NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Aki m√°snak vermet √°s...
Aki m√°snak vermet √°s...√Čs kit, vagy kiket l√∂k bele? A t√∂bbessz√°m is indokolt, de k√©rd√©ses a l√°tsz√≥lag "k√∂zmunk√°t" v√©gz√Ķ(k) neves√≠t√©se is. Amikor inform√°ci√≥hoz szeretn√©nk jutni sorsunk alakul√°sa, v√°rhat√≥ √ļjabb √°tver√©s√ľnk megel√Ķz√©se c√©lj√°b√≥l, egy nagy rak√°s szem√©ten, figyelem elterel√Ķ h√≠reken bosszankodhatunk √©s kell √°tr√°gni magunk, hogy kisz√Ľrj√ľk, milyen aljass√°got akarnak lenyeletni vel√ľnk ism√©t, mik√∂zben a l√©nyeges, sorsd√∂nt√Ķ k√©rd√©sekr√Ķl elterelik a figyelmet, √ļgymint: ki menti meg a nemzetet, mivel akarnak √ļjabb t√°rsadalmi reakci√≥t kiv√°ltani, mit kell "t√°rsadalmi √∂sszefog√°ssal" megoldani, mivel pr√≥b√°lj√°k nem l√©tez√Ķ jogainkat csorb√≠tani. Ez ut√≥bbiak n√©lk√ľl√∂zik a realit√°s legcsek√©lyebb es√©lym√©rlegel√©seit is, tekintve, hogy egy √©sszer√Ľ helyzetfelm√©r√©s azt dikt√°ln√°, hogy fogadott √©s fogadatlan pr√≥k√°torok helyett saj√°t kez√ľnkbe vegy√ľk s√≠r√°s√≥ink sors√°t. Az elemi logika a hat√°s-ellenhat√°s t√∂rv√©ny√©re √©p√ľl, viszont a sorozatosan megtervezett hat√°skombin√°ci√≥k √°tl√°t√°sa a sakk logik√°j√°t k√∂veti √©s k√∂veteli meg. A "kidolgoz√°s nem a v√©letlen m√Ľve", f√©rgek r√°gj√°k Eur√≥p√°t...Az eddigi h√≠rad√°saink √©s elemz√©seink a "szoktat√°s" alcsoportj√°ban a "borzalmas v√°rhat√≥" √©s "nekrol√≥g kateg√≥ri√°k" k√∂z√∂tt mozogtak. Churchillt id√©zve "Nem √≠g√©rhetek m√°st csak v√©rt, er√Ķfesz√≠t√©st, ver√≠t√©ket √©s k√∂nnyeket", vagyis "nagy nev√Ľ √©s b√∂lcs(?) s√≠r√°s√≥nk" nem csak t√°j√©koztatott a terveikr√Ķl, de el√Ķre be is jelentette... mi ir√°ny√≠tunk benneteket, √©s ti bele fogtok d√∂gleni. Ett√Ķl sokkal hum√°nusabb, s√Ķt ehet√Ķbb is a "honv√©d√Ķ h√°bor√ļ szlogen". M√©g "kifizet√Ķd√Ķbb", ha csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalombitrol√≥ terrorista terrorist√°zza le a jogos jussuk√©rt k√ľzd√Ķket, a jogos. de h√°tt√©rbe tolt "√∂r√∂k√∂s√∂ket".

K√∂ztes "j√°t√©kok", a hatty√ļ hal√°la...

2014. szeptember 21. nem csak az√©rt lesz eml√©kezetes d√°tum, mert a nap√©jegyenl√Ķs√©g idej√©re hirdett√©k meg a "NEMZETEGYES√ćT√ē NEMZETGY√õL√ČS" √∂sszeh√≠v√°s√°t Magyarorsz√°gon, de ugyanerre az id√Ķpontra ker√ľltek az "Avaaz" vil√°gm√©ret√Ľ megmozdul√°sainak meghirdet√©sei is, a l√©gk√∂r felmeleged√©s√©r√Ķl √©s val√≥s okair√≥l. Az els√Ķk√©nt eml√≠tett esem√©ny f√Ķleg sz√Ľk haz√°nkat, a m√°sodik az eg√©sz vil√°ggal egy√ľtt benn√ľnket is √©rint. A nemzetegyes√≠t√©s Orosh√°zi Ferenc nev√©vel f√©mjelzett h√≠rh√°l√≥s √©rtes√≠t√©sben elgondolkodtatott Orosh√°zi Facebook-os bejegyz√©s√©b√Ķl a k√∂vetkez√Ķ: "Kb. t√≠z √©vvel ezel√Ķtt ismertem fel, hogy kirabolnak". Bennem kb. 12 √©vesen (41 √©ve) fogalmaz√≥dott meg a felismer√©s, hogy a k√∂telez√Ķ orosz nyelv tanul√°s az eloroszos√≠t√°si folyamat r√©sze. 17 √©vesen m√°r arra is r√°j√∂ttem, hogy nem mindenki magyar, aki annak mondja mag√°t. 18 √©vesen probl√©m√°im akadtak a BM elh√°r√≠t√°ssal, f√Ķleg a kommunizmussal √©s "k√©pvisel√Ķivel", valamint a "sz√°rmaz√°sukkal" is. 19 √©vesen m√°r azt is tudtam, hogy mi√©rt, n√©h√°ny tan√°rom j√≥volt√°b√≥l, 34 √©ve. Ez miatt 1987-ig folyamatosan "jutalmaztak", de csak annyit √©rtek el vele, hogy az egyre b√Ķv√ľl√Ķ tud√°s mellett, egyre nagyobb betekint√©st szereztem a jelzettek √©s ut√≥daik tev√©kenys√©g√©be. 1989-ben nagy v√°rakoz√°ssal fordultam a v√°ltoz√≥nak l√°tsz√≥ politika fel√©, de rem√©nyeimet gyorsan leh√Ľt√∂tte a privatiz√°ci√≥s csal√°sok els√Ķ k√©zb√Ķl ismerete, Antall √©s Boross gazolinlop√°sai, amelyeket "v√©letlen√ľl" pont ann√°l a c√©gn√©l lokaliz√°ltak, ahol dolgoztam, a lefejezett hull√°k n√©h√°ny kil√≥m√©terre az erd√Ķben, √©s 1993-1994-re m√°r azt is tudtam, hogy ki-kicsoda, ki mit lop √©s lopott, ki kiket gyilkoltatott meg. Ezek ut√°n m√©g √©rdekl√Ķdn√∂m sem kellett, elmondt√°k magukt√≥l az √©rintettek (Sepsi, Flajsz Ferk√≥ a "Kakas", stb. √©s 1997-ben m√°r Torgy√°n is), de m√°r 1991-ben tudtam, hogy szisztematikusan kirabolj√°k az orsz√°got.


A m√°sodikk√©nt eml√≠tett esem√©ny is elgondolkodtat√≥. Egyes orsz√°gok m√©di√°ja m√©g mindig ott tart, hogy h√ľly√©nek n√©zi azokat, akik id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°sr√≥l, vegyi-permetez√©sekr√Ķl besz√©lnek, mesters√©ges f√∂ldreng√©seket, sz√∂k√Ķ√°rakat, vulk√°nkit√∂r√©seket dokument√°lnak √©s emlegetnek, mik√∂zben egy sz√Ľk, p√©nzemberekb√Ķl √©s tud√≥sokb√≥l √°ll√≥ r√©teg durv√°n beavatkozik a bioszf√©ra term√©szetes m√Ľk√∂d√©s√©be. A tud√≥sok hatalmas l√©tsz√°mban igazolj√°k, hogy a "t√ļl√©l√©s√©rt folytatott harc" (p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi) megk√∂zel√≠ti a kritikus pontot a bioszf√©ra m√≥dos√≠t√°sa szintj√©n is, √©s ezt az ENSZ is felismerte. Ban Ki Moon, az ENSZ f√Ķtitk√°ra felsz√≥l√≠t a t√∂rt√©nelem legnagyobb megmozdul√°s√°ra, t√°rsadalmi szervezetek, vall√°si csoportok, orsz√°gok √©s korm√°nyok (a kett√Ķ sokszor nem ugyanaz!) r√©szv√©tel√©vel. Az id√Ķj√°r√°sh√°bor√ļk sokkal hat√©konyabbak, mint b√°rmely m√°s m√≥dszer. Vil√°gr√©szek k√∂z√∂tti √©lelmez√©si probl√©m√°kat, √≠gy politikai √©s katonai csat√°roz√°sokat, √©hins√©get hoznak l√©tre, ami ak√°r milli√°rdos embert√∂megeket is √©rint.

A nyugati zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s harcot hirdetett a keleti zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s ellen, mik√∂zben megk√≠s√©rlik felmorzsolni, majd sz√©tosztani Eur√≥p√°t. A K√∂zel-Kelet, a tervek szerint finoman fogalmazva is "le√©p√≠t√©sre" van √≠t√©lve, b√°r ehhez m√©g nekik is lesz egy-k√©t szavuk. Eur√≥p√°t az USA minden eszk√∂zt bevetve arra k√©nyszer√≠ti, hogy az eur√≥pai gazdas√°gok p√©nz√ľgyi kifoszt√°sa, gazdas√°gaik IMF, Vil√°gbank, Goldman Sachs √©s ESM Megabank tev√©kenys√©gekkel, a korrupt helytatart√≥ korm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, a tagorsz√°gok szuverenit√°s√°nak a le√©p√≠t√©se mellett, katonai ir√°ny√≠t√°s al√° vonhassa az "orosz vesz√©lyre" hivatkozva. A vesz√©ly val√≥s. Az USA rak√©tarendszereket √©s hader√Ķt telep√≠t a keleti blokkba, de - t√∂bb, mint √©rdekes m√≥don Magyarorsz√°g mindig kimarad a "list√°b√≥l" - a c√©l Eur√≥pa megsz√°ll√°sa. A "harc", mint mindig, t√∂bb fronton zajlik. Ukrajna strat√©giai fontoss√°ga abban rejlik, hogy egyr√©szt k√©t orosz kij√°ratot is blokkolhat, Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak jelent√Ķs r√©sz√©t, √©s fekete-tengeri kij√°ratot, pedig - ez ut√≥bbir√≥l, az 1954-ben Hruscsov √°ltal Ukrajn√°hoz csatolt, f√Ķleg orosz lakta Kr√≠m, Donyeck √©s Luganszk, soha nem volt kor√°bban Ukrajna r√©sze - √öj Oroszorsz√°g pont az eur√≥pai √©s amerikai majdani provok√°ci√≥k miatt j√∂hetett l√©tre. A sors fintora, hogy, a helyzet √ļjra √°tszervez√Ķd√Ķ √©rdekkepcsolati rendszereket hoz l√©tre. Ebben a h√°bor√ļban semmi sem biztos, A kialakult er√Ķviszonyok azt mutatj√°k, hogy az "√ľzletben nincs bar√°ts√°g". Nincs "zsid√≥ testv√©ris√©g", mert soha nem l√©tezett, mindent √ļgy kell tekinteni, mintha olyanok harcolnak egym√°ssal, akik addig √∂sszetartanak, ameddig a k√∂z√∂s rabl√°s √©lteti a "sz√∂vets√©get".

Az ukrajnai "konfliktus" 1954-√≥ta el√Ķre tervezett elind√≠t√°s√°r√≥l a nyugat √°ltal p√©nzelt Klicsk√≥-f√©le puccs gondoskodott, el√Ľzve a t√∂rv√©nyesen megv√°lasztott(?) korm√°nyf√Ķt. A k√©rd√Ķjel az√©rt szerepel, mert ha Ukrajna t√∂rt√©nelm√©t a 2004-es "Narancsos forradalomt√≥l" vizsg√°ljuk, ak√°r Julia Timosenko (g√°zos Julcsa, "a levit√©zlett kontyos ribanc", eredeti nev√©n Kapitelman), ak√°r Janukovics neve mer√ľl fel, ugyanazt a peresztrojka ut√°ni orsz√°gkifoszt√°st lehet l√°tni, mint a volt "szocialista", kelet-eur√≥pai "csatl√≥s orsz√°gokban", f√Ķleg "m√≥dszertanilag", Magyarorsz√°gon √©s Oroszorsz√°gban. M√°r megszokot, hogy a nyugati felbujt√°sra √©s √°ltaluk p√©nzzelt puccsal hatalomra juttatott Jacenyuk (gazdas√°gi miniszter volt a Kr√≠mi Auton√≥m K√∂zt√°rsas√°gban 2001-2003 k√∂z√∂tt), "a harkovi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g vezet√Ķj√©nek nevez√Ķ Jur√≠j Dubinszk√≠j a telev√≠zi√≥ban a "zsid√≥ n√©p nev√©ben" nyilatkozva k√∂z√∂lte: √Ķ ugyan nem tartozik egyetlen p√°rthoz sem, mindamellett zsid√≥ sz√°rmaz√°sa miatt Arszenyij Jacenyukot t√°mogatja az eln√∂kv√°laszt√°son".


Egyszer r√©gen, nagyon tal√°l√≥an azt mondt√°k, hogy minden n√°cizmus alapja a Talmud. Hitler is lopott anyagb√≥l dolgozott, mert saj√°t fegyver√ľket ford√≠totta a zsid√≥k ellen, a zsid√≥ fajelm√©letet "adapt√°lva", bizony√≠tva, hogy a zsid√≥ nem "kiv√°lasztott" n√©p, hanem "szerint√ľk" alacsonyabb rend√Ľ faj ,√©s bemutatt√°k a wars√≥i gett√≥ √©let√©t. Akkor m√©g nem tudt√°k genetikailag meg√°llap√≠tani, hogy √Ābrah√°m n√©p√©nek nincs k√∂ze az Eur√≥p√°t el√∂z√∂nl√Ķ kaz√°r-zsid√≥khoz. Ukrajn√°ban a hihetetlen kegyetlens√©get mutat√≥ h√°bor√ļ az aranyr√ļbel bejelent√©se miatt t√∂rt ki, √©s azonnal megjelentek a kaz√°r-zsid√≥ felb√ļjt√≥k, Klicsk√≥val √©s Jacenjukkal az √©len. A Kr√≠m visszacsatol√°sa, Donyeck √©s Luganszk √öjoroszorsz√°g megalak√≠t√°s√°val Gorbacsov szerint √©s az ENSZ 1960/1514 hat√°rozata szerint is t√∂rv√©nyes, mint ahogy Hruscsovnak sem volt joga Ukrajn√°hoz csatolni ezeket a ter√ľleteket 1954-ben. Az ukrajnai kr√≠zishelyzet kialak√≠t√°s√°nak volt egy m√©g fontosabb oka, Eur√≥pa t√©rdre k√©nyszer√≠t√©se.

Az orosz √©s k√≠nai doll√°rembarg√≥, a k√∂lcs√∂n√∂s szankci√≥k, els√Ķsorban Eur√≥p√°t √©rintik. Vesz√©lyben az energiaell√°t√°s, mert egy Eur√≥pa katonai ir√°ny√≠t√°s√°ra t√∂reked√Ķ USA ir√°ny√≠tja a puccsista illegitim "ukr√°n korm√°nyt". A doll√°r kiszor√≠t√°sa a nemzetk√∂zi kereskedelemb√Ķl azzal j√°r, hogy az USA k√©nytelen lesz le√©rt√©kelni a doll√°rt, illetve le√©rt√©kel√Ķdik mag√°t√≥l is, mert egyre kev√©sb√© lesz eladhat√≥. A k√∂vetkezm√©nyek bel√°that√≥k, de hatalmas horderej√Ľ probl√©m√°kat fognak okozni a k√∂zelj√∂v√Ķben, ami az amerikai polg√°rh√°bor√ļ kirobban√°s√°hoz √©s az EU √∂sszeoml√°s√°hoz, sz√©tszakad√°s√°hoz vezet. Az USA elveszti vezet√Ķ szerep√©t a nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥ valut√°ban, az SDR-ben. K√≠na elvesz√≠ti a felvev√Ķpiacainak kb. 70%-√°t, az USA-t √©s Eur√≥p√°t, amit egy kommunist√°nak nevezett f√©lkapitalista diktat√ļra sem tudhat kezelni, mert ez 800-900 milli√≥ k√≠nai munk√°j√°nak elveszt√©s√©t is jelenti.

A fentiek miatt utols√≥t vicsor√≠t az EU gonosz man√≥ja az EU volt eln√∂ke, teljes k√∂r√Ľ kereskedelmi embarg√≥val fenyegetve az oroszokat, mik√∂zben orosz katon√°kr√≥l rik√°csol, amiben nem hazudik, mert a mil√≠cia katon√°i val√≥ban oroszok, mivel Kr√≠m, Donyeck, Luganszk is. A t√©t nem kicsi, vagy √∂sszeomlik az amerikai √©s eur√≥pai p√©nzrendszer, a tolvajok, rabl√≥k paradicsoma, vagy megt√°madj√°k Oroszorsz√°got az USA-val kar√∂ltve, l√°ngba bor√≠tva Eur√≥p√°t. Az MH-17-es indokkre√°ci√≥ is cs√ļfosan megbukott, ez√©rt a Magyarorsz√°gon is k√∂zkedvelt " b√Ľncselekm√©ny titkos√≠t√°si m√≥dszert" alkalmazt√°k, de elk√©stek vele. Mindenki tudja, hogy az EU √©s az USA vezet√Ķinek nevezett g√°tl√°stalan gazemberek akkor is hazudnak, ha k√©rdeznek.
A folyamatot m√°r lehet l√°tni. Nem csak abb√≥l, amir√Ķl √≠rtam r√©gebben, hogy az EKB kezdi felv√°s√°rolni az eur√≥pai √°llamk√∂tv√©nyeket, ezzel p√©nz√ľgyi fel√ľgyelet al√° vonva Eur√≥pa orsz√°gait, de abb√≥l is, hogy az EKB fel√ľgyeleti szerve Basel, annak meg a FED, a Federal Reserve, az amerikai jegybank, amelyik tokkal, von√≥stul megv√°s√°rolta az amerikai √°llamot 4 trilli√≥ doll√°r√©rt. Az amerikai honaty√°k voltak olyan j√≥k, hogy eladt√°k n√©pest√Ķl az eg√©sz orsz√°got a Rothschildoknak.
N√°lunk ugyanezt megtett√©k az illegitim √ļn. honaty√°ink. K√∂t√©lre val√≥k, de nem a legjobb pillanatot v√°lasztott√°k bar√°taink(?) sem "alkotm√°nyoz√°sra", b√°r nem sz√≠vesen mondom, lehet, hogy ez az utols√≥ lehet√Ķs√©g, sz√°nd√©kosan hallgatni fog err√Ķl a "m√©dia".

K√°sler √Ārpi is korm√°nyt buktatna, de mi az ami nem pereg le a hatalombitrol√≥kr√≥l. A TEMPO 500 politikus elleni, bizony√≠t√©kokkal al√°t√°masztott feljelen√©sei nyomozati szakaszban "pihennek", mik√∂zben egyre t√∂bb az idegen hader√Ķ az orsz√°g ter√ľlet√©n. Anders Fogh Rasmussen √©s a "NATO cs√ļcs" mellsz√©less√©ggel t√°mogatja saj√°t mag√°nh√°bor√ļj√°t, ellen√ľnk. A v√©gletekig lepusztult Eur√≥p√°t beker√≠tett√©k. Egyre nehezebb eld√∂nteni, hogy a NATO √©s az USA kit tart sakkban √©s megsz√°ll√°s alatt. Az Oroszorsz√°g elleni szankci√≥k nevets√©gesek. A doll√°r lass√ļ haldokl√°sa a v√©gs√Ķ f√°zisba √©rkezett. H√≥napok k√©rd√©se, hogy √∂sszeomoljon a doll√°r √©s eur√≥ alap√ļ p√©nzrendszer. D√©lr√Ķl az ISIS (ISIL, √ć√Ā) fenyegeti Eur√≥p√°t. Keletr√Ķl, az orosz befoly√°s, amely oligarch√°i √©s korrupt rendszere ellen√©re t√°mogatja illetve elt√Ľri az √°llamos√≠t√°st √©s a n√©pi korm√°nyz√°st, √©s nyugatr√≥l a d√∂gl√Ķd√Ķ Egyes√ľlt √Āllamok. Bel√ľlr√Ķl Magyarorsz√°gon √∂r√∂k√∂snek pr√≥b√°lja mag√°t kiki√°ltani a DK,a liber√°lis burzso√°zia. Rem√©nykednek abban, hogy a behozott hader√Ķ hatalomra seg√≠ti, pedig a t√°mogatotts√°ga m√©g a Jobbik√©t sem √©ri el. Az is eleny√©sz√Ķ. A Nemzeti Oldal t√∂bb met√≥dus √©s forr√°s-elk√©pzel√©s szerint "alkotm√°nyozik", minim√°lis felhatalmaz√°ssal, b√°r tudj√°k, csak akkor lesz √∂sszefog√°s, ha meg√©rkezik a "nagy pofon". A k√∂zmond√°s tartja mag√°t: "okos ember m√°s k√°r√°n tanul, magyar ember a saj√°tj√°n..."

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Hegel - 2014.09.13. 15:30:34
Ma visszamentem a pinacra a vir√°gl√°d√°m p√°rj√°√©rt...lesek valami e√ľ kitelep√ľl√©s a placcon..l√°tom n√©v lakcim a kb tesztekhez...aha hogy tudj√°k hogyan is √©p√ľl√ľnk le m√©g kikre lehet r√°sz√≥rni valami nyavj√°t.
Ha para vagyok csoda e???

DM ben 600Ft egy gyorsteszt ami cukor, fehérje stb vagy 6 féle indikációt kimutat és nem kell az adataimat név lakcim stb megadni!
Eszem√©letlen t√Ķlem szem√©lyit lakcimk√°rty√°t al√°ir√°st k√©rnek ha a l√°nyomat t√°mogatom, p√©nzmos√°s "felt√°r√°sa" cimen, a ok maffi√≥z√≥ meg????Hagy√≥-ban van √©vek m√ļlva is ak√°rki/k vannak a porondon √©ppen!
#32 | Renegat - 2014.09.14. 01:09:25
A NATO szeptember 15.-t√Ķl k√∂z√∂s hadgyakorlatot kezd 15 orsz√°gban, k√∂zt√ľk az ukr√°n fegyveres er√Ķkkel.A mai napon a lengyel-ukr√°n hat√°rt Ternopiln√°l 34 n√©met Leopard t√≠pusu harckocsi l√©pte √°t tov√°bbhaladva Ukrajna ter√ľlet√©n Lviv ir√°ny√°ba.Nagyon rossz el√Ķjel a hadgyakorlat id√Ķz√≠t√©se √©s helysz√≠ne, m√©g akkor is ha nem k√©pviselnek jelent√Ķsebb n√©met hader√Ķt.-jelenti a "Rossija 24" TV csatorna.

cdn.static1.rtr-vesti.ru/p/xw_1005384.jpg

http://www.vesti....id=1967402

http://www.hir24....gyakorlat/

********************

LIVE: heves harcok Donetski rep√ľl√Ķt√©r k√∂zel√©ben 2014.09.14. 14:15

√Čl√Ķ k√∂zvet√≠t√©s:

https://www.youtu...eTRSk_FulY
#33 | Hegel - 2014.09.14. 02:17:32
Nagyon feszegetik a pofoz√≥l√°d√°t....√©s sajnos aki feszegetteti azt nem a csatat√©ren √∂lik meg vagy √∂sszed√Ķlt h√°z nyomja el √∂r√∂kre mint egy csikkett hanem zab√°l tov√°bb m√°s v√©r√©n!
Nincs ezeknek a h√°boruknak jogos OKa!
#34 | naiv - 2014.09.14. 19:47:28
Seraf, igazad van.

Az orvos tanácsaira néha oda kell figyelni!
http://gallery.si...888591.jpg

Wink
------------

Úgy sejtem jobban képben vagyok, mint az átlag.

1. Hal√°sz J√≥zsef t√©zis√©t (Szent Korona √Črt√©krend) t√°mogatom, ha elj√∂tt az ideje. Akit √©rdekel megtal√°lja a komplett anyagot.

2. szept 21-r√Ķl csak k√©t "apr√≥s√°g"

a. itt bizony valaki hazudik!! (össz. 3 támogató vélemény???)
http://kaslerarpa...

b. Tab√°n - Kossuth t√©r, orvos javasolta eg√©szs√©g√ľgyi s√©ta?

---------------

Igény lenne online közvetítésre! - azta - aznap nem lesz magyar meccs a tv-ben? - fotel, sör? - gromek!

--------------------

K√∂zz√©t√©tel: 2013. j√ļl. 4.
http://www.youtub...e=youtu.be

Az√≥ta mi t√∂rt√©nt? - t√∂bben megosztott√°k (√©rdekes kifejez√©s), s√Ķt m√©g a face-re is felker√ľlt. - no akkor minden rendben.


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Mi√©rt kellene ennek a vil√°gnak megsz√Ľnnie - Ez a sr√°c k√©p√ľnkbe mondja az igazs√°got !
http://vilaghelyz...unnie.html

Lehet, hogy csak nekem t√Ľnik ez a kisfilm t√ļlon-t√ļl megrendezettnek?

Az eg√©sszel az a bajom, hogy t√∂nkretev√Ķink, nem h√ľly√©k.
R√°j√∂ttek, hogy a t√∂meg √©bredezik. Lassabban hullanak a tervezettn√©l, a mindenf√©le vegyi permetez√©s, v√≠rusok, √©s egy√©b elektromos k√ľty√ľk rezg√©s√°tgener√°l√≥ hat√°sai ellen√©re.
Kénytelenek részben nyílt lapokkal játszani.
√ćgy bevetik az √°ls√°gos ny√°laz√≥ csigast√≠lusukat is.

Picit figyelj, gondolkozz!! - mit is mond a herceg?

Mit tehet√ľnk h√°t az √Ķr√ľlettel √©s z√Ľrzavarral szemben? Mi a megold√°s? SZERETHET√úNK.

Ahelyett, hogy megpr√≥b√°ln√°nk m√°sokat megv√°ltoztatni, megv√°ltoztathatjuk saj√°t magunkat, saj√°t sz√≠v√ľnket. Olyan sokszor hazudtak nek√ľnk, agyunkat most√°k vezet√Ķink, √©s azok, akikben b√≠zunk, hogy ne ismerj√ľk el fiv√©reinket √©s n√Ķv√©reinket, haragudjunk, gy√Ľl√∂lk√∂dj√ľnk, kegyetlenkedj√ľnk. De ha egyszer val√≥ban szeret√ľnk, akkor a haragra egy√ľtt√©rz√©ssel, a gy√Ľl√∂letre r√©szv√©ttel, a kegyetlens√©gre j√≥s√°ggal v√°laszolunk.


Csodálatos gondolatok. - már szinte Jézusi példabeszéd.

A probl√©m√°m ezzel az, hogy egy √©rz√©ketlen f√©reg, (nem az el√Ķad√≥ra gondolok) NE akarja megmagyar√°zni mi az √Ķszinte szeretet.
Az ember ezt bel√ľlr√Ķl √©rzi, a parazita meg hirdeti, mik√∂zben fogalma sincs mit is jelent.

A c√©lja tov√°bbra is az √ļj vil√°grend fel√°ll√≠t√°sa, √©s ha ez k√©sz, akkor m√°r csak im√°dkozhatsz.

Tudd elválasztani a hazugságot az igazságtól!!


Ezt érted???
Nem maradt m√°r sok emberi l√©ny, sok emberi cselekedet, emberi v√°gy a m√ļlt√©, alig vannak emberi l√©nyek.

.
#35 | Renegat - 2014.09.26. 04:32:42
Kicsit elkalandoztam, de meg√©rte.Nem k√∂vettem egy ideje az aktu√°lis vil√°gt√∂rt√©n√©seket, de amit tal√°ltam az szorosan illeszthet√Ķ korunk v√°ls√°gos helyzet√©hez.A mocsok, szenved√©s √©s b√Ľn okoz√≥i ut√°n kutatva tal√°ltam egy oldalt, ahol pontosan megnevezik ezeket a gyilkos gaz (ember?) parazit√°kat, akiket meg kell √°ll√≠tani √©s nincs m√°s megold√°s - el kell puszt√≠tani √Ķket, mert ezek csak az er√Ķ nyelv√©n √©rtenek, a szeretet fegyver√©r√Ķl ne is besz√©lj√ľnk, mert ezt nyelvet sohasem √©rten√©k meg.A pszichopat√°k soha nem fognak megv√°ltozni, emberi l√©nny√© v√°lni. Naiv, sokra becs√ľl√∂m optimizmusodat √©s j√≥ sz√°nd√©kodat, de sajnos az eg√©sz emberi t√∂rt√©nelem a gonoszs√°gr√≥l √©s r√∂vid b√©kesz√ľnetekkel csak h√°bor√ļkr√≥l, puszt√≠t√°sr√≥l sz√≥lt.Nagy √°ldozatok √°r√°n ugyan, de lesz egy utols√≥ h√°bor√ļ, ahol az Isteni sz√°nd√©k szerint beteljesedik b√ľntet√©s√ľk √©s meg√©rdemelt pokoli v√©gzet√ľk.Rem√©lj√ľk kipusztulnak √∂r√∂kre.

http://wesdancin....this-ou-3/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum