NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#181 | Hegel - 2015.05.07. 14:16:26
Mikor vers alakj√°ban ker√ľl ki a gondolat val√≥j√°ban a l√©lek t√°ncol....

Ha f√°j az√©rt ha √∂r√ľl az√©rt, √©s ha nemzet gondja b√°ntja az√©rt.

Ilyen alkalmak a szerelem a hal√°l √©s ez a kett√Ķ √©destestv√©rek csak m√°s sz√≥lamban.
Amikor a nemzetr√Ķl van sz√≥ akkor pedig mind√Ķnk√©rt sz√≥l a t√°nc, vagy a harang . Mert ahogy az is billeg jobbra balra pont olyan mint a magyar n√©pt√°nc.

Lelkek vagyunk fizikai testbe burkol√≥zva mindannyian. A rossz ember is az csak a lelke bakugr√°sokon kiv√ľl a finom ki√°rad√≥ forg√≥ mozg√°sokra k√©ptelen...nem l√°tja bel√ľl azt hogyan kell.

Majd j√≥ p√°r ezer √©v m√ļlva t√°n tudni fogja √©s r√°j√∂n l√°tja eleinek hib√°j√°t.

Kerionnak ezzel a id√Ķszakkal nagyon igaza van. T√©teleinkr√Ķl most adunk sz√°mot, √©s most nem tehetj√ľk meg azt hogy elkezdj√ľk Pet√Ķfin√©l, egy mondattal megjegyezz√Ķk Arany J√°nos spanja volt √©s folytatjuk Arannyal mert azt m√°r tudjuk... Most mindenki √ĖN-mag√°r√≥l kell besz√°m√≥l√≥j√°ban teritenie....

Grin
#182 | Krisi - 2015.05.07. 15:04:55
"...mégha rém rossz tanuló is voltam, de mentegetve magam majd évente másik iskolába találtam magam... "
Bocs,Hegel! DE!

Az √©n sz√≥t√°ramban nincs olyan,√©s sose volt:ROSSZ TANUL√ď.

√öton l√©v√Ķ emberpal√°nta ann√°l ink√°bb.
Az √öton J√°r√≥ gyermek (Ilyen voltam √©n is!) els√Ķsorban az "√©let"nev√Ľ tant√°rgyat tanulja.
Ez nagyon fontos,mert az iskol√°kban ilyen tant√°rgy nincs.
Kiv√©ve a "kiv√°lasztottak" iskol√°j√°t,ahonnan sima √©retts√©givel m√°r akkora tud√°sanyaggal b√≠r,hogy sim√°n landol ---no nem a ferihegyen,mert √Ķ ugye belf√∂ldi---a BKV vagy mifene vez√©rsz√©k√©be.
A fakultatív gimis-tantárgy csak nem ...?...a talmud volt.
Ez itt egy eld√∂ntend√Ķ k√©rd√©s,m√©g ha ut√≥lag is,akkor is.

Ugyanis,egyáltalán nem mellékes:
---a magyar gyermek csak NEMSZEGREG√ĀLT iskol√°ba j√°rhat (ez√©rt harcolnak a "szabads√°gharcosaik"Wink,

---m√≠g a "kiv√°lasztottak"ut√≥dai SZEGREG√ĀLT (ahol m√°r CSAK tan√≠tani √©s gyermeklelket nemes√≠teni √ČLM√ČNY egy tan√°rnak) iskol√°ba ,t√∂bb√©ves el√Ķjegyz√©ssel....mihelyt's megsz√ľletik...m√°r el√Ķjegyeztetik a gondos sz√ľl√Ķk.

---A kiválasztott gyermek fakultatívan talmudot és CBJ-t tanul,míg

---a nemszegregált az fakultatíve az életet tanulja.

Volt dolgom kiv√°lasztott gyermekkel is...korrepet√°ltam...p√©nz√©rt,mert a f√Ķ√°ll√°sban nemszegreg√°ltakat oktattam,annyit is fizettek √©rte.

Azt√°n -visszat√©rve a korrepet√°l√°shoz-,amikor a "kiv√°lasztott gyermeke" kezdett √ļgy viselkedni velem,mint ahogy megtanulta a talmudi iskol√°ban...,sz√≥val KIV√ĀLASZTOTT m√≥dj√°n VISELKEDETT..no,akkor befejeztem az oktat√°s√°t...√©s l√°ss csod√°t...,b√°r betonegyfeje volt...ma m√°r... dr. van a neve el√Ķtt...,√©s √Ķ sem veszi √©szre,ha t√∂bb p√©nz fut a sz√°ml√°j√°ra,....mint j√°rna.

A t√∂rt√©net t√∂bb,mint 15 √©ves...lehet tal√°lgatni...kik k√©sz√ľltek √©s f√Ķleg...MIRE K√ČSZ√ćTETT√ČK EL√ē a gyermekeiket.
----no,ennyit a szegregációról és a "fölzárkóztatásról"
és
a betonfej√Ľ "kiv√°lasztottak" csemete-√°pol√°s√°r√≥l.

Meg arról,hogy TE rossz tanuló voltál.

ROSSZ TANUL√ď az volt,
--aki felcseperedvén,
--iskol√°zottan,
--felel√Ķs-d√∂nt√©shoz√≥i helyzetbe ker√ľlve

EBBE a TRUTYIBA korm√°nyozta az √ēT ELTART√ďKAT.
#183 | Renegat - 2015.05.07. 16:36:50
Közzététel: 2015. máj. 6.

Terrocselekm√©nnyel val√≥ fenyeget√©s b√Ľntette miatt indult b√ľntet√Ķelj√°r√°sban a F√Ķv√°rosi T√∂rv√©nysz√©k 2015. √°prilis 10-√©n tartott t√°rgyal√°st P√≥ka L√°szl√≥, a Nem adom a H√°zamat Mozgalom vezet√Ķje ellen.A b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√°s folytat√°sa j√ļnius 2.-√°n.

Tisztességes megoldás helyett képtelen koncepciós vád a deviza-károsult Póka László ellen:

https://www.youtu...tiECoqKbpI
#184 | Krisi - 2015.05.07. 16:48:51
Tr√©f√°s kedv√Ľeknek...m√°r ha annyit fizettem √©rte...
--és oly sok jó magyar ember ment a másvilágra miatta,
--√©s oly sok √°rva n√©lk√ľl√∂z emiatt...
--rem√©lem,ennek is lesz EML√ČKNAPJA,m√°r csak az√©rt is,mert √°ll√≠t√≥lag B√ČKE ID√ēBEN t√∂rt√©nik mindez a t√∂rt√©n√©s...,no de, akkor kinek vagyunk √ļtj√°ba...,hogy √≠gy ritk√≠tanak benn√ľnket...(K.√Ārp√°d kimutat√°sa szerint kb.3.000-3.500 magyar...)

Szeretnék "polkorrekt,de pontos" lenni:

A bank√°rok t√ļlnyom√≥ r√©sze zsid√≥,nekik a v√©r√ľkben van a p√©nzzelb√°n√°s.

Ezzel nekem semmi bajom,tegye mindenki azt,amihez ért.

De,mi a fene történt a bankár-észjárással,
ha 2015.febru√°r 1. ut√°n ilyen vicc sz√ľlethet:

________Piaci történés ______________

Eladó-szolgáltató
Vev√Ķ-fogyaszt√≥

vev√Ķ:az √°rt√°bl√°ra mutatva k√©rdi-Mennyi?
eladó:-kétszáz
vev√Ķ:-deviz√°ban nyilv√°ntartva?

_________________________________
Vajon,ilyen párbeszéd lezajlhat-éééééé a fennséges Unióban?Frown

A tr√©fa/vicc alapanyag√°t a z√∂mmel zsid√≥ bank√°rok √°ll√≠tott√°k el√Ķ,
sok-sok keverés-kavarás után,
melyet azt√°n
"INNOVAT√ćV BANKI TERM√ČK"-nek neveztek el.

Ideje visszavenni szavaink valódi jelentését.Frown
#185 | Krisi - 2015.05.07. 17:42:35
A neveletlen "ismeretlenek" belemásztak a gépembe...és még csak meg sem kérdezték...szabad-e....

No,mindegy...élvezkedjen,ha már muszáj neki,

Mi a k√ľl√∂nbs√©g az √∂r√∂ml√°ny-tanya √©s a bank√°r bankja -azaz,bukm√©ker iroda-k√∂z√∂tt?

Semmi.
Mindk√©t helyen MEGT√ČVESZT√ČSSEL k√≠n√°lj√°k a port√©k√°t.
Az örömlány-tanyán "szerelmet" kínálnak,míg a bankár-bukméker tanyán "innovatív banki terméket".

A "kezemet figyelj√©tek,ne a szavaimat"-mondta volt Alfonz√≥-a nagy var√°zsl√≥-,de √Ķ legal√°bb bevallotta √©s nem tett t√∂nkre magyar csal√°dokat.
Gyerekként nagyon mókásnak találtam a mutatványait.
#186 | Renegat - 2015.05.07. 17:53:16
Egy kis humor a -"Magyar N√©pmes√©k" √°tdolgozott narrat√≠v mai v√°ltozata zs√≠rpap√≠rba csomagolva- sok baj k√∂z√∂tt elf√©r.Akinek nem tetszik, guruljon tov√°bb az eg√©ren.Minden ellenem k√ľld√∂tt szitok-√°tkot becsomagolok √©s visszak√ľld√∂k a felad√≥nak.Kellemes kikapcsol√≥d√°st.

https://www.youtu...LOpnOnDsvc
https://www.youtu...2Et6R68kxU
https://www.youtu...x2pJWnAd1U
https://www.youtu...p3s7XJf3Do
https://www.youtu..._4LgdWGn8s
https://www.youtu...ikLs_fZPvM
https://www.youtu...3sb9txgIH4
https://www.youtu...2EgondMaZw
https://www.youtu...WwuyxEqVDc

https://www.youtu...mes%C3%A9k
#187 | Krisi - 2015.05.07. 19:47:18
193.ra,Oleg!
Úgy látom,igaz a mondás:"mindenki magából indul ki".
Az emberek t√∂bbs√©ge el sem tud k√©pzelni akkora aljass√°got,miszerint √©letet r√∂vid√≠t√Ķ trutyit sz√≥rnak r√°nk.Bevallom,sok√°ig √©n sem hittem eff√©l√©t.
Most,visszan√©zve a 90-es ev√©k elej√©re eszembe jut a volt csal√°dorvosunk.√Ėr√∂mmel √ļjs√°goltam f√Ľnek-f√°nak,bio-termeszt√©st folytatunk a 150 n√©gysz√∂g√∂les h√°z-udvar-kert-ben.
Meglep√Ķ volt a v√°lasza:
Minek t√∂ltesz el ennyi id√Ķt ilyen dolgokkal?Van fogalmad arr√≥l,tudod-e MIT SZ√ďRNAK FENTR√ēL?
Tot√°l h√ľly√©n n√©ztem r√°,√©s tekintve,hogy kiss√© illumin√°lt √°llapotban volt,legyintettem.
Ma már értem,mit szeretett volna közölni.Azt a "VALAMIT" az orvosok is csak illuminált állapotukban képesek kimondani.
Az√≥ta-,Isten nyugosztalja-√ē is elment a r√°kbetegs√©g√©vel,nem az ital √©s nem a cigaretta-valami m√°s vitte el.
Az orvost√°rsadalom sok-sok mindenr√Ķl tud.De nem mondhatj√°k el.Ak√°rcsak a t√∂bbi "re√°ltudom√°ny" m√Ľvel√Ķi.
Féltik az egzisztenciájukat,a családjukat,stb.

Reneg√°t 192.re,
√©rtem √©n a dacos ellen√°ll√°st.Az ifj√ļkor ezzel j√°r.
A FELADAT magason van,fel kell oda n√Ķni.Nekem m√©g ma is munk√°t jelent ez.
"M√©rt legyek √©n tisztess√©ges? Kiter√≠tenek √ļgyis!
"M√©rt ne legyek tisztess√©ges! Kiter√≠tenek √ļgyis. " Hangos v√°ltozata itt van:
https://www.youtu...bBPiWgXbDc

100 √©vvel ezel√Ķtt m√©g √≠gy neveltek:
...a hetedikesek egy ideig nem kapnak vacsor√°t...27:35
https://www.youtu...WuQi3go-jE
Lehet,hihetetlen,de engem még térdepeltettek kukoricán a "dacosságom"végett,amit aztán elneveztek "rosszaságnak".
Nem voltam sem dacos,sem rossz.Gyermek voltam,tele k√≠v√°ncsis√°ggal √©s √©lni-szeret√©ssel.Na,ezt vett√©k el a mai gyerekekt√Ķl.Meg a sz√ľleikt√Ķl.
A "val√≥ vil√°ggal",meg a t√∂bbi szem√©t,sz√≥rakoztat√≥ m√Ľsorral.
Az amcsik agy√°t a gazdas√°gi vil√°gv√°ls√°g ut√°n kezdt√©k el mosni a gagyi t√©v√©m√Ľsoraikkal.
Minket csak a 60-as években keztek dresszírozni.

Ma meg m√°r azt is tudjuk,hogy a Vatik√°n p√©nz√ľgyeit Rocsild b√°csi int√©zi √©s a p√°p√°t nyugd√≠jazni is lehet √©s a f√∂ldi helytart√≥ sem szent-√©let√Ľ.
Szóval a videód csak illeszkedik a mai világ trendjébe.

Arra kiváncsi vagyok,mit lépnek a bukmékerek a mai nap eseményei után.
#188 | Krisi - 2015.05.07. 20:11:17
A kir√°ly meztelen.
--Kemtr√©l-√ľgyben
--gladio-√ľgyben
--"deviz√°ban nyilv√°ntartott" -√ľgyben
--olt√°s-√ľgyben
--√©s a t√∂bbi,Tulok √©s csapata r√©szletesen kifejti...imm√°r k√∂zel 20 √©ve...b√°r √©n csak j√≥val k√©s√Ķbb tal√°ltam meg az √≠r√°saikat.
Hálával gondolok arra:megtanítottak figyelni...bár a politikát most sem szeretem.De ha politikusokat látok-hallok,már nem azt figyelem mit mond,hanem azt,MIT NEM MOND.

√Čs a Harang m√©g nem sz√≥l a "deviz√°ban nyilv√°ntartott" forintk√∂lcs√∂n√∂k √ĀLDOZATAI√ČRT.
Igaza van Menyhért Péternek,aki azt állítja:
Vegy√ľk m√°r tudom√°sul,NEM AD√ďSOK vagyunk,hanem √ĀLDOZATOK.

Azt meg √©n teszem hozz√°:mindez B√ČKEID√ēBEN.

Jogosultak vagyunk a kártérítésre.

Rem√©lem ezt egyre t√∂bb √©rdekv√©d√Ķ is bel√°tja.

Aztán majd elkezdenek beszélni
az orvosok,tan√°rok,m√©rn√∂k√∂k,papok,tisztele-tesek,katonatisztek,titokszolg√°k,....stb.a-zokr√≥l a dolgokr√≥l,melyekr√Ķl eddig "kussoltak".
Nem √©lhetnek √Ķk sem f√©l-elem-ben,hazugs√°gban.
Hallgatni pedig nem a b√°r√°nyok fognak...√Ķk azt√°n v√©gk√©pp nem.
Hallgatni
--a POLITIKUSOK fognak,
a BANK√ĀR-SZOR√ćT√ĀSBAN.

√ćgy l√°tom a helyzetet
,még akkor is,ha a konczsuzsi másról énekel,
én másképp látom.Smile
#189 | Hegel - 2015.05.07. 20:13:14
OlegSmile
Sokkal s√ļlyosabb a dolog mint amir√Ķl a k√∂zv√©lem√©ny m√©g egy√°ltal√°n tud.

Ime egy oldal √©s alj√°n egy tud√≥s√≥kb√≥l √∂ssze√°llt tim hogy a kock√°zaok vagy az el√Ķny√Ķk nagyobbak e vit√°j√°val.

Nyilv√°n amibe az ember "tud√≥sk√©nt" beleny√ļl az mind eddig gajra ment...l√°sd hurrik√°nkutat√°sb√≥l Katrin√°k lettek haarpb√≥l f√Ķldreng√©sk√©szit√©s √©s cinami k√©szit√©s stb.

http://cicakis-bl...ik-az.html

[img]bildr.no/thumb/cTA3UkQ1.jpeg[/img] katt r√° megn√Ķ mint a kisz√≥rt permet...

Pont igy l√°ttam erzs√©beten j√°rva a rep√ľl√∂t alig gy√°rk√©m√©nynyi magass√°gban (30m)

Hogy az aluminium mellett m√©g mixart tesznek bele? hmm a sz√°mh√°bor√ļt j√°tsz√≥ illumin√°ltak(magyarul r√©szeg diszn√≥k) a 2014 d√°tumot 2020 ra kicser√©lt√©k..nocsak? gondoltam nem d√∂gl√ľnk el√©gg√© gyorsan?
Valaki m√°s jobb anyagb√≥l gyurta a k√°rp√°tmedenceiket mint az egy√©bk√©nt r√©szben belteny√©szetb√Ķl de mindenk√©ppen gyeng√©bb karakter√ľ anyagb√≥l gyurtak√©t. Mert azok az√© a p√©nz√ľk mellett is esend√Ķbbek.

Másik a haaarp és a tsai. Ugyan ezen az oldalon olvasható egy faxság is:[img]bildr.no/thumb/R1BBQzAy.jpeg[/img]

Ezek a t√∂redezett hull√°mok bizony √°rtalmasak a vev√Ķk√©sz√ľl√©keknek ugy mint a biol√≥giai √©letnek!
Ehhez hozz√°j√∂n a mikr√≥hull√°mok erdeje mint m√°r irtam (20,30,70,NCI cellam√©retekben meg amikr√Ķl √©n m√°r nem tudhatok mert 2005 √≥ta nem ezzel foglalkozom.

√Čs innen l√°tni az ember NEM TUDJA mikor √°rtalmas ak√°r √ĖNmag√°ra n√©zve IS!

Ugyanis ezeknek az antennáknak a felhelyezésében bázisállomásában segédkezve dolgoztam....kérdés magamhoz ha tudom ez ilyen ártalmas másokra és magamra gyerekeimre nézve csinálom e? Bizony saját magunk hóhérai vagyunk tudatlanságunkban!

Nem csin√°ln√°m nyilv√°n el√Ķtte is xart pucoltam teh√°t ahhoz nem kellett m√©gcsak qrva kem√©ny oklev√©l se...

A tudás hatalom mondják...naja az emberiség a történelme folyamán nem egymásért hanem egymás ellen használt fel mindenfajta hatalmat!

R√°ad√°s√ļl ezt a verseng√Ķ szem√©lyis√©get l√°tva m√°s n√©pek egym√°s ellen forditott√°k bizonyos t√∂rt√©nelmi korokban a emberis√©get.
Csakhogy más elnyerni a koszorut a kugli pályán és más a földi közegben egymás ellenében!

Minap utaz√°s k√∂zben egy kis 3 √©ves cig√°nyfiucska ker√ľlt az √∂lembe....n√©ztem, pont olyan pelyhes csibe volt mint az eny√©im.....mi√©rt kell ezeket m√°sok ellen√©be zsilipk√©nt felhaszn√°lni....

A pokol a s√Ķt√©ts√©g a gonosz is az emberi l√©lekben lakik, akinek v√°lasztania kell a t√∂bbiek√©rt vagy a t√∂bbiek ellen menetel!

Tudom nehéz választás lehet, DE választás és majd ez a választás dönti el az értékelést odafenn ami lehet itt van csak magasabb dimenzionális rezgésszinten.

A l√©nyeg ezek tudom√°nyos (sicc randas√°g) egyebek vajjon milyenn√© alakitj√°k √©let√ľnket...mindenk√©ppen a tudatainkra akarnak hatni! Kerionnak a v√©gid√Ķkkel √©s annak rendez√©s√©vel nagyon is igaza van ahogy irja.

L√°tom a karma (ami nincs az ir√°nyit√°sunk alatt) mostans√°g olyan hamar visszav√°gja cselekedeteink s√ļlly√°t....nem kell agyalni hogy melyik √©letemben voltam faxfej. R√∂gt√∂n 1-4 h√©ten bel√ľl ugyan azt visszakapj√°k az emberek hogy szinte r√©miszt√Ķ volt a l√°tv√°nya eleibe...ez is az √©breszt√©shez tartozik.

√Čbredni nemcsak a politikai t√©ren hanem minden fizikai t√©ren kell! Mert ahogy a fizikai t√©ren lent ugy a magasabb frekvenci√°kon fent....ezt irta Thot err√Ķl besz√©lt tanitott J√©zus Budha Zoroaszter √©s tsaik....

Ha azt a 300nyi √©vet vessz√ľk amit betoldottak a id√Ķkutyul√≥k saj√°t t√∂rt√©nelemgy√°rt√°sk√©nt abb√≥l kb 160-180 √©vnyi van a viz√∂nt√Ķ preccesszi√≥s korszak elj√∂vetel√©hez.....most a visszausz√≥ halak k√∂zepe t√°j√°n van a precceszi√≥ √©rintve p√°rt viz√∂nt√Ķ karakter√ľ helyet, ez a z√ľrzavaros dolgokban a l√°tk√©phez.

DE a viz√∂nt√Ķ Grin a bolond (aki szabad)vagy l√°ng√©sz aki tud√°s√°t megint mire haszn√°lja? Emberek√©rt vagy ellen√ľk?

Nem √©rtik az emberek mi is ez...a viz√∂nt√Ķ ugyan szoci√°lis nagyon, mindenkit pont olyannak vesz mint √∂nmaga de h√ľv√∂sen..nincs ny√°ladz√°s cuki puszi...hanem egyiknek sem j√°r t√∂bb mint a m√°siknak!

Amennyiben eme megval√≥sit√°s√°ban g√°tolj√°k bizony √∂r√ľltt√© tud v√°lni akarat√°nak g√°tl√°s√°ban....vagy ha nagyon rossz f√©nysz√∂gei vannak!

Volt a t√∂rt√©nelm√ľnknek has√≥nl√≥an dil√≥ vezet√Ķi....ebbe pusztulunk bele hogy ezek ma a mintak√©pek..nagys√°ndor nap√≥leon hitler szt√°lin √©s sleppjeik....ahelyett hogy Plat√≥n Ovidius Arisztotel√©s Laoce Herm√©szThot lenne a k√∂vethet√Ķ p√©ldak√©p. Kisebb form√°tumban nemzeti oldalon R√°k√≥czi Zrinyi √©s a kir√°lyaink kir√°lyle√°nyaink k√∂z√ľl j√≥ p√°r!

Ez is politika! Mit tartunk p√©ldak√©pnek kit tesz√ľnk a fiaink el√©! (fiak gyerekek a f√©szekben)

Ahhoz hogy ne barmokk√° v√°ljunk pontosan itt van a zs√°kutc√°b√≥l a kimenet...Csak neked nekik nek√ľnk kiv√°gtam a zs√°kot szab√≥√≥ll√≥val.

(nah mondhatja b√°rki ez a banyek v√©ns√©g√©re megborult...√Ā dehogy csak viz√∂nt√Ķ nap mercur v√©nusz,+ felkel√Ķ jegy j√≥ f√©nysz√∂gekkel)

Grin
#190 | Hegel - 2015.05.07. 20:32:29
Krisi 1960 √°prilis 1 √©n az eg√©sz oszt√°ly megl√≥g√≥tt Zam√°rdiban √©s a Szam√°rdombra ment√ľnk iboly√°t szedni...a nevel√Ķnk j√≥ nagydarab Cske Lajos b√° ut√°nunk j√∂tt..ami azt√°n volt az nemcsak a vacsora elmarad√°sa hanem eg√©sz d√©lut√°n tornasorban vigy√°zzba karokkal felfel√© kinyujtva √°lltunk!

Naja √Ķ meg tiszta ideg volt hol a 35 puja azanny√°t nekik. Ez csak 55 √©v √©s nem 100 Grin

Ma nem lehet egy qrva pofont lehuzni a k√∂l√∂knek mert feljelenthet....viszont tan√°rt lehet verni √ē szerint√ľk...na ez a balh√© a forditott l√≥von val√≥ √ľcs√ľl√©snek. Na meg a gender amir√Ķl sok√°ig nem tudtam mifaxt jelent....Pfft

OK Krisi nem rossz tanul√≥ voltam csak untam a sulit, √©s mivel a kutya se figyelt r√°m ez√©rt mell√© s√©t√°ltam...szerettem b√°m√©szkodni csendben figyelni a embereket..azt√°n ha elf√°radtam be√ľltem egy templomba amik azid√Ķben m√©g √°lland√≥an nyitva voltak..na nem im√°tkozni hanem √ľlni √©s csendben lenni azzal AKI VAGYOK....
V√°rosban nincs vagy alig term√©szet ma a feh√©rt√∂rzs√ľ ny√≠rek k√∂z√∂tt √Ķket csod√°lom √©s az is ima ahogy kir√°lyn√Ķk√©nt √°llanak el√Ķttem √©s meg a teremt√Ķt l√°tom benn√ľk. √Ėsszel viszont r√©m poloskaszagu magokkal sz√≥rj√°k be az ajt√≥m elej√©t h√°l√°b√≥l....Grin Seal 'avi ilyen a f√∂ldi l√©t.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum