NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A GMO-s "kukorica gyermekei" √©s a glob√°lis felmeleged√©s
A GMO-s "kukorica gyermekei" √©s a glob√°lis felmeleged√©sA klasszikus horrorfilm jelenkor aktualit√°saihoz igaz√≠tott c√≠me st√≠lszer√Ľen √©s horrorisztikusan lefedi a bank√°rkaszt, a szabadk√Ķm√Ľves elit √©ghajlat-m√≥dos√≠t√°si t√∂rekv√©seit. B√°r kevesen tudj√°k, de egy vulk√°nkit√∂r√©s t√∂bb szennyez√Ķanyagot √©s √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°zt, port juttat a l√©gk√∂rbe, mint a bolyg√≥ √∂sszes ipara egy√ľttv√©ve. A l√©gk√∂r CO2-szintje a m√©r√©sek szerint az ut√≥bbi id√Ķben m√©gis cs√∂kkent. Ezt indokolja a vil√°g ipar√°nak folyamatos le√©p√≠t√©se, √©s a cs√∂kken√Ķ fosszilis energiahordoz√≥ felhaszn√°l√°s. Es√Ķsorban az energiahordoz√≥ √°rak magasan tart√°sa miatt, √©s annak ellen√©re, hogy a "tiszta energia" termel√©s√©nek technol√≥gi√°i a multinacion√°lis konszernek nyom√°sa hat√°s√°ra h√°tt√©rbe szorulnak. Az amerikai korm√°ny 2013. elej√©n t√∂rv√©nyben terrorcselekm√©nynek min√Ķs√≠tette a szabadenergia kutat√°sokat, fejleszt√©seket, √©s a "szabadenergi√°t el√Ķ√°ll√≠t√≥ k√©sz√ľl√©kek, berendez√©sek gy√°rt√°s√°t √©s forgalmaz√°s√°t. Kev√©s h√°tt√©r inform√°ci√≥ √©s m√©g kevesebb tud√°s birtok√°ban "sikeresen" lezajlottak az "ember √°ltal okozott kl√≠mav√°ltoz√°s" elleni t√ľntet√©sek szeptember 21-√©n. K√∂zel 160 orsz√°gban demonstr√°ltak az "ember okozta kl√≠mav√°ltoz√°s" ellen, csak elt√©vesztett√©k a "h√°zsz√°mot". Az "ember √°ltal" okozott felmeleged√©s stimmel, de az, hogy milyen aljas indokb√≥l, √©s "milyen" emberek √°ltal el√Ķid√©zve, √©s milyen "m√≥dszerekkel", arr√≥l nem sz√≥lnak az emberellenes "m√©diakamp√°nyok".A r√©sztvev√Ķk t√∂bbnyire fiatalok, akik tal√°n nem is eml√©kezhetnek a 2001-es Enron-botr√°nyra, amiben a multinacion√°lis v√°llalatok id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°si, az amerikai Enron c√©g fel√© tett megrendel√©seit t√°rt√°k a nyilv√°noss√°g el√©. Az Enron form√°lisan feloszlott, egy r√©sz√©t az amerikai nemzetbiztons√°g (NSA) vette √°t, szint√©n egy r√©sze ma is m√Ľk√∂dik. A multik megrendel√©sei alapj√°n befoly√°solt√°k √©s a mai napig m√≥dos√≠tj√°k az id√Ķj√°r√°st a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©gi√≥iban a t√Ķzsdei mozg√°sok, fegyverkez√©si √©rdekeik, nyeres√©gelv√°r√°saiknak megfelel√Ķen. Az√≥ta ez m√°r √°llami √©s NATO szinten m√Ľk√∂dik. Az id√Ķj√°r√°st m√°r 1996-√≥ta manipul√°lj√°k. Oroszorsz√°g 400 km hat√≥sugar√ļ id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√≥ berendez√©seket forgalmaz a vil√°gpiacon. K√≠na ny√≠ltan bevallja, hogy a saj√°t id√Ķj√°r√°s√°t az ig√©nyeknek megfelel√Ķen tudja alak√≠tani. Az USA k√∂r√ľl 300 GWEN-torony gondoskodik a "megfelel√Ķ" kl√≠m√°r√≥l, √©s az SBX-1-es √ļsz√≥platformos, valamint a X-37B (http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=297) mini √Ľrrep√ľl√Ķg√©p is, a f√∂ldi HAARP √°llom√°sokon k√≠v√ľl. A magas-l√©gk√∂rbe kisz√≥rt vegyi-permetez√©sek okozta l√©gk√∂rszennyez√©sr√Ķl alig hallani, pedig k√∂h√∂g√ľnk t√Ķle, allergi√°sokk√° lesz√ľnk, Alzheimer-k√≥ross√°, autist√°v√° v√°lnak az emberek √©s nem ritk√°n biol√≥giai szennyez√Ķd√©sek is kimutathat√≥k. Link

Az "ember √°ltal okozott kl√≠mav√°ltoz√°s" egyik fontos eleme volt a Mexik√≥i-√∂b√∂lben a Deepwater Horizon f√ļr√≥torony felrobban√°sa (felrobbant√°sa) 2010. √°prilis 20-√°n, √©s a becsl√©sek szerint √∂sszesen 560-585 ezer tonna nyersolaj juthatott az √∂b√∂l viz√©be. A ki√∂ml√∂tt olaj semleges√≠t√©s√©t olajfal√≥ bakt√©riumokkal f√©l √©v alatt meg lehetett volna oldani, de a British Petrol (fels√Ķbb utas√≠t√°sra) jobbnak l√°tta, ha a ki√∂ml√∂tt olajat megk√∂tve le√ľlteti az √∂b√∂l fenek√©re. A gig√°szi m√©ret√Ľ "terel√Ķ" a Golf-√°ramlat √ļtj√°ban megakasztotta a vil√°g "h√Ķsz√°ll√≠t√≥ fut√≥szalagj√°t". Eredm√©nyek√©nt Eur√≥pa √©s √Čszak Amerika id√Ķj√°r√°sa lassan √°talakul. Ezt sem a CO2 n√∂veked√©s okozza. Ha n√∂vekszik a l√©gk√∂r CO2 tartalma, p√°rhuzamosan n√∂vekedik a vil√°gtengerek algamennyis√©ge is. Ezzel egy√ľtt az oxig√©n kibocs√°t√°s is, mivel a F√∂ld oxig√©ntermel√©s√©nek t√∂bb, mint 90%-√°t alg√°k √©s moszatok biztos√≠tj√°k. A F√∂ld h√Ķh√°ztart√°s√°ba val√≥ beavatkoz√°s folyamatos, mik√∂zben nem besz√©lnek, nem √≠rnak arr√≥l, hogy a 90-es √©vekt√Ķl az USA √©s Eur√≥pa rohamosan cs√∂kken√Ķ ipari √©s mez√Ķgazdas√°gi termel√©se nem csak ijeszt√Ķ m√©rt√©k√Ľ munkan√©lk√ľlis√©get, de cs√∂kken√Ķ k√°ros anyag kibocs√°t√°st is eredm√©nyezett.


Az "glob√°lis felmeleged√©si csal√°s" fontos r√©sze, hogy minden orsz√°gra r√°k√©nyszer√≠tett√©k a fosszilis energiahordoz√≥k szinte kiz√°r√≥lagos alkalmaz√°s√°t. A fukhusimai sz√°nd√©kosan √©s c√©lzatosan el√Ķid√©zett atomkatasztr√≥fa figyelmeztet√©s az atomenergia felhaszn√°l√≥i sz√°m√°ra (Link). √ćgy j√°r mindenki, aki nem a bank√°rkaszt √©rdekelts√©g√©be tartoz√≥ atomer√Ķm√Ľveket √ľzemeltet, vagy "√°rul√°son t√∂ri a fej√©t". A glob√°lis felmeleged√©s egyre gyakoribb hangoztat√°sa mellett egyre k√≠m√©letlenebb harcot ind√≠tottak a g√°z -√©s olajk√©szletek megszerz√©s√©re. Amelyik orsz√°g nem el√©g er√Ķs, hogy k√©szleteit meg tudja v√©deni, a zsid√≥ m√©dia f√©lrevezet√©se, korrupt politikusok, √©s "hamis z√°szl√≥s" hadm√Ľveletek √°ldozat√°v√° v√°lik. A bank√°rkaszt ir√°ny√≠t√°sa alatt √°ll√≥ multinacion√°lis konszernek egyre nagyobb energiafelhaszn√°l√°sra k√©nyszer√≠tik az √°ltaluk kialak√≠tott "fogyaszt√≥i t√°rsadalma". A sz√©ndi-oxid kv√≥t√°k bevezet√©se 4 trilli√≥ doll√°rt hoz a "konyh√°ra" √©vente, √©s egyes orsz√°gok korrupt politikusai k√©pesek karbon-kv√≥ta elad√°sok √©rdek√©ben munkahelyeket is megsz√ľntetni. Az IPCC, WMO √©s az UNEP j√≥l szervezett b√Ľnsz√∂vetkezet, de befizetett kv√≥t√°k felhaszn√°l√°sa is meg√©r egy mis√©t.

Az √≥zonr√©teg elv√©konyod√°s√°r√≥l gyakran hallani, f√Ķleg olyan √∂sszef√ľgg√©sben, hogy ez√©rt is az ember a felel√Ķs, ami kis r√©szben igaz is. Az √≥zonr√©teg a sztratoszf√©ra r√©sze, elnyeli a vil√°g√Ľrb√Ķl √©rkez√Ķ ultraibolya sug√°rz√°s bizonyos frekvenci√°it. Az ultraibolya sug√°rz√°s hozza l√©tre O2 molekul√°k bont√°s√°b√≥l. A keletkez√Ķ O3 molekul√°k r√∂vid √©let√Ľek. Ugyanennek az ultraibolya sug√°rz√°snak √©s a fels√Ķ l√©gk√∂rbe ker√ľl√Ķ √≥zonr√©teget roncsol√≥ anyagok a hat√°s√°ra bomlik le. A rep√ľl√Ķg√©pek √©s rak√©t√°k hajt√≥m√Ľvei sz√°mottev√Ķ rombol√°st visznek v√©gbe ezen a sug√°rv√©d√Ķ pajzson, de az elv√©konyod√°snak van egy m√°sik, jelent√Ķsebb oka is.
Az Eur√≥pai √õr√ľgyn√∂ks√©g (ESA) m√Ľholdjai bolyg√≥nk glob√°lis m√°gneses ter√©t az ESA Swarm nev√Ľ m√Ľholdh√°rmas√°val figyeli. A pontos m√©r√©sekhez kor√°bban legal√°bb 16 m√Ľhold egy√ľttes m√©r√©si eredm√©ny√©t hat√°rozt√°k meg. Oroszorsz√°g, az ut√≥bbi id√Ķben sikertelen kil√∂v√©sei k√∂z√∂tt, a F√∂ld m√°gneses ter√©nek figyel√©s√©re felk√©sz√≠tett m√Ľholdakat is p√°ly√°ra pr√≥b√°lt √°ll√≠tani a megl√©v√Ķk mell√©. A m√°gneses t√©r v√°ltoz√°s√°t orosz √©s amerikai m√Ľholdak is m√©rik. Oka a F√∂ld m√°gneses ter√©nek folyamatos gyeng√ľl√©se. Bizonyos adatokb√≥l arra k√∂vetkeztetnek a szakemberek, hogy 10 ezer √©vvel ezel√Ķtt m√©g m√°sf√©lszer akkora gravit√°ci√≥ volt, mint most.
Mivel a mai napig nem tudt√°k meghat√°rozni a m√°gneses √©s gravit√°ci√≥s vonz√°s k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©g√©t, nyugodtan felt√©telezhetj√ľk, hogy a kett√Ķ egy √©s ugyanaz. Az al√°bbi k√©pen a 2013. j√ļniusi m√©r√©si eredm√©nyeket √°br√°zolt√°k.


A m√°gneses indukci√≥ √©rt√©ke a f√∂ldfelsz√≠nen, a Swarm m√©r√©sei alapj√°n, nT (nanoTesla) egys√©gekben. (K√©p: ESA / DTU Space) 2013. j√ļniusA k√©k √°rnyalatai cs√∂kken√©st, a piros √°rnyalatai n√∂veked√©st jel√∂lnek. (K√©p: ESA / DTU Space) a 2014. janu√°r 1. √©s j√ļnius 30. k√∂z√∂tti id√Ķszak alatt bek√∂vetkezett v√°ltoz√°sok


Geofizikusok √°ltal v√©gzett m√©r√©sek alapj√°n a F√∂ld m√°gneses tere t√∂bbnyire cs√∂kken, ami a XX. sz√°zadban 5%-ot jelent. A cs√∂kken√©s nem egyenletes, van ahol nagyobb, van ahol kisebb, √≠gy lassabban k√∂vetkezik be. A √∂ssze-vissza v√°ltoz√≥ m√°gneses t√©r viselked√©s√©b√Ķl nem lehet √©rt√©kelhet√Ķen k√∂vetkeztetni, √≠gy el√Ķrejelz√©sekbe sem lehet bocs√°tkozni. A m√©r√©sek alapj√°n az els√Ķ k√©pen a m√°gneses indukci√≥ m√©rt√©ke el√©ri a 60 ezer nT-t is , de f√©l √©v leforg√°sa alatt a v√°ltoz√°sok abszol√ļt √©rt√©ke legfeljebb 100 nT-ig terjedtek. A Swarm m√Ľholdak ezeket a kis v√°ltoz√°sokat is megb√≠zhat√≥an kimutatj√°k.
A feltehet√Ķen "GMO-s √©lelmiszereken" teng√Ķd√Ķ √©s ett√Ķl minden embers√©g√©t elveszt√Ķ "bank√°r -√©s tud√≥s" kaszt t√∂bbet tudhat a k√∂zeled√Ķ p√≥lusv√°lt√°sr√≥l, b√°r ez a t√©ma m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is ter√≠t√©kre ker√ľlt oldalainkon √©s a nemzetk√∂zi nem f√Ķsodrat√ļ, h√°tt√©rbe szor√≠tott m√©di√°ban, els√Ķsorban az interneten. Az el√Ķz√Ķ civiliz√°ci√≥ minden fellelhet√Ķ eml√©k√©t, dokumentumait, eszk√∂zeit ellopt√°k, elrabolt√°k, a k√∂zv√©lem√©nyt f√©lre -vagy nem t√°j√©koztatt√°k. Mindezek c√©lja, hogy t√ļl√©l√©s√ľk √©rdek√©ben a sz√°mukra sz√ľks√©ges tartal√©kok √©s mened√©kek l√©trehoz√°s√°t a bolyg√≥ lakoss√°g√°b√≥l pr√©selj√©k ki. Mint m√°r jeleztem az el√Ķz√Ķ topicban, a j√©gkorszakok nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel egybeesnek a p√≥lusv√°lt√°sok id√Ķpontj√°val, ami a Naprendszer kering√©si p√°ly√°j√°b√≥l ad√≥dik. A p√≥lusv√°lt√°s √©s a k√∂vetkez√Ķ j√©gkorszak hamarosan bek√∂vetkezik. A ki√ľr√ľlt g√°zt√°rol√≥kba sz√©ndi-oxidot sajtolnak, k√©sz√ľlve a j√©gkorszakra, de m√°r 500 milli√≥ emberrel sz√°nd√©koznak ezt megtenni. Link


100 millió év


1 millió év

A gyeng√ľl√Ķ m√°gneses t√©r √©s a cs√∂kken√Ķ gravit√°ci√≥, logikusan, kev√©sb√© k√©pes megtartani a l√©gk√∂rt, √≠gy az √≥zonpajzs is elv√©konyodik. A kr√©takori F√∂ld √°tlagh√Ķm√©rs√©klete k√∂zel 8 fokkal volt magasabb, mint a jelenlegi. A magasabb √°tlagh√Ķm√©rs√©klet d√ļs veget√°ci√≥t √©s gigantikus m√©ret√Ľ √©l√Ķl√©nyeket volt k√©pes eltartani, mert a nagym√©rt√©k√Ľ p√°rolg√°s nem csak √ľvegh√°zhat√°st hozott l√©tre, de megakad√°lyozta a gyilkos erej√Ľ kozmikus sug√°rz√°st abban, hogy el√©rje a felsz√≠nt.
Az akolba terelt emberek birk√°k m√≥dj√°ra vakon k√∂vetik, a v√°g√≥h√≠dra h√≠v√≥ harang szav√°t, a m√©dia √©s sz√°mos, ez√©rt megfizetett, de "szam√°r szint√Ľ gazember" hazugs√°gait gajdolva. A "szamarakat" k√©s√Ķbb v√°gj√°k le, el√Ķsz√∂r el kell v√©gezni√ľk a "munk√°jukat", v√°g√≥h√≠dra terelve a gyan√ļtlan emberek t√∂meg√©t. A "glob√°lis felmeleged√©st" magyar√°z√≥k rendre "megfeledkeznek" a fentebb le√≠rtakr√≥l, a t√©nyek k√∂zl√©s√©r√Ķl, √©s 160 orsz√°g t√ľntet√Ķi karba √∂ltve k√∂vetelik saj√°t kifoszt√°sukat √©s kiirt√°sukat... de megteszik nekik ezt a "sz√≠vess√©get"... A buta ember az gondolja, a saj√°t t√ļl√©l√©s√©√©rt tesz, ha csatlakozik, pedig saj√°t elpuszt√≠t√°s√°t, kiirt√°s√°t, leinjekci√≥z√°s√°t, m√©rgez√©s√©t, megfert√Ķz√©s√©t, t√°borokba gy√Ľjt√©s√©t t√°mogatja ahelyett, hogy az id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°sok√©rt t√©nylegesen felel√Ķs k√∂r√∂kt√Ķl venn√© el a beavatkoz√°si lehet√Ķs√©get. Ne feledkezz√ľnk meg arr√≥l, hogy f√©lrevezetett, gyan√ļtlan emberek, vagy megv√°s√°rolt b√©rencek milli√≥i seg√≠tik az emberis√©g elleni harcukat!

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#51 | naiv - 2014.11.17. 16:31:33
Tulok ez biza így van.

"egy apróság"

Magyarok Szövetsége Mozgalom célmeghatározó munkaértekezlet 2014. november 22. (szombat)
Mott√≥: √ēszinte besz√©lget√©s
Helyszín: Budapest, V. ker. Semmelweis utca 1-3. ( Astoria metrómegálló)
MVSZ - Bartók terem

?????????????????????????????

A MAGYAROK SZ√ĖVETS√ČGE orsz√°gos munka√©rtekezlete SOLT-R√ČVB√ČRPUSZT√ĀN lesz 2014. november 22-√©n!
(Bár vannak, akik kavarni próbálnak, azok, akik dolgoznak még az MSZ-ben Solt-Révbérpusztán találkoznak.)

---------------

Ezek után van még értelme a programról beszélni??
Java r√©sze a megl√©v√Ķ rendszerben maradva gondolkodik, pedig tudvalev√Ķ ez a rendszer rossz. A jelenlegi korm√°nytagokkal, √©s ezek el√Ķdeivel, tervezett j√∂vend√Ķbeliekkel sincs √©rdemben mir√Ķl t√°rgyalni.


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ami bizakodásra ad okot, az emberek többsége elkezdett gondolkodni, és tenni is akar valamit.
A k√©sei √©bred√©s a kor√°bban √©bredteknek okoz neh√©zs√©get, a cs√ľggedts√©g√ľk, rem√©nytelens√©g√ľk visszaford√≠t√°s√°ban. Ujjongani kellene, hisz a t√∂meg √©bred√©se volt a c√©l fel√© vezet√Ķ √ļt alapk√∂ve.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Szerintem NEM a zsid√≥s√°g (egy kevert n√©pess√©g) ir√°ny√≠tja a t√©nyleges vil√°gpolitik√°t. Nagy r√©sz√ľk ugyan-√ļgy kihaszn√°lt, felhaszn√°lt ebben a j√°tszm√°ban, mint az √°ltaluk g√≥joknak nevezett len√©zett r√©teg.
Egyetlen f√Ķ feladatuk van, hogy megteremts√©k az igazi ir√°ny√≠t√≥knak az anyagi h√°tteret a vil√°guralomhoz.
El kell ismerni ehhez értenek.

Egy r√©sz√ľk ezt tudja, a m√°sik r√©sz pedig beleragadt a sz√°mukra kital√°lt mes√©kbe.

Gondolkod√°suknak, l√©t√ľknek sincs √≠gy helye a leend√Ķ (lehets√©ges) √ļj l√©tben.

Személyre szóló "meghívó" alapján, meg fog történni a lelkek szétválasztása.
(n√°lam ezt jelenti a vihar el√Ķtti csend)
#52 | satu - 2014.11.17. 19:08:38
Aramis!

K√∂sz√∂n√∂m az ut√≥bbi √≠r√°sod. Ut√°nan√©ztem ennek a zsid√≥ t√∂rv√©nykieg√©sz√≠t√Ķnek √©s megtal√°ltam, de sajnos csak n√©met nyelven.
https://ia600304....2159S..pdf

Magyar nyelven viszont csak kivonatosan találtam meg Guttman féle leírásban:
http://mtdaportal..._aruch.pdf

Ezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl k√∂sz√∂n√∂m, hogy felh√≠vtad/t√°tok a figyelmet erre.
#53 | Renegat - 2014.11.18. 02:42:17
Az Orosz Csendes-√≥ce√°ni Flotta a Varjag rak√©ta cirk√°l√≥t √©s Marshal Shaposhnikov rombol√≥t (illetve azok t√°mogat√°s√°t biztos√≠t√≥ haj√≥it) a nemzetk√∂zi vizeken Ausztr√°lia partjai k√∂zel√©be k√ľldte, hogy megv√©dje Putyin eln√∂k√∂t √©s megakad√°lyozza az esetleges ellene ir√°nyul√≥ mer√©nylet elk√∂vet√©s√©t.A Varjag [legal√°bb] h√°rom √ļj √©s nagyon titokzatos Altius leg√©nys√©g n√©lk√ľli l√©gi j√°rm√Ľvekkel (UAV) van ell√°tva, amelyek mindegyike egyar√°nt Khibiny √©s Borisoglebsk-2 elektronikus hadvisel√©si rendszerekkel van felszerelve. Az orosz f√©lelmeket indokoltt√° tette, hogy az Orosz Sz√∂vets√©gi Biztons√°gi Er√Ķk ( FSB ) jelent√©sei szerint az Obama-rezsim megt√°madni k√©sz√ľlt Putyin eln√∂k rep√ľl√Ķg√©p√©t mellyel az ausztr√°liai Brisbane-be ezen h√©tv√©g√©n a G-20 cs√ļcstal√°lkoz√≥ra utazott. A fejlem√©nyek elk√©peszt√Ķ pikant√©ri√°ja azonban az, -√≠rja az NSF jelent√©s- hogy az Obama-rezsim elrendelte az √∂sszes amerikai haditenger√©szeti haj√≥inak az ausztr√°l r√©gi√≥t√≥l val√≥ t√°voltart√°s√°t, valamint megtiltotta b√°rmilyen m√≥don provok√°lni ezeket az orosz hadihaj√≥kat a "USS Donald Cook incidens " kapcs√°n t√∂rt√©nt f√©lelmei miatt.Az Ausztr√°l Haditenger√©szet meger√Ķs√≠tette az el√Ķbb megnevezett orosz flottamozg√°sokat Ausztr√°lia k√∂zel√©ben nemzetk√∂zi vizeken.

Ezek szerint Putyin eln√∂k a G-20 cs√ļcstal√°lkoz√≥r√≥l t√∂rt√©n√Ķ -f√°radts√°g√°ra hivatkozva- korai t√°voz√°sa nem volt indokolatlan.

http://in.rbth.co...35247.html

http://www.whatdo...ex1818.htm
#54 | Hegel - 2014.11.18. 12:50:09
Hogy Obama kiadta a parancsot? - hmm mintha eddig nem h√°t√ļlr√≥l kezdt√©k volna a balh√©kat?

Ilyen t√°rsas√°gban sehogy nem lehet megbizni...csak az arab tavaszokt√≥l s√Ķt a n√°lunk elkezd√Ķd√Ķtt 2006 gumil√Ķved√©kes dolgokt√≥l √°tivel√Ķen ukrajn√°ig mindennel megpr√≥b√°lkoztak eddig....
#55 | naiv - 2014.11.18. 18:57:01
Hossz√ļ a sor, √©s m√©g nincs v√©ge.
http://orditok.bl...csak_a_566

kiegészítés
http://www.168ora...22174.html

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 75% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum