Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | Hegel - 2015.04.02. 17:06:43
https://www.youtu...tube_gdata Itt a letiltott beszéd..ha valaki tudja illessze be. (én kuka vagyok ehhez.

YouTube Videó
#2 | Kata - 2015.04.02. 17:27:13
Laci, ez (is) remekre sikeredett, gratulálok.
#3 | Tulok - 2015.04.02. 22:00:54
Wiiking (Tibi)! A "világ helyzete" nem túl sok ismeretlent tartalmaz, és általában inkább a "Mi oldalunkról". Bár látszólag "nullázás" (reset), vagy újraindítás (restart) látszik a két választható megoldásnak, valójában több alternatíva is van. Szinte elképzelhetetlen, hogy mire képes egy emberutánzat, hogy életben maradjon. A nagyobb baj, hogy amíg él, potenciális veszélyt jelent.
Nem feltétlenül szükséges az "anarchia vagy a totál káosz". Ez csak azoknak kedvez, akik eddig is a "zavarosban halásztak".

Gizus (Hegel)! Már nem akartam a cikk végére biggyeszteni a Putyin-videót is. A "rókaképű" majdnem jó dolgokat mond, de kerüli az egyenes fogalmazást. Ezt hívhatjuk "diplomáciának", vagy mellébeszélésnek. Ahmedinezsad sokkal pontosabban mert fogalmazni... márpedig addig nem tudják meg a tömegek, hogy nekik miért rossz, és a nem megemlített "egyeseknek" miért jó...
Hamarosan eljön ennek is az ideje.
#4 | Aramis - 2015.04.03. 02:07:01
Tulok, ne légy türelmetlen, eljön ennek is az ideje mikor nevén fogjuk nevezni öket, ettöl függetlenül a beszéde joval hosszabb, igen jól sikerült írás, végül is nincs új amit elmondhatunk, a valójában ismételjük magunkat igazitva a jelenlegi eseményekhez, a János még mindig alszik, az altató tablettája a tv. s még mindig abban a hiszemben él, hogy jobbra fordul a sorsa.
#5 | Renegat - 2015.04.03. 11:47:53
#6 | Hegel - 2015.04.03. 19:32:43
Tulok tudom a féligazság vagy a CSAK ÉN igazságom mindig csak az ÉN szemszögömből igaz mig másokéból hiányos.

Ugye a orosz ellenesség európában még a 2 vh ra utal az akkori magatartásra és az utáni időkre....ha az nem hagyott volna mély nyomokat most könnyebb dolga lenne...

És ugyan ez usel...
A hatalom arcait is ismeri a népség akkor is ha csak részigazságokból....

Mindegyik a lelkekkel játszik azt akarja marokba fogni egyre szorosabban....bárki kisérletet végezhet fogjon egy marék száraz homokot..minél jobban szoritja annál jobban kiszoródik..ugyan ez van a vizzel ami a lélek mig a homok a fizika világ=arany pénz gazdagság.
Ezeket nem szabad szorongatni ha nem akarjuk hogy kiszóródjanak a markunkból, sőt markolni se kéne....

Nem a miénk hanem a teremtőé. Ő tudja kinek miért mennyit ad vagy sem...

Nagyon sokszor a gazdagságot nem homokként kapjuk hanem vizként....

Nem veszem kp nek Pityut seGrin

Ugyanis a norvégok az ijemef is a bricsbe tolong ja meg az angolokról is olvastam...ja akkor az ua mint a msik szipoly? Sőt még a vezetők is imitt amott?

Akkor mi változik? A széljárás? aha annak meg igy olyan szaga van mint mikor Hegi álmában pukizik....
#7 | Tulok - 2015.04.04. 01:12:07
Jelen írás címe lehetett volna "a Világ kirablása a kazár-maffia módszereivel". A folyamatot látni kell! A "válság kirobbanása" 3,5 - 5 ezer milliárd dolláros csalással indult, ami egy soron kicsontozta az európai bankokat. Ezt követte a LIBOR-botrány 8100 milliárdos csalása, majd a "Londoni-brókerbotrány" 41000 milliárd dollárja. Már a LIBOR-botrányt is az évszázad csalásának nevezték, de a bróker-botrány gyorsan maga mögé utasította a rangsorban. Most egy 213 ezer milliárd dolláros USA csalás van folyamatban, ezért kell leamortizálni az USA-t és Európát. Összességében ez az utóbbi "aprópénz gyűjtő tranzakció", a "sallangokkal" bőven rúgja majd a 250 ezer milliárd dollárt, és még nincs vége...
A járulékos csalásokkal, rablásokkal (Leviathan-medence, Égei-tenger gázmezői stb.) még megfejelhetjük a fenti összeget legalább 50 ezer milliárd dollárral, és több mint 700 ezer tonna arannyal.
Persze ahhoz, hogy ezek a lopott-rabolt pénzek funkcionálni tudjanak, most Putyinnak és a kínai verklinek kell biztosítani a "zenei aláfestést", vagyis ehető, bekajáltatható formában kell tálalniuk a mesét...
Mindazonáltal a kazár-maffia és "politikusgárdája" kiiktatásával ez az egész visszakerül az emberiség "embernek nevezhető" részének tulajdonába.
(A 7,5 milliárd embernek "fejeként" min. 100 ezer dollár)
#8 | Hegel - 2015.04.04. 01:50:11
És kitudják iktatni a polgárdát vagy csak szép sunyiban más neveken élére áll a jövönknek? - megtartva a hatalmát a markolásra.

Ez igen érdekelne ha jövőbelátók lennénk....vajh te Tulok erre mit gondolsz?

Azt látom megy a kapkodás...a legjobb trezor újra a ciha ha marad valami hónapok végén.
Grin

Egyébként bár nincs egy kanyi tartozásom se most nem enne meg a fene ha mindenkinek mindent eltörölnének...és úgy kapna annyit amiből vállalkozni tudna vagy szövetkezni valamilyen termelésben termelőeszközhöz.
Minimum!
#9 | Renegat - 2015.04.04. 02:31:04
Conteo? Nem tudom, de mindenesetre érdekes felvetés a Germanwings Flight 9525 polgári repülőgép szerencsétlenségével kapcsolatban.

A CERN tervek szerinti legutóbbi tesztjét kezdte meg 23.-án és 24.-én, pontosan akkor, amikor Andreas LUBTZ pilóta úgy döntött, hogy "öngyilkosságot" követ el, ezzel megölve a gép 149 utasát is.Ugyanezen idő alatt intenzív Mikrohullámú Pulzus burkolta be a föld feletti légteret március 23.-án és 24.-én, pontosan akkor, amikor CERN tesztet beindították.A CERN a világ legnagyobb, legerősebb mágneses kvantumtér szerkezete.Ekkor nagy valószínűséggel LUBITZ módosult tudatállapotba kerülhetett, ami azt eredményezte, hogy az elektronikai vezérlés, valamint a pilóta tudata megzavarodott és a fekete doboz hangfelfelvételei ezt jelezték is.(tartalma -számunkra- ismeretlen)Ahogy egyre több adat kerül elő, az egyre több kérdést vet fel a szerencsétlenség körülményeivel kapcsolatban.A CERN ellentmondásos nyilatkozatai nem meggyőzőek a részecskegyorsító berendezés beindításának időpontját illetően.Találgathatunk a lehetséges okok között, de az igazságot valószínűleg sohasem fogjuk megtudni, mint ahogy a két maláj gép esetében sem.A hatalom mindig hazudik, ahogy érdekei megkívánják, itthon és külföldön egyaránt.

Források:

http://sitsshow.b...-24th.html

http://dutchsinse...into-24th/

http://sitsshow.b...mpted.html

http://www.abelda...-hand.html

http://www.cabalt...wings9525/
#10 | Tulok - 2015.04.04. 03:05:02
Gizus! Akinek van esze, tanul az "Arab Tavaszból". Ha nincs, majd adunk neki. Persze, hogy megpróbálnak majd az élére állni a meginduló folyamatoknak, de a "káderezés" Európában és az USA-ban másként megy mint az araboknál, főleg, hogy a korábbi nómenklatúra és még a pereputtya sem mehet a közszféra irányításának közelébe sem (már amelyik túléli az elszámoltatást).

Bélám! A 9525-ös pilótájának "öngyilkossági" meséje már eleve "büdös", ahogy a CERN is...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum