Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#181 | Hegel - 2015.05.07. 14:16:26
Mikor vers alakjában kerül ki a gondolat valójában a lélek táncol....

Ha fáj azért ha örül azért, és ha nemzet gondja bántja azért.

Ilyen alkalmak a szerelem a halál és ez a kettő édestestvérek csak más szólamban.
Amikor a nemzetről van szó akkor pedig mindőnkért szól a tánc, vagy a harang . Mert ahogy az is billeg jobbra balra pont olyan mint a magyar néptánc.

Lelkek vagyunk fizikai testbe burkolózva mindannyian. A rossz ember is az csak a lelke bakugrásokon kivül a finom kiáradó forgó mozgásokra képtelen...nem látja belül azt hogyan kell.

Majd jó pár ezer év múlva tán tudni fogja és rájön látja eleinek hibáját.

Kerionnak ezzel a időszakkal nagyon igaza van. Tételeinkről most adunk számot, és most nem tehetjük meg azt hogy elkezdjük Petőfinél, egy mondattal megjegyezzők Arany János spanja volt és folytatjuk Arannyal mert azt már tudjuk... Most mindenki ÖN-magáról kell beszámólójában teritenie....

Grin
#182 | Krisi - 2015.05.07. 15:04:55
"...mégha rém rossz tanuló is voltam, de mentegetve magam majd évente másik iskolába találtam magam... "
Bocs,Hegel! DE!

Az én szótáramban nincs olyan,és sose volt:ROSSZ TANULÓ.

Úton lévő emberpalánta annál inkább.
Az Úton Járó gyermek (Ilyen voltam én is!) elsősorban az "élet"nevű tantárgyat tanulja.
Ez nagyon fontos,mert az iskolákban ilyen tantárgy nincs.
Kivéve a "kiválasztottak" iskoláját,ahonnan sima érettségivel már akkora tudásanyaggal bír,hogy simán landol ---no nem a ferihegyen,mert ő ugye belföldi---a BKV vagy mifene vezérszékébe.
A fakultatív gimis-tantárgy csak nem ...?...a talmud volt.
Ez itt egy eldöntendő kérdés,még ha utólag is,akkor is.

Ugyanis,egyáltalán nem mellékes:
---a magyar gyermek csak NEMSZEGREGÁLT iskolába járhat (ezért harcolnak a "szabadságharcosaik"Wink,

---míg a "kiválasztottak"utódai SZEGREGÁLT (ahol már CSAK tanítani és gyermeklelket nemesíteni ÉLMÉNY egy tanárnak) iskolába ,többéves előjegyzéssel....mihelyt's megszületik...már előjegyeztetik a gondos szülők.

---A kiválasztott gyermek fakultatívan talmudot és CBJ-t tanul,míg

---a nemszegregált az fakultatíve az életet tanulja.

Volt dolgom kiválasztott gyermekkel is...korrepetáltam...pénzért,mert a főállásban nemszegregáltakat oktattam,annyit is fizettek érte.

Aztán -visszatérve a korrepetáláshoz-,amikor a "kiválasztott gyermeke" kezdett úgy viselkedni velem,mint ahogy megtanulta a talmudi iskolában...,szóval KIVÁLASZTOTT módján VISELKEDETT..no,akkor befejeztem az oktatását...és láss csodát...,bár betonegyfeje volt...ma már... dr. van a neve előtt...,és ő sem veszi észre,ha több pénz fut a számlájára,....mint járna.

A történet több,mint 15 éves...lehet találgatni...kik készültek és főleg...MIRE KÉSZÍTETTÉK ELŐ a gyermekeiket.
----no,ennyit a szegregációról és a "fölzárkóztatásról"
és
a betonfejű "kiválasztottak" csemete-ápolásáról.

Meg arról,hogy TE rossz tanuló voltál.

ROSSZ TANULÓ az volt,
--aki felcseperedvén,
--iskolázottan,
--felelős-döntéshozói helyzetbe kerülve

EBBE a TRUTYIBA kormányozta az ŐT ELTARTÓKAT.
#183 | Renegat - 2015.05.07. 16:36:50
Közzététel: 2015. máj. 6.

Terrocselekménnyel való fenyegetés bűntette miatt indult büntetőeljárásban a Fővárosi Törvényszék 2015. április 10-én tartott tárgyalást Póka László, a Nem adom a Házamat Mozgalom vezetője ellen.A bírósági tárgyalás folytatása június 2.-án.

Tisztességes megoldás helyett képtelen koncepciós vád a deviza-károsult Póka László ellen:

https://www.youtu...tiECoqKbpI
#184 | Krisi - 2015.05.07. 16:48:51
Tréfás kedvűeknek...már ha annyit fizettem érte...
--és oly sok jó magyar ember ment a másvilágra miatta,
--és oly sok árva nélkülöz emiatt...
--remélem,ennek is lesz EMLÉKNAPJA,már csak azért is,mert állítólag BÉKE IDŐBEN történik mindez a történés...,no de, akkor kinek vagyunk útjába...,hogy így ritkítanak bennünket...(K.Árpád kimutatása szerint kb.3.000-3.500 magyar...)

Szeretnék "polkorrekt,de pontos" lenni:

A bankárok túlnyomó része zsidó,nekik a vérükben van a pénzzelbánás.

Ezzel nekem semmi bajom,tegye mindenki azt,amihez ért.

De,mi a fene történt a bankár-észjárással,
ha 2015.február 1. után ilyen vicc születhet:

________Piaci történés ______________

Eladó-szolgáltató
Vevő-fogyasztó

vevő:az ártáblára mutatva kérdi-Mennyi?
eladó:-kétszáz
vevő:-devizában nyilvántartva?

_________________________________
Vajon,ilyen párbeszéd lezajlhat-éééééé a fennséges Unióban?Frown

A tréfa/vicc alapanyagát a zömmel zsidó bankárok állították elő,
sok-sok keverés-kavarás után,
melyet aztán
"INNOVATÍV BANKI TERMÉK"-nek neveztek el.

Ideje visszavenni szavaink valódi jelentését.Frown
#185 | Krisi - 2015.05.07. 17:42:35
A neveletlen "ismeretlenek" belemásztak a gépembe...és még csak meg sem kérdezték...szabad-e....

No,mindegy...élvezkedjen,ha már muszáj neki,

Mi a különbség az örömlány-tanya és a bankár bankja -azaz,bukméker iroda-között?

Semmi.
Mindkét helyen MEGTÉVESZTÉSSEL kínálják a portékát.
Az örömlány-tanyán "szerelmet" kínálnak,míg a bankár-bukméker tanyán "innovatív banki terméket".

A "kezemet figyeljétek,ne a szavaimat"-mondta volt Alfonzó-a nagy varázsló-,de ő legalább bevallotta és nem tett tönkre magyar családokat.
Gyerekként nagyon mókásnak találtam a mutatványait.
#186 | Renegat - 2015.05.07. 17:53:16
Egy kis humor a -"Magyar Népmesék" átdolgozott narratív mai változata zsírpapírba csomagolva- sok baj között elfér.Akinek nem tetszik, guruljon tovább az egéren.Minden ellenem küldött szitok-átkot becsomagolok és visszaküldök a feladónak.Kellemes kikapcsolódást.

https://www.youtu...LOpnOnDsvc
https://www.youtu...2Et6R68kxU
https://www.youtu...x2pJWnAd1U
https://www.youtu...p3s7XJf3Do
https://www.youtu..._4LgdWGn8s
https://www.youtu...ikLs_fZPvM
https://www.youtu...3sb9txgIH4
https://www.youtu...2EgondMaZw
https://www.youtu...WwuyxEqVDc

https://www.youtu...mes%C3%A9k
#187 | Krisi - 2015.05.07. 19:47:18
193.ra,Oleg!
Úgy látom,igaz a mondás:"mindenki magából indul ki".
Az emberek többsége el sem tud képzelni akkora aljasságot,miszerint életet rövidítő trutyit szórnak ránk.Bevallom,sokáig én sem hittem effélét.
Most,visszanézve a 90-es evék elejére eszembe jut a volt családorvosunk.Örömmel újságoltam fűnek-fának,bio-termesztést folytatunk a 150 négyszögöles ház-udvar-kert-ben.
Meglepő volt a válasza:
Minek töltesz el ennyi időt ilyen dolgokkal?Van fogalmad arról,tudod-e MIT SZÓRNAK FENTRŐL?
Totál hülyén néztem rá,és tekintve,hogy kissé illuminált állapotban volt,legyintettem.
Ma már értem,mit szeretett volna közölni.Azt a "VALAMIT" az orvosok is csak illuminált állapotukban képesek kimondani.
Azóta-,Isten nyugosztalja-Ő is elment a rákbetegségével,nem az ital és nem a cigaretta-valami más vitte el.
Az orvostársadalom sok-sok mindenről tud.De nem mondhatják el.Akárcsak a többi "reáltudomány" művelői.
Féltik az egzisztenciájukat,a családjukat,stb.

Renegát 192.re,
értem én a dacos ellenállást.Az ifjúkor ezzel jár.
A FELADAT magason van,fel kell oda nőni.Nekem még ma is munkát jelent ez.
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
"Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis. " Hangos változata itt van:
https://www.youtu...bBPiWgXbDc

100 évvel ezelőtt még így neveltek:
...a hetedikesek egy ideig nem kapnak vacsorát...27:35
https://www.youtu...WuQi3go-jE
Lehet,hihetetlen,de engem még térdepeltettek kukoricán a "dacosságom"végett,amit aztán elneveztek "rosszaságnak".
Nem voltam sem dacos,sem rossz.Gyermek voltam,tele kíváncsisággal és élni-szeretéssel.Na,ezt vették el a mai gyerekektől.Meg a szüleiktől.
A "való világgal",meg a többi szemét,szórakoztató műsorral.
Az amcsik agyát a gazdasági világválság után kezdték el mosni a gagyi tévéműsoraikkal.
Minket csak a 60-as években keztek dresszírozni.

Ma meg már azt is tudjuk,hogy a Vatikán pénzügyeit Rocsild bácsi intézi és a pápát nyugdíjazni is lehet és a földi helytartó sem szent-életű.
Szóval a videód csak illeszkedik a mai világ trendjébe.

Arra kiváncsi vagyok,mit lépnek a bukmékerek a mai nap eseményei után.
#188 | Krisi - 2015.05.07. 20:11:17
A király meztelen.
--Kemtrél-ügyben
--gladio-ügyben
--"devizában nyilvántartott" -ügyben
--oltás-ügyben
--és a többi,Tulok és csapata részletesen kifejti...immár közel 20 éve...bár én csak jóval később találtam meg az írásaikat.
Hálával gondolok arra:megtanítottak figyelni...bár a politikát most sem szeretem.De ha politikusokat látok-hallok,már nem azt figyelem mit mond,hanem azt,MIT NEM MOND.

És a Harang még nem szól a "devizában nyilvántartott" forintkölcsönök ÁLDOZATAIÉRT.
Igaza van Menyhért Péternek,aki azt állítja:
Vegyük már tudomásul,NEM ADÓSOK vagyunk,hanem ÁLDOZATOK.

Azt meg én teszem hozzá:mindez BÉKEIDŐBEN.

Jogosultak vagyunk a kártérítésre.

Remélem ezt egyre több érdekvédő is belátja.

Aztán majd elkezdenek beszélni
az orvosok,tanárok,mérnökök,papok,tisztele-tesek,katonatisztek,titokszolgák,....stb.a-zokról a dolgokról,melyekről eddig "kussoltak".
Nem élhetnek ők sem fél-elem-ben,hazugságban.
Hallgatni pedig nem a bárányok fognak...ők aztán végképp nem.
Hallgatni
--a POLITIKUSOK fognak,
a BANKÁR-SZORÍTÁSBAN.

Így látom a helyzetet
,még akkor is,ha a konczsuzsi másról énekel,
én másképp látom.Smile
#189 | Hegel - 2015.05.07. 20:13:14
OlegSmile
Sokkal súlyosabb a dolog mint amiről a közvélemény még egyáltalán tud.

Ime egy oldal és alján egy tudósókból összeállt tim hogy a kockázaok vagy az előnyők nagyobbak e vitájával.

Nyilván amibe az ember "tudósként" belenyúl az mind eddig gajra ment...lásd hurrikánkutatásból Katrinák lettek haarpból főldrengéskészités és cinami készités stb.

http://cicakis-bl...ik-az.html

[img]bildr.no/thumb/cTA3UkQ1.jpeg[/img] katt rá megnő mint a kiszórt permet...

Pont igy láttam erzsébeten járva a repülöt alig gyárkéménynyi magasságban (30m)

Hogy az aluminium mellett még mixart tesznek bele? hmm a számháborút játszó illumináltak(magyarul részeg disznók) a 2014 dátumot 2020 ra kicserélték..nocsak? gondoltam nem döglünk eléggé gyorsan?
Valaki más jobb anyagból gyurta a kárpátmedenceiket mint az egyébként részben beltenyészetből de mindenképpen gyengébb karakterü anyagból gyurtakét. Mert azok azé a pénzük mellett is esendőbbek.

Másik a haaarp és a tsai. Ugyan ezen az oldalon olvasható egy faxság is:[img]bildr.no/thumb/R1BBQzAy.jpeg[/img]

Ezek a töredezett hullámok bizony ártalmasak a vevőkészülékeknek ugy mint a biológiai életnek!
Ehhez hozzájön a mikróhullámok erdeje mint már irtam (20,30,70,NCI cellaméretekben meg amikről én már nem tudhatok mert 2005 óta nem ezzel foglalkozom.

És innen látni az ember NEM TUDJA mikor ártalmas akár ÖNmagára nézve IS!

Ugyanis ezeknek az antennáknak a felhelyezésében bázisállomásában segédkezve dolgoztam....kérdés magamhoz ha tudom ez ilyen ártalmas másokra és magamra gyerekeimre nézve csinálom e? Bizony saját magunk hóhérai vagyunk tudatlanságunkban!

Nem csinálnám nyilván előtte is xart pucoltam tehát ahhoz nem kellett mégcsak qrva kemény oklevél se...

A tudás hatalom mondják...naja az emberiség a történelme folyamán nem egymásért hanem egymás ellen használt fel mindenfajta hatalmat!

Ráadásúl ezt a versengő személyiséget látva más népek egymás ellen forditották bizonyos történelmi korokban a emberiséget.
Csakhogy más elnyerni a koszorut a kugli pályán és más a földi közegben egymás ellenében!

Minap utazás közben egy kis 3 éves cigányfiucska került az ölembe....néztem, pont olyan pelyhes csibe volt mint az enyéim.....miért kell ezeket mások ellenébe zsilipként felhasználni....

A pokol a sőtétség a gonosz is az emberi lélekben lakik, akinek választania kell a többiekért vagy a többiek ellen menetel!

Tudom nehéz választás lehet, DE választás és majd ez a választás dönti el az értékelést odafenn ami lehet itt van csak magasabb dimenzionális rezgésszinten.

A lényeg ezek tudományos (sicc randaság) egyebek vajjon milyenné alakitják életünket...mindenképpen a tudatainkra akarnak hatni! Kerionnak a végidőkkel és annak rendezésével nagyon is igaza van ahogy irja.

Látom a karma (ami nincs az irányitásunk alatt) mostanság olyan hamar visszavágja cselekedeteink súllyát....nem kell agyalni hogy melyik életemben voltam faxfej. Rögtön 1-4 héten belül ugyan azt visszakapják az emberek hogy szinte rémisztő volt a látványa eleibe...ez is az ébresztéshez tartozik.

Ébredni nemcsak a politikai téren hanem minden fizikai téren kell! Mert ahogy a fizikai téren lent ugy a magasabb frekvenciákon fent....ezt irta Thot erről beszélt tanitott Jézus Budha Zoroaszter és tsaik....

Ha azt a 300nyi évet vesszük amit betoldottak a időkutyulók saját történelemgyártásként abból kb 160-180 évnyi van a vizöntő preccessziós korszak eljöveteléhez.....most a visszauszó halak közepe táján van a precceszió érintve párt vizöntő karakterü helyet, ez a zürzavaros dolgokban a látképhez.

DE a vizöntő Grin a bolond (aki szabad)vagy lángész aki tudását megint mire használja? Emberekért vagy ellenük?

Nem értik az emberek mi is ez...a vizöntő ugyan szociális nagyon, mindenkit pont olyannak vesz mint önmaga de hüvösen..nincs nyáladzás cuki puszi...hanem egyiknek sem jár több mint a másiknak!

Amennyiben eme megvalósitásában gátolják bizony örültté tud válni akaratának gátlásában....vagy ha nagyon rossz fényszögei vannak!

Volt a történelmünknek hasónlóan diló vezetői....ebbe pusztulunk bele hogy ezek ma a mintaképek..nagysándor napóleon hitler sztálin és sleppjeik....ahelyett hogy Platón Ovidius Arisztotelés Laoce HermészThot lenne a követhető példakép. Kisebb formátumban nemzeti oldalon Rákóczi Zrinyi és a királyaink királyleányaink közül jó pár!

Ez is politika! Mit tartunk példaképnek kit teszünk a fiaink elé! (fiak gyerekek a fészekben)

Ahhoz hogy ne barmokká váljunk pontosan itt van a zsákutcából a kimenet...Csak neked nekik nekünk kivágtam a zsákot szabóóllóval.

(nah mondhatja bárki ez a banyek vénségére megborult...Á dehogy csak vizöntő nap mercur vénusz,+ felkelő jegy jó fényszögekkel)

Grin
#190 | Hegel - 2015.05.07. 20:32:29
Krisi 1960 április 1 én az egész osztály meglógótt Zamárdiban és a Szamárdombra mentünk ibolyát szedni...a nevelőnk jó nagydarab Cske Lajos bá utánunk jött..ami aztán volt az nemcsak a vacsora elmaradása hanem egész délután tornasorban vigyázzba karokkal felfelé kinyujtva álltunk!

Naja ő meg tiszta ideg volt hol a 35 puja azannyát nekik. Ez csak 55 év és nem 100 Grin

Ma nem lehet egy qrva pofont lehuzni a kölöknek mert feljelenthet....viszont tanárt lehet verni Ő szerintük...na ez a balhé a forditott lóvon való ücsülésnek. Na meg a gender amiről sokáig nem tudtam mifaxt jelent....Pfft

OK Krisi nem rossz tanuló voltam csak untam a sulit, és mivel a kutya se figyelt rám ezért mellé sétáltam...szerettem bámészkodni csendben figyelni a embereket..aztán ha elfáradtam beültem egy templomba amik azidőben még állandóan nyitva voltak..na nem imátkozni hanem ülni és csendben lenni azzal AKI VAGYOK....
Városban nincs vagy alig természet ma a fehértörzsü nyírek között őket csodálom és az is ima ahogy királynőként állanak előttem és meg a teremtőt látom bennük. Összel viszont rém poloskaszagu magokkal szórják be az ajtóm elejét hálából....Grin Seal 'avi ilyen a földi lét.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum