NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/





  HozzŠszůlŠsok
#211 | Krisi - 2015.05.09. 21:30:10
217.re:Statikus!
A linken l√©v√Ķ "anyagot" kb.1,5-2 √©ve olvastam.A megd√∂bbent√Ķ az:
az 1997-es g√∂d√∂rbe es√©sem el√Ķtt,pontosan ezt mondtam a 14 √©ves tan√≠tv√°nyaimnak,miut√°n m√°r kider√ľltek a "turpiss√°gok".

"Atyám! Bocsásd meg nékik; mert nem tudják mit cselekszenek"

K√©s√Ķbb,az igazgat√≥s√°g "lev√°lt√≥d√°sa" ut√°n m√≥dom lett volna visszat√©rni a megel√Ķz√Ķ "poz√≠ci√≥ba".Az √ļj vezet√Ķs√©g r√°k√©rdezett,de √©n hat√°rozott NEM-et mondtam.Ha ilyen k√∂nny√Ľ f√∂ln√Ķtt embereket (a tan√≠tv√°nyok sz√ľleit) az erd√Ķbe vinni.....,akkor ink√°bb nem.
√Črdekes,sose voltam templomj√°r√≥,a J√©zusi tan√≠t√°sokat viszont nagyon kedveltem kisiskol√°sk√©nt is.
A hitoktat√≥mat -9 √©vesen-k√ľl√∂n√∂sen szerettem,mert amikor az angyalokr√≥l,emberekr√Ķl besz√©lt a hittan√≥r√°n,a k√©rd√©seimre v√°laszolva megnyugtatott.
Többek között,egyik kérdésem így szólt:
-Papb√°csi!Nekem is van √Ķrangyalom?
v√°lasz:
-Van.A J√ďISTEN MINDEN GYERMEK MELL√Č ad agy √ēRANGYALT (is).Besz√©lgess vele,ha bajban vagy.√ē seg√≠t neked.

K√∂r√ľlbel√ľl ez volt a papb√°csi v√°lasza egy 9 √©ves gyermeknek.
Teljesen megnyugodtam.
Gyermekfejjel √ļgy l√°ttam a dolgot,hogy b√°r lehet,a feln√Ķttek engedetlennek,"rossznak" l√°tnak engem √©s ez√©rt b√ľntetnek pl.kukoric√°n val√≥ t√©rdepl√©ssel is,de
a jóistenke tudja,nem vagyok rossz,és
az √Ķranygyalom pedig seg√≠t,ha bajban vagyok.
Ez,ma mulats√°gosnak t√Ľnik.De akkor √©s ott,egy√°ltal√°n nem volt az.
M√©g a II.Vatik√°ni Zsinat el√Ķtt voltunk,J.F.Kennedy kiv√©gz√©se el√Ķtt.
Szóval,akkor még nem voltak "békepapok".
#212 | Krisi - 2015.05.09. 22:45:06
II.J√°nos P√°l tudta:FORDUL a vil√°g KEREKE.
Ezért mondhatta,mintegy biztatásul:
"Ne féljetek!"
Az el√Ķdje is tudta:fordul a vil√°g-ker√©k.De m√©gsem √Ķ lett a kivitelez√Ķje,hisz csak harminc-valah√°ny napig viselte a "tiszts√©get",mert elt√°vozott a lelke.
XVI.Benedek nem tudott megbirk√≥zni a feladattal.Szerencs√©re,neki nem a lelke t√°vozott el,hanem a teste.Nemes egyszer√Ľs√©ggel:nyugd√≠jazt√°k,mint b√°rmely m√°s,kev√©sb√© frekvent√°lt helyen l√©v√Ķ f√∂ldi haland√≥t.
Nem haragszom én a Vatikánra,csupán zavar:bort isznak,de VIZET prédikálnak.
S nyom√°ban a val√≥di v√≠z√∂z√∂n,torn√°d√≥,hurrik√°n,f√∂ldreng√©s,s√°skaj√°r√°s,HIV virus vil√°gj√°rv√°ny,influenza vil√°gj√°rv√°ny,Monsanto kiv√°ltotta √©hins√©g,stb.,....stb.A "gender"-s√©gr√Ķl m√°r nem is besz√©lve.
Tot√°l h√ľly√©v√© lett a vil√°g.Hozz√°teszem:nem mag√°t√≥l...
Hol vannak már a Jézusi tanítások?
Most √∂kumen√© lesz,legal√°bb rem√©nykedhet√ľnk...nem lesz √ļjabb vall√°sh√°bor√ļ,mint anno.
De a T√°vol-Kelet akkor is nagy v√°llalkoz√°s lesz...
#213 | Seraf - 2015.05.09. 22:57:57
Renegat .

Mivel minimális az angol tudásom és emiatt nem látok a sorok közé, így belinkeltem / rek -
l√°moztam a cikket m√°s lapon : Azt √≠rj√°k a h√∂lgyek / l√°nyok, hogy val√≥tlan a h√≠r s nem √ļj .

http://idokjelei....ment-51902

A szimb√≥lika jelz√©sedet √©rtem. Arra csak annyit reag√°ltam, hogy a kett√Ķ k√ľl√∂nb√∂zik. Ez -
zel nem v√©dtem II. J√°nos P√°lt - Biztos tudod mi a v√©lem√©nyem az 'eg√©sz' int√©zm√©nyr√Ķl,
a m√ļltj√°r√≥l / jelen√©r√Ķl ... Csatlakozok Krisi megl√°t√°s√°hoz { Az eny√©m sokkal negat√≠vabb }
#214 | Renegat - 2015.05.09. 23:32:15
De j√≥ lenne, ha lenne olyan er√Ķ, amelyik sz√©tv√°lasztan√° az emberis√©g norm√°lis r√©sz√©t a degener√°lt, kapzsi, s√∂t√©tlelk√Ľ h√ľly√©kt√Ķl.A h√ľly√©ket egy lakatlan szigetre kellene sz√°ll√≠tani fejenk√©nt 1db bunk√≥s bottal, akkor a norm√°lis fele boldogan √©lhetne.
Remélem Isten meghallgat.

Tiszta energa - t√∂bb f√©le forr√°sb√≥l, ami m√°r megval√≥sult a gyakorlatban, rendelkez√©s√ľnkre √°llhatna, de eltitkolnak, elz√°rnak el√Ķl√ľnk, hogy kiszolg√°ltatott helyzet√ľnket testi-lelki kirabl√°sunkra tov√°bbra is fentarthass√°k.Csak nehogy √∂nell√°t√≥k lehess√ľnk, mert akkor a h√ľlye elitnek nem lesz rabszolg√°ja!

Amit a hazai politikus vezérelt média következetesen továbbra is elhallgat:

1./Eter energia vakuumból-238-szoros nyereség

2./K√©tszeres hat√©konys√°g√ļ napelemek

3./Hidrog√©n √ľzem√Ľ aut√≥-700km/tankol√°s

4./V√≠zh√°z folyad√©kpanelekb√Ķl-f√Ľt√©s napenergi√°val

5./Természetes Schumann frekvenciából villamos energia-3 milliárd kW

6./QEG - kvantumenergia gener√°tor-ingyen energia

7./Geotermikus energia a l√°bunk alatt-Mo.ter√ľlet√©nek 3/4-e alatt

8./Tengerv√≠zb√Ķl √ľzemanyag-(3-6 doll√°r/gallon=4liter)

...√©s m√©g sok m√°s tiszta energi√°val m√Ľk√∂d√Ķ eszk√∂z...csak v√©gig kell n√©zni:

vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10009/tewari1-1024x768.jpg

http://vilagbizto...play_media

****************

Fantasztikus magyar találmány! - "Egy magyar feltaláló, aki megtudná változtatni a világot."

Boros Lajos tud√≥s-feltal√°l√≥ 50 √©vvel el√Ķzte meg a CERN r√©szecskefizikai kis√©rleteit.Tal√°lm√°ny√°t 1991.-ben a Magyar Korm√°nynak aj√°nlotta fel, melyb√Ķl az√≥ta sem lett semmi.(Legal√°bbis Magyarorsz√°gon) F√©l√Ķ, hogy az USA √©s Izrael az√≥ta m√°r megvette vagy eltulajdon√≠totta szenz√°ci√≥s tal√°lm√°ny√°t.

https://www.youtu...zVebc#t=27
#215 | Krisi - 2015.05.09. 23:52:17
"Amit a hazai politikus vezérelt média következetesen továbbra is elhallgat:"

...én ezt így írnám:
Amit a hazai, BANK√ĀROK √ĀLTAL -azaz,P√ČNZ - VEZ√ČRELT m√©dia k√∂vetkezetesen tov√°bbra is elhallgat:

a többivel egyetértek.
#216 | Renegat - 2015.05.10. 00:13:28
Köszi a javítást, így valóban pontosabb a hazai és nemzetközi (bankszterek) gengszterek meghatározása.
#217 | Krisi - 2015.05.10. 01:02:35
Csak az√©rt b√°torkodtam belesz√≥lni,mivel 25 √©vvel ezel√Ķtt volt lehet√Ķs√©g a tal√°l√©kony √©s val√≥ban innovat√≠v magyar √©sz kigondolta jobb√≠t√°sra.
Ma m√°r az is l√°tszik,mi volt ennek a g√°tja.
A politikusok,parlamenti törvényhozóink a javainkat akarták,meg is szerezték.Azóta se szoktak le róla.

Ali baba √©s a negyven rabl√≥ sose fog m√°sk√©nt gondolkodni,mint SZERZ√ČS-ben,az pedig rombol -erk√∂lcs√∂t,testet-lelket,magyars√°got-.Teh√°t rombol,nem teremt.

A TEREMT√ē-nek m√°s az akarata.Teremts, √ČLETET.

Annak idej√©n,a 60-as √©vekben Kod√°ly Zolt√°nt felk√©rte a "p√°rt" -,ami ugye √ĀRT!-,sz√≥val felk√©rt√©k,ugyan √≠rna m√°r egy lelkes√≠t√Ķ,√ļj himnuszt a magyaroknak.
Kod√°ly Zolt√°n (Isten nyugosztalja) nemes egyszer√Ľs√©ggel csak annyit v√°laszolt:
"J√ď NEKEM a R√ČGI IS."

Nem merték megdorgálni a szellemi törpék.
Mert hogy is kezd√Ķdik?

"Isten,
√°ldd meg a Magyart,
J√ďKEDVVEL,B√ēS√ČGGEL!
Ny√ļjts fel√©je v√©d√Ķkart,
ha k√ľzd ellens√©ggel."...

A vil√°g legszebb himnusza!
De a lelki t√∂rp√©k ezt nem √ČRZIK,nem TUDJ√ĀK.
A lelki törpék azt hiszik...ez a pár sor azt jelenti,templomba "KELL" járni!

Egy fenét!

Az az egyszer√Ľ papb√°csi nagyobb pszichol√≥gus volt- anno az √©n esetemben-,mint a mostani doktor-doktorevicsek,√©s m√©g csak p√©nzt sem k√©rt √©rte,mint a gyagya amcsikn√°l amikor elmegy a kiborult paciens,mert elege van mindenb√Ķl.F√Ķleg a LEV√ĀLTOTT VAL√ďS√ĀGR√ďL.
Bocs,hossz√ļ voltam ma.Nem mindig van √≠gy,n√°lam sem.
#218 | Seraf - 2015.05.10. 05:01:45
Kedves Krisi .

Legy√©l szives nem abba hagyni : F√Ķleg ha szem√©lyes √©lettapasztalatokr√≥l van sz√≥ ; A "lel -
ki t√∂rp√©k" p√©ld√°t p√©ld√°ul nem ismertem - √ćgy ez fel√©rt egy korepet√°l√°ssal { Mindig azt val -
lottam, hogy a tan√≠t√°s nem szakma, hanem hivat√°s ... A tanul√°s meg √©letfogytig √©rtend√Ķ }
#219 | Arany - 2015.05.10. 09:22:36
Kod√°ly Zolt√°n

Sokat, √©s m√©gis keveset tudunk r√≥la... A f√©rjem nem csak szerette, de √©rtette √©s √©rezte is a zen√©t, sokat tanultam T√Ķle...

Az egyik legszebb dal:

https://www.youtu...ZCNzJC0N04

√Čs ha nem mindenki √©rti a sz√∂veget, a kott√°val egy√ľtt itt van:

https://users.itk...%20dal.pdf

Kod√°ly m√©g tudta, hogy a magyarban nem csak egy e-hang van, √©s fel is t√ľntette a sz√∂vegekben. Az e-bet√Ľn a k√©t pont a z√°rt e hangot jelenti...

Eln√©z√©st a szem√©lyesen felj√∂v√Ķ gondolatok√°rt, de nem lehet meghatotts√°g n√©lk√ľl hallgatni...
#220 | Renegat - 2015.05.10. 22:34:28
Amerika a gazdas√°gi-monet√°ris √∂sszeoml√°s el√Ķtt.M√°r minden lehets√©ges.M√°sodik f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ, polg√°rh√°bor√ļ, katonai puccs a korm√°ny megbuktat√°s√°ra, h√°bor√ļs sz√ľks√©g√°llapot, stat√°rium bevezet√©se.√Črdemes k√∂vetni az esem√©nyeket, gyorsan v√°ltoznak a h√≠rek.

Texas, Utah √©s m√©g n√©h√°ny (√∂sszesen 7 d√©lnyugati √°llam) d√©li √°llam √©s korm√°nyz√≥ik nem engedelmeskednek a sz√∂vets√©gi korm√°ny parancsainak.Felh√≠v√°sok hangzanak el a v√©delmi felk√©sz√ľl√©sre √©s a polg√°ri fegyveres ellen√°ll√°sra.
Egy felhívás:-Ha nem akar harcolni, jobb lesz ha elmegy! A hírcsokor kronológiai sorrendeben az oldalon található baloldalon a címszavak alatt.

www.thelastgreatstand.com/wp-content/uploads/2014/11/Militia.jpg

http://right.is/p...ttedPage=2

http://right.is/p...25041.html

http://www.thelas...stand.com/

http://www.thelas...t-running/

http://beforeitsn...-1388.html

http://allnewspip...orizon.php

************

ALERTS-hírcsokor:

TEXAS HAARP t√°mad√°s alatt.

http://www.steveq...x.php?s=33

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Mťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum