Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#151 | Krisi - 2015.05.05. 01:36:56
f) Esetleg: Esti mese a fiataloknak...?
g) Tudnak valamit, de nem árulják el...nézzék meg a Statikus ajánlotta videót,
az aztán a tiszta horror, akarom mondani:fekete mágia.

S mi van akkor,ha nem kérünk kegyet a tolvajtól? LEVÁLTJÁK a NÉPET?
Leváltják a Magyar Nemzetet?(nem az újságra gondolok,azt már levaltották...)

Ha nem engedjük,hogy hasson a fekete mágia?...ez lenne az "új időknek új dalai"...?
...és akkor: a "devizában nyilvántartottak" ellopott pénzét visszaadják**** "magyar bankárok" (akik amúgy az Új Felsőbb Osztály Varga Csaba szerint...) ?
****szándékosan maradt el a határozott névelő,nekik nincs határozott formájukSmileFrownSmile ,elbújtak,a setétben jönnek-mennek.

Ehh, nehéz kérdések ezek.Cool
#152 | Renegat - 2015.05.05. 03:45:10
Én úgyhiszem sorsdöntő dolgoknak nézünk elébe május 7.-től.Felgyorsultak az események és lesznek elemi erővel feltörő meglepetések amire talán nem is számítottunk igazán.

A következő hír nem mai, könnyen átsiklott fölötte a magyar fősodratú média, mint ahogy csak kevesen értesültünk róla, köztük jómagam is csak most találtam rá a neten.

Cipruson a devizahitel károsult országok konferenciájára hazánkból Kásler Árpádot hívták meg, így ő képviselte a kifosztott magyar népet az ötnapos Ciprusi Konferencián.

A Ciprusi konferencia megnyitóján K.Árpád első felszólalásában elhangzott magyar szövege:

http://kaslerarpa...

http://www.civilk...ler-arpad/

A második csatolt linken az első hozzászóló /Kiss Béla/ meglepő hírrel és részletességgel mondja illetve írja le, hogy bankjaink biztosítást kötöttek egy biztosító és pénzügyi közvetítő társasággal, -az amerikai AIG bitosítóval- hogy ne szenvedjenek kárt, ha esetleg nem tudnánk már fizetni a "devizában számontartott" forint hiteleinket.A történetnek van és lesz is folytatása az általa leírt információk alapján.
(A hírt egyenlőre nagy a csönd övezi a hatalmi elit részéről kormány és bankszinten egyaránt, úgy mint az amerikai, személyreszóló beutazási kitiltásokat is.)

A kommenteknek vannak Kásler hibáit kritizáló észrevételei is, amit részben jogosan felróttak neki, de alapvetően jó célért küzdött a SeVizakárosultak érdekében.
#153 | Statikus - 2015.05.05. 10:30:52
Több bőrt is lenyúztunk már Tulok birkájáról, aztán mégsem leltünk a farkas nyomára. Mennyivel egyszerűbb volt a vadásznak anno: csak a horkolásra figyelt föl a Nagymama háza előtt elhaladva - nem tétovázott, bement a házba és zokszó nélkül harakirit követett el a farkason!

Szereti is az unokám a Piroska és a farkas meséjét - csak nehogy kipróbálja valamelyik pajtásán Hasfelmetsző Jack módszerét (mint Csáth Géza kamaszai a macska-akasztást a padláson).
Mert a bárányok hallgatnak, csak Anthony Hopkins, az ezerarcú ember beszédes...

Mi lenne, ha megfordítanánk a kérdést: farkasbőrbe rejtenénk a bárányt? Akár kém is lehetne úgy: beférkőzne a hordába, kitapasztalná, hogy melyik ordas a falkavezér és lépre tudná csalni - mondjuk jégre csábítaná, ahol négyfelé csúsznának szörnyű mancsai. Vagy segítene Baradlay Ödönnek, amikor farkasok támadják meg az orosz hómezőkön.

Ember embernek báránya. Isten farkasa, ki elveszi a világ vagyonát....A kismalac se öntene forró vizet a kopaszra, ha bárány lapulna a farkasbunda alatt.

Kiderülne, milyen oktondi állat a farkas: még a róka is túljárhat az eszén - ld.: Benedek Elek - A farkas és a róka c. meséjét. http://mek.oszk.h...865.htm#19

Tehát Tulok mester - nyúzzunk most már farkasbőrt.
#154 | Krisi - 2015.05.05. 12:41:31
157.:Kedves Statikus !
Nem hazudtoltad meg a nicknevedet,Őrzöd a talapzatot,ha szükséges,még meg is erősíted.Igazi hagyományőrző vagy.Köszönet érte!
Magam is e mesék bűvkörében nőttem föl,és úgy gondolom:nagy bajban lesz az a nemzedék,mely a "kockásfülű nyúl" meséjét kapja napi táplálékul.
Ami pedig a Teremtőt illeti:nincs azzal semmi bajom.Néhány földi helytartója időnként irányt téveszt.A teremtő teremt,ezért megérdemli a nagybetűt:TEREMTŐ (Isten).
A "kockásfülű" meg ránk hozza a konczsuzsi videóját,meg az ez évi érettségi tételeket irodalomból.
Akkor talán ideje talpra állítani ezt a feje tetejére állított világot?
CoolSmile
#155 | Krisi - 2015.05.05. 13:41:56
Hmmm...ez érdekes,még a végén kiderül,hogy

--- angol vagyok (bár magyarul beszélek,DE az angolok szeretnek fűre-fára fogadni...) és nem magyarországi bankba mentem forint kölcsönért--az én közokiratom megnevezése: "devizában nyilvántartott forintkölcsön"Wink ,hanem

---egy bukméker irodába toppantam be.

Szóval akkor,hogy is van ez?
A "moncsicsi" azt mondta,hogy az egy bank,pénzintézet?...és nem mondták meg,nem írták le a jogászok,hogy ez egy fogadás?

"Devizahitel > Szerencsejáték, avagy a bűnözők buknak!!!
Art. 1. § (7) "A szerződést valódi tartalmuk szerint kell minősíteni."
A devizában nyilvántartott szerződések valódi tartalma, fogadás: Járai Zsigmond, MNB volt elnökének szavai:

Aki svájci frank hitelszerződést ír alá, az tulajdonképpen két szerződést ír alá egy időben.
Egyrészt egy hitelszerződést, másrészt pedig fogadást köt, egy hosszú lejáratú fogadást.
Én a magam részéről elmondtam számtalanszor, a lóversenyt tisztességesebb fogadásnak tartom, mint a devizaárfolyamra való fogadást.

Azért adták a pénz, hogy az adós fogadjon a svájci frankra, így egy kifizethetetlen adóssággal terhelhették."

http://www.civilk...intositas/
Első hsz.-ben olvasható.
Járai a Pilátus,aki "mossa kezeit"?

S mi van azzal a "fogadóval",aki japán yenben vagy euróban "tette meg a fogadását" ?
Hmmm....egyre nehezebb kérdések merülnek fel.

Ami világosan látszik:aki 180 forintos árral elhagyta a bukméker irodát,az bizony nagyot kaszált-------az adófizetők pénzéből!

Azt gondoltam,hogy itt jogrend van,aztán mégsem?

Azt még azért nem értem,a fent nevezett "új osztály"(lásd:Varga Csaba eszme futtatását),ha már nem hisz a TEREMTŐben,vajon,mit kezd majd a karma-val?
Vagy ez utóbbi csak a "devizában nyilvántartottak"-nak ajánlatos?

Most légy okos,Domokos!Frown
#156 | Krisi - 2015.05.05. 15:45:14
Játszódnak az "új osztály" urai.Talán ajánlhatnák a GO stratégiai játékot is,az ÓCSÓBB,mint a "devizában nyilvántartás".
http://goszovetse...

Szegény Csurka István (Isten nyugosztalja) is szerette a lovit,drága mulatság volt.
Rocsild-bácsi most a sakkozás helyett go-t gyakorolja,hisz a Távol-Keletre vitte az össze-zabrált "pénzét".
Minden Valamirevaló magyarnak mondott vállalkozó elhúzott a Távol-Keletre,pl:Kínába,Indonéziába,stb.Miközben ott termelődik a profitja,jókat GÓ-zik és közben győzködi a munkásait a serénységre,mert majd a karma ...
Tényleg furcsa egy világba csöppentünk,amikor azt gondoltuk:

---ha egy bankra azt mondják a JOGTUDOROK,hogy az bank,pénzintézet,ahol a magyar és az EU-s törvények szerint is tisztességes kiszolgálásban részesítik a "fogyasztót", és ezt még írásba is foglalják...

---Kb. így érezhették magukat az angolok is,miután Rocsild bácsi elhappolta a vagyonukat Waterloo után.
Az angolok már megbékéltek Waterloo-val.Úton-útfélen van Waterloo-val megnevezett ez-az,pl:Waterloo nevezetű pályaudvar.
Liszt Ferenc is mondott ezt-azt,...hálából az "új osztály" elnevezett róla egy repülő teret...aztán lehet szárnyalni...ki merre lát...

De mi lesz az "új osztály" karmájával itt,ezen a földön?

Eldöntendő kérdés:ÁRT-e a PÁRT ?
:ÁRT -e a PÁRTOSKODÁS ?
#157 | Krisi - 2015.05.05. 16:25:52
Ezt a KAKOFÓNIA-at Madách még nem írhatta meg,de Bartók Béla már megírta.

Ezt a KAKA-FÓNIA-t a közjegyzők írták meg,amikor is "ingatlanfedezettel",azaz--JÓSZÁG-és FŐVESZTÉS terhe mellett--
kiállították a bukmékerek által diktált közokiratot.

Csakhogy a KÖZJEGYZŐK is SZOLGÁLTATÓK!
Mégpedig jog-szolgáltatók!
Felelősséggel tartoznak a kiállított közokirat okán.

Nem mondhatják azt,hogy: Kérem,én parancsra tettem!
#158 | Renegat - 2015.05.05. 17:41:46
Egy kis segítség.Aki tudja, hasznosítsa a bankjának írt elutasító levelében.!Pereljen mindenki, fulladjanak bele a k(o)úrmány jóvóltából.

http://www.pecsit...k%E2%80%9D

http://www.pecsit...evizahitel

http://www.pecsit...pcs%C3%A1n

http://www.pecsit...-inform-ci

http://www.civilk...szerzodes/

http://hitelsiker...alkulator/

A szegedi Lombard tisztességtelensége külön figyelmet érdemel!

http://www.napi.h...92026.html

Azoknak, akik a végsőkig elszántak:

https://pitee.wor...ositasrol/

"...Mit tegyek, ha nem értek egyet a forintosítással?

A kormányt, a bíróságokat és a bankokat nem érdekli az ön véleménye. Ezért a bankja akkor is forintosítani fogja az ön hitelét, ha ön az ellen tiltakozik.

A forintosítás ellen jogvédelmet jelenleg csak az Emberi Jogok Európai Bírósága tud nyújtani. Az európai jogállami hagyományok szerint ugyanis senkire nem lehet egy semmis szerződés teljesítését rákényszeríteni.

Annak érdekében, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága foglalkozzon az ön hitelével, önnek első lépésben a magyar Alkotmánybírósághoz kell fordulnia jogorvoslatért. A magyar Alkotmánybíróság az ön beadványát minden bizonnyal el fogja utasítani. Azonban az elutasító határozatot majd mellékelni kell az Emberi Jogok Európai Bíróságának címzett beadványhoz.

Emiatt, ha nem ért egyet a forintosítással, akkor nyújtson be alkotmányjogi panaszt az Alkotmánybírósághoz, amiben tiltakozik a szerződésének az érvényben tartása ellen. A beadvány mintát letöltheti a weboldalunkról: Alkotmányjogi panasz a deviza alapú hitelszerződések módosításai ellen
#159 | Krisi - 2015.05.05. 18:28:42
162.-re:Renegat,jók a linkek...Nyert K&H bankos van-e?Ott vannak a "bukmékereim".Smile
#160 | Renegat - 2015.05.05. 19:36:33
Krisi! Ha bogarászol, itt talán fogsz találni KH bankot is, bár itt többről is olvashatsz.

http://hitelsiker...

http://hitelsiker...yvedlista/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum