NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Putyin v√©gj√°t√©ka
Putyin v√©gj√°t√©ka√ćgy akarj√°k az emberis√©g selejtjei az atlanti m√©di√°n kereszt√ľl Putyin √°ltal vez√©nyelve a f√ľggetlen nemzet√°llamok "nyal√≥k√°j√°ra" √©p√ľl√Ķ √ļj vil√°grendet az emberis√©g tork√°n lenyomni.
Err√Ķl jut eszembe egy nagyon r√©gi magyar sz√≥j√°r√°s: "l√°tlak cig√°ny gyere el√Ķ"! A vil√°gban foly√≥ esem√©nyek √Ķr√ľlt gyorsas√°ggal haladnak az armageddon fel√© an√©lk√ľl, hogy a t√∂megek √©szrevenn√©nk. A vil√°gsajt√≥ban tall√≥zva a k√∂vetkez√Ķket gy√Ľjt√∂ttem √∂ssze, amit szeretn√©k veletek megosztani.

Kezdj√ľk az elej√©n, Putyin n√©pszer√Ľs√≠t√©s√©vel. Ahhoz, hogy valakit befuttassunk, sz√ľks√©g√ľnk van egy felm√©r√©sre. Ez √≠gy volt a m√ļltban √©s √≠gy m√Ľk√∂dik a jelenben is. Hogy valaki mennyire k√∂zkedvelt, az al√°bbiakban olvashat√≥: "Soha nem volt annyira k√∂zkedvelt Vladimir Putyin mint 2014. augusztus√°ban. A zsid√≥ CNN- Korrespondentin, Elise Labott, nem tudta meghazudtolni "az augusztusi k√∂zv√©lem√©ny kutat√°s eredm√©ny√©t. "Putyin m√©g a gr√ļziai katonai gy√Ķzelme ut√°n sem volt annyira k√∂zkedvelt mint ma." (edition.cnn.com, August 7, 2014)

Nyugatot legjobban az nyugtalan√≠tja, hogy Kr√≠m Oroszorsz√°ggal val√≥ √ļjraegyes√ľl√©se ut√°n, az Orosz-F√∂der√°ci√≥ tov√°bbi ter√ľleti k√∂vetel√©seket fog bejelenteni. 2014 augusztus√°ban a NATO figyelmeztet√Ķ felh√≠v√°st adott k√∂zre, hogy Oroszorsz√°g a humanit√°rius misszi√≥ n√©ven √°lc√°zott, a m√°r lerombolt √©s kiv√©reztetett emberek megseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ sz√°ll√≠tm√°nnyal, katonai alakulatokat k√ľld Kelet-Ukrajn√°ba.

A NATO-sz√≥viv√Ķje, Oana Lungecu a k√∂vetkez√Ķket mondotta a Reuters fel√©. Az e-mail sz√∂vege: "nem kell, hogy tippelj√ľnk, vajon mit akar Oroszorsz√°g, el√©g amit l√°tunk, √©s ez nagyon nyugtalan√≠t benn√ľnket".

Wesley Clark, (Clark zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, apja, Benjamin Jacob Kanne, A "Kanne" n√©v a zsid√≥ Kohen vonalb√≥l sz√°rmaztatik), a NATO volt katonai f√Ķparancsnoka, aki a szerbek elleni h√°bor√ļs agresszi√≥t vezette, √ļgy gondolja, hogy Putyin m√©g nem d√∂nt√∂tt v√©glegesen, melyik utat v√°lassza az ukrajnai konfliktus megold√°s√°ban, de a szem√©t Kelet-Ukrajn√°ra vetette. Clark: "Putyin, megn√∂veli a kapacit√°s√°t egy katonai intervenci√≥ra √©s Kelet-Ukrajn√°t Oroszorsz√°g r√©sz√©v√© akarja tenni."

Ami az elm√ļlt id√Ķkben egyre jobban elterjedt v√©lem√©ny, Putyin minden tov√°bbi n√©lk√ľl elfoglalhatn√° Ukrajn√°t, hogy megv√©dje saj√°t orsz√°g√°t. Az orosz filoz√≥fia professzor, Alexander Dugin, akit Putyin el√Ķgondolkod√≥j√°nak is tartanak, az EU-t egy dekadens, elfajzott, perverz etnocentrikus (n√©pk√∂zpont√ļ) ellens√©gnek tartja. Dugin sz√≥ szerint: "ha mi, Kelet-Ukrajn√°t elvesz√≠tj√ľk, akkor Kijev megfogja t√°madni a Kr√≠m f√©lszigetet, √©s belevisznek benn√ľnket egy h√°bor√ļba" (Spiegel, 2014, 29 sz√°m 123 0ldal)


Amerik√°ban, nem m√°s, mint az igen ismert zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ Stephen Cohen Professzor, oroszokat elemz√Ķ, az amerikai Princeton Egyetemen tartott el√Ķad√°s√°ban a k√∂vetkez√Ķket mondotta:

"az igaz, hogy Putyin egy intervenci√≥t latolgat, de ez nem jelenti azt, hogy minden t√Ķle indul ki ami a v√°ls√°got illeti. A tan√°csad√≥i egy√©rtelm√Ľen a tudt√°ra adj√°k, hogy ebben a v√°ls√°gban nem csup√°n Ukrajna a t√©t, hanem ez harc az orosz ter√ľletek√©rt, harc Oroszorsz√°g√©rt. Az ukrajnai hadsereg √°ltal megt√°madott Kelet-Ukrajna, Oroszorsz√°g hat√°r√°n tal√°lhat√≥. A tan√°csad√≥i azt mondj√°k, ha hagyja ezen v√°rosokat elesni, vagy elveszti √Ķket, a harcok holnap Oroszorsz√°gban folytat√≥dnak." (edition.cnn.com, 2014. August 7.)

Alaxander Nekrassov, volt Kreml tan√°csad√≥ a CNN fel√© a k√∂vetkez√Ķk√©ppen fogalmazott: "mikor Ukrajn√°ba az anarchia √©s a k√°osz fel√ľt√∂tte a fej√©t, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ radik√°lisok az ostromokr√≥l √©s v√©ront√°sokr√≥l gondoskodtak (mint n√°lunk 1919-be a v√∂r√∂s g√°rdist√°k, olvasd! Tormay Cecile, Bujdos√≥ K√∂nyv). Putyin d√∂nt√Ķ tervezet√©t az jellemzi, hogy minden hatalm√°ban lev√Ķ lehet√Ķs√©get megragadva, megakad√°lyozza egy m√°sodik Irak kialakul√°s√°t Ukrajna ter√ľlet√©n, √©s az, hogy egy lehets√©ges polg√°rh√°bor√ļ kit√∂r√©s√©t elker√ľlje valamint, hogy az Oroszorsz√°g fel√© kiterjed√Ķ er√Ķszakot meg√°ll√≠tsa.“ (edition.cnn.com, 2014 m√°rcius 5)

Nagyon sok megfigyel√Ķ √ļgy jellemzi Putyint, hogy t√©tov√°z√≥, vagyis f√©l. F√©l att√≥l, ha Kelet-Ukrajn√°t visszacsatoln√° Oroszorsz√°ghoz m√©g nagyobb konfliktussal tal√°ln√° szembe mag√°t. Paul Craig Roberts amerikai √ļjs√°g√≠r√≥, a Ria-Novosti-ban lek√∂z√∂lt cikk√©ben a k√∂vetkez√Ķk szerint v√°zolja a helyzetet: "nagy mennyis√©g√Ľ" bizony√≠t√©k halmoz√≥dott fel, amely bizony√≠tja, hogy Eur√≥pa az amerikai f√ľgg√Ķs√©ge v√©gett h√°bor√ļt ind√≠tv√°nyozott Oroszorsz√°ggal szemben. Egy h√°bor√ļt, mely val√≥sz√≠n√Ľleg, az utols√≥ lesz az emberis√©g t√∂rt√©nelm√©ben. A Washingtonnak adott, megal√°zott √©s idegess√©gre, valamint gyenges√©gre utal√≥ orosz v√°laszokat a nyugat megt√©veszt√Ķen √©rt√©kelte. √ögy √©rtelmezte, hogy Oroszorsz√°g gyenge √©s f√©lelemben √©l, mely f√©lelemre Washington kell√Ķen okot is adott. (en.ria.ru, 2014.08.06)

Mindazt amit Putyin √©veken kereszt√ľl igyekezett el√©rni, egy felel√Ķs EU-vezet√©snek felt√©tlen√ľl t√°mogatnia kellet volna, azt, hogy Ukrajna ne l√©pjen be, Oroszorsz√°g ellen, az usraeli katonai t√∂mbbe, a NATO -ba. Ukrajna, minden korl√°toz√°sok n√©lk√ľl kereskedelmet folytathatott volna az EU-val, an√©lk√ľl, hogy b√°rmelyiknek tagja lenne, de nem ez volt a c√©lja a washingtoni zsid√≥ hatalmi k√∂zpontnak. Az Oroszorsz√°g elleni h√°bor√ļt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt eltervezt√©k. Nem kisebb szem√©ly mint a volt NATO- f√Ķtitk√°r √©s f√Ķtitk√°ra a Nyugat-Eur√≥pai Uni√≥nak (WEU), Xavier Solana (legutolj√°ra az EU-k√ľl√ľgyminiszter√©nek nevezt√©k), Oroszorsz√°g elleni titkos c√©lmeghat√°roz√≥ tervet m√°r 2000 ben kinyilv√°n√≠totta. "Solana nyilatkozat√°nak ezen √∂sszef√ľgg√©s√©ben nem csak potenci√°lis megterhel√Ķ figyelmet keltett a transzatlanti kapcsolatokban sz√∂vets√©gesei k√∂r√©ben, s√Ķt nyilatkozat√°ban utalt egy nagyfok√ļ Oroszorsz√°gi v√°ls√°g kirobbant√°s√°ra is, √©s nem utols√≥ sorban egy lehets√©ges k√≠nai provok√°ci√≥t is kil√°t√°sba helyezve." (FAZ, 2000.05.03 9. oldal)

Mikor az EU, a zsid√≥ lobbi megb√≠z√°s√°b√≥l 2014 febru√°rj√°ban egy√©rtelm√Ľen az oroszok tudt√°ra adta, hogy Ukrajna EU-tag lesz √©s egyben a NATO k√∂tel√©k√©be is felv√©telre ker√ľl, ezt megfejelt√©k azzal, hogy a demokratikusan megv√°lasztott ukrajnai eln√∂k√∂t Viktor Janukovicsot er√Ķszakkal megbuktatt√°k. Ezt a politikai helyzetet konfliktus n√©lk√ľl kiegyens√ļlyozni, a probl√©m√°t megoldani, Putyin r√©sz√©r√Ķl igen neh√©znek bizonyult. Kr√≠m b√©k√©s √©s legitim visszacsatol√°sa az Orosz Birodalomhoz. Ezzel Oroszorsz√°g egy √∂r√∂mteli katonai kih√≠v√°st szolg√°ltatott a nyugatnak, melyre m√°r r√©g√≥ta v√°rakoztak. A kil√°t√°stalans√°gb√≥l sz√ľletett kelet-ukrajnai n√©pszavaz√°s nem a legjobbkor j√∂tt Putyinnak. Ezen ter√ľlet lev√°l√°si sz√°nd√©ka ebben az id√Ķben csak terhet jelentett Oroszorsz√°g sz√°m√°ra. A kelet-ukrajnai n√©pszavaz√°s ut√°n a nyugat h√°bor√ļs politik√°ja egy√©rtelm√Ľv√© v√°lt. Az Ukrajna szinte majd minden politikai vezet√Ķje, bele√©rtve az oligarcha Gouverneureit, mind zsid√≥k. Egy percig sem t√©tov√°ztak, hogy saj√°t hadseregeit, a saj√°t polg√°rai ellen, Kelet-Ukrajna ter√ľlet√©re, t√∂meggyilkoss√°gra vez√©nyelje. A felel√Ķss√©get term√©szetesen Putyinra h√°r√≠tott√°k (mint a t√∂rt√©nelemben m√°r oly sokszor kij√°tszott√°k ezt az √ľt√Ķk√°rty√°t), akinek katon√°i term√©szetesen nem voltak jelen. Az √ļgynevezett szeparatist√°k legaliz√°lt, a m√°r kor√°bban lezajlott v√°laszt√°sok r√©v√©n, nem kezdtek el l√∂v√∂ld√∂zni. A fegyverrel val√≥ katonai brutalit√°s a kijevi korm√°ny parancs√°ra kezd√Ķd√∂tt, amikor saj√°t polg√°rait kezdte l√∂vetni. Putyin, aki minden k√©pen egy nagyobb katonai konfliktust akart kiker√ľlni √©s √≠gy a politikai taktik√°ra √©p√≠t, mert Ukrajna napr√≥l-napra egyre ingadoz√≥v√° v√°lik, √©s tal√°n egy elfogadhat√≥ b√©k√©s megold√°ssal is ker√ľlhet konfliktusb√≥l. Ennek lehet√Ķs√©ge nem lehetetlen, a szeg√©nys√©g egyre jobban terjed, a zsid√≥ kijevi korm√°ny egyre nagyobb megszor√≠t√°sokat alkalmaz, hogy kiszolg√°lhassa a Wall-Street-nek √©s a FED-nek. Ennek nyom√°s√°ra Ukrajna Eur√≥pa fel√∂li ter√ľlet√©n is egyre nagyobb az el√©gedetlens√©g.

Putyin politikai d√∂nt√©seit igen csak terheli a kelet-ukrajnai vagyis ma m√°r Novorosszija-i, √öj-Oroszorsz√°g-i katonai harcok, ha tov√°bbra is megengedi, hogy orosz sz√°rmaz√°s√ļ embereket t√∂meg√©vel √∂ljenek a kijevi hebr√§erek, mint ahogy teszik ezt az izraelit√°k a G√°za-i √∂vezetben is, ahol a palesztinokat irtj√°k, a cselekedetre val√≥ nyom√°s a h√°torsz√°gi orosz lakoss√°g r√©sz√©r√Ķl egyre nagyobbodik.

Putyin helyzete eml√©keztet a birodalmi korm√°nyz√≥ Adolf Hitler 1939-es eset√©re. A n√©met b√©kekorm√°nyz√≥nak siker√ľlt 1939 ig az √°rul√≥k k√∂zt√°rsas√°ga √°ltal a leny√ļzott, meggy√∂t√∂rt n√©pb√Ķl egy √©letre val√≥ nemzetett form√°lnia, az√°ltal, hogy munk√°t √©s kenyeret adott. "ne k√©pzelj√©tek el Hitlert - √ļgy, ahogy az iskol√°ba tanult√°tok - egy esztelen embernek √©s ne higgyetek annak a t√©ves tan√≠t√°snak, hogy mor√°lisan egy romlott szem√©ly volt. Hitler nagyon sokat tett N√©metorsz√°g√©rt: egyes√≠tette a n√©met ajk√ļakat, megt√∂rte a kommunista uralmat, sportos tr√©ninget vezetett be az ifj√ļs√°gnak, l√©trehozott egy sp√°rt√°nikus √°llamot, fel√©lesztette a hazafiass√°got, korl√°tozta a parlament√°ris korm√°nyzatot, mely nem passzol a n√©met karakterhez, v√©delmet √©s jogot biztos√≠tott a szem√©lyi vagyonhoz" (Weltwoche, Sv√°jc, id√©zet Time-Magazin, 2001/35)

A t√°rsadalmi j√∂vedelem, a t√∂rt√©nelemben p√©ld√°tlanul, a gazdas√°gi fel√©p√≠t√©sbe, az √ļj N√©metorsz√°gba ker√ľlt befektet√©sre, ez term√©szetesen az orsz√°gv√©delmi k√∂lts√©geinek terh√©re. A Werhmacht, annak idej√©n semmik√©p nem tudott volna egy nagyobb hader√Ķnek ellen√°llni, m√©g a lengyelorsz√°gi hadvisel√©s eset√©ben sem, ha ez k√©t h√©tn√©l tov√°bb tartott volna.

"1939-be Hitler k√©pes volt katonailag √©s gazdas√°gilag egy vill√°mh√°bor√ļra Lengyelorsz√°g ellen, de nem t√∂bbre … 1939 szeptember√©ig nem volt hadipari gazdas√°ga, a h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľleteket m√©g elk√©pzelni sem volt k√©pes" (Werner Maser, Der Wortbuch – Hitler, Stalin und der Zweite Weltkrieg, Olzog Verlag, M√ľnchen 1994 129 oldal)

"Adolf Hitlernek a nemzetfel√©p√≠t√©shez val√≥ban b√©k√©re volt sz√ľks√©ge, mint ahogy Vladimir Putyin-nak is sz√ľks√©ge van r√°. Annak idej√©n a h√°bor√ļt sz√≠t√≥k k√∂z√∂ss√©ge, a nyilv√°nos politikai h√°tt√©rben megh√ļz√≥dva megakad√°lyozta a hossz√ļt√°v√ļ b√©ke lehet√Ķs√©g√©t, mint ahogy ma is teszik, hogy egy h√°bor√ļt tudjanak kirobbantani Oroszorsz√°g ellen." (Generalmajor Otto Ernst Remer: „Kriegshetze gegen Deutschland)

Putyin nagyon j√≥l tudja, m√©g akkor is, ha cselekedetben nem f√°rad, hogy a szubintelligens (√©rtelem alatti) jelsz√≥, olyan, mint "fasiszt√°k harca" mert a lobbi-hazugs√°g √°ltal agymosott n√©pe el√Ķtt √©s a m√©g jobban lebut√≠tott marad√©k fejekben, a vil√°g el√Ķtt igazs√°gosnak kell maradnia. A val√≥s√°gban a "fasiszta“-jelz√∂" alatt egy val√≥s tud√°s √°ll, harc a vil√°ghatalom birtokl√°s√°√©rt, ezt nagyon j√≥l tudja a lobbi m√©dia hatalma, melyet nyilv√°nosan nem mer kinyilv√°n√≠tani.
Az orosz ifj√ļs√°gi k√©pz√Ķint√©zetekben term√©szetesen ez m√°sk√©pp nyilv√°nul meg. Az "Egys√©ges Oroszorsz√°g" nev√Ľ p√°rt, gondoskodik ut√≥dokr√≥l. Az orosz korm√°ny m√°r √©vtizedek √≥ta neveli ifj√ļs√°g√°t a Szent-t√≥ partj√°n l√©v√Ķ int√©zet√©ben. A k√©pz√©s tematik√°j√°ba olyanok is szerepelnek: "Oroszorsz√°g √ļjb√≥l szabad lesz, √©s a hidegh√°bor√ļ veres√©ge √°ltal elvesz√≠tett ter√ľleteit √ļjra egyes√≠ti." A cionista vil√°guralom szint√©n az oktat√°si t√°rgyak k√∂z√∂tt szerepel. A lobbi m√©di√°k, mint mindig, a helyzetfelismer√Ķ oktat√°sokat igyekeznek l√°z√≠t√≥ elemk√©nt be√°ll√≠tani √©s egyszer√Ľen diszkrimin√°lni. Egy Babak nev√Ľ hallgat√≥ a "Die Welt" megk√©rdez√©s√©re a k√∂vetkez√Ķket v√°laszolta: "ha n√°lunk v√°ratlanul olyan helyzet alakulna ki mint Ukrajn√°ban, k√©nytelenek lesz√ľnk orsz√°gunkat megv√©deni, nem K√≠na ellen. Az agresszorok az USA -b√≥l √©s ezen b√°bjait√≥l, az EU -b√≥l √©s Ukrajn√°b√≥l √©rkeznek." (Welt.de, 2014.08.11)

Egyenl√Ķre Putyin igyekszik a kijevi korm√°ny √°ltal a dombasi lakoss√°g k√∂r√©ben okozott szenved√©seket az NVK-n (Nemzetk√∂zi V√∂r√∂skereszt) kereszt√ľl humanit√°rius seg√≠ts√©ggel cs√∂kkenteni. Ennek ellen√©re azok, akik a "demokr√°cia" nev√©ben a saj√°t lakosaikat √∂letik, h√°bor√ļt kelt√Ķk√©nt kezelik. A nemzetgyilkoss√°gokat v√©grehajt√≥ nyugat, a hazugs√°gokban gazdag oldal√°t kell√Ķen fitogtatja. Ha j√≥l belegondolunk, Putyin a seg√©lykonvojt ak√°r katonai k√≠s√©rettel is √°tvihetn√© a m√°r a g√°zai √∂vezethez hasonl√≥ nyomorban l√©v√Ķ lakoss√°ghoz, melyet tev√©kenys√©get a kijevi korm√°ny Washington megb√≠z√°s√°b√≥l igyekszik megakad√°lyozni. L√°tszatra √ļgy n√©z ki, hogy Putyin h√ļz√≥ckodik a Donyeckben √©l√Ķ embereinek a katonai seg√≠ts√©g ny√ļjt√°s√°t√≥l, de ennek term√©szetesen meg van a maga oka. A Kr√≠m visszacsatol√°sa az√©rt volt k√∂zkedvelt, mert f√°jdalommentesen, v√©ront√°s n√©lk√ľl megt√∂rt√©nt, ami viszont a donyecki helyzetr√Ķl nem mondhat√≥ el. Ott nap mint nap √∂lik egym√°st a f√ľggetlens√©g√ľk√©rt harcol√≥k √©s a kijevi korm√°nycsapatok, melyeknek vesztes√©gei nem kimutathat√≥ak. Ebb√Ķl a h√°tt√©rb√Ķl pr√≥b√°l Putyin, mint b√©kek√∂vet, k√©pess√©geit kinyilv√°n√≠tani, √©s egyben bizony√≠tani, hogy nem t√°pl√°l inv√°zi√≥s gondolatokat.


Az √ļj ukrajnai k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k, a krypto-zsid√≥ Petro Prorosenko igyekszik a lobbi megb√≠z√≥i √°ltal, k√ľl√∂n√∂sen Viktoria Nudelman (alias Nuland) √©s a ukrajnai politik√°t ural√≥ f√Ķrabi, Yaakov Bleich, √°ltal katonailag Oroszorsz√°g √©s a kelet-ukrajnai orosz sz√°rmaz√°s√ļ lakosai ellen, helyzetbe hoznia mag√°t. "az ukrajnai k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k, Porosenko parancsba utas√≠totta a hadsereget, hogy fel kell sz√°molni a kelet-ukrajnai szeparatist√°kat, √©s az er√Ķ oldal√°r√≥l egyess√©get el√©rni." (bbc.com, 25 June 2014)

Ha ebb√Ķl a szemsz√∂gb√Ķl n√©zz√ľk, Putyin ak√°r az Ukrajna egy r√©sz√©nek a gazdas√°gi destabiliz√°l√°sa mellet is d√∂nthet, √©s m√©g c√©lhoz is vezet, ha az √ļgynevezett szeparatist√°kat nem siker√ľl Kijevnek felsz√°molnia. Na n√©zz√ľk, hogyan is n√©zhetne ki az orosz politika? A moszkvai politikai √©letben k√©t n√©zet √°ll egym√°ssal szemben. Az egyik oldalon megtal√°lhat√≥ a nacionalist√°k √©s a konzervat√≠v szeml√©let√Ľek (sokan j√∂nnek a honv√©delmi √©s a biztons√°gi komplexb√Ķl), akik a nyugatot ellens√©gnek tartj√°k √©s az orosz ellenes szankci√≥kat √ļgy kezelik, hogy ez lehet√Ķs√©get ad a nyugatt√≥l val√≥ lev√°l√°sra. A m√°sik oldalon tal√°ljuk az √ļgynevezett liberalist√°kat, "reformist√°k", a dekadensek, akik azzal √©rvelnek, ha Oroszorsz√°g a nyugattal szak√≠t, ez hossz√ļt√°von egy gazdas√°gi katasztr√≥f√°ban v√©gz√Ķdik.

Mely oldalon √°ll Putyin? A sz√≠ve szerint nemzetiszocialista, ez√©rt √ļgy gondolom, hogy a nyugatellenes oldalon foglal helyet, a pragmatizmusa viszont "reformokat" von maga ut√°n. Tal√°n arra gondol, hogy a k√©t oldal k√∂z√∂tti egyenetlenked√©s el√Ķny√©re v√°lik. A vesz√©ly igen kicsi, hogy a dekadens liberalist√°k oldal√°ra √°lljon. Az eddigiekb√Ķl √≠t√©lve √ļgy √©rt√©kelhet√Ķ, hogy √Ė egy egys√©ges a nemzeti az √∂r√∂kk√©val√≥ emberi √©rt√©kekre √©p√ľl√Ķ Eur√≥p√°t szeretne l√©trehozni. Alexander Dugin, orosz filoz√≥fus, aki Putyint nem √©pp ide√°lisan √©rt√©keli, de a vez√©rben val√≥ hi√°nyoss√°gok ellen√©re t√°mogatja. A Spiegel hetilap megk√©rez√©s√©re, hogy mi a v√©lem√©nye Eur√≥p√°r√≥l √©s N√©metorsz√°gr√≥l r√∂viden a k√∂vetkez√Ķkben foglalta √∂ssze: "√Ėn√∂kn√©l N√©metorsz√°gban van homoszexu√°lisok felvonul√°sa „par√°d√©“ - okay, akkor vonuljatok. Az, hogy n√°lunk nincs, √ļgy √©rt√©kelitek, hogy ez a emberi jogok megs√©rt√©se. Erre mondjuk mi, hogy takarodjatok … a ! A mai n√©met kult√ļra a n√©met n√©p ellens√©ge.“ (Spiegel, Nr. 2014/29, 122 oldal)

Putyin elk√©pzel√©se egy a f√ľggetlen nemzetekre √©p√ľl√Ķ √ļj vil√°grend.

Ha figyelemmel k√≠s√©rj√ľk Putyinn kapcsolatok teremt√©s√©t √©szre vehetj√ľk, hogy igen j√≥ kapcsolatokat t√°pl√°l az eur√≥piai nemzeti √©s nemzetiszocialista p√°rtokkal, mozgalmakkal. Ez √©v okt√≥ber√©ben ker√ľl megrendez√©sre Szent P√©terv√°ron az eur√≥pai nemzeti p√°rtok kongresszusa amelyre a g√∂r√∂g "Arany Hajnal" szint√©n megh√≠vott. "A bolg√°r "Ataka", a francia "National Front“, a magyar "Jobbik" ezt term√©szetesen k√∂zli az atlanti sajt√≥ is "… 2014 okt√≥ber√©ben lehet√Ķs√©g ny√≠lik az eur√≥pai radik√°lis p√°rtoknak tan√°csokat √©s t√°mogat√°st szerezni a Kreml vezet√©s√©t√Ķl: "Rodina-P√°rt" (A Haza P√°rtja) meh√≠vta az eur√≥pai jobboldali radik√°lis p√°rtokat a Szent P√©terv√°ron tartand√≥ Orosz Nemzeti F√≥rumra." (S√ľddeutsche Zeitung, 2014.04.17. 7.oldal)

M√°r t√∂bb min 20 √©ve √©szlelhet√Ķ volt, hogy Kelet-Eur√≥pa j√∂v√Ķje a nemzetpolitik√°ra fog √°t√©p√ľlni, mely logikusan k√∂vetkeztetve kihat√°ssal lesz a dekadens Eur√≥p√°ra. Ez egy el√©gg√© elfogadott megl√°t√°s volt √©s m√©g is √©rdekes m√≥don a zsid√≥ Henrry Kissingernek tulajdonitja az atlanti sajt√≥, nem √©rdekes?

Egy volt a nyugati politikusok k√∂r√©ben, aki ezt felismerte, a volt zsid√≥-amerikai k√ľl√ľgyminiszter, Henry Kissinger: "megvagyok r√≥la gy√Ķz√Ķdve, hogy a nemzet√°llam egy √ļj renaissancet fog meg√©lni. Ez √©rv√©nyes nem csak Kelet-Eur√≥p√°ra, de egy bizonyos m√©rt√©kbe nyugatra is.“ (Welt am Sonntag, 13.11.1994.11.13. 25. old.)

Az amerikai befoly√°sol√≥, a zsid√≥ Robert Kagan, f√©rje Viktoria Nudelman-nak (alias Nuland), aki az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium megb√≠z√°s√°b√≥l nem hivatalosan a kijevi h√°bor√ļs er√Ķlk√∂d√©seket ir√°ny√≠tja Oroszorsz√°g ellen, nem l√°tja m√°r oly magabiztosan az √∂r√∂kk√© val√≥ megmarad√°s√°t a zsid√≥ vil√°grendszernek mint t√≠z √©vvel ezel√Ķtt. Kagan a k√∂vetkez√Ķket √≠rja a Spiegel-Essay-ban: "70 √©vvel ezel√Ķtt, a m√°sodik vh. romjain egy √ļj vil√°grend j√∂tt l√©tre. A k√∂zpont: az USA. Ma m√°r ez a vil√°grend bomladoz√≥ba van… az egyre el√Ķrenyomul√≥ nacionalista fesz√ľlts√©gek, a kelet-√°zsiai nagyhatalmak k√∂z√∂tt, avagy a vil√°gban egyre el√Ķr√©bb nyomul√≥ autokr√°cia √©s a demokr√°cia hanyatl√°sa k√∂vetkezt√©ben. Lem√©rhet√Ķek, hogy valami v√°ltoz√°s k√∂vetkezik, √©s ez oly gyors, amit nehezen tudtunk elk√©pzelni. L√°that√≥lag egy √ļj Vil√°grend j√∂n l√©tre.“ (Spiegel, Nr. 2014/26, 128. oldal)

Igen, √©s ez az √ļj vil√°grend egy nacionalista vil√°grend lesz. A jelenlegi v√°ls√°gokban egy ami k√∂z√∂s, harc a nemzeti f√ľggetlens√©g√©rt, a vil√°g zsid√≥ lobbik rabszolgatart√≥ rendj√©b√Ķl val√≥ kiv√°l√°s√©rt. Ha az EU tag√°llamai nyilv√°nosan is az EU- liberalista demokr√°ci√°j√°t√≥l b√ļcs√ļt vesznek, √©s Oroszorsz√°got k√∂vethet√Ķ jelk√©pnek tekintik, akkor elmondhatjuk, hogy Kagan felismerte a j√∂v√Ķbe mutat√≥ utat. De gondolom azt is felismerte hogy az eddigiekben nem voltak √°rtatlanok, az amerikai n√©p ugyan √ļgy sz√°mon fogja √Ķket k√©rni a munk√°ss√°guk√©rt. "A magyar minisztereln√∂k Orb√°n Viktor a nyugat liberalista demokr√°ci√°t az orsz√°ban befejezetnek nyilv√°nitotta. P√©ldak√©pk√©nt Oroszorsz√°got √©s Kin√°t fogja k√∂vetni.“ (ZEIT.de, 2014. juli 30.)

Ez Viktort√≥l egy √©rdekes megnyilv√°nul√°s, tudom√°som szerint a mi napig ut√°lja az oroszokat, vajon mi okozta n√°la ezt a nagy p√°lfordul√°st, az el√Ķre val√≥ menek√ľl√©st, tal√°n olvassa az oldalunkat vagy ismeri, hogy hogyan vad√°sznak az oroszl√°nok?
Putyin strat√©gi√°ja az, hogy a volt szovjet k√∂zt√°rsas√°gok vezet√Ķi ugyanazokb√≥l v√°laszt√≥dnak ki, akik k√∂zelebb √°llnak Moszkv√°hoz, mint nyugathoz, hogy esetlegesen egy komolyabb esetben sz√°m√≠thasson r√°juk. Ha nem siker√ľl el√©g gyorsan ezt megval√≥s√≠tania akkor mindent megtesznek, hogy ezen orsz√°gok gazdas√°gilag √©s katonailag gyeng√©k maradjanak. L√°tszolag meghagyom f√ľggetlens√©gedet de nem √°rt ha Moszkva p√°rti vagy.


Eur√≥pa destabiliz√°l√°sa ugyan√ļgy folyamatban van Putyin n√©lk√ľl is. Az USrael √°ltal k√∂vetelt szankci√≥k Oroszorsz√°g ellen, voltak√©ppen nem Oroszorsz√°got gyeng√≠tik, hanem az EU tag√°llamokat √©s mag√°t az NSZK-t. Az amerikai izraeli-lobbi nagyon j√≥l tudja, hogy Eur√≥p√°t de ugyan√ļgy a terrorista √°llamot Izraelt, a vil√°guralmi politik√°j√°ban nem tudja fenntartani. Ez√©rt minden megtesznek, hogy Oroszorsz√°gnak nehogy egy gazdas√°gilag j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ N√©metorsz√°g ker√ľlj√∂n a kez√©be, mely er√Ķs√≠ten√© az oroszok a vil√°gban elfoglalt helyzet√©nek a poz√≠ci√≥j√°t.

Itt szeretn√©m megeml√≠teni a n√©met sz√∂vets√©gi korm√°nyz√≥ asszonyt, a lobbi teljes k√∂r√Ľ szolgalelk√Ľs√©g√©nek megnyilv√°nul√°s√°t. M√©g az EU d√∂nt√©se el√Ķtt az al√°zatos szolgas√°g√°t bizony√≠tva, a tengeren t√ļli zsid√≥ uralkod√≥knak udvarolva, szankci√≥kat vezetett be az oroszok ellen. Ezen hal√°lra nevetik magukat az amerikai zsid√≥ nagyv√°llalkoz√≥k. P√©ld√°ul az Exxon-Mobil olajf√ļr√°sokat folytat az √©szaki sarkon az oroszokkal. A legrosszabb ebben az hogy az amerikaiak a kezdet kezdet√©n, a szankci√≥k parancsba ad√°sakor kijelentett√©k, hogy a strat√©giailag fontos gazdas√°gi v√°llalkoz√°sok nem fognak a szankci√≥kban r√©szt v√°llalni, holott pontosan az amerikai utas√≠t√°s szerint, ezeknek a v√°llalkoz√°soknak kellene a szankci√≥kban r√©szt venni√ľk.
"a szankci√≥k ellen√©re: az US-Multi elkezdi az olajf√ļr√°sait Oroszorsz√°gban… m√°r kor√°bban ismert volt, hogy a m√°r megl√©v√Ķ k√∂z√∂s projektek nem esnek a szankci√≥k al√°. Mindamellett a szankci√≥k √©rtelm√©ben az orosz √°llami olajv√°llalkoz√°snak, a Rosnef -nek megtiltott√°k az US – t√Ķk√©hez val√≥ hozz√°jut√°st, valamint a technol√≥giai eszk√∂z√∂k sz√°ll√≠t√°s√°t amelyek kimondottan az olajf√ļr√°shoz sz√ľks√©gesek az √©szaki sarkon. Ez a tilalom val√≥j√°ban ebben az esetben nem √©rv√©nyes, mert ez a technika az Exxon-t√≥l j√∂n.“(tagesschau.de, 2014.08.09.)

A franci√°k szint√©n b√ļcs√ļt intettek a szankci√≥knak, cs√ļcs technikai hadi-term√©keket sz√°ll√≠tanak az oroszoknak szint√©n olvashat√≥ az atlanti sajt√≥ba: "Annak ellen√©re, hogy az ukrajnai v√°ls√°g tov√°bb fajult, a francia korm√°ny tov√°bbra is tartja mag√°t a cs√ļcstechnol√≥gi√°val ell√°tott helikoptert sz√°ll√≠t√≥ anyahaj√≥ lesz√°ll√≠t√°s√°hoz az oroszoknak. Az USA √©s Nagy Britannia kritiz√°lta a fegyver√ľzletet.“ (Welt.de, 22.07.2014.07.22.)

Az NSZK, vazallus politikusai a megb√≠z√≥ik √©rdek√©ben az Oroszorsz√°g elleni szankci√≥k fenntart√°s√°val, szinte megsemmis√≠tik a n√©met gazdas√°got, √©s nem besz√©lve arr√≥l, hogy Kijev a zsarol√°si k√∂vetel√©s√©vel m√©g ezt halmozza is. Az ott tombol√≥ zsid√≥ korm√°ny szint√©n szankcion√°lja az oroszokat, ami v√©g√ľl is az NSZK ellen ir√°nyul. Kijev a g√°zvezet√©kek haszn√°lat√°√©rt nem bel√°that√≥ k√∂lts√©geket sz√°mol fel az NSZK fel√©, hogyan lehets√©ges ez, mikor nem csak az Ukrajn√°n √°thalad√≥ cs√Ķrendszeren kereszt√ľl ker√ľl NSZK ell√°t√°sra, b√°rki megtekintheti a g√°zvezet√©kek h√°l√≥zat√°t a vil√°gh√°l√≥n. . "Ukrajna minisztereln√∂ke Arseni Jacenjuk leg√ļjabb kijelent√©se szerint, az orosz g√°z sz√°ll√≠tm√°nyoz√°st le√°ll√≠thatn√°, amit a szak√©rt√∂k is √ļgy √©rt√©kelnek, hogy ez val√≥j√°ban egy zsarol√°s. Kijevnek tudom√°s√°ban van, hogy a vezet√©ket nem terelheti el, ez√©rt v√°lasztja ezt a tr√ľkk√∂t, mondotta Igor Moroszov, az orosz k√ľl√ľgyi f√∂der√°ci√≥ tan√°cs√°nak tagja, Moszv√°ban.“ (german.ruvr.ru, 2014.08.08.)

Oroszorsz√°gnak nincs sz√ľks√©ge hogy v√°lasz szankci√≥k√©nt lez√°rja a g√°zsz√°ll√≠t√°st, ezt megteszi nyugat "bar√°tja", Kijev, aki miatt m√©g h√°bor√ļba is keveredtek Moszkv√°val. Mint kor√°bban az √ļton√°ll√≥k, akik az √°thalad√°s√©rt v√°mot szedtek, ugyanezt teszi Jacenjuk, aki milli√°rdokat sz√°mol fel a g√°z Ukrajn√°n val√≥ √°tmenetel√©√©rt. Feltehetj√ľk a k√©rd√©st, hogy m√©rt is vannak bar√°taink? Enn√©l fogva a k√∂zeled√Ķ t√©l hideg √©s dr√°ga lesz, aminek az √°r√°t az EU √©s az NSZK √°llja, √≠gy igen csak sok-sok milli√°rd folyik az ukrajnai oligarch√°k p√©nzes l√°d√°j√°ba. Mint ahogy ismert 2014 augusztus 23-ra, a sz√∂vets√©gi korm√°nyz√≥ asszony megvolt h√≠vva Kijevbe, ink√°bb mondjuk, "oda parancsolt√°k". "a korm√°nyz√≥ asszony konkr√©t lehet√Ķs√©geket helyezett kil√°t√°sba, hogy milyen form√°ba tudja az NSZK Ukrajn√°t t√°mogatni" - mondotta a korm√°ny sz√≥viv√Ķje Steffen Sebert 2014. augusztus 19-√©n.

Ha a zsid√≥-ukr√°n korm√°ny az EU "korm√°nyz√≥ asszony√°t" Kijevbe megh√≠vja, a k√∂vetelt √∂sszeg m√°r r√©g ismert. Ez kivehet√Ķ abb√≥l, hogy az NSZK p√©nz√ľgyminisztere m√°r kor√°bban bejelentette az ukrajnai milli√°rdos k√∂vetel√©seket, amit term√©szetesen a n√©met korm√°ny teljes√≠teni fog.

"igen fontos, hogy az EU Ukrajn√°t p√©nz√ľgyileg is t√°mogassa, hogy ez nek√ľnk gazdas√°gilag √©s p√©nz√ľgyileg megterhel√©st okoz, az m√°sodrend√Ľ.“ (die Zeit 2014 m√°rcius 24.)

Ezenk√≠v√ľl lehet√Ķs√©ge volt a Korm√°nyz√≥ Asszonynak Porosenko sz√°m√°ra tan√°csokat adni, hogy hogyan lehet a malajziai szem√©lysz√°ll√≠t√≥ MH17-es lel√∂v√©s√©nek hazugs√°g√°t tov√°bbra is a "szeparatist√°kra" fenntartani an√©lk√ľl, hogy a ukrajnai katonai vezet√©st ezzel terheln√©k. A nyilv√°noss√°gra hozott cockpit sz√∂vege mindeddig nem teljes, az MH 17 lel√∂v√©se tov√°bbra is a hom√°lyba marad a nyilv√°noss√°g el√Ķtt. Ez olvashat√≥ a (spiegel.de 2014.08.12-i rovat√°ban): "A Holland biztons√°gi tan√°cs, az OVV, tov√°bbra is z√°rolta a fekete doboz r√©szleteiben t√∂rt√©nt ki√©rt√©kel√©s√©t"

Hogy v√©g√ľl is az amerikai, a vil√°got ural√≥ zsid√≥ lobbi a hatalmi erej√©nek demonstr√°ci√≥j√°val mit akar sz√°munkra bemutatni? Az usraeli vil√°ghatalom buk√°s√°t m√°r nem zavarja, mert elmondhatjuk, hogy ez egy lez√°rt dolog az emberis√©g t√∂rt√©nelem√©ben. M√©g egyszer, a futtatott zsid√≥, az √ļj-konzervat√≠vok tan√°csad√≥j√°t, Robert Kagan-t megsz√≥laltatva, mely igen csak figyelemfelkelt√Ķ kell hogy legyen: "2008 -ban mikor kezdet√©t vette a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g egy paradigma v√°ltoz√°s j√∂t l√©tre. Ez nem a t√∂rt√©nelem v√©g√©t, hanem Amerika v√©g√©t, a nyugat v√©g√©t jelentette. A diadalizmusa k√©nytelen helyet adnia a hanyatl√°si doktr√≠n√°k, tan√°nak … a kor√°bbi id√Ķkben, mikor az USA hatalm√°t felhaszn√°lta a vil√°got a sz√°m√°ra elfogadott ir√°nyba terelni, ma ez m√°r nem lehets√©ges mert az USA nem rendelkezik el√©g hatalommal. Magas rang√ļ amerikai korm√°nyk√©pvisel√Ķk v√©lem√©nye az, hogy a sziriai-konfliktus eset√©ben messzemen√Ķkig k√∂t√∂tt volt a keze. A mai amerikai gener√°ci√≥ tanuls√°ga az iraki √©s az afganiszt√°ni esem√©nyekb√Ķl: hogy Amerik√°nak nem hogy hatalma nincs, de nincs meg√©rthet√Ķs√©ge, √©s nincs alkalmass√°ga a vil√°g probl√©mainak megold√°s√°ra." (Der Spiegel, Nr. 2014/26, 131. oldal)

Tet√Ķzz√ľk a dolgokat, a zsid√≥ napilap a b√©csi "Die Presse" a 2014.08.12.sz√°m√°ban keser√Ľ sz√°jjal arr√≥l v√°daskodik, hogy Oroszorsz√°g √©s K√≠na a doll√°r-hegem√≥nia v√©g√©t k√©sz√≠tik el√Ķ. "Anal√≠zis: v√©ge a doll√°r-hegem√≥ni√°nak … K√≠na √©s Oroszorsz√°g egy elsz√°mol√°si szerz√Ķd√©st k√∂t√∂tt, melyben a mindenkor orsz√°g fizet√Ķ eszk√∂ze az elsz√°mol√°si alap (Renminbi/Yuan √©s a Rubel) mindemellett emelik az egym√°s k√∂z√∂tti kereskedelem mennyis√©g√©t. A c√©l a sino-orosz terv, egy √ļj vil√°grend fel√°ll√≠t√°sa, ahol m√°r az USA nem egyeduralkod√≥ … a 2008 as p√©nz√ľgyi v√°ls√°g √≥ta az √ļgynevezett doll√°r elsz√°mol√°sr√≥l val√≥ √°tt√©r√©s, melynek terjed√©se egyre sz√°mottev√Ķbb. Washington ezt term√©szetesen igyekszik lass√≠tani, de a tov√°bbterjed√©s√©t nem k√©pes meg√°ll√≠tani.

Ha azt n√©zz√ľk, hogy az orosz harcosok Kelet-Ukrajn√°ban napj√°ba legal√°bb egy harci rep√ľl√Ķt lel√Ķnek, az ukr√°n harcosok t√∂meg√©vel dezert√°lnak a "szeparatist√°khoz", akkor mindenki sz√°m√°ra √©rthet√Ķv√© v√°lik, hogy USrael halotti harangj√°t h√ļzz√°k. Elkeseredett, meger√Ķltetett hazugs√°ggal pr√≥b√°lkozik a hatalmi zsid√≥s√°g, hogy az amerikai hader√Ķt m√©gis egy harmadik vil√°gh√°bor√ļba, Oroszorsz√°g √©s Kina ellen belevigye, ami val√≥sz√≠n√Ľleg sikertelen.

Nem szabad, hogy Putyin hib√°t k√∂vessen el azzal hogy taktik√°zik, mondotta intim ismer√Ķje az amerikai lobbi-rendszernek. Paul Craig Roberts nyomat√©kosan h√≠vja fel Putyin figyelm√©t az √ľt√Ķk√°rty√°inak kij√°tsz√°s√°ra, id√©zet a Ria Novostiban megjelent √≠r√°s√°b√≥l:

"Megd√∂bbent√Ķ, hogy Oroszorsz√°g - a szankci√≥k ellen√©re - √∂nv√©delmi helyzete megringathatatlan, mert Oroszorsz√°g nem Washington, √©s nem az impotens EU. Kez√©ben tart minden kij√°tszhat√≥ √ľt√Ķk√°rty√°t. Putyinnak lehet√Ķs√©g√©ben √°ll az eur√≥pai gazdas√°got bed√∂nteni, ha pl. elz√°rja a g√°zcsapot. Putyinnak nem kell a g√°zcsapot sok√°ig z√°rva tartania ahhoz, hogy az EU a gy√°mj√°nak, Washingtonnak good-bye-t mondjon, √©s Oroszorsz√°ggal egyezkedjen. Min√©l tov√°bb v√°rakozik Moszkva, ann√°l t√∂bb ideje van az EU-nak a leg√©lesebb fegyverrel felszerelkeznie. Az energia fegyverrel Oroszorsz√°g konfliktus n√©lk√ľl, b√©k√©sen megoldhatn√° a helyzetet, melyet Washington hangszerelt. A washingtoni agressz√≠v politika Putyin ellen, nem fog abbamaradni, m√≠g Putyin meg nem √©rti hogy az √ľt√Ķk√°rty√°kat a kez√©ben tartja. Csak ki kellene hogy j√°tssza." (en.ria.ru, 06/08/2014)

Hogy ennyire naiv legyen valaki, m√©g akkor is ha az amerikai lobbi intim ismer√Ķj√©nek tartj√°k. Nehogy m√°r ne vegy√ľk √©szre, hogy minden√°ron bele akarnak hajtani minket egy vil√°gh√°bor√ļba.
De ne legyenek gondjai, a g√°zcsapot majd elz√°rja az EU √©s az √Ėn orsz√°ga √°ltal nagyban ist√°polt bar√°tja, Ukrajna.Nem szabad elfeledkezn√ľnk arr√≥l, hogy az emberis√©g nagy ellens√©ge nem t√©tlen.

/Aramis/

  HozzŠszůlŠsok
#111 | Hegel - 2014.11.16. 14:52:13
"Magyarnak lenni nem testben hanem lélekben kell Рmert magyarnak lenni szolgálat.
Nem az a Magyar ember aki a szájával magyarul beszél hanem aki képes csöndben a szivével beszélni a szeretet nyelvét. Aki képes minden embert szolgálni."

http://ajezusterv...hp/olvasas


Fentiek a politikai elemzésekre és komunikációkra is igaz!
Javallom kikapcsol√≥d√°sk√©nt indulva tanuls√°g√ļl.
#112 | Aramis - 2014.11.16. 16:52:23
#110 Piskota
Igen

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [3 szavazat]
Jů 17% [1 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum