Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra
- Kérdések:...
- Hegyek vizek energia...
- Három mag-Ister...
- Keve Hun gondolatok...
- Széna, csikó, ladik, guly...

PJP Egyesület
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...
- állami nemzetírtás...
- leszakadt részeim....

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio
- MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁS...
- MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRI...
- Bírák Könyve: A T...
- Ethereum univerzum, a vil...
- HUNNIÓ COINFÖDERÁCIÓ...

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Bábel tornya és a pokol tornáca
Bábel tornya és a pokol tornácaKét érdekes, bár nem sorsdöntő választás is tartósan borzolhatja a kedélyeket. Az egyik az ukrajnai, "nyugati mintára" előkészített választás, a másik az érdeklődés hiányában is megtartott Európa Parlamenti Választás, amin a részvételi arány már a 40%-ot is alig haladta meg. Az előbbiről tudható, hogy az illegitim, puccsista diktatúra próbálja eljátszani a törvényesség látszatát, belekapaszkodva az ukrán államiságba, de főként a NATO-ba, az utóbbiról meg, végéig nézve a "magyar kollekciót", kiderül, hogy nem Magyarországot képviselik és többnyire nem is magyarok a "jelöltek", talán az egyetlen, meghurcolt, hazaárulónak kikiáltott Kovács Béla kivételével. Mivel azzal kezdtem, hogy nem sorsdöntő választásokról van szó, meg is indokolom miért. Az EP választások érdektelenségével azért érdemes foglalkozni, mert a már várhatóan is alacsony részvételi arány okát ugyan a média minden képviselője boncolgatta, de a két legfontosabb okról mégsem írtak.


Az egyik az, ahogy próbálják legitimálni a "választást", az érdeklődés hiánya, vagyis az EU figyelembe nem vétele mellett is, ami a választási részvételben is megnyilatkozott. Az EU állampolgárainak túlnyomó része egy nagy rakás szerencsétlenségnek, kisebb része pedig tudatosan közreműködő árulónak tartja a "brüsszeli irányítást", akik csak azért szövetkeztek, hogy kifosszák a tagországokat, elsősorban a "periféria országokat", ami különben jól látszik az egykori és a mostani "belépési feltételeken". Európa leterhelése bevándorlókkal, pedig egyenesen a nemzetállamok létét fenyegeti.
Magyarországon és a kifosztott és a kirabolt Kelet-Európa jelentős részén még a 30% -ot sem érte a részvételi arány, de ezen már senki sem csodálkozik. Itthon gyakorlatilag felszámolták a mezőgazdaságot és a kapcsolódó feldolgozó ipart és a szintén kapcsolódó ipari termelést, legyen az gépgyártás, könnyűipar vagy a vegyipar. Ukrajnának is hasonló feltételeket szabtak a belépéshez.
Összegezve: Az EU 2004-óta semmilyen érdeket nem képviselt a cionista érdekeken kívül, amely kimerült a tagországok, még a látszólag nyereséget elkönyvelő kedvezményezettjei esetében is abban, hogy milliárdosaik megszedték magukat. Gyakorlatilag minden ország hihetetlenül sokat bukott, ami nem érvényes a bankkonzorciumokra és a multinacionális vállalatokra.
Európát eladták kilóra Brüsszelben és otthon is, minden tagországban.


Még mielőtt bárki is védené e bűnszövetkezetet, az EU állampolgárainak egyetlen előnye, a szabadabbá vált tagállamok közötti mozgásban merül ki. Magyarország bevallottan is potom 25 milliárd euró befizetést bukott el a befizetett 30 milliárdból, amit, láss csodát, pont az MNO közölt le. Magyarország leépített mezőgazdaságán és iparán kívül, nem beszélve az erkölcsi és jogi képviselet hiányáról, és az állampolgárok életszínvonal csökkenéséről, szinte mindent eladtak, átjátszottak idegen kézre. A határon kívüli magyarok kérdése 10 év alatt sem rendeződött, mert közben a népet a "válság" foglalkoztatta, vagyis a puszta léte, miközben deviza-hitel csalással, és a törvények, bíróságok manipulálásával is sanyargatják. Orbán tehetne ellene, de nem akar. Miért akarna? Az egészet rá lehet fogni az USA-ban tervszerűen létrehozott, Európa által pénzelt "ingatlan válságra", ha nem tudnánk, hogy ilyen "finanszírozási ügyletekbe" a legutolsónak tartott, írástudatlan gagyizó cigány se ment volna bele. Az EU pénzügyi irányításának az összes tevékenysége a markuk tartásában, és a lopásban merült ki, ahogy a tagállamok kormányainak is. Nem utolsó szempontként még azt is megszabják, hogy milyen értelmetlen, vagy saját berkeikbe tartozó beruházásokra költhetik a visszaosztott befizetés töredéket.


Mint minden éremnek, ennek a kérdésnek is legalább két oldala van, de valójában három. Az első legfontosabb, az érme éle, amin gurulni tud, "halad", vagyis a lakosság. Bár az érme hol erre, hol arra dülöngél, de még nem dőlt el. Az érme egy másik oldala az unió. Orbán büszke, hogy összes jelölt kazárját be tudta tolni az EP-be, ahogy Gyurcsány és Bajnai is. Csontként jutott az LMP-nek is hely, tehát igazolták "létjogosultságukat", ahogy a Jobbik is, egy olyan "parlamentben", aminek a "halálát kívánja".
Magyarország helyzetét vizsgálva sajnos elmondható, hogy a magyar embereknek nemcsak a szabaddá vált tagállamok közötti mozgás jelent előnyt, hanem az is, hogy az Európa uralmáért folytatott "küzdelemben" Brüsszel és Izrael folytat nem is annyira burkolt háborút. Sokan elfelejtették már Simon Perez kijelentést ("felvásároljuk Magyarországot"). A brüsszeli vezetés, bár ahogy lehetőségében áll, mindent ellop, keményen küzd a lopási lehetőségeinek megtartásáért a konkurens Izraellel szemben. 2001-ben maga Martonyi jelentette ki egy magánbeszélgetésen, hogy Európa logisztikai központja Magyarországon lesz (az épületek és lakóparkok elkészültek, a pesti és budai paloták üresen várják lakóikat). Ehhez azonban kevés, ha Izrael csak Magyarországot foglalja el, ami túlnyomó részt már megtörtént. A főbb közigazgatási pozíciókban, kazár-zsidók, vagy kazárok ülnek. A "kormány" ugyanez, ahogy a bíróságok, ügyészségek összetétele is, néhány csatlakozott bérenc, erősen megkérdőjelezhető magyarságú talán nem kazár kivételével.


Izraelnek egész Európa kell, tokkal, vonóstól. A Kaczinski kormánynak is (izraeli, orosz, EU, USA és NATO érdekeket sértett) többek közt ezért kellett meghalnia, és további két újságírónak is akik kiderítették a történteket. Izraelnek nem a lisszaboni EU kell. Brüsszel nélkül szeretné Európát. Brüsszel jelenleg is eladja a Goldman Sachs-nak (IMF, Világbank, EKB) a tagállamokat, cserébe ugyanazért a lehetőségért, amiért a "helytartó kormányok" is, vagyis a lopási lehetőségekért. Izrael nem akar Brüsszelnek adózni vagy osztozkodni, és itt meg kell jegyezni, hogy Izrael minimum 94%-a zsidó vallású kazár, ahogy Európa kormányaiban is a politikusok többsége. Ez nem csak "magyar betegség".
És itt kapcsolódik be a "játékba" Ukrajna, az összes eddigi történéssel. Csernobil és Fukhusima, valamint a telepített és a mozgó HAARP állomásokkal létrehozott földrengések megmutatták az atomerőművek sérülékenységét, ami sok esetben a bezárásukhoz vezetett. A keletkezett energiahiányt valamivel pótolni kell. A szabad-energia kutatásokat, fejlesztéseket 2013. elejétől az USA-ban "terrorcselekménynek" minősítették és törvényt hoztak a büntethetőségére. A világ egy jelentős részét rákényszerítették a fosszilis energiahordozók felhasználására, miközben állításuk szerint "évi 4 trillió dollár CO2 kvótáért globálisan felmelegszünk".


Mint írtam, az éremnek van egy harmadik oldala is, mert csak az egyik oldaláról és az éléről beszéltünk eddig. A Nyugat és Oroszország érdekei megegyeznek, és csak abban térnek el, hogy ki haraphat nagyobbat a tortából, amit jelenleg SDR-nek, és fosszilis energiahordozó piacnak hívnak. A közel-keleti osztozkodás ugyan nem zárult le teljesen, de a földközi-tengeri Lévi-medencét és gázkincseit már úgy-ahogy elosztották. Az ukrajnai helyzet tovább fog durvulni, és vele együtt az európai is, mert az EP választások is megmutatták, az európai, de főleg a legjobban kifosztott kelet-európai lakosságnak nincs szüksége az EU-ra és szavazatával csak a rá való igényt hitelesítené, ahogy a 24% körüli, "ilyen-olyan támogatottságú magyar kormánynak" csúfolt konglomerátum esetében is hasonló a helyzet.
De erre mondják, hogy "lesz még kutyára dér". Európát az USA és az EU már azzal sakkban tudja tartani, hogy lezárja az ukrajnai gázelosztót. A mindenhova betáboroztatott "NATO, European Gendarmerie Force", és a még hadrafogható tagországi alakulatokkal leverné a lázadásokat. Különösebben az sem zavarja az EU irányítást, hogy a Lisszaboni Szerződés érvénytelen, ahogy az Orbány-kormányt sem az, hogy alkottákolmányát népszavazás elé sem merte vinni.


Az EU felbomlása esetén a tagállamokat, de elsősorban Magyarországot azonnal, "hivatalosan is megszállja" az izraeli kazár-zsidó idetelepülni szándékozó népesség, ahogy Lengyelországban, Ukrajnában is előkészítették a terepet. Idehaza a Gyurcsány-Bajnai-Orbán triumvirátus mindet megtett ezért. A "beözönlést" mindössze az akadályozza meg, hogy a Közel-Keleten még nem durrantották el a végzetes "petárdát", és ezt addig nem is teheti meg Izrael, amíg az EU áll. A startpisztoly amúgy is a Bilderberg legfelsőbb irányításának a kezében van. Az EU végvonaglása látványos lesz, bevetve a betelepített 70 millió, főleg muszlim bevándorlót, a II. Világháborúban "kiirtott zsidókat", az 50 millió négert, a romákat és az egyéb nemzeti ellentéteket is...
A kiprovokáltan létrehozandó európai energiaválsághoz és az eredményeként létrejövő polgárháborúkhoz Ukrajna a kulcs, egy maximálisan nyugat-hű pojácával az ország maradékának az "élén". Amikor rabló, tolvaj oligarchákban látja a nép a "megmentőt", ne csodálkozzon, ha elveszik. Az EU iránti érdektelenséget pedig nem illik félremagyarázni! Az EU úgy szar ahogy van, de őszig várni fognak, akkor küldik Európára a pokol zsoldosait. Addigra teljesen elmérgesítik a helyzetet Ukrajnában, majd "megkoronázva" a tervezetet, elzárják a gázt, mondván Ukrajna visszaköveteli az orosz lakta, ENSZ rendelet alapján is törvényesen, népszavazással levált területeket...

/Tulok/

  Hozzászólások
#111 | Renegat - 2014.06.09. 22:03:53
Valójában kicsoda Vlagyimir Putyin. Meglepő és vegyes érzelmeket kiváltó információk szerint valójában nem az, akinek kiadja magát. Senki ne izguljon miatta, Putyin is egy báb (oligarcha puppet).
Richard Tomlinson, a Brit hírszerzés MI6 tisztje szerint, Vladimir Putin 1994.-től Royal Arch átprogramozott "Freemason" szabadkőműves tagként szolgálta a Rotschild birodalmat. Annyit tudni még, hogy Vlagyimir Putyin már nem Royal Arch szabadkőműves tag. Putyin anyja zsidó volt, de áttért az orosz ortodox vallásra. Lengyelországban úgy döntött, hogy visszatér a gyökereihez és azért, mert az anyja zsidó (Medvegyev is) volt, így nem volt szüksége a teljes átalakulásra. Mindenesetre érdekes fejlemények elé nézünk, meglepő fordulatokra lehet számítani a közeljövőben.

new.euro-med.dk/wp-content/uploads/putin-necktie.jpgWithout caption, Brill's Content magazine published this photo of Russian President Vladimir Putin. The black border is unusual and obviously connotes a dark and evil significance to Putin's character.

A nyakkendő amit Putyin visel, Illuminati jelképet jelent. Az "X" Ozirisz vezető helyzetben van a képen, a két háromszög-egy felfelé, a másik lefelé irányul, kívül-belül a gyémánt díszítéssel.

http://www.biblio...ENTY-THREE

http://new.euro-m...-obama.php

http://richardtom...ficer.html

new.euro-med.dk/wp-content/uploads/Putin-datan-horns.jpg


http://derhonigma...t-ukraine/

http://new.euro-m...-wages.php

http://richardtom...ogspot.hu/

http://new.euro-m...
#112 | Hegel - 2014.06.09. 22:08:41
https://balrad.wo.../#commentsmit akarnak majdnem iskolás gyerekektől???
Eszem megáll.

Renegat felnagyitottam a képet, de ha nem irod mifax van diszitésnek ugyan rá nem jövök.

Ugyanis már mindent összehordanak maguknak lassan az anyjuk ráncos seggelika lesz a jelképük....ez a abnormitás paranoia jele....."a mindent nekem semmit neked ami..." Tényleg pszichopaták gyülekezete ló nélkül.Grin

Ozirisz vagy Nimród vagy bármelyik ősi névvel illetett valami csak önmagasztaláshoz alkalmas ha de a tudás hiába mondják megvan, nincs!
Ha meglenne akkor nem a sőtétséget szolgálnák mert az csak lefelé visz a pinyóba a felfelé vezető út ellenkező irány. Na az vinne a tudáshoz.
Igy elpocsékolnak sok dolgot!

Csak kibujt pityúból a szög, hova is tartozik.
Hmm most akkor azt tervezték hogy K-ny szendvicsként nyomatják....még egy gond ha nagyon nyomják a két oldal között kicsusszan a vad....meg a mustár, aztán nesze semmi fogd meg jól lesz. Persze ez sok életbe kerülhet még mert a fegyverek is fogynak jó pénzért....
Nem hülyék? - annyit nyomhatnak amennyit akarnak hisz eddig is ezt csinálták.....papir még van.
Megvallom ez a gondolkodás nekemFrown túl zavaros.
#113 | sandornagy - 2014.06.10. 22:49:54


Az Anunnaki 8.rész
www.kepfeltoltes.hu/140607/62D_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Az Anunnaki 9.rész
www.kepfeltoltes.hu/140608/62C_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Az Anunnaki 10. (befejező) rész
www.kepfeltoltes.hu/140609/3258421962C_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


#114 | sandornagy - 2014.06.10. 23:24:55


Kezdödik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság - vagyis a sötét oldal globális rituáléja
paranormal.hu/wp-content/uploads/2014/06/foci2.jpg


#115 | Hegel - 2014.06.11. 09:45:13
Sándor a nibirui izé nem más igy mint egy kisérlet a nemzetek ösiségének meghatározásához....ami a 10 részben a végén látható. Mióta is tart ez? - miközben egyértelmüen tudott, hogy a földet nemcsak a nibiruiak hanem más földönkivüli civilizációk is látogatták és genetikai kódjaikat itt hagyták!

Pl ha az Arvisurát vagy más mitikus irásokat sőt régi magyar népmeséket olvasunk akkor abból megtudható, hogy a Sirius rendszerből is érkeztek(pl.dogonok) és mivel a plejád központi csillaga körül kering a napunk(Sol) igy onnan is.

Ami a nibiruiakat illeti őket is pontosan az egó-ista önmegosztó magatartás jellemezte és nyilván teremtményeit is hiszen génjeiket hordozzák!

Mig más Fk teremtményei (16 fk génmodusulat van az emberekben) eleitől fogva nem a teremtőiket istenitették hanem a NAP(SOL) volt a mindent áthatoló Isten szimbóluma! Teremtőik tanitásaként!Ezért aztán nem templomokat vagy más épitményeket használtak hanem pl olyan kököröket, természeti helyeket, az ISTENIMÁDÁSHOZ tisztelethet mint a Stonehenge, Csiki hegy-völgy ahol maga a természet mint templom és a Napkelte valamelyik főrésen bevilágitva jelzi a tavaszi ujévet!

Maga a szokás a magatartás a múlt elmeséli, hogy ki kicsoda kinek az utóda.

Aztán mindenki annak tartja önmagát amit a tudata diktál!

Viszont amit ma a politikában látunk pont az az egoista szemlélet müködik ami a nibiruiakat tönkretette.

Ime egy Tulokéhoz hasonlóan magvas!(földre köpni tilosGrin) http://www.szesza...0lelek.htm

Innen is látni a hatalomért folytatott harc olyan mint az erősen markolt viz!Grin
#116 | sandornagy - 2014.06.11. 14:04:03


A nyugati elit rendkívüli találkozói nem tudták megtörni a pénzügyi patthelyzetet, az USA összeomlása fenyeget
1.bp.blogspot.com/-Nlo1W26QOMw/U5ci22uICiI/AAAAAAAAPUs/J2hTxiZcQYY/s1600/p%C3%A9nz%C3%BCgyi+hat%C3%A1rid%C5%91+obama+putyin+imf+vil%C3%A1gbank+benjamin+fulford+2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg


#117 | Renegat - 2014.06.11. 16:48:19
Az Amerikai "Elit" (magyarul:rablóbanda) ellenőrizni szeretné -illetéktelen vámszedőként- az olaj és gáz keletről-nyugat felé történő áramlását, ezért történt Washington ukrajnai káoszteremtő agressziója és a kijevi bábkormány telepítése.

Az USA önkényesen vindikálja magának a jogot arra, hogy bárki mást kizárjon bármilyen kedvező gazdasági lehetőségekből, -a gazdasági racionalitást is mellőzve- mely országok nem felelnek meg gazdasági és politikai elvárásaiknak.(magyarul:megalázkodva nem hódolnak be akaratuknak) Ezzel globalizációs stratégiájuk szerint Európát szándékosan gyengítve, éket akarnak verni Európa és Oroszország, valamint a most születő Eurázsiai UNIO gazdasági együttműködése közé, megkockáztatva még annak a lehetőségét is, hogy kiprovokáljanak egy harmadik világháborút. Még mélyebbre taszították Ukrajna gazdaságát -súlyosbítva kiszolgáltatott helyzetét- amiből most saját önző érdekeik szerint tőkét próbálnak kovácsolni. De milyen tőkét? Sem az USA, sem az EU, sem az IMF nincs most abban a gazdasági helyzetben, hogy megengedhetné magának azt a luxust, hogy Ukrajnának megfelelő gazdasági-pénzügyi segítséget nyújtson szétesett gazdaságának helyreállításához. Ez a vonat már elment, mint a fejleményekből kiolvasható, maradt a katonai agresszió és a "Szíriazlizálás" lehetősége. Ukrajnának csak ütközőzóna, egy hídfőállás, kelet-nyugati gazdasági vasfüggöny és NATO felvonulási terület szerepét szánták. Ha Ukrajna népe idejében nem ébred rá, hogy áldozati báránynak tekintik, akkor elveszett. Ugyanakkor az "Obama vállalat" magát veszélyes támadóként feltüntetve Oroszország előtt, Oroszországot bele kívánja rángatni egy NATO-val szembeni eszkalálódó katonai konfliktusba. Szerencsére Putyin észrevette ezt a csapdát, -fogcsikorgatva bár- de ellenállt a kísértésnek, hogy hadseregével véget vessen a Kelet-Ukrajnában kiszélesedő neofasiszta erőszakhullámnak. Ezzel aláásta Washington azon tervét, hogy hídfőállást telepíthessen a NATO Oroszország nyugati határán, Európa és Ázsia között.

Obama most duplán veszít, mert Nyugat-Európa országai nem kívánják alávetni magukat az USA által meghirdetett esztelen gazdasági és egyéb öngyilkos szankcióknak Oroszország felé és világhegemóniájuk kiterjesztésére elkövetett gazemberségeikkel elherdálták becsületüket, szavahihetőségüket és Ukrajna felforgatására fordított dollár-milliárdjaikat. Ennek az USA által generált ördögi színjátéknak legfőbb kárvallottja az Amerikai Egyesült Államok lesz, mert nincs még egy ilyen ország a Világon amely hitelét elveszítve oly sokan ne vetnének meg.

Forrás:

http://www.global...ia/5386532

http://www.global...ne/5386090

http://www.thetru...k/?p=99089
#118 | Hegel - 2014.06.11. 18:16:32
Renegat én speciel gondolom valami megegyezés van ami ugy néz ki hogy benéz....főltettem Szeszák linkjét és bár még a papával való megegyezés idejében ő is ugy látta ahogy te...hááát a jelek olyan shegedy chanads szindrómát mutatnak.....ua kutya kölke.

Ma valahol Bamával láttam pont olyan nézéses kézfogást, ugy látszik a politikában a szerelmes pillantások ideje van a szájtsók helyett...Grin
#119 | sandornagy - 2014.06.11. 22:13:05


AZ EU TILTJA A LEVEGŐ BÁRIUM,ALUMÍNIUM ÉS STRONCIUM SZINTJÉNEK MÉRÉSÉT
1.bp.blogspot.com/-qDHBmBLYkhM/U5gIMhx9fII/AAAAAAAA6GY/r57BkaHkrfs/s1600/chemtrails.jpg


#120 | sandornagy - 2014.06.11. 23:11:46


Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 6. rész
2.bp.blogspot.com/-5urzqEXZHPo/U5icvfyWDoI/AAAAAAAAPVw/IkEIgnMlWRw/s1600/Laura+Eisenhower+montauk+philedelphia+k%C3%ADs%C3%A9rlet+projekt+ufo+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+sz%C3%BCrk%C3%A9k+dns+k%C3%ADs%C3%A9rlet+hibrid+alien-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 75% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 25% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
0% [0 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
100% [5 Szavazat]

Szavazatok: 5
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum