Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#171 | Krisi - 2015.05.07. 00:42:43
Kedves Hegel!
A helyzet rendkívül embert próbáló,már nálunk is,családon belül a "devizában nyilvántartott"-ság okán.Köszönöm a múltkori együttérző soraidat,bevallom jól jött és jól is esett.

Volt tanítványaim 2-3 gyerekes családjai estek szét e gyalázatos "innovatív" pénzügyi termék miatt.A bajban lévők közel három negyede nem bízik a magyar ügyvédekben,bíróságokban.
Ennél tragikusabb helyzetet el sem tudok képzelni.
Nincs pénz pereskedésre.

Ismered a "Fülemüle pert" versben elmondva,...jobb zsebre csap-nekem fütyül;...bal zsebre csap -nekem fütyül...,no,hát erre utalnak a beszélgetőtársak.

Valóban,sorsfordító időket él meg a magyarsás,a magyar nemzet.

MOST ELDŐLHET,kik NEMESEK és GRÁLL LOVAGOK!

A bajban lévőknek

nem kenetteljes JÓTÉKONYKODÁSRA,

hanem bátor,férfihoz méltó

jogászok, -azaz- ügyvédek és bírók kiállására van szükségük.

Már nem lehet kérdés,ki a magyar.

"Aki hivány,magyarnak alkalmatlan"

-biztos ismerős előtted ez a mondás.

Vizsgázunk,mindannyian
(Statikus,ez most nem érettségi tétel 18 éveseknek...)

---emberségből,

---nemzettudatból,

---szeretetből,stb.

Ki-ki levizsgázik a fentiekből,de vigyázat!

Itt és MOST, ebből a tárgyból

NINCS UTÓVIZSGA !!!!!!!!!
#172 | Krisi - 2015.05.07. 00:56:11
Tuloktól:

"Az Ítélet Napja közeleg."
#173 | Statikus - 2015.05.07. 08:37:29
Ítélet Napja Közeleg > Í, N, K > KÍN

Mi legyen "az"-zal? > A

Tehát: A KÍN, KÍNA, NA KI? INAK, KANI (bocs)...NIKA (műsorvezető)

INRI - hazugság a négyzeten - RINI tudnék, de marad az IRNI..amíg van kinek (még ha helytelenül is: rövid I-vel - volt már ebből bonyodalom Madách szerInt Is).

A Sátán karácsonya

Őrült egy világ - hisz a Sátán?
Kitépett fenyőt visz a hátán,
markában rabolt mirha, tömjén.

Gyanúsan néz le rá az Isten -
sújtson talán, vagy épp segítsen?
Erről semmit nem ír a Törvény!

Óvakodj nagy Úr, meg ne tévedj -
végső esély ez, nem lesz még egy:
pokolra züllik a Karácsony,

s mint már annyiszor, immár végleg -
véres díszlet: a zilált, tépett -
magyar nép zörren a faágon....

Csorba Tibor (2011. 12. 22.)
#174 | Statikus - 2015.05.07. 09:53:41
Tulok Laci valami ilyesmire gondolhatott...Gondolt volna inkább mangalica pörköltre galuskával, jó mélyvörös borral leterhelve, de hát a gondolat szabad - a kalitkán belül.

A nap neve

Hé, emberek! Alulról gyalulják a pallót, amin álltok -
gyakorlott koporsókészítők, fapofa bitófa-ácsok.
Csak óvatosan ropjátok a románcos csűrdöngölős táncot!

Tejjel-mézzel folyatják Kánaánt, tejszínhab a szemfedő -
savanyú lesz, ha kín gyanánt rájöttök: ti vagytok szenvedő,
az önvédelemről önként lemondó, harc nélkül vert erő.

Az ördög nyalóka képében mosolyog rátok, barátok!
Ott lesz az utolsó békés éjszakátok, ahol ma háltok -
holnap már hal-nap lesz: az égő jólét lesz a halál-tok...

Mennyi dőzs-halom, mennyi Dianüszosz-fröccs és habzs-piramis -
kozmikus csúcs a zaba-ünnep, a béltraktusos iram is.
Mi gondotok rá, ha a hús, a szerető, vagy a bor hamis?

Egyszer elfogy a Föld türelme, rátok pirít a Nap heve -
farral fordul a Hold is - szájon csókol a holt: iszap leve
olt szomjat - szakad a palló: Végítélet lesz a nap neve...

2013. 08. 03. Csorba Tibor
#175 | Statikus - 2015.05.07. 10:02:09
oleg

Már József Attila megmondta: kékítőt old az ég vizében

Én pedig ezt mondom:

ÉGFIGYELŐ

Feleség jelzés nélküli pilóták
húzzák el a csíkot felettem -
bar-bárium, amit tesztek: alu'mini(m)um
Monsanto-vetési varjak búzálnak...

Csorba Tibor
#176 | Krisi - 2015.05.07. 13:14:22
Kedves Statikus!
Szeretem a magyar nyelvi leleményt,s mint látom,ezt "nem középiskolás fokon",de műveled!Köszönet érte,felvidít,különösen azután:

megkaptam a bikkfanyelven íródott VÉGZÉST,miszerint a Tisztelt Bíróság nem találta a Keresetemben az alperessel (közjegyző!?) szembeni jogvédte érdek (em) et.
De azért RÓJAK LE 21.000HUF-ot (még jó,hogy nem svájci frankban tartják nyilván...)...
szóval:rójak le huszonegy-ezer kemény (en megszenvedett) magyar forintot,aztán nézhetem tovább a MŰSORT.

Nos,kerestem-kutattam,s találtam egy valaki által elejtett kulcsot.Vizsgálgattam, vakarództam...na ne...azért ez talán mégse...meghát anya szülte a bikkfanyelvűt is.
Kulcs félretéve,elő a bikkfanyelv gyűjteménnyel:

"...A rendelkező közokiratok bizonyító ereje nem terjed ki a határozat belső tartalmára, csak azt bizonyítja, hogy az ott írt hatóság a megjelölt helyen és időben a rendelkező részben írt határozatot hozta (pl. bíró-sági ítélet, államigazgatási határozat). Ez utóbbi kategóriába tartozik a közjegyző előtt tett nyilatkozat is, mely nem bizonyítja a benne foglalt tények tartalmi valóságát, csak azt, hogy az említett napon és helyen a felek az adott nyilatkozatot tették. A közokirat pedig csak abban a körben lehet tárgya a jelen bűncselekményeknek, amennyiben a hamisítás, valótlanság a közhitelességgel esik egybe. Ezért ha a nyilatkozat tartalmi valósága kérdőjeleződik meg (amit a közjegyzői okirat nem közhitelesen tanúsít), csak magánokirat-hamisítás megvalósulása jöhet szóba. Amennyiben az okirat a közhitelesen tanúsítható tények tekintetében hamis (személyazonosság, közjegyző előtti történés, okirat kelte stb.), úgy közokirat-hamisítás állapítható meg...."
http://www.irassz...enyek.html

Kérdés magamhoz:most akkor hogy is van ez...miért,milyen szolgáltatásért is "kellett" fizetnem anno...?

Újra elővettem a talált kulcsot...no akkor...nézzük...illik-e a zárba?
Elővettem az "INNOVATÍV BANKI TERMÉK" nálam lévő eseménysorozati leírásait...illesztgettem a kulcsot a zárba...nálam nyitja azt a fránya,NEMEMBER kiagyalta innovatív banki terméket.
Megnyugodtam:..szóval akkor, mégis forog a Föld.Ez jó,mert akkor lehet,mégis normális vagyok (bár emberi hibáktól nemmentes).

Ím itt a talált kulcs:

"Jegyezzétek meg:

nem jött létre szerződés ui. a befektetésre nem adtatok megbízást!

A bank-nak nevezett bűnbanda az általa a hozzájárulásotok nélkül létrehozott ún. Deviza- számlával befektetéseket (SWAP) végzett és ezzel mintha forrást teremtett.

ez a folyamatosan megújított forrás teremtés valójában csalás megdrágította CHF-et a HUF- hoz viszonyítva!

Ez a szintetikus ellentételezés az egekig növelte a tőkét és a kapcsolódó egyéb járulékokat, így garantáltan a hitelt soha nem lehet visszafizetni.

A CHF ui. évente min 5%-ot erősödik a HUF-hoz képest és ennek következtében a törlesztőrészlet folyamatosan évről-évre emelkedik!

A forintosítás nevű bűnpártolás bizonyítja, hogy nem volt forrása a hitelnek!

Az Uniós jog tételesen felsorolja, hogy az ügyfelet a hibrid-szerződések esetén milyen módon kell tájékoztatni a befektetéshez kötődő kockázatokról.

Itt még a befektetés tényét is elhazudták!

Spanyolországban volt tájékoztatás, de nem kellő mértékű, ennek ellenére a bűnöző bankok óriási kártérítést fizetnek az átvert adósoknak!


Más! Izlandon elkergették a parlamentet,lecsukták a politikai és bank vezetőket, majd az emberek egy sajátos módszerrel új Althing- ot azaz parlamentet választottak és törvényt hozott arról, hogy kereskedelmi bank nem bocsáthat ki hitelt csak a jegybank,továbbá megtíltották a kereskedelmi bankok un számlapénz kibocsátási jogát, mivel csak a költségvetés erejéig lehet hitelt kihelyezni!"

https://balrad.wo...oszalagon/

Mindennek eljön az ideje...a megtalálásoknak is...semmit nem lehet erőltetni,a görcs/félelem bénít,nem old (meg semmit).
Jó-magam most értem el idáig az ÚTON.

Vajon,
játszódnak-é az "URAK" az nagy parlamentbe bemenve-kijőve,nem tudva mennyi pént utalt a "megérdemelt"munkavégzésért a hihihi hivatal (ez tán egy fideszes-kdnp keresztény,többgyermekes anya volt anno szegény,nemis tudta hol áll a feje...a sok munka,elhivatottság okán).

Amúgy a dr.Kriston István-féle peranyag
nyitogatta az elmémet (több mint egy évvel ezelőtt) ez ügyben,de a bankfiókvezető és helyettese nemigazán "akarta érteni" miről is érdeklődöm SZEMÉLYESEN...náluk a bukméker barlangban...bankban..?

No mindegy,hála a Jóistennek,vannak még magyar és magyarul beszélő emberek,akik elhagynak ezt...azt...

FrownCoolSmile
#177 | Hegel - 2015.05.07. 13:30:50
húúúú vazze! Közjegyző elött aláirt gyilkolásomról vagy szándékomról tett nyilatkozatot nyugodtan aláirhat pecsétjével elláthat mert kiaxart érdekeli az hogy milyen a irat belső tartalma?

Lófaxt hát nem az irat jogi tisztaságát kéne tanusitania?


2000 táján még a közjegyzők átolvasták, megértették és aztán irták alá ha az normális volt -
Tudom hetente jártam a közjegyzőhőz a cég nevében.

Mondjuk akkor miért kell az aláirási cimpéldányt előttük aláirni? - mert tanusitják az eredetét tisztaságát!

Ue vonatkozik az iratok belére is!


Gyerekek ne vitázzunk ki milyen strófára irja mondandóját..Statikus rimel ahogy sokszor PI is...és próbálnátok ott reklamálni érte ki lennétek baxva ahogy én csupán a másként való gondolkodásom miatt!

Mindenkinek a gondolatai a saját rezgése alapján gyülik össze és válik meghatározó személyiség belőle....Staté ilyen.

A tolerancia arról szól hogy egymás másságát eltürjük mégha kicsit ciki is számunkra de számára nem.

van itt olyan aki más oldalakról copiz faxságokat azzal kapcsolatban soha nem láttam csam magamtól és Piskótától reklamációt...bár én tudom miért mitől van de néha tényleg az bizonyos problémás gondolkodást súról.

Olyan sok baj van az országunkban és sajna csak jobban teljesitenek a bajgyártók...ne baxogassuk egymást..van görgő az egéren gurulunk.FrownGrin
#178 | Hegel - 2015.05.07. 13:41:13
Oleg ez az eső büdös ha megszagolod...egy hónappal eselött beállva egy buszvárakozóba de eléggé kint a szélén, és éreztem a lehulló esső szagát!Hasónlóan büdi mint a poshadt viz mégis valamihez nem tudom hasonlitani....
Tegnap börig áztam hazafelé de muszáj volt tetőtől talpig a kádba bujnom lemosni....ma az átázott ruhákat. Tavaj nyáron már éreztem valami keserü izt az izzadságomon...ha elsavasodok savanyú lett volna a sós helyett, ez keserü volt....(vérleletem jó tehát nem én keseredtem még meg)

Nyilván a légtér telitettsége a chemtréllel, ezt a hajnali köd lenyomva beszivjuk, majd esső formával a földre bé és a növények is fel ezt megesszük és az állatok is az autók kipufogójával eggyütt....

Ez ma a trendi a pusztitáshoz.

Ma néztem a amcsi köreklám 2014 helyett 2020 ra tette a végitéletet.

Csak nemtudják azt nem számháboruval és ők intézik hanem majd a teremtő saját jogon.
#179 | Krisi - 2015.05.07. 13:46:01
Drága Hegel,ezt nekem írtad?

Tényleg szeretem a játékos magyar nyelvet.
Nekem nem ellenségem senki,és már csak a volt munkám okán elég sok mindenféle helyzetet próbáltam kezelni.
Bocs,én akár ki is szállhatok innen.
Tényleg...nem...okvetetlenkednék itt.
Drága Hegel,nincs harag irányodba részemről.Nincs miért.Sőt,sokat tanultam Tőletek és ezért köszönet mindnyájatóknak!Smile
#180 | Hegel - 2015.05.07. 14:06:54
Nem csak aközjegyzőst a többi statikus reklamációsé.

Én is szeretem mégha rém rossz tanuló is voltam, de mentegetve magam majd évente másik iskolába találtam magam még megszokni is nehéz ezt gyerekként.
na azé vénségemre pótólomSmile Főleg a törit....

Az elméleti ismeretek helyett engem a néptánc és himzések varrottasok vonzottak...benne van a teremtés mindkettőben, a kiáradás befogadás a összefogás és védés, kinek mi a dolga....és mi a teremtőé ami a folytonos mozgás és megnyugvás ahogy a sziv is dobban majd elernyed .

A nemfizikai térben a gondolat ilyen, az már a teremtéstől jövő finomenergia amikor nem folyunk bele csak figyeljük ahogy jön és távozik.
Pont az a tánc nemlátható rezgésszinten.

Mint a kályhából jövő meleg érzzük de nem foghatjuk meg.

Ezért faxok a cernék vagy cenzék mert ezt nem lehet befogni ez van. VANság mintha ige lenneGrin ha emlékezetem nem csal...

Na nem a dogma hanem a saját tapasztalat mondatja csak ugy látszik a cenzék is valamit tudtak, bennehagytákSmile

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum