NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kopors√≥sz√∂gek...
Kopors√≥sz√∂gek...T√©ved√©s ne ess√©k, a nagyon vagy m√©g jobban "Nyugat" folytatja Eur√≥pa-ellenes szankci√≥it, ami l√°tsz√≥lag a "rest macska" esete, de a val√≥s c√©l nem a "lusta asszony munk√°ra fog√°sa", vagyis az EU h√°bor√ļra k√©nyszer√≠t√©se, hanem az agyonver√©se, de minimum, hogy beled√∂g√∂lj√∂n "utols√≥ munk√°j√°ba". A t√∂rt√©net nem azzal kezd√Ķd√∂tt, hogy 2010. febru√°rj√°ban az EKB kiadta az EU tagorsz√°gok vezet√Ķi sz√°m√°ra a gazdas√°gi le√©p√≠t√©s, a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂reinek lecsonkol√°s√°t, √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ utas√≠t√°s√°t. City of London els√Ķdleges feladat√°nak l√°tta, hogy fel kell robbantani a vil√°gkereskedelmet, ami t√©nyleges alapja lenne a glob√°lis fejl√Ķd√©snek, de ellens√©ge a glob√°lis hatalomnak, mert a kett√Ķ kiz√°rja egym√°st. Az oroszellenes kereskedelmi szankci√≥k - a gy√°rak, √ľzemek t√°vol-keleti kitelep√≠t√©se ut√°n - az utols√≥ csap√°s Eur√≥p√°ra. A kereskedelmi embarg√≥k felsz√°molj√°k az utols√≥ bev√©teli forr√°sokat. Megkezd√Ķd√∂tt a defl√°ci√≥ v√©gs√Ķ szakasza, bels√Ķ √©s amerikai katonai terrorral megsp√©kelve.


A t√∂bbfrontos zavarkelt√©s egyik √°lland√≥ t√©m√°ja a K√∂zel-Kelet. G√°za helyett el√Ķt√©rbe tolt√°k az ISIL probl√©m√°j√°t. Obama ISIS elleni h√°bor√ļja m√©rhetetlen√ľl elt√ļlozza a vesz√©lyt amit okoznak. Ezek az "iszlamist√°k" val√≥j√°ban Wahhabist Salafi-takfirik, vagyis hitehagyottak, akik elt√©rnek a t√∂bbs√©gi szunnita iszl√°mist√°kt√≥l. B√°r egyesek azon medit√°lnak, hogy Sz√≠ria hogyan tudja an√©lk√ľl elutas√≠tani az amerikai sz√≠riai l√©gt√©rhaszn√°lati k√∂vetel√©st, hogy ne t√Ľnj√∂n √ļgy, vagy ne foghass√°k r√°, hogy az ISIL t√°mogat√≥ja. A sz√≠riai korm√°nyellenes felkel√Ķk USA √°ltali "ISIL elleni felfegyverz√©se" t√∂bb, mint "kil√≥g√≥ l√≥l√°b". Kiket akarnak ezek h√ľly√©nek n√©zni? ISIS, ISIL, IS, IA, teljesen mindegy melyik megnevez√©st haszn√°ljuk, a CIA, a mossad, Szaud-Ar√°bia, Katar, Egyes√ľlt Arab Em√≠rs√©gek, Kuvait, T√∂r√∂korsz√°g, √©s a brit h√≠rszerz√©s hozta l√©tre.


Rag√°lyos a h√°bor√ļs hangulat Eur√≥p√°ban is, f√Ķleg politikus k√∂r√∂kben Ha itthon a "liber√°lisok" h√°bor√ļzni akarnak, a saj√°tjukkal verj√©k a csal√°nt, mert a mi√©nkkel nem fogj√°k! Rohamosan karcs√ļsodik az √∂nk√©ntes h√ľly√©k gy√ľlekezete. "HA Goodman" rendszeresen ugyanilyen soroz√°si propagand√°val eteti az amerikaikat a "The Huffington Post" oldal√°n, de ott m√©g az iszl√°m a mumus, igaz, ez a sz√©l is abb√≥l a b√Ľz√∂s, kapzsis√°gszag√ļ, hat√°g√ļ lyukb√≥l f√ļj, mint idehaza. Nagyon kev√©s a k√ľl√∂nbs√©g az √ļgynevezett jobb √©s bal oldal politikai l√©tes√≠tm√©nyeinek spektruma k√∂z√∂tt, amikor a h√°bor√ļ j√∂n sz√≥ba. Ahogy Ukrajna eset√©ben is hib√°san m√©ri fel a c√©lt a bal √©s jobb oldal√ļnak nevezett nyugati √©s hazai m√©dia.


Z√Ľrzavar van azokban a fejekben, akik azt hiszik, az ukrajnai h√°bor√ļ csak n√©h√°ny orosz lakta r√©gi√≥ lev√°l√°s√°r√≥l vagy oroszorsz√°gi visszacsatlakoz√°sukr√≥l sz√≥l. Jogos felvet√©s, hogy a nyugat mi√©rt csak akkor ismer el szab√°lyos n√©pszavaz√°ssal, t√∂rv√©nyesen - mert az ENSZ alapokm√°ny√°t Ukrajna is al√°√≠rta - az ENSZ 1960/1514-es rendelkez√©s√©nek megfelel√Ķen "megalakult" orsz√°gokat, ha a leend√Ķ b√°bkorm√°nyt maga alak√≠ttathatja ki n√©pirt√°s, h√°bor√ļ, vagy kifoszt√°s, esetleg mindh√°rom √©rdek√©ben. Timothy Ash, a Standard Bank elemz√Ķje j√≥l l√°tja, Porosenk√≥nak nincs t√°mogatotts√°ga (a zsid√≥-fasiszta √∂sszeborul√°s csak a h√ľly√©knek nem gyan√ļs), b√°r mint mindenki a nyugati m√©di√°ban, a "felkel√Ķket", szabads√°gharcosokat √Ķ is szakad√°roknak, l√°zad√≥knak, terrorist√°knak nevezi. Az ukr√°n gazdas√°g m√°r megsz√Ľnt, √∂sszeoml√°sa m√©g a t√©len bek√∂vetkezik, √©s a fell√°zad√≥ ukr√°nok orosz t√°mogat√°ssal saj√°t, ukr√°nok lakta ter√ľleteik urai lehetnek. Jurij Lucenko, az illegitim Jacenjuk korm√°ny bel√ľgyminiszter√©nek hagym√°zas elk√©pzel√©se, miszerint Kelet √©s Nyugat-Ukrajna majd hasonl√≥an funkcion√°lhatna, mint egykor az NSZK √©s az NDK, csak v√°gy√°lom. Att√≥l, hogy "Nyugat-Ukrajn√°r√≥l" besz√©lnek, Ukrajna m√°r nem lesz az EU tagja, √©s az EU-nak csak kiad√°st jelentene a talpra √°ll√≠t√°sa. Ukrajna √©rt√©kesebb r√©szei keleten vannak. A lepusztult √©s kifosztott Eur√≥p√°hoz csatlakoz√°s ma m√°r senkinek nem jelent el√Ķnyt, f√Ķleg az ukr√°noknak nem. De nem is ez a c√©l.

A c√©l, hogy a nyugat, ha nem is t√ļl l√°tv√°nyos, de az eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©hez el√©gs√©ges m√©rt√©k√Ľ veres√©get szenvedjen (√©s ami r√©szben m√°r meg is t√∂rt√©nt), mik√∂zben a forradalmi hull√°m √ļjabb oroszbar√°t sz√∂vets√©gesnek felaj√°nlkoz√≥ kelet -√©s k√∂z√©p-eur√≥pai orsz√°gokat hozzon a "h√°l√≥ba". Az EU d√∂gl√Ķdik, √©s feloszt√°sa a c√©l, lehet√Ķleg min√©l t√∂bb √°ldozattal.
Ha az oroszok gazdas√°gi, p√©nz√ľgyi vagy katonai nyom√°sgyakorl√°ssal pr√≥b√°lt√°k volna el√©rni Kelet -√©s K√∂z√©p-Eur√≥pa csatlakoz√°s√°t, ugyanazt √©rt√©k volna el, mint a szovjet megsz√°ll√°s alatt. K√∂zut√°latot. Az egyre er√Ķs√∂d√Ķ "keleti szimp√°tia", √©s a rabl√≥ nyugattal szemben t√°pl√°lt ut√°lat, a "kelet karjaiba tereli" Eur√≥pa jelent√Ķs r√©sz√©t. Persze a "folyamat lej√°tsz√°sa" nem lesz t√ļl gyors, √©s sokszor el√Ķfordulhat, hogy bizonyos esem√©nyek c√°folni l√°ttatj√°k az el√Ķrejelzett √°llapotot, de v√©g√ľl bek√∂vetkezik. V√°rhat√≥an, a sz√°munkra legkellemetlenebb m√≥don.


Ugyanilyen, egyenl√Ķre nem t√ļl l√°tv√°nyos, de folyamatban l√©v√Ķ, el√Ķre tervezett esem√©ny a doll√°r fokozatos kiszorul√°sa az orsz√°gok (v√°llaltok) k√∂z√∂tti p√©nzpiacr√≥l. Ukrajn√°b√≥l m√°r tavaly ny√°ron elkezdt√©k kivonni a befektet√Ķk a t√Ķk√©j√ľket. Akkor m√©g csak kevesen tudt√°k, hogy Klicsk√≥, nyugati megb√≠z√°sra √©s p√©nzb√Ķl hamarosan forradalmat szervez Ukrajna k√©s√Ķbb elmarad√≥ EU bel√©p√©se √©s "lesz√°zal√©kol√°sa" √©rdek√©ben. Timosenko, majd Jacenjuk √©s Porosenko, "j√≥ haza√°rul√≥khoz m√©lt√≥an" ugyan√ļgy kiszolg√°lj√°k a hatalmukat biztos√≠t√≥ nyugat cionista hatalmait, mint Eur√≥pa egy√©b orsz√°gai, de a h√°bor√ļ menet√©re hat√°ssal lesz a doll√°r √©s az eur√≥ √©rt√©kcs√∂kken√©se is. A gyeng√ľl√Ķ fizet√Ķeszk√∂z√∂k, a n√∂vekv√Ķ, sz√©d√ľlt gyorsul√°sba kezd√Ķ infl√°ci√≥ Porosenko t√°mogat√°s√°t is lecs√∂kkenti, hi√°ba dicsekszik most Heletej a t√∂megesen √©rkez√Ķ nyugati fegyverekkel.
Mivel azzal kezdtem, hogy "el√Ķre eltervezett esem√©nynek" neveztem a doll√°r kiszorul√°s√°t a p√©nzpiacr√≥l, indokolt megmagyar√°zni. A doll√°r√∂sszeoml√°s k√∂vetkez√Ķ, "eredm√©nyk√©nt" jelentkez√Ķ l√©pcs√Ķje az "energia-h√°bor√ļ" sz√°nd√©kosan okozott "mell√©khat√°sak√©nt" az "aranyh√°bor√ļ" lesz (el√Ķker√ľl a 700 ezer tonna arany), ami m√©g puszt√≠t√≥bb hat√°s√ļ lehet, mint a doll√°r√∂sszeoml√°s, mert a cionista Dagobert-b√°csik aranyban szeretn√©nek f√ľrdeni, ez√©rt ellopt√°k a nyugat √∂sszes, de a K√∂zel-Kelet arany√°nak is egy jelent√Ķs r√©sz√©t. Ennek a k√∂vetkez√Ķ p√©nz√ľgyi h√°bor√ļnak az elker√ľl√©s√©re, vagy kialakul√°s√°nak megakad√°lyoz√°s√°ra k√©t lehets√©ges alternat√≠va is l√©tezik. Egyik a jap√°nok √©s a n√©metek √°ltal is alkalmazott - a t√Ķzsd√©t √©s a bankokat teljesen felsz√°mol√≥ - munkajegy-rendszer, ami r√∂vid 1-2 √©v alatt stabiliz√°lta √©s szuperhatalomm√° tette N√©metorsz√°got, a m√°sik a term√©szeti kincs alap√ļ kiadhat√≥ fizet√Ķeszk√∂z, olyan mint a "Szentkorona", vagy "a Szentkorona", mely elfogad√°s√°r√≥l, haszn√°lat√°r√≥l m√°r Oroszorsz√°g, az NSZK, Sv√°jc √©s m√°s orsz√°gok r√©sz√©r√Ķl is √©rdekl√Ķd√©s mutatkozik.


Egyenl√Ķre a t√©l el√Ķtti "el√Ķretteg√©si" id√Ķszak√°ban most m√©g "csak" Ukrajna nyugati r√©sz√©n, de hamarosan a g√°zvit√°k miatt kialakul√≥ g√°zelz√°r√°sok ok√°n Kelet-√©s D√©l-Eur√≥p√°ban, k√©s√Ķbb K√∂z√©p-Eur√≥p√°ban is probl√©m√°k ad√≥dhatnak, csak√ļgy mint a NATO permetez√©seknek k√∂sz√∂nhet√Ķ √∂z√∂nv√≠zszer√Ľ es√Ķz√©sek √©s √°rvizek miatt is. A cion hatalom √ļgy d√∂nt√∂tt, "ha l√ļd, legyen k√∂v√©r". Kegyetlens√©g√©rt, √°lnoks√°g√©rt, aljass√°g√©rt nem kell a szomsz√©dba menni√ľk... de az elsz√°moltat√°skor kev√©s lesz arra hivatkozniuk, hogy "parancsra tettem"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Hegel - 2014.09.27. 21:02:45
Dr√°bik ir√°s√°t olvasva (link kint az √ľzifalon) ezt olvasva....

"A Project MONARCH √ļgy is le√≠rhat√≥, mint az √∂sszehangolt agym√Ľk√∂d√©s strukt√ļr√°inak a felbont√°sa √©s m√°s szerkezet√Ľ √ļjra-integr√°ci√≥ja az√©rt, hogy az emberi agy tudati m√Ľk√∂d√©s√©t egym√°st√≥l elk√ľl√∂n√ľl√Ķ auton√≥m egys√©gekre lehessen bontani (angolul: compartmentalize) √©s ez√°ltal az adott emberben t√∂bbf√©le szem√©lyis√©get lehessen egy meghat√°rozott pszich√©s rendszer keret√©ben kialak√≠tani. Ez rendk√≠v√ľl bonyolult folyamat, amelynek a keret√©ben a s√°t√°nizmusban ismert ritu√°l√©kat is felhaszn√°lj√°k, valamint a kabalista miszticizmust. Ennek az a c√©lja, hogy egy meghat√°rozott d√©mont vagy d√©moncsoportot lehessen hozz√°kapcsolni az emberi tudatban mesters√©gesen l√©trehozott √∂n√°ll√≥ rekeszekhez. T√∂bb kutat√≥ ezt a magyar√°zatot er√Ķs k√©tellyel fogadja √©s az agym√Ľk√∂d√©s "file"-okra, elk√ľl√∂n√ľl√Ķ √°llom√°nyokra bont√°s√°t a k√≠s√©rleti alanynak okozott lelki-trauma fokoz√°s√°nak tekintik. Ezek a kutat√≥k tagadnak minden irracion√°lis magyar√°zatot, elutas√≠tj√°k a d√©monok √©s m√°s misztikus vonatkoz√°sok jelenl√©t√©t."

Arra a gondolatra jutottam a magyarsággal a hunokkal kapcsolatosan pontosan ezt a demonizálást akarják a földrész lakóinál elérni, hogy ne a zsidók hanem a magyar-hun nép legyen a fekete bárány.

T√∂bb port√°lon is az elj√∂vend√Ķ globalizmust a Nimr√≥d-i hatalomgyakorl√°shoz hasonlitj√°k -mintha √©ltek volna √©s eml√©kezn√©nek - de r√°kenni egy nemzetre eleit√Ķl fogva a mocskot amit csak kital√°lni lehet, √©s az Aldebaran csillaggal hozz√°k m√©g √∂sszef√ľgg√©sbe mintha nem tudn√°k hogy Nimr√≥d=Orion, az Aldebaran pedig a Bika szeme, √©s egy√©bk√©nt is nincs m√©g kultur√°nkban se az Aldebaranr√≥l semmi.
Orion n√°lunk Nimr√≥d Egyiptomban Ozirisz √©s az Isis nev√ľ h√°bor√ļt is valami feketem√°gia k√∂ti nev√©hez m√©gpedig a n√Ķis√©g ellen, ami az emp√°tia hordoz√≥ja.
F√©rfiakn√°l is van ni√Ķ lelk√ľlet √©s nem a f√©rfiatlans√°got jel√Ķli hanem a "j√≥lelk√ľ" meghat√°roz√°st ami n√°luk is az emp√°tia!

√Črdekes val√≥j√°ban a bibli√°val kapcsolatban kezdte dr√°bik eme ir√°s√°t(szivesebben olvasok mint hallgatomPfft)de v√©g√ľlis az agymos√°s agykontrol t√©m√°j√°ban irja nem r√∂vid sz√∂sszenet√©t.

V√©gig felismerhet√Ķ Tulok √°ltal t√∂bbsz√∂r elemzett v√©rfert√Ķz√©ses gondolkod√°s defektje az eg√©sz dolog leir√°s√°ban.....a szerepl√Ķk√© akikr√Ķl ir szint√ļgy.

Mennyivel tiszt√°bban √©rti az ember n√©mi levelez√Ķ tagozati ismeretszerz√©s ut√°nGrinGrinGrin

Jut eszembe ha m√°r annyirra √∂nteltekk√© v√°ltak hogy nyiltan a pof√°nkba tolj√°k mit is hogyan akarnak el√©rni √°tnyulva felett√ľnk a v√©g√©n mindig az √∂ntelts√©g meghozza a maga -jutalm√°t-a c√©l √∂sszeoml√°s√°t....mig stik√°ban √©szrev√©tlen volt csak n√©zett az ember √©s nem √©rtette de most m√°r olyan √°llapotban lehetnek a terv√ľkben hogy tutira veszik a sikert...

Elgondolkodtam azon is hogy azok a f√∂ld√∂nkiv√ľli civiliz√°ci√≥k akik az √∂z√∂nvizt vagy szodomai gomorai atomcsap√°rt elk√∂vett√©k mert az emberek ugymond rosszak voltak most hol a pits√°ba vannak - vagy nem is voltak? Vagy nem az emberek voltak a c√©l hanem egym√°st baxtatt√°k? mert akkor m√°r ugyan ilyen v√©rfert√∂z√∂ttek h√ľly√©k voltak?
√Čs a mostani f√∂ld n√©pei is ua sorsra hajaznak ahogy √Ķk kipusztultak?
Mert a felh√∂k f√∂l√∂tti uf√≥ szerkenty√ľk nekem ugy t√ľnik a katonai ipar term√©kei!Angry
#42 | Merkurius - 2014.09.27. 21:54:43
"" Merkurius! Sajnos ellens√©ges gondolatok n√©lk√ľl is elpuszt√≠tj√°k m√©g a legjobb embereket is""
Nem Tulok , ez nem így van .
Vannak r√≥la saj√°t tapasztalatim , meg l√°ttam m√°shol is , meg ha valaki logikusan tud gondolkodni az is l√°thatja , hogy ahhoz , hogy puszt√≠tani tudjanak el√Ķsz√∂r mindig egy provok√°ci√≥ra van sz√ľks√©g azt√°n j√∂het egy azt elterjeszt√Ķ hir√°radat .. De m√©g akkor is el√Ķsz√∂r csak azt tudj√°k meg√∂lni aki az √Ķ f√ľgg√Ķs√©g√ľkben van .
Jelenleg nincs ir√°ny√≠t√°sbeli k√ľl√∂nbs√©g obama √©s putyin k√∂z√∂tt , tudom nagy hireknek t√ľnik az , hogy most √Ķk mit t√©nykednek , de mindkett√Ķt √ļgyanazon k√©t k√©z tulajdonosa pofozza , legfejjeb egyiket a jobbal , m√°sikat meg a ballal , de az ir√°ny√≠t√°s √ļgyanonnan sz√°rmazik . Ezt k√©ne v√©gre meg√©rteni , hogy tiszt√°bban lehessen l√°tni a dolgokat .
#43 | gladiator07 - 2014.09.27. 22:59:33
Ennek a vil√°gnak ujjabb, √©s ujjabb h√°bor√ļkra van sz√ľks√©ge.., a "soron k√∂vetkez√Ķ sem marad el "..., csak id√Ķ k√©rd√©se. Georgiai k√∂vek,,,!
#44 | naiv - 2014.09.27. 23:42:35
A Georgia Guidestones egyik k√∂ve √ļj elemmel √©s egy (√©v?)sz√°mmal b√Ķv√ľlt

http://www.youtub...P2Pb0JYDTI
#45 | Seraf - 2014.09.28. 00:49:34
2014. 09. 27 : "Ukr√°n t√∂megs√≠rok ; A holttestek bels√Ķ szervei hi√°nyoznak" - 'A Donyecki
N√©pi K√∂zt√°rsas√°g korm√°nyf√Ķje szerint az ukr√°n h√°bor√ļ a szervkeresked√Ķk kincsesb√°ny√°ja
lett, amit alátámaszt, hogy az ukrán nemzeti gárda visszavonulása után vizsgált tömegsí -
rokban rendre olyan holttesteket tal√°ltak, melyeknek hi√°nyoznak a bels√Ķ szervei .... A t√∂ -
megsírok feltárása során látottak meg alátámasztják, hogy nem csak a nyugati zsoldosok,
a milícia tagjai, de gyakran civilek is áldozatul estek' http://www.hidfo....hianyoznak
#46 | Renegat - 2014.09.28. 17:09:22
Dr√°bik J√°nos nem kifejezett kedvencem, de ezt a vide√≥t az els√Ķ perc√©t√Ķl az utols√≥ig √©rdemes megn√©zni illetve meghallgatni.

https://www.youtu...iW9WofRQYA
#47 | Tulok - 2014.09.29. 03:16:57
Merkurius! 2009. okt√≥ber√©ben nem v√©letlen√ľl puszt√≠tott j√°rv√°ny Ukrajn√°ban, √°rtatlan halottakkal, ahogy itthon sem v√©tettek azok az emberek √©s gyermekek, akiket megm√©rgeztek a Fluval-P-vel. √Čs ez csak egy kiragadott p√©lda az sokezernyib√Ķl, hacsak nem min√Ķs√≠ted "provok√°ci√≥nak" azt, hogy "egyeseket puszta l√©t√ľnk is zavar".
"Jelenleg nincs ir√°ny√≠t√°sbeli k√ľl√∂nbs√©g obama √©s putyin k√∂z√∂tt..." - ha nem √≠rtam volna le ezt egy tucatnyi cikkben, meg√©rten√©m, hogy felh√≠vod r√° a figyelmet...

Gladiator07 √©s Naiv! A vide√≥ nem mindenben mond igazat, amikor arr√≥l besz√©l, hogy "minden nemzet t√ļln√©pesedett". Az USA √©s Eur√≥pa lakoss√°ga a bev√°ndorl√≥k √©s bev√°ndoroltatottak n√©lk√ľl sz√°mottev√Ķ cs√∂kken√©st mutatna, ahogy Ausztr√°li√°√© is. Ugyanilyen cs√∂kken√©s mutatkozott az oroszokn√°l is, amit csak nehezen tudtak meg√°ll√≠tani. √Črdemes elolvasni "a n√©pesedi folyamat szakaszait": http://hu.wikiped...r%C3%A1fia Am√ļgy sok igazs√°g is van benne.
#48 | Merkurius - 2014.09.29. 11:38:08
Besz√©lget√©s Czanik Csaba √Ārp√°ddal .

https://www.youtu...zmg1V_qBdT

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum