVb9WE

Az atommag oszthatatlans√°g√°t√≥l eljutottunk a h√ļrelm√©letig, majd a bozonokig. Most a hull√°mokn√°l √©s a rezg√©sekn√©l tartunk, ezeket pr√≥b√°ljuk meg√©rteni. Te is eml√≠tetted a szinusz g√∂rb√©t, ami ugye a hull√°mz√°st szimboliz√°lja. A "sz√Ķr√∂csk√©k" kifejez√©st nem, de azt amire akarod haszn√°lni azt hiszem √©rtem.

Igen ezzel a tökéletességgel vannak gondjaim. Valszeg nem látom át a kérdéses esetekben.

A kollektív tudattal igazán nem tudok mit kezdeni, pedig már sokszor hallottam és próbáltam el is képzelni.
Ahogy Triszmegisztosz mondan√°: "Ha az ember az Egy var√°zslat√°nak m√Ľvelet√©t v√©gre akarja hajtani, m√Ľvelet√©hez az, ami lent van √©s ami fent van, egym√°snak megfelel. Mert ahogy minden dolog az Egy gondolat√°b√≥l sz√°rmazik, √ļgy a term√©szetben is - √°tvitellel ugyan, de - minden az Egyb√Ķl keletkezett."

A párhuzamos létezést ezek szerint nem zárod ki.

Jogos az √©szrev√©tel, val√≥ban az egyens√ļly kifejez√©s a tal√°l√≥bb.
A k√©rd√©s, egy magasan fejlett t√°rsadalomban (nem f√∂ldi), ahol csak + √©rz√©s, l√©tez√©s m√Ľk√∂dik, ott kaphat helyet a negat√≠vum, √©s miben nyilv√°nulhat meg, vagy ez m√°r √∂nmag√°ban k√©pes egyens√ļlyt tartani, mint az √∂reg T√°ltos mond√°?

Az agy (vagy m√°sra hat?) vegyi anyaggal t√∂rt√©n√Ķ m√≥dos√≠t√°s√°t haszn√°lt√°k ugye a r√©v√ľl√©sn√©l.
Erre gondolt√°l? Dimetil-triptamin
DMT - A lélek molekulája
https://www.youtu...ZEbhZbbqnk

--------------------

Ebben is lehet igazs√°g
Hagyd abba a gondolkodást és "Legyél"
https://www.youtu...BTwU8fQArU

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Gladiátor07 neked is köszönet!

Természetesen elolvasom írásod.

Hallottam már a fák és a leveleik életekkel kapcsolatos összehasonlításáról.
Csak a mi√©rtj√©t k√©rdezem? Elk√©pzelhet√Ķ, hogy az inform√°ci√≥halmazt√≥l kikapcsolna az agyunk, mert egyszer√Ľen k√©ptelen lenne befogadni, √©s ez√©rt nem m√Ľk√∂dik az el√Ķz√Ķ √©leti eml√©k? Mi√©rt nem alak√≠tj√°k √°t jobb min√Ķs√©g√Ľre a vev√Ķt?

Pont a lesz√ľlet√©sre √©s a programra k√©rdeztem. Ezek szerint k√ľl√∂nbs√©get kellene tudnom tenni a v√°llalt program √©s a s√©r√ľl√©s (k√ľls√Ķ beavatkoz√°s) k√∂z√∂tt. Vagy azt akarod mondani a selejt is tervezett? Gondoltam m√°r r√°, de megem√©szteni?

√ögy olvastam, hogy az √ļjj√°√©p√≠t√©s k√ľls√Ķ seg√≠ts√©ggel t√∂rt√©nt, ahogy a homokoz√≥ els√∂pr√©se is, mivel a k√≠s√©rletez√Ķ idegenek nem kaptak enged√©lyt ilyen szint√Ľ l√©ny l√©trehoz√°s√°ra.

Megvan a Tibeti halottaskönyv.

Dualitásról jut eszembe, lehet , hogy két Isten létezik?

A s√∂t√©t vil√°g teremt√Ķ Istene Demiurgosz
Demiurge - Rulers of Darkness
http://www.youtub...vSiZPndO-I

Erre a könyvre gondoltál?
Molnár Edit: Az égi mester válaszol
http://konyvar.hu...-valaszol/


ismerem a honlapot
http://www.foldic...
http://forum.tttw...
#98 | naiv - 2014.05.20. 23:57:53
Míg befejezem az önképzést ajánlom fegyelmetekbe elképzelésem a hétköznapokra!

------------------------------------------

Magam is v√©gigzongor√°ztam sok lehet√Ķs√©get.

Ahogy eddig csin√°ltuk, √ļgy nem megy.

Reggel este csak azt hajtogatjuk √≠gy sem j√≥, √ļgy sem j√≥, q..a any√°zunk, meg az a rohadt cion. A nap t√∂bbi r√©sze, meg ebben az √∂nmarcangol√≥ √°llapotban telik.
Negat√≠v, gondolatokat, energi√°kat √°rasztunk, √©s h√ļzzuk magunkat is lefel√©.

L√°thatod, hogy az ellen, t√∂k√©letesen tiszt√°ban van ezen energi√°k hat√°saival, a m√°gikus szimb√≥lumok jelent√Ķs√©geivel. Pontosan, prec√≠zen alkalmazz√°k. Nem hi√°ba titkolt√°k a tud√°st, √©s gyilkolt√°k le sz√°zadokon √°t a tud√≥ embereket, hisz ezeket a teremt√Ķ ismereteket √Ķseinkt√Ķl lopt√°k.

Ezen √°rm√°nykod√°sokr√≥l el√©g ha tudom√°sunk van, k√∂sz√∂nj√ľk meg azoknak kik ezt a munk√°t felv√°llalt√°k √©s teszik is!


V√°ltani kell!

Els√Ķ l√©p√©sben magunkban.
Lehet ezt a hozz√°√°ll√°st sokf√©lek√©pp nevezni, kinek mi tetszik. A l√©nyeg, hogy kezdj√ľk el!

Nem v√°rom, hogy a kaporszak√°l√ļ j√≥Isten majd megjelenik, √©s megk√©rdi, mit tehetn√©k √©rted fiam.
Abban sem hiszek, hogy a galaktikus testvéreink 1x csak mindenkihez becsöngetnek és megkérdik mit szeretnél, kedves rokon?
Az ezós baromságokban + pláne nem hiszek.


A Hun - Szkíta nép képtelen valami ellen harcolni.
Ez√©rt kell kit√Ľzni egy c√©lt, ami√©rt √©rdemes tenni.
Jelenleg csak a gondolat erejét használva!


Legyen ez pl:

a K√°rp√°tmedenc√©ben boldogan szeretn√©nk √©lni, aki nem ideval√≥, az t√Ľnj√∂n el!
Ne azon agyaljunk, hogy + mik√©nt, ezt b√≠zzuk a Teremt√Ķre. Hagyjunk neki mozg√°steret. Majd √ē eld√∂nti, hogyan oldja meg.
A k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s, hogy a megval√≥sult √°llapotot el is k√©pzelj√ľk. Szabad a fant√°zia.

Lehet erre azt mondani, hogy baromság, de szerintem megérne 1 próbát!.

Tegy√ľnk √≠gy min√©l t√∂bben!!

√ögy v√©lem belef√©rne az √©let√ľnkbe, ha minden reggel √©s este, p√°r perces im√°nkba ezt belefoglaln√°nk!

---------------------------

Mindannyi√≥tokt√≥l k√©rdezem? Mikor nevett√©l √∂nfeledten utolj√°ra? Nem azt mondom, hogy a keser√Ľs√©gen vigadj, hanem azt, hogy k√©pzelj el egy pici √∂r√∂met az √©letedben. K√©rlek, pr√≥b√°ld meg!
√Ėssze ne keverd a vall√°si mes√©vel, hogy majd a t√ļlvil√°gon boldog lehetsz!!
----------------------------

Isten √°ld√°sa legyen rajtatok!
.
#99 | Aramis - 2014.05.21. 01:31:21
#98 Naiv
hogy mikor nevettem igaz√°b√≥l? Most, mikor a #93 Odon0803 hsz. olvastam, felolvastam a nejemnek √©s a k√∂nnyeim folytak a szememb√∂l. odon, nagyon j√≥l laz√°n le√≠rta az elk√∂vetkezend√∂ esem√©nyeket: "Nem tudom, hogy Oroszorsz√°g meddig v√°r. Feltehet√Ķen nagyobb NATO √©s amerikai er√Ķket szeretne l√°tni a k√∂zvetlen k√∂zel√©ben, amiket k√©t nap alatt egy Heroe's Memorail alanyaiv√° z√ļzna sz√©t. Sokszor elmondtam: K√≠na nagyon fontos. K√≠na most biztos√≠totta Putyint a t√°mogat√°s√°r√≥l.
I. Orb√°n Vikike elgondolkozhat azon, hogy mikor veszi fel a II. Horthy Mikl√≥s nevet. Ugyanis v√©lem√©nyem szerint r√∂vid id√Ķn bel√ľl d√∂nteni kell ugyanarr√≥l, amir√Ķl d√∂nteni kellett Horthy-nak 1938-39-ben. Kelet vagy Nyugat.
Conchita Wurst vagy a k√°romkod√°s betilt√°sa?
Ha az orosz tankok √°gy√ļit Z√°honyb√≥l is l√°tni lehet majd, Vikike vagy √∂sszeszarja mag√°t, vagy √°t√°ll. Csak a j√°t√©k kedv√©√©rt, ha K√≠na v√©letlen√ľl 5 mili√≥ katon√°t k√ľld Nyugat-Oroszorsz√°gba egy hadgyakorlatra, akkor a p√°rizsi polg√°rmester is elkezdhet tanulni k√≠naiul." Grin
Az elkövetkezendö eseményeket nem tudjuk kivédeni.
Ezt Tulok röviden és tömören összefoglalta. Sajnos kevesen látják a valós eseményeket. A Tulok írását kiegészitve, a Jobb Szektort is zsidó, ezzel is megtévesztik a szerencsétlen ukránt.
Abba viszont igazad van,
"a K√°rp√°tmedenc√©ben boldogan szeretn√©nk √©lni, aki nem ideval√≥, az t√Ľnj√∂n el!" a quanten fizik√°ban ez m√ľk√∂dik, csak kevesen gyakoruljuk. Az elk√©pzel√©sedet csak t√°mogatni tudom.
#100 | naiv - 2014.05.21. 03:11:10
Aramis - a kérdés így szólt:

Mikor nevett√©l √∂nfeledten utolj√°ra? Nem azt mondom, hogy a keser√Ľs√©gen vigadj, hanem azt, hogy k√©pzelj el egy pici √∂r√∂met az √©letedben.

Az elk√∂vetkezend√Ķ esem√©nyeket nem tudjuk kiv√©deni. - szerintem pedig van r√° es√©ly, pont Te fogalmaztad meg p√°r mondattal k√©s√Ķbb.

Az√©rt ez a h√°bor√ļsdi nem ilyen egyszer√Ľ. Azt ugye nem felejtett√©tek el, hogy az el√Ķz√Ķk mir√Ķl sz√≥ltak √©s kiknek az √©rdek√©ben zajlottak le. Most mi√©rt lenne m√°s? Itt nincs j√≥ √©s rossz! A vesztese pedig mindig az √°tlag emberis√©g.

Van aki ezen is remekek√ľl sz√≥rakozik, (hallani a h√°tt√©rben) de √©n nem szeretn√©m √°t√©lni!
http://www.youtub...E&NR=1

még így sem
https://www.youtu...4Z8I_DiUBwNekem ennyi b√Ķven el√©g!
https://www.youtu...1o4mRkE6UM

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum