Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Oszoljunk kérem, oszoljunk! Három ember már tömeg...
Oszoljunk kérem, oszoljunk! Három ember már tömeg...Európa bekerítése, kényszerhelyzetbe hozása és feldarabolásának szándéka, tekintve a kialakított és nem spontán kialakult körülményeket, megköveteli egy "világkörkép" bemutatásán keresztül, párhuzamot vonva Magyarország feldarabolásával, feltárni a cionizmus ködébe burkolt valódi elképzeléseket és a végrehajtás módozatait. A Trianon előtti Magyarország felaprítását ugyanaz az "eszme" tette lehetővé, mint most Európáét. Magyarország esetében is el kellett érni, hogy idegen, magyarellenes irányítás alá kerüljön a soknemzetiségű, de egységben, a Szent Korona oltalma alatt még létező, lassú kínhalálra ítélt ország, ahogy a Lisszaboni Szerződés szerint egy, az európai tagországok nemzetállamai ellenes EU irányításnak is ugyanez a cionisták által kirótt feladata. A felbomlás ilyen idegenszívű, korrupt és nemezetek elleni irányítás mellett szükségszerű bekövetkezik, ám a legyengített tagországok már képtelenek az egyedi védekezésre olyan ellenségek mellett, mint az USA, Izrael, Nagy Britannia, Oroszország és Kína, valamint a beépített emberek, szervezetek és "kormányok".

Az EU létrehozása mellett valamikor hangzatos "irányvonalak" és "célkitűzések" szóltak. Valójában egy egységes, politikai, pénzügyi-gazdasági és katonai védekezésre képes, olyan európai tömb kialakítását lebegtették a tagországok állampolgárai előtt, amely zárt egységként is képes keleti -és nyugati függőségi viszonyok nélkül létezni. Sajnálatos módon az "ismertetésekből" kimaradt Európa keleti és közel-keleti, mesterségesen, erőszakkal és korrupcióval kialakított energiafüggősége, a technológiák "kivándoroltatása", az "agyelszívás" és a "beépített ellenségek" ismertetése, valamint természetesen a belső ellenségek számának növelése. Az egységes európai irányítás ahhoz kellett, hogy egy áruló központi hatalom kényszeríthessen minden országot a közös akaratnak beállított öngyilkos lépésekre. Mindezek létrehozásához és megvalósításához csak egyetlen elhelyezett "időzített bomba" kellett, amit világszerte úgy ismernek, hogy "demokrácia", vagy a gyakorlatban megvalósított formájaként a "judeodemokrácia", bár a kettő köszönő viszonyban sincs egymással. A korábban "megálmodott szocializmus", ami későbbi folyományként az elképzelések szerint, "kommunizmust" eredményezhetett volna, bolsevik terrorban vérzett el, viszont a kíméletlen, tömeggyilkos diktatúrák ezen mintái azóta is "példaként" szolgálnak.

Az humánus elvek és ideológiák szöges ellentétei és ellenségei a klánok uralmának. Márpedig az ókorban és a középkorban is az erősebb ország felett rendelkező királyok hajtották igába, vagy foglalták el a gyengébb országokat, tették vazallusaikká a legyőzött uralkodókat, kényszerítették adófizetésre a veszteseket. Európa leigázása már a "kapitalista" ipar megjelenése előtt, Európa megszállásával elkezdődött. Történetesen Mátyás volt, az egyetlen és olyan európai uralkodó utolsóként, aki még nem fertőződött meg az Európát már akkor is rágó, és részben már megemésztő, zsidó bankárokon keresztül végrehajtott hatalomátvétel "dinasztikus eredményeitől', az arisztokráciaként és uralkodókként Európára telepedő, akkor még csak zsidó ideológiát terjesztőktől. Az ősi szkíta kereszténységből és Krisztus tanításaiból, valamint a zsidó vallásból, a zsidók által kialakított judeokereszténységből hozták létre a második csapást, a hamis vallást, ami azt a célt szolgálja, hogy a múltjától megfosztott emberek hitüket is elveszítsék, miután felszínre kerülnek a hamis alapok. A kis kitérő azért volt szükséges, mert "Európa ki/szét/elrablása" már Krisztus előtt elkezdődött, és várhatóan 2017-ig véget is ér.


Európa "egyesítése" lehetővé tette Európa egységes gazdasági és pénzügyi kifosztását, amit első fázisban az amerikai "ingatlan finanszírozási válsággal" indítottak be. A tagországok Goldman-Sachs, IMF, Világbank, majd EKB és az ESM által kerültek további kirablásra, leépítésre, miközben amerikai mintára és nyomásra kitelepítették az ipar jelentős részét a Távol-Keletre. Ez utóbbit könnyen megtehették, mert az egész világot behálózó "vállalati rendszerben" minden multi és bank mindennek részese.
A jelenlegi energia-válsághelyzet megteremtéséhez két tényező megteremtésére mindenképp szükség volt. Először a független energiaellátáshoz szükséges energiahordozó spektrumot kellett fosszilis, elsősorban gáz és olajalapú felhasználásra korlátozni. A csernobili és fukushimai atomkatasztrófák elegendőnek bizonyultak bebizonyítani, hogy az atomenergia felhasználása potenciális veszélyt jelent. Másodsorban a Európa gáz -és olajtartalékait kellett elérhetetlenné tenni, amihez Görögország, Törökország és Ciprus égei-tengeri, és a Leviatan-medencében, valamint Magyarország, a Kárpát-medencében lévő tartalékait kellett megszerezni és "zárolni".

Görögország berángatása az EU-ba, majd a ciprusi görög állam létrehozásának legfontosabb céljaként a gázmezők megszerzése szerepelt, ami "ciprusi gázfosztás" néven vált ismertté. Görögország függőségi viszonyát a Goldman-Sachs hozta létre, lenullázva Görögországot, és leválasztva róla Ciprus görögök lakta részét. 1976-óta ismert volt, hogy a Leviathan-medence a Földközi-tengeren hatalmas gázkészleteket tartalmaz, ahogy az Égei-tenger is. A ciprusi bankbotrány adta (nem véletlenül) a lehetőséget a Goldman-Sachs és az oroszok részére, hogy megosztozzanak a gázvagyonon, miközben Putyin megszabadult az oroszországi oligarchák (magyarul tolvajok, rablók, rablógyilkosok) túlnyomó részétől, azzal, hogy az orosz néptől ellopott vagyon jelentős részét ciprusi offshore számlákon tartották, amikből a Goldman-Sachs által felpumpált görög "államadósságot" finanszírozták. A "ciprusi bankrendszer" stabilizálásának áraként, orosz oligarchák "befektetései" és a FED irányítású EKB és Goldman-Sachs "jóváírásai" szolgáltak konszolidációs fedezetként.

Magyarország gyakorlatilag 1944. március 19-i dátummal német megszállás alá került. 1945. április 4-től hivatalosan 1989-ig szovjet megszállás alatt egy diktatúra "Magyar Népköztársaság" fedőneve, majd 1989-től 2011-ig népi felhatalmazás és népszavazás megerősítése nélküli "Magyar Köztársaság" néven került izraeli fennhatóság alá. 2011-ben csak annyi változott, hogy a név "Magyarországra" rövidült, viszont már 1989-előtt, a 80-as évek végén és a 90-es évek elején kiderült, hogy nagy, 6000 méter alatti mélységekben hatalmas, felgyűrődéses gáztárolók találhatók (amit félrevezetően palagáznak neveznek), nem is egy, melyek kapacitása méltán tüzelte fel Izrael kapzsiságát. Nem mellesleg, a Világbank megtiltotta a 5000 méter alatti gőzkincs feltárását és hasznosítását is. A tiszaalpári 5400 m-es lyuk talpon 1200 bar nyomáson termelt gőzt 1990-ben. A lyukat a Világbank betemettette, ahogy a szinte felmérhetetlen termálvízkincset sem engedik kiaknázni. Az erre a célra zárolt kutakat sem engedik felhasználni. Magyarország jelenleg csak a megszállt Palesztina és Ujgurisztán szintjén létezik.

Ha megvizsgáljuk a világ fosszilis energiahordozó ellátását, egyértelműen látszik, hogy Európát függővé tették. A közel-keleti vonalat lezárták. A Leviathan-medence esetében úgy tesznek, mintha nem is létezne. Magyarország természeti kincseit zárolták és kiárusították a demokratának, liberálisnak és konzervatívnak nevezett, de egy gazdájú helytartó "kormányok". A Hruscsov által már 1954-ben előkészített ukrajnai orosz energiahordozó csatornák az EU "irányítás" ismételt, számolhatatlanul sokadik árulása következtében Putyinból csak egy vállvonogatást váltott ki, amikor az EU vezetése nem engedte a Déli-Áramlat megépítését Bulgáriának. A lengyel palagáz-kitermelés megakadályozása érdekében, Oroszország, és a "nyugat", valamint Izrael, közösen lemészárolták az ellenálló lengyel kormányt. Az USA palagáz-kitermelésére hivatkozva saját ellátásból fedezi szükségleteit. Kína orosz és iráni energiahordozókkal, de a Kínai-tenger gázmezőihez nem engedik hozzáférni.


Európa ellenségeit elsősorban Európában kell keresni, élükön a német tehénnel, az izrael-barát francia hazaáruló "vezetéssel", a brit mindenkit kifosztó City of Londonba tömörült irányítással, mert nem a brit nép fosztotta ki Európát és nem a német vagy francia emberek, hanem a bankárkaszt nemtelen, identitás nélküli, embertelen pszichopata férgei. A Római-klub, a Párizsi-klub, A Londoni-klub és a Berlini-klub, valamint a brüsszeli "irányítás", bár ezekhez az állampolgároknak semmi közük, legfeljebb csak áldozatként. Bármennyire nehéznek tűnik életben maradni ebben a "rendszerben", elkerülni az ukrajnai vagy palesztin állapotokat csak egyféleképp lehet. Ha az emberek kiveszik az irányítást a hazaáruló kormányok kezéből. A nulláról kezdés hasonló Új-Oroszország harcához, vagy Izland váltásához, de meg kell szabadulni a hatalombitorló államnak nevezett bűnszövetkezet pénzétől és bankjaitól is. Hogy ki hazaáruló, beépített spicli, zsoldos, vagy bérgyilkos, a harc során kiderül.

A jelenlegi helyzetben nincs békés megoldás, de változást előidézni értelmetlen és eredménytelen tüntetésekkel, mint a hatalom által felkínált és egyetlen megoldásként sugallt lehetőséggel, amelyekkel csak annyira lehet elérni, mint Ukrajnában, Kijevben, vagy az "Arab Tavasz" által sújtott országokban, vagyis semmit. Itt, a magukat liberális baloldalinak mondott, a FIDESZ-KDNP rablóbandával azonos bűnlajstromú, összetételű és ugyanolyan cionista érdekeket kiszolgáló és részét képezők mellett, Ukrajnában az intő példaként is szolgáló, az ukránok nyakába ültetett Valcman (Porosenko), Kapelman (Timosenko), Kolomovszkij, Klicsko és hasonló kazár zsidók által becsapott, kifosztott és még nagyobb nyomorba döntött embereket akarják rávenni, hogy támogassák saját rabszolgaságuk fenntartását és "új alapokra" helyezését.


Magyarország számára is megtöltötték a méregpoharat. Egyik oldalon a FIDESZ-KDNP hatalombitorló bábkormány sorozatos és egyre inkább népesebb plénum elé kerülő visszaélései, csalásai, népnyúzó és jogellenes rendelkezései, halálos áldozatai, és az ország nyomora áll büntetendő és megtorlandó cselekményként, a másikon az ellenük uszító bűntársaik, a másik hasonló bűnbanda, akik még üzlettársaikként is segédkeznek. Jellemző Gyurcsányékra, hogy pofátlanságuk nem ismer határt.
"Mindenki, akinek problémája van a rendszerrel, jöjjön el december 16-án tüntetni..."
2006. október 23-án Orbán gondoskodott a "népi felhozatalról", és Gyurcsány verette, lövette és vízágyúztatta a tömeget, készenlétbe helyezve az idegen haderőt a "lázadás" leveréséhez. Most fordított felállást akarnak, de a kijevi példa szerint arra is lehet számítani, hogy itt is előkerül egy vagy több "mesterlövész bérgyilkos", aki vagy akik, a tüntetőkbe és a karhatalomba is belelőnek a "hangulat fokozása érdekében". A cél nem kormányváltás, hanem anarchikus állapotok előidézése és erre hivatkozva katonai irányítás bevezetése.

Ha december 16-ra túl kevés amerikai, brit, német, izraeli ügynök, ütődött, felbérelt és kollaboráns, valamint a társadalom legalját és legbutább részét képező futballhuligán jönne össze a nemlétező "rendszert leváltani", még mindig megpróbálkozhatnak a Jobbikkal, mint "aranytartalékkal", vagy a január 1-el életbe lépő Eurázsiai Szabadkereskedelmi Egyezmény örömére, az ukrajnai gázvezetékek felrobbantásával, illetve az ebből fakadó gáz -és villanyhiány miatti elégedetlenség kihasználásával. Végső esetben, a FIDESZ-KDNP által "módosított" választási törvényhez hasonlóan - amikor is a "kétharmadhoz" elég már az is, ha három ember szavaz, és a FIDESZ-re ebből kettő, az Orbán és a Gyurcsány - mert ebben az esetben is a "három ember már tömeg". Szerencsére nincs rendszer, amit meg lehetne dönteni, mert nincs népszavazással elfogadott újabb alkotmány sem, ami az 1944. március 18-án nemzetgyűlés és népszavazás által is elfogadott és megszavazott Magyar Alkotmányt felülírná. Csak megszállás van 70 éve... amit most a katonai irányításra váltva láncreakciószerűen el akarnak indítani Európában.


A helyzet az USA szerint megérett rá. A britek, franciák, olaszok, de a spanyolok, portugálok görögök és a skótok is kilépnének. Az s. 2277-es amerikai törvény életbe léptetése , vagyis az amerikai főparancsnokságú katonai irányítás európai bevezetése, küszöbön áll, mi több, sürgőssé vált. McKáin szenátor nem hazudtolta meg önmagát. Olyan patkány, amilyennek látszik. Az "Orbán-kormányt" neonácinak beállítani, a régi zsidó trükk, amikor soraikból kerülnek ki fasiszták és a "sértettek" is, viszont az előkészítés sem volt elég alapos. Ukrajnában is kilóg a lóláb. A neonácinak nevezett Jobb Szektor segítette hatalomra, és tartja ott, a zsidó kormányt, ami törvénybe iktatta az idegen állampolgárok kinevezhetőségét, és amit már meg is tettek. Valamikor, nem is olyan régen, tettem egy olyan kijelentést, hogy "Magyarország olyan szegény, hogy nálunk még a nácik, fasiszták is zsidók, mert a magyaroknak nem telik rá...".
Az amerikai vezetésű európai katonai irányítás pedig azt jelenti, hogy a tagországok hadseregeit más tagországok lakossága ellen vetik be, likvidálják a "rendszerük" ellen fellépőket, teljesen kirabolják, elfoglalják Európát, és az európai hadseregeket háborúra kényszerítik Oroszországgal.

A facebookon nem véletlenül jelent meg felhívás a Magyarországon élő zsidók felé: Link Amit főztek, velünk akarják megetetni, de biztos távolból... és ez nem csak a polgárháború kirobbantásának szándéka...

/Tulok/

  Hozzászólások
#61 | Tulok - 2014.12.15. 05:14:11
Hunicilin! Szellemi-erkölcsi céljaid tiszteletre méltók, azonban "embercsoportnak" minősíteni nem ember kategóriába tartozókat, mégis vizsgálandó kérdés. A korábban is nyíltan öldöklő zsidók saját felelősségre vonásuk ellen találták ki a "demokrácia és humanitás" elvére hivatkozó halálbüntetés eltörlési maszlagot, amit elsőként maguk nem tartanak be, de megvédi őket a "demokratikus" felelősségre vonás halálos következményeitől. Ez hasonló, mint a Biblia által is tiltott vérfertőzés, amit lehet úgy is értelmezni íróik alapján (zsidók), hogy nem szeretnének "konkurenciát". Demokratikusnak nevezett rendszerek a középkorban nem léteztek, ahogy az ókori "demokráciák" is csak egy réteg felé mutattak demokratikushoz hasonló jegyeket. A genetikai hiba elég kézzelfogható, ezért nem beszélnék idegen lélekről, hanem a lélek hiányáról. A"szabadság-egyenlőség-testvériség" kihirdetése mindössze ahhoz kellet, hogy a zsidóság letelepedhessen a normális népességgel azonos jogok mellett Európában. Innentől lehet számítani Európa haláltusáját. A pszichopatások csoportjait pedig már többször és részletesen tárgyaltuk az oldalon. Ami fegyverkezésre fordított költségek felhasználását illeti, egyetértünk, viszont a parazitákat az ősi szkíták sem tűrték el. A "sötétségben tartás" valójában azt jelenti, hogy a tudatlan ember kevésbé védekezésképes. Logikájuk alapja, hogy az embertömegek ne ismerjék valós történelmük, elvehető hitük legyen, amihez általuk gyártott vallás adja az alapot, és a társadalmi rendszerformák kialakításával megszabják a viselkedési irányvonalakat, így érdekeiknek megfelelően irányítani képesek a jövőbeli eseményeket.
Amúgy a kis lélek keveset tesz hozzá a kollektív tudathoz. A nagyobb többet, a lelketlen meg semmit, ezért kell keveredniük a gójokkal, amit a genetikai hibák halmozódása is indokol. Némely egyedeik pont a keveredés miatt tesznek szert némi lélekmorzsára, de ha a "részarány" eléri a kritikus mértéket, újabb és újabb Herzl Tivadarok kellenek a genetikai hibák mértékének szinten tartásához.

Seráf! Épp készültem kiadni a körözést ismeretlen tettes ellen, aki eltávolított az oldalról. Amint látod, termékeny diskurzus alakult ki Hunicilinnel, bár Ő alapvetően türelmesebb, mint én, beleesve abba hibába, hogy ott is embert keressen, ahol vagy akikben nincs. A mentális megoldások keresése a humánusabb és türelmesebb módszer. Nálam, Aramisnál és Piskótánál, valamint legtöbb barátunknál türelmetlenebb kivitelezések kerülnek előtérbe, mert bár hiszünk az örök életben, csak azt nem tudjuk, örülni fogunk-e majd neki, és ha "felhőnkön üldögélve" kell végignéznünk azt a szemétséget ami itt folyik.
Ami pedig István szerepét illeti, már korábban is említettem, hogy szerepe és tettei negatív vagy pozitív értékelés szintjén is megérnének legalább egy patikamérleget, amire feltehetnénk mindazt ami mellette vagy ellene szól. Saját ismereteim alapján képzett véleményem szerint István csak azért lett "szent", mert a nyugat érdekeinek megfelelően elárulta a magyarságot. Sajnos ez manapság is mindennapos...
#62 | Seraf - 2014.12.15. 07:17:40
Tulok .

A körözvény felesleges lett volna az eltávolításért : Ha csak számon nem akarod kérni ér -
te a Teremtőt ; Ez esetben megeshet, hogy hamar mellettem találtad volna magad, s bár
hiszünk az örök életben, de a mélyreható beszélgetések mellett sem biztos, hogy örültél
volna ennek a lehetőségnek - Ha tévednék, akkor legközelebb igénylem a jelenléted, de
a jóízű, éjszakába nyúló eszmecserének van némi kardiológiai ( katéterezési ) árnyoldala .

Valójában nem szólaltam volna meg, mivel van pótólni való dolgom és lemaradásom, plusz
nyugalomra vagyok ítélve, de azt gondolom, hogy az államalapító gyalázása nem ennek a
a portálnak a sajátossága - Vagy mégis ? A türelmet emiatt említettem és kérdeztem { A
mézes-mázas ( történelem hiányos ) szkítázás közben mi célból kell egy államalapítót gya -
lázni ? Kinek a megrendelésére ? Persze, hogy eltüntette azt a három "normáltalant", akik
már ezer évvel ezelőtt ( bizánci - római - német unszolásra / segítséggel ) négy részre a -
karták szaggatni az országot. Mit kellett volna tennie ? Milyen ország lenne ha nem teszi ?
A kérdésekre nagyon egyszerű a válasz. Ezt a témát / témakört már érintettük korábban }

Lehet van némi félreértés is. Vagy én érzem, hogy van. Aramis jelzése nem hozzám szólt .
#63 | naiv - 2014.12.16. 20:24:59
Seraf, inkább legyen
reality in a fairy tale
vagy

reality tales - realitás a mesékben
Wink
#64 | naiv - 2014.12.16. 20:28:47
Hunicilli
A halálbüntetés az én meglátásom szerint azért kerülendő megoldás, mert az elpusztított testhez tartozó lélek emiatt állhat vissza a sor végére hogy újra megkezdhesse fejlődését, tapasztlat szerzését.

Ebben van igazság, DE nézzük meg spirituális oldalról is.
Pár mondatodból átérződik nyitottságod.
(Tulok legfeljebb ráncolja homlokát)

Shock

1. van lelke, az újbóli leszületést azért megelőzi pár dolog, pl megmutatják neki, hogy az előző élete a fejlődését szolgálta-e, vagy csak egy tesztet futtatott, (nem egyszerű szembe nézned önmagaddal)
2. nincs lelke akkor számára a történetnek vége. Természetesen így is küldhetik újból, de soha nem fogja felfogni és továbblépése is kizárt, marad droid,
3. a reptiliánoknak és az arkhóniaknak uralma lejárt, különben sem képesek lelket alkotni,
4. a harc a lelkekért folyik,
5. mire mindez bekövetkezik, már nem ugyanarra Földre fogunk kerülni

A történet azért még ennél is bonyolultabb, mivel nem ismerjük, mit is szeretne az Egy (melynek mindannyian részei vagyunk) megtapasztalni.


XXXXXXXXXXXXXXX

Érdekes, női szellemiség dominanciáját érzem nálad.

Megtudható, miért választottad ezt a nick nevet?

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 25% [1 szavazat]
Jó 25% [1 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum