NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Oszoljunk k√©rem, oszoljunk! H√°rom ember m√°r t√∂meg...
Oszoljunk k√©rem, oszoljunk! H√°rom ember m√°r t√∂meg...Eur√≥pa beker√≠t√©se, k√©nyszerhelyzetbe hoz√°sa √©s feldarabol√°s√°nak sz√°nd√©ka, tekintve a kialak√≠tott √©s nem spont√°n kialakult k√∂r√ľlm√©nyeket, megk√∂veteli egy "vil√°gk√∂rk√©p" bemutat√°s√°n kereszt√ľl, p√°rhuzamot vonva Magyarorsz√°g feldarabol√°s√°val, felt√°rni a cionizmus k√∂d√©be burkolt val√≥di elk√©pzel√©seket √©s a v√©grehajt√°s m√≥dozatait. A Trianon el√Ķtti Magyarorsz√°g felapr√≠t√°s√°t ugyanaz az "eszme" tette lehet√Ķv√©, mint most Eur√≥p√°√©t. Magyarorsz√°g eset√©ben is el kellett √©rni, hogy idegen, magyarellenes ir√°ny√≠t√°s al√° ker√ľlj√∂n a soknemzetis√©g√Ľ, de egys√©gben, a Szent Korona oltalma alatt m√©g l√©tez√Ķ, lass√ļ k√≠nhal√°lra √≠t√©lt orsz√°g, ahogy a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s szerint egy, az eur√≥pai tagorsz√°gok nemzet√°llamai ellenes EU ir√°ny√≠t√°snak is ugyanez a cionist√°k √°ltal kir√≥tt feladata. A felboml√°s ilyen idegensz√≠v√Ľ, korrupt √©s nemezetek elleni ir√°ny√≠t√°s mellett sz√ľks√©gszer√Ľ bek√∂vetkezik, √°m a legyeng√≠tett tagorsz√°gok m√°r k√©ptelenek az egyedi v√©dekez√©sre olyan ellens√©gek mellett, mint az USA, Izrael, Nagy Britannia, Oroszorsz√°g √©s K√≠na, valamint a be√©p√≠tett emberek, szervezetek √©s "korm√°nyok".

Az EU l√©trehoz√°sa mellett valamikor hangzatos "ir√°nyvonalak" √©s "c√©lkit√Ľz√©sek" sz√≥ltak. Val√≥j√°ban egy egys√©ges, politikai, p√©nz√ľgyi-gazdas√°gi √©s katonai v√©dekez√©sre k√©pes, olyan eur√≥pai t√∂mb kialak√≠t√°s√°t lebegtett√©k a tagorsz√°gok √°llampolg√°rai el√Ķtt, amely z√°rt egys√©gk√©nt is k√©pes keleti -√©s nyugati f√ľgg√Ķs√©gi viszonyok n√©lk√ľl l√©tezni. Sajn√°latos m√≥don az "ismertet√©sekb√Ķl" kimaradt Eur√≥pa keleti √©s k√∂zel-keleti, mesters√©gesen, er√Ķszakkal √©s korrupci√≥val kialak√≠tott energiaf√ľgg√Ķs√©ge, a technol√≥gi√°k "kiv√°ndoroltat√°sa", az "agyelsz√≠v√°s" √©s a "be√©p√≠tett ellens√©gek" ismertet√©se, valamint term√©szetesen a bels√Ķ ellens√©gek sz√°m√°nak n√∂vel√©se. Az egys√©ges eur√≥pai ir√°ny√≠t√°s ahhoz kellett, hogy egy √°rul√≥ k√∂zponti hatalom k√©nyszer√≠thessen minden orsz√°got a k√∂z√∂s akaratnak be√°ll√≠tott √∂ngyilkos l√©p√©sekre. Mindezek l√©trehoz√°s√°hoz √©s megval√≥s√≠t√°s√°hoz csak egyetlen elhelyezett "id√Ķz√≠tett bomba" kellett, amit vil√°gszerte √ļgy ismernek, hogy "demokr√°cia", vagy a gyakorlatban megval√≥s√≠tott form√°jak√©nt a "judeodemokr√°cia", b√°r a kett√Ķ k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban sincs egym√°ssal. A kor√°bban "meg√°lmodott szocializmus", ami k√©s√Ķbbi folyom√°nyk√©nt az elk√©pzel√©sek szerint, "kommunizmust" eredm√©nyezhetett volna, bolsevik terrorban v√©rzett el, viszont a k√≠m√©letlen, t√∂meggyilkos diktat√ļr√°k ezen mint√°i az√≥ta is "p√©ldak√©nt" szolg√°lnak.

Az hum√°nus elvek √©s ideol√≥gi√°k sz√∂ges ellent√©tei √©s ellens√©gei a kl√°nok uralm√°nak. M√°rpedig az √≥korban √©s a k√∂z√©pkorban is az er√Ķsebb orsz√°g felett rendelkez√Ķ kir√°lyok hajtott√°k ig√°ba, vagy foglalt√°k el a gyeng√©bb orsz√°gokat, tett√©k vazallusaikk√° a legy√Ķz√∂tt uralkod√≥kat, k√©nyszer√≠tett√©k ad√≥fizet√©sre a veszteseket. Eur√≥pa leig√°z√°sa m√°r a "kapitalista" ipar megjelen√©se el√Ķtt, Eur√≥pa megsz√°ll√°s√°val elkezd√Ķd√∂tt. T√∂rt√©netesen M√°ty√°s volt, az egyetlen √©s olyan eur√≥pai uralkod√≥ utols√≥k√©nt, aki m√©g nem fert√Ķz√Ķd√∂tt meg az Eur√≥p√°t m√°r akkor is r√°g√≥, √©s r√©szben m√°r megem√©szt√Ķ, zsid√≥ bank√°rokon kereszt√ľl v√©grehajtott hatalom√°tv√©tel "dinasztikus eredm√©nyeit√Ķl', az arisztokr√°ciak√©nt √©s uralkod√≥kk√©nt Eur√≥p√°ra teleped√Ķ, akkor m√©g csak zsid√≥ ideol√≥gi√°t terjeszt√Ķkt√Ķl. Az √Ķsi szk√≠ta kereszt√©nys√©gb√Ķl √©s Krisztus tan√≠t√°saib√≥l, valamint a zsid√≥ vall√°sb√≥l, a zsid√≥k √°ltal kialak√≠tott judeokereszt√©nys√©gb√Ķl hozt√°k l√©tre a m√°sodik csap√°st, a hamis vall√°st, ami azt a c√©lt szolg√°lja, hogy a m√ļltj√°t√≥l megfosztott emberek hit√ľket is elvesz√≠ts√©k, miut√°n felsz√≠nre ker√ľlnek a hamis alapok. A kis kit√©r√Ķ az√©rt volt sz√ľks√©ges, mert "Eur√≥pa ki/sz√©t/elrabl√°sa" m√°r Krisztus el√Ķtt elkezd√Ķd√∂tt, √©s v√°rhat√≥an 2017-ig v√©get is √©r.


Eur√≥pa "egyes√≠t√©se" lehet√Ķv√© tette Eur√≥pa egys√©ges gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi kifoszt√°s√°t, amit els√Ķ f√°zisban az amerikai "ingatlan finansz√≠roz√°si v√°ls√°ggal" ind√≠tottak be. A tagorsz√°gok Goldman-Sachs, IMF, Vil√°gbank, majd EKB √©s az ESM √°ltal ker√ľltek tov√°bbi kirabl√°sra, le√©p√≠t√©sre, mik√∂zben amerikai mint√°ra √©s nyom√°sra kitelep√≠tett√©k az ipar jelent√Ķs r√©sz√©t a T√°vol-Keletre. Ez ut√≥bbit k√∂nnyen megtehett√©k, mert az eg√©sz vil√°got beh√°l√≥z√≥ "v√°llalati rendszerben" minden multi √©s bank mindennek r√©szese.
A jelenlegi energia-v√°ls√°ghelyzet megteremt√©s√©hez k√©t t√©nyez√Ķ megteremt√©s√©re mindenk√©pp sz√ľks√©g volt. El√Ķsz√∂r a f√ľggetlen energiaell√°t√°shoz sz√ľks√©ges energiahordoz√≥ spektrumot kellett fosszilis, els√Ķsorban g√°z √©s olajalap√ļ felhaszn√°l√°sra korl√°tozni. A csernobili √©s fukushimai atomkatasztr√≥f√°k elegend√Ķnek bizonyultak bebizony√≠tani, hogy az atomenergia felhaszn√°l√°sa potenci√°lis vesz√©lyt jelent. M√°sodsorban a Eur√≥pa g√°z -√©s olajtartal√©kait kellett el√©rhetetlenn√© tenni, amihez G√∂r√∂gorsz√°g, T√∂r√∂korsz√°g √©s Ciprus √©gei-tengeri, √©s a Leviatan-medenc√©ben, valamint Magyarorsz√°g, a K√°rp√°t-medenc√©ben l√©v√Ķ tartal√©kait kellett megszerezni √©s "z√°rolni".

G√∂r√∂gorsz√°g ber√°ngat√°sa az EU-ba, majd a ciprusi g√∂r√∂g √°llam l√©trehoz√°s√°nak legfontosabb c√©ljak√©nt a g√°zmez√Ķk megszerz√©se szerepelt, ami "ciprusi g√°zfoszt√°s" n√©ven v√°lt ismertt√©. G√∂r√∂gorsz√°g f√ľgg√Ķs√©gi viszony√°t a Goldman-Sachs hozta l√©tre, lenull√°zva G√∂r√∂gorsz√°got, √©s lev√°lasztva r√≥la Ciprus g√∂r√∂g√∂k lakta r√©sz√©t. 1976-√≥ta ismert volt, hogy a Leviathan-medence a F√∂ldk√∂zi-tengeren hatalmas g√°zk√©szleteket tartalmaz, ahogy az √Čgei-tenger is. A ciprusi bankbotr√°ny adta (nem v√©letlen√ľl) a lehet√Ķs√©get a Goldman-Sachs √©s az oroszok r√©sz√©re, hogy megosztozzanak a g√°zvagyonon, mik√∂zben Putyin megszabadult az oroszorsz√°gi oligarch√°k (magyarul tolvajok, rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok) t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t√Ķl, azzal, hogy az orosz n√©pt√Ķl ellopott vagyon jelent√Ķs r√©sz√©t ciprusi offshore sz√°ml√°kon tartott√°k, amikb√Ķl a Goldman-Sachs √°ltal felpump√°lt g√∂r√∂g "√°llamad√≥ss√°got" finansz√≠rozt√°k. A "ciprusi bankrendszer" stabiliz√°l√°s√°nak √°rak√©nt, orosz oligarch√°k "befektet√©sei" √©s a FED ir√°ny√≠t√°s√ļ EKB √©s Goldman-Sachs "j√≥v√°√≠r√°sai" szolg√°ltak konszolid√°ci√≥s fedezetk√©nt.

Magyarorsz√°g gyakorlatilag 1944. m√°rcius 19-i d√°tummal n√©met megsz√°ll√°s al√° ker√ľlt. 1945. √°prilis 4-t√Ķl hivatalosan 1989-ig szovjet megsz√°ll√°s alatt egy diktat√ļra "Magyar N√©pk√∂zt√°rsas√°g" fed√Ķneve, majd 1989-t√Ķl 2011-ig n√©pi felhatalmaz√°s √©s n√©pszavaz√°s meger√Ķs√≠t√©se n√©lk√ľli "Magyar K√∂zt√°rsas√°g" n√©ven ker√ľlt izraeli fennhat√≥s√°g al√°. 2011-ben csak annyi v√°ltozott, hogy a n√©v "Magyarorsz√°gra" r√∂vid√ľlt, viszont m√°r 1989-el√Ķtt, a 80-as √©vek v√©g√©n √©s a 90-es √©vek elej√©n kider√ľlt, hogy nagy, 6000 m√©ter alatti m√©lys√©gekben hatalmas, felgy√Ľr√Ķd√©ses g√°zt√°rol√≥k tal√°lhat√≥k (amit f√©lrevezet√Ķen palag√°znak neveznek), nem is egy, melyek kapacit√°sa m√©lt√°n t√ľzelte fel Izrael kapzsis√°g√°t. Nem mellesleg, a Vil√°gbank megtiltotta a 5000 m√©ter alatti g√Ķzkincs felt√°r√°s√°t √©s hasznos√≠t√°s√°t is. A tiszaalp√°ri 5400 m-es lyuk talpon 1200 bar nyom√°son termelt g√Ķzt 1990-ben. A lyukat a Vil√°gbank betemettette, ahogy a szinte felm√©rhetetlen term√°lv√≠zkincset sem engedik kiakn√°zni. Az erre a c√©lra z√°rolt kutakat sem engedik felhaszn√°lni. Magyarorsz√°g jelenleg csak a megsz√°llt Palesztina √©s Ujguriszt√°n szintj√©n l√©tezik.

Ha megvizsg√°ljuk a vil√°g fosszilis energiahordoz√≥ ell√°t√°s√°t, egy√©rtelm√Ľen l√°tszik, hogy Eur√≥p√°t f√ľgg√Ķv√© tett√©k. A k√∂zel-keleti vonalat lez√°rt√°k. A Leviathan-medence eset√©ben √ļgy tesznek, mintha nem is l√©tezne. Magyarorsz√°g term√©szeti kincseit z√°rolt√°k √©s ki√°rus√≠tott√°k a demokrat√°nak, liber√°lisnak √©s konzervat√≠vnak nevezett, de egy gazd√°j√ļ helytart√≥ "korm√°nyok". A Hruscsov √°ltal m√°r 1954-ben el√Ķk√©sz√≠tett ukrajnai orosz energiahordoz√≥ csatorn√°k az EU "ir√°ny√≠t√°s" ism√©telt, sz√°molhatatlanul sokadik √°rul√°sa k√∂vetkezt√©ben Putyinb√≥l csak egy v√°llvonogat√°st v√°ltott ki, amikor az EU vezet√©se nem engedte a D√©li-√Āramlat meg√©p√≠t√©s√©t Bulg√°ri√°nak. A lengyel palag√°z-kitermel√©s megakad√°lyoz√°sa √©rdek√©ben, Oroszorsz√°g, √©s a "nyugat", valamint Izrael, k√∂z√∂sen lem√©sz√°rolt√°k az ellen√°ll√≥ lengyel korm√°nyt. Az USA palag√°z-kitermel√©s√©re hivatkozva saj√°t ell√°t√°sb√≥l fedezi sz√ľks√©gleteit. K√≠na orosz √©s ir√°ni energiahordoz√≥kkal, de a K√≠nai-tenger g√°zmez√Ķihez nem engedik hozz√°f√©rni.


Eur√≥pa ellens√©geit els√Ķsorban Eur√≥p√°ban kell keresni, √©l√ľk√∂n a n√©met teh√©nnel, az izrael-bar√°t francia haza√°rul√≥ "vezet√©ssel", a brit mindenkit kifoszt√≥ City of Londonba t√∂m√∂r√ľlt ir√°ny√≠t√°ssal, mert nem a brit n√©p fosztotta ki Eur√≥p√°t √©s nem a n√©met vagy francia emberek, hanem a bank√°rkaszt nemtelen, identit√°s n√©lk√ľli, embertelen pszichopata f√©rgei. A R√≥mai-klub, a P√°rizsi-klub, A Londoni-klub √©s a Berlini-klub, valamint a br√ľsszeli "ir√°ny√≠t√°s", b√°r ezekhez az √°llampolg√°roknak semmi k√∂z√ľk, legfeljebb csak √°ldozatk√©nt. B√°rmennyire neh√©znek t√Ľnik √©letben maradni ebben a "rendszerben", elker√ľlni az ukrajnai vagy palesztin √°llapotokat csak egyf√©lek√©pp lehet. Ha az emberek kiveszik az ir√°ny√≠t√°st a haza√°rul√≥ korm√°nyok kez√©b√Ķl. A null√°r√≥l kezd√©s hasonl√≥ √öj-Oroszorsz√°g harc√°hoz, vagy Izland v√°lt√°s√°hoz, de meg kell szabadulni a hatalombitorl√≥ √°llamnak nevezett b√Ľnsz√∂vetkezet p√©nz√©t√Ķl √©s bankjait√≥l is. Hogy ki haza√°rul√≥, be√©p√≠tett spicli, zsoldos, vagy b√©rgyilkos, a harc sor√°n kider√ľl.

A jelenlegi helyzetben nincs b√©k√©s megold√°s, de v√°ltoz√°st el√Ķid√©zni √©rtelmetlen √©s eredm√©nytelen t√ľntet√©sekkel, mint a hatalom √°ltal felk√≠n√°lt √©s egyetlen megold√°sk√©nt sugallt lehet√Ķs√©ggel, amelyekkel csak annyira lehet el√©rni, mint Ukrajn√°ban, Kijevben, vagy az "Arab Tavasz" √°ltal s√ļjtott orsz√°gokban, vagyis semmit. Itt, a magukat liber√°lis baloldalinak mondott, a FIDESZ-KDNP rabl√≥band√°val azonos b√Ľnlajstrom√ļ, √∂sszet√©tel√Ľ √©s ugyanolyan cionista √©rdekeket kiszolg√°l√≥ √©s r√©sz√©t k√©pez√Ķk mellett, Ukrajn√°ban az int√Ķ p√©ldak√©nt is szolg√°l√≥, az ukr√°nok nyak√°ba √ľltetett Valcman (Porosenko), Kapelman (Timosenko), Kolomovszkij, Klicsko √©s hasonl√≥ kaz√°r zsid√≥k √°ltal becsapott, kifosztott √©s m√©g nagyobb nyomorba d√∂nt√∂tt embereket akarj√°k r√°venni, hogy t√°mogass√°k saj√°t rabszolgas√°guk fenntart√°s√°t √©s "√ļj alapokra" helyez√©s√©t.


Magyarorsz√°g sz√°m√°ra is megt√∂lt√∂tt√©k a m√©regpoharat. Egyik oldalon a FIDESZ-KDNP hatalombitorl√≥ b√°bkorm√°ny sorozatos √©s egyre ink√°bb n√©pesebb pl√©num el√© ker√ľl√Ķ vissza√©l√©sei, csal√°sai, n√©pny√ļz√≥ √©s jogellenes rendelkez√©sei, hal√°los √°ldozatai, √©s az orsz√°g nyomora √°ll b√ľntetend√Ķ √©s megtorland√≥ cselekm√©nyk√©nt, a m√°sikon az ellen√ľk usz√≠t√≥ b√Ľnt√°rsaik, a m√°sik hasonl√≥ b√Ľnbanda, akik m√©g √ľzlett√°rsaikk√©nt is seg√©dkeznek. Jellemz√Ķ Gyurcs√°ny√©kra, hogy pof√°tlans√°guk nem ismer hat√°rt.
"Mindenki, akinek probl√©m√°ja van a rendszerrel, j√∂jj√∂n el december 16-√°n t√ľntetni..."
2006. okt√≥ber 23-√°n Orb√°n gondoskodott a "n√©pi felhozatalr√≥l", √©s Gyurcs√°ny verette, l√∂vette √©s v√≠z√°gy√ļztatta a t√∂meget, k√©szenl√©tbe helyezve az idegen hader√Ķt a "l√°zad√°s" lever√©s√©hez. Most ford√≠tott fel√°ll√°st akarnak, de a kijevi p√©lda szerint arra is lehet sz√°m√≠tani, hogy itt is el√Ķker√ľl egy vagy t√∂bb "mesterl√∂v√©sz b√©rgyilkos", aki vagy akik, a t√ľntet√Ķkbe √©s a karhatalomba is belel√Ķnek a "hangulat fokoz√°sa √©rdek√©ben". A c√©l nem korm√°nyv√°lt√°s, hanem anarchikus √°llapotok el√Ķid√©z√©se √©s erre hivatkozva katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se.

Ha december 16-ra t√ļl kev√©s amerikai, brit, n√©met, izraeli √ľgyn√∂k, √ľt√Ķd√∂tt, felb√©relt √©s kollabor√°ns, valamint a t√°rsadalom legalj√°t √©s legbut√°bb r√©sz√©t k√©pez√Ķ futballhulig√°n j√∂nne √∂ssze a neml√©tez√Ķ "rendszert lev√°ltani", m√©g mindig megpr√≥b√°lkozhatnak a Jobbikkal, mint "aranytartal√©kkal", vagy a janu√°r 1-el √©letbe l√©p√Ķ Eur√°zsiai Szabadkereskedelmi Egyezm√©ny √∂r√∂m√©re, az ukrajnai g√°zvezet√©kek felrobbant√°s√°val, illetve az ebb√Ķl fakad√≥ g√°z -√©s villanyhi√°ny miatti el√©gedetlens√©g kihaszn√°l√°s√°val. V√©gs√Ķ esetben, a FIDESZ-KDNP √°ltal "m√≥dos√≠tott" v√°laszt√°si t√∂rv√©nyhez hasonl√≥an - amikor is a "k√©tharmadhoz" el√©g m√°r az is, ha h√°rom ember szavaz, √©s a FIDESZ-re ebb√Ķl kett√Ķ, az Orb√°n √©s a Gyurcs√°ny - mert ebben az esetben is a "h√°rom ember m√°r t√∂meg". Szerencs√©re nincs rendszer, amit meg lehetne d√∂nteni, mert nincs n√©pszavaz√°ssal elfogadott √ļjabb alkotm√°ny sem, ami az 1944. m√°rcius 18-√°n nemzetgy√Ľl√©s √©s n√©pszavaz√°s √°ltal is elfogadott √©s megszavazott Magyar Alkotm√°nyt fel√ľl√≠rn√°. Csak megsz√°ll√°s van 70 √©ve... amit most a katonai ir√°ny√≠t√°sra v√°ltva l√°ncreakci√≥szer√Ľen el akarnak ind√≠tani Eur√≥p√°ban.


A helyzet az USA szerint meg√©rett r√°. A britek, franci√°k, olaszok, de a spanyolok, portug√°lok g√∂r√∂g√∂k √©s a sk√≥tok is kil√©pn√©nek. Az s. 2277-es amerikai t√∂rv√©ny √©letbe l√©ptet√©se , vagyis az amerikai f√Ķparancsnoks√°g√ļ katonai ir√°ny√≠t√°s eur√≥pai bevezet√©se, k√ľsz√∂b√∂n √°ll, mi t√∂bb, s√ľrg√Ķss√© v√°lt. McK√°in szen√°tor nem hazudtolta meg √∂nmag√°t. Olyan patk√°ny, amilyennek l√°tszik. Az "Orb√°n-korm√°nyt" neon√°cinak be√°ll√≠tani, a r√©gi zsid√≥ tr√ľkk, amikor soraikb√≥l ker√ľlnek ki fasiszt√°k √©s a "s√©rtettek" is, viszont az el√Ķk√©sz√≠t√©s sem volt el√©g alapos. Ukrajn√°ban is kil√≥g a l√≥l√°b. A neon√°cinak nevezett Jobb Szektor seg√≠tette hatalomra, √©s tartja ott, a zsid√≥ korm√°nyt, ami t√∂rv√©nybe iktatta az idegen √°llampolg√°rok kinevezhet√Ķs√©g√©t, √©s amit m√°r meg is tettek. Valamikor, nem is olyan r√©gen, tettem egy olyan kijelent√©st, hogy "Magyarorsz√°g olyan szeg√©ny, hogy n√°lunk m√©g a n√°cik, fasiszt√°k is zsid√≥k, mert a magyaroknak nem telik r√°...".
Az amerikai vezet√©s√Ľ eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s pedig azt jelenti, hogy a tagorsz√°gok hadseregeit m√°s tagorsz√°gok lakoss√°ga ellen vetik be, likvid√°lj√°k a "rendszer√ľk" ellen fell√©p√Ķket, teljesen kirabolj√°k, elfoglalj√°k Eur√≥p√°t, √©s az eur√≥pai hadseregeket h√°bor√ļra k√©nyszer√≠tik Oroszorsz√°ggal.

A facebookon nem v√©letlen√ľl jelent meg felh√≠v√°s a Magyarorsz√°gon √©l√Ķ zsid√≥k fel√©: Link Amit f√Ķztek, vel√ľnk akarj√°k megetetni, de biztos t√°volb√≥l... √©s ez nem csak a polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°nak sz√°nd√©ka...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | Tulok - 2014.12.15. 05:14:11
Hunicilin! Szellemi-erk√∂lcsi c√©ljaid tiszteletre m√©lt√≥k, azonban "embercsoportnak" min√Ķs√≠teni nem ember kateg√≥ri√°ba tartoz√≥kat, m√©gis vizsg√°land√≥ k√©rd√©s. A kor√°bban is ny√≠ltan √∂ld√∂kl√Ķ zsid√≥k saj√°t felel√Ķss√©gre von√°suk ellen tal√°lt√°k ki a "demokr√°cia √©s humanit√°s" elv√©re hivatkoz√≥ hal√°lb√ľntet√©s elt√∂rl√©si maszlagot, amit els√Ķk√©nt maguk nem tartanak be, de megv√©di √Ķket a "demokratikus" felel√Ķss√©gre von√°s hal√°los k√∂vetkezm√©nyeit√Ķl. Ez hasonl√≥, mint a Biblia √°ltal is tiltott v√©rfert√Ķz√©s, amit lehet √ļgy is √©rtelmezni √≠r√≥ik alapj√°n (zsid√≥k), hogy nem szeretn√©nek "konkurenci√°t". Demokratikusnak nevezett rendszerek a k√∂z√©pkorban nem l√©teztek, ahogy az √≥kori "demokr√°ci√°k" is csak egy r√©teg fel√© mutattak demokratikushoz hasonl√≥ jegyeket. A genetikai hiba el√©g k√©zzelfoghat√≥, ez√©rt nem besz√©ln√©k idegen l√©lekr√Ķl, hanem a l√©lek hi√°ny√°r√≥l. A"szabads√°g-egyenl√Ķs√©g-testv√©ris√©g" kihirdet√©se mind√∂ssze ahhoz kellet, hogy a zsid√≥s√°g letelepedhessen a norm√°lis n√©pess√©ggel azonos jogok mellett Eur√≥p√°ban. Innent√Ķl lehet sz√°m√≠tani Eur√≥pa hal√°ltus√°j√°t. A pszichopat√°sok csoportjait pedig m√°r t√∂bbsz√∂r √©s r√©szletesen t√°rgyaltuk az oldalon. Ami fegyverkez√©sre ford√≠tott k√∂lts√©gek felhaszn√°l√°s√°t illeti, egyet√©rt√ľnk, viszont a parazit√°kat az √Ķsi szk√≠t√°k sem t√Ľrt√©k el. A "s√∂t√©ts√©gben tart√°s" val√≥j√°ban azt jelenti, hogy a tudatlan ember kev√©sb√© v√©dekez√©sk√©pes. Logik√°juk alapja, hogy az embert√∂megek ne ismerj√©k val√≥s t√∂rt√©nelm√ľk, elvehet√Ķ hit√ľk legyen, amihez √°ltaluk gy√°rtott vall√°s adja az alapot, √©s a t√°rsadalmi rendszerform√°k kialak√≠t√°s√°val megszabj√°k a viselked√©si ir√°nyvonalakat, √≠gy √©rdekeiknek megfelel√Ķen ir√°ny√≠tani k√©pesek a j√∂v√Ķbeli esem√©nyeket.
Am√ļgy a kis l√©lek keveset tesz hozz√° a kollekt√≠v tudathoz. A nagyobb t√∂bbet, a lelketlen meg semmit, ez√©rt kell keveredni√ľk a g√≥jokkal, amit a genetikai hib√°k halmoz√≥d√°sa is indokol. N√©mely egyedeik pont a kevered√©s miatt tesznek szert n√©mi l√©lekmorzs√°ra, de ha a "r√©szar√°ny" el√©ri a kritikus m√©rt√©ket, √ļjabb √©s √ļjabb Herzl Tivadarok kellenek a genetikai hib√°k m√©rt√©k√©nek szinten tart√°s√°hoz.

Ser√°f! √Čpp k√©sz√ľltem kiadni a k√∂r√∂z√©st ismeretlen tettes ellen, aki elt√°vol√≠tott az oldalr√≥l. Amint l√°tod, term√©keny diskurzus alakult ki Hunicilinnel, b√°r √ē alapvet√Ķen t√ľrelmesebb, mint √©n, beleesve abba hib√°ba, hogy ott is embert keressen, ahol vagy akikben nincs. A ment√°lis megold√°sok keres√©se a hum√°nusabb √©s t√ľrelmesebb m√≥dszer. N√°lam, Aramisn√°l √©s Pisk√≥t√°n√°l, valamint legt√∂bb bar√°tunkn√°l t√ľrelmetlenebb kivitelez√©sek ker√ľlnek el√Ķt√©rbe, mert b√°r hisz√ľnk az √∂r√∂k √©letben, csak azt nem tudjuk, √∂r√ľlni fogunk-e majd neki, √©s ha "felh√Ķnk√∂n √ľld√∂g√©lve" kell v√©gign√©zn√ľnk azt a szem√©ts√©get ami itt folyik.
Ami pedig Istv√°n szerep√©t illeti, m√°r kor√°bban is eml√≠tettem, hogy szerepe √©s tettei negat√≠v vagy pozit√≠v √©rt√©kel√©s szintj√©n is meg√©rn√©nek legal√°bb egy patikam√©rleget, amire feltehetn√©nk mindazt ami mellette vagy ellene sz√≥l. Saj√°t ismereteim alapj√°n k√©pzett v√©lem√©nyem szerint Istv√°n csak az√©rt lett "szent", mert a nyugat √©rdekeinek megfelel√Ķen el√°rulta a magyars√°got. Sajnos ez manaps√°g is mindennapos...
#62 | Seraf - 2014.12.15. 07:17:40
Tulok .

A körözvény felesleges lett volna az eltávolításért : Ha csak számon nem akarod kérni ér -
te a Teremt√Ķt ; Ez esetben megeshet, hogy hamar mellettem tal√°ltad volna magad, s b√°r
hisz√ľnk az √∂r√∂k √©letben, de a m√©lyrehat√≥ besz√©lget√©sek mellett sem biztos, hogy √∂r√ľlt√©l
volna ennek a lehet√Ķs√©gnek - Ha t√©vedn√©k, akkor legk√∂zelebb ig√©nylem a jelenl√©ted, de
a j√≥√≠z√Ľ, √©jszak√°ba ny√ļl√≥ eszmecser√©nek van n√©mi kardiol√≥giai ( kat√©terez√©si ) √°rnyoldala .

Valójában nem szólaltam volna meg, mivel van pótólni való dolgom és lemaradásom, plusz
nyugalomra vagyok ítélve, de azt gondolom, hogy az államalapító gyalázása nem ennek a
a port√°lnak a saj√°toss√°ga - Vagy m√©gis ? A t√ľrelmet emiatt eml√≠tettem √©s k√©rdeztem { A
mézes-mázas ( történelem hiányos ) szkítázás közben mi célból kell egy államalapítót gya -
l√°zni ? Kinek a megrendel√©s√©re ? Persze, hogy elt√ľntette azt a h√°rom "norm√°ltalant", akik
m√°r ezer √©vvel ezel√Ķtt ( biz√°nci - r√≥mai - n√©met unszol√°sra / seg√≠ts√©ggel ) n√©gy r√©szre a -
kart√°k szaggatni az orsz√°got. Mit kellett volna tennie ? Milyen orsz√°g lenne ha nem teszi ?
A k√©rd√©sekre nagyon egyszer√Ľ a v√°lasz. Ezt a t√©m√°t / t√©mak√∂rt m√°r √©rintett√ľk kor√°bban }

Lehet van némi félreértés is. Vagy én érzem, hogy van. Aramis jelzése nem hozzám szólt .
#63 | naiv - 2014.12.16. 20:24:59
Seraf, ink√°bb legyen
reality in a fairy tale
vagy

reality tales - realitás a mesékben
Wink
#64 | naiv - 2014.12.16. 20:28:47
Hunicilli
A hal√°lb√ľntet√©s az √©n megl√°t√°som szerint az√©rt ker√ľlend√Ķ megold√°s, mert az elpuszt√≠tott testhez tartoz√≥ l√©lek emiatt √°llhat vissza a sor v√©g√©re hogy √ļjra megkezdhesse fejl√Ķd√©s√©t, tapasztlat szerz√©s√©t.

Ebben van igazs√°g, DE n√©zz√ľk meg spiritu√°lis oldalr√≥l is.
P√°r mondatodb√≥l √°t√©rz√Ķdik nyitotts√°god.
(Tulok legfeljebb r√°ncolja homlok√°t)

Shock

1. van lelke, az √ļjb√≥li lesz√ľlet√©st az√©rt megel√Ķzi p√°r dolog, pl megmutatj√°k neki, hogy az el√Ķz√Ķ √©lete a fejl√Ķd√©s√©t szolg√°lta-e, vagy csak egy tesztet futtatott, (nem egyszer√Ľ szembe n√©zned √∂nmagaddal)
2. nincs lelke akkor sz√°m√°ra a t√∂rt√©netnek v√©ge. Term√©szetesen √≠gy is k√ľldhetik √ļjb√≥l, de soha nem fogja felfogni √©s tov√°bbl√©p√©se is kiz√°rt, marad droid,
3. a reptili√°noknak √©s az arkh√≥niaknak uralma lej√°rt, k√ľl√∂nben sem k√©pesek lelket alkotni,
4. a harc a lelkekért folyik,
5. mire mindez bek√∂vetkezik, m√°r nem ugyanarra F√∂ldre fogunk ker√ľlni

A t√∂rt√©net az√©rt m√©g enn√©l is bonyolultabb, mivel nem ismerj√ľk, mit is szeretne az Egy (melynek mindannyian r√©szei vagyunk) megtapasztalni.


XXXXXXXXXXXXXXX

√Črdekes, n√Ķi szellemis√©g dominanci√°j√°t √©rzem n√°lad.

Megtudható, miért választottad ezt a nick nevet?

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 25% [1 szavazat]
Jů 25% [1 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum