Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#201 | Renegat - 2015.05.08. 22:14:11
#202 | naiv - 2015.05.09. 02:29:15
#203 | Seraf - 2015.05.09. 04:58:27
Renegat .

A 202-es hsz kérdései csak költőiek voltak ? : Korábban leírtam, hogy az állam-vallás fel -
vétele ( intézményesen ) egy császári ( politikai ) mahináció volt ; Se több, se kevesebb ;
Az lenne a furcsa ( a homoszexuálisok 'integrálási' szándéka után ) ha ezt nem támogat -
ná - Akik eddig pártpolitikailag reklámozták, csak hallgassanak rá ... De azért olvassák el
az erre vonatkozó *passzusokat* is, hogy 'a végén' ne érje őket kellemetlen meglepetés
{ Szimbólikailag értelmezve II. János Pál egészen mást jelez / mutat, mint az alatta lévők }
#204 | Arany - 2015.05.09. 09:35:36
Kedves Statikus!

Őszintén sajnálnám, ha írásaid a fióknak gyarapodnának csak!
Oleg ott téved, hogy bele akar szólni, másoknak miről mi lehet a véleménye, és ehhez senkinek sincs joga, csak a saját nevében beszéljen mindenki...

Ki az, aki meg tudja mondani teljes bizonyossággal, hogy ma mit kell tenni egyénenkint és közösségekben???

Az biztos, hogy nem a másikat ítélni, megítélni!!! Keveset tudunk egymásról, ki melyen úton jutott oda, ahol tart, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy valahol együtt IS haladunk. Akinek a leírt gondolataink nem felelnek meg, az görgessen, amint Hegel mondta... Erről korábban is volt már szó...

Azokat a bugyrokat, amiket emlegetsz én is megjártam 15 évvel ezelőtt, senki nem értette, hiszen szerető családban éltem. Ha nem így lett volna, talán a folytatás is más... Nem tudjuk, miért kerülünk olyan helyzetekbe, amikor a teher nagyobbnak látszik, mint amit képesek vagyunk elviselni, és tovább cipelni, de azt hiszem megerősítenek a megélt helyzetek.

Azt gondolom, senkinek nincs joga a másik bírálatával senkit a "könyvtárba" küldeni, vagy hallgatásra felszólítani.
Minden reggel a napomat ITT kezdem, még akkor is, ha csendben vagyok. Kérlek ne vonulj vissza, legalább innen ne kelljen az őslakosoknak elmenni...

Szeretettel: Arany
#205 | Renegat - 2015.05.09. 15:31:24
Seraf!
Egy kis kiigazítás.Még sem keresztény szimbolika II.János Pál kézjele:

Ez a kézjel a közéletben igen gyakran megfigyelhető. Az illuminátusok tiszteletadásának jele, amely "egyszerűen csak" annyit jelent: minden rendben van. Gyakran szemük elé teszik az effajta kéz üzenetet, hozzátéve a mindent látó szem üzenetét: "mindent látok, mindent értek".

magyarno.com/wp-content/uploads/illuminatus-6.jpg

http://magyarno.c...tiltottak/
#206 | Hegel - 2015.05.09. 16:38:49
Kislánykoromban ez a kézmozdulat a másik mutató ujjunkkal átdugva azt jelentette hogy baxxák meg..hmmmm ha ma is ez náluk hát eggyettértek. mennem kell itt vendég vagyok sok pussz a gyógyiujtelepitésig!
#207 | Krisi - 2015.05.09. 18:26:52
Seraf-210.re:Köszönöm a kiegészítést.Még ha újra és újra írod,akkor is.

"Korábban leírtam, hogy az állam-vallás fel -
vétele ( intézményesen ) egy császári ( politikai ) mahináció volt ; Se több, se kevesebb "

A jezsuita pápa a praktikum híve.
Katonái,a jezsuita rend tagjai,akik rendkívül képzettek és rendkívül sokoldalúak és rendkívül elkötelezettek.
Ha jól emlékszem,Ferenc pápa 2013-as megválasztása után járt -a Vatikánban- majd minden fontosabb világi személy,pl.Shockbama,Hollande,Putyinn,Afrika közepéből is valaki,stb.
II.Erzsébet királynő-az anglikán egyház feje-is.
A "világ kereke" forog tovább.A Vatikán nem kis kihívás előtt áll,az 1,35 milliárd kínai 50 %-a vallástatan és mindössze 4 % a keresztény.
Ausztrália és az 50 %-ban vallástalan Kína között ott van D-K-Ázsia legnagyobb muszlim közösségű országa:Malaysia.
Szóval,nem kis politikai-birodalmi feladat ezt megoldani.
A nálunk is alkalmazott titkos eszközök,szabadság-eszmék,alkalmasak a Távol-Kelet sűrűségén változtatni.Kérdés,sikerül-e?
Mao-nak bejött az "egyke-program",a "pingpong-diplomácia",legalább is úgy néz ki.
Nem tudni,mit hoz a jövő.
#208 | Krisi - 2015.05.09. 18:37:53
211.-re,Arany:
Az én "vesszőfutásom" 1992-ben kezdődött.
1997-re sikerült belezuhanni a gödörbe,aminek közvetlen előzménye a teljes ellehetetlenítésem volt,a felsőbb "vezetők" már a mentális egészségemet is megkérdőjelezték.Hála a Teremtőnek,orvosilag ilyet nem tudtak megállapítani,csupán annyit:nehezen alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez...mire magamhoz tértem,Magyarország és a volt "főnökeim" TELJESEN LEVÁLTOTTÁK a VALÓSÁGOT.
Vagyis,mindannyian járjuk a saját utunkat.
#209 | Krisi - 2015.05.09. 19:43:41
Kieg.a 214.-hez:
A politikában nincsenek véletlenek(!?).
A birodalmi érdekek mentén nincsenek véletlenek(?!).

Igaz ez a "devizában nyilvántartott forint kölcsön"-ök esetében is!

A zömmel anglikán-keresztény Ausztráliában mégis akadt egy józan gondolkodású bíró,aki lerántotta a leplet a hamisságról.
Vajon nálunk miért nincsenek ilyen normálisan gondolkodó "igazságügyi alkalmazottak"?
Politikai érdek?
Birodalmi érdek?
Keresztény Európa?

A devizahitelezés 30 éve is....

Leírás:Akkor is nagyon precízen megtervezték, időzítették és kegyetlenül profin kivitelezték. Százezrek lettek földönfutók....
https://www.youtu...e=youtu.be

De kinek is az érdeke,hogy akár 1920-ban,úgy
1990-ben is a magyar nemzetet áldozzák be?

Kinek kell a nyelvünk,kultúránk,felépített otthonunk...és végső soron a hazánk?

Egy biztos:
"Aki hitvány,magyarnak alkalmatlan."

Aki pedig nem tud alkalmas magyarként tenni-cselekedni,az saját magát leplezte le.Saját maga alkalmatlanságát a "magyarság"-ra.
#210 | Statikus - 2015.05.09. 20:34:45
Kicsodák a jezsuiták?
Írta Cserháti Mátyás

http://kegyelem.o...suitak.pdf

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum