NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...
- 780.) Utolsů tŠrgyalŠs...
- 797.) Utolsů ŪrŠs...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#171 | Krisi - 2015.05.07. 00:42:43
Kedves Hegel!
A helyzet rendk√≠v√ľl embert pr√≥b√°l√≥,m√°r n√°lunk is,csal√°don bel√ľl a "deviz√°ban nyilv√°ntartott"-s√°g ok√°n.K√∂sz√∂n√∂m a m√ļltkori egy√ľtt√©rz√Ķ soraidat,bevallom j√≥l j√∂tt √©s j√≥l is esett.

Volt tan√≠tv√°nyaim 2-3 gyerekes csal√°djai estek sz√©t e gyal√°zatos "innovat√≠v" p√©nz√ľgyi term√©k miatt.A bajban l√©v√Ķk k√∂zel h√°rom negyede nem b√≠zik a magyar √ľgyv√©dekben,b√≠r√≥s√°gokban.
Ennél tragikusabb helyzetet el sem tudok képzelni.
Nincs pénz pereskedésre.

Ismered a "F√ľlem√ľle pert" versben elmondva,...jobb zsebre csap-nekem f√ľty√ľl;...bal zsebre csap -nekem f√ľty√ľl...,no,h√°t erre utalnak a besz√©lget√Ķt√°rsak.

Val√≥ban,sorsford√≠t√≥ id√Ķket √©l meg a magyars√°s,a magyar nemzet.

MOST ELD√ēLHET,kik NEMESEK √©s GR√ĀLL LOVAGOK!

A bajban l√©v√Ķknek

nem kenetteljes J√ďT√ČKONYKOD√ĀSRA,

hanem bátor,férfihoz méltó

jog√°szok, -azaz- √ľgyv√©dek √©s b√≠r√≥k ki√°ll√°s√°ra van sz√ľks√©g√ľk.

Már nem lehet kérdés,ki a magyar.

"Aki hiv√°ny,magyarnak alkalmatlan"

-biztos ismer√Ķs el√Ķtted ez a mond√°s.

Vizsg√°zunk,mindannyian
(Statikus,ez most nem érettségi tétel 18 éveseknek...)

---embers√©gb√Ķl,

---nemzettudatból,

---szeretetb√Ķl,stb.

Ki-ki levizsg√°zik a fentiekb√Ķl,de vigy√°zat!

Itt √©s MOST, ebb√Ķl a t√°rgyb√≥l

NINCS UT√ďVIZSGA !!!!!!!!!
#172 | Krisi - 2015.05.07. 00:56:11
Tuloktól:

"Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg."
#173 | Statikus - 2015.05.07. 08:37:29
√ćt√©let Napja K√∂zeleg > √ć, N, K > K√ćN

Mi legyen "az"-zal? > A

Teh√°t: A K√ćN, K√ćNA, NA KI? INAK, KANI (bocs)...NIKA (m√Ľsorvezet√Ķ)

INRI - hazugs√°g a n√©gyzeten - RINI tudn√©k, de marad az IRNI..am√≠g van kinek (m√©g ha helytelen√ľl is: r√∂vid I-vel - volt m√°r ebb√Ķl bonyodalom Mad√°ch szerInt Is).

A S√°t√°n kar√°csonya

√ēr√ľlt egy vil√°g - hisz a S√°t√°n?
Kit√©pett feny√Ķt visz a h√°t√°n,
markában rabolt mirha, tömjén.

Gyan√ļsan n√©z le r√° az Isten -
s√ļjtson tal√°n, vagy √©pp seg√≠tsen?
Err√Ķl semmit nem √≠r a T√∂rv√©ny!

√ďvakodj nagy √ör, meg ne t√©vedj -
v√©gs√Ķ es√©ly ez, nem lesz m√©g egy:
pokolra z√ľllik a Kar√°csony,

s mint már annyiszor, immár végleg -
véres díszlet: a zilált, tépett -
magyar nép zörren a faágon....

Csorba Tibor (2011. 12. 22.)
#174 | Statikus - 2015.05.07. 09:53:41
Tulok Laci valami ilyesmire gondolhatott...Gondolt volna ink√°bb mangalica p√∂rk√∂ltre galusk√°val, j√≥ m√©lyv√∂r√∂s borral leterhelve, de h√°t a gondolat szabad - a kalitk√°n bel√ľl.

A nap neve

Hé, emberek! Alulról gyalulják a pallót, amin álltok -
gyakorlott kopors√≥k√©sz√≠t√Ķk, fapofa bit√≥fa-√°csok.
Csak √≥vatosan ropj√°tok a rom√°ncos cs√Ľrd√∂ng√∂l√Ķs t√°ncot!

Tejjel-m√©zzel folyatj√°k K√°na√°nt, tejsz√≠nhab a szemfed√Ķ -
savany√ļ lesz, ha k√≠n gyan√°nt r√°j√∂tt√∂k: ti vagytok szenved√Ķ,
az √∂nv√©delemr√Ķl √∂nk√©nt lemond√≥, harc n√©lk√ľl vert er√Ķ.

Az ördög nyalóka képében mosolyog rátok, barátok!
Ott lesz az utolsó békés éjszakátok, ahol ma háltok -
holnap m√°r hal-nap lesz: az √©g√Ķ j√≥l√©t lesz a hal√°l-tok...

Mennyi d√Ķzs-halom, mennyi Dian√ľszosz-fr√∂ccs √©s habzs-piramis -
kozmikus cs√ļcs a zaba-√ľnnep, a b√©ltraktusos iram is.
Mi gondotok r√°, ha a h√ļs, a szeret√Ķ, vagy a bor hamis?

Egyszer elfogy a F√∂ld t√ľrelme, r√°tok pir√≠t a Nap heve -
farral fordul a Hold is - szájon csókol a holt: iszap leve
olt szomjat - szakad a palló: Végítélet lesz a nap neve...

2013. 08. 03. Csorba Tibor
#175 | Statikus - 2015.05.07. 10:02:09
oleg

M√°r J√≥zsef Attila megmondta: k√©k√≠t√Ķt old az √©g viz√©ben

√Čn pedig ezt mondom:

√ČGFIGYEL√ē

Feles√©g jelz√©s n√©lk√ľli pil√≥t√°k
h√ļzz√°k el a cs√≠kot felettem -
bar-b√°rium, amit tesztek: alu'mini(m)um
Monsanto-vet√©si varjak b√ļz√°lnak...

Csorba Tibor
#176 | Krisi - 2015.05.07. 13:14:22
Kedves Statikus!
Szeretem a magyar nyelvi lelem√©nyt,s mint l√°tom,ezt "nem k√∂z√©piskol√°s fokon",de m√Ľveled!K√∂sz√∂net √©rte,felvid√≠t,k√ľl√∂n√∂sen azut√°n:

megkaptam a bikkfanyelven √≠r√≥dott V√ČGZ√ČST,miszerint a Tisztelt B√≠r√≥s√°g nem tal√°lta a Keresetemben az alperessel (k√∂zjegyz√Ķ!?) szembeni jogv√©dte √©rdek (em) et.
De az√©rt R√ďJAK LE 21.000HUF-ot (m√©g j√≥,hogy nem sv√°jci frankban tartj√°k nyilv√°n...)...
szóval:rójak le huszonegy-ezer kemény (en megszenvedett) magyar forintot,aztán nézhetem tovább a MÛSORT.

Nos,kerestem-kutattam,s tal√°ltam egy valaki √°ltal elejtett kulcsot.Vizsg√°lgattam, vakar√≥dztam...na ne...az√©rt ez tal√°n m√©gse...megh√°t anya sz√ľlte a bikkfanyelv√Ľt is.
Kulcs f√©lret√©ve,el√Ķ a bikkfanyelv gy√Ľjtem√©nnyel:

"...A rendelkez√Ķ k√∂zokiratok bizony√≠t√≥ ereje nem terjed ki a hat√°rozat bels√Ķ tartalm√°ra, csak azt bizony√≠tja, hogy az ott √≠rt hat√≥s√°g a megjel√∂lt helyen √©s id√Ķben a rendelkez√Ķ r√©szben √≠rt hat√°rozatot hozta (pl. b√≠r√≥-s√°gi √≠t√©let, √°llamigazgat√°si hat√°rozat). Ez ut√≥bbi kateg√≥ri√°ba tartozik a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt tett nyilatkozat is, mely nem bizony√≠tja a benne foglalt t√©nyek tartalmi val√≥s√°g√°t, csak azt, hogy az eml√≠tett napon √©s helyen a felek az adott nyilatkozatot tett√©k. A k√∂zokirat pedig csak abban a k√∂rben lehet t√°rgya a jelen b√Ľncselekm√©nyeknek, amennyiben a hamis√≠t√°s, val√≥tlans√°g a k√∂zhiteless√©ggel esik egybe. Ez√©rt ha a nyilatkozat tartalmi val√≥s√°ga k√©rd√Ķjelez√Ķdik meg (amit a k√∂zjegyz√Ķi okirat nem k√∂zhitelesen tan√ļs√≠t), csak mag√°nokirat-hamis√≠t√°s megval√≥sul√°sa j√∂het sz√≥ba. Amennyiben az okirat a k√∂zhitelesen tan√ļs√≠that√≥ t√©nyek tekintet√©ben hamis (szem√©lyazonoss√°g, k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti t√∂rt√©n√©s, okirat kelte stb.), √ļgy k√∂zokirat-hamis√≠t√°s √°llap√≠that√≥ meg...."
http://www.irassz...enyek.html

Kérdés magamhoz:most akkor hogy is van ez...miért,milyen szolgáltatásért is "kellett" fizetnem anno...?

√öjra el√Ķvettem a tal√°lt kulcsot...no akkor...n√©zz√ľk...illik-e a z√°rba?
El√Ķvettem az "INNOVAT√ćV BANKI TERM√ČK" n√°lam l√©v√Ķ esem√©nysorozati le√≠r√°sait...illesztgettem a kulcsot a z√°rba...n√°lam nyitja azt a fr√°nya,NEMEMBER kiagyalta innovat√≠v banki term√©ket.
Megnyugodtam:..szóval akkor, mégis forog a Föld.Ez jó,mert akkor lehet,mégis normális vagyok (bár emberi hibáktól nemmentes).

√ćm itt a tal√°lt kulcs:

"Jegyezzétek meg:

nem j√∂tt l√©tre szerz√Ķd√©s ui. a befektet√©sre nem adtatok megb√≠z√°st!

A bank-nak nevezett b√Ľnbanda az √°ltala a hozz√°j√°rul√°sotok n√©lk√ľl l√©trehozott √ļn. Deviza- sz√°ml√°val befektet√©seket (SWAP) v√©gzett √©s ezzel mintha forr√°st teremtett.

ez a folyamatosan meg√ļj√≠tott forr√°s teremt√©s val√≥j√°ban csal√°s megdr√°g√≠totta CHF-et a HUF- hoz viszony√≠tva!

Ez a szintetikus ellent√©telez√©s az egekig n√∂velte a t√Ķk√©t √©s a kapcsol√≥d√≥ egy√©b j√°rul√©kokat, √≠gy garant√°ltan a hitelt soha nem lehet visszafizetni.

A CHF ui. √©vente min 5%-ot er√Ķs√∂dik a HUF-hoz k√©pest √©s ennek k√∂vetkezt√©ben a t√∂rleszt√Ķr√©szlet folyamatosan √©vr√Ķl-√©vre emelkedik!

A forintos√≠t√°s nev√Ľ b√Ľnp√°rtol√°s bizony√≠tja, hogy nem volt forr√°sa a hitelnek!

Az Uni√≥s jog t√©telesen felsorolja, hogy az √ľgyfelet a hibrid-szerz√Ķd√©sek eset√©n milyen m√≥don kell t√°j√©koztatni a befektet√©shez k√∂t√Ķd√Ķ kock√°zatokr√≥l.

Itt még a befektetés tényét is elhazudták!

Spanyolorsz√°gban volt t√°j√©koztat√°s, de nem kell√Ķ m√©rt√©k√Ľ, ennek ellen√©re a b√Ľn√∂z√Ķ bankok √≥ri√°si k√°rt√©r√≠t√©st fizetnek az √°tvert ad√≥soknak!


M√°s! Izlandon elkergett√©k a parlamentet,lecsukt√°k a politikai √©s bank vezet√Ķket, majd az emberek egy saj√°tos m√≥dszerrel √ļj Althing- ot azaz parlamentet v√°lasztottak √©s t√∂rv√©nyt hozott arr√≥l, hogy kereskedelmi bank nem bocs√°that ki hitelt csak a jegybank,tov√°bb√° megt√≠ltott√°k a kereskedelmi bankok un sz√°mlap√©nz kibocs√°t√°si jog√°t, mivel csak a k√∂lts√©gvet√©s erej√©ig lehet hitelt kihelyezni!"

https://balrad.wo...oszalagon/

Mindennek elj√∂n az ideje...a megtal√°l√°soknak is...semmit nem lehet er√Ķltetni,a g√∂rcs/f√©lelem b√©n√≠t,nem old (meg semmit).
Jó-magam most értem el idáig az ÚTON.

Vajon,
j√°tsz√≥dnak-√© az "URAK" az nagy parlamentbe bemenve-kij√Ķve,nem tudva mennyi p√©nt utalt a "meg√©rdemelt"munkav√©gz√©s√©rt a hihihi hivatal (ez t√°n egy fideszes-kdnp kereszt√©ny,t√∂bbgyermekes anya volt anno szeg√©ny,nemis tudta hol √°ll a feje...a sok munka,elhivatotts√°g ok√°n).

Am√ļgy a dr.Kriston Istv√°n-f√©le peranyag
nyitogatta az elm√©met (t√∂bb mint egy √©vvel ezel√Ķtt) ez √ľgyben,de a bankfi√≥kvezet√Ķ √©s helyettese nemigaz√°n "akarta √©rteni" mir√Ķl is √©rdekl√Ķd√∂m SZEM√ČLYESEN...n√°luk a bukm√©ker barlangban...bankban..?

No mindegy,h√°la a J√≥istennek,vannak m√©g magyar √©s magyarul besz√©l√Ķ emberek,akik elhagynak ezt...azt...

FrownCoolSmile
#177 | Hegel - 2015.05.07. 13:30:50
h√ļ√ļ√ļ√ļ vazze! K√∂zjegyz√Ķ el√∂tt al√°irt gyilkol√°somr√≥l vagy sz√°nd√©komr√≥l tett nyilatkozatot nyugodtan al√°irhat pecs√©tj√©vel ell√°that mert kiaxart √©rdekeli az hogy milyen a irat bels√Ķ tartalma?

Lófaxt hát nem az irat jogi tisztaságát kéne tanusitania?


2000 t√°j√°n m√©g a k√∂zjegyz√Ķk √°tolvast√°k, meg√©rtett√©k √©s azt√°n irt√°k al√° ha az norm√°lis volt -
Tudom hetente j√°rtam a k√∂zjegyz√Ķh√Ķz a c√©g nev√©ben.

Mondjuk akkor mi√©rt kell az al√°ir√°si cimp√©ld√°nyt el√Ķtt√ľk al√°irni? - mert tanusitj√°k az eredet√©t tisztas√°g√°t!

Ue vonatkozik az iratok belére is!


Gyerekek ne vitázzunk ki milyen strófára irja mondandóját..Statikus rimel ahogy sokszor PI is...és próbálnátok ott reklamálni érte ki lennétek baxva ahogy én csupán a másként való gondolkodásom miatt!

Mindenkinek a gondolatai a saj√°t rezg√©se alapj√°n gy√ľlik √∂ssze √©s v√°lik meghat√°roz√≥ szem√©lyis√©g bel√Ķle....Stat√© ilyen.

A tolerancia arr√≥l sz√≥l hogy egym√°s m√°ss√°g√°t elt√ľrj√ľk m√©gha kicsit ciki is sz√°munkra de sz√°m√°ra nem.

van itt olyan aki m√°s oldalakr√≥l copiz faxs√°gokat azzal kapcsolatban soha nem l√°ttam csam magamt√≥l √©s Pisk√≥t√°t√≥l reklam√°ci√≥t...b√°r √©n tudom mi√©rt mit√Ķl van de n√©ha t√©nyleg az bizonyos probl√©m√°s gondolkod√°st s√ļr√≥l.

Olyan sok baj van az orsz√°gunkban √©s sajna csak jobban teljesitenek a bajgy√°rt√≥k...ne baxogassuk egym√°st..van g√∂rg√Ķ az eg√©ren gurulunk.FrownGrin
#178 | Hegel - 2015.05.07. 13:41:13
Oleg ez az es√Ķ b√ľd√∂s ha megszagolod...egy h√≥nappal esel√∂tt be√°llva egy buszv√°rakoz√≥ba de el√©gg√© kint a sz√©l√©n, √©s √©reztem a lehull√≥ ess√Ķ szag√°t!Has√≥nl√≥an b√ľdi mint a poshadt viz m√©gis valamihez nem tudom hasonlitani....
Tegnap b√∂rig √°ztam hazafel√© de musz√°j volt tet√Ķt√Ķl talpig a k√°dba bujnom lemosni....ma az √°t√°zott ruh√°kat. Tavaj ny√°ron m√°r √©reztem valami keser√ľ izt az izzads√°gomon...ha elsavasodok savany√ļ lett volna a s√≥s helyett, ez keser√ľ volt....(v√©rleletem j√≥ teh√°t nem √©n keseredtem m√©g meg)

Nyilv√°n a l√©gt√©r telitetts√©ge a chemtr√©llel, ezt a hajnali k√∂d lenyomva beszivjuk, majd ess√Ķ form√°val a f√∂ldre b√© √©s a n√∂v√©nyek is fel ezt megessz√ľk √©s az √°llatok is az aut√≥k kipufog√≥j√°val eggy√ľtt....

Ez ma a trendi a pusztit√°shoz.

Ma néztem a amcsi köreklám 2014 helyett 2020 ra tette a végitéletet.

Csak nemtudj√°k azt nem sz√°mh√°boruval √©s √Ķk int√©zik hanem majd a teremt√Ķ saj√°t jogon.
#179 | Krisi - 2015.05.07. 13:46:01
Drága Hegel,ezt nekem írtad?

Tényleg szeretem a játékos magyar nyelvet.
Nekem nem ellenségem senki,és már csak a volt munkám okán elég sok mindenféle helyzetet próbáltam kezelni.
Bocs,én akár ki is szállhatok innen.
Tényleg...nem...okvetetlenkednék itt.
Dr√°ga Hegel,nincs harag ir√°nyodba r√©szemr√Ķl.Nincs mi√©rt.S√Ķt,sokat tanultam T√Ķletek √©s ez√©rt k√∂sz√∂net mindny√°jat√≥knak!Smile
#180 | Hegel - 2015.05.07. 14:06:54
Nem csak ak√∂zjegyz√Ķst a t√∂bbi statikus reklam√°ci√≥s√©.

√Čn is szeretem m√©gha r√©m rossz tanul√≥ is voltam, de mentegetve magam majd √©vente m√°sik iskol√°ba tal√°ltam magam m√©g megszokni is neh√©z ezt gyerekk√©nt.
na az√© v√©ns√©gemre p√≥t√≥lomSmile F√Ķleg a t√∂rit....

Az elm√©leti ismeretek helyett engem a n√©pt√°nc √©s himz√©sek varrottasok vonzottak...benne van a teremt√©s mindkett√Ķben, a ki√°rad√°s befogad√°s a √∂sszefog√°s √©s v√©d√©s, kinek mi a dolga....√©s mi a teremt√Ķ√© ami a folytonos mozg√°s √©s megnyugv√°s ahogy a sziv is dobban majd elernyed .

A nemfizikai t√©rben a gondolat ilyen, az m√°r a teremt√©st√Ķl j√∂v√Ķ finomenergia amikor nem folyunk bele csak figyelj√ľk ahogy j√∂n √©s t√°vozik.
Pont az a tánc nemlátható rezgésszinten.

Mint a k√°lyh√°b√≥l j√∂v√Ķ meleg √©rzz√ľk de nem foghatjuk meg.

Ezért faxok a cernék vagy cenzék mert ezt nem lehet befogni ez van. VANság mintha ige lenneGrin ha emlékezetem nem csal...

Na nem a dogma hanem a saját tapasztalat mondatja csak ugy látszik a cenzék is valamit tudtak, bennehagytákSmile

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum