Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#211 | Krisi - 2015.05.09. 21:30:10
217.re:Statikus!
A linken lévő "anyagot" kb.1,5-2 éve olvastam.A megdöbbentő az:
az 1997-es gödörbe esésem előtt,pontosan ezt mondtam a 14 éves tanítványaimnak,miután már kiderültek a "turpisságok".

"Atyám! Bocsásd meg nékik; mert nem tudják mit cselekszenek"

Később,az igazgatóság "leváltódása" után módom lett volna visszatérni a megelőző "pozícióba".Az új vezetőség rákérdezett,de én határozott NEM-et mondtam.Ha ilyen könnyű fölnőtt embereket (a tanítványok szüleit) az erdőbe vinni.....,akkor inkább nem.
Érdekes,sose voltam templomjáró,a Jézusi tanításokat viszont nagyon kedveltem kisiskolásként is.
A hitoktatómat -9 évesen-különösen szerettem,mert amikor az angyalokról,emberekről beszélt a hittanórán,a kérdéseimre válaszolva megnyugtatott.
Többek között,egyik kérdésem így szólt:
-Papbácsi!Nekem is van őrangyalom?
válasz:
-Van.A JÓISTEN MINDEN GYERMEK MELLÉ ad agy ŐRANGYALT (is).Beszélgess vele,ha bajban vagy.Ő segít neked.

Körülbelül ez volt a papbácsi válasza egy 9 éves gyermeknek.
Teljesen megnyugodtam.
Gyermekfejjel úgy láttam a dolgot,hogy bár lehet,a felnőttek engedetlennek,"rossznak" látnak engem és ezért büntetnek pl.kukoricán való térdepléssel is,de
a jóistenke tudja,nem vagyok rossz,és
az őranygyalom pedig segít,ha bajban vagyok.
Ez,ma mulatságosnak tűnik.De akkor és ott,egyáltalán nem volt az.
Még a II.Vatikáni Zsinat előtt voltunk,J.F.Kennedy kivégzése előtt.
Szóval,akkor még nem voltak "békepapok".
#212 | Krisi - 2015.05.09. 22:45:06
II.János Pál tudta:FORDUL a világ KEREKE.
Ezért mondhatta,mintegy biztatásul:
"Ne féljetek!"
Az elődje is tudta:fordul a világ-kerék.De mégsem ő lett a kivitelezője,hisz csak harminc-valahány napig viselte a "tisztséget",mert eltávozott a lelke.
XVI.Benedek nem tudott megbirkózni a feladattal.Szerencsére,neki nem a lelke távozott el,hanem a teste.Nemes egyszerűséggel:nyugdíjazták,mint bármely más,kevésbé frekventált helyen lévő földi halandót.
Nem haragszom én a Vatikánra,csupán zavar:bort isznak,de VIZET prédikálnak.
S nyomában a valódi vízözön,tornádó,hurrikán,földrengés,sáskajárás,HIV virus világjárvány,influenza világjárvány,Monsanto kiváltotta éhinség,stb.,....stb.A "gender"-ségről már nem is beszélve.
Totál hülyévé lett a világ.Hozzáteszem:nem magától...
Hol vannak már a Jézusi tanítások?
Most ökumené lesz,legalább reménykedhetünk...nem lesz újabb vallásháború,mint anno.
De a Távol-Kelet akkor is nagy vállalkozás lesz...
#213 | Seraf - 2015.05.09. 22:57:57
Renegat .

Mivel minimális az angol tudásom és emiatt nem látok a sorok közé, így belinkeltem / rek -
lámoztam a cikket más lapon : Azt írják a hölgyek / lányok, hogy valótlan a hír s nem új .

http://idokjelei....ment-51902

A szimbólika jelzésedet értem. Arra csak annyit reagáltam, hogy a kettő különbözik. Ez -
zel nem védtem II. János Pált - Biztos tudod mi a véleményem az 'egész' intézményről,
a múltjáról / jelenéről ... Csatlakozok Krisi meglátásához { Az enyém sokkal negatívabb }
#214 | Renegat - 2015.05.09. 23:32:15
De jó lenne, ha lenne olyan erő, amelyik szétválasztaná az emberiség normális részét a degenerált, kapzsi, sötétlelkű hülyéktől.A hülyéket egy lakatlan szigetre kellene szállítani fejenként 1db bunkós bottal, akkor a normális fele boldogan élhetne.
Remélem Isten meghallgat.

Tiszta energa - több féle forrásból, ami már megvalósult a gyakorlatban, rendelkezésünkre állhatna, de eltitkolnak, elzárnak előlünk, hogy kiszolgáltatott helyzetünket testi-lelki kirablásunkra továbbra is fentarthassák.Csak nehogy önellátók lehessünk, mert akkor a hülye elitnek nem lesz rabszolgája!

Amit a hazai politikus vezérelt média következetesen továbbra is elhallgat:

1./Eter energia vakuumból-238-szoros nyereség

2./Kétszeres hatékonyságú napelemek

3./Hidrogén üzemű autó-700km/tankolás

4./Vízház folyadékpanelekből-fűtés napenergiával

5./Természetes Schumann frekvenciából villamos energia-3 milliárd kW

6./QEG - kvantumenergia generátor-ingyen energia

7./Geotermikus energia a lábunk alatt-Mo.területének 3/4-e alatt

8./Tengervízből üzemanyag-(3-6 dollár/gallon=4liter)

...és még sok más tiszta energiával működő eszköz...csak végig kell nézni:

vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10009/tewari1-1024x768.jpg

http://vilagbizto...play_media

****************

Fantasztikus magyar találmány! - "Egy magyar feltaláló, aki megtudná változtatni a világot."

Boros Lajos tudós-feltaláló 50 évvel előzte meg a CERN részecskefizikai kisérleteit.Találmányát 1991.-ben a Magyar Kormánynak ajánlotta fel, melyből azóta sem lett semmi.(Legalábbis Magyarországon) Félő, hogy az USA és Izrael azóta már megvette vagy eltulajdonította szenzációs találmányát.

https://www.youtu...zVebc#t=27
#215 | Krisi - 2015.05.09. 23:52:17
"Amit a hazai politikus vezérelt média következetesen továbbra is elhallgat:"

...én ezt így írnám:
Amit a hazai, BANKÁROK ÁLTAL -azaz,PÉNZ - VEZÉRELT média következetesen továbbra is elhallgat:

a többivel egyetértek.
#216 | Renegat - 2015.05.10. 00:13:28
Köszi a javítást, így valóban pontosabb a hazai és nemzetközi (bankszterek) gengszterek meghatározása.
#217 | Krisi - 2015.05.10. 01:02:35
Csak azért bátorkodtam beleszólni,mivel 25 évvel ezelőtt volt lehetőség a találékony és valóban innovatív magyar ész kigondolta jobbításra.
Ma már az is látszik,mi volt ennek a gátja.
A politikusok,parlamenti törvényhozóink a javainkat akarták,meg is szerezték.Azóta se szoktak le róla.

Ali baba és a negyven rabló sose fog másként gondolkodni,mint SZERZÉS-ben,az pedig rombol -erkölcsöt,testet-lelket,magyarságot-.Tehát rombol,nem teremt.

A TEREMTŐ-nek más az akarata.Teremts, ÉLETET.

Annak idején,a 60-as években Kodály Zoltánt felkérte a "párt" -,ami ugye ÁRT!-,szóval felkérték,ugyan írna már egy lelkesítő,új himnuszt a magyaroknak.
Kodály Zoltán (Isten nyugosztalja) nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt:
"JÓ NEKEM a RÉGI IS."

Nem merték megdorgálni a szellemi törpék.
Mert hogy is kezdődik?

"Isten,
áldd meg a Magyart,
JÓKEDVVEL,BŐSÉGGEL!
Nyújts feléje védőkart,
ha küzd ellenséggel."...

A világ legszebb himnusza!
De a lelki törpék ezt nem ÉRZIK,nem TUDJÁK.
A lelki törpék azt hiszik...ez a pár sor azt jelenti,templomba "KELL" járni!

Egy fenét!

Az az egyszerű papbácsi nagyobb pszichológus volt- anno az én esetemben-,mint a mostani doktor-doktorevicsek,és még csak pénzt sem kért érte,mint a gyagya amcsiknál amikor elmegy a kiborult paciens,mert elege van mindenből.Főleg a LEVÁLTOTT VALÓSÁGRÓL.
Bocs,hosszú voltam ma.Nem mindig van így,nálam sem.
#218 | Seraf - 2015.05.10. 05:01:45
Kedves Krisi .

Legyél szives nem abba hagyni : Főleg ha személyes élettapasztalatokról van szó ; A "lel -
ki törpék" példát például nem ismertem - Így ez felért egy korepetálással { Mindig azt val -
lottam, hogy a tanítás nem szakma, hanem hivatás ... A tanulás meg életfogytig értendő }
#219 | Arany - 2015.05.10. 09:22:36
Kodály Zoltán

Sokat, és mégis keveset tudunk róla... A férjem nem csak szerette, de értette és érezte is a zenét, sokat tanultam Tőle...

Az egyik legszebb dal:

https://www.youtu...ZCNzJC0N04

És ha nem mindenki érti a szöveget, a kottával együtt itt van:

https://users.itk...%20dal.pdf

Kodály még tudta, hogy a magyarban nem csak egy e-hang van, és fel is tüntette a szövegekben. Az e-betűn a két pont a zárt e hangot jelenti...

Elnézést a személyesen feljövő gondolatokárt, de nem lehet meghatottság nélkül hallgatni...
#220 | Renegat - 2015.05.10. 22:34:28
Amerika a gazdasági-monetáris összeomlás előtt.Már minden lehetséges.Második függetlenségi háború, polgárháború, katonai puccs a kormány megbuktatására, háborús szükségállapot, statárium bevezetése.Érdemes követni az eseményeket, gyorsan változnak a hírek.

Texas, Utah és még néhány (összesen 7 délnyugati állam) déli állam és kormányzóik nem engedelmeskednek a szövetségi kormány parancsainak.Felhívások hangzanak el a védelmi felkészülésre és a polgári fegyveres ellenállásra.
Egy felhívás:-Ha nem akar harcolni, jobb lesz ha elmegy! A hírcsokor kronológiai sorrendeben az oldalon található baloldalon a címszavak alatt.

www.thelastgreatstand.com/wp-content/uploads/2014/11/Militia.jpg

http://right.is/p...ttedPage=2

http://right.is/p...25041.html

http://www.thelas...stand.com/

http://www.thelas...t-running/

http://beforeitsn...-1388.html

http://allnewspip...orizon.php

************

ALERTS-hírcsokor:

TEXAS HAARP támadás alatt.

http://www.steveq...x.php?s=33

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum