NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mi okozhatja az emberi faj elt√Ľn√©s√©t?
Mi okozhatja az emberi faj elt√Ľn√©s√©t?A k√©rd√©st tal√°n √ļgy kellene feltenni, hogy "kik okozhatj√°k az emberi faj elt√Ľn√©s√©t?" A v√°lasz ugyan√ļgy l√°that√≥ kicsiben, p√©ld√°ul itthon, √©s nagyban, a vil√°g jelent√Ķs, v√©dekez√©sre k√©ptelen r√©szein. L√°that√≥an Magyarorsz√°gon, az illegitim b√°bkorm√°ny mindent megtesz az√©rt, hogy Magyarorsz√°gon - vagy amit √Ķk √©s tettest√°rsaik hagytak bel√Ķle - v√©gk√©pp ledar√°lj√°k a marad√©k lakoss√°got. A tervek v√©grehajt√°sa id√Ķig√©nyes, nem fedhetik fel a val√≥s c√©lokat. Orb√°n √©s a Gyurcs√°ny k√∂r√ľl t√∂m√∂r√ľl√Ķ, m√©g haza√°rul√≥nak sem min√Ķs√≠thet√Ķ - mivel nem magyar, nem nemzeti √©s nem a lakoss√°g √©rdekk√©pviselet√©t ell√°t√≥ - ismert sz√°rmaz√°s√ļ √©s elk√∂telezettes√©g√Ľ "politikusok", kihaszn√°lt√°k az elm√ļlt √©veket. Ahogy 2009. elej√©n √©s v√©g√©n megegyezett az illegitim "ellenz√©k" √©s a "korm√°ny-oldal", √ļgy jelenleg is - a "gy√ļjt√°snak" sz√°nt ukrajnai helyzet kapcs√°n is - folyamatos az egyeztet√©s. Mivel sz√°mukra kiel√©g√≠t√Ķ eredm√©nyek h√≠j√°n nem siker√ľlt kiprovok√°lni a sz√ľks√©gesnek l√°tott helyzetet, marad a lakoss√°g kifoszt√°sa √©s sanyargat√°sa, Orb√°n szerint egy "d√ľb√∂rg√Ķ", sz√°mottev√Ķ n√∂veked√©st mutat√≥ gazdas√°g mellett...

Orb√°n "nemzeti" √°lnev√Ľ rabl√≥band√°i √©s az "ellenz√©k" - most atlantista maszkot √∂lt√∂tt - v√©rszop√≥i, k√ľl√∂nleges tervet eszeltek ki, t√∂bbnyire a h√°tt√©rb√Ķl t√∂bb k√ľlf√∂ldi √©rdek √°ltal ir√°ny√≠tottan az orsz√°g ki√ľr√≠t√©s√©re √©s a lakoss√°g felsz√°mol√°s√°ra. 1989-√≥ta egy olyan √°llapotot tartanak fenn, amelyik nemzetk√∂zi besorol√°s szerint m√©g megsz√°llt orsz√°g l√°tszat√°t sem keltheti, mert az orsz√°got m√°ra m√°r nem csak egy hadsereg foglalta el, hanem egy olyan, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel √©s er√Ķszakkal kialak√≠tott egynem√Ľ (nem egy nemzet√Ľ) betelep√≠tett ellens√©g is, amelyik magyarnak adja ki mag√°t, √©s a magyars√°g nev√©ben k√∂vet el p√©nz√ľgyi, gazdas√°gi, politikai, katonai √©s t√°rsadalom ellenes b√Ľncselekm√©nyeket √©s k√∂t felhatalmaz√°s n√©lk√ľli nemzetk√∂zi egyezm√©nyeket, mik√∂zben a f√Ķbb hatalmak t√°vlati c√©ljait val√≥s√≠tja meg, √©s elv√°r√°saiknak megfelel√Ķen vezeti f√©lre a mag√°t v√°laszt√≥polg√°rnak v√©l√Ķ, az itt √©l√Ķ lakoss√°g jelent√Ķs r√©sz√©t, akiknek mellesleg belesz√≥l√°sa sincs saj√°t sors√°nak alakul√°s√°ba.

A FIDESZ-KDNP konglomer√°tum l√©trehozta a teljes jogtipr√°s k√°osz√°t. Az Orb√°n-bag√°zst 2002-ben m√©g tartal√©kolt√°k. 2009. okt√≥ber 31, a Lisszaboni-szerz√Ķd√©s ratifik√°l√°sa, majd december 2-es √©letbel√©p√©se lehet√Ķv√© tette, hogy a FIDESZ-KDNP "nemzeti log√≥val" f√©mjelezve el√Ķk√©sz√≠tse majd bevezesse a teljes, b√°r m√©g a "jogel√Ķdeiknek tekintettek" kor√°bbi szab√°lyoz√°sa szerint is illegitim jogfoszt√°st amit "FIDESZ-alkotm√°nynak" neveztek el, √©s itt √©rdemes meg√°llni n√©h√°ny sz√≥ra. 1944. m√°rcius 19-t√Ķl Magyarorsz√°g, mint orsz√°g, megsz√Ľnt l√©tezni. Az 1949-es XX.-as t√∂rv√©ny m√©g az ENSZ alapokm√°nya szerint is √©rv√©nytelen, nem csak a kor√°bbi magyar jog szerint, melyet teljesen m√©rt√©kben a mai napig sem tudtak felsz√°molni, megsz√ľntetni, √°talak√≠tani.
Az 1989-es "ideiglenes alkotm√°ny" egy olyan paktum keret√©ben sz√ľletett, amely biztos√≠totta a ciklusonk√©nti gengszter illetve maffiacsoportok v√°lt√°s√°t, bebetonozva lev√°lthatatlans√°gukat, √©s egym√°s elleni v√©delemk√©nt a 80%-os, vagyis 4/5-√∂s alkotm√°nym√≥dos√≠t√°si krit√©riumot, b√°r a 71 √©v diktat√ļr√°i alatt bevezetett alkotm√°nyok egyszer sem rendelkeztek n√©pi felhatalmaz√°ssal, vagyis n√©pszavaz√°s √°ltali elfogadotts√°ggal. 2011-ben a hatalom bitorl√≥i m√°r arra vetemedtek, hogy a, hogy az orsz√°g "szavaz√°sra jogosult" polg√°rai egyharmad√°ra hivatkozva "hirdettek 2/3-os korm√°nyz√°st", mik√∂zben √°tj√°tszott√°k az IMF-nek √©s a Vil√°gbanknak a nyugd√≠jkassza egy jelent√Ķs r√©sz√©t, a marad√©kot pedig ellopt√°k.

A "jogut√≥dl√°s, jogfolytonoss√°g k√©rd√©se" soha nem ker√ľlt napirendre. Ezek szerint Magyarorsz√°g, b√°r szint√©n illegitim 1989-es "ideiglenes alkotm√°ny√°nak" jogut√≥dja a FIDESZ-KDNP √°lnemzeti, illegitim, gyarmati korm√°nyzat, mivel egyetlen el√Ķz√Ķ gyarmati b√©renckorm√°ny √°ltal megk√∂t√∂tt nemzetk√∂zi egyezm√©nyt sem kellett √ļja t√°rgyalni. Orb√°n gyakorlatilag v√©rtelen√ľl vezette be diktat√ļr√°j√°t, mik√∂zben folyamatosan hitegette a lakoss√°got, t√∂bbek k√∂zt a deviza-hitel probl√©m√°k orvosl√°s√°val, term√©szetesen a 80%-os alkotm√°nym√≥dos√≠t√°si elfogadotts√°g figyelmen k√≠v√ľl hagy√°s√°val. A sorozatos nemzetk√∂zi √©s ENSZ jogs√©rt√©sek nem v√°ltottak ki semmilyen nemzetk√∂zi beavatkoz√°st. A keleti √©s nyugati "b√Ľnt√°rsak rendszere" Magyarorsz√°ggal szemben mindig j√≥l m√Ľk√∂d√∂tt, ak√°r Trianont, ak√°r a "szovjet felszabad√≠t√°st", ak√°r 1956-ot n√©zz√ľk, de visszamehet√ľnk az id√Ķben ak√°r Atill√°ig is. A jelenlegi s√°nta, illegitim, felhatalmaz√°s n√©lk√ľli rendszerr√Ķl elmondhat√≥, hogy az orsz√°g szavazatra jogosult lakoss√°g√°nak t√∂bb, mint 2/3-√°t - a K√°d√°r-rendszerrel megegyez√Ķ m√≥dszerekkel - kiz√°rt√°k saj√°t sors√°nak ir√°ny√≠t√°s√°b√≥l.

Mindezek √ļjrat√°rgyal√°sa mind√∂ssze az√©rt sz√ľks√©ges, mert a hatalmi helyzet szempontj√°b√≥l l√©nyeges megfelel√Ķ megvil√°g√≠t√°sban l√°tni a m√©g Magyarorsz√°gnak nevezett f√∂ldrajzi hely helytart√≥inak hatalom -√©s vagyonmegtart√°s√°t c√©lz√≥ "egyezm√©nyeit", mint pl. a "paksi b√Ķv√≠t√©st" is. Ukrajna "Kaz√°ri√°v√°" √°talak√≠t√°sa mint terv, Budapest logisztikai k√∂zpontt√° √°trendez√©se, a miniszt√©riumok vid√©kre t√∂rt√©n√Ķ kitelep√≠t√©se, valamint az orosz ir√°ny√ļ elk√∂telezetts√©g nem csak a k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥ USA √©s eur√≥pai √∂sszeoml√°st jelzi, de azt is, hogy a magyarnak nevezett b√©renckorm√°ny, mivel tiszt√°ban van a nyugati p√©nzrendszer √∂sszeoml√°s√°val, l√°tsz√≥lag keletre menek√ľl. Val√≥j√°ban egyetlen k√©rd√©s sem hangzott el a "budapesti eur√≥pai logisztikai k√∂zpont" kialak√≠t√°s√°nak mi√©rtjeivel kapcsolatban, b√°r aki az izraeli kaz√°r birodalommal kapcsolatos t√∂rekv√©seket is figyelembe veszi, valami m√°st is "megneszelhet", ami √©rinti Magyarorsz√°got, Lengyelorsz√°got, Szlov√°ki√°t, Ukrajn√°t √©s Rom√°ni√°t is... az √ļn. "keleti blokkot"...


Visszat√©rve az paksi b√Ķv√≠t√©sre, meg√ľtk√∂z√©st kelt a Washington-p√°rti atlantista ellenz√©kben a meg√°llapod√°s, mert kiszorul√°sukat jelenti a hatalomb√≥l, de t√©nylegesen arra m√©g nem "vetemedtek", hogy bedobj√°k az adu √°szt a k√∂ztudatba. T√∂rt√©netesen Magyarorsz√°g geotermikus energiatartal√©kainak sokkal kisebb beker√ľl√©si k√∂lts√©g√Ľ kiakn√°z√°s√°t, ami t√∂bbsz√∂r√∂s√©t √©rheti el a kib√Ķv√≠tett paksi energiatermel√Ķ kapacit√°snak. Mivel a k√©rd√©sr√Ķl az NSZ-3-as jel√Ľ, V√©n Istv√°n-f√©le g√Ķzhasznos√≠t√°son k√≠v√ľl nem esik sz√≥, √©rdemes e k√©rd√©snek is szentelni n√©h√°ny sz√≥t: - Agyonhallgatott adat, hogy a K√°rp√°t-medenc√©ben 5000 m alatt szinte b√°rhol kivehet√Ķ nagynyom√°s√ļ, er√Ķm√Ľvi hasznos√≠t√°sra alkalmas g√Ķzenergia. M√©g a k√∂lts√©gvet√©s is finansz√≠rozni tudn√° k√ľls√Ķ hitelek n√©lk√ľl is, a rendszer kialak√≠t√°s√°t, mivel az orsz√°g √∂sszes h√Ķer√Ķm√Ľve √©s a paksi er√Ķm√Ľ is √°talak√≠that√≥ minim√°slis k√∂lts√©ggel a hasznos√≠t√°s√°ra.

Nem igaz, hogy "nincs technol√≥gi√°nk a hasznos√≠t√°shoz", csak "Magyar Korm√°nyunk" nincs hozz√°! . A Tiszaalp√°r I.-es 5400 m-es m√©lys√©g√Ľ, a Vil√°gbank √°ltal finansz√≠rozott kutat√≥f√ļr√°s 1989-1990-ben 1200 bar nyom√°s√ļ g√Ķzt produk√°lt (lef√ļr√°s√°ban √©s kivizsg√°l√°s√°ban magam is r√©szt vettem). A k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl ellopott ezermilli√°rdok t√∂red√©ke elegend√Ķ lenne nem csak Magyarorsz√°g, de a k√∂rny√©kez√Ķ orsz√°gok teljes energiaell√°t√°s√°nak biztos√≠t√°s√°ra, hossz√ļt√°vra megoldva az energetikai gondokat, egy√ļttal bev√©telt jelentve a lakoss√°gnak. Mivel Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©n is rendelkez√©sre √°ll hasonl√≥ lehet√Ķs√©g, b√°r nagyobb m√©lys√©g√Ľ lyukak lef√ļr√°s√°val, a geotermikus energia majdnem teljesen kiszor√≠thatn√° Eur√≥pa-szerte a fosszilis energiahordoz√≥kat. Ez egy√ļttal v√°laszt is ad arra, hogy mi√©rt nem meri az √ļn. "ellenz√©k" felvetni a k√©rd√©st. A hal√°los √≠t√©let√ľket jelenten√©, ahogy a b√°bkorm√°nynak is, √©s egy√ļttal √°tstrukt√ļr√°ln√° a vil√°g energiatermel√©si koncepci√≥it, mert a geotermikus energia kiakn√°z√°sa szinte mindenhol adott. Jelenleg TILOS m√©g a t√©ma √©rint√©se is!

Helyette marad a lakoss√°g fokozatos kiirt√°sa, otthonaik, √©letter√ľk felsz√°mol√°sa. Az ad√≥kb√≥l p√©nzelt vegyi-permetez√©sek "k√∂lts√©gtakar√©kos megold√°s√°ban", hasonl√≥ anal√≥gia ismerhet√Ķ fel a s√≠rj√°t (nem √∂nk√©nt) meg√°s√≥ ember tev√©kenys√©g√©vel. Mivel a kisz√≥rt vegyianyagok nem csak bel√©gz√©s √ļtj√°n okoznak fokozatos, lass√ļ m√©rgez√©st (a talajra, n√∂v√©nyzetre ker√ľl√Ķ vegyi-anyagok beker√ľlnek az √©lelmiszerekbe √©s az iv√≥v√≠zbe is), egyre nagyobb sz√°m√ļ lakoss√°gi megbeteged√©s tapasztalhat√≥. Id√©zve egy "tanulm√°nyb√≥l":

"Eg√©szs√©g√ľgyi elemz√Ķk az elk√∂vetkez√Ķ 20 √©vben a sz√≠vel√©gtelens√©g el√Ķfordul√°si gyakoris√°g√°nak 25%-os n√∂veked√©s√©t jelzik, ami v√©lem√©ny√ľk szerint az eg√©szs√©g√ľgyi k√∂lts√©gek k√∂zel h√°romszoros n√∂veked√©s√©vel j√°r majd.√Čppen ez√©rt a sz√≠vel√©gtelens√©g korszer√Ľ, az aktu√°lis ir√°nyelveknek megfelel√Ķ ell√°t√°sa mindenkinek √©rdeke: a sz√≠vel√©gtelens√©gben szenved√Ķ betegeknek, a leterhelt eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyeknek √©s a finansz√≠roz√≥nak egyar√°nt."

A vegyi-permetez√©sek els√Ķsorban mag√°n -√©s geopolitikai, n√©pess√©gcs√∂kkent√©si t√∂rekv√©sek kiszolg√°l√°s√°hoz kapcsolhat√≥k, b√°r hivatalos indokl√°s ezid√°ig nem hangzott el az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se √≥ta. A sz√©tter√ľl√Ķ vegyszerfelh√Ķket mindenki l√°tja, de mivel nem azonnal √∂l, a legt√∂bb ember csak keveset t√∂r√∂dik vele. A fitalabbak meg azt hiszik, mindig ilyen volt az √©g, a rep√ľl√Ķg√©pek "kondenzcs√≠kja", pedig a lassan al√°hull√≥ nanor√©szecsk√©kkel m√°r elt√ľntett√©k a rovarok jelent√Ķs h√°nyad√°t, a kis√°llat popul√°ci√≥k egy r√©sz√©t, a vel√ľk t√°pl√°lkoz√≥ egy√©b √°llatfajokat is megtizedelve, m√©g jobban felbor√≠tva az √∂kol√≥giai egyens√ļlyt. A b√°rium-szulf√°t √©s k√©n permetez√©st√Ķl elsavasodik a talaj. Beker√ľl a n√∂v√©nyek nedvkering√©s√©be, megbeteg√≠tve a fl√≥r√°t. A savas k√∂rnyezet az emberi szervezetben r√°kot okoz. Aki odafigyel a k√∂rnyezet√©ben √©l√Ķkre, √©szreveheti, hogy a hal√°lokok k√∂z√∂tt r√°k vagy kering√©si betegs√©gek szerepelnek t√ļlnyom√≥ r√©szt, b√°r nem csek√©ly az id√Ķben t√∂rt√©n√Ķ orvosi beavatkoz√°s elmulaszt√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ elhal√°loz√°sok sz√°ma sem. Az orvosi ell√°t√°s gazdas√°gi vonatkoz√°sait elemz√Ķk "aggodalma" felesleges. A k√∂rnyezetembe el√Ķfordul√≥ hal√°lokok az ut√≥bbi k√©t √©vben szinte kiz√°r√≥lag r√°kra vagy sz√≠vprobl√©m√°kra vezethet√Ķ vissza, √©s z√∂m√©ben a 50-65 √©v k√∂z√∂tti koroszt√°lyra jellemz√Ķ. Ez ut√≥bbi "garant√°lja a nyugd√≠jmentess√©get" √©s a fiatalabb koroszt√°lyok ismerethi√°nyos feln√∂veked√©s√©t is.

Ut√≥dainknak √ļgy kell megv√©deni saj√°t magukat √©s azokat, aki fontosak sz√°mukra, hogy nem √°ll rendelkez√©s√ľkre √Ķseik m√ļltj√°nak, tapasztalatainak, b√∂lcsess√©g√©nek ismerete, mert az els√Ķ sz√°m√ļ szab√°ly, hogy egy n√©p lass√ļ kiirt√°s√°hoz a m√ļlt √©s a hit felsz√°mol√°sa az alkalmazand√≥ eszk√∂z, de azokat sem √°rt kipuszt√≠tani, akik m√©g tudj√°k, hogy mikor hazudtak a politikusok, a m√©dia, √©s az √°lt√∂rt√©n√©szek. A gyors folyamatok felt√Ľn√Ķek, √©s kisz√°m√≠thatatlan k√∂vetkezm√©ny√Ľek lehetnek. A h√°bor√ļk, a vegyi-permetez√©sek, a mesters√©ges j√°rv√°nyok, a p√©nz√ľgyi manipul√°ci√≥k-csal√°sok, az infl√°ci√≥ √©s a defl√°ci√≥ megfelel√Ķ id√Ķben val√≥ alkalmaz√°sa mind-mind n√©pirt√≥ eszk√∂z√∂k a cionista h√°tt√©rhatalom mancs√°ban. √ćgy ism√©telten el√Ķker√ľl a sokak √°ltal m√°r sz√°mtalanszor feltett k√©rd√©s: "de mit tudok √©n, √©n a kisember tenni ezek ellen a folyamatok √©s egy vil√°gm√©ret√Ľ √∂sszeesk√ľv√©s ellen?" - A v√°lasz az, hogy, csak a kisember, aki rend√Ķrnek, katon√°nak √°ll, vagy az ellens√©ge k√≠v√°nalmainak megfelel√Ķen √©s id√Ķben t√ľntet, tud ellene tenni, aki ad√≥ival t√°pl√°lja a h√°t√©rhatalmat, mert ne v√°rjuk az ellens√©gt√Ķl, hogy h√°tba sz√ļrja, megm√©rgezi √∂nmag√°t, vagy a neml√©tez√Ķ lelkiismerete fojtja v√≠zbe. Az ember gyakran ott tal√°lkozik a sorssal, ahol kiker√ľlni akarja, √©s gyakran a kiker√ľl√©si sz√°nd√©k sodorja a biztos hal√°lba, mert ezeket az "utakat" azok is ismerik, akik ezekre az utakra terelik az embereket.


A sokat hangoztatott szabads√°g, melyben elvileg √©l√ľnk, els√Ķsorban a mindenkit megnyomor√≠t√≥ nagyt√Ķke szabads√°ga, demokr√°ci√°nk pedig egy sokat hangoztatott, de virtu√°lis, s√Ķtt, hazudott demokr√°cia, hiszen nem √©rinti a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi folyamatokat. Mint m√°r √≠rtam kor√°bban, a rabl√≥kapitalizmusba torkol√≥ kapitalizmus √©s a demokr√°cia, id√Ķben √©s t√©rben, azonos helyen, √∂sszeegyeztethetetlen t√°rsadalmi form√°ci√≥k. √Čppen ez√©rt √©rdemes idehozni a k√ľlf√∂ldi, "m√©rt√©kad√≥nak" tartott elemz√©seket is. A sokat emlegetett "Stratfor-elemz√©s" szerint 2015-2025. k√∂z√∂tt "Oroszorsz√°g feloszlik". Csak azt felejtett√©k megeml√≠teni, hogy az USA, Izrael √©s Nagy Britannia ennek m√°r nem fog √∂r√ľlni, mert Oroszorsz√°g feloszl√°sa el√Ķtt megsz√Ľnnek, b√°r c√©l a nemzet√°llamok felsz√°mol√°sa.
Az USA-ban ennek oka egyr√©szt a "soksz√≠n√Ľ n√©pess√©g", amit nemzetnek neveznek, de nem az. M√°sr√©szt a lakoss√°g ellen folytatott egyre ny√≠ltabb n√©pirt√°s, amit m√°r a h√ľly√©k is √©szrevesznek, azok sz√°m√°ra is nyilv√°nval√≥, akik begyepesedett √©s bel√©j√ľk sulykolt gondolkod√°sm√≥djuk miatt, nehezen veszik √©szre a vesz√©lyt. Egyre ny√≠ltabb az el√©gedetlens√©g a zsid√≥ lobbi ir√°ny√≠totta korm√°ny √©s szen√°tus ellen, √©s az eur√≥pai vezet√©s is megkezdte kih√°tr√°l√°s√°t a "sz√∂vets√©gb√Ķl". A polg√°rh√°bor√ļs kedv ragad√≥s lehet, √©s vesz√©lyes "√°t√°llt alakulatok mellett" Eur√≥p√°ban is.

Ukrajn√°ban √ļjabb "√°trendez√Ķd√©s", vagy helyesebben visszarendez√Ķd√©s v√°rhat√≥, b√°r az antagonisztikus ellent√©tek m√°r kialakultak a keleti √©s nyugati orsz√°gr√©sz k√∂z√∂tt (kor√°bban m√°r jeleztem, hogy ez v√°rhat√≥), amit Izrael pr√≥b√°l meglovagolni, bejelentve ig√©ny√©t Kaz√°ria volt ter√ľlet√©re. Eddig is erre ment ki a j√°t√©k. De ennyivel nem fogj√°k be√©rni. Eur√≥pa "logisztikai k√∂zpontja" l√©trehoz√°sa Budapesten azt jelenti, hogy az egykori Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlete, Lengyelorsz√°g, Ukrajna, Szlov√°kia, Rom√°nia, Bulg√°ria, Szerbia, Horv√°torsz√°g, Szlov√©nia, Montenegr√≥, Csehorsz√°g, Ausztria √©s NSZK is csatlakozik az orosz vezet√©s√Ľ Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥hoz, eg√©szen pontosan egy √ļjabb 'Szovjetuni√≥hoz". Esetleg m√©g n√©h√°ny "bar√°ti" √°llam is Eur√≥p√°b√≥l, de az angolsz√°sz √©rdekelts√©gi ter√ľletek megmaradnak, mert az ir√°ny√≠t√°s szef√°rd vagy szef√°rd-kaz√°r sz√°rmaz√°s√ļ. Mindezek a k√∂zelj√∂v√Ķ tervei. A kaz√°r-zsid√≥k puszt√°n csak p√©nz√ľgyi eszk√∂z√∂kkel √©s az ir√°ny√≠t√°si poz√≠ci√≥k elfoglal√°s√°val nem k√©pesek fenntartani hatalmukat, mert b√°rmikor els√∂p√∂rheti rendszer√ľket a fell√°zad√≥ lakoss√°g, ez√©rt kell Oroszorsz√°g.
Ennyire nem, lehetnek but√°k az emberek. Az amerikai uni√≥s tag√°llamok, az EU, ugyanezt k√≠n√°lta. Mi a k√ľl√∂nbs√©g? Az, hogy a m√°sik oldal k√≠n√°lja ugyanezt a gy√Ľl√∂lt √©s el√≠t√©lt USA helyett? Szt√°lin 31 √©ves r√©muralma csak a t√∂megkommunik√°ci√≥s lehet√Ķs√©gek hi√°nya miatt maradhatott fenn √©s Berija m√©rgez√©se n√©lk√ľl is √∂sszeomlott volna, mert a kor √©s a technikai eszk√∂z√∂k, a t√∂megkommunik√°ci√≥ m√°r t√ļlhaladt√°k. Jacenyuk t√©vedett, amikor a The Sunday Timesnak azt nyilatkozta, hogy Putyin akar a "szovjet birodalomhoz hasonl√≥" diktat√ļr√°t teremteni Ukrajn√°ban √©s Magyarorsz√°gon.

Szerencs√©re "a WHO (Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet) is vigy√°z r√°nk", mert szerencs√©s kimenetel√Ľnek √≠t√©li a 2009-2010-es H1N1-es j√°rv√°nyt, amit a gy√≥gyszergy√°rt√≥k, a WHO √©s az amerikai korm√°ny hozott l√©tre, √©s e tev√©kenys√©g√ľkkel meg is buktak 2010. m√°jus√°ban a kaliforniai b√≠r√≥s√°gon. El√©g neh√©z lehetett megmagyar√°zni, hogy a H1N1 elleni vakcin√°t 2009. febru√°rban szabadalmaztat√°k, √©s a "j√°rv√°ny" 2009. m√°jus√°ban "t√∂rt ki", f√Ķleg permetez√©s √°ltal. Ukrajna, k√∂sz√∂nhet√Ķen Julija (Kapelman) Timosenkonak, a 2009. okt√≥ber v√©g√©n kezd√Ķd√Ķ j√°rv√°nyb√≥l is kapott b√Ķs√©gesen, mert a Baxter m√©reggy√°rt√≥ b√Ķs√©gesen ell√°tta "alapanyaggal" a permetez√©st v√©gz√Ķ rep√ľl√Ķg√©peket.
"Figyelmeztet√©s: k√©sz√ľljenek meglepet√©sekre"! Ezt nem √©n mondom, hanem a WHO, most 2015-ben, de akadnak olyan √∂nzetlen t√°mogat√≥k, mint Bill Gates √©s neje Melinda Gates, akik hatalmas er√Ķfesz√≠t√©seket tesznek steriliz√°ci√≥s elj√°r√°sok √©s g√©nspecifikus v√≠rusok kifejleszt√©se √©rdek√©ben. A "figyelmeztet√©st" komolyan kell venni, √©s legal√°bb lelkileg fel kell k√©sz√ľlni arra, hogy √ļjabb pand√©mi√°s mer√©nyletekre k√©sz√ľl a h√°tt√©rhatalom...

Mik√∂zben zajlik az √©let, vagyis t√∂meg√©vel halnak meg emberek a K√∂zel-Keleten √©s Ukrajn√°ban, fogy Putyin ellenz√©ke is. Borisz (Eidman) Nyemcov, az "orosz, Ukrajna-p√°rti ellenz√©k" m√ļltid√Ķbe tett vezet√Ķje sem vesz m√°r fel t√∂bb jogd√≠jat Putyinr√≥l √≠rt k√∂nyvei√©rt. Aki r√∂vid t√°von teszi fel √©let√©t √©s csal√°dja √©let√©t t√©tk√©nt, az r√∂vid t√°von nyerhet, de hossz√ļ t√°von biztos hogy vesz√≠t. A Kaczinsk√≠-korm√°ny is addig j√°rt a k√ļtra... Eidman j√≥ volt az USA-nak √°ldozati b√°r√°nyk√©nt... de hamar√°bb utol√©rik a hazug embert, ha s√°nta. Az USA "ezerl√°b√ļ" l√°bai fogynak... Mi lenne, ha gondolkodn√°nk, arra haszn√°lva azt a "t√∂k√∂t" a nyakunkon, amire van? El√©g bonyolult g√©pezet, meg√©rdemeln√©, hogy haszn√°ljuk, kihaszn√°ljuk a lehet√Ķs√©geit...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | Hegel - 2015.03.27. 18:59:36
" Mélyre hatoltak a tiltottba,
megnyitva a lefel√© vezet√Ķ kaput.
Még több tudást kutattak,
hogy el√Ķhozz√°k a m√©lyb√Ķl.
Kieggyens√ļlyzott legyen, ki m√©lyre sz√°ll
mert fény hiján rabságra jut.
Tudásukkal ök a tiltott kapukat megnyitották"

Thoht.

√Čs nem most ez van?: a kl√≥noz√°s a l√©zer √©s szon√°r fegyverek amellyel pusztitanak....minap olvastam az a l√©zerceruza amit a t√°bl√°khoz haszn√°lnak mutogatni egy faxi a pil√≥t√°k szem√©be vil√°gitott egyik rept√©r lesz√°ll√≥ r√©sz√©n...a pil√≥t√°k szems√©r√ľl√©st kaptak...Kin√°ban diszn√≥t √©s embert kl√≥n√≥ztak √∂ssze....emberh√ļs k√©ne kutya √©s macska helyett? Elk√©peszt√Ķen lejt a mai civiliz√°ci√≥ eltemetve maga al√° a kultur√°t.
#62 | Hegel - 2015.03.28. 13:30:41
https://www.faceb...m/Enigmatv √©rdemes v√©gighallgatni....kider√ľl , hogy a inform√°lt emberek sem mindenben inform√°ltak.....
Ugyan akkor menteni copizni stb!
#63 | Renegat - 2015.03.30. 02:57:11
"Red Alert!" Nyugtalan√≠t√≥ h√≠rek az USA-b√≥l.Valami sz√∂rny√Ľs√©gre nagyon k√©sz√ľl a cionb√©renc n√©ger m√°gus vezette Washingtoni korm√°ny..√Črdemes elolvasni a csatolt linkek √©s a kommentek tartalm√°t is.

http://www.allnew...achine.php
#64 | Hegel - 2015.03.30. 19:47:48
"vil√°g tartozik Izrael, m√©g akkor is, ha √°tmenetileg tart√≥zkod√≥ valahol m√°shol ha Izrael provok√°l amerikai & Oroszorsz√°g k√∂z√∂tti nukle√°ris Apokalipszis.. .√©s tal√°n m√©g K√≠n√°ban... MEGT√ČVESZT√ČS √öTJ√ĀN... Izrael lesz az egyetlen nukle√°ris fegyveres SZUPERHATALOM bal...
K√ľl√∂n√∂sen, ha ez nuked sok a HATED/t√∂rt√©nelmi "ellens√©g" m√≠g √Ķk a bomb√°z√°s egym√°st.(N√©metorsz√°g, Lengyelorsz√°g, Anglia, Egyiptom, Irak, alapvet√Ķen minden pog√°nyok kell "√©rtelmis√©gnek a Izrael"WinkIzraeli katonai t√∂rt√©n√©sz, Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael tal√°lta mag√°t egy nap arra k√©nyszer√ľlnek, hogy kiirtani az eur√≥pai kontinens haszn√°l mindenf√©le fegyverek, bele√©rtve a nukle√°ris arzen√°l, ha √ļgy √©rezte, a pusztul√°s√°t k√∂zeledett, hangs√ļlyozva, hogy Izrael is √ļgy v√©li, Eur√≥pa egy ellens√©ges c√©lt kell jegyezni...."

Nem is kinlódók tovább mert a bing se forditja a hsz-eket csak egyenként lehet átcopizva.

Tudj√°k m√°shol is arra megy ki a j√°t√©k egym√°st irts√°k ki a n√©pek...amerikai f√Ķldr√©sz pedig t√°vol van eur√≥p√°t√≥l....jah √©s mindenhol √Ķk dikt√°lnak kin√°ban is....sztem m√°r a bricsben is becs√ľcs√ľltek....
#65 | Hegel - 2015.03.31. 03:57:09
a m√©g megl√©v√Ķ emberek elt√ľn√©s√©t a katonai hadij√°t√©kok okozz√°k √©s azok a nememberek m√°r akik kez√©ben √∂sszpontosul..http://www.whatdo...ex1852.htm

Hála Renegatnak nagyjából megértem a binggel...
#66 | Renegat - 2015.03.31. 17:57:19
Hegelhez csatlakozva az információ kiegészítésére:

Minden val√≥sz√≠n√Ľs√©g szerint egy egy "sikertelen" US Air Force teszt sor√°n egy British B-1 Lancer bomb√°z√≥ba √©p√≠tett amerikai-izraeli fejleszt√©s√Ľ, Textron gy√°rtm√°ny√ļ magas energi√°j√ļ deut√©rium-fluorid k√©miai l√©zer (100-150 kW teljes√≠tm√©ny√Ľ Energy Liquid Laser Area Defense) k√≠s√©rleti fegyverrel l√Ķttt√©k le a Germanwings Flight 4U 9525 polg√°ri rep√ľl√Ķg√©pet.Eredetileg egy k√≠s√©rleti c√©lb√≥l kil√Ķtt amerikai ICBM interkontinent√°lis ballisztikus rak√©t√°t kellett volna megsemmis√≠tenie a l√©zerfegyvernek.Alaposan "mell√©l√Ķttek", de a sz√°nd√©koss√°g sem kiz√°rt, ekkor√°t bakizni abszol√ļt lehetetlen.(Megf√©leml√≠t√©s, nyom√°sgyakorl√°s a n√©met korm√°ny ellen Oroszorsz√°ggal szembeni kompromisszumk√©szs√©ge, k√∂zeled√©se miatt.)

www.airforce-technology.com/projects/7358/images/145409/large/1-image.jpg

Forr√°s:
http://www.airfor...programme/

http://www.airfor...amme1.html

http://www.dailym...U9525.html

Val√≥s idej√Ľ l√©gik√∂zleked√©si t√©rk√©p azonos√≠that√≥ rep√ľl√Ķg√©pekkel -csak kiv√°ncsiaknak:

http://planefinde...
#67 | spartakusz - 2015.05.16. 19:19:12
http://huntv.info...hazankban/

nem tudtam beírni, így ide idézem - ha megengeditek véleményem:

"...Tiszteletem!
Szerintem, a mit kell tenni k√©rd√©sre devizacsal√°s √ľgy√©ben addig nem kell fizetni nekik am√≠g nem k√°rtalan√≠tja a bank az ad√≥st. Akik belehaltak, hozz√° tartoz√≥it is ! De addig is - el√Ķsz√∂r √ľgyv√©di let√©tbe - kell a havi legel√Ķsz√∂r meg√°llap√≠tott r√©szletet adni, gondoltam el√Ķsz√∂r de rossz gondolat volt mert eszembe jutott, hogy az √ľgyv√©d urak k√∂z√ľl vannak - hajlamosak azt leny√ļlni - ez√©rt k√ľl√∂n e c√©lra ny√≠ tani takar√©kban sz√°ml√°t, √≠gy nem mondhatja senki, hogy nincs akarat a k√∂lcs√∂n visszafizet√©sre.
Teh√°t ki kinek tartozik ok√°n - le pap√≠rozni √©s a kilakoltat√≥ rend√Ķrnek megmutatni a banki k√∂vetel√©s√ľnk √©s a befizet√©s√ľnk okm√°nyait - mellyel oka veszett√© tessz√ľk a kilakoltat√°st - ha ez sem el√©g - minden√°ron kilakoltatni akar - akkor viszont kem√©ny ellen√°ll√°ssal √∂n V√ČDEM MAGAM - teh√°t nem passz√≠van, ha nem v√©resen komolyan!

ma m√©g t√Ľr-elemel, de holnap m√°r nem! id. Kiss L√°szl√≥..."

ma 2015. május 16-án 17:17 óra kor

spari...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum