NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kett√Ķs tudat vagy tudathasad√°s?
Kett√Ķs tudat vagy tudathasad√°s?Gondolom sokaknak felt√Ľnt m√°r, hogy a belf√∂ldi √©s nyugati h√≠rad√°sokban is k√∂vetkezetesen csak a lengyel, rom√°n, esetleg bolg√°r NATO fegyverzet telep√≠t√©s√©r√Ķl esik sz√≥. Magyarorsz√°g √©s Szlov√°kia eset√©ben ezt nem hangs√ļlyozz√°k ki, b√°r a fegyverzetek √©s a hader√Ķ betelep√≠t√©se szint√©n folyamatos, de eg√©szen m√°s okb√≥l hallgatnak err√Ķl. El√Ķfordulhat, hogy az oroszl√°n szerelmes lesz a b√°r√°nyba, √©s nem fogja megenni, de ha a b√°r√°nyb√Ķrbe is farkas b√ļjt, m√°r m√°s a fel√°ll√°s, f√Ķleg a val√≥di b√°r√°nyok szempontj√°b√≥l. A nyugati √©s kelet-eur√≥pai m√©diamanipul√°ci√≥ k√∂vetkezetesen oroszellenes propagand√°j√°ba be√©p√≠tett hazugs√°gok √©s a keleti, Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥s "el√Ķret√∂r√©s" √°lc√°ja m√∂g√∂tti "egyezked√©s", k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a 2002-2010 k√∂z√∂tti Orb√°n-Gyurcs√°ny, MSZP-FIDESZ √°tver√©s √©s terelget√©s m√≥dszereire,. De a politikusok √©s a m√©di√°juk √°ltali hazugs√°gokat m√©g tet√©zi a visszaes√Ķ vil√°gkereskedelem, amir√Ķl m√°r kor√°bban is eml√≠tettem, hogy megtervezett folyamat eredm√©nye √©s ez az oka Eur√≥pa √©s az USA fizet√©sk√©ptelens√©get el√Ķid√©z√Ķ le√©p√≠t√©s√©nek is.

Sok sz√≥ esik az √°lbaloldal √©s az √°ltaluk l√©trehozott √°lcivil szervezetekr√Ķl, valamint a FIDESZ-en bel√ľli "p√°rtszakad√°sr√≥l", de ha egym√°s mell√© √©s folyom√°nyaik√©nt helyezz√ľk el az esem√©nyeket, k√∂nnyen √°tl√°that√≥, hogy az √°lbal -√©s √°ljobboldal tev√©kenys√©ge p√°rhuzamosan az ukrajnai, a szaudi, iraki, t√∂r√∂k, g√∂r√∂g esem√©nyekkel, ugyanazt a c√©lt szolg√°lja, ahogy a kelet-nyugati kereskedelem cs√∂kkent√©se. Term√©szetesen ez is √∂sszef√ľgg a "magyar" miniszt√©riumok 2015-re tervezett vid√©kre telep√≠t√©s√©vel. Martonyi m√°r 2001-ben elkotyogta egy rep√ľl√Ķg√©pen megejtett besz√©lget√©sben, hogy Eur√≥pa "logisztikai k√∂zpontja" Budapesten lesz, mert a "fajt√°ja" szeret dicsekedni. Az ehhez sz√ľks√©ges √©p√ľletek, lak√≥parkok elk√©sz√ľltek, √©s nem "v√©letlen√ľl" √ľr√≠tett√©k ki a budapesti, fel√ļj√≠tott palot√°kat. Magyarorsz√°g ugyanis nem h√°bor√ļs ter√ľletnek kijel√∂lt z√≥na, b√°r a lakoss√°g lever√©s√©hez √©s megf√©leml√≠t√©s√©hez, majd t√∂meges deport√°l√°s√°hoz sz√ľks√©ges provok√°ci√≥k el√Ķid√©z√©se mindk√©t egygazd√°j√ļ "parlamenti oldal" kiosztott feladata. Orb√°n√©k "mag√°nalkotm√°nya" erre lett kihegyezve. Aki nem olvasta, hib√°t k√∂vet el saj√°t maga √©s csal√°dja, rokonai, bar√°tai ellen...

Hellyel-k√∂zzel mindenki tud, vagy k√∂nnyen tudom√°st szerezhet ak√°r a jelenleg fosztogat√≥ √°ljobb, de a kor√°bban, a 70-30%-os "megegyez√©ses" lop√°si el√Ķnyt birtokol√≥ MSZP (SZDSZ, MDF) lop√°si, csal√°si, gyakran rabl√°si, gyilkoss√°gokkal is megsp√©kelt terroruralm√°nak r√©szleteir√Ķl, mivel a dokumentumok jelent√Ķs r√©sze el√©rhet√Ķ az interneten is. Csak az nem l√°t, aki nem akar l√°tni... de a jelenlegi "fel√©l√©nk√ľlt politikai √©let" nem a korm√°nyp√°rt √©s a jelent√©ktelen l√©tsz√°m√ļ ellenz√©ke - b√°r hasonl√≥ gazdas√°gi h√°tt√©rb√°zissal rendelkez√Ķ MSZP ut√≥dszervezetek - √©rdeme. F√Ķleg nem a demokratikus jogok el√Ķt√©rbe helyez√©se, mivel ilyenek Magyarorsz√°gon nem l√©teztek. Eddigi "halott politik√°r√≥l" lehet ugyan besz√©lni, de v√°ltoz√°sr√≥l csak a nyugat, Izrael, az EU √©s Oroszorsz√°g kiszolg√°l√°s√°nak, √©s k√≠v√°nalmainak megn√∂veked√©se, felgyorsul√°sa eset√©ben, amihez asziszt√°l az illegitim b√©renckorm√°ny √©s vele szinkronban "√°lellenz√©ke" is. Mindkett√Ķ tudja, ha megb√≠z√≥ik √©rdekei szerint j√≥l int√©zik Magyarorsz√°g sors√°t, megmaradhatnak helytart√≥knak, de csak vid√©ken, ott sem tart√≥san, mert a "k√∂zpontos√≠t√°s" el√Ķbb-ut√≥bb utol√©ri √Ķket b√°rhol a vil√°gon.

1945. ut√°n a szovjet megsz√°ll√°s "ideiglenesen Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥ alakulatai" biztos√≠tott√°k a bolsevik-zsid√≥ r√©muralom katonai h√°tter√©t. 1956-ig √©s ut√°na is, a nyugat szorgalmasan usz√≠tott a Szovjetuni√≥ ellen, de 1953-ban megm√©rgezt√©k Szt√°lint, 1954-ben megalakult a Bilderberg Group, √©s a Szovjetuni√≥ban Hruscsov, egy ukr√°n-zsid√≥ foglalta el a f√Ķtitk√°ri sz√©ket. Szt√°lin hal√°l√°val a New York-i zsid√≥ "vil√°gkorm√°ny" st√°tusz√°ban is "helyre√°llt a rend". A "magyar forradalom" m√°r nem volt olyan fontos. A szuezi-v√°ls√°gra hivatkozva megtagadt√°k a seg√≠ts√©gny√ļjt√°st, de megakad√°lyozt√°k 100 ezer spanyol √∂nk√©ntes seg√≠ts√©gny√ļjt√°s√°t is. 1956. √ļgy j√∂n ide, ahogy a R√°k√≥czi-szabads√°gharc. I. Lip√≥t az 1699-es karl√≥cai b√©ke ut√°n a magyaroknak alig juttatott szerepet. II. Apafi Mih√°lyt elfogatt√°k √©s lemondatt√°k az erd√©lyi fejedelem c√≠m√©r√Ķl. Az orsz√°got kinevezett korm√°nyz√≥ ir√°ny√≠totta, hasonl√≥an a jelenlegi √©s a jelenlegit megel√Ķz√Ķ kor√°bbi b√©renckorm√°nyokhoz. R√°k√≥czi megpr√≥b√°lta kihaszn√°lni a nemzetk√∂zi helyzetet, a habsburg h√°z spanyol √°g√°nak kihal√°s√°t √©s az ebb√Ķl k√∂vetkez√Ķ, el√Ķre l√°that√≥ francia-osztr√°k h√°bor√ļt. A szabads√°gharcot megel√Ķz√Ķen I. Lip√≥t a v√©gv√°ri katonas√°got menesztette √©s szerb hat√°rvid√©ket hozott l√©tre v√©dvonalk√©nt, els√Ķsorban a bels√Ķ l√°zad√°s ellen.

R√°k√≥czi m√°r 1701-ben is csak francia seg√≠ts√©g √≠g√©ret√©ben merte v√°llalni a szabads√°gharcot, nemesi t√°mogat√°s n√©lk√ľl. A letart√≥ztatott R√°k√≥czit "jezsuit√°k" sz√∂ktett√©k meg Gottfried Lehmann dragonyos kapit√°ny seg√©dlet√©vel (a Lehman √©s a "Lehmann" k√∂z√∂tt van n√©mi k√ľl√∂nbs√©g). 1703-ut√°n R√°k√≥czinak nem csak az osztr√°kokkal, de d√°nokkal, horv√°tokkal, erd√©lyi-sz√°szokkal, r√°cokkal is harcolnia kellett, a veres√©get szenvedett franci√°k seg√≠ts√©ge n√©lk√ľl. 1711-re v√©get √©rt a szabads√°gharc. A "Szatm√°ri-b√©ke" hasonlatos az 1867-es "kiegyez√©shez". √Ām l√©nyeges megeml√≠teni, hogy a hazai nemzetis√©gek k√∂z√ľl ruszinok, n√©met polg√°rok, szlov√©nek, szlov√°kok, rom√°nok, de sv√©dek, lengyelek √©s francia csapatok is harcoltak R√°k√≥czi oldal√°n. Az etnikai felsorol√°s fontoss√°g√°ra k√©s√Ķbb visszat√©rek...
Az √∂sszes el√©rt "eredm√©ny", hogy az 1791-es X. t√∂rv√©nycikk biztos√≠totta az orsz√°g jogi f√ľggetlens√©g√©t a habsburg-birodalom t√∂bbi √°llam√°val szemben, √©s a helyzet 1848-ig nem is v√°ltozott. 1848. m√°rcius 15-√©n, a p√°rizsi (febru√°r 22.) √©s b√©csi (m√°rcius 13.) forradalom h√≠r√©re Magyarorsz√°gon is "kit√∂rt" a forradalom, b√°r a f√°ma nem besz√©l arr√≥l, hogy a "m√°rciusi ifjaknak" √©s a hozz√°juk csatlakoz√≥ t√∂megnek zsid√≥k adtak fegyvert a kez√©be.

A forradalmak h√°tter√©ben a Rothschildok √°lltak. Az 1848-49-es szabads√°gharc v√©geredm√©nyben azzal v√©gz√Ķd√∂tt, hogy a habsburgokat ugyan m√©g kis l√©tsz√°mmal is legy√Ķzt√©k, de Ferenc J√≥zsef 200 ezer orosz katon√°t k√©rt √©s kapott I. Mikl√≥s c√°rt√≥l, term√©szetesen a Rothschildok hiteleib√Ķl fizetve, akikkel v√©rbefolythatta a felkel√©st. A szabads√°gharcban egy√ľtt harcoltak a Magyar F√ľggetlen Felel√Ķs Nemzeti Korm√°ny z√°szlajai alatt magyarok, sz√©kelyek, rom√°nok, ruszinok, n√©metek √©s m√©g sok m√°s nemzetis√©g. Akkoriban els√Ķsorban a jobb√°gyfelszabad√≠t√°s√©rt, a nemzetis√©gek √∂n√°ll√≥s√°g√°√©rt l√©ptek harcba a magyarok oldal√°n, de p√°rhuzamot vonva a 2006. okt√≥ber 23-i esem√©nyekkel, Gyurcs√°ny is orosz seg√≠ts√©ggel akarta leverni a kiprovok√°lt forradalmat, amelyekhez Orb√°n biztos√≠totta a t√∂meget. A "m√≥dszer" 1956-b√≥l is ismeretes, amikor Csermanek J√°nos, alias K√°d√°r, n√©h√°nyadmag√°val, kijelentve, hogy "√Ķk a magyar korm√°ny", beh√≠vta az oroszokat. Gyurcs√°ny elvet√©lt pr√≥b√°lkoz√°sa a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re, elbukott. Most ugyanezt akarj√°k el√©rni a m√°sik oldalr√≥l, amihez igen nagy l√©tsz√°m√ļ izraeli, NATO, amerikai b√©rgyilkos √©s "hivatalos" hader√Ķt, hollandokat, eur√≥pai csend√Ķrs√©get √©s az √©vek √≥ta itt "tev√©kenyked√Ķ" In-kal Security, IOSA, izraeli √©rdekelts√©g√Ľ √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķ fegyveres szervezetek mellett a TEK-et, Orb√°n mag√°nhadsereg√©t is mozg√≥s√≠thatj√°k.

A donbaszi √©s luhanszki "p√©lda" olyan "nyal√≥ka" az √∂rd√∂g k√©p√©ben, ami elv√°r√°saik szerint beind√≠thatja els√Ķsorban a kelet-eur√≥pai rabl√≥korm√°nyok elleni l√°zad√°sokat orosz seg√≠ts√©get rem√©lve. Magyarorsz√°g kiemelt fontoss√°g√ļ, ez√©rt nincs 71 √©ve √ļjabb megszavazott √©rv√©nyes alkotm√°nya, ez√©rt nincs hadserege, √©s ez√©rt kell egy l√°tszattev√©kenys√©get folytat√≥ gyarmati helytart√≥ korm√°ny. A "magyarnak nevezett" k√ľlpolitika biztos√≠tja, hogy minden k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llam k√©szs√©ggel megt√°madja Magyarorsz√°got, Rom√°ni√°t is bele√©rtve. Ha ezt nem siker√ľlne el√©rni, m√©g mindig ott van az Orb√°nnal 2009. szeptember v√©g√©n kiegyez√Ķ Morvai, vagy 2009. okt√≥ber elej√©n kiegyez√Ķ Vona Jobbikja tartal√©knak. Mivel Ukrajn√°b√≥l kitiltott√°k a "rasszist√°nak", finomabban "radik√°lis jobboldalinak" b√©lyegzett p√°rtot, Ukrajna fel√Ķl is √°tcsoportos√≠that√≥ az ott harcol√≥, k√ľlf√∂ldiekb√Ķl √°ll√≥ b√©rgyilkos hader√Ķ, de mozg√≥s√≠that√≥ a belf√∂ldi zsid√≥ √©s cig√°ny etnikum is.

A helyzet ugyan a felsoroltak szerinti megvil√°g√≠t√°sban katasztrof√°lisnak tekinthet√Ķ, mert sokkal rosszabb, mint amilyen valaha is fenyegette az orsz√°g ter√ľlet√©n √©l√Ķ nemzetet √©s nemzetis√©geket, de az egyre jobban h√ļz√≥d√≥ "v√©gj√°t√©k", √©s a n√©p felbosszant√°s√°hoz ig√©nybe vett "kitereget√©si eszk√∂z√∂k", valamint az alternat√≠v m√©dia felvil√°gos√≠t√≥ munk√°ja azok szem√©t is felnyitja, akik kor√°bban bevarratt√°k. Csak b√©rgyilkosokb√≥l √°ll√≥ mag√°nhadseregekkel nem lehet h√°bor√ļt nyerni. A nemzetis√©gek k√∂z√∂tti ellent√©tek sz√≠t√°sa is csak addig jelent kihaszn√°lhat√≥ lehet√Ķs√©get, ameddig a k√∂lcs√∂n√∂s konszenzus lehet√Ķv√© nem teszi a nemzetek k√∂z√∂tti k√∂z√∂s c√©l felismer√©s√©t. A gyakorlat azt mutatja, hogy van k√∂z√∂s, mindenki √©s minden nemzet √°ltal elfogadhat√≥ c√©l.
Ez pedig a: MINDEN EMBERNEK J√ĀR√ď JOG EL√ēTTI KIV√ČTEL N√ČLK√úLI EGYENL√ēS√ČG!

Ez ut√≥bbi folyom√°nya a lopott, rabolt vagyonok visszaszerz√©se, a korrupt hivatalnokok, b√≠r√≥k, maffia-kl√°nokba t√∂m√∂r√ľlt politikus, multi, bank√°r √©s b√Ľn√Ķz√Ķ band√°k felsz√°mol√°sa √©s n√©pb√≠r√≥s√°gok el√Ķtti felel√Ķss√©grevon√°sa, el√≠t√©l√©se. A bank -√©s t√Ķzsderendszer felsz√°mol√°sa, a t√°rsadalom szemet√©nek elt√°vol√≠t√°sa, amelyek minden baj forr√°sai, azonnal meg kell sz√ľntetni. Szint√©n a "jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g" tudja biztos√≠tani a nemzetek √∂nrendelkez√©si jog√°t, a k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©gny√ļjt√°st az elnyom√≥k felsz√°mol√°s√°ra, mert l√°tni kell, hogy az egykor igazs√°gosnak tartott √©s kiv√©tel n√©lk√ľl mindenkire √©rv√©nyes t√∂rv√©nyek hogyan vesz√≠tett√©k el √©rv√©nyess√©g√ľket.

A "nemzetment√©si szervez√Ķd√©sek √©rdekl√Ķd√©s hi√°ny√°ban" saj√°t magukat sz√°molj√°k fel, illetve l√©tre sem tudnak j√∂nni, mert a kirekeszt√Ķ szervez√Ķd√©sek saj√°t magukat z√°rj√°k el a t√∂bbi szervez√Ķd√©ssel val√≥ sz√∂vets√©g lehet√Ķs√©g√©t√Ķl. Mi√©rt t√°mogatn√° egy csal√°dj√°t becs√ľletes munk√°b√≥l eltartani sz√°nd√©koz√≥ sv√°b, rom√°n, szlov√°k, szlov√©n, cig√°ny vagy m√°s nemzetis√©g√Ľ, amikor eleve kirekesztik sz√°rmaz√°sa miatt. Ha nem √©rzi mag√°√©nak a c√©lkit√Ľz√©seket, mert √Ķ nem magyar, mert nem annak sz√ľletett, √©s saj√°t nemzetis√©gi jogokat fog k√∂vetelni a k√∂z√∂s √©rdekek egy√ľttes t√°mogat√°sa n√©lk√ľl. Ezek be√≠g√©r√©s√©vel, mindig a t√∂rt√©nelem folyam√°n, egym√°sra usz√≠that√≥v√° v√°ltak a nemzetek, nemzetis√©gek. Aki veszi a f√°rads√°got, √©s ut√°na keres a szk√≠ta, hun-magyar birodalom hosz√ļ fenn√°ll√°s√°nak ismert okaira, azt tal√°lja, hogy a Szent Korona oltalma alatt √©l√Ķ n√©pek lakoss√°g√°nak minden tagja azonos jogokat √©lvezett √©s azonos jogi k√∂telezetts√©gek vonatkoztak r√°, kiv√©tel n√©lk√ľl.

R√°k√≥czi√©k nem tudtak t√∂bbet √≠g√©rni a horv√°toknak, szerbeknek, erd√©lyi sz√°szoknak, mint amit habsburg birodalom megadott a sz√°mukra, pedig felk√≠n√°lhattak volna √°llamsz√∂vets√©get is. Az 1848-49-es szabads√°gharc sem v√°ltotta be jobb√°gyfelszabad√≠t√°si √©s nemzeti √∂nrendelkez√©si √≠g√©reteit a "nemesek" kompromisszumk√©ptelens√©ge miatt, amit ki is haszn√°ltak a habsburgok. 1945-t√Ķl n√©h√°ny √©v alatt felsz√°molt√°k az el√Ķz√Ķ rendszert, √©s a bolsevik-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s terrorja - k√∂sz√∂nhet√Ķen a szovjet tankok "t√°mogat√°s√°nak" - kiirtotta, vagy hallgat√°sra k√©nyszer√≠tette az embereket. 1956-ban m√°r megvolt a k√∂z√∂s akarat, mert a bolsevik ir√°ny√≠t√°s √©s kiszolg√°l√≥i vagy elmenek√ľltek, vagy megkapt√°k azt, ami j√°rt nekik. 56-ban ism√©telten el√Ķker√ľltek az idegen hadseregek, "v√©letlen√ľl" megint pont az oroszok vezette Szovjetuni√≥√©. Magyarorsz√°g lakoss√°ga - ahogy Eur√≥pa t√∂bbi n√©pe - sem tanult abb√≥l, hogy mit jelent az "oszd meg √©s uralkodj" egyszer√Ľen meg√©rthet√Ķ mondanival√≥ja, elve √©s gyakorlata.

A m√°ra m√°r ny√≠ltan emberis√©g ellenes tev√©kenys√©get folytat√≥ "p√©nzuralmi k√©pvisel√Ķk", r√∂viden b√Ľn√∂z√Ķk, a vil√°g lakoss√°g√°nak √°tver√©s√©vel pr√≥b√°lj√°k √°tmenteni hatalmukat. Putyin √©s zsid√≥ oligarch√°i, vagy a kelet milli√°rdosai, semmivel sem k√ľl√∂nbek, mint a nyugati, de b√°rhol fellelhet√Ķ, k√∂z√∂s √©rdekek alapj√°n tev√©kenyked√Ķ hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsaik. Merkel a BRD-t dobta oda konck√©nt az USA-nak, mik√∂zben Izraelt√Ķl a Goldman Sachson √°t City of Londonig mindenki a v√©r√©t sz√≠vja a n√©met n√©pnek. A franci√°kn√°l S√°rk√∂zyk, Hollande-szer√Ľ haza√°rul√≥k vezetik f√©lre az embereket, ahogy a "brit vil√°gbirodalom k√©pvisel√Ķi" is ugyanezt teszik. Az USA-ban Obamba t√°ncol penge√©len, Rothschild √©s Rockefeller √©rdekek b√°bjak√©nt, mik√∂zben a hadsereg l√°zad√°s√°t√≥l retteg, de orsz√°gonk√©nt felsorolhat√≥ az √∂sszes, politikusnak, befektet√Ķnek, t√Ķk√©snek, multiknak, bankoknak nevezett, a kisemberek sz√°m√°ra arctalan gazember. A vil√°gpolitika olyan sz√≠n√ľltig telt latrina, amit m√°r r√©gen ki kellett volna szivatty√ļzni √©s fert√Ķtlen√≠teni, pedig rendszeres √©s alapos karbantart√°s mellett nem b√Ľzlene annyira, √©s a f√©rgek sem ny√ľzs√∂gn√©nek benne. Az emberis√©g mindig kitermel "salakanyagot" de nem szabad, hogy ellepje ez a fek√°lia amikor tr√°gy√°nak m√©g j√≥...

K√∂zeledik Putyin "fekete m√°rciusa", ahogy nemzeti √ľnnep√ľnk, m√°rcius 15. is. Ha meg√©rett a helyzet a cionista h√°tt√©rhatalom sz√°m√°ra, j√≥ id√Ķ lesz √©s usz√≠tanak, ha nem, megint havat lap√°tolhatunk √©s usz√≠tanak, de lassan kifutnak az id√Ķb√Ķl... Az eg√©sz ingatag l√°bakon √°ll√≥ NWO-s f√∂rmedv√©nyt leh√ļzhatj√°k a WC-n, ha kiker√ľl a vil√°gh√°l√≥ra egy olcs√≥n el√Ķ√°ll√≠that√≥ √©s √ľzemeltethet√Ķ energiatermel√Ķ berendez√©s, vagy ha az emberek r√°j√∂nnek, hogy a n√©pess√©g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©nek jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g√©hez csak a kez√ľket kell kiny√ļjtani, m√©g az utc√°ra sem kell kivonulni, de b√°rmikor j√∂het egy "igazi vezet√Ķ" is, akit nem tudnak befoly√°solni, megf√©leml√≠teni, megakad√°lyozni abban, hogy eljusson "ig√©je" az emberis√©g embernek nevezhet√Ķ, vagyis nem v√©rfert√Ķz√∂tt, genetikailag nem hib√°s r√©sz√©hez...
Val√≥j√°ban m√°r √©vsz√°zadok √≥ta csak az "arisztokr√°ci√°nak nevezett ingyen√©l√Ķ aljan√©pnek", a h√°tt√©rhatalom "p√©nzembereinek" nevezett telhetetlen √©s hatalom√©hes patk√°nyainak, az √Ķket kiszolg√°l√≥ √©s r√©sz√ľkk√© v√°lni k√≠v√°n√≥ politikus f√©rgeknek, a vall√°si fels√Ķbbrend√Ľs√©get hirdet√Ķ fanatikusainak kell a h√°bor√ļ. A n√©p meglenne n√©lk√ľl√ľk is, csak id√Ķben ki kell v√°gni a "r√°kos r√©szeket" az emberis√©g test√©b√Ķl...
A "miniszter" sz√≥ azt jelenti, szolga. A hivatalnokok, "k√∂ztisztvisel√Ķk" nem hatalmat kapnak a n√©pt√Ķl, hanem munk√°t, amit el kell v√©gezni√ľk, ha nem akarnak m√°sb√≥l meg√©lni, vagyis k√©pviselni legjobb tud√°suk szerint munk√°ltat√≥juk, a n√©p √©rdekeit. Aki "kir√°ly" akar lenni, kapja meg izz√≥ vastr√≥nj√°t √©s l√°ngol√≥ koron√°j√°t, mint ahogy magukb√≥l kiindulva tett√©k ezt D√≥zsa Gy√∂rggyel. "Nagyot akar a szarka, de nem b√≠rja a farka", mert az emberis√©g √°tlagos intelligenciah√°nyadosa is n√∂vekedik, nem csak a l√©leksz√°m...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Hegel - 2015.02.22. 12:45:17
http://www.amiido...kilatasai/

"Mi a f√ľggetlens√©g mellett √°llunk, ha az m√°sok birodalmaiban √©rv√©nyes√ľl, nem a saj√°tunkban" - faxa ez tettszik a legjobban....√©s kik is? Jezsuit√°k.

Folyamatosan r√∂h√∂gtetnek ilyenekkel m√©gha nem is vicckateg√≥ria..."Ferenc p√°pa egy vatik√°ni √©rm√©t aj√°nd√©kozott a kancell√°rnak. Az √©rm√©n az egykori Pann√≥ni√°ban sz√ľletett Tours-i Szent M√°rton l√°that√≥, aki k√∂peny√©t a szeg√©nyeknek adom√°nyozza. A p√°pa azt mondta, ezt az √©rm√©t szokta az √°llamf√Ķknek adom√°nyozni, hogy √Ķk is √≠gy tegyenek. „Megpr√≥b√°lunk legjobb k√©pess√©geink szerint seg√≠teni” – v√°laszolta Angela Merkel."
http://magyarnemz...dmore=8838
#42 | Renegat - 2015.02.22. 13:53:14
"Napl√≥ a globalist√°k √°ltal meg√°lmodott √öj Vil√°grendr√Ķl, a "New World Order"-r√Ķl."

Rendk√≠v√ľl √©rdekes, tanuls√°gos √©s elgondolkodtat√≥ tanulm√°ny szint√Ľ √≠r√°s, amit √©rdemes alaposan -a csatolt linkekkel egy√ľtt- √°ttanulm√°nyozni, mely 14 r√©szb√Ķl √°ll.Hatalmas ismeret anyaga √©s vil√°gk√©p form√°l√≥ gondolatai meg√©rintettek.Minden elismer√©sem az ismeretlen szerz√Ķ munk√°j√°nak.Az √∂sszef√ľgg√©seket t√∂bbsz√∂ri √°tolvas√°s ut√°n lehet √∂sszerakni √©s meg√©rteni, de meg√©ri.Kiss√© id√Ķig√©nyes feladat, t√ľrelem √©s koncentr√°lt figyelem sz√ľks√©geltetik hozz√°.M√©g √©n sem √©rtem a v√©g√©re, n√©h√°ny nap biztosan sz√ľks√©ges hozz√°.Aki v√°llalja, nem b√°nja meg.

Itt tal√°ltam r√°:
https://www.faceb...tkolthirek

A lényeg a forrás:
http://nemadjukfe...
#43 | Hegel - 2015.02.22. 18:39:17
A "Mari√≥" f√©le szuggesztiv dum√°j√ļ var√°zsl√≥t a m√ļlt h√©ten l√°ttam - sajnos t√ļl sokkk van bel√Ķle!

√Āltal√°ban a piti √∂reg nyugdijasokkal kezdi vagyon√°t megalapozni addig amig hagyj√°k.

Olyan m√≥kamikis cirkuszi el√Ķad√°ssal √©s ugyan akkor elk√©peszt√Ķen megal√°z√≥ magatart√°ssal csin√°lta 8-12 ig majd a j√≥l felkukacozott horgokat bevetve az √∂regekre h√°tuk m√∂g√∂tt √°ll√≥ seg√©djei akaszkodtak r√° a v√©dtelen m√©g zug√≥ agy√ļ elvar√°zsolt √∂regekre.

Igen egy √ľzleti bizbaszon voltam kis√©r√Ķnek.

Inditás természetesen az emberi mohóság - szeret kapni ráadásul ingyen...ezt gondolom mindenki ismeri.

Azt√°n ez a kukac megis teszi a mag√°√©t! Pedig az id√Ķseknek k√©ne legjobban tudniuk ingyen eb√©d(aj√°nd√©k) nincsen.

Mig vagy 2 bank is elutasitotta a rámtukmálanadót közben kitisztult a fejem és figyeltem ahogyan lassan mások is már nem tudtak a vásárláskényszeritettség hurkából szabadulni.

√Čreztem √©n is azt a (nincs r√° sz√≥) √©rz√©st hogy dej√≥ a cucc de k√©ne....

Tombolanyerem√©nyk√©nt pr√≥b√°lt√°k a var√°zslatot -h√ļ√ļ√ļ√ļ milyen szerencs√©je van annak aki a 20 ezres ed√©nyk√©szletet 400 ezer helyett 100 √©rt megkapja vagy a p√≥rsziv√≥tami vizesen k√°rpitot is tisztit...net√°n a konyhai robotg√©pet 600 ezer helyett ennyi annyi jutalomlevon√°s√°val 100 ezer√©rt.

Megn√©ztem √ļt√≥lag a m√©dia markban bosc 50-70 rug√≥ kb.

√Čs nap mint nap ilyen csipoll√°k mari√≥k sz√©ditik az √∂regjeinket, mert kapnak r√° egy meghiv√≥t elmennek √©s ha nincs p√©nz√ľk akkor 36-39% kamatos r√©szletre megvehetik.

Na √©n v√©res ronyk√©nt kezelve vonultam ki a teremb√Ķl merthogy nem hajlottam minden "sz√©p" sz√≥ra....hallottam(s√ľketk√©ntGrin ) ahogy egym√°snak ms√ļgt√°k hogy makacs banya.

N√©ztem az arcokat, majd aki meghivott √Ķ is v√°s√°rolt majd kitisztulv√°n a feje l√°ttam ahogy megb√°nva szinte √∂ssze esett az arca....mert 390 ezer√©rt vette meg amit nekem 2 fele 150 kin√°ltak fel - ja nem lehetett elmenni, csak azt hazudtuk hogy orvoshoz van id√Ķpontunk....

Ez ma hogy itt megt√∂rt√©nhet elk√©peszt√Ķ!

Keresgéltem a céget név szerint csak egy törökbálinti depó van....

Ez az uj vil√°grend m√°r itt van √©s a b√∂lcsess√©g√ľk = a ravaszs√°ggal szerz√©ssel. Mivel az 1 etlen √©let l√©te a felfog√°suk.
Jelentem van t√∂bb is √©s hozzuk magunkkal az ehhez val√≥ magatart√°sunk hozom√°ny√°t a k√∂vetkez√Ķ √©let√ľnkben -√©n tudom ez az √©letem a kassz√°n√°l telt joform√°n: fizettem.

Ja és tanultam tapasztaltam na ezt a bölcsességet kell tisztelni de náluk nem ez lesz az ujvilágrendben!
#44 | Hegel - 2015.02.23. 12:43:47
https://balrad.wo...onykodasa/Pont mint a fenti ir√°som, aki azt hiszi az a kapott zs√© elegend√Ķ ak√°r 1 alkalomra is t√©ved, az csak felkelti a v√°gyat...igy kell ezt ha van r√° sz√ľks√©ged ha nincs dej√≥ - mondja az ember √©s bemegy a cs√Ķbe, majd r√°szokik √©s otthagyja a gaty√°j√°t ha m√©g van neki.

Ez nem jótékonyság egy játékbarlanghoz adakozó zsetongazdától!

Ez √°tbax√°s! Pont mint a fenti √©sz elv√©tel√©vel eggy√ľtt!
#45 | Renegat - 2015.02.23. 15:37:56
Az Iszl√°m √Āllam (IS) terrorist√°i se nem s√≠it√°k, se nem szunnita l√°zad√≥k (mint ahogyan a nyugati m√©dia nevezi √Ķket), hanem az √°llatn√°l is kegyetlenebb b√©rgyilkosok, akiket Izrael, Sza√ļd-Ar√°bia, Katar, Jord√°nia, a farizeus USA √©s a felsorolt √°llamok nyugati t√°mogat√≥i p√©nzelnek, k√©peztek ki, √©s fegyvereztek f√∂l.Az USA a l√°tszat kedv√©√©rt a b√©keteremt√Ķ √°lc√°j√°ban tetszelegve bomb√°zgatja az IS-t, lehet√Ķleg √ļgy, hogy nagy vesztes√©g√ľk abb√≥l ne sz√°rmazzon.A USA √©s Izrael "rejtett" c√©lja pedig az, hogy a terrorszervezet fell√©p√©s√©vel ellens√ļlyozza az Ir√°nnal sz√∂vets√©ges er√Ķk befoly√°s√°t Bagdadt√≥l Damaszkuszig, illetve Libanonig, v√©gig a Mediterr√°n-t√©rs√©g√©ben.

"Elevenen √©getett el 43 embert az Iszl√°m √Āllam sz√©ls√Ķs√©ges iszlamista fegyveres szervezet szombaton a nyugat-iraki, szunnita t√∂bbs√©g√Ľ Anb√°r tartom√°nyban - k√∂z√∂lte egy iraki biztons√°gi forr√°s." (2015. febru√°r 21., szombat)

http://kitekinto....OsYzNKG90k

http://latino.fox...tern-iraq/

http://isis.liveu...

http://www.tomato...id684.html

**************

"Putyin: az amerikaiak már most is szállítanak fegyvert Ukrajnának"

Kelet-Európa és a szuverenitásukat fel nem adó országokat az USA egyenként akarja "bedarálni" saját hegemóniájuk kiterjesztése céljából.

http://kitekinto....Osli9KG90l

http://www.washin...story.html
#46 | naiv - 2015.02.23. 19:17:03
Renegat - HSZ42

K√∂sz√∂n√∂m, hogy el√Ķb√°ny√°sztad ezt az anyagot!

http://nemadjukfe...

Meg√©rdemli, hogy min√©l t√∂bbsz√∂r a figyelem k√∂z√©ppontj√°ba ker√ľlj√∂n. N√°lam ez, a k√∂telez√Ķ olvasm√°ny, ismeret kateg√≥ri√°ba tartozik. Remek√ľl meg√≠rt elemz√©s, szerkesztett √≠r√°s, komoly h√°tt√©rfelt√°r√≥ munk√°val.

R√©szletekben lehet vele vitatkozni, kinek - kinek ismerete, vall√°sa, be√°ll√≠totts√°ga, √©rt√©krendje szerint, de a komplett anyag, bizony megk√©rd√Ķjelezhetetlen. (v√©lem√©nyem szerint)

Ki beleolvas, gyorsan eld√∂ntheti, hogy belem√©lyed, vagy f√©lredobja, mivel sz√°m√°ra ez is egy beteg √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let. A negat√≠v hozz√°√°ll√°s is √©rdemleges, mivel tal√°n m√°r a k√∂vetkez√Ķ napon kicsit m√°sk√©nt √©rt√©keli az eddig term√©szetes √©s elfogadott h√≠reket.
Az építkezés pedig innen indul.

-----------------------------------------------------------

Tulok, ez is egy j√≥ p√©lda arra, hogy a felismer√©s l√°ngocsk√°inak meggy√ļjt√°s√°ban, nem vagy egyed√ľl.

Tisztelet és elismerés!!
.
#47 | Hegel - 2015.02.23. 20:46:55
Renegat egyik linkj√©hez [urlhttp://nemadjukfel.blog.hu/][/url] ami tulajdonk√©ppen a mai politikai elitr√Ķl sz√≥l tettem be k√©pet OV √©s Putyin meg a h√°tter√ľkben egy alak akit ugy v√©lem k√∂z√∂s im√°datuk t√°rgya...nos milyen r√©gi is ez a im√°dat m√°raSad38hsz)

[img]bildr.no/thumb/WFBIRGQz.jpeg[/img]

[img]bildr.no/thumb/U29sYTBY.jpeg[/img]

[img]bildr.no/thumb/WUF0cWU3.jpeg[/img]

Kit láttok a képeken még akkoris ha szigoruan megadta népének rajzolt faragot képet ne készitsenek róla..naja a frászt kapja az ember...

√Čs bent √ľl a vatik√°n pocakos szokny√°sai k√∂z√∂tt biborban b√°rsonyban a szeg√©nys√©gi fogadalommal egyetemben.
Ha sz√ľzes√©gi fogadalom is volt hogy a francba tudott igy megsokszoroz√≥dni? H√°t ugy hogy egy eszmeis√©g egy szellemis√©g szimb√≥luma!

(√©n nem z√°rom azt se ki egy olyan f√∂ld√∂nkiv√ľli l√©ny aki nem az emberis√©g p√°rtj√°n van hanaem pont olyan mint a t√∂rv√©nyei azaz a t√≥ra)

Alapvet√Ķen igen hossz√ļ alaposnak t√ľn√Ķ ir√°s sok helyen durva id√Ķrendbeli hi√°nyoss√°gokat mutat, √©s mintha egyvalami f√©le pozitiv diszkrimin√°ci√≥ √©rdek√©ben mag√°t az emberi karaktereket √∂sszemossa.
Ugyan akkor mag√°t az egyes embert majd a bel√Ķle l√©tes√ľl√Ķ csoportot necsak ismerteti hanem valamif√©le terel√©st is √©rzek.

Nincs k√ľl√∂n s√°t√°n √©s szentangyal ..mindkett√Ķ mag√°ban az emberben van √©s r√©szben genetikai √∂r√∂ks√©gk√©nt maga a nevel√©s √©s k√∂rnyezetben l√©v√Ķ ir√°ny az ami hat r√°.
Nyilván a vallási fanatizálás e célokat szolgál.

Jelenlegi s√°t√°nista hitrendszer az √≥k√≥ri egyiptomi rendszerekb√Ķl azok t√©ves tanit√°s√°b√≥l ered. Hal√°lkultusz rombol√°skultusz √©letellenes kultusz.

Kinagyitottam az 1 k√©pet a jobboldali alak kez√©ben vakol√≥kan√°l van...innen eredhet a "k√∂m√ľves" mesters√©g? - csak √ļgy szabadon?
#48 | Renegat - 2015.02.25. 02:09:15
Neh√©z eligazodni a keres√Ķnek a dezinform√°ci√≥k, hipot√©zisek gy√Ľr√Ľj√©ben, de az al√°bbi linkek tartalma tal√°n ad n√©mi t√°j√©koz√≥d√°si lehet√Ķs√©get.Azonban ez sem tekinthet√Ķ "szent√≠r√°snak" mert ki tudja mennyi ebb√Ķl az igazs√°gtartalma.

Amir√Ķl olvashatunk a linkek alatt:
A globalista vil√°gmaffia verseng√©se a javak√©rt, a hatalom√©rt √©s az emberis√©g feletti centraliz√°lt ellen√Ķrz√©s√©rt.NWO strat√©gia s√∂t√©t sz√©lh√°moss√°gai lehets√©ges el√°gaz√°sokkal, szerepl√Ķivel √©s m√©g sok minden m√°s a jobb oldali tartalomjegyz√©k szerint.

http://redefining...man-sachs/

http://redefining...-strategy/

http://redefining...rld-order/
#49 | Hegel - 2015.02.25. 13:02:48
Magyarul a k√©tp√≥lus√ļ hatalmi r√©sz is ugyan annak a terve mint az 1 p√≥lus√ļ, mert el√Ķsz√∂r igy majd azok √∂sszevon√°s√°val m√©gis 2 az 1 ben.

Teh√°t ami bizonytalan √©rz√©st kelt a inform√°ci√≥kn√°l az emberben pontosan valahol √©rzi mind ellene m√ľk√∂dik a norm√°lis √©letnek!

√Čn ugyan azt is nehezen √©rtem mi az a G7, G8, G20...gondolom nem G-izusokat gy√ľjtenek titk√°rn√Ķnek....
Ez a sok titkolódzás meg kavarás ami van sehol tiszta nyilt információ...utálom már ugy ahogy van a politikát..nem visszaalvásként hanem totál elhatárolódásként ennyi xarkavarástól!

Közben megoldani a napi emberi problémákat, nem lehet ugy hogy az ember figyelme ezeken van.

Ut√≥bbi mondatom a birk√°z√≥knak sz√≥l....nem birka csak a franc tudja ezek √Ķr√Ķkk√© mit kavarnak....a feje felett.

R√°j√∂ttem S√°t√°nim√°d√°s=√Ėnim√°d√°s a saj√°t embertelen gondolataiknak az im√°d√°sa √©s v√©grehajt√°s√°hoz val√≥ kavar√°sa.

Azért szentté avatnám azt az embert aki a hatalommánia elleni gyógymodót kitalálja!
#50 | Tulok - 2015.02.25. 22:06:28
2015. febru√°r 25. http://www.pakale...

hungarianrealnews.com/images/news/letiltva.jpg


Google és a Google Chrome...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 60% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 40% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum