NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki kor√°n kel...
Ki kor√°n kel...Egyre gyakoribbak a fejteget√©sek az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥s bel√©p√©ssel √©s az EU-b√≥l kil√©p√©ssel kapcsolatban, mintha a kis t√°mogatotts√°g√ļ Orb√°n-bag√°zs √©s magatehetetlen, maroknyi, hasonsz√Ķr√Ľ "ellenz√©ke" elt√Ľnne a "v√°lt√°skor", mert a "j√≥s√°gos" orosz oligarch√°k csak otthon lopt√°k √©s lopj√°k el a nem is olyan r√©gen m√©g k√∂z√∂s vagyont. Jelenleg a t√©vesen "magyarnak" nevezett illegitim korm√°nyt, √©s az illegitim korm√°ny "megbuktat√°s√°√©rt fr√∂cs√∂g√Ķ ellenz√©ket" csak a Magyarorsz√°got megsz√°ll√≥ k√ľlf√∂ldi katonas√°g, √©s a vel√ľk kollabor√°l√≥k (j√≥ r√©szben import√°lt, √°lmagyarok) hada tartja √©letben. Valamikor a k√∂z√©pkorban a n√©p elnyom√°s√°hoz elegend√Ķ volt a bels√Ķ elnyom√≥ nemesi r√©teg hadserege, de az id√Ķ haladt√°val m√°r k√ľlf√∂ldi elnyom√≥ hatalmak seg√≠ts√©ge v√°lt sz√ľks√©gess√©, hogy az orsz√°got el√°rul√≥ "kutyab√Ķr√∂s√∂k" meg√Ķrizhess√©k jobb√°gyaik verejt√©k√©b√Ķl szerzett, √∂sszelopott, √∂sszerabolt vagyonukat. Term√©szetesen akkor is akadtak olyan nemesek, akik m√©g orsz√°gban √©s magyar n√©pben gondolkodtak, de m√°r akkor is sokkal k√∂nnyebben adta be a derek√°t "honv√©delem" c√≠msz√≥val a csatlakoz√≥ nemesek z√∂me, ha saj√°t birtokaikat, privil√©giumaikat is megv√©dik ezzel.


De a mostani helyzet sem a v√©gj√°t√©k m√©g. Igaz, fej√ľnkre szak√≠tj√°k az eget, nem csak bepermetezik. Senki se sz√°m√≠tson sok j√≥ra! Az EU vezet√©s, az USA, a brit √©s francia ir√°ny√≠t√°s, Merkel √©s Izrael megt√°madt√°k Eur√≥p√°t (sokadszor), de most d√Ľl√Ķre akarj√°k vinni a dolgot. Egyesek k√∂z√ľl√ľnk is azt teszik, amit elv√°rnak t√Ķl√ľk, mert Eur√≥pa lakoss√°g√°t "beker√≠tett√©k" √©s csak egyetlen "folyos√≥t" hagytak, a l√°zad√°s√©t. A francia "mer√©nyletnek" nevezett "esem√©ny csak a kezdete azoknak a tov√°bbi provok√°ci√≥knak, amelyek lehet√Ķv√© teszik a 2010. elej√©n kiadott EKB utas√≠t√°s harmadik pontj√°nak megval√≥s√≠t√°s√°t, a "katonai ir√°ny√≠t√°s" bevezet√©s√©t, majd az s.2277-es USA t√∂rv√©ny v√©grehajt√°s√°t. Hogy biztos legyen Eur√≥pa "fenyegetetts√©ge", a francia zsid√≥ g√ļnylap (Rothschild tulajdon√ļ) ut√°n Belgiumban √©s britekn√©l is, de t√©nylegesen Eur√≥pa minden orsz√°g√°ban fokozz√°k a provok√°ci√≥k sz√°m√°t. Az elnyom√≥ hatalom pontosan felm√©rte, hogy mekkora latorer√Ķvel kivitelezhet√Ķ √©s verhet√Ķ le a "m√Ľvelet" eredm√©nyek√©nt a k√©t t√Ľz k√∂z√© szorult Eur√≥pa v√©dekez√©se a "zsid√≥kra vonatkoz√≥ szabads√°gjogok gyakorl√°sa" miatt Eddig nem sok figyelmet ford√≠tottunk az ukrajnai esem√©nyek ukr√°n oldali vizsg√°lat√°val. Nagyon itt az ideje, hogy elhamarkodott, az ellens√©g √°ltal betervezett, kisz√°m√≠that√≥ reakci√≥nak tartott l√©p√©sek helyett elemezz√ľk az ukr√°n helyzet - √©s itt most nem a f√ľggetlens√©g√ľket kiki√°lt√≥ r√©gi√≥k harc√°r√≥l van sz√≥ - hanem arr√≥l, hogyan tudt√°k "beker√≠teni" √©s h√°bor√ļba k√©nyszer√≠teni az ukr√°n lakoss√°got, mert ugyanilyen m√≥dszereket fognak alkalmazni, illetve m√°r alkalmazz√°k is Eur√≥pa orsz√°gaiban.


Sok a mag√°t zsid√≥nak mond√≥, de val√≥j√°ban vall√°s n√©lk√ľli cionista Eur√≥p√°ban, f√Ķleg a vezet√Ķ poz√≠ci√≥kban. Ez√ļttal nem a glob√°lis helyzetk√©p elemz√©se a c√©l. Aki akarta, az eddigi, oldalon megjelent √≠r√°sokb√≥l ismerheti a h√°tt√©rhatalom c√©ljait √©s c√©lkit√Ľz√©seit. Azt is, hogy milyen ir√°nyvonalak alapj√°n haladnak, √©s azt is, hogy milyen m√≥dszerekkel. Hogy mit akarnak, j√≥l tudhat√≥. Meg akarj√°k tartani a hosszabb-r√∂videbb id√Ķ alatt √∂sszelopott, √∂sszerabolt javakat, √©s rem√©nyeik szerint m√©g gyarap√≠tani is lehet√Ķs√©g√ľkben √°ll. A most elv√©gzend√Ķ elemz√©s sz√°munkra konkr√©t feladatok meghat√°roz√°s√°nak az alapj√°t k√©pezi, ez√©rt "t√∂ltel√©kinform√°ci√≥kra", felesleges sz√≥cs√©pl√©sre nincs sz√ľks√©g, b√°r t√∂bb, mint bosszant√≥, hogy a zsid√≥ vall√°st, a zsid√≥kat √©s a holokausztot nem lehet kig√ļnyolni, viccel√Ķdni rajta, mert t√∂rv√©ny b√ľnteti, de a kereszt√©nys√©get √©s az iszl√°mot hatalmas haszonnal, √°llami t√°mogat√°ssal lehet √©s t√°mogatott. Hasonl√≥ a m√©rce akkor is, ha valaki, vagy valakik veszik a b√°tors√°got, √©s nyilv√°noss√°gra hozz√°k a vissza√©l√©seket, csal√°sokat, lop√°sokat, h√Ľtlen kezel√©seket, a lakoss√°g megnyomor√≠t√°s√°nak, kirabl√°s√°nak szinte v√©gtelen sz√°m√ļ m√≥dj√°t.


Az eredm√©nye minden esetben elhallgat√°s, b√≠r√≥knak, √ľgy√©szeknek nevezett, de jogi feladatuk ell√°t√°s√°ra alkalmatlan b√©rencek, kl√°ntagok hat√©kony k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©nek eredm√©nyek√©nt a "t√©nyfelt√°r√≥" megb√ľntet√©se, vagyis, nem az igazs√°gszolg√°ltat√°s a feladatuk. Kajtor Gergelyek, Hajnal Ann√°k, Kohn, Szakasits unok√°k magyargy√Ľl√∂l√Ķ porontyai t√∂rv√©nyes√≠ten√©k a t√∂rv√©nytelent, az igazs√°ggal k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban sem l√©v√Ķ √≠t√©leteket, vagy h√ļzz√°k el √©vekig a pereket. Elvileg van √ľgy√©szs√©g, de kl√°ntagok ellen tilos nyomozni, vannak b√≠r√≥s√°gok, ahol a b√≠r√≥k t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben m√°r nyomokban sincs ember. Minden fontos poz√≠ci√≥t ugyanazok ut√≥dai t√∂ltenek be, akiknek m√°r 1945. el√Ķtt is az volt a b√Ľne, hogy sokadszor, √ļjra √©s √ļjra kirabolt√°k az orsz√°got, a n√©pet, viszont s√©rtett √∂n√©rzettel k√∂vetelik vissza az √Ķseik √°ltal ellopott javakat.


Elemezni kell - elker√ľlend√Ķ a lengyel p√°nc√©los lovagok n√©met harckocsik elleni "h√Ķsies", b√°r felesleges vesztes√©get jelent√Ķ √∂ngyilkoss√°g√°hoz hasonl√≥ l√©p√©seket - √©s, hogy mi akad√°lyozta meg √©s k√©sztette az ukr√°nokat Valcman - Porosenk√≥ csal√°ssal t√°mogatott megv√°laszt√°s√°ra, b√°r mint mindenhol a nyugati demokr√°ci√°kban, elcsalt v√°laszt√°sok, megt√©vesztett, becsapott emberek nem l√©tez√Ķ felhatalmaz√°s√°ra hivatkoznak. Mi az oka, hogy a Jobb Szektor neon√°ci tagjai zsid√≥ korm√°nyt, zsid√≥ felbujt√≥kat t√°mogatott √©s jelenleg is t√°mogat Ukrajn√°ban. A n√°cizmus hirdetve √Ķsellens√©ge a kirekesztett zsid√≥s√°gnak, de val√≥j√°ban minden n√°cizmus atyja a Talmud, √©s ahogy Ukrajn√°ban l√°that√≥, a zsid√≥s√°ggal j√≥l √∂sszef√©r a n√°cizmus is. Mivel tudjuk, hogy "vegyes-alakulatokat" hoztak l√©tre, amelyekben "ukr√°nok", Jobb Szektoros neon√°cik √©s k√ľlf√∂ldi mag√°nhadseregek zsoldosai harcolnak, Eur√≥p√°ban is hasonl√≥ √∂sszet√©telt akarnak l√©trehozni. T√∂bbnyire m√°r l√©tre is hozt√°k. Magyarorsz√°gon izraeli, amerikai, holland, NATO hader√Ķn k√≠v√ľl meg fog jelenni a szlov√©n √©s olasz, de m√°s √°llamok idevez√©nyelt katonas√°ga is, akik "k√∂z√∂sen" fel√ľgyelik majd egym√°st, √©s biztos√≠tj√°k a n√©pirt√°st, esetleg egy polg√°rh√°bor√ļ vagy orosz szimp√°tiah√°bor√ļnak l√°tsz√≥, l√°ttatot "levez√©nyl√©s√©t".


Felt√©tlen√ľl fontos, hogy m√©g id√Ķben felt√©rk√©pezz√ľk - besorol√°st k√©sz√≠tve - azokat, akiket ismer√ľnk illetve "felismer√ľnk", mert r√∂vid id√Ķn bel√ľl csak kevesekre sz√°m√≠thatunk. Az ismerets√©gi k√∂rben el√Ķfordulhatnak megb√≠zhat√≥nak tartott, bizonytalan, gyenge jellem√Ľ, link, megb√≠zhatatlan, nemzetidegen, ellens√©ges √©s be√©p√≠tett stb. besorol√°s√ļak. A "megb√≠zhat√≥nak tartott" 50% is alig 20% haszn√°lhat√≥ √©s tettre k√©sz embert jelent. A tov√°bbi besorol√°si kateg√≥ri√°k ennek t√ľkr√©ben √©rtelmezend√Ķk. A "felismertek" list√°j√°t f√©nyk√©ppel egy√ľtt meg kell osztani, hogy ne tudjanak m√°s csoportokba bef√©rk√Ķzni. Csak azokban szabad besorol√°s√°t√≥l f√ľgg√Ķen megb√≠zni, akiket ismer√ľnk.
"Messzir√Ķl j√∂tt ember azt mond, amit akar", de manaps√°g az inform√°ci√≥ √°raml√°s√°ban nincsenek t√°vols√°gok, ez√©rt ez is egyfajta "ny√≠lv√°nos titkosszolg√°lat". A megb√≠zhat√≥ak list√°j√°t senkinek sem szabad kiadni! Ha valaki c√©lt√°bl√°t rak a fej√©re √©s fest a melkas√°ra, vesz√©lyezteti a k√∂rnyezet√©t, bar√°tait √©s csal√°dtagjait. Minden elektronikus √©s postai inform√°ci√≥cser√©t ellen√Ķriznek, illetve ellen√Ķrizni tudnak (ha nem szabot√°lj√°k). A "rendszer" gyenge, "egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ" l√°bakon √°ll. Minden mobiltelefon, telefon, sz√°m√≠t√≥g√©p, √©s egy√©b, t√°volr√≥l is vez√©relhet√Ķ eszk√∂z alkalmas a lehallgat√°sra, megfigyel√©sre.


Amit m√°r tavaly is t√∂bb cikkben jeleztem, a megval√≥s√≠t√°si f√°zis elj√∂tt. A v√°rhat√≥(?) ukr√°n g√°zlop√°s miatti orosz g√°zszolg√°ltat√°s le√°ll√≠t√°st, rendk√≠v√ľl intenz√≠v NATO vegyi-permetez√©s k√≠s√©ri. A "feladat" nem egyszer√Ľ, mivel a term√©szetes id√Ķj√°r√°s nem "t√°mogatja" a mesters√©ges beavatkoz√°st, de a "program s√Ľr√≠tett", √©s a term√©szet is tartogathat meglepet√©seket, nem besz√©lve egyes emberek hib√°z√°sair√≥l. Oroszorsz√°g a forgat√≥k√∂nyv szerint teljes√≠ti a tervet. A nyugati hitelmin√Ķs√≠t√Ķk orosz bankok ir√°ny√°ban t√∂rt√©n√Ķ lemin√Ķs√≠t√©se csak√ļgy, mint a szankci√≥k, csak l√°tszattev√©kenys√©gek. Mind√∂ssze csak azt a c√©lt szolg√°lj√°k, hogy a doll√°r infl√°ci√≥ja megindulhasson, ugyanis egy nyugat fel√© z√°rolt kereskedelm√Ľ orsz√°gra semmilyen hat√°ssal sem lehet a lemin√Ķs√≠t√©s√ľk a kereskedelem hi√°nya miat, viszont az eladhatatlan doll√°r csak a doll√°r infl√°ci√≥j√°t n√∂veli. Ez a "zenekar" hosszasan hangolt, megteremtve az amerikai √°llamad√≥ss√°got hamarosan elt√ľntet√Ķ infl√°ci√≥t, egy√ļttal l√©trehozva a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©hez sz√ľks√©ges fesz√ľlt hangulatot. Az Eur√≥pa-szerte be√©p√≠tett zsid√≥ provok√°torok l√©trehozz√°k az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett muszlimok, vagy az etnikumok √©s az "√Ķslakoss√°g" k√∂z√∂tti ellent√©teket, amir√Ķl minden szarh√°zi politikus csak √°lm√©lkodva tud nyilatkozni, mint "aki nem is sejtette" el√Ķre, hogy milyen probl√©m√°k forr√°sait teremtett√©k meg megb√≠z√°sra. Putyin, √©s nem Oroszorsz√°g, gondoskodik az energiaell√°t√°s l√°zad√°shoz vezet√Ķ meggyeng√≠t√©s√©r√Ķl, √©s az EU ir√°ny√≠t√°s √©s az USA pedig z√°rva tartja a k√∂zel-keleti behozatali csatorn√°kat orosz seg√≠ts√©ggel.


A provok√°ci√≥k miatti polg√°rh√°bor√ļk, az energiahi√°ny, az ipar √©s mez√Ķgazdas√°g le√°ll√°sa sarokba szor√≠tja Eur√≥p√°t. Szabad pr√©d√°v√° v√°lik, de minden ter√ľlet√©nek m√°r megvan az el√Ķzetes osztozkod√°s eredm√©nyek√©nt a "helye" √©s "gazd√°ja", ahogy Ukrajn√°t is gyorsan felosztott√°k "√ļjra" maguk k√∂z√∂tt zsid√≥√©k. A "m√°sodik menetet" m√©g ott sem j√°tszott√°k le. A n√©pny√ļz√≥, n√©pirt√≥ korm√°ny ellen fog fordulni saj√°t katonas√°guk, mert m√°sk√©nt nem tudnak megszabadulni t√Ķl√ľk, de ezzel meg kell v√°rniuk az ukr√°n lakoss√°g katonas√°gban bet√∂lt√∂tt l√©tsz√°m√°nak sz√°mottev√Ķ n√∂veked√©s√©t √©s a doll√°r √∂sszeoml√°s√°t. A NATO tags√°g ez√©rt fontos a nyugat √©s a Valcman-f√©le "ukr√°n" korm√°nynak. A doll√°r √∂sszeoml√°s√°val az eur√≥ is √∂sszeomlik, kezdet√©t veszi az amerikai polg√°rh√°bor√ļ, helyesebben a korm√°ny elleni h√°bor√ļ √©s ez Eur√≥pa sz√°m√°ra is az egyetlen ki√ļt. A "meccs eredm√©nye" m√©g nem v√©gleges, a h√°tt√©rhatalom penge √©len t√°ncol... ahogy Izrael is. A zsid√≥k Palesztin√°ba h√≠v√°sa nem rossz √∂tlet. Egy amerikai √©s eur√≥pai korm√°nyok elleni h√°bor√ļ lecs√∂kkenti a menek√ľl√©si √ļtvonalak sz√°m√°t is. A k√∂zel-keleti h√°bor√ļ pedig elhozza az igazi holokausztot, √©s a megmarad√≥k m√°r rem√©nykedve v√°rhatj√°k a "Messi√°sukat"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | Hegel - 2015.02.08. 14:13:00
A 26 √©v politikusok gyomorforgat√≥ tettei √ļgy v√©lem most azza eg√©sz√ľl ki, mivel nem siker√ľlt Budapesten hasonl√≥ "majdan" mint Kievben h√°t a m√©diatulajdonos megv√°s√°rl√°s√°val (soros?)√©s a politikai szerepl√Ķk egym√°snak ugraszt√°s√°val robbantj√°k be az orsz√°got... Ugyanis ugy t√ľnik egyre nehezebb az √∂nj√°r√≥v√°v√°lt vezet√©st kezelni has√≥nl√≥an a t√∂bbi √°ltaluk b√°rsonysz√©kbe √ľltetett eln√∂kkel.

Mindenhol a simlicska √ľgy van..√©rdekes amig √Ķ is a k√∂zvagyonb√≥l annyit v√°ghatott zsebre amennyit akart addig nem ugr√°lt....Tuti megfizeti a nyugat ez√©rt a cirkusz√©rt.
Putyinhoz huzó Orbánt szeretnék odébbtenni....

Egy√©bk√©nt a linked hozz√°sz√≥l√°sai k√∂z√∂tt van egy m√°sik link amire r√°l√©ptem √©s biza ugy t√ľnik a rendszer egyf√©le m√≥d√≥zatot ismer bizonyos akarat megval√≥sit√°sra. Valahogy ilyenkor Szesz√°k jut az eszembe az ir√°saival.
#62 | Hegel - 2015.02.08. 19:14:11
#63 | Renegat - 2015.02.08. 19:54:01
"Putyin figyelmeztetése" - sevaster1 jóvoltából
Közzététel: 2015. febr. 7.

Jevgenyij Alekszejevics Fjodorov orosz parlamenti k√©pvisel√Ķ Putyin szavaihoz f√Ľz f√©lre√©rthetetlen magyar√°zatot: "Washington √©s Berlin el lenne hamvasztva."

A video nem ig√©nyel k√ľl√∂n magyar√°zatot.

https://www.youtu...GX0IzXEbo0
#64 | Renegat - 2015.02.08. 23:40:47
Mariupolba -a DNR √°ltal ostromlott tengerparti v√°rosba- humanit√°rius seg√©lyk√©nt m√°r 3 hete 40 tonna z√∂lds√©g √©rkezett az √©hez√Ķ lakoss√°g r√©sz√©re.A v√°rosi hat√≥s√°gok szabot√°lt√°k az √©lelmiszer seg√©ly sz√©toszt√°s√°t, s eddig az √©lelmiszer egyharmada, fele m√°r megrohadt.A csal√°doknak se p√©nze, se munk√°ja nincs, az √ľzletek √ľresek.Kider√ľlt, hogy a v√°rosi tan√°cs nem akarta, hogy az orosz lakoss√°gnak √©s orosz menek√ľlteknek is jusson az √©lelmiszerb√Ķl, ez√©rt ink√°bb hagyt√°k elrohadni az eg√©szet.Ukr√°n hat√≥s√°gok?Ezek nem is emberek, hanem agyament √°llatok, vagy m√©g ann√°l is gonoszabbak.

rusvesna.su/sites/default/files/styles/node_pic/public/gnil-tykvy.jpg

http://infopolk.r...144a12aa01

******************
A Kennan Int√©zet Amerikai K√ľlpolitikai Akademi√°j√°nak katonai szak√©rt√Ķje, Michael Coffman elmondta ukr√°n m√©di√°nak, hogy mi√©rt nem v√°rhatja Ukrajna a katonai t√°mogat√°st az Egyes√ľlt √Āllamokt√≥l:

Az ukr√°n hadsereg alkalmatlan a nyugati modern fegyverek kezel√©s√©re, valamint struktur√°lis probl√©m√°k miatt k√©ptelenek koordin√°lt √∂n√°ll√≥ harcol√≥ egys√©gk√©nt m√Ľk√∂dni, b√°rmilyen modern fegyver legyen is a birtokukban. Hozz√°tette, hogy a legfontosabb dolog az Egyes√ľlt √Āllamok √©s N√©metorsz√°g r√©sz√©r√Ķl az, hogy - nem harcolni az Orosz F√∂der√°ci√≥ ellen.

"A h√°bor√ļt Oroszorsz√°ggal az orosz hat√°r ment√©n szinte lehetetlen megnyerni. Ez k√©ptelens√©g. Soha senki nem nyert h√°bor√ļt Oroszorsz√°ggal szemben." - nyilatkozta Koffman.

Teljes interj√ļ Koffman amerikai katonai szak√©rt√Ķvel olvashat√≥ on-line Ukraina.ru oldalon.

http://ukraina.ru...42374.html
#65 | Hegel - 2015.02.08. 23:44:25
Azok valóban undoritó ez az egész igy ahogy van és amivé az embereket ezzel teszik - állatokká!

Renegat ez az:[img]bildr.no/thumb/RmEwTWVG.jpeg[/img] katt r√° nagyobb....

http://magyarnemz...dmore=8630
Ja √©s ez√©rt vagyok felf√ľggesztett √°ll√°sponton illetve....Cool Van b√Ķven pro √©s kontra...
http://magyarnemz...dmore=8763

Undoritó az is ahogy játszanak a nemzeti történelmi helyekkel....a faxért nem maradnak a kánaiták megölésével szerzett helyen? miért kell végig a földet körbe letarolni mindent és mindenkit ?

Azt gondolja a sok v√©n barom hogy a f√∂ld alatt NAPF√ČNY n√©lk√ľl kibir vagy 10 √©vet? Nem fog! L√°tom az ablakomban a n√Ķv√©nyeken hogyan hi√°nyzik nekik a f√©ny ugyan ugy az embernek is!
Nem helyettesiti a kvarcl√°mpa!
#66 | Renegat - 2015.02.10. 01:54:21
"Figyelem! - Tiszta energia!
Frissítés: Bejegyezték az európai szabadalmat.
Tudom√°nyos √°tt√∂r√©s a tiszta energianyer√©s ter√ľlet√©n?
Fenyegetik az olasz kutatót?

www.vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10009/thumb_Rossi-n-Focardi_Jan14_2011_demo.jpg

Andrea Rossi olasz kutat√≥ eredm√©nyeir√Ķl m√°r olvashattunk. A m√©r√©si eredm√©nyek szerint siker√ľlt t√∂bb alkalommal reproduk√°lniuk szobah√Ķm√©rs√©kleten a hidegf√ļzi√≥t.

Eltitkolt, tiszta energia technol√≥gia! Egy v√≠zforral√≥ m√©ret√Ľ k√©sz√ľl√©k 2 csal√°di h√°z energiasz√ľks√©glet√©t fedezi. G√∂r√∂gorsz√°g m√°r szerz√Ķd√∂tt a feltal√°l√≥val!

52 √∂sszekapcsolt kis er√Ķm√Ľ 100 csal√°di h√°z energiaell√°t√°s√°ra elegend√Ķ!"

https://www.youtu...0XBRS8cfNk

https://www.youtu...F8ifZZ_iVo

*****************

"√öjabb √°tt√∂r√©s el√Ķtt √°ll a napelemek gy√°rt√°sa: egy a kor√°bbiakt√≥l elt√©r√Ķ anyag felhaszn√°l√°s√°val sokkal olcs√≥bban el√Ķ√°ll√≠that√≥, sokkal jobb hat√°sfok√ļ paneleket k√©sz√≠tettek kutat√≥k egyel√Ķre laborat√≥riumi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. K√©t √©v m√ļlva azonban m√°r piaci term√©k lehet az √ļjdons√°gb√≥l."

Az √ļjt√≠pus√ļ napelemek alapanyaga perovszkit (k√°lcium-tit√°n-oxid), nyomtathat√≥ technol√≥gi√°val ak√°r harmad √°ro, t√∂bb mint k√©tszeres hat√©konys√°got √≠g√©rnek a kutat√≥k."

www.vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10025/normal_perovszkit-Perovskite-solar-cells-napelem.jpg


http://www.vilagb.../index.php
http://www.vilagb...play_media
#67 | Hegel - 2015.02.10. 12:56:21
Egyik bar√°tn√Ķm tavaj g√∂r√∂g o ban volt v√°ndor√ļton √©s mondta m√©g a putrik tetej√©n is napelem volt! Nekem meg uz√≥t hozottSmile

Sz√≥val r√©g√≥ta mondom az √∂sszes tet√Ķre napelemet tenn√©k, √©s a permetez√Ķket le√°llitatn√°m! Amit szint√©n a nat√≥ azaz illumi csin√°ltat a mi ad√≥forintjukat elvonva ellen√ľnk!

Megkell sz√ľntetni a t√∂zsd√©t a fecnikkel val√≥ kereskedelmet √©s a katonai kiad√°sokat helyette az emberek√©rt kell tenni a fennmarad√≥ anyagi javakb√≥l!
Azt a kutyaf√°j√°t nekik!
#68 | Renegat - 2015.02.10. 14:39:15
Az USA "megel√Ķz√Ķ" atomcsap√°sa eset√©n 100%-ban garant√°lt az USA tot√°lis elhamvaszt√°sa, teljes fizikai megsemmis√≠t√©se.Oroszorsz√°g defenz√≠v nukle√°ris megtorl√°st alkalmaz az √Ķt √©rt els√Ķ atomt√°mad√°ssal szemben.Amennyiben Oroszorsz√°got atomcsap√°s √©rn√© √©s a nukle√°ris parancsnoki vezet√©si pontjai megsemmis√ľln√©nek, akkor automatikusan az √∂sszes hadrendbe √°ll√≠tott atomrak√©t√°i az el√Ķre beprogramozott c√©lpontra csap√°st m√©rn√©nek.A "Perimeter"-nek keresztelt kil√∂v√©si automatizmusra minden elektronikus fegyver hat√°stalan.A rendszer a kil√∂v√©si parancsot egy komplett mesters√©ges intelligencia szoftver alapj√°n d√∂nti el, ami m√©ri √©s elemzi a sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat ( szeizmikus aktivit√°s, radioakt√≠v sug√°rz√°s, a l√©gk√∂ri nyom√°s, er√Ķs ioniz√°l√≥ √©s elektrom√°gneses sug√°rz√°s, r√°di√≥frekvenci√°s katonai kommunik√°ci√≥ megl√©te √©s m√©ri-szab√°lyozza a telemetriai monitoring SRF adatokat el√Ķrejelz√Ķ radarjaival, stb. meg amit nem tudhatunk).
Ezt a nukle√°ris megtorl√≥ rendszert nevezik a "Halott k√©z" ( "Dead Hand" ) elv√©nek, tekintve hogy semmilyen emberi beavatkoz√°s nem √°ll√≠thatja le a rendszer m√Ľk√∂d√©s√©t.

√Ėsszegezve teh√°t a levonhat√≥ k√∂vetkeztet√©s - az atomh√°bor√ļ a F√∂ld lakhatatlann√° t√©tel√©vel, a f√∂ldi √©let megsz√Ľn√©s√©vel egyenl√Ķ.Washingtoni hi√©n√°k, gondolkodjatok n√©ha, ha neheztekre is esik.

asiarussia.ru/upload/iblock/aa8/aa84a228c9e4ea35d51b87a65982b51c.jpg

https://www.youtu...yNR24VV05Y

http://www.newsy....32725.html

http://asiarussia...news/2364/

https://kuruc.inf...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 75% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum