NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kett√Ķs tudat vagy tudathasad√°s?
Kett√Ķs tudat vagy tudathasad√°s?Gondolom sokaknak felt√Ľnt m√°r, hogy a belf√∂ldi √©s nyugati h√≠rad√°sokban is k√∂vetkezetesen csak a lengyel, rom√°n, esetleg bolg√°r NATO fegyverzet telep√≠t√©s√©r√Ķl esik sz√≥. Magyarorsz√°g √©s Szlov√°kia eset√©ben ezt nem hangs√ļlyozz√°k ki, b√°r a fegyverzetek √©s a hader√Ķ betelep√≠t√©se szint√©n folyamatos, de eg√©szen m√°s okb√≥l hallgatnak err√Ķl. El√Ķfordulhat, hogy az oroszl√°n szerelmes lesz a b√°r√°nyba, √©s nem fogja megenni, de ha a b√°r√°nyb√Ķrbe is farkas b√ļjt, m√°r m√°s a fel√°ll√°s, f√Ķleg a val√≥di b√°r√°nyok szempontj√°b√≥l. A nyugati √©s kelet-eur√≥pai m√©diamanipul√°ci√≥ k√∂vetkezetesen oroszellenes propagand√°j√°ba be√©p√≠tett hazugs√°gok √©s a keleti, Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥s "el√Ķret√∂r√©s" √°lc√°ja m√∂g√∂tti "egyezked√©s", k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a 2002-2010 k√∂z√∂tti Orb√°n-Gyurcs√°ny, MSZP-FIDESZ √°tver√©s √©s terelget√©s m√≥dszereire,. De a politikusok √©s a m√©di√°juk √°ltali hazugs√°gokat m√©g tet√©zi a visszaes√Ķ vil√°gkereskedelem, amir√Ķl m√°r kor√°bban is eml√≠tettem, hogy megtervezett folyamat eredm√©nye √©s ez az oka Eur√≥pa √©s az USA fizet√©sk√©ptelens√©get el√Ķid√©z√Ķ le√©p√≠t√©s√©nek is.

Sok sz√≥ esik az √°lbaloldal √©s az √°ltaluk l√©trehozott √°lcivil szervezetekr√Ķl, valamint a FIDESZ-en bel√ľli "p√°rtszakad√°sr√≥l", de ha egym√°s mell√© √©s folyom√°nyaik√©nt helyezz√ľk el az esem√©nyeket, k√∂nnyen √°tl√°that√≥, hogy az √°lbal -√©s √°ljobboldal tev√©kenys√©ge p√°rhuzamosan az ukrajnai, a szaudi, iraki, t√∂r√∂k, g√∂r√∂g esem√©nyekkel, ugyanazt a c√©lt szolg√°lja, ahogy a kelet-nyugati kereskedelem cs√∂kkent√©se. Term√©szetesen ez is √∂sszef√ľgg a "magyar" miniszt√©riumok 2015-re tervezett vid√©kre telep√≠t√©s√©vel. Martonyi m√°r 2001-ben elkotyogta egy rep√ľl√Ķg√©pen megejtett besz√©lget√©sben, hogy Eur√≥pa "logisztikai k√∂zpontja" Budapesten lesz, mert a "fajt√°ja" szeret dicsekedni. Az ehhez sz√ľks√©ges √©p√ľletek, lak√≥parkok elk√©sz√ľltek, √©s nem "v√©letlen√ľl" √ľr√≠tett√©k ki a budapesti, fel√ļj√≠tott palot√°kat. Magyarorsz√°g ugyanis nem h√°bor√ļs ter√ľletnek kijel√∂lt z√≥na, b√°r a lakoss√°g lever√©s√©hez √©s megf√©leml√≠t√©s√©hez, majd t√∂meges deport√°l√°s√°hoz sz√ľks√©ges provok√°ci√≥k el√Ķid√©z√©se mindk√©t egygazd√°j√ļ "parlamenti oldal" kiosztott feladata. Orb√°n√©k "mag√°nalkotm√°nya" erre lett kihegyezve. Aki nem olvasta, hib√°t k√∂vet el saj√°t maga √©s csal√°dja, rokonai, bar√°tai ellen...

Hellyel-k√∂zzel mindenki tud, vagy k√∂nnyen tudom√°st szerezhet ak√°r a jelenleg fosztogat√≥ √°ljobb, de a kor√°bban, a 70-30%-os "megegyez√©ses" lop√°si el√Ķnyt birtokol√≥ MSZP (SZDSZ, MDF) lop√°si, csal√°si, gyakran rabl√°si, gyilkoss√°gokkal is megsp√©kelt terroruralm√°nak r√©szleteir√Ķl, mivel a dokumentumok jelent√Ķs r√©sze el√©rhet√Ķ az interneten is. Csak az nem l√°t, aki nem akar l√°tni... de a jelenlegi "fel√©l√©nk√ľlt politikai √©let" nem a korm√°nyp√°rt √©s a jelent√©ktelen l√©tsz√°m√ļ ellenz√©ke - b√°r hasonl√≥ gazdas√°gi h√°tt√©rb√°zissal rendelkez√Ķ MSZP ut√≥dszervezetek - √©rdeme. F√Ķleg nem a demokratikus jogok el√Ķt√©rbe helyez√©se, mivel ilyenek Magyarorsz√°gon nem l√©teztek. Eddigi "halott politik√°r√≥l" lehet ugyan besz√©lni, de v√°ltoz√°sr√≥l csak a nyugat, Izrael, az EU √©s Oroszorsz√°g kiszolg√°l√°s√°nak, √©s k√≠v√°nalmainak megn√∂veked√©se, felgyorsul√°sa eset√©ben, amihez asziszt√°l az illegitim b√©renckorm√°ny √©s vele szinkronban "√°lellenz√©ke" is. Mindkett√Ķ tudja, ha megb√≠z√≥ik √©rdekei szerint j√≥l int√©zik Magyarorsz√°g sors√°t, megmaradhatnak helytart√≥knak, de csak vid√©ken, ott sem tart√≥san, mert a "k√∂zpontos√≠t√°s" el√Ķbb-ut√≥bb utol√©ri √Ķket b√°rhol a vil√°gon.

1945. ut√°n a szovjet megsz√°ll√°s "ideiglenesen Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥ alakulatai" biztos√≠tott√°k a bolsevik-zsid√≥ r√©muralom katonai h√°tter√©t. 1956-ig √©s ut√°na is, a nyugat szorgalmasan usz√≠tott a Szovjetuni√≥ ellen, de 1953-ban megm√©rgezt√©k Szt√°lint, 1954-ben megalakult a Bilderberg Group, √©s a Szovjetuni√≥ban Hruscsov, egy ukr√°n-zsid√≥ foglalta el a f√Ķtitk√°ri sz√©ket. Szt√°lin hal√°l√°val a New York-i zsid√≥ "vil√°gkorm√°ny" st√°tusz√°ban is "helyre√°llt a rend". A "magyar forradalom" m√°r nem volt olyan fontos. A szuezi-v√°ls√°gra hivatkozva megtagadt√°k a seg√≠ts√©gny√ļjt√°st, de megakad√°lyozt√°k 100 ezer spanyol √∂nk√©ntes seg√≠ts√©gny√ļjt√°s√°t is. 1956. √ļgy j√∂n ide, ahogy a R√°k√≥czi-szabads√°gharc. I. Lip√≥t az 1699-es karl√≥cai b√©ke ut√°n a magyaroknak alig juttatott szerepet. II. Apafi Mih√°lyt elfogatt√°k √©s lemondatt√°k az erd√©lyi fejedelem c√≠m√©r√Ķl. Az orsz√°got kinevezett korm√°nyz√≥ ir√°ny√≠totta, hasonl√≥an a jelenlegi √©s a jelenlegit megel√Ķz√Ķ kor√°bbi b√©renckorm√°nyokhoz. R√°k√≥czi megpr√≥b√°lta kihaszn√°lni a nemzetk√∂zi helyzetet, a habsburg h√°z spanyol √°g√°nak kihal√°s√°t √©s az ebb√Ķl k√∂vetkez√Ķ, el√Ķre l√°that√≥ francia-osztr√°k h√°bor√ļt. A szabads√°gharcot megel√Ķz√Ķen I. Lip√≥t a v√©gv√°ri katonas√°got menesztette √©s szerb hat√°rvid√©ket hozott l√©tre v√©dvonalk√©nt, els√Ķsorban a bels√Ķ l√°zad√°s ellen.

R√°k√≥czi m√°r 1701-ben is csak francia seg√≠ts√©g √≠g√©ret√©ben merte v√°llalni a szabads√°gharcot, nemesi t√°mogat√°s n√©lk√ľl. A letart√≥ztatott R√°k√≥czit "jezsuit√°k" sz√∂ktett√©k meg Gottfried Lehmann dragonyos kapit√°ny seg√©dlet√©vel (a Lehman √©s a "Lehmann" k√∂z√∂tt van n√©mi k√ľl√∂nbs√©g). 1703-ut√°n R√°k√≥czinak nem csak az osztr√°kokkal, de d√°nokkal, horv√°tokkal, erd√©lyi-sz√°szokkal, r√°cokkal is harcolnia kellett, a veres√©get szenvedett franci√°k seg√≠ts√©ge n√©lk√ľl. 1711-re v√©get √©rt a szabads√°gharc. A "Szatm√°ri-b√©ke" hasonlatos az 1867-es "kiegyez√©shez". √Ām l√©nyeges megeml√≠teni, hogy a hazai nemzetis√©gek k√∂z√ľl ruszinok, n√©met polg√°rok, szlov√©nek, szlov√°kok, rom√°nok, de sv√©dek, lengyelek √©s francia csapatok is harcoltak R√°k√≥czi oldal√°n. Az etnikai felsorol√°s fontoss√°g√°ra k√©s√Ķbb visszat√©rek...
Az √∂sszes el√©rt "eredm√©ny", hogy az 1791-es X. t√∂rv√©nycikk biztos√≠totta az orsz√°g jogi f√ľggetlens√©g√©t a habsburg-birodalom t√∂bbi √°llam√°val szemben, √©s a helyzet 1848-ig nem is v√°ltozott. 1848. m√°rcius 15-√©n, a p√°rizsi (febru√°r 22.) √©s b√©csi (m√°rcius 13.) forradalom h√≠r√©re Magyarorsz√°gon is "kit√∂rt" a forradalom, b√°r a f√°ma nem besz√©l arr√≥l, hogy a "m√°rciusi ifjaknak" √©s a hozz√°juk csatlakoz√≥ t√∂megnek zsid√≥k adtak fegyvert a kez√©be.

A forradalmak h√°tter√©ben a Rothschildok √°lltak. Az 1848-49-es szabads√°gharc v√©geredm√©nyben azzal v√©gz√Ķd√∂tt, hogy a habsburgokat ugyan m√©g kis l√©tsz√°mmal is legy√Ķzt√©k, de Ferenc J√≥zsef 200 ezer orosz katon√°t k√©rt √©s kapott I. Mikl√≥s c√°rt√≥l, term√©szetesen a Rothschildok hiteleib√Ķl fizetve, akikkel v√©rbefolythatta a felkel√©st. A szabads√°gharcban egy√ľtt harcoltak a Magyar F√ľggetlen Felel√Ķs Nemzeti Korm√°ny z√°szlajai alatt magyarok, sz√©kelyek, rom√°nok, ruszinok, n√©metek √©s m√©g sok m√°s nemzetis√©g. Akkoriban els√Ķsorban a jobb√°gyfelszabad√≠t√°s√©rt, a nemzetis√©gek √∂n√°ll√≥s√°g√°√©rt l√©ptek harcba a magyarok oldal√°n, de p√°rhuzamot vonva a 2006. okt√≥ber 23-i esem√©nyekkel, Gyurcs√°ny is orosz seg√≠ts√©ggel akarta leverni a kiprovok√°lt forradalmat, amelyekhez Orb√°n biztos√≠totta a t√∂meget. A "m√≥dszer" 1956-b√≥l is ismeretes, amikor Csermanek J√°nos, alias K√°d√°r, n√©h√°nyadmag√°val, kijelentve, hogy "√Ķk a magyar korm√°ny", beh√≠vta az oroszokat. Gyurcs√°ny elvet√©lt pr√≥b√°lkoz√°sa a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re, elbukott. Most ugyanezt akarj√°k el√©rni a m√°sik oldalr√≥l, amihez igen nagy l√©tsz√°m√ļ izraeli, NATO, amerikai b√©rgyilkos √©s "hivatalos" hader√Ķt, hollandokat, eur√≥pai csend√Ķrs√©get √©s az √©vek √≥ta itt "tev√©kenyked√Ķ" In-kal Security, IOSA, izraeli √©rdekelts√©g√Ľ √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķ fegyveres szervezetek mellett a TEK-et, Orb√°n mag√°nhadsereg√©t is mozg√≥s√≠thatj√°k.

A donbaszi √©s luhanszki "p√©lda" olyan "nyal√≥ka" az √∂rd√∂g k√©p√©ben, ami elv√°r√°saik szerint beind√≠thatja els√Ķsorban a kelet-eur√≥pai rabl√≥korm√°nyok elleni l√°zad√°sokat orosz seg√≠ts√©get rem√©lve. Magyarorsz√°g kiemelt fontoss√°g√ļ, ez√©rt nincs 71 √©ve √ļjabb megszavazott √©rv√©nyes alkotm√°nya, ez√©rt nincs hadserege, √©s ez√©rt kell egy l√°tszattev√©kenys√©get folytat√≥ gyarmati helytart√≥ korm√°ny. A "magyarnak nevezett" k√ľlpolitika biztos√≠tja, hogy minden k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llam k√©szs√©ggel megt√°madja Magyarorsz√°got, Rom√°ni√°t is bele√©rtve. Ha ezt nem siker√ľlne el√©rni, m√©g mindig ott van az Orb√°nnal 2009. szeptember v√©g√©n kiegyez√Ķ Morvai, vagy 2009. okt√≥ber elej√©n kiegyez√Ķ Vona Jobbikja tartal√©knak. Mivel Ukrajn√°b√≥l kitiltott√°k a "rasszist√°nak", finomabban "radik√°lis jobboldalinak" b√©lyegzett p√°rtot, Ukrajna fel√Ķl is √°tcsoportos√≠that√≥ az ott harcol√≥, k√ľlf√∂ldiekb√Ķl √°ll√≥ b√©rgyilkos hader√Ķ, de mozg√≥s√≠that√≥ a belf√∂ldi zsid√≥ √©s cig√°ny etnikum is.

A helyzet ugyan a felsoroltak szerinti megvil√°g√≠t√°sban katasztrof√°lisnak tekinthet√Ķ, mert sokkal rosszabb, mint amilyen valaha is fenyegette az orsz√°g ter√ľlet√©n √©l√Ķ nemzetet √©s nemzetis√©geket, de az egyre jobban h√ļz√≥d√≥ "v√©gj√°t√©k", √©s a n√©p felbosszant√°s√°hoz ig√©nybe vett "kitereget√©si eszk√∂z√∂k", valamint az alternat√≠v m√©dia felvil√°gos√≠t√≥ munk√°ja azok szem√©t is felnyitja, akik kor√°bban bevarratt√°k. Csak b√©rgyilkosokb√≥l √°ll√≥ mag√°nhadseregekkel nem lehet h√°bor√ļt nyerni. A nemzetis√©gek k√∂z√∂tti ellent√©tek sz√≠t√°sa is csak addig jelent kihaszn√°lhat√≥ lehet√Ķs√©get, ameddig a k√∂lcs√∂n√∂s konszenzus lehet√Ķv√© nem teszi a nemzetek k√∂z√∂tti k√∂z√∂s c√©l felismer√©s√©t. A gyakorlat azt mutatja, hogy van k√∂z√∂s, mindenki √©s minden nemzet √°ltal elfogadhat√≥ c√©l.
Ez pedig a: MINDEN EMBERNEK J√ĀR√ď JOG EL√ēTTI KIV√ČTEL N√ČLK√úLI EGYENL√ēS√ČG!

Ez ut√≥bbi folyom√°nya a lopott, rabolt vagyonok visszaszerz√©se, a korrupt hivatalnokok, b√≠r√≥k, maffia-kl√°nokba t√∂m√∂r√ľlt politikus, multi, bank√°r √©s b√Ľn√Ķz√Ķ band√°k felsz√°mol√°sa √©s n√©pb√≠r√≥s√°gok el√Ķtti felel√Ķss√©grevon√°sa, el√≠t√©l√©se. A bank -√©s t√Ķzsderendszer felsz√°mol√°sa, a t√°rsadalom szemet√©nek elt√°vol√≠t√°sa, amelyek minden baj forr√°sai, azonnal meg kell sz√ľntetni. Szint√©n a "jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g" tudja biztos√≠tani a nemzetek √∂nrendelkez√©si jog√°t, a k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©gny√ļjt√°st az elnyom√≥k felsz√°mol√°s√°ra, mert l√°tni kell, hogy az egykor igazs√°gosnak tartott √©s kiv√©tel n√©lk√ľl mindenkire √©rv√©nyes t√∂rv√©nyek hogyan vesz√≠tett√©k el √©rv√©nyess√©g√ľket.

A "nemzetment√©si szervez√Ķd√©sek √©rdekl√Ķd√©s hi√°ny√°ban" saj√°t magukat sz√°molj√°k fel, illetve l√©tre sem tudnak j√∂nni, mert a kirekeszt√Ķ szervez√Ķd√©sek saj√°t magukat z√°rj√°k el a t√∂bbi szervez√Ķd√©ssel val√≥ sz√∂vets√©g lehet√Ķs√©g√©t√Ķl. Mi√©rt t√°mogatn√° egy csal√°dj√°t becs√ľletes munk√°b√≥l eltartani sz√°nd√©koz√≥ sv√°b, rom√°n, szlov√°k, szlov√©n, cig√°ny vagy m√°s nemzetis√©g√Ľ, amikor eleve kirekesztik sz√°rmaz√°sa miatt. Ha nem √©rzi mag√°√©nak a c√©lkit√Ľz√©seket, mert √Ķ nem magyar, mert nem annak sz√ľletett, √©s saj√°t nemzetis√©gi jogokat fog k√∂vetelni a k√∂z√∂s √©rdekek egy√ľttes t√°mogat√°sa n√©lk√ľl. Ezek be√≠g√©r√©s√©vel, mindig a t√∂rt√©nelem folyam√°n, egym√°sra usz√≠that√≥v√° v√°ltak a nemzetek, nemzetis√©gek. Aki veszi a f√°rads√°got, √©s ut√°na keres a szk√≠ta, hun-magyar birodalom hosz√ļ fenn√°ll√°s√°nak ismert okaira, azt tal√°lja, hogy a Szent Korona oltalma alatt √©l√Ķ n√©pek lakoss√°g√°nak minden tagja azonos jogokat √©lvezett √©s azonos jogi k√∂telezetts√©gek vonatkoztak r√°, kiv√©tel n√©lk√ľl.

R√°k√≥czi√©k nem tudtak t√∂bbet √≠g√©rni a horv√°toknak, szerbeknek, erd√©lyi sz√°szoknak, mint amit habsburg birodalom megadott a sz√°mukra, pedig felk√≠n√°lhattak volna √°llamsz√∂vets√©get is. Az 1848-49-es szabads√°gharc sem v√°ltotta be jobb√°gyfelszabad√≠t√°si √©s nemzeti √∂nrendelkez√©si √≠g√©reteit a "nemesek" kompromisszumk√©ptelens√©ge miatt, amit ki is haszn√°ltak a habsburgok. 1945-t√Ķl n√©h√°ny √©v alatt felsz√°molt√°k az el√Ķz√Ķ rendszert, √©s a bolsevik-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s terrorja - k√∂sz√∂nhet√Ķen a szovjet tankok "t√°mogat√°s√°nak" - kiirtotta, vagy hallgat√°sra k√©nyszer√≠tette az embereket. 1956-ban m√°r megvolt a k√∂z√∂s akarat, mert a bolsevik ir√°ny√≠t√°s √©s kiszolg√°l√≥i vagy elmenek√ľltek, vagy megkapt√°k azt, ami j√°rt nekik. 56-ban ism√©telten el√Ķker√ľltek az idegen hadseregek, "v√©letlen√ľl" megint pont az oroszok vezette Szovjetuni√≥√©. Magyarorsz√°g lakoss√°ga - ahogy Eur√≥pa t√∂bbi n√©pe - sem tanult abb√≥l, hogy mit jelent az "oszd meg √©s uralkodj" egyszer√Ľen meg√©rthet√Ķ mondanival√≥ja, elve √©s gyakorlata.

A m√°ra m√°r ny√≠ltan emberis√©g ellenes tev√©kenys√©get folytat√≥ "p√©nzuralmi k√©pvisel√Ķk", r√∂viden b√Ľn√∂z√Ķk, a vil√°g lakoss√°g√°nak √°tver√©s√©vel pr√≥b√°lj√°k √°tmenteni hatalmukat. Putyin √©s zsid√≥ oligarch√°i, vagy a kelet milli√°rdosai, semmivel sem k√ľl√∂nbek, mint a nyugati, de b√°rhol fellelhet√Ķ, k√∂z√∂s √©rdekek alapj√°n tev√©kenyked√Ķ hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsaik. Merkel a BRD-t dobta oda konck√©nt az USA-nak, mik√∂zben Izraelt√Ķl a Goldman Sachson √°t City of Londonig mindenki a v√©r√©t sz√≠vja a n√©met n√©pnek. A franci√°kn√°l S√°rk√∂zyk, Hollande-szer√Ľ haza√°rul√≥k vezetik f√©lre az embereket, ahogy a "brit vil√°gbirodalom k√©pvisel√Ķi" is ugyanezt teszik. Az USA-ban Obamba t√°ncol penge√©len, Rothschild √©s Rockefeller √©rdekek b√°bjak√©nt, mik√∂zben a hadsereg l√°zad√°s√°t√≥l retteg, de orsz√°gonk√©nt felsorolhat√≥ az √∂sszes, politikusnak, befektet√Ķnek, t√Ķk√©snek, multiknak, bankoknak nevezett, a kisemberek sz√°m√°ra arctalan gazember. A vil√°gpolitika olyan sz√≠n√ľltig telt latrina, amit m√°r r√©gen ki kellett volna szivatty√ļzni √©s fert√Ķtlen√≠teni, pedig rendszeres √©s alapos karbantart√°s mellett nem b√Ľzlene annyira, √©s a f√©rgek sem ny√ľzs√∂gn√©nek benne. Az emberis√©g mindig kitermel "salakanyagot" de nem szabad, hogy ellepje ez a fek√°lia amikor tr√°gy√°nak m√©g j√≥...

K√∂zeledik Putyin "fekete m√°rciusa", ahogy nemzeti √ľnnep√ľnk, m√°rcius 15. is. Ha meg√©rett a helyzet a cionista h√°tt√©rhatalom sz√°m√°ra, j√≥ id√Ķ lesz √©s usz√≠tanak, ha nem, megint havat lap√°tolhatunk √©s usz√≠tanak, de lassan kifutnak az id√Ķb√Ķl... Az eg√©sz ingatag l√°bakon √°ll√≥ NWO-s f√∂rmedv√©nyt leh√ļzhatj√°k a WC-n, ha kiker√ľl a vil√°gh√°l√≥ra egy olcs√≥n el√Ķ√°ll√≠that√≥ √©s √ľzemeltethet√Ķ energiatermel√Ķ berendez√©s, vagy ha az emberek r√°j√∂nnek, hogy a n√©pess√©g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©nek jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g√©hez csak a kez√ľket kell kiny√ļjtani, m√©g az utc√°ra sem kell kivonulni, de b√°rmikor j√∂het egy "igazi vezet√Ķ" is, akit nem tudnak befoly√°solni, megf√©leml√≠teni, megakad√°lyozni abban, hogy eljusson "ig√©je" az emberis√©g embernek nevezhet√Ķ, vagyis nem v√©rfert√Ķz√∂tt, genetikailag nem hib√°s r√©sz√©hez...
Val√≥j√°ban m√°r √©vsz√°zadok √≥ta csak az "arisztokr√°ci√°nak nevezett ingyen√©l√Ķ aljan√©pnek", a h√°tt√©rhatalom "p√©nzembereinek" nevezett telhetetlen √©s hatalom√©hes patk√°nyainak, az √Ķket kiszolg√°l√≥ √©s r√©sz√ľkk√© v√°lni k√≠v√°n√≥ politikus f√©rgeknek, a vall√°si fels√Ķbbrend√Ľs√©get hirdet√Ķ fanatikusainak kell a h√°bor√ļ. A n√©p meglenne n√©lk√ľl√ľk is, csak id√Ķben ki kell v√°gni a "r√°kos r√©szeket" az emberis√©g test√©b√Ķl...
A "miniszter" sz√≥ azt jelenti, szolga. A hivatalnokok, "k√∂ztisztvisel√Ķk" nem hatalmat kapnak a n√©pt√Ķl, hanem munk√°t, amit el kell v√©gezni√ľk, ha nem akarnak m√°sb√≥l meg√©lni, vagyis k√©pviselni legjobb tud√°suk szerint munk√°ltat√≥juk, a n√©p √©rdekeit. Aki "kir√°ly" akar lenni, kapja meg izz√≥ vastr√≥nj√°t √©s l√°ngol√≥ koron√°j√°t, mint ahogy magukb√≥l kiindulva tett√©k ezt D√≥zsa Gy√∂rggyel. "Nagyot akar a szarka, de nem b√≠rja a farka", mert az emberis√©g √°tlagos intelligenciah√°nyadosa is n√∂vekedik, nem csak a l√©leksz√°m...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Renegat - 2015.02.12. 20:12:56
V√©get √©rt Merkel, Hollande, Putyin, Proshenko r√©szv√©tel√©vel a minszki 16 √≥r√°s "maratoni b√©ket√°rgyal√°s" (alkudoz√°s), ahol felem√°s egyeszs√©g sz√ľletett, mindegyik f√©l √©rtelmez√©se szerint, azaz vagy betartja azt, vagy nem. Ukrajna -Nyugati seg√©dlet mellett- puccsal hatalomra ker√ľlt eln√∂ke, Poroshenko szerint az elfogadott minszki dokumentumban nincs auton√≥mia, sem f√∂der√°ci√≥ Donbass r√©sz√©re. - id√©zte Poroshenkot az "Interfax-Ukrajna" h√≠r√ľgyn√∂ks√©g. Minszkben nem tudtak megegyezni a t√Ľzsz√ľnetetet k√∂vet√Ķ a NATO-t √©s Oroszorsz√°got √©rint√Ķ politikai rendez√©s m√≥dj√°r√≥l √©s menet√©r√Ķl sem az ukr√°n a v√°ls√°g megold√°s√°ra.

Amiben a dokumentum szerint megegyez√©s sz√ľletett: (nem teljes)
-2015.febru√°r 15.-√©n √©jf√©lt√Ķl l√©p √©letbe a harcol√≥ felek k√∂z√∂tti t√Ľzsz√ľnet
-Biztonsági zóna 50-140 kilométer szakaszának kijelölése
-Puffer(?) z√≥na ezen hat√°rokon bel√ľl legal√°bb 50 km.
-Neh√©zfegyverek kivon√°sa a pufferz√≥n√°n k√≠v√ľli ter√ľletre
-√Ėsszes k√ľlf√∂ldi fegyveres csoportok kivon√°sa a harci z√≥n√°b√≥l
-Humanit√°rius k√∂telezetts√©gek betart√°sa mindk√©t f√©l r√©sz√©r√Ķl (foglyok kicser√©l√©se, nyugd√≠jak vissz√°ll√≠t√°sa, stb.)
-Helyi választások megtartása ukrán jogszabályok szerint (? fából vaskarika)
-Decentraliz√°lt r√©gi√≥k k√ľl√∂nleges jog√°ll√°s√°nak megteremt√©se Donyeck √©s Lugansk r√©gi√≥kban.(hogy ez mit jelent, nem lehet tudni)
-Nyelvhasználati, hatósági, rendvédelmi önrendelkezési jog megadása Donyeck és Luganszk régiókban
-Tervezet: Tervezik, hogy vissza√°ll√≠ts√°k a teljes hat√°rellen√Ķrz√©st a teljes ukr√°n √°llamhat√°ron az ukr√°n korm√°ny √°ltal, az eg√©sz konfliktus s√ļjtotta √∂vezetben.

A dokumentumot 2015.02.12.-√©n √≠rta al√° Heidi Tagliavini (EBESZ), a m√°sodik ukr√°n eln√∂k, Leonyid Kucsma, az orosz nagyk√∂vet, Mihail Zurabov, a Donyeck √©s Lugansk N√©pk√∂zt√°rsas√°g vezet√Ķi, Alexander Zakharchenko √©s Igor Carpenter.

http://svpressa.r...ws/112714/

**************

Friss hír:

Igor Carpenter √©s Alexander Zakharchenko, mint az el nem ismert k√∂zt√°rsas√°gok Donbass vezet√Ķi, nem voltak hajland√≥k al√°√≠rni a dokumentumot, melyet a "Norman Quartet" hosszas t√°rgyal√°sok alatt √∂ssze√°ll√≠tott Minszkben.

http://pronedra.r...glashenie/
#2 | KI-Takarito - 2015.02.12. 20:41:52
A t√∂rt√©nelmi levezet√©s - √Ķsszehasonlit√°s j√≥ ,igaznak tetszik ,sajnos... De a legjobb az utolso bekezd√©s , mert abbol l√°tok egy kis f√©nyt az alagut v√©g√©n : hogy csak lessz el√∂bb-utobb √©bred√©s .Frown
#3 | Hegel - 2015.02.12. 20:57:34
Tulok mint mindig összeszedetten mindent belevéve ami idetartozik irt.

Csup√°n az a bens√Ķ √©rz√©sem a cikkei olvas√°sakor, hogy a jelenlegi politikai hatalom(√©s ha elpusztitan√°k √Ķket a k√∂vetkez√Ķ sor l√©pne a hely√©be!!!) a folytonos bizonytalans√°gra t√∂rekszik a saj√°t szem√©tdombjukat figyelembe v√©ve.
Aki valamennyirre is k√∂veti a napi esem√©nyeket pr√≥b√°l a fej√ľkkel is gondolkodni(nemigaz√°n lehet valakinek nem eg√©szen 100 b√©v√ľl) nem lehet megtervezni m√©g 1 teljes √©vet azaz 365 napot sem!

Ad hoc √©l az ember minden tervezhet√Ķs√©g n√©lk√ľl, √©s val√≥j√°ban r√©szben a ad hoc d√∂nt√©seik a jogi h√°tt√©r hi√°nya(sal√°ta ¬ß nem OK!) k√©ptelens√©g norm√°lisan √©lni!
Olvasom PI a post√°n robbant agyilag ahol a megrendelt cucc√°t nem tudta csak tot√°l igazol√°s mellett elint√©zni - √©n m√°r 2000 t√°j√°n d√ľh√∂ngtem pont a XI √∂nkorm√°nyzatn√°l hogy nemigaz hogy lehet e a b√ľrokr√°ci√°t n√∂velni - tudt√°k!
√Čs csakis az√©rt mert elmebetegek ir√°ny√≠tanak, azok t√°rgyalnak a fej√ľnk felett √°tny√ļlva minden szinten ahol is a saj√°t zseb√ľk √©s a segg√ľk v√©delme a fontos semmi m√°s!

A fentiek is ezt igazolják, kiadták porosenkónak és nincs gondolkodás, nincs józan paraszti ész.

Valamelyik nap meglehetett k√∂sz√∂nni Zaharovnak a k√°rp√°taljai besorozott fiatalokat hazaengedte - mert m√©g kik√©pz√©st se kaptak...mint a 2 vh idej√©n a v√©gz√Ķs gimnazist√°k, egyenesen kik√ľldt√©k √Ķket a frontra.
Igy kell pusztitani emberéleteket.

Tulajdonk√©ppen h√°bor√ļs b√ľn√Ķz√Ķk ir√°ny√≠tj√°k a nemzeteket. Mert k√∂zben l√°tom az orosz usa √ľr√°llom√°s forgalma n√∂vekszik √©s n√©h√°ny fontos √°rucikk is gazd√°t cser√©l - akkor eur√≥pa egyes √°llamai mint MO mi√©rt van kereskedelmi z√°r alatt mondjuk keletre?Oroszorsz√°g ir√°ny√°ba?

Gondolom ilyesmi figyelem miatt is fog a net korlátozódni.

http://drabikjano...onfliktus/

[img]bildr.no/thumb/eldKNHdk.jpeg[/img] M√©g a v√©g√©n azt mondj√°k √Ķk a magyarok, hiszen ez a hun skyta ter√ľlet egyr√©sze....
#4 | Tulok - 2015.02.13. 00:50:14
B√©l√°m (Renegat)! A DNR m√©g megbesz√©li, hogy elfogadj√°k-e a meg√°llapod√°st. Ez els√Ķsorban att√≥l f√ľgg, hogy Putyin t√°mogatja-e tov√°bbra is a DNR-t. Ha igen, nem fogadj√°k el, de val√≥j√°ban kifog√°st emelnek majd az olyan pontok ellen, mint az ukr√°n hat√°r√Ķrs√©g, vagy helyi v√°laszt√°sok megtart√°sa "ukr√°n jogszab√°lyok", vagyis Valtzman√©k √°ltal elcsalhat√≥ v√°laszt√°si felt√©telek mellett. K√ľl√∂nben is, ha engedik az ukr√°n besziv√°rg√°st, egyszer csak azt veszik √©szre, hogy m√°r az urn√°k mellett is jobb-szektorosok d√∂ntik el, ki szavazhat. Ez olyan lenne, mint Szapolyai idej√©ben a t√∂r√∂k√∂k, akik "csak megn√©zni akart√°k a budai v√°rat"...

KI-Takarito! F√©ny, a lehets√©ges alternat√≠v, j√∂v√Ķre vonatkoz√≥ id√Ķvonalak k√∂z√∂tt sokn√°l l√°that√≥ az alag√ļt v√©g√©n, de akad n√©h√°ny, amelyik √∂r√∂k s√∂t√©ts√©gbe, vagy elhalv√°nyul√≥, az emberi szikra fokozatos kihuny√°s√°hoz vezet...

Gizus (Hegel)! A jelenlegi politikai hatalom elpuszt√≠t√°s√°hoz meglehet√Ķsen sok "alapos ember" √°ll rendelkez√©sre, akik nem fognak abba a hib√°ba esni, hogy hagynak m√°sodik vagy harmadik sort...
Az el√Ķre tervez√©s meg olyan k√©rd√©s, hogy ismerj√ľk a terveiket, de l√°tjuk, hogy s√≠k fel√ľleten is k√©pesek felbukni, egym√°st felbuktatni, de ott is ugranak ahol g√∂d√∂r sincs, √©s f√Ķleg egym√°st sem k√≠m√©lik, mert m√°r fel√ľt√∂tte fej√©t k√∂z√∂tt√ľk a retteg√©s. Most van az a f√°zis, amikor bizalmatlanul tekintenek nemhogy a hasonsz√Ķr√Ľekre, de m√©g az eddigi sz√∂vets√©geseikre is.
Nem tudom h√°ny kardja volt Demokl√©sznak, de a kapzsi, hatalom√©hes embereket n√©mileg ismerve, azt mondhatom, hogy a t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©gnek jutott egy-egy.

Ami pedig az Oroszorsz√°got √©rint√Ķ √©s nem s√ļjt√≥ embarg√≥t illeti, k√≠v√°ncsi lenn√©k, hogy Oblama (Obamba, Obamaki stb.) mikor merne Rothschild vagy Rockefeller oroszokkal k√∂z√∂s projekteket blokkolni...

A szk√≠ta ter√ľletekkel kapcsolatban tal√°n meg csak annyit, hogy val√≥ban azon ter√ľleten l√©tezett a kaz√°r birodalom, √©s a magyar t√∂rzsek is ott √©ltek egy ideig, de ha v√©gig n√©zed a t√©rk√©peket, l√°that√≥, hogy Krisztus el√Ķtt , de Atilla kor√°ban sem jegyezt√©k a kaz√°r birodalmat. Dr√°bik √≠r√°sa, noha nagyon √∂sszeszedett, csak zsid√≥ forr√°sokra t√°maszkodik, √©s azt boncolgatja, hogy jogot form√°lhatnak-e a kaz√°r-zsid√≥ egykori ter√ľleteik visszaszerz√©s√©re. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy a kaz√°r-zsid√≥k Palesztin√°ra is azt mondt√°k, hogy az "√Ķsi f√∂ldj√ľk" (1,5 milli√≥ palesztint irtottak ki), pedig soha egyetlen √Ķs√ľk sem √©lt ott...
https://www.googl...B630%3B430
#5 | spartakusz - 2015.02.13. 07:05:43
Szevasztok!

M√ĀSOLOK...

"...oda van eleje

"...vagy mindenkire vagy senkire se vonatkozzon a t√∂rv√©ny√ľk..." √≠rtam r√©gen!
http://www.hungar...admore=420

"...Szint√©n a "jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g" tudja biztos√≠tani a nemzetek √∂nrendelkez√©si jog√°t, a k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©gny√ļjt√°st az elnyom√≥k felsz√°mol√°s√°ra, mert l√°tni kell, hogy az egykor igazs√°gosnak tartott √©s kiv√©tel n√©lk√ľl mindenkire √©rv√©nyes t√∂rv√©nyek hogyan vesz√≠tett√©k el √©rv√©nyess√©g√ľket...."
Nem az ész dominál hanem a jellem, mire hajlamos - már szinte betegesen....

P√©nzel √°tveszi a hatalmaz minden hatalmat - ehhez nem kell √©sz ma m√°r tudom p√©nz √©s er√Ķ az kell - de hogyan vessz√ľk vissza - ez itt a nagy k√©rd√©s.....

A banda tagok mindig √∂sszefognak c√©l√ļk el√©r√©s√©ben - nek√ľnk nemzetieknek is azt kell tenn√ľnk! √ćrtam - nem? Kartellbe t√∂m√∂r√ľltek ellen csak kartellba t√∂m√∂r√ľlve, tudjuk az eredm√©nyes harcot felvenni - √©s ak√°r b√©k√©sen is gy√Ķzelemre vinni, saj√°t t√∂rv√©nyeivel is, csak a b√Ľn√∂z√Ķket kell r√°cs m√∂g√© dugni!
"...A hivatalnokok, "k√∂ztisztvisel√Ķk" nem hatalmat kapnak a n√©pt√Ķl, hanem munk√°t, amit el kell v√©gezni√ľk, ha nem akarnak m√°sb√≥l meg√©lni, vagyis k√©pviselni legjobb tud√°suk szerint munk√°ltat√≥juk, a n√©p √©rdekeit. Aki "kir√°ly" akar lenni, kapja meg izz√≥ vastr√≥nj√°t √©s l√°ngol√≥ koron√°j√°t, mint ahogy magukb√≥l kiindulva tett√©k ezt D√≥zsa Gy√∂rggyel. "Nagyot akar a szarka, de nem b√≠rja a farka", mert az emberis√©g √°tlagos intelligenciah√°nyadosa is n√∂vekedik, nem csak a l√©leksz√°m......"

Bizony - bizony az id√©zet a val√≥s√°got √≠rja - tegnap megn√©ztem m√°sodszor a K√úLDET√ČS c. filmet itt:
http://www.kubiny...


El√Ķsz√∂r nagyon - nagyon r√©gen, l√°ttam: akkor is m√©ly-hat√°ssal volt r√°m - most is √©s megrend√ľltem , szombati el√Ķad√°s√°ra a ma m√°r 77 √©ves egyik p√©ldak√©pemnek legnagyobb sajn√°latomra nem tudok ott lenni szem√©lyesen el√Ķad√°s√°n - de szellemem ott lesz!

SZER - E .- TETTEL id. Kiss László

JAV√ćTOK

idézve:
"...√ďDA VAN

Ha visszafelé olvasod nav adó van, elhiteti veled, hogy tartozol!
Oda van ez az eg√©sz, adva el√°rulva h√©t karc√°j√°√©rt, egyenl√Ķre!

K√∂nny√Ľ neki, mert v√©t √©s v√©tekben √≥da ; √°tkokkal bitorol!
Bitormányát, haramiáival védi ; ódát zengve jó hangosan!

√Ėrd√∂gi √≥da ez mert i ; g√∂dr√∂ ; be - jutat, sz√©tszabdalva kiszolg√°ltatottan!
Nemzettem egy fi√ļt meg egy l√°nyt e F√∂ldre szabad akarat√ļnak.

De t√Ľnik ; √ļgy illan el az akarat, ahogy f√©l lesz az eg√©szb√Ķl,
Mert már az alom a hat ; ok eleve adósrabszolgának jegyzi, írja le!

Min√Ķ f√°jdalom, az anyai sikoly, amikor l√°tja ; √©rzi gyermeke b√°nat√°t!
Bánat mely érez ; észlel, és leír, amikor elhagyottan orrol a bánja 2015-ben!

Bizony ; bizony 2015-02-10 √©s 05:66 . √≥ra KOR √≠rom e sorokat a j√∂v√Ķnek!
ISMER-√ēS-OK-NAK az ismer√Ķs nagyon - nagyon r√©g √°t√©lt SZOK-RA-T-√ČSZ m√ļltat!

Platón ál- ama, már rá jött, leírásában, és én itt elmélkedek, szoktatom ész álmában.
Zeng az óda ; hiszed miatta, de nem tudod ; ismered a kottát, csak dalolsz bajosan!

Baj volt régen, baj van ma, de ennyire kérem? Saját magam magamat adóztatóm határtalan!
R√©gen k√©nyszerrel ; ma √∂nk√©ntesen, nav. Megb√≠z√°s √©s jutal√©k d√≠j n√©lk√ľl, ad√≥behajt√≥ vagyok!

Normális ez? Nem! Természetellenes, mert önként tartom el, megnyomorítom, aki öl engem!
Nem érteném, a képzeletvilágában érezném magam, hogyan lehetséges, ez FANTASZTIKUS.

NAV AD√ď

Kezdtem el ; értsd, mert érted írom hiszékeny magyar, mert mer és odavan, ha engeded.
Ne enged, tanulj ; okulj a v√©t√Ķ nem √©rted, van, term√©szetesen v√©di √∂nmag√°t, ellenedben!

A v√©t√Ķ v√©tekben v√©tkezik, de nem tudja, mert √°tok, hogy elvegye a vet√Ķt√Ķl, amit learathatna.
Hatna e sorok, ha értenéd, érted folyik az ér, csermely, patak, folyó, és leszel óceán!

√ďri√°si..."

majd írom tovább szeretettel id. Kiss László
#6 | spartakusz - 2015.02.13. 11:29:15
http://www.magyar...6bbde3dd7c

Fel√ľl m√ļlja - s√Ķt rosszabb.mert akkor er√Ķszakkal tett√©k √Ķket rabszolg√°v√° a piacon √©s harctereken fogolyk√©nt - ma √∂nk√©nt √°rulja munkaerej√©t √©s saj√°t maga ad√≥ behajt√≥ja - h√°t nem zseni√°lis az uralkod√≥ "elit" esze - mert akkor r√©gen meg becs√ľlte - etette - lak√°sa volt meg stb. ma idegeli sokkolja depresszi√≥ba tartja a fennmarad√°s k l√©t k√©rd√©s√©ben -
ennyire elbutultunk volna?

K√ČRDEZEM √ČN?
spari....
#7 | Hegel - 2015.02.13. 15:04:36
Igen Tulok Laci csakhogy tegnap v√©gighallgattam PI oldalon Kameleon hsz√©ben a t√∂bbemberes el√Ķad√°st a kaz√°rokr√≥l...m√°r Slomo Band k√∂nyv√©nek megjelen√©sekor √©lt bennem egy gyanuper ez a k√∂nyv valami tov√°bbv√°ndorl√°sr√≥l annak ter√ľlet√©nek t√∂rt√©nelmi igaz√°l√°s√°hoz k√©ne....merthogy ahogy l√°ttuk egyiptomt√≥l babiloni√°n √°t eur√≥pa majd zusa √©s ujb√≥l eur√≥pa a k√∂ztes √°llom√°sokkal eggy√ľtt letarolva a √∂slakoss√°g kiuzsor√°zva.
T√©ny sok ir√°s pl Bartha a kaz√°rok Galicia fel√Ķl ez lemgyelorsz√°g d√©lkeleti ter√ľletei fel√Ķl sziv√°rogtak be...cs√≥r√≥n majd gazdagokk√° v√°ltak kocsm√°rosokk√©nt √©s az √°rutermel√Ķ √©s fogyaszt√≥ k√∂z√© √©kel√Ķdve.

Engem nem a gazdags√°ga zavar ha megdolgozik √©rte - √©s itt nem a szakm√°t szerzett √©s m√ľhelyekben el√Ķrejut√≥kra gondolok hanem akik m√°sokat kiuzsor√°zva telepszenek a nemzetekre.

Kissé megnyugtattál a 2-3-4 sor is ugyan azt kapja amit az 1....

√Čn mag√°t az ideol√≥gi√°t amiben felnevelik a gyermekeket is elt√ľntetn√©m a f√∂ldi √©letb√Ķl -hiszen l√°tom akik a mekin tv-n √©s has√≥nl√≥s√°gokon n√Ķnek fel majdnem ugyan olyanok mint √Ķk minden v√©rs√©gi kapcsolat n√©lk√ľl....teh√°t egyfajta neveletlens√©g is ez a dolog.

A r√°nkbizott gyerekeket nevelni is kell ahogy a sz√∂ll√∂t metszeni....√Čs ez√©rt mondom t√∂bbre menne a f√∂ld lakoss√°ga egy mindenkire kiterjed√Ķ tud√°salapu √©lettel!

Soha nem voltam éltanuló de mindig ami felkeltette a figyelmemet bizony komoly kutatásokra késztetett....
#8 | Krisi - 2015.02.13. 16:28:55
√údv,minden igaz embernek,aki m√©g nem bolondult meg ett√Ķl a sok sokkt√≥l!

K√°sler √Ārp√°d honlapj√°n tal√°ltam.
Azt hittem, ez egy vicc...
Sajnos,nem az.Frown

..".nagy az isten állatkertje...", és már a kerítést is ellopják...a megélhetésiek.

M√©g eml√©kszem--kb.20-25 √©vvel ezel√Ķtt-- az olasz parlamentbe beker√ľlt "csiccsol√≠na" v√°laszt√°si mondataira.
Most √ļgy gondolom,m√©g √Ķ is tisztess√©gesebb volt...nem k√≠n√°lt m√°st,csak amit adni tudott,--term√©szetesen-- J√ď P√ČNZ√ČRT.

http://kaslerarpa...7#comments

https://www.youtu...Jv-o#t=272
(4:28-4:40)

K√©rdezem T√Ķletek:VAN ENN√ČL LEJJEBB ?
#9 | Renegat - 2015.02.13. 16:29:03
Kis hazai botr√°ny panor√°ma:

-Feltárul a piszkos svájci banktitkok egy része
-Polt kinevez√©se √≥ta kevesebb korrupci√≥s √ľgy van
-"A mi médiánk kurvára le fogja szarni"
-Simicska el√Ķre menek√ľl
...és még sok más disznóság...

http://mutyimondo...-az-orban/
#10 | spartakusz - 2015.02.13. 18:23:13
*aha*√ĀTOK MEG A J√ď *aha* √ČDESANY√ĀTOK, H√ĀT MIT K√ČPZELTEK - M√ČRHETETLEN D√úH FOGOTT EL - M√ćG TI AZON HADAKOZTOK , √ČS MUTATJ√ĀTOK, HOGY MILYEN P√ĀRT VONALON CSILLOGTOK, ABBAN A F√ČLRE NEM √ČRTHET√ē ANYAGI J√ď HELYZETBE KER√úL√ČS MOTIV√ĀCI√ď Rem√©ny√©ben .- V√ČGETT ADDIG - EZ VAN: p√©nz hatalma bekebelez √©s CINKOS T√ĀRS√ĀV√Ā TESZ - A B√õNBEN A V√ČTEKBEN!

https://www.youtu...VbrGcWnxH8

H√°t kell ez nek√ľnk? Nem kell,. √©s j√≥ ha tudod - tele van a t√∂k√ľnk a p√°rtoskod√°ssal - a megoszt√°ssal!
CSUMURA MAGYAR - MEGMONDTAM!
id. Kiss László

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 60% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 40% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum