NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Harc a t√∂rv√©nyes√≠tett rabl√°s monop√≥lium√°√©rt
Harc a t√∂rv√©nyes√≠tett rabl√°s monop√≥lium√°√©rtJ√ļnius - augusztus k√∂z√∂tt a "A csapda", a "S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa felett", √©s a "Kopors√≥sz√∂gek" c√≠m√Ľ √≠r√°saimban el√Ķre jeleztem a jelenlegi √°llapotokat, b√°r a m√≥dszerek sz√©les t√°rh√°za miatt nehezen meghat√°rozhat√≥k el√Ķre az "alkalmaz√°sra" ker√ľl√Ķ tr√ľkk√∂k. Neh√©z dolga √≠gy sem volt a fesz√ľlts√©get kelt√Ķknek, miut√°n az 1989-ut√°ni rendszereket maguk alak√≠tott√°k ilyenre, ez√©rt j√≥l ismerik a felhaszn√°lhat√≥ elemeket √©s a t√°rsadalmi el√©gedetlens√©g sz√≠t√°s√°ra alkalmas "r√©szleteket". Ez ut√≥bbi tev√©kenys√©gb√Ķl az √°ljobboldali korm√°ny √©s √°lellenz√©ke is kiveszi a r√©sz√©t, nem k√ľl√∂nb√ľl a nyugat minden r√©sz√©r√Ķl idesereglett titkosszolg√°lati felforgat√≥k √©s Andr√© Goodfriend, amerikai √ľgyviv√Ķk√©nt. Hogy milyen feladattal, azt j√≥l tudjuk, de azt is, hogy a t√ľntet√©sekre felbujt√≥k "alkalmi s√ľkets√©gben" is szenvednek. Ez√©rt van az, hogy okt√≥ber 23-ra "csak" rossz id√Ķvel reag√°ltak seg√≠tve a FIDESZ-KDNP b√°bkorm√°nyt, valamint az√©rt is, hogy ne akkor legyen megmozdul√°s, amikorra nem tervezt√©k be... 2003-ban m√©g 38%-os volt az EU-s csatlakoz√°s t√°mogatotts√°ga. 2014-re 9,5%-ra cs√∂kkent az EU-ban marad√°s√© √©s ezen m√©g a liber√°lis szabadrabl√°s elk√∂telezett atlantista h√≠vei sem tudnak v√°ltoztatni. Az EU sz√©trobbant√°s√°hoz a Magyarorsz√°gnak nevezett, 70 √©ve meghat√°rozhatatlan √°llamform√°j√ļ ter√ľletet v√°lasztott√°k.


Hogyan lehet a visszarendez√Ķd√©st halad√°snak, a le√©p√ľl√©st fejl√Ķd√©snek, a jogfosztotts√°got demokr√°ci√°nak √©s jog√°llamis√°gnak felt√ľntetni jelenleg a F√∂ld nev√Ľ bolyg√≥n? M√©g egy diktat√ļr√°ban is vannak t√∂rv√©nyek √©s szab√°lyok, amelyeket t√∂bbnyire betartanak, b√°rmennyire is igazs√°gtalanok. A F√∂ld nem minden t√©rs√©ge ilyen "rendezett". A K√°rp√°t-medenc√©hez hasonl√≥ √°llapotok uralkodnak az egykor Ujguriszt√°nnak nevezett, K√≠na √°ltal lerohant √©s bekebelezett ter√ľleten, n√©mileg enyh√©bben a magyar lakta Vajdas√°gban, a Szlov√°kia n√©ven elh√≠res√ľlt Magyar Felvid√©ken, a rom√°niai sz√©kely-magyar Erd√©lyben, a spanyolorsz√°gi szk√≠ta eredet√Ľ katal√°nokn√°l, √©s legk√∂zelebbi genetikai rokonainkn√°l, az ukr√°nokn√°l √©s a lengyelekn√©l. Ez ut√≥bbiakat ism√©telten Oroszorsz√°g ellen usz√≠tj√°k, de nem szabad megfeledkezni a forrong√≥ √Čszak-√ćrorsz√°g √©s Sk√≥cia becsapott √©s v√°laszt√°si csal√°ssal terroriz√°lt szk√≠ta eredet√Ľ kelt√°ir√≥l sem.

Ugyanez mondhat√≥ el a hunz√°kr√≥l, √©s az amerikai megsz√°ll√°s alatt √©l√Ķ, leatombomb√°zott, kifosztott, f√∂ldreng√©ssel √©s ism√©telt r√°di√≥akt√≠v sug√°rszennyez√©ssel s√ļjtott, szk√≠ta sz√°rmaz√°sukra b√ľszke jap√°nokr√≥l. Minden a felsorol√°sban szerepel√Ķ, n√©vvel rendelkez√Ķ ter√ľleten p√©ld√°tlan terror, diktat√≥rikus √°llapotok, vagy m√©g att√≥l rosszabb is tapasztalhat√≥, tal√°n Jap√°n kiv√©tel√©vel, ahol a megtorl√°s saj√°tos m√≥djait alkalmazz√°k. Lengyelorsz√°gban egy eg√©sz korm√°ny lem√©sz√°rl√°sa volt az √°r. Ukrajn√°ban zsid√≥ "h√Ľb√©rurak", vagy k√∂zismertebb nev√ľk√∂n oligarch√°k hajtj√°k v√°g√≥h√≠dra az ukr√°nokat honv√©delemre hivatkozva, t√©nylegesen √≥ri√°si vesztes√©geket okozva. A Magyarorsz√°gnak nevezett, nemzetk√∂zi jog alapj√°n besorolhatatlan, val√≥j√°ban t√∂rv√©nyesen, az alkotm√°nyos kir√°ly n√©lk√ľli kir√°lys√°g utols√≥ t√∂rv√©nyesen elismerhet√Ķ √°llamform√°ja, egy megsz√°llt orsz√°g gyarmatn√°l is kevesebb jogokkal rendelkez√Ķ kreat√ļr√°ja.


Van egy orsz√°g... Val√≥ban van egy orsz√°g? Minek nevezn√©nk azt az id√Ķnk√©nt gazd√°t √©s kizs√°km√°nyol√≥t cser√©l√Ķ ter√ľletet, amelyiknek megsz√°ll√≥i nem engedik √©rv√©nyes√≠teni egykori, de m√©g √©rv√©nyes, a n√©p √°ltal elfogadott √©s megszavazott Alkotm√°ny√°t? √Črv√©nyes Alkotm√°nyt hagytak r√°nk √Ķseink, de lassan nincs hozz√° orsz√°g, mert hol bolsevik zsid√≥k, hol √°ljobboldali zsid√≥k, hol nyugati, hol keleti zsid√≥k fosztogatj√°k (vagy mind egyszerre) a ter√ľleten √©l√Ķ f√©lrevezetetteket, akikkel megpr√≥b√°lj√°k elhitetni, hogy, egy am√ļgy nem l√©tez√Ķ √°llamforma jog√°llam√°ban √©lnek. √Črdekv√©delem csak egy, illetve m√°sf√©l √©rdekcsoportnyi l√©tezik. Az "egy" a kifoszt√≥k√©, a "f√©l" az id√Ķnk√©nt a m√°sikt√≥l, a konkurens hasonsz√Ķr√Ľekt√Ķl hol v√©dett, hol egy√ľtt kifosztott lakoss√°g. 1944. m√°rcius 19-√≥ta, volt n√©met megsz√°ll√°s, majd szovjet t√°mogat√°s√ļ bolsevik zsid√≥ megsz√°ll√°s 1989-ig, 1989-tõl 1994-ig m√©g szovjet-zsid√≥ √©rdekelts√©g√Ľ, majd 2014-ig √ļjabb korszakk√©nt, az MSZP - FIDESZ-KDNP izraeli-amerikai zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ maffia-korm√°nyai.

A jelenlegi ("konzervat√≠v, populista, √°ljobboldali", egys√©ges nev√ľk√∂n gazemberek) ked√©lyborzol√≥k m√©g csak indokolhatatlan ad√≥kkal, nyilv√°nosan √Ľz√∂tt korrupci√≥val, t√∂rv√©nyes√≠teni sz√°nd√©kozott deviza-hitel csal√°s "t√∂rv√©nyes√≠t√©ssel", jogfoszt√°ssal pr√≥b√°lnak l√°zad√°st kirobbantani. A l√°tsz√≥lag jobb √©s baloldalinak tartott, de ink√°bb cs√ļfolt zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ p√°rtok egys√©gesen hajtj√°k v√©gre a parancsot. A k√∂pk√∂d√©sek fennk√∂lt st√≠lusa k√ľl√∂n√∂sk√©pp tetszik: "Tegnapi k√∂zlem√©ny√©ben a Fidesz hiteltelennek √©s k√©pmutat√≥nak nevezte, hogy annak a Gyurcs√°nynak a p√°rtja besz√©l korrupci√≥r√≥l, akinek „korm√°nyz√°sa idej√©n offshore c√©geken, sz√≠nlelt szerz√Ķd√©seken, ingatlanpanam√°kon, telekcser√©ken kereszt√ľl, noki√°s dobozokban szivatty√ļzt√°k ki a k√∂zp√©nzeket az orsz√°gb√≥l, s√Ķt az alvil√°gt√≥l is cs√ļsz√≥p√©nzeket fogadtak el”. Link


A pof√°tlans√°g ilyet√©n megnyilv√°nul√°sa mindig √°mulatba ejt. Az a FIDESZ v√°dol, amelyik az√©rt titkos√≠totta az olaj√ľgyek akt√°it, mert Pint√©r "keresztapa" √©s Orb√°n m√≥dszeresen lef√∂l√∂zte m√°r a gengszterv√°lt√°s elej√©t√Ķl az Antall-Boross du√≥ gazolinlop√°si, majd a Flajsz Ferk√≥ (Kakas) vezette "aranyh√°romsz√∂gbeli" olajsz√Ķk√≠t√©si b√Ľncselekm√©nyekb√Ķl, k√©s√Ķbb Horn √©s Kuncze √ĀFA √©s j√∂ved√©ki ad√≥ "mentes" TM 10/30-as k√∂nny√Ľ k√©nmentes t√ľzel√Ķolaj √©s a HTO k√∂z√∂tti √°rr√©snyer√©szked√©sb√Ķl sz√°rmaz√≥ "bev√©teleket". Az a FIDESZ, aki Kaya Ibrahimmal "id√©ztetett el√Ķ" v√°laszt√°si szimp√°ti√°t, vagy az a FIDESZ, amelyik 200 milli√°rddal ind√≠tott a Princz G√°bor nev√©vel f√©mjelzett Postabank-botr√°nnyal √©s 1200 milli√°rdot herd√°lt el az FKGP felsz√°mol√°s√°ra. A Si√≥-Tour 171 milli√°rdja sem Gyurcs√°ny√©k zseb√©be v√°ndorolt, hanem 15 FIDESZ √©rdekelts√©g√Ľ ausztriai offshore c√©gbe, pedig akkor √©pp Medgyessyt puccsolta Gyurcs√°ny. M√©g "szerencse", hogy a Gyurcs√°ny-Veress-K√≥ka triumvir√°tus "csak" 1380 milli√°rdot lopott ki a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl 2005-ben, a nagy becs√ľletess√©g√ľkben. A nyugd√≠jkassza 3000 vagy m√©g t√∂bb milli√°rdja is nyom n√©lk√ľl elt√Ľnt, de a FIDESZ alatt. Persze Gyurcs√°ny is csak az√©rt maradhatott a k√∂z√©letben, mert egym√°st fedezik. Gyakorta mer√ľl fel a k√©rd√©s a "kisemberekben", honnan tudtak az ilyen embernek l√°tsz√≥k, ilyen r√∂vid id√Ķ alatt sz√°z √©s ezermilli√°rd forintokat √∂sszelopni. Ha √∂sszesz√°moln√°nk a gengszterv√°lt√°s √≥ta bankkonszolid√°ci√≥ra ford√≠tott √°llami t√°mogat√°sokat, amelyeket a Gyurcs√°ny, Kapolyi, Cs√°nyi-f√©l√©k, Pint√©rek Orb√°nok, Veressek, D√°vidok, Kuncz√©k √©s K√≥k√°k (meg m√©g sorolhatn√°nk a neveket) √∂sszeloptak, hozz√°tenn√©nk a "maffiabev√©teleket" √©s a t√∂rv√©nytelen, egyszer√Ľen lop√°snak min√Ķs√ľl√Ķ privatiz√°ci√≥s csal√°sok "d√≠j√°t", fill√©rre megegyezne a "vagyonosod√°sukkal".


Szeg√©ny csehek, azt gondolj√°k Magyarorsz√°g √≥vatosan lebuk√°st szimul√°l√≥ n√©pi felhatalmaz√°s n√©lk√ľli korm√°nya sikeresebben szembe tud sz√°llni Washingtonnal, mint a lev√°ltatott korm√°nyuk, csakhogy az USA ir√°ny√≠t√°sa teljes m√©rt√©kben tiszt√°ban van a kelet-eur√≥pai orsz√°gok korrupt korm√°nyainak viselt dolgaival, mivel a beetet√©s id√Ķszak√°ban is t√Ķl√ľk kaptak t√°mogat√°st, instrukci√≥kat √©s politikai nyom√°sgyakorl√°son kereszt√ľl eur√≥pai seg√≠ts√©get is. Petr H√°jek, volt cseh korm√°nysz√≥viv√Ķ keveset tud a magyarnak nevezett "korm√°nyok" m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl. Val√≥sz√≠n√Ľleg elvesz√≠ten√© marad√©k hit√©t is, ha leford√≠tan√°k sz√°m√°ra a TEMPO P√°rt polip√°br√°j√°t, √©s rem√©nyeit is, ha v√©gig olvasn√° azt az 500 feljelent√©st, amit a nyomoz√≥ iroda korm√°nynyom√°sra m√°ig nem mer kivizsg√°lni. Pepit√°ban ugyanez van folyamatban az EU ir√°ny√≠t√°ssal kapcsolatban is, ahol most Jean-Claude Juncker ker√ľlt ter√≠t√©kre. "V√©letlen√ľl" pont Juncker luxemburgi ad√≥csal√°sai ker√ľltek reflektorf√©nybe, ahogy j√≥ alkalom a NAV 1000 milli√°rdos √ĀFA-csal√°sa is fesz√ľlts√©gkelt√©sre. Horv√°th Andr√°s bizony√°ra tud a kor√°bbi 15 milli√°rdos v√°m -√©s √ĀFA-csal√°s feljelent√©sr√Ķl is, amit szint√©n a TEMPO ny√ļjtott be, de a felek (nem a TEMPO √©s a FIDESZ-korm√°ny, hanem az FIDESZ √©s az MSZP) akkor "megegyeztek" a h√°tt√©rben. L√°tsz√≥lag az a fel√°ll√°s, hogy a Magyarorsz√°g ellen szankci√≥kat k√∂vetel√Ķ liber√°lisnak nevezett, de val√≥j√°ban a liberalizmust saj√°t lop√°si lehet√Ķs√©geik kib√Ķv√≠t√©s√©re haszn√°l√≥ √∂n√©rdekb√Ķl ellenz√©k, politikai t√Ķk√©t pr√≥b√°l kov√°csolni a r√©szleges kisziv√°rogtat√°sb√≥l. Nem lehet k√∂nny√Ľ feladat √ļgy bes√°rozni a FIDESZ-t, hogy k√∂zben ne ker√ľljenek felsz√≠nre terhel√Ķ bizony√≠t√©kok a kor√°bbi Antall, Boross, Horn, Orb√°n, Gyurcs√°ny-korm√°nyok szoros √∂sszefon√≥d√°sai, √©rdekkapcsolatai √©s a k√∂z√∂sen, egym√°ssal egyeztetett √©s "testv√©riesen" elosztott zs√°km√°nyair√≥l, illetve felm√©rhetetlen√ľl nagy sz√°m√ļ zs√°km√°nyszerz√©si k√∂z√∂s akci√≥ir√≥l. Mivel az orsz√°gnak nevezett likacsos sajtszeletben ny√ľzs√∂gtek √©s ny√ľzs√∂gnek a bes√ļg√≥k, be√©p√≠tett f√©rgek, a helyi lakoss√°g kiv√©tel√©vel Eur√≥pa minden orsz√°g√°nak titkosszolg√°latai, az USA √©s Izrael h√≠rszerz√©se, valamint az orosz-k√≠nai "√©rdekl√Ķd√Ķk" is mindent tudtak √©s tudnak.


Mint kor√°bban is jeleztem, az olyan frapp√°ns el√Ķk√©sz√≠t√©st ig√©nyl√Ķ m√Ľvelet, mint Eur√≥pa √ļjrafeloszt√°sa, megk√∂veteli, hogy t√∂bb szint√Ľ hasznot h√ļzzanak bel√Ķle, k√ľl√∂nben kisebbs√©gi komplexusai t√°madn√°nak a magukat nagy kombin√°tornak tart√≥ "tervez√Ķknek". Az USA nem v√©letlen√ľl hozta el√Ķ az s. 2277-es t√∂rv√©nyt.
Eur√≥pa 180 naponk√©nt fel√ľlvizsg√°latra ker√ľl√Ķ katonai ir√°ny√≠t√°s√°nak amerikai √°tv√©tele elengedhetetlen√ľl sz√ľks√©ges a 156 orsz√°gban √°llom√°soztatott 255 ezer amerikai katona ut√°np√≥tl√°si ell√°t√°s√°hoz, ugyanis a cs√∂kken√Ķ doll√°relsz√°mol√°s katonai finansz√≠roz√°si gondokat fog jelenteni hamarosan, illetve m√°r jelent is az USA-nak. Ezeket a terheket akarj√°k √°th√°r√≠tani els√Ķsorban Eur√≥pa tagorsz√°gaira. Az aranyrubel √©s a j√ľan alap√ļ, doll√°rmentes kereskedelem, megsz√ľnteti a doll√°r eladhat√≥s√°g√°t, √≠gy a korl√°tlan forgalomba hozatal√°t is. Csak az ellopott arany v√°lhat nyugatt√≥l elfogadhat√≥ fizet√Ķeszk√∂zz√©, √©s e t√©ren Eur√≥pa az ellopott arany√°val szint√©n h√°tr√°nyos helyzetben kucorog, megh√ļzva mag√°t, mert nem merik a tolvajt√≥l visszak√∂vetelni. Oka ugyanaz, mint ami√©rt most az Orb√°n-f√©le illegitim rabl√≥band√°t vegz√°lj√°k, vagyis r√°juk verhet√Ķ korrupci√≥, k√∂lts√©gvet√©si csal√°sok, √©s m√©g sz√°mtalan b√Ľncselekm√©ny, az EU √©s saj√°t (volt) haz√°juk el√°rul√°s√°val bez√°r√≥lag felhozhat√≥ ellen√ľk.


Az USA √©s csatl√≥sai az els√Ķ k√©t menetet m√°r elvesztett√©k. Oroszorsz√°gnak siker√ľlt nem csak tengeri kij√°ratot, de √öj Oroszorsz√°g n√©ven - a koszov√≥i szerbek eset√©ben alkalmazott kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g megad√°sa n√©lk√ľl is - l√©trehozni egy v√©d√Ķfalat. √Črdekes m√≥don szinte mindenkinek elker√ľlte a figyelm√©t, hogy a d√©l-szl√°v h√°bor√ļ eset√©ben t√∂rt√©nt jugoszl√°viai osztozkod√°sn√°l Koszov√≥ lett (az Afganiszt√°nb√≥l Izm√≠ren kereszt√ľl √©rkez√Ķ k√°b√≠t√≥szer, szervkereskedelem, √©s a kifel√© ir√°nyul√≥ fegyverkereskedelem) √ļj k√∂zpontja, A koszov√≥i szerbek az ellen√Ķrz√©si lehet√Ķs√©g√©rt illetve az orosz bevonul√°s indokolhat√≥s√°ga miatt kaptak orosz √°llampolg√°rs√°got, Oroszorsz√°g pedig k√∂zvetlen r√°l√°t√°st √©s r√©szesed√©st az √°thalad√≥ tranzitokb√≥l.

Donyeck √©s Luhanszk megy√©k lakoss√°g√°n√°l, b√°r oroszok, sz√≥ba sem ker√ľlt a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g, pedig megad√°sa eset√©n Oroszorsz√°g a nemzetk√∂zi jog szerint is - √©s hivatalos ukrajnai n√©psz√°ml√°l√°si adatokkal is al√°t√°maszthat√≥an - orosz nemzetis√©g√Ľ kett√Ķs √°llampolg√°rok v√©delm√©ben vonulhatott volna be Ukrajn√°ba. Ez esetben viszont a NATO ny√≠lt t√°mad√°sa, valamint az USA bel√©p√©se is indokolhat√≥v√° v√°lthatott volna Ukrajna ter√ľleti integrit√°s√°nak v√©delm√©re hivatkozva.
√ćgy orosz√©k kialak√≠thattak egy olyan hat√°rk√∂zt√°rsas√°got (amit m√°r megtettek kor√°bban a Dnyeszter Menti K√∂zt√°rsas√°ggal is), amelyik √°sv√°nykincseivel f√ľgg√Ķs√©gi viszonyba hozhatja marad√©k Ukrajn√°t, v√©delmi vonalat k√©pez, Oroszorsz√°g sz√°m√°ra √©s Oroszorsz√°gra mutogat√°s n√©lk√ľl lez√°rhatja a rajta √°thalad√≥ ukr√°n √©s eur√≥pai g√°ztranzitot.


A jelenlegi helyzet az id√Ķh√ļz√°s r√©sze. Oroszorsz√°gnak ki kell v√°rnia a doll√°r m√©g nagyobb, √∂sszeoml√°s k√∂zeli el√©rt√©ktelened√©s√©t, Ukrajna kapitul√°ci√≥j√°t, √©s Kelet-Eur√≥pa "l√°zad√°s√°t". Ukrajna √©s Kelet-Eur√≥pa eset√©ben ez ut√≥bbit a kem√©nyebb hideg be√°llta fogja lehet√Ķv√© tenni. A tranzakci√≥ kimenetele haz√°nkat illet√Ķen h√°romes√©lyes. Ha Oroszorsz√°g nem tud vagy nem akar "seg√≠teni", az EU marad√©k vezet√©se liber√°lisnak nevezett gazembereket pr√≥b√°l majd hatalomra juttatni egy polg√°rh√°bor√ļval kier√Ķszakolva √©s megt√°mogatva az itt √°llom√°soz√≥ √©s r√°nk k√ľld√∂tt nyugati hader√Ķvel. Ha Orb√°n √ľgyesen helyezkedik √©s Soros √©s Izrael is t√°mogatja, es√©lyes ugyanolyan h√Ľb√©r√ļr rendszer kialak√≠t√°s√°ra, mint amilyet Valcman-Porosenk√≥nak aj√°nlottak fel, √©s m√°r ny√≠ltan is r√°teheti a kez√©t a liber√°lisok √∂sszelopott vagyon√°ra. Ha bukik az √°lbal -√©s √°ljobboldal is orosz nyom√°sra, marad a Jobbik, szint√©n orosz t√°mogat√°ssal, meg egy elh√ļz√≥d√≥ polg√°rh√°bor√ļval. A polg√°rh√°bor√ļs helyzet, vagy l√°zad√≥k elleni harc, egyik esetben sem elker√ľlhet√Ķ, de am√ļgy is kell a hely a "betelep√ľl√Ķknek". A helyzetet bonyol√≠tja, hogy az USA-nak meg kell szabadulnia √°llamad√≥ss√°g√°t√≥l, ez√©rt el kell √©rnie, hogy el√©rt√©ktelenedjen a doll√°r. Ez a folyamat m√°r s√≠nen van, √©s az √∂sszeoml√°skor l√©trehozhat√≥ az amerikai rend√Ķr√°llam, vagy m√©g jobb lehet√Ķs√©gk√©nt a katonai ir√°ny√≠t√°s. A Vil√°g minden r√©sz√©t√Ķl ellopott arany id√Ķlegesen ekkor l√©p sz√≠nre, de ha minden orsz√°g kitermeli aranyk√©szleteit, r√∂vid id√Ķn bel√ľl a lyukas k√©tfill√©res is aranyb√≥l k√©sz√ľlhet, de k√©t fill√©rt sem fog √©rni...


√Ėsszegezve: A jelenleg uborkaf√°ra felkapaszkodott tolvajok, rabl√≥gyilkosok, akik politikai, p√©nzember vagy vil√°gelitk√©nt nemesi imp√©riumokra gy√ļrnak, m√©g okoznak tov√°bbi meglepet√©seket is egym√°snak, mert egyik sem akarja olcs√≥n adni a b√Ķr√©t. Hogy mikor ker√ľl "v√°s√°rra", egyre ink√°bb l√°tszik. Tov√°bbi aranyigazs√°g, hogy a n√©p a talaj, melynek h√°t√°n a hatalom√©rt k√ľzdenek a "versenyz√Ķk", de sohasem tudj√°k, hogy ki alatt ny√≠lik meg ez a "f√∂ld", √©s kiket nyel el. A nemzeti csoportosul√°sok egyre-m√°sra adj√°k ki figyelmeztet√©seiket, miszerint nem szabad az √°lbaloldallal √∂sszemoshat√≥ megmozdul√°sokat szervezni, de ugyanez vonatkozik az √°ljobboldal szerepl√Ķire is. Vel√ľk sem. Tal√°n van m√©g aki eml√©kezik a nyugd√≠jkassza √°llamos√≠t√°s√°ra √©s kifoszt√°s√°ra. A 3000 milli√°rd forintos √∂sszegb√Ķl 2130 milli√°rd forint ment el ad√≥ss√°gcs√∂kkent√©sre √©s IMF-hitel visszafizet√©sre, ami nyom, illetve √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©s n√©lk√ľl elt√Ľnt. Orb√°n akkor "mer√©szen szembesz√°llt" az IMF-el, aminek eredm√©nyek√©nt r√∂vid 4-5 h√≥nap alatt elt√Ľnt a nyugd√≠jkassza √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©s c√≠msz√≥val, √©s √©v v√©g√©re, k√∂sz√∂nhet√Ķen a m√Ľvi √ļton kitermelt, megb√≠z√°sra "elj√°tszott h√Ķscinc√©rked√©snek", az √°llamad√≥ss√°g t√∂bb lett, mint a befizet√©s el√Ķtt. A jelenlegi kisziv√°rogtat√°sok, korrupci√≥s botr√°nyok, amerikai v√°daskod√°s csak azt a c√©lt szolg√°lj√°k, hogy l√°zad√°st tudjanak kirobbantani (ha nemzeti oldal okozza, l√°zad√°s, ha a liber√°lis nyugatb√©rencek, akkor forradalom) , illetve el√Ķk√©sz√≠ts√©k a k√©s√Ķbbi rendk√≠v√ľli √°llapot kihirdet√©s√©hez sz√ľks√©ges hangulatot. Az eg√©sz nevets√©ges, mert alig akad az orsz√°gban olyan ember, aki ne tudn√°, hogy a politikus milli√°rdosok √©s a nem politikus milli√°rdosok b√Ľnszervezetben lopnak, csalnak, rabolnak √©s gyilkolnak, √©s korruptak, a b√≠r√≥s√°gi, √ľgy√©szs√©gi, k√∂ztisztvisel√Ķi sleppj√ľkkel egy√ľtt.


Val√≥j√°ban, ha hasznosan akarjuk elt√∂lteni az id√Ķt, c√©lszer√Ľ egym√°sra usz√≠tani a hatalmi harcok szerepl√Ķit, minthogy vel√ľnk tegy√©k ugyanezt ezek az elmebetegek. Ha pedig valakinek ellen√°llhatatlan ingere t√°mad t√ľntetni a nemzeti oldal soraib√≥l a jobb -√©s baloldal korrupci√≥ja, lop√°sai, rabl√°sai ellen, legal√°bb arra vegye a f√°rads√°got, hogy transzparenseken nyilv√°n√≠tsa ki: "az EU mellett t√ľntet√Ķk nem vel√ľnk vannak" (√©s, hogy a kamer√°k is j√≥l l√°ss√°k), mert a korrupt, √©s a tagorsz√°gokat az USA-nak, Izraelnek √©s Nagy Britanni√°nak, K√≠n√°nak, Oroszorsz√°gnak elad√≥ br√ľsszeli b√Ľnsz√∂vetkezettel kivan mindenkinek a s... A jobban szervezett csoportok pedig l√∂kd√∂ss√©k ki √Ķket maguk k√∂z√ľl... az sem baj, ha elcsattan egy-k√©t pofon, vagy megejtenek egy-egy koh√°szbakancsos valagbar√ļg√°st is...
H√°bor√ļzzon nekik √©s √©rt√ľk a j√≥ √©des...
Tal√°n azon sem √°rtana elgondolkodni, hogy a 2013. √©v v√©gi ukrajnai esem√©nyek kirobbant√°sakor mennyire tervezt√©k el√Ķre az esem√©nyeket, mert a jelenlegi helyzet m√©g sz√°munkra is kisz√°m√≠that√≥, nemhogy azok sz√°m√°ra, aki megtervezt√©k √©s kialak√≠tott√°k. A "tervez√Ķk" j√≥l tudj√°k, hogy legnagyobbat az igazs√°g kimond√°s√°nak bomb√°ja robban...

Szószedet: "Színes forradalom" - amikor álliberális gazemberek az embereket saját érdekeik -és egymás ellen uszítják...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | naiv - 2014.12.04. 01:39:20
Hát igen, a hatalomért bármit.

Magyarorsz√°g a D√©li √Āramlat helyett most m√°r a D√©li Folyos√≥t akarja
http://hvg.hu/gaz...lyett_most


A paksi b√Ķv√≠t√©s felad√°s√°ra is k√©szen √°ll a korm√°ny
http://hvg.hu/gaz...keszen_all
#32 | naiv - 2014.12.04. 01:43:23
Magyarorsz√°g jogilag nem l√©tez√Ķ
Lud√°nyi Horv√°th Attila
https://www.youtu...pHA1SyAef8


Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam, jogilag nem l√©tezik!
Orosh√°zi Ferenc
https://www.youtu...3fWEnuBA-UMagyarország, mint vállalat, 2004.11.12-én lett regisztrálva az USA-ban.
http://op.iuste.b...pt-ii-resz
(Forr√°s: U.S. Securities and Exchange Commission)
http://www.sec.go...-index.htm

kinek van kedve keresgélni, itt megteheti
http://www.sec.go...;count=100A Fidesz ördögi terve
Dr Damm Andrea
https://www.youtu...bNpCLmsov8A tiszta √ļt rendszerv√°lt√≥k egyes√ľl√©se
https://www.youtu...BjTM96-2bc
https://www.faceb...817/?ref=4
A petició nem lett átadva, mivel áderjános nem volt hivatalában.
B + Attila mondjam, vagy tudod magadtól is?
.
#33 | naiv - 2014.12.04. 01:52:02
aztaqurvananevazze

A k√©pvisel√Ķk vagyonosod√°si vizsg√°lata gyeng√≠ten√© a k√∂zbizalmat
http://hvg.hu/itt...alata_gye/

Shock
#34 | Tulok - 2014.12.05. 04:56:15
Naiv! #32. Miut√°n Putyin oly k√∂nnyen lemondott a D√©li-√Āramlatr√≥l, Orb√°n√©k √ļgy voltak vele, hogy ez sem j√∂tt be. Nem siker√ľlt a D√©li-√Āramlatra hivatkozva l√°tsz√≥lag magukra harag√≠tani az EU-t. Pedig j√≥ el√Ķre megbesz√©lt√©k gazd√°ikkal, hogy a korm√°ny-mutyik mellett ez is j√≥l mutatna, amivel kiprovok√°lhatj√°k az EU gy√°ms√°got. Ugyanez volt a sz√°nd√©k a paksi b√Ķv√≠t√©ssel is, amit m√©g lebegtetnek, mert nem minden √ļgy alakult, ahogy tervezt√©k. Lud√°nyi Horv√°th Attila csak annyit felejt el, hogy a "piachoz" nem csak elad√≥, hanem vev√Ķ is kell. Amit elmond az 1944. m√°rcius 18-√°n hat√°lyba l√©pett √©s az√≥ta is hat√°lyos, de a megsz√°ll√°s miatt nem √©rv√©nyes√≠thet√Ķ Alkotm√°nyr√≥l, 2008-√≥ta t√©ma. 2010-ben ez√©rt jelentettem fel H√°g√°ban az √∂sszes eddigi korm√°nynak nevezett rabl√≥band√°t, mert felb√Ķsz√ľltem az √ļjabb elcsalt v√°laszt√°son, √©s az√≥ta is le√≠rtam vagy 200-300-szor, hogy m√°s alkotm√°nyt senki sem szavazott meg, a saj√°tjaikat meg csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel √©s er√Ķszakkal l√Ķcs√∂lik a lakoss√°gra. Am√ļgy nem baj, hogy 4-6 √©v ut√°n m√°soknak is egyre gyakrabban esz√©be jut err√Ķl a k√©rd√©sr√Ķl elgondolkodni...

Orosh√°zi beadv√°ny√°ban meg m√°r az elej√©n olyan hivatkoz√°s van, ami az 1949. √©vi XX.-as t√∂rv√©ny 2.¬ß 3. bekezd√©s√©re hivatkozik √°llampolg√°ri k√∂teless√©g c√≠msz√≥val, "a hatalom er√Ķszakos megszerz√©se" kapcs√°n. Az 1949-es XX-as t√∂rv√©ny az 1936-os buharini, szocialista csatl√≥s orsz√°gok sz√°m√°ra k√©sz√≠tett "formaalkotm√°ny" Magyarorsz√°gra adapt√°lt v√°ltozata, amit az√©rt 1949-ben tett k√∂telez√Ķv√© a megsz√°ll√≥ hatalom, mert 4 √©v kellett a p√°rtok sz√©tver√©s√©hez, vezet√Ķik el√ľld√∂z√©s√©hez, beb√∂rt√∂nz√©s√©hez vagy meg√∂l√©s√©hez. A K√©k-c√©dul√°s" v√°laszt√°sok szint√©n szerepelnek a H√°gai-feljelent√©sben, mint a nemzetk√∂zi jog szerint is √©rv√©nytelen, er√Ķszak hat√°s√°ra bevezetett hat√°lytalan, ez√©rt jogel√Ķdk√©nt √©s hivatkoz√°si alapk√©nt nem alkalmazhat√≥ rendelkez√©s. De ezt Orosh√°zinak is illene tudni.
A Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam ma is l√©tezik, mert nem sz√Ľnt meg, sem a n√©met, sem a szovjet, sem az izraeli megsz√°ll√°s alatt, mert "jogs√©rt√©s jogot nem alap√≠that". M√°rpedig a nemzetk√∂zi jog √©s az ENSZ alapokm√°nya is semmisnek tekinti a megsz√°ll√°s alatt hozott t√∂rv√©nyeket, rendelkez√©seket √©s a megsz√°ll√°s megsz√Ľnt√©vel vissza kell √°ll√≠tani az utols√≥ hat√°lyos √©s √©rv√©nyes jogrendet, hacsak n√©pszavaz√°s err√Ķl m√°sk√©nt nem d√∂nt, de ehhez nem el√©g az 51%, hanem 4/5, vagyis 80%-os elfogadotts√°g kell. Am√ļgy pont az ilyen "perekn√©l" kellene Minda Zoli √©s Borb√©ly seg√≠ts√©g√©t k√©rni ak√°r megb√≠z√°s n√©lk√ľli √ľgyviv√Ķk√©nt, mert m√°r lobogtatt√°k volna is a k√ļria nyilatkozat√°t, miszerint a magyar b√≠r√≥s√°gnak nevezett gy√ľlekezetek NEM JOGK√ČPESEK!
Orosh√°zi azt is elfelejtette megeml√≠teni, hogy a "b√≠r√≥s√°g" a saj√°t √©rv√©nytelen jogrendszer√ľket er√Ķszakot alkalmaz√≥ karhatalommal tudja csak √©rv√©nyes√≠theti, ahogy ez egy diktat√ļr√°ban szok√°s, de att√≥l m√©g nem lesz jogszer√Ľ, vagy √©rv√©nyes a d√∂nt√©s. √Čs m√©g egy apr√≥s√°got elfelejtett megeml√≠teni: mondja el a b√≠r√≥n√Ķ (b√°r ebben a kontextusban csak jogismerettel rendelkez√Ķ hatalmi megb√≠zott), hogy melyik n√©pszavaz√°ssal elfogadott √©s hiteles√≠tett alkotm√°nyra hivatkozva, √©s felhatalmaz√°sa alapj√°n l√°tja el a jogi elj√°r√°s levezet√©s√©t...

#34. T√∂rv√©nybe kell iktatni, hogy senki, semmir√Ķl ne tudhasson. Ha m√©gis megtud valamit valamelyik, m√©ly hallgat√°s mellett √°llampolg√°ri k√∂teless√©ge √∂ngyilkoss√°got elk√∂vetni...
(Ennek diktatórikus formájában az "állam" nem követeli az öngyilkosságot, hanem közpénzen végrehajtja a likvidálást, ezzel is kímélve a hallottaktól döbbent állampolgár megroggyant idegzetét, és levéve a gondot a válláról, mert ez egy "gondoskodó állam".)

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 86% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 14% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum