NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Putyin a nyugat hal√°los d√∂f√©s√©t k√©sz√≠ti el√Ķ?
Putyin a nyugat hal√°los d√∂f√©s√©t k√©sz√≠ti el√Ķ?Az √ļgynevezett multi-kulti politika elterjeszt√©se nem a mi k√≠v√°ns√°gunkra t√∂rt√©nt. Kieszel√Ķje a zsid√≥ hatalmi k√∂zpont, ellens√©ge √©s gy√∂kere a feh√©r "rassz", a faj, t√∂bbek k√∂z√∂tt a magyar faj, G√∂mb√∂s, Sz√°lasi, de k√ľl√∂n√∂sen a n√©met faj Luther-t√Ķl, Schilleren √°t eg√©szen Hitlerig. Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, hogy v√©g√ľl is mi√©rt?
Mert ezek a fajok akik alapj√°ban felismert√©k a vil√°g p√©nzrendszere szervez√Ķinek a kil√©t√©t √©s c√©ljait, amit k√∂zismert√© tettek. A pszichol√≥giailag √©s katonailag kiszolg√°ltatott n√©metekn√©l kital√°lta a zsid√≥ hatalmi k√∂zpont a vil√°gt√∂rt√©nelemben a legnagyobb √©s egyben egyed√ľl√°ll√≥ jogi b√Ľncselekm√©ny√©t, az √ļgynevezett n√ľrnbergi nemzetk√∂zi katonai tribun√°lt. Ezen terrorista tribun√°lon kereszt√ľl l√©trej√∂tt a "hazugs√°gok gy√°ra", amely a t√∂rt√©nelmi esem√©nyekr√Ķl sz√≥l√≥ "le√≠r√°sokba" hazugs√°gait "bebetonozta".


A n√ľrnbergi perek sor√°n a katonai tribun√°l megkezdte az √ļgynevezett "zsid√≥k kiirt√°s√°t", mint t√©nyt bizony√≠tani √©s ezzel az elk√∂vetkezend√Ķ vil√°gpolitik√°t meghat√°rozni. Ezek ut√°n l√©trehozt√°k a nemzetiszocialista v√°dakat. Jellemz√Ķi ezen t√°rgyal√°soknak a n√ľrnbergi p√©lda szerint, hogy a bizony√≠t√©kokat, amik a v√°dlott √°rtatlans√°g√°t bizony√≠tan√°k, elutas√≠tj√°k, vagyis nem adnak neki helyet a t√°rgyal√°s folyam√°n. Teljesen mindegy mit tett, de el kell √≠t√©lni! Az √Ķr√ľlt hazugs√°gokkal hozott √≠t√©letek, a "mor√°lis" vezet√Ķ vonal mer√©nylete volt a n√©met n√©p ellen. A "N√ľrnbergi-Tribun√°l" seg√≠ts√©g√©vel a zsid√≥ lobbi, v√©gleg el√©rte a tisztess√©g, az √Ķszintes√©g, szavahihet√Ķs√©g emberiess√©get jellemz√Ķ karakter√©nek a fell√°gy√≠t√°s√°t. Siker√ľlt a jog√°llamis√°g, az igazs√°goss√°g √©s a nemzetk√∂zileg elfogadott jogokat alapjaiban kiiktatni, kiirtani. A hamis tan√ļz√°s, gyilkoss√°gai, az igazs√°gtalans√°g, legy√Ķzte a civiliz√°ci√≥ √Ķsi √©rt√©keit: az igazs√°got, az embers√©gess√©get √©s a jogot.

N√ľrnberg csak arra volt j√≥, hogy az ellenf√©l marxizmus/globalizmus, Hitler idealista elk√©pzel√©s√©t, a n√©pek szabads√°g√°t, t√Ľzzel vassal kiirtsa √©s a vil√°got egy titkos tervezetben foglaltak alapj√°n rabszolgasorsba d√∂ntse. Az ellen-tervezet megsemmis√≠t√©se √ļgy, hogy a n√©pek szabads√°g√°t hirdet√Ķ eszme k√©pvisel√Ķit egy s√°t√°ni l√°rm√°ban meg√∂li. Erre sz√ľks√©g volt, hogy min√©l nagyobb legyen a hat√°s a saj√°t tervezet√ľk kivitelez√©s√©nek megval√≥s√≠t√°s√°hoz. Ez√©rt kellett N√ľrnberg.
Ma m√°r nemzetk√∂zileg is elismert, hogy a N√©met Cs√°sz√°rs√°g nem b√Ľn√∂s az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°ban. A val√≥s√°gban, t√©nyleg nem volt okoz√≥ja az I. Vh.-nak. Ennek ellen√©re a gy√Ķztesek m√°r akkor k√∂vetelt√©k a h√°bor√ļs pereket a legy√Ķz√∂tt n√©metek felett.


√Čvtizedeken kereszt√ľl az angolok az utols√≥ Hohenzoller uralkod√≥t, a h√°bor√ļ f√Ķ b√Ľn√∂s√©nek tartotta. Az 1918-ba megtartott angol parlamenti v√°laszt√°sokon a liber√°lis Lioyd George azzal a jelsz√≥val nyerte meg a v√°laszt√°sokat, hogy "akasszuk fel a cs√°sz√°rt"!
M√°r 1919-ben k√∂vetelt√©k a gy√Ķztesek a n√©met √°rtatlan √©rtelmis√©g kiirt√°s√°t, de az √©vtizedes hazugs√°g-propaganda oda vezetett, hogy a n√©metek elhiszik, hogy egyed√ľli okoz√≥i voltak az 1914-es √©s 1918-as esem√©nyeinek!
Az els√Ķ Vh. ut√°n, a barb√°r gy√Ķztesek t√©nylegesen a Versaillesi "gyilkoss√°gi terv" (Scheidemann) 227-230 cikk "b√ľntet√©si hat√°rozat" √©rtelm√©ben, II. Vilmos cs√°sz√°rt, a nemzetk√∂zileg elfogadott erk√∂lcsi t√∂rv√©nyek √©s a szentes√≠tett szerz√Ķd√©sek s√ļlyos megs√©rt√©s√©vel v√°dolt√°k √©s nyilv√°nos v√°d al√° helyez√©s√©t k√∂vetelt√©k. 1920.febru√°r 3-√°n a sz√∂vets√©gesek egy kiad√°si list√°t ny√ļjtottak √°t a birodalmi korm√°nyzathoz, melyben ranggal √©s szolg√°lati megnevez√©ssel 895 szem√©ly kiad√°s√°t k√∂vetelt√©k.

Val√≥j√°ban a Versaillesi-szerz√Ķd√©s 228. cikke √©rtelm√©ben k√©rhett√©k a sz√∂vets√©gesek a "h√°bor√ļs t√∂rv√©nyek √©s szok√°sok megszeg√©se miatt", a b√Ľn√∂s szem√©lyek kiszolg√°ltat√°s√°t √©s katonai b√≠r√≥s√°g el√© √°ll√≠t√°s√°t. A h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k pere ekkor elmaradt, mert az 1920. janu√°r 16-√°n beny√ļjtott II. Vilmos cs√°sz√°r kiadat√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ k√∂vetel√©st a holland korm√°nyt ural√≥ Wilhelmina kir√°lyn√Ķ, 1920. janu√°r 20-√°n elutas√≠totta.
1919-be nem √©szrev√©tlen√ľl, l√°that√≥ volt a weim√°ri-korm√°ny k√∂t√Ķd√©se a sz√∂vets√©gesekhez, de karakter√©ben m√©g mindig nem volt oly romlott - amit nem mondhatunk el a mai n√©met korm√°nyr√≥l -, mert a Versaillesi-szerz√Ķd√©s pontjai ellen√©re, egyetlen egy n√©metet sem szolg√°ltattak ki a sz√∂vets√©geseknek.

A Versaillesi-"gyilkoss√°gi terv" volt a kiv√°lt√≥ja annak, hogy Adolf Hitler, a n√©pfelszabad√≠t√≥ tervezet√©vel hatalomra ker√ľlt. Rajta k√≠v√ľl, a politikusok nagy t√∂bbs√©ge megal√°zkodva a sz√∂vets√©gesek el√Ķtt, hozz√°j√°rult a n√©met n√©p kifoszt√°s√°hoz. Adolf Hitler volt az, aki meg√≠g√©rte a n√©met n√©p elleni b√Ľncselekm√©nyek befejez√©s√©t, melyet minden m√°s, karakter√©ben eg√©szs√©ges politikus megtehetett volna. De ennek ellen√©re senki nem merte megtenni ezt a l√©p√©st, mert a gy√Ķztesek nem voltak hajland√≥k a n√©met n√©p ellen a megal√°ztat√°st, a kifoszt√°st a jogtalan j√≥v√°t√©teli k√∂vetel√©st felhagyni, egy √ļjabb h√°bor√ļt hirdettek meg a n√©met n√©p ellen.

Ma m√°r nemzetk√∂zileg elismert t√∂rt√©n√©szek bizony√≠tj√°k, a korabeli bizony√≠t√©kok alapj√°n, hogy N√©metorsz√°g nem felel√Ķs az I. Vh. kirobbant√°s√©rt. Maga a drezdai katonai m√ļzeum igazgat√≥ja, a t√∂rt√©n√©sz Mattias Rogg is igazolja, hogy a II. Vh. az I. Vh. k√∂vetkezm√©nye. (nagyon sokan tudt√°k √©s tudjuk, hogy ez √≠gy volt, de k√©nytelen vagyok esetenk√©nt k√∂zismert szem√©lyek id√©z√©s√©re, mert m√©g mindig ott tartunk, hogy a f√©lreoktatott √©rtelmis√©g m√©g mindig nem k√©pes az √Ķt k√∂r√ľlvev√Ķ val√≥s√°got elfogadni(ok-okozat). V√©g√ľl is, a k√©t Vh. √∂sszetartozik, nem √©rted a m√°sodikat ha az els√Ķt nem ismered.


Szeretn√©k el√©tek t√°rni Vladim√≠r Putyin besz√©d√©b√Ķl egy id√©zetet, melyet eddig egyetlen egy valamire val√≥ politikus a vil√°gon nem mert 45-√≥ta kinyilv√°n√≠tani, annak ellen√©re, hogy biztos vagyok benne, hogy tudj√°k. 2013.szeptember 19-√©n a Valdai-Club tal√°lkoz√°son a k√∂vetkez√Ķket nyilatkozta Putyin: "eml√©kezz√ľnk a Versaillesi-szerz√Ķd√©sre, mely orosz r√©szv√©tel n√©lk√ľl j√∂tt l√©tre. Nagyon sok nemzetk√∂zileg elismert kutat√≥ vallja, hogy Versailles a II. Vh. sz√ľl√Ķje. Ezzel √©n egy√©rtelm√Ľen egyet√©rtek, mert a Versaillesi-szerz√Ķd√©s kimondatlanul igazs√°gtalan volt a n√©met n√©ppel szemben. Ezen megszor√≠t√°sok √©s terhek alatt √∂sszeroppant az orsz√°g. Ezzel a k√∂vetkez√Ķ √©vsz√°zad ir√°nyvonal√°t is lefektett√©k.

Putyin ezzel igazolja Hitler, 1940 november 8-√°n elhangzott, az eur√≥pai n√©pekhez int√©zett besz√©d√©t. Hitler sz√≥ szerint: "Mit jelent ezeknek a nemzetk√∂zi hi√©n√°knak a demokr√°cia, vagy a tekint√©lyalapon nyugv√≥ √°llam? Nem √©rdekli √Ķket. Egy van ami √Ķket √©rdekli: hogy valaki hajland√≥-e √∂nmag√°t kiraboltatni? Igen, vagy nem? Hogy valaki el√©g buta ahhoz, hogy csendben legyen? Igen, vagy nem? Ha egy demokr√°cia el√©g lebut√≠tott ahhoz, hogy csendben maradjon, akkor ez j√≥. Ha egy tekint√©lyelven nyugv√≥ √°llam kinyilv√°n√≠tja, hogy ti tov√°bbra m√°r nem rabolhatj√°tok ki a n√©p√ľnket, sem bel√ľlr√Ķl, sem k√≠v√ľlr√Ķl, ez akkor rossz.

√Čs mi van ma?

Maradjunk a nemzetk√∂zi porondon, a volt francia minisztereln√∂k kijelent√©s√©n√©l. Francois Mitterand: "az eur√≥ a folytat√°sa a Versailles-nak", N√©metorsz√°g fizetni fog, ezt hangoztatt√°k m√°r a h√ļszas √©vekben, √©s ma m√©g mindig fizet. Maastrich a Versaillesi-szerz√Ķd√©s h√°bor√ļ n√©lk√ľl.
Mit is mond Putyin: minden embert m√©sz√°rl√≥ univerz√°lis-b√Ľncselekm√©ny, mellyel az I. Vh.-t a n√©met n√©p ellen tervezt√©k, majd a Versaillesi-gyilkoss√°gi tervvel a n√©meteket teljesen kirabolni √©s megtizedelni sz√°nd√©kozott, ugyanazok felel√Ķsek a II. Vh. kit√∂r√©s√©√©rt.
Putyin a 2013. szeptember 19-i tal√°lkoz√≥n tov√°bb megy megnyilv√°nul√°saiban. Az 1914-√≥ta hangoztatottak, a lemen√Ķ nap orsz√°ga, a nemzet, a Refugium vagy is a "feh√©r faj", az √©vezredes eur√≥pai etnikum kiirt√°sa. A hazugs√°gok t√∂mkelege a k√©t vil√°gh√°bor√ļ b√Ľn√∂ss√©g√©√©rt, k√∂zvetve √©s k√∂zvetlen, √°lland√≥an k√∂vetelik a minden els√∂pr√Ķ, puszt√≠t√≥ multi-kulti politika folytat√°s√°t, ezzel megfizetve a m√ļltukban elk√∂vetett "b√Ľncselekm√©nyeik√©rt".

Putyin: "van m√©g egy alapvet√Ķ dolog amire szeretn√©m a figyelm√ľket r√°ir√°ny√≠tani. Egyes eur√≥pia orsz√°gokban sok szemsz√∂gb√Ķl figyelembe v√©ve a m√Ľvileg l√©trehozott multikulturalizmus megalapoz√°s√°nak m√≥dj√°t, igencsak √©rdekes k√©rd√©seket vett fel m√°r √∂nmag√°ban is. Egyesek ezeket a k√©rd√©seket √ļgy v√°laszolj√°k meg, hogy ezzel fizet√ľnk a m√ļltban elk√∂vetett gyarmatos√≠t√°sok√©rt. Ez nem v√©letlen, ahogy ma m√°r sok eur√≥pai politikus √©s k√∂zismert szem√©lyis√©g, a multikulturizmust nem hogy megk√©rd√Ķjelezik, de egyszer√Ľen meghi√ļsultnak tartja. Nem m√Ľk√∂dik az, hogy egy idegen nyelvet egy idegen kult√ļra alapelemeit, m√°s kult√ļr√°j√ļ t√°rsadalomba beillessz√©k. Egy nemzet egys√©g√©nek szavatol√°s√°hoz sz√ľks√©ges, hogy az emberek egy civiliz√°lt azonoss√°gi fejl√Ķd√©sen menjenek kereszt√ľl, m√©gpedig a k√∂z√∂ss√©g√ľket meghat√°roz√≥ alapelveken kereszt√ľl √©s term√©szetesen a felel√Ķss√©g v√°llal√°sa a nemzet√ľk alakul√°sa ir√°nt... √ļj kezdet√ľnkkor 1990-ben mondotta Szolzsenyicin, hogy a nemzet f√Ķ c√©lja a XX. sz√°zadban a n√©pess√©g fenntart√°sa... a nemzet√ľnk t√∂rt√©n√©sei sor√°n sajnos az ember√©let nem sokat sz√°m√≠tott.

Ha j√≥l megfigyelj√ľk, Putyin mondanival√≥j√°t, √©szrevessz√ľk, hogy nem fogalmazott meg m√°st, mint amit Hitler a Harcom c√≠m√Ľ m√Ľv√©ben le√≠rt:

"Ma harc tombol egy nagy c√©l√©rt: egy kult√ļra harca a fennmarad√°s√°√©rt. Ez a kult√ļra √°tkarol √©vsz√°zadok √≥ta benn√ľnket G√∂r√∂gorsz√°gt√≥l N√©metorsz√°gig a n√©pek orsz√°g√°nak felismer√©se, hogy nevel√©sben els√Ķsorban nem csak az ismeretek tov√°bbad√°sa a c√©l, hanem egy eg√©szs√©ges ember l√©trehozatala."

Putyin tov√°bb: "Oroszorsz√°g az erej√©t ma √©s az elk√∂vetkezend√Ķ √©vsz√°zadban a lakoss√°g√°nak a k√©pz√©se, a kreativit√°s√°nak fejleszt√©se, a pszichikai √©s tudati eg√©szs√©g√©nek a n√∂vel√©se √©s nem els√Ķsorban a √°sv√°nyi kincseinek kib√°ny√°sz√°sa ahhoz, hogy az emberek hazafis√°g√°t n√∂velj√ľk, sz√ľks√©g√ľnk van a nagy orosz kult√ļra √©s ismerete vissza√°ll√≠t√°s√°ra."

2013. december√©ben a gyilkos zsid√≥ bolsevizmust v√©gk√©p el√Ľzte azzal, hogy a koz√°kokat, akik Adolf Hitler Wehrmacht hadtest√©ben Szt√°lin ellen harcoltak, k√∂vetend√Ķ p√©ldak√©pk√©nt terjesztette az ifj√ļs√°g el√©. Most ez √©v v√©ge fel√©, megfenyegette N√©metorsz√°got √©s a nyugatot, hogy m√©g t√∂bb igazs√°g ker√ľl napvil√°gra.
Nagyon j√≥l tudja, hogy a nyugati politikai rendszer csak is a hazugs√°gokra √©p√ľl. Ha az igazs√°g nyilv√°noss√°gra ker√ľl, az els√ľllyed√©s√ľk meg√°ll√≠thatatlan. Egy Moszkv√°ban megtartott t√∂rt√©n√©sz-kongresszuson Putyin, a Hitler-Szt√°lin szerz√Ķd√©st nem tartotta rossz √∂tletnek. Ha valakik nem tudn√°k, ebben a szerz√Ķd√©sben osztott√°k fel Lengyelorsz√°got a szovjet √©s a n√©met birodalom k√∂z√∂tt. Ennek az 1939-ben l√©trej√∂tt szerz√Ķd√©snek a megl√©t√©t Moszkva m√©g 1989-ig tagadta.

Putyin nagyon sok√°ig abba a hiszemben tartotta mag√°t, hogy a nyugat Oroszorsz√°got elfogadja √©s a tov√°bbi NATO √°ltali beker√≠t√©seket nem folytatja, √≠g√©retben tartotta mag√°t az NSZK √°ltal k√≠v√°nt t√∂rt√©nelmi hazugs√°gokhoz. M√©g 2009 be Putyin √ļgy nyilatkozott, hogy a Szovjetuni√≥ √©s a nemzetiszocialista N√©metorsz√°g 1934 √©s 1939 k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerz√Ķd√©sei "mor√°lisan nem elfogadhat√≥k".

√Čs most mi ez az √ļj ir√°nyzat?

2014. november 5-√©n az orosz fiatal t√∂rt√©n√©szek tal√°lkoz√≥j√°n Putyin m√©g r√°tett egy lap√°ttal, a szovjet t√∂rt√©nelem egy fontos r√©sz√©t kiigaz√≠totta. √ögy fogalmazott, hogy az 1939-ben megk√∂t√∂tt 'Molotov-Ribbentropp' szerz√Ķd√©s, amit Moszkva √©s Hitler-i N√©metorsz√°ga al√°√≠rt, egy j√≥ meg√°llapod√°s volt.

Mit√Ķl f√©l legjobban a nyugat √©s a Merkel-bag√°zs? Att√≥l, hogy Putyin a fiatal t√∂rt√©n√©szeket utas√≠totta, vizsg√°lj√°k fel√ľl a II. Vh. l√©trej√∂tt√©nek t√∂rt√©net√©t... "√©n azt hiszem, hogy Churchill volt az, aki sz√Ľk k√∂r√∂kben √ļgy fogalmazott: "most a h√°bor√ļnak kell j√∂nnie".
√ögy gondolom, ezek egy√©rtelm√Ľ figyelmeztet√©sek arra, hogy miel√Ķbb kider√ľl a Hitler m√∂g√∂tti igazs√°g, √©s napvil√°gra ker√ľl az √ļgynevezett "holokauszt" val√≥s√°ga √©s az akkori zsid√≥ politika. Putyinnak fegyverek n√©lk√ľl is hatalmas eszk√∂zt√°r √°ll a rendelkez√©s√©re. T√∂bb tonna z√°rolt dokumentum v√°r arra, hogy sz√°munkra felt√°rj√°k a megt√∂rt√©nteket. Putyinnak tudom√°sa van arr√≥l is, hogy Churchill gyilkol√°si m√°ni√°ja nem csak a n√©met n√©p lem√©sz√°rl√°s√°ra terjedt, ki mert a II. Vh. ut√°n k√∂vetelte Moszkva atomfegyver √°ltali megsemmis√≠t√©s√©t is. Egy FBI feljegyz√©s√©ben a k√∂vetkez√Ķk tal√°lhat√≥k: "A vil√°g civiliz√°ci√≥j√°nak a megment√©se akkor lehets√©ges, ha az USA eln√∂ke Oroszorsz√°got a vil√°gb√©ke vesz√©lyeztet√©s√©vel megpecs√©teli, √©s Oroszorsz√°got megt√°madja. Ha egy atombomb√°val Moszkva megsemmis√≠t√©sre ker√ľl, Oroszorsz√°g "fejetlenn√©" v√°lik. (deilymail.co.uk, 2014. november 8.)

N√©zz√ľk csak a dolgokat, a "vil√°gellens√©g" √∂rd√∂g√∂k, mint Churchill, kicser√©lhet√Ķk. Hitler vesz√©lyt jelentett a vil√°g civiliz√°ci√≥j√°ra, Hitler csataveszt√©se ut√°n a "bar√°t" Szt√°lin k√∂vetkezett.


Ez ma √ļgy van, igy van, Szaddam Hussein egy igaz "bar√°t" volt, majd "az emberis√©g ellens√©ge". A list√°t a v√©gtelens√©gig lehetne folytatni, hogy a lobbyk √°ltal kijel√∂lt √°llam vezet√Ķje a "bar√°tb√≥l" milyen hamar "hal√°los ellens√©g" lesz. Ez eml√©keztet √ļjb√≥l, a m√°r el√Ķbb id√©zett Hitler 1940-es besz√©d√©re.
"Mit jelent ezeknek a nemzetk√∂zi hi√©n√°knak a demokr√°cia vagy tekint√©lyen nyugv√≥ √°llam? Nem √©rdekli √Ķket. Egy ami √Ķket √©rdekli: ha valaki hajland√≥ √∂nmag√°t kiraboltatni? Igen vagy nem? Ha valaki el√©g buta ahhoz, hogy csendeben legyen? Igen vagy nem? Ha egy demokr√°cia igen lebut√≠tott ahhoz, hogy csendben maradjon, akkor ez j√≥. Ha egy tekint√©lyen nyugv√≥ √°llam kinyilv√°n√≠tja, hogy ti tov√°bbra nem rabolhatj√°tok ki a n√©p√ľnket, sem bel√ľlr√Ķl, sem k√≠v√ľlr√Ķl, ez akkor rossz."

Ha figyelemmel k√≠s√©rj√ľk a 2006-ban Putyin "Felh√≠v√°s a nemzethez" c√≠m√Ľ besz√©d√©t, ugyanezt tal√°ljuk m√°s megfogalmaz√°sban: "ha a saj√°t √©rdekeir√Ķl van sz√≥, Washingtont nem √©rdekli a demokr√°cia vagy az emberi jogok... ahogy egy r√©gi mond√°s tarja: "a farkas tudja, hogy mikor kell zab√°lnia √©s √∂ zab√°l an√©lk√ľl hogy a m√°sikat meghallgatn√°."

Egy id√Ķben Putyin orsz√°gszerte egyre t√∂bb eml√©khelyeket emeltetett a szovjet terror √°ldozatainak. Ha egyre t√∂bb eml√©khely j√∂n l√©tre, akkor kiv√©dhetetlen, hogy ne ker√ľlj√∂n sor a tettes felismer√©s√©re. Nem v√©letlen, hogy 2013. j√ļnius 13-√°n egy zsid√≥ k√∂nyvt√°r felavat√°s√°n√°l Putyin eml√©keztette az ott l√©v√Ķket, hogy az els√Ķ szovjet korm√°ny √∂sszet√©tel√©t 85%-ban a zsid√≥s√°g adta.

Ha √∂sszevetj√ľk az esem√©nyeket, val√≥ban csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy Putyin a hal√°los fegyvert az - a II. Vh. igazs√°g√°t √©s az akkori zsid√≥ politika ismertet√©s√©t- beveti, √©s tudjuk mindannyian, hogy a lobby-rendszer csak is a hazugs√°ggal tarthat√≥ fent. Ahogy az igazs√°g napvil√°got l√°t, az ut√≥bbi kim√ļl√°sra van √≠t√©lve.

Az esem√©nyek pozit√≠v alakul√°sa ellen√©re az√©rt a figyelmetekbe aj√°nlom, hogy a nagyra tartott hitleri ideol√≥gi√°nak a h√°tt√©rb√Ķl p√©nzel√Ķje ugyanaz volt, aki ellene harcolt.

A H.Res. 758. t√∂rv√©nnyel kapcsolatos esem√©nyek h√°tterek√©nt m√©g √©rdemes megeml√≠teni, hogy az amerikai t√∂rt√©nelemben m√©g ilyen gyorsan nem vittek kereszt√ľl t√∂rv√©nyjavaslatot a k√©pvisel√Ķh√°zban. A t√∂rt√©nete az, hogy 2014 november 18-√°n a k√ľl√ľgyi bizotts√°g egy r√∂vid t√°rgyal√°s ut√°n visszak√ľldte a k√©pvisel√Ķh√°zba √©s december 4-√©n, teh√°t 16 nap m√ļlva, 411:10 szavazati ar√°nnyal, val√≥j√°ban egyhang√ļlag elfogadt√°k. Tudnunk kell, hogy a kongresszus tagjait a lobbi ellen√Ķrzi. A hadiipar, a Wall Street √©s nem utols√≥ sorban a texasi olajm√°gn√°sok. "A h√°bor√ļ mindig j√≥ √ľzlet"! M√©g megeml√≠ten√©m, a volt k√©pvisel√Ķ Dennis Kucinich megjegyz√©s√©t: "Ez a tervezet Oroszorsz√°g teljes elszigetel√©s√©t k√∂veteli meg". √Črtelmezz√ľk √©rthet√Ķen: K√©sz√ľlj√ľnk fel egy Oroszorsz√°g elleni h√°bor√ļra.

/Aramis/

Amerika a h√°bor√ļ √∂sv√©ny√©n...

Az amerikai cionista vezet√©s felk√©sz√ľlt a h√°bor√ļra. A III. Vh. szen√°ri√≥j√°t a Pentagon m√°r legal√°bb egy √©vtizede el√Ķk√©sz√≠tette, most elkezd√Ķd√∂tt az operat√≠v fegyveres katonai s√≠kba val√≥ √°thelyez√©se az oroszok ellen. √ögy a szen√°tusban, ahogy a kongresszusban, t√∂rv√©nyjavaslatok lettek beterjesztve melyekben kiel√©g√≠t√Ķ h√°tt√©r-inform√°ci√≥kkal szolg√°lnak egy Oroszorsz√°g elleni h√°bor√ļhoz.
Nem egy hidegh√°bor√ļr√≥l besz√©l√ľnk, a biztons√°gi fel√©p√≠tm√©nye egy hidegh√°bor√ļnak megsemmis√ľlve. A kelet-nyugati diplom√°cia gyakorlatban nem m√Ľk√∂dik. Ezt kieg√©sz√≠ti egy er√Ķteljes h√°bor√ļs propaganda. Az ENSZ szinte ignor√°lja a v√©gtelen h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyeket, amelyet a nyugati sz√∂vets√©gesek v√©grehajtottak √©s v√©gre fognak hajtani.

A H.Res. 758 -as t√∂rv√©ny, amit az amerikai k√©pvisel√Ķh√°z 2014.december 4-√©n j√≥v√°hagyott, (a szen√°tus m√©g nem hagyta j√≥v√°) nem m√°s, mint szabad keretet biztos√≠tani az amerikai eln√∂knek √©s a katonai f√Ķparancsnoknak a kongresszus j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl, szabad utat enged√©lyezve egy katonai konfront√°ci√≥ra az oroszok ellen.
A vil√°g biztons√°ga a t√©t. Ez a t√∂rt√©nelmi szavaz√°s val√≥sz√≠n√Ľs√©g szerint vil√°gszerte milli√≥k √©let√©t fogja befoly√°solni. Err√Ķl term√©szetesen a f√Ķsodrat√ļ m√©dia hallgat, √©s ez tov√°bbra is fent √°ll.

A vil√°gunk, amit ismer√ľnk, v√°lasz√ļt el√Ķtt √°ll. Moszkva az amerikai √©s a NATO fenyeget√©sre reag√°lt. A hat√°rai vesz√©lyben vannak. December 3- √°n az orosz katonai miniszt√©rium bejelentette egy katona-politikai szervezet l√©trehoz√°s√°t, mely h√°bor√ļ eset√©n a korm√°ny tev√©kenys√©geit √°tveszi.

/Chossudovsky Prof./

Gyakorlatilag az USA √©s Oroszorsz√°g felk√©sz√ľlt a h√°bor√ļra. Mindk√©t f√©l katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t tervezi, csak egy probl√©m√°juk van, Eur√≥pa, k√∂z√∂tt√ľk. Az eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se hajsz√°lon, illetve Eur√≥pa-ellenes korrupt, cionista √©rdekeket kiszolg√°l√≥ EU "ir√°ny√≠t√°son" √©s a tagorsz√°gok korrupt korm√°nyain m√ļlik. Az s. 2277-es USA t√∂rv√©ny eur√≥pai √©letbe l√©ptet√©se azt fogja eredm√©nyezni, hogy az EU tag√°llamainak egy r√©sze nem fogadja el, √©s pr√≥b√°l semleges maradni, egy r√©sz√ľk pedig az egyik vagy m√°sik oldalhoz csatlakozna, de nincs "m√°sik" oldal, ahogy "egyik" sem. Az s. 2277-es √©s a H.Res. 758-as USA t√∂rv√©nyek indokl√°s√°ban olyan hazugs√°gok szerepelnek, amelyekr√Ķl a f√©l vil√°g tudja, hogy pof√°tlanul koholt v√°dak, de igaz√°b√≥l nem is ez a l√©nyeges. A l√©nyeg, hogy a cionist√°k Eur√≥p√°t akarj√°k elpuszt√≠tani √©s a maradv√°nyait felosztani. A "Molotov-Ribbentropp"-paktum mint√°j√°ra ez√ļttal az USA √©s Oroszorsz√°g k√∂z√∂tt is k√©sz√ľlhetett hasonl√≥ "Eur√≥pa b√Ķr√©re". Szerencs√©re ehhez katon√°nak nevezett emberek is kellenek. Rem√©lhet√Ķen ezek a mund√©rba b√ļjtatott emberek, emberek maradnak egyenruh√°ban is, √©s maguk √©s csal√°djuk helyett elpuszt√≠tj√°k az emberis√©g, honfi -√©s embert√°rsaik embernek l√°tsz√≥ ellens√©geit... mi seg√≠t√ľnk...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | piskota - 2014.12.22. 00:56:44
Tulok Laci!
" Hitler veszélyt jelentett a világ civilizációjára,.."
Tartok t√Ķle, hogy sokan, ak√°r a t√∂bbs√©g, direktbe √©rti az √≠rtakat...
Olyan m√©rhetetlen, a mai napig tart√≥, lehengerl√Ķ propaganda h√°bor√ļ folyik Hitler N√©metorsz√°ga ellen, amely, csakis az egy√©rtelm√Ľ k√©t√©rtelm√Ľs√©get t√Ľri meg.
Ezt kérlek vedd figyelembe...
Gyz
Musz√°j vagyok hozz√° tenni: a m√ļltban is, ma is, leny√Ľg√∂znek a megalapozotts√°gra √©p√ľl√Ķ korrekt √≠r√°said.
Gyz
#42 | piskota - 2014.12.22. 12:46:06
Karácsony közeleg!
√ćgy nincs semmi meglep√Ķ, hogy angyal sz√°llt el k√∂r√ľnkben...
A hallgat√°s csendje ny√ļjt lehet√Ķs√©get a m√©rlegvon√°sra, kinek kinek sz√°nd√©kai, √©rt√©krendje szerint...
Egyesek igen el√©gedetten d√Ķlhetnek h√°tra, az elv√©gzett j√≥ munka tudat√°ban. Ism√©t, √©s ism√©t siker√ľlt ezreket t√°vol-tartani att√≥l, hogy marad√©k elnyomor√≠tott jog√°t √©rv√©nyes√≠tve, valaki is ig√©nyt jelenthessen be, mi is itt √©l√ľnk...
A trend folytatódik, folyamatos...
Aki nyilvánosan kezdeményez, feladatot vállal, azt le kell darálni, meg kell hurcolni, ha lehet, meg kell alázni, mert az csakis gazember lehet...
T√°madjuk, k√©nyszer√≠tj√ľk v√©dekez√©sre, el√Ķrel√©p√©s helyett...
Pedig sokan tudj√°k, √©rtes√ľltek r√≥la, hogy bizonyos k√∂r√∂k l√©trehozt√°k, m√Ľk√∂dtetik az "Internetkommand√≥t", k√©pzett, s j√≥l √©rvel√Ķ kommentel√Ķkkel...
Nos, ez is harc, de ezt a harcot m√°r nem √©n fogom megv√≠vni... Ez r√°tok v√°r, mert fenyeget√Ķen k√∂zeleg az az id√Ķ, mikor m√°r nem lehet tov√°bb kit√©rni...
Egyesek hanukáznak, hanukázhatnak, hiszen megint jó évet zártak...
A többieknek, a többségnek a hite szerinti Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Gyöngyösi Zoltán
#43 | Renegat - 2014.12.22. 22:21:33
"K√≠na arr√≥l biztos√≠totta Oroszorsz√°got, hogy sz√ľks√©g eset√©n seg√≠ts√©get ny√ļjtana a sz√°m√°ra. Emellett pedig arra √∂szt√∂nzi az orosz felet, hogy min√©l ink√°bb a k√≠nai j√ľant haszn√°lj√°k a kereskedelmi tranzakci√≥ik sor√°n √©s ne a doll√°rt. A k√≠naiak j√≥l l√°that√≥an tov√°bb k√∂zelednek az orosz f√©lhez, mik√∂zben kap√≥ra j√∂n nekik a saj√°t deviz√°juk n√©pszer√Ľs√≠t√©se is a jelen helyzetben."

http://www.portfo...08246.html

Most meg sz√°rnyal az orosz t√Ķzsde, a rubel is sz√©pen er√Ķs√∂dik a doll√°rhoz k√©pest, ma reggel √≥ta 9 sz√°zal√©kot izmosodott az orosz fizet√Ķeszk√∂z.

http://www.portfo...08229.html

****************

Gyalázatos: - Ez lesz a devizahitelesek karácsonyi ajándéka!

"A sv√°jci frank hitelekn√©l 256,5 forintos, m√≠g az eur√≥ alap√ļ k√∂lcs√∂n√∂k eset√©n 309 forintos √°rfolyamon fizethetik a tartoz√°sukat a devizaad√≥sok janu√°r elsej√©t√Ķl."

http://www.penzce....5400.html

*****************

Paul Craig Roberts amerikai k√∂zgazd√°sz elemz√©se a doll√°r helyzet√©r√Ķl √©s a rubel elleni p√©nz√ľgyi manipul√°ci√≥s t√°mad√°sr√≥l.

A d√∂mping mennyis√©gben nyomtatott doll√°r lassan, de egyre ink√°bb felgyorsulva cunamik√©nt megsemmis√≠ti az amerikai gazdas√°got.Az amerikai gazdas√°g 70%-a fogyaszt√≥i alap√ļ.A fogyaszt√≥ halott: nincs p√©nz, nincs el√©g hitel, t√ļl sok az ad√≥ss√°g, magas a munkan√©lk√ľlis√©g, egyre n√Ķnek a hadi kiad√°sok.El√Ķremenek√ľl√©si alternat√≠v√°nak maradt a m√©rt√©ktelen-fedezetlen p√©nznyomtat√°s, a fegyverkez√©s √©s a h√°bor√ļk.
√öt a semmibe...

www.sott.net/image/s11/220057/full/Newspaper_With_Financial_Colla.jpg

http://www.sott.n...nd-of-NATO
#44 | Hegel - 2014.12.22. 23:06:12
https://www.youtu...80b6HCHJXI
Rem√©lem zusa elv√©rzik el√Ķbb mint kirobbanthatna valamit.

Ahogy látom végjáték van de egy sarokbaszoritott patkány harapni még tud.

Hacsak nem a jezsuiták rángatják a szálakat és ök finanszirozzák mindkét oldalt majd - a rosszcsildok a bankárjaik...
#45 | Aramis - 2014.12.23. 09:24:34
Hegel
ott ahol két fél összeugrik mindig keresni kell a harmadikat!
#46 | Hegel - 2014.12.23. 11:59:39
Aramis nyilv√°nval√≥ a nevet√Ķ 3 aki ir√°nyitgatja a dolgokat us√°ban √©s o ban is ott a betelep√ľlt...s√Ķt a vil√°g minden t√°j√°n.Pisk√≥ta kiv√°nt is nekik j√≥ √ľnnepeket.

√Čs tuti ugyan az a technika finansziroz√°silag ami 1-2 vh volt...m√°r 1x-2x bev√°lt... √©s a az√≥ta sz√ľletetteknek mint vicc helyett a val√≥s√°g uj belemennek √∂nk√©nt √°lhazafis√°gb√≥l. Mert m√°r ma az is csak???

Aki az embereket szereti az az aki teremteni is tud...gyermeket nevel v√©d mert az v√©dtelen √©s √©piteni tud mert az √©rt√©k mind√Ķnknek.

Aki pedig vágóhidra hajtaná?
#47 | spartakusz - 2014.12.25. 07:56:42
Szólj hozzá...
Közzététel a Facebookon is
Hozzászólás László Kiss néven (Nem te vagy?)

Gyula Szesz√°k · Kiemelt hozz√°sz√≥l√≥ · ELTE - E√∂tv√∂s Lor√°nd Tudom√°nyegyetem
Nem √≠rj√°tok, hogy Putyinnak a t√Ķk√©s oligarch√°nak, az Orosz K√∂zt√°rsas√°g (majdnem) √∂r√∂k√∂s eln√∂k√©nek, az orosz titkosszolg√°latok legf√Ķbb parancsnok√°nak vagy az egykori k√°g√©b√©snek t√°madtak ilyen j√∂v√Ķbe mutat√≥ zseni√°lis gondolatai?
Jobb is a "j√∂v√Ķnk"-be mutatni, mert a m√ļlt √©s a jelen sz√°nalmas k√©pet mutat a nagy ("n√©gylaki"Wink emberr√Ķl.
Hol volt az orosz titkosszolg√°lat (FSZCool, amikor a CIA, az ukr√°n zsid√≥k k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, megszervezte a Kijev - majdani puccsot. Az ilyesminek ezernyi jele van, amely nem ker√ľlheti el a titkosszolg√°lat figyelm√©t. Kiv√©ve azt az esetet ha h√°rom majmot kell (!) alak√≠tania, azaz nem szabad l√°tnia, hallania √©s besz√©lnie. Ki csin√°lhatott h√°rom majmot a legend√°s FSZB-b√Ķl Putyinon kiv√ľl?
Sz√≠ria eset√©ben m√°r megszoktuk, hogy az el√©gtelen orosz "t√°mogat√°s" folyt√°n sz√°zezrek haltak meg, t√∂bbmilli√≥an teng√Ķdnek menek√ľlt-t√°borokban √©s romokban hevernek a v√°rosok, az infrastruktura. De k√∂zben az ISIS hipp-hopp leszak√≠totta Sz√≠ria √©szaki r√©sz√©t √©s maga kereskedik a sz√≠riai olajjal. Az orosz titkosszolg√°lat ezt sem vette √©szre. Hogy lehet ez? L√°sde mint fent. Don*aha* √©s Luhanszk hadszint√©rr√© v√°ltoztak, √ļgy hogy a k√°rtev√Ķ zsid√≥knak haja sz√°la se' g√∂rb√ľlt. Kolomojszkij is elhordhatta az irh√°j√°t Izraelbe √©s mag√°val vihette a T√≥r√°j√°t is.
A "c√°r" most kezd √©bredezni. K√©s√Ķ.
Ami benneteket illet, l√°tom hogy kritik√°tlan tekint√©ly tiszteleteteket hi√°nytalanul meg√Ķrizt√©tek. Nem csoda, hisz ez a p√°pist√°k f√Ķ er√©nye. Kifizet√Ķd√Ķ is, mert biztos ti√©tek lesz a mennyek orsz√°ga.
A bejegyzés törlésével számot vetek, így írásotokat és arra adott válaszomat közzéteszem Facebook oldalamon is.
V√°lasz · Tetszik · Bejegyz√©s k√∂vet√©se · 15 √≥r√°ja
L√°szl√≥ Kiss · B√°zakerettye, Zala, Hungary
https://www.youtu...eBzlydNeeg

Kedves Gyulab√°! el√∂szt√∂k√©l a fenti pontot aj√°nlom - t√∂k√©letesen a val√≥s√°got √≠rod - f√©lek, hogy √ļgy j√°r mind r√©gen a c√°ri csal√°d ha √≠gy folyattatja a pity√≥...

szer-e-tet-el-
id. Kiss László Kiss
V√°lasz · Tetszik · 2 m√°sodperce

innen:
http://www.jovonk...zolgalatot
#48 | Renegat - 2015.01.01. 00:38:09
"K√≠na figyelmeztette Putyint: -az USA vil√°gh√°bor√ļt akar"

A k√∂zelm√ļltban a k√≠nai bel√ľgyminiszter-helyettesnek egy Underwood nev√Ľ Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott √°t, amelyekb√Ķl kider√ľlt, hogy ezek a m√Ľveletek m√°r most is el√Ķk√©sz√≠t√©s alatt vannak, √©s a k√∂zelj√∂v√Ķben sz√°m√≠tani kell olyan amerikai akci√≥kra, amelyek c√©lja katasztr√≥f√°k okoz√°sa, hogy a vil√°g k√°oszba boruljon.

http://mkh.valosa...borut-akar

http://www.jovonk...%20putyint

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum