NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#191 | Statikus - 2015.05.07. 21:05:29
Hogy √∂r√ľl a hvg., hogy √Ķr√ľlne bele √©s l√≥gna a bele, bele az ang√≥l na...

Protest-√∂ngyilkoss√°got k√∂vetett el egy polg√°r√Ķr, vide√≥val k√∂sz√∂nt el

http://hvg.hu/itt..._el_egy_po

Újra eljött a hídavatás ideje...

http://magyar-iro...ny/hid.htm

B√©k√©scsab√°n is most adj√°k √°t a vas√ļti fel√ľlj√°r√≥ hidat - nem tudom, h√°nyan m√°sznak fel a feleslegesen magasra √©p√≠tett pilonokra, hogy a vonat el√© huzatoljanak, mert a R√≥th Man√≥√©k √©lvezik a halvaz√°st..

Az egyik benzink√ļt shop-j√°ban a p√©nzt√°rpult felett (r√©gen) vil√°g√≠tott egy t√°bla: "√ľdv√∂z √∂lj√ľk". Annyira rosszul esett nekem a l√°tv√°ny amikor megl√°ttam, hogy a bez√°r√°s√°t k√≠v√°ntam - m√°r t√∂bb, mint egy √©ve nem √ľzemel, pedig B√©k√©scsaba k√∂zpontj√°ban √°ll az √©p√ľlet - a k√ļtfejeket r√©g elvitt√©k.

Azt hiszem, ilyen tr√ľkk√∂kkel m√©g pr√≥b√°lkozni fogok. Ha valaki √ļgy √©rzi, hogy nem v√°rt javul√°s √©szlelhet√Ķ glob√°lis szinten, gondoljon r√°m egy pillanatra - nem kis mel√≥, megmondom az √Ķszint√©t. (Egy √Ķsz inte, hogy √Ķ szinte √Ķszinte....)
#192 | Krisi - 2015.05.07. 22:13:45
197.-re Hegel,a 'taner√Ķ-forr√°s" aggodalmat meg√©rtem.Volt hasonl√≥ aggodalmam nekem is a "tanulm√°nyi kir√°ndul√°sok" idej√©n,mint of√Ķ.De szerencs√©mre,mindig volt p√°r sz√ľl√Ķ,akik elk√≠s√©rtek benn√ľnket.Igazs√°gosan sz√©tosztottuk a gyermekeket,azt√°n kiscsoportban b√≥kl√°szhattak kedv√ľkre.Akkor m√©g az volt a m√≥di.
Ma m√°s.Ma a magyar ad√≥t fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl ilyenre,magyar gyerekekre nem telik,ellenben a betelep√ľl√Ķk remek lehet√Ķs√©geket tal√°lnak saj√°t gyermekeik iskol√°ztat√°s√°n√°l.Sok-sok p√°ly√°zaton "nyernek" √©s viszik a kis "√ļjmagyarokat" orsz√°gj√°r√°sra.H√°t nem √©rdekes?
Szerencs√©mre,√©n m√°r nyugd√≠jba ker√ľltem,amikor a tan√°rgyal√°z√°s mint √öj Hull√°m begy√Ľr√Ľz√∂tt oda is.
Nekem sose volt nagy gondom.Kisiskola volt a r√©gi iskol√°m is.Musz√°j volt tan√≠tanom a saj√°tomat is.B√ľd√∂s k√∂lyke nem k√©sz√ľlt √©s ezt becs√ľlettel be is vallotta a t√°bla el√Ķtt √°llva (akkor m√©g szok√°sban volt a sz√≥beli feleltet√©s minden √≥r√°n √©s ezt a gyerekek tudt√°k is)--sz√≥val √°ll az √©n sz√ľl√∂ttem,pofik√°ja feh√©r-s√°rga--sz√≥ bennakad--h√°t persze...igyiny√≠ca,mi m√°s?
√ötraval√≥√ļl m√©g megk√©rtemShocktthon ezt besz√©lje meg az √©desanyj√°val.Ekkor t√∂rt ki a felszabad√≠t√≥ nevet√©s.Mindenki nevetett,√©n is.El volt int√©zve.A koll√©g√°k nem helyeselt√©k a dolgot,gyermekem of√Ķje megk√©rdezte...mi√©rt nem tal√°lt a delikvens valami kifog√°st...pl.f√°jt a hasa..,nem tudott tanulni stb. .mondomGrine ha f√°jt volna,azt biztos mondja.Nem f√°jt a hasa,ez√©rt nem mondta.Tot√°l h√ľly√©nek tartottak a koll√©g√°k emiatt.

Statikus:H√≠davat√°s...mikor is...amikor elindult a kapitalizmus...az uj kor hajnal√°n...mi√©rt is ne lenne H√≠davat√°s ezen mostani √öj Kor hajnal√°n.√Āldozatok n√©lk√ľl a zsid√≥ t√Ķke rosszul √©rzi mag√°t.

A 90-es √©vek elej√©n elk√≠s√©rtem valakit egy √ļjs√°g szerkeszt√Ķs√©g√©be.Akkor m√©g nem voltak ilyen csippes bel√©ptet√Ķk√°rty√°k.Egy pici el√Ķszob√°ban v√°rakoztam az ismer√Ķs vissza√©rkez√©s√©re.
Olyan orden√°r√©,markot√°nyosokat is megsz√©gyen√≠t√Ķ "m√Ľvelt t√°rsalg√°st" sem el√Ķtte,sem az√≥ta nem hallottam.
Nah...√ēK VOLTAK az √öJS√ĀG√ćR√ďK √©s H√ćRSZERKESZT√ēK egy megyei lapn√°l.Nem tudom,ma milyen m√≥di j√°rja.
Az√≥ta fenntart√°saim vannak ezen √°gazatban dolgoz√≥ "emberi er√Ķforr√°sokkal".
#193 | Statikus - 2015.05.07. 23:31:55
Szent Esten!

Szentes határában furcsa jelenséget produkált a HAARP?

http://hir.ma/bel...arp/518411
#194 | Hegel - 2015.05.08. 00:56:45
Krisi √©lveztem a taner√Ķeml√©kedet. Nos n√°lunk sem ment a hazud√°s ink√°bb mondjuk az elhallgat√°s, a se se....

A k√©t ellen√∂rz√Ķ nem volt ritka egyiket √©n a hegyibesz√©ddel a m√°sikat apjuk a dics√©rettel tekintette meg...Grin
√Čs l√°m az √©n gondolkod√°sm√≥dom l√°tszik rajtuk....m√°rmint ugy n√©z ki hogy m√©gsem csak a falon k√∂t√∂tt ki az a falrah√°nyt bors√≥.

H√≠davat√°sok - sajnos a m√°sz√≥k eleinte r√©m√ľletet √©s a vel√ľk val√≥ foglalkoz√°st akarj√°k el√©rni azt√°n j√∂n az √∂nmagukon is bossz√ļ√°ll√°s.

Mert miafax√©rt nem tudott mind a 3 milli√≥ hiteles a H√∂s√∂k ter√©re k√©t √©vvel ezel√Ķtt K√Ā szervez√©s√©re kimenni? Vagy el√Ķtte JN t√©rre? Alig voltunk a hitelesek l√©tsz√°m√°hoz m√©rten!
Mi√©rt mindenfajta b√©kamenetelnek amikor a saj√°t √©rdek√ľkbe k√©ne?
Miért segget próbálnak nyalni sokan ahelyett hogy összefognának?

Mi√©rt nincs egy k√©t ir√°stud√≥ aki √∂sszefogn√° √Ķket ?
Na ezt tudják róth manóék és ezért csinálják csinálhatják azt amit....

A francba volt √ľgyv√©d f√∂n√∂k√∂m is engem k√©rt meg ha l√°tok valamit hitel √ľgyben k√ľldjem ...de √©n nem √ľgyv√©d vagyok hanem m√°s.....mi√©rt voltak ilyen k√©nyelmesek....ink√°bb lekoptak mell√Ķlem mert nem akart√°k hallgatni a macer√°t hogy a bankkal val√≥ harc neh√©z de neki kell √°llani!
Másként nem megy.

Igen éjjel nappal a § bujni fogalmazni és ujra és ujra...
√Čn telek √ľgyben ezt tettem √©s erre akartam r√°venni √Ķket er√Ķt adva hozz√°.....

Tudom az emberek a papirmunk√°t√≥l irt√≥znak de amikor a h√°zat otthont haz√°t kell v√©deni akkor azt a fegyvernemet kell visszontszegezni amivel kiakarnak √ľzni - de ezt a fegyvernemet √ľgyesebben kell forgatni!
Nem voltam épitész és biró se de nem hagytam....
√Čjjel nappal tanultam mikor hogyan mit tegyek √©s mire m√©g gondolni se merjek nehogy a gondolataimban l√°ss√°k hogy tudn√°m a m√°sik oldal helyett is mit lehetne tenni...ugyanis a ¬ß ugy van szerkesztve hogy minden √©s ellenkez√Ķje benne!

Igen m√©g a gondolatainkat is elhallgatni tudni kell mert n√©ha vehet√Ķ a m√°sik ad√≥vev√Ķj√©n is....

J√≥√©jt t√ľnt√ľnk Bubuval.
#195 | Renegat - 2015.05.08. 01:38:06
Mi folyik itt ?!

A h√°rom P√°pa jellegzetes S√°t√°nt dics√Ķ√≠t√Ķ k√©ztart√°sa k√©pekben.

A New World Order egy vil√°gvall√°ss√° akarja egyes√≠teni a kereszt√©nys√©get √©s az iszl√°m vall√°st a Vatican k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel?. √öj neve - CHRISLAM - Ez a Biblia szerint val√≥?

Ferenc p√°pa t√°mogatja az RFID chip be√ľltet√©s√©t, melyet az USA sz√∂vets√©gi korm√°nya 2017 v√©g√©ig minden polg√°r√°nak b√Ķre al√° k√≠v√°n implant√°lni.

http://nationalre...lantation/

word8life.files.wordpress.com/2014/10/pope_john_paul-666-nairaland.jpg

word8life.files.wordpress.com/2014/10/pape-satan.jpg

word8life.files.wordpress.com/2014/10/pope-eek.jpg

https://word8life...f-babylon/

https://word8life...chr-islam/
#196 | naiv - 2015.05.08. 02:49:10
Sétáltam ma a téren.
https://www.youtu...YaWdmrG9bY
#197 | naiv - 2015.05.08. 02:58:09
A permetez√©s kapcs√°n nem szabad elfeledkezn√ľnk a nanotechnol√≥gi√°r√≥l √©s a m√°r megl√©v√Ķ k√©szterm√©kekr√Ķl

https://www.youtu...4IPBzXfkYs


Nanotech
https://www.youtu...7H72T5ipSU
https://www.youtu...IRoIdpNyZc


Morgellons
( a cikk r√©gi, de a jelens√©g egyre √©get√Ķbb )
http://hajnalhasa...morgellons


a csipekr√Ķl is tegy√ľnk eml√≠t√©st

obamacare
http://www.168ora...01223.html
akkor m√©g v√©letlen√ľl nem sz√≥ltak, hogy........
ez csak egy rekl√°m, - ugye, hogy ugye.
https://www.youtu...m7qjJhtjBg

Ez a cikk 2003-as - a képen, a fekete a chip, a fehér pedig rizsszem
http://www.hitach...30902.html


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxx

még birja a gyomrod?
jó étvágyat
https://www.youtu...ZdtunydWdQ
.
#198 | Renegat - 2015.05.08. 12:29:03
Morgellons elleni szerek és gyógymódok:

http://www.youtub...2uwwIWYiQo

http://morgellons...s.com/tips


Információk szerint:

Ez nem biol√≥giai eredet√Ľ, nem egy parazita. /Hildegarde Staninger/

Ez egy mesters√©ges nanor√©szecske, programozott g√©p, k√©sz√ľlt az amerikai korm√°ny megb√≠z√°s√°b√≥l katonai laborat√≥riumokban a genoc√≠dium jegy√©ben, ak√°rcsak az Ebola v√≠rus m√≥dos√≠tott v√°ltozata.

http://www.thetru...

http://www.thetru...o-related/

http://www.thetru...orgellons/

http://www.aircra...

**************

Hegel!Ut√≥lagos engedelmeddel az √ľzen√Ķfalra tett linkedet becs√ļsztatom ide is-nagyon j√≥!

http://cicakis-bl...ik-az.html
#199 | Renegat - 2015.05.08. 13:58:38
Piramis csoda!

Egy amerikai ember √©p√≠tett egy 24 kar√°tos arany bevonat√ļ piramist (1 milli√≥ doll√°r) -G√≠zai piramist 1/9-es l√©pt√©k√Ľ kicsiny√≠tett v√°ltozat√°ban- otthona ter√ľlet√©n Illinois √Āllamban √©s hihetetlen dolgok t√∂rt√©ntek ezut√°n.

- A n√∂v√©nyi kult√ļr√°k 3-szor gyorsabban fejl√Ķdtek a piramis alatt, mint a piramison k√≠v√ľl

- Forr√°sv√≠z bugyogott fel a piramis alj√°n, mellyel el√°rasztotta a k√∂rnyez√Ķ m√©lyenfekf√Ķ ter√ľletet is

- A leveg√Ķ negat√≠v iontartalma sokszoros√°ra n√Ķtt, nagyobbra mint b√°rhol a F√∂ld√∂n tal√°lhat√≥

- Gy√≥gyhat√°sa m√©rhet√Ķ volt sok embern√©l, akiknek jobb lett a k√∂z√©rzete, stabiliz√°l√≥dott a v√©rnyom√°sa, √©leter√Ķ energi√°val t√∂lt√Ķdtek fel

- A felt√∂rt v√≠z pozit√≠v t√∂lt√©s√Ľ energi√°t adott az azt elfogyaszt√≥knak

Az √©p√≠tm√©ny t√ļrisztikai l√°tv√°nyoss√°gg√° n√Ķtte ki mag√°t, melyb√Ķl jelent√Ķs bev√©telre tett szert √©p√≠t√Ķje.

worldtruth.tv/wp-content/uploads/2015/05/jimonangoldpyramid-300x187.jpg


http://worldtruth...pend-next/

Megjegyzés:
Ha valaki ilyen, vagy hasonl√≥ szer√©nyebb bevonat√ļ piramist sz√°nd√©kozna fel√©p√≠teni, sz√≠vesen bet√°rsuln√©k B√©k√©s megy√©ben
#200 | Statikus - 2015.05.08. 16:38:23
√Čn kor√°bban keltem, mint m√°s, aki azt hiszi, hogy kor√°bban kelt. Hogy kinek mi j√∂n be, az egy√©nis√©g √©s √≠zl√©s dolga. Az se mindegy, hogy ki megy ki. √Čn egy hossz√ļ √©ven √°t a pokolban tany√°ztam, onnan kapartam ki magam az √©rtelmes szintre - m√©ly depresszi√≥b√≥l. Aki √ļgy √©rzi, hogy elviselhetetlen a st√≠lusom, az m√©g nem j√°rta be a bugyrokat - nem k√≠v√°nom neki.

Amit már korábban is képviseltem, amellett kitartok.

Mintha 4 √©vvel ezel√Ķtt is √≠rtam volna valamit valahol, akkor m√©g nem mondt√°k, hogy nem j√∂n be. Most egy id√Ķre kimegyek, nem akarom rontani a leveg√Ķt. Tipikus eset: az √Ķslakos az idegen.

Oleg baj ez.

K√≠v√°ncsian figyelem a hozz√°√©rt√©sek sz√≠nvonal√°t. Ja √©s v√∂r√∂siszap √ľgy√©ben tal√°n Pitkin adhatna r√∂vid t√°j√©koztat√°st az √°ltalam √∂sszegerebly√©zett, de m√°sok √°ltal arany-mosott anyagommal kapcsolatban - b√°r lehet, hogy csak arannyal futtatott volfr√°mot adtam √°t anno. Az biztos, hogy helysz√≠ni kutat√°st nem v√©geztem, teh√°t hozott anyagb√≥l dolgoztam. A verses hablatyomat pedig tejjel fogom √≠rni, mint Lenin a leveleit a b√∂rt√∂nb√Ķl - a saj√°t asztalfi√≥komnak.

Azért is: Tulok! Gyógyulj meg és tegyél rendet, mert elkanászodtunk.

..............

Földrengés, vagy földrengetés?

G√°tszakad√°s, vagy g√°tszak√≠t√°s? √Čghajlatv√°ltoz√°s, vagy √©ghajlat-v√°ltoztat√°s?

A kontrollált és manipulált tájékoztatóipar révén a világelit mára elérte egy régen dédelgetett álmát: ma már semmi sem annak látszik, ami (!). Hugo Chavez venezuelai elnök orosz katonai hírforrásokra hivatkozva a 2010. januári Haiti-t ért földrengést amerikai katonai kísérletnek tartotta Рköznevetség tárgya lett, mert a hírgyárak így akarták.

A f√Ķleg mez√Ķgazdas√°gi ter√ľleteket √©rint√Ķ glob√°lis √∂z√∂nv√≠z okainak keres√Ķit, ha azok chemtrails, vagy H.A.A.R.P.-tev√©kenys√©gre gyanakodnak, √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let gy√°rt√°s√°val v√°dolj√°k ugyanezen v√©lem√©nyipar tudat-m√©rn√∂kei. Potyoghatnak madarak az √©gb√Ķl, haltetemm√© v√°lhat egy eg√©sz foly√≥ – kisiklik a lelkes amat√Ķr kutat√≥k kezei k√∂z√ľl a bizonyoss√°g: szuper technika „sz√≥rakoztatja” a gl√≥busznyi k√∂z√∂ns√©get.

Ha valaki gyanakodva fogadja a v√∂r√∂siszap-katasztr√≥fa hivatalos magyar√°zat√°t, maga v√°lik gyan√ļs√≠tott√°: mi√©rt nem hiszi el, hogy az a virgonc sz√≠nes hyp√≥ csup√°n kivagyis√°gb√≥l c√©lozta meg a g√°tsarkot – j√≥ er√Ķben volt, √©s j√≥l id√Ķz√≠tett… M√©sz√°ros Mil√°n a Term√©szeti hadvisel√©s kontra kl√≠makonferencia c. tanulm√°ny√°ban, az utols√≥ bekezd√©sben az al√°bbiakat √≠rja:

"A term√©szeti hadvisel√©s sz√≠ntere ma m√°r a vil√°g√Ľr, a f√∂ldi k√∂rnyezet, a bioszf√©ra vagy maga az √©lett√©r. A fegyverek (a hadvisel√©s) pedig ezek teljes vagy r√©szleges, de mindenk√©ppen ir√°ny√≠tott √©s kontroll√°lt megv√°ltoztat√°s√°nak k√©pess√©ge, azaz a foly√≥k teljes v√≠zk√©szlet√©nek felh√Ķkbe emel√©se, a F√∂ld p√≥lusv√°lt√°s√°nak meggyors√≠t√°sa, az es√Ķ vagy sivatag csin√°l√°s, torn√°d√≥k, hurrik√°nok kelt√©se, f√∂ldreng√©sek el√Ķid√©z√©se, vagy a ”Schumann-orgon√°”-val t√∂rt√©n√Ķ agyter√°pia stb. Vagyis, a vil√°g√Ľr, a k√∂rnyezet, az id√Ķj√°r√°s, az √©ghajlat stb. megv√°ltoztat√°s√°val az ember √©letfelt√©teleinek √°talak√≠t√°sa, v√©gs√Ķ soron pedig az ember √©szrevehetetlen manipul√°l√°sa.

Szerz√Ķ nem gondolja, hogy a gyorsul√≥nak t√Ľn√Ķ id√Ķj√°r√°s v√°ltoz√°s√©rt kiz√°r√≥lag a term√©szeti hadvisel√©s a felel√Ķs. Azt viszont hat√°rozottan √°ll√≠tja, hogy n√©h√°ny eg√©szen kiv√©teles –sohasem nyilatkoz√≥ √©s a j√∂v√Ķben is hallgat√≥– szak√©rt√Ķt√Ķl eltekintve nincs ember a f√∂ld√∂n, aki meg tudn√° becs√ľlni a v√©lt gyorsul√°sban a term√©szeti hadvisel√©s ar√°ny√°t."

http://works.bepr...n_meszaros

√ćgy jut el a hazai katasztr√≥f√°k sor√°t mag√°ban vizsg√°lgat√≥ magyar arra a k√∂vetkeztet√©sre, hogy 2011. janu√°r 29-√©n este Oroszl√°ny telep√ľl√©s alatt elektrom√°gneses hull√°m gerjeszt√©s r√©v√©n, mesters√©ges eszk√∂zzel okozott ismeretlen elk√∂vet√Ķ, - f√∂ldmozg√°st, aminek els√Ķ ut√≥reng√©se egy k√∂zeli b√°nyavid√©ken √≥ri√°si kr√°tert hozott l√©tre. Pedig lehet, hogy t√©nyleg „val√≥di” f√∂ldreng√©s keletkezett – de ki hiszi el? Vajon kinek j√≥ az, ha az emberis√©g lassan elvesz√≠ti azt az alapvet√Ķhit√©t, hogy itthon van a F√∂ld√∂n?

Statikus - Szabad Riport Tudósító Iroda (Csorba Tibor építész-statikus Békéscsabáról)

http://jovonk.inf...ldrengetes

M√°s:

Ezt a levelet kaptuk egy egy√ľtt√©rz√Ķ embert√Ķl

Dobai J√°nos
polg√°rmester
részére

Tisztelt Polg√°rmester √ör!

B√©k√©scsab√°n √©lek, de Kiskunhalason sz√ľlettem √©s ott a k√∂zelben n√Ķttem fel. √ēseim a D√©lvid√©kr√Ķl sz√°rmaznak, m√©g most is sok rokonom √©l Zent√°n, Magyarkanizs√°n, T√∂r√∂kkanizs√°n, Kispiacon.
Megd√∂bbentem, amikor √©rtes√ľltem a torn√°d√≥ puszt√≠t√°s√°r√≥l ott az √Ėn√∂k faluj√°ban. Jellemezhetetlen az id√Ķj√°r√°s az eg√©sz K√°rp√°t-medenc√©ben, de azon b√Ķven t√ļl is. M√°r √©vekkel ezel√Ķtt felborult a term√©szet rendje.
Glob√°lis felmeleged√©st, kl√≠mav√°ltoz√°st emlegetnek √©s azt, hogy mindez√©rt az Ember a felel√Ķs.
√Čn ezt √°rnyaltabban l√°tom: kl√≠mav√°ltoz√°s mindig volt, √©s az sem eg√©szen biztos, hogy a sz√©n-dioxid kibocs√°jt√°s az alapvet√Ķ ok - m√©g az is lehet, hogy a kozmikus, vagy Nap¬≠eredet√Ľ felmeleged√©s miatt n√∂vekszik meg a sz√©n-dioxid koncentr√°ci√≥ a leveg√Ķben, magyar kutat√≥k is vitatj√°k a k√∂zponti te√≥ri√°t, ami egy√©bk√©nt arra j√≥, hogy az energi√°hoz jut√°s r√∂videsen csak kiv√°lts√°gosok r√©sz√©re lesz lehets√©ges
Amit m√©g f√∂lt√©tlen√ľl meg kell eml√≠tenem, az az id√Ķj√°r√°s mesters√©ges befoly√°sol√°s√°nak technikai lehet√Ķs√©ge!
B√Ķvebben nem fejtem ki, mert ez is √©les vita t√°rgya, de felh√≠vom a figyelm√©t az √ļn. chemtrails-jelens√©gre (a rep√ľl√Ķg√©pek kondenzcs√≠kja gyan√ļs √∂sszetev√Ķket tartalmaz), valamint az elektrom√°gneses ionoszf√©ra meleg√≠t√Ķ eszk√∂zre, az √ļn. H.A.A.R.P technol√≥gi√°ra, amivel l√©gt√∂megeket lehet terelni nagy intenzit√°ssal.
Ezen t√ļl pedig fogadj√°k t√Ķlem, mint egy f√Ľzfapo√©t√°t√≥l az al√°bbi kis verset, amit ma szedegettem √∂ssze magamban (a c√≠me kett√Ķs jelent√©s√Ľ: torn√°d√≥ Tord√°n):

Tordánó

Nem a hasadékos Tordán, ó
nem - lent a déli Torontálon
táncolt egy játékos tornádó,
mint elef√°nt a bolhab√°lon.

Cikk-cakklonok tartanak porty√°t,
sarki szél botlik Kárpátokon,
özönvíz nyalja Tisza partját -
mikor lesz√ľnk t√ļl az √°tkokon?

2013.04.03. (Csorba Tibor)

M√©ly tisztelettel √©s sok sikert k√≠v√°nva az √ļjj√°√©p√≠t√©s ter√©n. Megk√∂sz√∂nn√©m, ha r√∂vid v√°laszt kapn√©k!
Csorba Tibor √©p√≠t√©sz-statikus tervez√Ķ B√©k√©scsab√°r√≥l

Itt keresse, akit érdekel:

2013-04-04

Cser√©ppel √©s cementtel seg√≠t az √Ėkumenikus Seg√©lyszervezet a tordaiaknak

http://www.torda....
..............................................
Tudom, oleg számára ez nem jön be. Kedves barátom, Te kinek jöttél be az írásaiddal?


Ja, ha nem lenne el√©g bel√Ķlem:

http://www.utolag...Versek.htm


Azt hiszem, egy hónapra valót posztoltam, most már jöhetnek az oleg-ek!

Isten veletek! legyetek jók, ha tudtok! Hol itt vagyok, hol ott vagyok - halott vagyok...

Kedves oleg! Ha megkérhetlek,ne válaszolj, ne reagálj erre a beírásomra - átugrom: a kocsmába.

Egyébként pedig:

HO'OPONOPONO, - Bocs√°ss meg, szeretlek...

http://lendvaykat...g=34070674

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum