NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#221 | Statikus - 2015.05.11. 08:36:33
CHEMTRAIL - Támadás az emberiség ellen!
Az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°s√°val m√°r t√∂bb mint 50 √©ve foglalkoznak √©s k√≠s√©rleteznek... Mindezeket t√∂bbsz√∂r√∂sen bebizony√≠tott tudom√°nyos magyar√°zatokkal √©s t√©nyekkel m√°r bizony√≠tott√°k...
A k√ľl√∂nf√©le vegyi √©s biol√≥giai anyagok rep√ľl√Ķr√Ķl v√©gzett tesztel√©se, illetve alkalmaz√°sa m√°r a II. vil√°gh√°bor√ļ √≥ta folyik... A vietnami h√°bor√ļig visszany√ļlva, a csernobili katasztr√≥fa idej√©n is k√≠s√©rleteztek az id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°s√°val... Ezt rengeteg dokumentum √©s vide√≥ bizony√≠tja...

http://az-ellenal...seg-ellen/
#222 | spartakusz - 2015.05.11. 11:14:43
innen idéztem MAGOM!

http://magyarnemz...;c_start=0


#3 | spartakusz - 2015. m√°jus 11. 07:06:33
Szevasztok!

Na nem semmi - GERRY t√©nyleg elk√ľldtek a pi....cs√°ba?

√Čn az mondom, j√≥ hely az - mert ha sz√©k lenne benne a legt√∂bb f√©rfi eg√©sz nap benne √ľld√∂g√©lne! No de komolyra ford√≠tva a sz√≥t - j√≥, hogy le√≠rtad - hozz√° vet√Ķlegesen val√≥s√°got √≠rt√°l - a t√∂rt√©netben - de sajnos sokan nem √©rtik FIATALOK! Egy a baja, lehangol√≥, lemond√°st sugall√≥ - mint ha ez a v√©gleges a t√∂rt√©net v√©g√©ben - √©s ez ami magyar ellenes - ott kint √©l√Ķ magyarok - mi bels√Ķ magyarok mindig visszav√°runk bennetek - szeretettel - sokan haza is j√∂ttek √©s j√≥l tett√©k - de nem elegen! Soha nem vesz√≠ts√ľk el A SZABADS√ĀGBA VETETT HIT√úNKET! MERT TUDJUK, HOGY SEMMI SEM TART √ĖR√ĖKK√Č!

Magyar ellenes az írás, mert a lemondásra ösztönöz sugallatával - Vagy ez volt a célja is? Lehet - a valós választ nem tudom. De érzem negatív sugallatát!

Ez√©rt ide id√©zem egy r√©gi √ľzenet vers√©t:

"....
Tudom, hogy MAGYARORSZ√ĀG FELT√ĀMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
R√©gi dics√Ķs√©g√©ben ragyogja be a teret a mindens√©get,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
H√°t √≠gy nem is kisbet√Ľvel naggyal lesz √≠rva az √©gre.

Szeretlek haz√°m MAGYARORSZ√ĀG,
TE CSOD√ĀS GY√ĖNY√ĖR√õ ORSZ√ĀG,
M√ĀR NEM FOGUNK K√ĖNNYEZNI,HA R√ĀD GONDOLUNK.
Te felt√°madott orsz√°g.

Most m√°r sz√ļr√≥s a tekintet√ľnk, mert fel√©bredt√ľnk.
Nem tudta kinevelni bel√Ķl√ľnk az alja n√©p,
HAZASZERETET√úNK.
Szeretlek haz√°m MAGYARORSZ√ĀG.

Te csod√°s gy√∂ny√∂r√Ľ kagyl√≥ K√ĀRP√ĀTOM,
Kagyl√≥ ki benne az √©let indult el √ļtj√°ra,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta sz√≠vb√Ķl, teljes odaad√°ssal.

√Čletem is fel√°ldozom √©rted,
Te gy√∂ny√∂r√Ľ t√ľnd√©ri csod√°s orsz√°g,
T√∂m√∂r√ľl√ľnk, √©s szent koron√°nkat,
M√©lt√≥an most a fejedre helyezz√ľk.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...

id. Kiss László..."

BIZONY M√ĀR R√ČGI DE MINDIG AKTU√ĀLIS!

PUTYIN TRIB√úN EL√ēTT ELMAS√ćROZ√ď K√úL√ĖNB√ĖZ√ē N√ČPEK NEMZETEK FEH√ČREK - FEKET√ČK S√ĀRG√ĀK √ČS V√ĖR√ĖSEK - CSAPATAI P√ČLD√ĀT MUTAT !
P√©ld√°t kell, hogy mutasson itt a K√°rp√°t - Medence - otthon - haza - f√©szek lak√≥sainak is - √©s nem f√∂l h√∂rd√ľlni - ha van zsid√≥ g√°rda - cig√°ny g√°rda - magyar g√°rda - nemzetek g√°rd√°i - mert mind E F√ČSZEK LAK√ďI - √©s kell a sz√∂vets√©g - MINDIG IS KELLETT A T√ĖRT√ČNELEM SOR√ĀN!
Vezet√Ķ - az akire hallgatnak - H√°t k√©rem tegy√©tek meg mint m√°r √≠rtam CSOM√ďURA MAGYAR!

BIZONY - BIZONY √ČS EZ NEM √ĀLOM - UT√ďPIA - LEHETETLENS√ČG HA NEM REALIT√ĀS - MERT MINDEN F√ČSZEK LAK√ď √ČLETE √ĀR√ĀN IS V√ČDI F√ČSZK√ČT √ČS CSEMET√ČIT!

szer-e-tettel:
id. Kiss László
ui ma Magyarorsz√°gon a hatalom bitorl√≥k jobb is, hogy nem k√©pviseltett√©k magukat az OROSZ PAR√ĀD√ČN - de ezt PUTYIN √öRNAK MONDJ√ĀTOK EL A MAGYAR N√ČP T√ĖBBET NEM AKAR VESZTES SZ√ĖVETS√ČGESE LENNI - ! LEGYEN AZ KELETI VAGY AK√ĀR NYUGATI!
Szerkesztés | Törlés
#4 | spartakusz - 2015. m√°jus 11. 08:11:17
és nem csak én tudom így:

olvasd csak
itt:

http://az-ellenal...
#223 | spartakusz - 2015.05.11. 11:19:59
http://az-ellenal...xxix-cikk/

BOCS M√ĀR NY√ćLIK!

SPARI...
ui: √∂nv√©delemmel kezd√Ķdik a haza v√©delme - teh√°t a jelsz√≥:

K √Č S Z----√úLJ!
#224 | Krisi - 2015.05.11. 14:19:16
228.-ra:
Statikus,kiss√© form√°zom a 228.-at, k√∂zelm√ļltban volt nep√°li √©s a ma reggelre "kit√∂rt" h√°rom orsz√°g hat√°r√°t is √©r√Ķ...f√∂ldreng√©sekre tekintettel.

---"CHEMTRAIL - Támadás az emberiség ellen!"---

H.A.A.R.P.-Támadás az emberiség ellen!

http://www.segely...tAodS0EAeg
és
Földrengés volt a magyar-román-ukrán határ találkozásánál
http://inforadio....hir-725374

Ez utóbbi az inforádió szerint "bulvár-hír"...ez érdekes.Az ottlakóknak-ha valóbab volt 3,3-es földrengés,nem biztos,hogy az esemény bulvár.

Tulok r√©gebben m√°r √≠rt arr√≥l,hogy az USA √©s OROSZORSZ√ĀG verseng√©s√©t mi,eur√≥paiak szenvedj√ľk meg.
Szerintem hasonló a helyzet Nepál esetében is.
Kína és INDIA vetélkedését (Ki lesz kb.2020-ra az 1.illetve 2. helyen?...esetleg kiesik a csoportból...),
sz√≥val a k√©t nagy vet√©lkedik,a 30 milli√≥s Nep√°li (am√ļgy 80 %-ban hindu vall√°s√ļ,sz√°mos v√≠z ered√Ķ helye,stb.),a nep√°li n√©p meg szenved.
A val√≥ban bulv√°r √©s j√≥l megfizetett blikk-√ļjs√°g√≠r√≥k, meg a nep√°liak megseg√≠t√©s√©re buzd√≠tj√°k j√≥m√≥d√ļ,de agymosott olvas√≥ikat.

Ha m√©gsem bulv√°r a h√≠r,akkor pedig tekinthet√ľk √ļgy az infor√°dio h√≠r√©t,mint
---F√ĖLDRENG√ČS-J√ĀR√ĀST---
EL√ēRE JELZ√ē h√≠rt.
Volt ilyen tavaly is,március 15-re.Aztán mégse hitték el a ZEMBEREK !!!

A f√∂ldreng√©st el√Ķre jelz√Ķ,
a m√°rciusi h√≥vihart el√Ķre jelz√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥k
tuti híreiben én nem kételkedem.
Mind a politikusok,
mind az √ļjs√°g√≠r√≥k
ugyanarr√≥l a helyb√Ķl kapj√°k az UK√ĀZT √©s a h√≠reket:
a BANK√ĀR-kasztt√≥l.

Val√≥ban,fejre√°llt vil√°gban √©l√ľnk...pedig m√°r √°ll√≠t√≥lag Einstein is mondta volt:

"Teljesen egy√©rtelm√Ľv√© v√°lt,hogy a technol√≥gi√°nk t√ļln√Ķtte az EMBERS√ČG√úNKET."

√ē m√°r biztos t√∂bbet tudott az atombomb√°r√≥l,a lehets√©ges,mesters√©ges id√Ķj√°r√°st megv√°ltoztat√≥ ,f√∂ldreng√©st,cunamit,stb.-ket okoz√≥ egy√©b technol√≥gi√°kr√≥l.
Tov√°bb√°:

"A hatalom mindig vonzza azokat az embereket,akikben KICSI a MORALIT√ĀS."
Vajon,ez ut√≥bbit mi√©rt nem id√©zt√©k a k√°d√°ri id√Ķk iskol√°iban?

Van utal√°s
az INNOVAT√ćV BANKI TERM√ČK
és
az INNOVAT√ćV T√ĖRV√ČNYHOZ√ĀS
kapcsolat√°ra is:

"Az embernek azt kell keresnie,AMI VAN,
---------------nem azt,-------------
AMIR√ēL √öGY GONDOLJA,
---------------LENNI KELLENE"---------

Ez ut√≥bbit aj√°nlom az √ĀRT√ď parlamenti P√ĀRTO-(√ď)-K figyelm√©be.
Honnan:
http://szabadoneb...s=og.likes
#225 | Statikus - 2015.05.11. 14:35:39
232-re Krisi


1.) A nep√°li f√∂ldreng√©sr√Ķl


Exopolitics Hungary - Exopolitika Magyarorsz√°g
√°prilis 27., 19:10 ·
NEPAL HAARP GOOGLE EXEC
Vajon miért HAARP-ozhatták el Daniel Fredinburg Google executive-ot Nepálban?
A legprofibb HAARP-f√∂ldreng√©s gyilkoss√°gok azok, amelyek csak r√°er√Ķs√≠tenek egy meglev√Ķ f√∂ldreng√©sre, ugyanis norm√°lis HAARP-t√°mad√°s eset√©n nincsenek el√Ķreng√©sek, √≠gy kisz√Ľrhet√Ķ.

http://recode.net...arthquake/

2.) Az atombombáról

The atomic bomb hoax 1945-2015
Part 1 - An early example of media fakery propaganda to scare people and why it is illegal to inform about it

http://heiwaco.tr...m/bomb.htm

The atomic bomb hoax 1945-2015
Part 2 - Why atomic bombs do not work

http://heiwaco.tr.../bomb1.htm

3.) A netes információkról

?????????????????
#226 | Krisi - 2015.05.11. 14:50:45
K√∂sz√∂n√∂m a kieg√©sz√≠t√©seket,most "em√©sztem" √Ķket.Smile
#227 | Krisi - 2015.05.11. 15:22:38
Belátom,a szárnyatört madár nemigen lehet szabadmadár.
Frown
#228 | Renegat - 2015.05.11. 18:20:22
Extr√©m intenzit√°s√ļ Chemtrails t√°mad√°s G√∂r√∂gorsz√°g √©s Spanyolorsz√°g ellen.Az √°talak√≠tott permetez√Ķ rep√ľl√Ķg√©pek bels√Ķ ter√©r√Ķl fot√≥k k√©sz√ľltek.
/videók, fényképek/

Az USA-ban a Kaz√°r maffia √°ltal ellen√Ķrz√∂tt Federal Reserve Board frakci√≥k tov√°bbra is k√©ts√©beesetten pr√≥b√°lnak k√°oszt kelteni az orsz√°gban hogy elker√ľlj√©k a felel√Ķss√©grevon√°st √©s a k√∂telet a washingtoni v√°llalati korm√°ny bek√∂vetkez√Ķ hazai √©s nemzetk√∂zi cs√Ķdje miatt. Ugyanakkor, az amerikai fegyveres er√Ķk √©s √ľgyn√∂ks√©gek megmozodultak mind Izrael ellen, mind az amerikai Kaz√°r csoportok, nevezetesen a Bush / Clinton / Rockefeller kl√°n b√Ľncselekm√©nyei ellen is.F√©ktelen hatalmi harc kezd√Ķd√∂tt az amerikai v√°llalati oligarch√°k k√∂z√∂tt, amibe a hadsereg is beavatkozik a h√°tt√©rben.Pentagon forr√°sok szerint az eg√©sz Szil√≠cium-v√∂lgy high-tech kaliforniai ipara mostant√≥l kezdve katonai ellen√Ķrz√©s al√° ker√ľlt.Ma az USA-ban csak l√°tszat korm√°nyz√°s folyik, most d√Ķl el a hatalmi viszonyok sorsa, j√∂v√Ķje.Ennek kimenetel√©t jelenleg el√Ķre megj√≥solni szinte lehetetlen.A hadsereg teljes √°llom√°ny√°nak sz√∂vets√©gi korm√°ny melletti lojalit√°sa meglehet√Ķsen bizonytalan.

http://elcientifi...ogspot.hu/

http://www.thetru.../?p=115282

http://beforeitsn...10658.html

http://www.thecom...-traitors/
#229 | Renegat - 2015.05.12. 00:37:10
Konstantin Sivkov orosz geopolitikai elemz√Ķ k√©t "√©rdekes" javaslattal √°llt el√Ķ a Kreml legfels√Ķbb katonai vezet√©se fel√©. Amennyiben A NATO megt√°madn√° Oroszorsz√°got, Moszkva egyszeri √©s gyors megsemmis√≠t√Ķ v√°laszt adhat azzal, hogy az USA k√∂nnyen sebezhet√Ķ Achilles sark√°ra, a Yellowstone szupervulk√°nra

http://idokjelei....rvulkanja/

deton√°ci√≥s nukle√°ris fegyverrel m√©r csap√°st, minek k√∂vetkezt√©ben a szupervulk√°n kit√∂r√©se -az ezzel j√°r√≥ f√∂ldreng√©sekkel, valamint radioakt√≠v sug√°rz√°ssal p√°rosulva- elpuszt√≠tan√° az USA ter√ľlet√©nek 2/3 r√©sz√©t √©s vulk√°ni hamu temetn√© el az Egyes√ľlt √Āllamok eg√©sz ter√ľlet√©t. Term√©szetesen ez minimum egy kis j√©gkorszak bek√∂sz√∂nt√©vel is j√°rna a F√∂ld√∂n √©s val√≥sz√≠n√Ľ hogy nem sok t√ļl√©l√Ķje maradna.

Egy m√°sik vesz√©lyeztetett ter√ľlet az Egyes√ľlt √Āllamokban geofizikai szempontb√≥l, a Szent Andr√°s-t√∂r√©svonal, mely √©szak-d√©li ir√°nyban szeli √°t Kaliforni√°t, ahol egy√©bk√©nt is el√©g nagy a szeizmikus aktivit√°s.
A t√∂r√©svonal Kaliforni√°ban h√ļz√≥dik mintegy 1300 kilom√©ter hosszan az √Čszak-amerikai-k√Ķzetlemez √©s a Csendes-√≥ce√°ni-k√Ķzetlemez k√∂z√∂tt, a Kaliforniai-√∂b√∂l ment√©n.

http://hu.wikiped...3%A9svonal

Sivkov szerint itt a tengeri t√∂r√©svonalban deton√°ci√≥s nukle√°ris fegyverrel lehet kiv√°ltani egy katasztrof√°lis m√©ret√Ľ cunamit, amely teljesen t√∂nkre tenn√© az infrastrukt√ļr√°t az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°razf√∂ldi nyugati r√©sz√©n, " -mint √≠rta.

Sajnos ez is mutatja a k√©t nagyhatalom egyre er√Ķs√∂d√Ķ szemben√°ll√°s√°t, aminek legf√Ķbb k√°rvallottjai a k√≠v√ľl√°ll√≥ √°rtatlanok lehetnek. Ennek meg√≠t√©l√©s√©n m√°r az sem v√°ltoztatna, hogy ki l√Ķtt el√Ķsz√∂r...

Forr√°s:

http://www.pakale...onal-park/
#230 | Statikus - 2015.05.12. 10:45:04
#236 Renegat

Tulok mikor lesz olyan állapotban, hogy az élre álljon?

Csorba Tibor

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum