Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#221 | Statikus - 2015.05.11. 08:36:33
CHEMTRAIL - Támadás az emberiség ellen!
Az időjárás módosításával már több mint 50 éve foglalkoznak és kísérleteznek... Mindezeket többszörösen bebizonyított tudományos magyarázatokkal és tényekkel már bizonyították...
A különféle vegyi és biológiai anyagok repülőről végzett tesztelése, illetve alkalmazása már a II. világháború óta folyik... A vietnami háborúig visszanyúlva, a csernobili katasztrófa idején is kísérleteztek az időjárás-módosításával... Ezt rengeteg dokumentum és videó bizonyítja...

http://az-ellenal...seg-ellen/
#222 | spartakusz - 2015.05.11. 11:14:43
innen idéztem MAGOM!

http://magyarnemz...;c_start=0


#3 | spartakusz - 2015. május 11. 07:06:33
Szevasztok!

Na nem semmi - GERRY tényleg elküldtek a pi....csába?

Én az mondom, jó hely az - mert ha szék lenne benne a legtöbb férfi egész nap benne üldögélne! No de komolyra fordítva a szót - jó, hogy leírtad - hozzá vetőlegesen valóságot írtál - a történetben - de sajnos sokan nem értik FIATALOK! Egy a baja, lehangoló, lemondást sugalló - mint ha ez a végleges a történet végében - és ez ami magyar ellenes - ott kint élő magyarok - mi belső magyarok mindig visszavárunk bennetek - szeretettel - sokan haza is jöttek és jól tették - de nem elegen! Soha nem veszítsük el A SZABADSÁGBA VETETT HITÜNKET! MERT TUDJUK, HOGY SEMMI SEM TART ÖRÖKKÉ!

Magyar ellenes az írás, mert a lemondásra ösztönöz sugallatával - Vagy ez volt a célja is? Lehet - a valós választ nem tudom. De érzem negatív sugallatát!

Ezért ide idézem egy régi üzenet versét:

"....
Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...

id. Kiss László..."

BIZONY MÁR RÉGI DE MINDIG AKTUÁLIS!

PUTYIN TRIBÜN ELŐTT ELMASÍROZÓ KÜLÖNBÖZŐ NÉPEK NEMZETEK FEHÉREK - FEKETÉK SÁRGÁK ÉS VÖRÖSEK - CSAPATAI PÉLDÁT MUTAT !
Példát kell, hogy mutasson itt a Kárpát - Medence - otthon - haza - fészek lakósainak is - és nem föl hördülni - ha van zsidó gárda - cigány gárda - magyar gárda - nemzetek gárdái - mert mind E FÉSZEK LAKÓI - és kell a szövetség - MINDIG IS KELLETT A TÖRTÉNELEM SORÁN!
Vezető - az akire hallgatnak - Hát kérem tegyétek meg mint már írtam CSOMÓURA MAGYAR!

BIZONY - BIZONY ÉS EZ NEM ÁLOM - UTÓPIA - LEHETETLENSÉG HA NEM REALITÁS - MERT MINDEN FÉSZEK LAKÓ ÉLETE ÁRÁN IS VÉDI FÉSZKÉT ÉS CSEMETÉIT!

szer-e-tettel:
id. Kiss László
ui ma Magyarországon a hatalom bitorlók jobb is, hogy nem képviseltették magukat az OROSZ PARÁDÉN - de ezt PUTYIN ÚRNAK MONDJÁTOK EL A MAGYAR NÉP TÖBBET NEM AKAR VESZTES SZÖVETSÉGESE LENNI - ! LEGYEN AZ KELETI VAGY AKÁR NYUGATI!
Szerkesztés | Törlés
#4 | spartakusz - 2015. május 11. 08:11:17
és nem csak én tudom így:

olvasd csak
itt:

http://az-ellenal...
#223 | spartakusz - 2015.05.11. 11:19:59
http://az-ellenal...xxix-cikk/

BOCS MÁR NYÍLIK!

SPARI...
ui: önvédelemmel kezdődik a haza védelme - tehát a jelszó:

K É S Z----ÜLJ!
#224 | Krisi - 2015.05.11. 14:19:16
228.-ra:
Statikus,kissé formázom a 228.-at, közelmúltban volt nepáli és a ma reggelre "kitört" három ország határát is érő...földrengésekre tekintettel.

---"CHEMTRAIL - Támadás az emberiség ellen!"---

H.A.A.R.P.-Támadás az emberiség ellen!

http://www.segely...tAodS0EAeg
és
Földrengés volt a magyar-román-ukrán határ találkozásánál
http://inforadio....hir-725374

Ez utóbbi az inforádió szerint "bulvár-hír"...ez érdekes.Az ottlakóknak-ha valóbab volt 3,3-es földrengés,nem biztos,hogy az esemény bulvár.

Tulok régebben már írt arról,hogy az USA és OROSZORSZÁG versengését mi,európaiak szenvedjük meg.
Szerintem hasonló a helyzet Nepál esetében is.
Kína és INDIA vetélkedését (Ki lesz kb.2020-ra az 1.illetve 2. helyen?...esetleg kiesik a csoportból...),
szóval a két nagy vetélkedik,a 30 milliós Nepáli (amúgy 80 %-ban hindu vallású,számos víz eredő helye,stb.),a nepáli nép meg szenved.
A valóban bulvár és jól megfizetett blikk-újságírók, meg a nepáliak megsegítésére buzdítják jómódú,de agymosott olvasóikat.

Ha mégsem bulvár a hír,akkor pedig tekinthetük úgy az inforádio hírét,mint
---FÖLDRENGÉS-JÁRÁST---
ELŐRE JELZŐ hírt.
Volt ilyen tavaly is,március 15-re.Aztán mégse hitték el a ZEMBEREK !!!

A földrengést előre jelző,
a márciusi hóvihart előre jelző újságírók
tuti híreiben én nem kételkedem.
Mind a politikusok,
mind az újságírók
ugyanarról a helyből kapják az UKÁZT és a híreket:
a BANKÁR-kaszttól.

Valóban,fejreállt világban élünk...pedig már állítólag Einstein is mondta volt:

"Teljesen egyértelművé vált,hogy a technológiánk túlnőtte az EMBERSÉGÜNKET."

Ő már biztos többet tudott az atombombáról,a lehetséges,mesterséges időjárást megváltoztató ,földrengést,cunamit,stb.-ket okozó egyéb technológiákról.
Továbbá:

"A hatalom mindig vonzza azokat az embereket,akikben KICSI a MORALITÁS."
Vajon,ez utóbbit miért nem idézték a kádári idők iskoláiban?

Van utalás
az INNOVATÍV BANKI TERMÉK
és
az INNOVATÍV TÖRVÉNYHOZÁS
kapcsolatára is:

"Az embernek azt kell keresnie,AMI VAN,
---------------nem azt,-------------
AMIRŐL ÚGY GONDOLJA,
---------------LENNI KELLENE"---------

Ez utóbbit ajánlom az ÁRTÓ parlamenti PÁRTO-(Ó)-K figyelmébe.
Honnan:
http://szabadoneb...s=og.likes
#225 | Statikus - 2015.05.11. 14:35:39
232-re Krisi


1.) A nepáli földrengésről


Exopolitics Hungary - Exopolitika Magyarország
április 27., 19:10 ·
NEPAL HAARP GOOGLE EXEC
Vajon miért HAARP-ozhatták el Daniel Fredinburg Google executive-ot Nepálban?
A legprofibb HAARP-földrengés gyilkosságok azok, amelyek csak ráerősítenek egy meglevő földrengésre, ugyanis normális HAARP-támadás esetén nincsenek előrengések, így kiszűrhető.

http://recode.net...arthquake/

2.) Az atombombáról

The atomic bomb hoax 1945-2015
Part 1 - An early example of media fakery propaganda to scare people and why it is illegal to inform about it

http://heiwaco.tr...m/bomb.htm

The atomic bomb hoax 1945-2015
Part 2 - Why atomic bombs do not work

http://heiwaco.tr.../bomb1.htm

3.) A netes információkról

?????????????????
#226 | Krisi - 2015.05.11. 14:50:45
Köszönöm a kiegészítéseket,most "emésztem" őket.Smile
#227 | Krisi - 2015.05.11. 15:22:38
Belátom,a szárnyatört madár nemigen lehet szabadmadár.
Frown
#228 | Renegat - 2015.05.11. 18:20:22
Extrém intenzitású Chemtrails támadás Görögország és Spanyolország ellen.Az átalakított permetező repülőgépek belső teréről fotók készültek.
/videók, fényképek/

Az USA-ban a Kazár maffia által ellenőrzött Federal Reserve Board frakciók továbbra is kétsébeesetten próbálnak káoszt kelteni az országban hogy elkerüljék a felelősségrevonást és a kötelet a washingtoni vállalati kormány bekövetkező hazai és nemzetközi csődje miatt. Ugyanakkor, az amerikai fegyveres erők és ügynökségek megmozodultak mind Izrael ellen, mind az amerikai Kazár csoportok, nevezetesen a Bush / Clinton / Rockefeller klán bűncselekményei ellen is.Féktelen hatalmi harc kezdődött az amerikai vállalati oligarchák között, amibe a hadsereg is beavatkozik a háttérben.Pentagon források szerint az egész Szilícium-völgy high-tech kaliforniai ipara mostantól kezdve katonai ellenőrzés alá került.Ma az USA-ban csak látszat kormányzás folyik, most dől el a hatalmi viszonyok sorsa, jövője.Ennek kimenetelét jelenleg előre megjósolni szinte lehetetlen.A hadsereg teljes állományának szövetségi kormány melletti lojalitása meglehetősen bizonytalan.

http://elcientifi...ogspot.hu/

http://www.thetru.../?p=115282

http://beforeitsn...10658.html

http://www.thecom...-traitors/
#229 | Renegat - 2015.05.12. 00:37:10
Konstantin Sivkov orosz geopolitikai elemző két "érdekes" javaslattal állt elő a Kreml legfelsőbb katonai vezetése felé. Amennyiben A NATO megtámadná Oroszországot, Moszkva egyszeri és gyors megsemmisítő választ adhat azzal, hogy az USA könnyen sebezhető Achilles sarkára, a Yellowstone szupervulkánra

http://idokjelei....rvulkanja/

detonációs nukleáris fegyverrel mér csapást, minek következtében a szupervulkán kitörése -az ezzel járó földrengésekkel, valamint radioaktív sugárzással párosulva- elpusztítaná az USA területének 2/3 részét és vulkáni hamu temetné el az Egyesült Államok egész területét. Természetesen ez minimum egy kis jégkorszak beköszöntével is járna a Földön és valószínű hogy nem sok túlélője maradna.

Egy másik veszélyeztetett terület az Egyesült Államokban geofizikai szempontból, a Szent András-törésvonal, mely észak-déli irányban szeli át Kaliforniát, ahol egyébként is elég nagy a szeizmikus aktivitás.
A törésvonal Kaliforniában húzódik mintegy 1300 kilométer hosszan az Észak-amerikai-kőzetlemez és a Csendes-óceáni-kőzetlemez között, a Kaliforniai-öböl mentén.

http://hu.wikiped...3%A9svonal

Sivkov szerint itt a tengeri törésvonalban detonációs nukleáris fegyverrel lehet kiváltani egy katasztrofális méretű cunamit, amely teljesen tönkre tenné az infrastruktúrát az Egyesült Államok szárazföldi nyugati részén, " -mint írta.

Sajnos ez is mutatja a két nagyhatalom egyre erősödő szembenállását, aminek legfőbb kárvallottjai a kívülálló ártatlanok lehetnek. Ennek megítélésén már az sem változtatna, hogy ki lőtt először...

Forrás:

http://www.pakale...onal-park/
#230 | Statikus - 2015.05.12. 10:45:04
#236 Renegat

Tulok mikor lesz olyan állapotban, hogy az élre álljon?

Csorba Tibor

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum