Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#191 | Statikus - 2015.05.07. 21:05:29
Hogy örül a hvg., hogy őrülne bele és lógna a bele, bele az angól na...

Protest-öngyilkosságot követett el egy polgárőr, videóval köszönt el

http://hvg.hu/itt..._el_egy_po

Újra eljött a hídavatás ideje...

http://magyar-iro...ny/hid.htm

Békéscsabán is most adják át a vasúti felüljáró hidat - nem tudom, hányan másznak fel a feleslegesen magasra épített pilonokra, hogy a vonat elé huzatoljanak, mert a Róth Manóék élvezik a halvazást..

Az egyik benzinkút shop-jában a pénztárpult felett (régen) világított egy tábla: "üdvöz öljük". Annyira rosszul esett nekem a látvány amikor megláttam, hogy a bezárását kívántam - már több, mint egy éve nem üzemel, pedig Békéscsaba központjában áll az épület - a kútfejeket rég elvitték.

Azt hiszem, ilyen trükkökkel még próbálkozni fogok. Ha valaki úgy érzi, hogy nem várt javulás észlelhető globális szinten, gondoljon rám egy pillanatra - nem kis meló, megmondom az őszintét. (Egy ősz inte, hogy ő szinte őszinte....)
#192 | Krisi - 2015.05.07. 22:13:45
197.-re Hegel,a 'tanerő-forrás" aggodalmat megértem.Volt hasonló aggodalmam nekem is a "tanulmányi kirándulások" idején,mint ofő.De szerencsémre,mindig volt pár szülő,akik elkísértek bennünket.Igazságosan szétosztottuk a gyermekeket,aztán kiscsoportban bóklászhattak kedvükre.Akkor még az volt a módi.
Ma más.Ma a magyar adót fizetők pénzéből ilyenre,magyar gyerekekre nem telik,ellenben a betelepülők remek lehetőségeket találnak saját gyermekeik iskoláztatásánál.Sok-sok pályázaton "nyernek" és viszik a kis "újmagyarokat" országjárásra.Hát nem érdekes?
Szerencsémre,én már nyugdíjba kerültem,amikor a tanárgyalázás mint Új Hullám begyűrűzött oda is.
Nekem sose volt nagy gondom.Kisiskola volt a régi iskolám is.Muszáj volt tanítanom a sajátomat is.Büdös kölyke nem készült és ezt becsülettel be is vallotta a tábla előtt állva (akkor még szokásban volt a szóbeli feleltetés minden órán és ezt a gyerekek tudták is)--szóval áll az én szülöttem,pofikája fehér-sárga--szó bennakad--hát persze...igyinyíca,mi más?
Útravalóúl még megkértemShocktthon ezt beszélje meg az édesanyjával.Ekkor tört ki a felszabadító nevetés.Mindenki nevetett,én is.El volt intézve.A kollégák nem helyeselték a dolgot,gyermekem ofője megkérdezte...miért nem talált a delikvens valami kifogást...pl.fájt a hasa..,nem tudott tanulni stb. .mondomGrine ha fájt volna,azt biztos mondja.Nem fájt a hasa,ezért nem mondta.Totál hülyének tartottak a kollégák emiatt.

Statikus:Hídavatás...mikor is...amikor elindult a kapitalizmus...az uj kor hajnalán...miért is ne lenne Hídavatás ezen mostani Új Kor hajnalán.Áldozatok nélkül a zsidó tőke rosszul érzi magát.

A 90-es évek elején elkísértem valakit egy újság szerkesztőségébe.Akkor még nem voltak ilyen csippes beléptetőkártyák.Egy pici előszobában várakoztam az ismerős visszaérkezésére.
Olyan ordenáré,markotányosokat is megszégyenítő "művelt társalgást" sem előtte,sem azóta nem hallottam.
Nah...ŐK VOLTAK az ÚJSÁGÍRÓK és HÍRSZERKESZTŐK egy megyei lapnál.Nem tudom,ma milyen módi járja.
Azóta fenntartásaim vannak ezen ágazatban dolgozó "emberi erőforrásokkal".
#193 | Statikus - 2015.05.07. 23:31:55
Szent Esten!

Szentes határában furcsa jelenséget produkált a HAARP?

http://hir.ma/bel...arp/518411
#194 | Hegel - 2015.05.08. 00:56:45
Krisi élveztem a tanerőemlékedet. Nos nálunk sem ment a hazudás inkább mondjuk az elhallgatás, a se se....

A két ellenörző nem volt ritka egyiket én a hegyibeszéddel a másikat apjuk a dicsérettel tekintette meg...Grin
És lám az én gondolkodásmódom látszik rajtuk....mármint ugy néz ki hogy mégsem csak a falon kötött ki az a falrahányt borsó.

Hídavatások - sajnos a mászók eleinte rémületet és a velük való foglalkozást akarják elérni aztán jön az önmagukon is bosszúállás.

Mert miafaxért nem tudott mind a 3 millió hiteles a Hösök terére két évvel ezelőtt KÁ szervezésére kimenni? Vagy előtte JN térre? Alig voltunk a hitelesek létszámához mérten!
Miért mindenfajta békamenetelnek amikor a saját érdekükbe kéne?
Miért segget próbálnak nyalni sokan ahelyett hogy összefognának?

Miért nincs egy két irástudó aki összefogná őket ?
Na ezt tudják róth manóék és ezért csinálják csinálhatják azt amit....

A francba volt ügyvéd fönököm is engem kért meg ha látok valamit hitel ügyben küldjem ...de én nem ügyvéd vagyok hanem más.....miért voltak ilyen kényelmesek....inkább lekoptak mellőlem mert nem akarták hallgatni a macerát hogy a bankkal való harc nehéz de neki kell állani!
Másként nem megy.

Igen éjjel nappal a § bujni fogalmazni és ujra és ujra...
Én telek ügyben ezt tettem és erre akartam rávenni őket erőt adva hozzá.....

Tudom az emberek a papirmunkától irtóznak de amikor a házat otthont hazát kell védeni akkor azt a fegyvernemet kell visszontszegezni amivel kiakarnak üzni - de ezt a fegyvernemet ügyesebben kell forgatni!
Nem voltam épitész és biró se de nem hagytam....
Éjjel nappal tanultam mikor hogyan mit tegyek és mire még gondolni se merjek nehogy a gondolataimban lássák hogy tudnám a másik oldal helyett is mit lehetne tenni...ugyanis a § ugy van szerkesztve hogy minden és ellenkezője benne!

Igen még a gondolatainkat is elhallgatni tudni kell mert néha vehető a másik adóvevőjén is....

Jóéjt tüntünk Bubuval.
#195 | Renegat - 2015.05.08. 01:38:06
Mi folyik itt ?!

A három Pápa jellegzetes Sátánt dicsőítő kéztartása képekben.

A New World Order egy világvallássá akarja egyesíteni a kereszténységet és az iszlám vallást a Vatican közreműködésével?. Új neve - CHRISLAM - Ez a Biblia szerint való?

Ferenc pápa támogatja az RFID chip beültetését, melyet az USA szövetségi kormánya 2017 végéig minden polgárának bőre alá kíván implantálni.

http://nationalre...lantation/

word8life.files.wordpress.com/2014/10/pope_john_paul-666-nairaland.jpg

word8life.files.wordpress.com/2014/10/pape-satan.jpg

word8life.files.wordpress.com/2014/10/pope-eek.jpg

https://word8life...f-babylon/

https://word8life...chr-islam/
#196 | naiv - 2015.05.08. 02:49:10
Sétáltam ma a téren.
https://www.youtu...YaWdmrG9bY
#197 | naiv - 2015.05.08. 02:58:09
A permetezés kapcsán nem szabad elfeledkeznünk a nanotechnológiáról és a már meglévő késztermékekről

https://www.youtu...4IPBzXfkYs


Nanotech
https://www.youtu...7H72T5ipSU
https://www.youtu...IRoIdpNyZc


Morgellons
( a cikk régi, de a jelenség egyre égetőbb )
http://hajnalhasa...morgellons


a csipekről is tegyünk említést

obamacare
http://www.168ora...01223.html
akkor még véletlenül nem szóltak, hogy........
ez csak egy reklám, - ugye, hogy ugye.
https://www.youtu...m7qjJhtjBg

Ez a cikk 2003-as - a képen, a fekete a chip, a fehér pedig rizsszem
http://www.hitach...30902.html


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxx

még birja a gyomrod?
jó étvágyat
https://www.youtu...ZdtunydWdQ
.
#198 | Renegat - 2015.05.08. 12:29:03
Morgellons elleni szerek és gyógymódok:

http://www.youtub...2uwwIWYiQo

http://morgellons...s.com/tips


Információk szerint:

Ez nem biológiai eredetű, nem egy parazita. /Hildegarde Staninger/

Ez egy mesterséges nanorészecske, programozott gép, készült az amerikai kormány megbízásából katonai laboratóriumokban a genocídium jegyében, akárcsak az Ebola vírus módosított változata.

http://www.thetru...

http://www.thetru...o-related/

http://www.thetru...orgellons/

http://www.aircra...

**************

Hegel!Utólagos engedelmeddel az üzenőfalra tett linkedet becsúsztatom ide is-nagyon jó!

http://cicakis-bl...ik-az.html
#199 | Renegat - 2015.05.08. 13:58:38
Piramis csoda!

Egy amerikai ember épített egy 24 karátos arany bevonatú piramist (1 millió dollár) -Gízai piramist 1/9-es léptékű kicsinyített változatában- otthona területén Illinois Államban és hihetetlen dolgok történtek ezután.

- A növényi kultúrák 3-szor gyorsabban fejlődtek a piramis alatt, mint a piramison kívül

- Forrásvíz bugyogott fel a piramis alján, mellyel elárasztotta a környező mélyenfekfő területet is

- A levegő negatív iontartalma sokszorosára nőtt, nagyobbra mint bárhol a Földön található

- Gyógyhatása mérhető volt sok embernél, akiknek jobb lett a közérzete, stabilizálódott a vérnyomása, életerő energiával töltődtek fel

- A feltört víz pozitív töltésű energiát adott az azt elfogyasztóknak

Az építmény túrisztikai látványossággá nőtte ki magát, melyből jelentős bevételre tett szert építője.

worldtruth.tv/wp-content/uploads/2015/05/jimonangoldpyramid-300x187.jpg


http://worldtruth...pend-next/

Megjegyzés:
Ha valaki ilyen, vagy hasonló szerényebb bevonatú piramist szándékozna felépíteni, szívesen betársulnék Békés megyében
#200 | Statikus - 2015.05.08. 16:38:23
Én korábban keltem, mint más, aki azt hiszi, hogy korábban kelt. Hogy kinek mi jön be, az egyéniség és ízlés dolga. Az se mindegy, hogy ki megy ki. Én egy hosszú éven át a pokolban tanyáztam, onnan kapartam ki magam az értelmes szintre - mély depresszióból. Aki úgy érzi, hogy elviselhetetlen a stílusom, az még nem járta be a bugyrokat - nem kívánom neki.

Amit már korábban is képviseltem, amellett kitartok.

Mintha 4 évvel ezelőtt is írtam volna valamit valahol, akkor még nem mondták, hogy nem jön be. Most egy időre kimegyek, nem akarom rontani a levegőt. Tipikus eset: az őslakos az idegen.

Oleg baj ez.

Kíváncsian figyelem a hozzáértések színvonalát. Ja és vörösiszap ügyében talán Pitkin adhatna rövid tájékoztatást az általam összegereblyézett, de mások által arany-mosott anyagommal kapcsolatban - bár lehet, hogy csak arannyal futtatott volfrámot adtam át anno. Az biztos, hogy helyszíni kutatást nem végeztem, tehát hozott anyagból dolgoztam. A verses hablatyomat pedig tejjel fogom írni, mint Lenin a leveleit a börtönből - a saját asztalfiókomnak.

Azért is: Tulok! Gyógyulj meg és tegyél rendet, mert elkanászodtunk.

..............

Földrengés, vagy földrengetés?

Gátszakadás, vagy gátszakítás? Éghajlatváltozás, vagy éghajlat-változtatás?

A kontrollált és manipulált tájékoztatóipar révén a világelit mára elérte egy régen dédelgetett álmát: ma már semmi sem annak látszik, ami (!). Hugo Chavez venezuelai elnök orosz katonai hírforrásokra hivatkozva a 2010. januári Haiti-t ért földrengést amerikai katonai kísérletnek tartotta – köznevetség tárgya lett, mert a hírgyárak így akarták.

A főleg mezőgazdasági területeket érintő globális özönvíz okainak keresőit, ha azok chemtrails, vagy H.A.A.R.P.-tevékenységre gyanakodnak, összeesküvés-elmélet gyártásával vádolják ugyanezen véleményipar tudat-mérnökei. Potyoghatnak madarak az égből, haltetemmé válhat egy egész folyó – kisiklik a lelkes amatőr kutatók kezei közül a bizonyosság: szuper technika „szórakoztatja” a glóbusznyi közönséget.

Ha valaki gyanakodva fogadja a vörösiszap-katasztrófa hivatalos magyarázatát, maga válik gyanúsítottá: miért nem hiszi el, hogy az a virgonc színes hypó csupán kivagyiságból célozta meg a gátsarkot – jó erőben volt, és jól időzített… Mészáros Milán a Természeti hadviselés kontra klímakonferencia c. tanulmányában, az utolsó bekezdésben az alábbiakat írja:

"A természeti hadviselés színtere ma már a világűr, a földi környezet, a bioszféra vagy maga az élettér. A fegyverek (a hadviselés) pedig ezek teljes vagy részleges, de mindenképpen irányított és kontrollált megváltoztatásának képessége, azaz a folyók teljes vízkészletének felhőkbe emelése, a Föld pólusváltásának meggyorsítása, az eső vagy sivatag csinálás, tornádók, hurrikánok keltése, földrengések előidézése, vagy a ”Schumann-orgoná”-val történő agyterápia stb. Vagyis, a világűr, a környezet, az időjárás, az éghajlat stb. megváltoztatásával az ember életfeltételeinek átalakítása, végső soron pedig az ember észrevehetetlen manipulálása.

Szerző nem gondolja, hogy a gyorsulónak tűnő időjárás változásért kizárólag a természeti hadviselés a felelős. Azt viszont határozottan állítja, hogy néhány egészen kivételes –sohasem nyilatkozó és a jövőben is hallgató– szakértőtől eltekintve nincs ember a földön, aki meg tudná becsülni a vélt gyorsulásban a természeti hadviselés arányát."

http://works.bepr...n_meszaros

Így jut el a hazai katasztrófák sorát magában vizsgálgató magyar arra a következtetésre, hogy 2011. január 29-én este Oroszlány település alatt elektromágneses hullám gerjesztés révén, mesterséges eszközzel okozott ismeretlen elkövető, - földmozgást, aminek első utórengése egy közeli bányavidéken óriási krátert hozott létre. Pedig lehet, hogy tényleg „valódi” földrengés keletkezett – de ki hiszi el? Vajon kinek jó az, ha az emberiség lassan elveszíti azt az alapvetőhitét, hogy itthon van a Földön?

Statikus - Szabad Riport Tudósító Iroda (Csorba Tibor építész-statikus Békéscsabáról)

http://jovonk.inf...ldrengetes

Más:

Ezt a levelet kaptuk egy együttérző embertől

Dobai János
polgármester
részére

Tisztelt Polgármester Úr!

Békéscsabán élek, de Kiskunhalason születtem és ott a közelben nőttem fel. Őseim a Délvidékről származnak, még most is sok rokonom él Zentán, Magyarkanizsán, Törökkanizsán, Kispiacon.
Megdöbbentem, amikor értesültem a tornádó pusztításáról ott az Önök falujában. Jellemezhetetlen az időjárás az egész Kárpát-medencében, de azon bőven túl is. Már évekkel ezelőtt felborult a természet rendje.
Globális felmelegedést, klímaváltozást emlegetnek és azt, hogy mindezért az Ember a felelős.
Én ezt árnyaltabban látom: klímaváltozás mindig volt, és az sem egészen biztos, hogy a szén-dioxid kibocsájtás az alapvető ok - még az is lehet, hogy a kozmikus, vagy Nap­eredetű felmelegedés miatt növekszik meg a szén-dioxid koncentráció a levegőben, magyar kutatók is vitatják a központi teóriát, ami egyébként arra jó, hogy az energiához jutás rövidesen csak kiváltságosok részére lesz lehetséges
Amit még föltétlenül meg kell említenem, az az időjárás mesterséges befolyásolásának technikai lehetősége!
Bővebben nem fejtem ki, mert ez is éles vita tárgya, de felhívom a figyelmét az ún. chemtrails-jelenségre (a repülőgépek kondenzcsíkja gyanús összetevőket tartalmaz), valamint az elektromágneses ionoszféra melegítő eszközre, az ún. H.A.A.R.P technológiára, amivel légtömegeket lehet terelni nagy intenzitással.
Ezen túl pedig fogadják tőlem, mint egy fűzfapoétától az alábbi kis verset, amit ma szedegettem össze magamban (a címe kettős jelentésű: tornádó Tordán):

Tordánó

Nem a hasadékos Tordán, ó
nem - lent a déli Torontálon
táncolt egy játékos tornádó,
mint elefánt a bolhabálon.

Cikk-cakklonok tartanak portyát,
sarki szél botlik Kárpátokon,
özönvíz nyalja Tisza partját -
mikor leszünk túl az átkokon?

2013.04.03. (Csorba Tibor)

Mély tisztelettel és sok sikert kívánva az újjáépítés terén. Megköszönném, ha rövid választ kapnék!
Csorba Tibor építész-statikus tervező Békéscsabáról

Itt keresse, akit érdekel:

2013-04-04

Cseréppel és cementtel segít az Ökumenikus Segélyszervezet a tordaiaknak

http://www.torda....
..............................................
Tudom, oleg számára ez nem jön be. Kedves barátom, Te kinek jöttél be az írásaiddal?


Ja, ha nem lenne elég belőlem:

http://www.utolag...Versek.htm


Azt hiszem, egy hónapra valót posztoltam, most már jöhetnek az oleg-ek!

Isten veletek! legyetek jók, ha tudtok! Hol itt vagyok, hol ott vagyok - halott vagyok...

Kedves oleg! Ha megkérhetlek,ne válaszolj, ne reagálj erre a beírásomra - átugrom: a kocsmába.

Egyébként pedig:

HO'OPONOPONO, - Bocsáss meg, szeretlek...

http://lendvaykat...g=34070674

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum