Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#231 | Renegat - 2015.05.13. 01:39:41
Vidékieknek hasznos lehet, út a teljes önellátáshoz - "A talajt senki sem szántja, ássa a természetben, mégis terem - Iván konyhakertje"

(Elnézést mindenkitől a hirtelen témaváltás miatt, de ez nekem nagyon tetszett.Életszerű, gyakorlatias, eredményes.)

utajovobe.eu/images/thumbnails/aivan_eskertje.JPG

http://utajovobe....nyhakertje

http://viridis.hu...alkodasrol

https://krisnaker...mulcsozas/
#232 | Renegat - 2015.05.13. 13:02:05
Ez is magyar vonatkozású hír.Kihagyhatatlan. Frenetikus látvány és teljesítmény a magyar fiúktól!Igaz, itt ragadt köztük egy Ahmed még a török időkből.

"A gödöllői Fricska táncegyüttes lehengerlő produkcióval, négy igennel jutott tovább a Britain's Got Talentben."

http://mno.hu/gru...ot-1285753

https://www.youtu...xwAvxMLXyU

https://www.youtu...%C3%BCttes
#233 | Krisi - 2015.05.13. 16:43:21
Emlékezem...az 1960/70-es években Hál'Istennek volt sok örömöm a magyar néptánc és népdal éneklés művelésében.
A Fricskáról nem tudtam,köszönöm a linkeket.

Kérhetünk-e többet a Teremtőnktől,mint:
...Isten,áldd meg a magyart;
Jó kedvvel,bőséggel.
Nyújts feléje VÉDŐ KART,
ha küzd ELLENSÉGGEL!...

Vidd hírét az JÓ MAGYAROKNAK!!!!

S ha már nosztalgia,akkor nézzük a kevésbé szép oldalt is...'90-es évek eleje:

"...áll a szívsebészet...és hullanak a betegek...(szerintem:az jó magyarok!...)
...Válasz:
...örülj neki, legalább neked kevesebb dolgod van...."
https://www.youtu...auqxzeICDg
1:08:51-től körülbelül...

Isten,áldd meg a magyart,
Jókedvvel,Bőséggel és EMBERSÉGGEL!
Nyújts feléje VÉDŐ KART,ha
KÜZD ELLENSÉGGEL!!!

...és vidd hírét az JÓ Magyaroknak...
#234 | Krisi - 2015.05.13. 19:43:13
240.folytatása:
...ÉRDEKsérelem..."...hát az mindig úgy volt...,hogy a betegek halálán igen jól lehet keresni...hát ez a mai finanszírozási rendszer egyértelműen ...olyan irányba hat,hogy ha a beteg meghal,arra nem kell költeni,
tehát nem kerül pénzbe...(...)..."
KB.: 1:18:46-1:20:17
https://www.youtu...auqxzeICDg

Az elmúlt 25 év alatt számtalan "ÚJ HULLÁM" levonult itt,a kárpát-medencei Magyarországban, pl.:
--tanár-gyalázás
--orvos-gyalázás
--kis és közepes vállalkozók gyalázása
--hit-gyalázás/ezt én a legaljasabbnak tartom,ugyanis a HIT-et szándékosan összekeverték -a gyalázkodók- a vallásossággal,a templomba járással,a kufár-hittel, szektákkal,stb.
Így nem csoda az,ha a delikvens a "tiszta forrást" is elkerüli,ugyanis ez volt a célja a gyalázkodóknak.
Úgy látom:
a hit nem= az egyház
a hit nem=vallásosság
a hit nem=templomba járás
Hit...hiszek abban,hogy a TEREMTŐ JÓ-nak teremtett.
Hit...hiszek abban,... Teremthetek úgy,hogy NE ÁRTSAK és legyen jókedv,bőség,EMBERSÉG
-----azaz EMBER'S'ÉG----.

De máris itt az "ÚJ HULLÁM",ugyanis
a KILAKOLTATÁS-ban
benne van a hatalom cinizmusa...

Ideje lenne a fiatalabb nemzedékeknek átvenni a stafétabotot!
AMÍG MÉG VAN KIKTŐL!

Nem ismerem Horváthné Szalágyi Erzsébetet-csak így az interneten keresztül-,ím itt a felhívása,kissé "modern nyelvezettel":
ERZSÉBET SZALAGYI - ÜZENET A FÉRFIAKNAK!
FÉRFIAK!

Pár db. bűnöző közjegyző miatt lakoltatnak ki százezreket Magyarországon?

Nincs ebben az országban 1000 tökös férfi, aki elmegy a közjegyzőjéhez és bele merne nézni a szemébe?
Összefosnák magukat! Egy rohadt végrehajtási záradékot nem mernének kiállítani!
Látogassátok már meg őket, vegyétek fel videóra és tegyétek fel a Facebook-ra a kérdésekre a válaszokat! Belőletek gazdagodtak meg!! Köteles válaszolni! Hivatalos személy!

Kérdések:

1. Maga szerint mennyi a kölcsön összege?
2. Maga szerint mennyit kell havonta fizetnem?
3. Maga szerint én láttam az ÁSZF-et, ÜSZ-t és a Hirdetményt?
4. Ha ez a szerződés tisztességtelen szerződési feltételeket tartalmaz és rejtett költségeket, mi alapján foglalta maga közokiratba?
5. Tényleg komolyan gondolja, hogy kiengedjük magát a vádlottak padjáról?
http://www.civilk...erfiaknak/

Ebben a kifordított magyar-valóságban egyenlőre ennyit még lehet tenni.

Mi,magyarok a Magyarok Istenétől az életet teremtő kultúrát/észjárást kaptuk.

Minékünk semmi közünk a halált teremtő kultúrához,-azaz -
az "innovatív" banki termékhez,
az "innovatív" törvényekhez /még akkor sem,ha arra az "általunk megválasztott" törvényhozók igen gombot nyomtak.

(Szalágyi Erzsébet szerintem ez esetben egy igazi szkíta amazon.
Ismétlem:EZ ESETBEN.
Ugyanis semmi mást nem tudok rőla.De nem is akarok tudni.
Életet kell TEREMTENI,életet kell menteni.)

Lám,már Balassi Bálint is erről énekelt anno:

"Emberségről példát, vitézségről formát mindeneknek ők adnak,
Midőn, mint jó sólymok, mezőn széllyel járók, vagdalkoznak, futtatnak."

Kiemelném (!!):

"Emberségről példát, vitézségről formát mindeneknek ők adnak,"
http://magyar-iro...ssi/61.htm
#235 | Krisi - 2015.05.13. 21:13:27
Rímel-e a Balassi-vers a MI HIMNUSZUNK első négy sorára?
Szerintem igen.Mert-kissé megtoldva-:

Isten,áldd meg a magyart;
Jókedvvel,bőséggel, EMBER'S'ÉGGEL,
Nyújts feléje védő kart,
ha küzd ellenséggel.

Van-e sírás-rívás az jó magyar vitézek részéről?
Nincs.Tudják mi a dolguk,és teszik.HITÜK szerint.

"1 Vitézek, mi lehet ez széles föld felett szebb dolog az végeknél?
Holott kikeletkor az sok szép madár szól, kivel ember ugyan él;
Mező jó illatot, az ég szép harmatot ád, ki kedves mindennél.

2 Ellenség hírére vitézeknek szíve gyakorta ott felbuzdul,
Sőt azon kívül is, csak jó kedvéből is vitéz próbálni indul,
Holott sebesedik, öl, fog, vitézkedik, homlokán vér lecsordul.

3 Veres zászlók alatt lobogós kopiát vitézek ott viselik,
Roppant sereg előtt távol az sík mezőt széllyel nyargalják, nézik;
Az párduckápákkal, fényes sisakokkal, forgókkal szép mindenik.

4 Jó szerecsen lovak alattok ugrálnak, hogyha trombita riadt,
Köztök ki strázsát áll, ki lováról leszáll, nyugszik reggel, hol virradt,
Midőn éjten éjjel csataviseléssel mindenik lankadt s fáradt.

5 Az jó hírért-névért s az szép tisztességért ők mindent hátra hadnak,
Emberségről példát, vitézségről formát mindeneknek ők adnak,
Midőn, mint jó sólymok, mezőn széllyel járók, vagdalkoznak, futtatnak."
........
A teremtés sok munkával jár és sok nehézséggel.Ez igaz.A küzdelem is azzal jár.Ez is igaz.
De....Tuloknál fent vagyon írva
ISTEN..............HAZA.............CSALÁD
Hát akkor?
Vitézek, mi lehet ez széles föld felett szebb dolog az végeknél?

Bocsánat,de én így látom az általam "megéltek" alapján.
#236 | Statikus - 2015.05.13. 22:07:21
Krisi!

1000 tökös férfiről nem tudok, de tökös ezer férfi biztosan van még a magyaroktól lassan kiürülő agyonszabdalt hazánkban.

Nagyon megfogott a 240. és 241. írásod, vagyis 1001.-nek jelentkezem (bár nem egy pozitív tartalmú évszám - ha igaz a 300 év mesterséges betoldás, mert akkor 1001-ben halt ki az Árpád-ház - kb...).

Hős asszony Horváthné Szilágyi Erzsébet! Valaki vigyázzon rá, mert a nevében két olyan tragédia is lakik, melyeket méltán dicsőített irodalmunk nagy alakjai róttak fel a jövendőnek.

1.) Németh László: Horváthné meghal (ezzel a novellával "robbant" be Németh László a magyar irodalmi életbe) > http://www.lelkit...eghal.html

2.) Arany János: Mátyás anyja (Míg nagy királyunk szülőanyja féltve fiát, óvta őt a költő verse szerint, ezzel szemben a saját feleségétől kapott mérget, ami Kháron ladikjára lökte.)

http://magyar-iro...atyany.htm

http://tortenelem...ramvolgyi/

Vészkiáltás József Attilával

Vigyázzatok: valami titok úszik az árral,
ahogy hanggal terjed a szó, bomlás a halállal -
a Duna alatt halszik a tét...

Vigyázzatok: valami titán rázza a földet,
ahogy bögöly a vén bivalybőrt, ágyút a töltet -
nem én dübörgök, a föld kiált...

Vigyázzatok: valaki felhőt szaggat az égről,
ahogy az őrült tépi a haját szenvedélyből -
és ringat halott csobogással....

2013.06.06. Csorba Tibor
#237 | Krisi - 2015.05.13. 22:45:40
Statikus!
A "válaszhoz" szükségem lenne Hegel vagy más valaki segítségére.
Van két szkíta test-vér kép.Aki teheti,kérem:tegye ki ide a honlapra.Köszönöm.

1.-Két szkíta háttal egymásnak dőlve,
egyik az Ég felé,
míg a másik a Föld felé
irányítja a nyilát,azaz a FIGYELMÉT.

2.-Két szkíta háttal egymásnak,szinte egymásba nőve.
ŐK a valódi TEST-VÉREK.

A fenti "képeket" én így értelmezem.
#238 | Statikus - 2015.05.13. 22:54:27
Kedves Krisi!

Te mindent jól értelmeztél - én egészítettem ki az általad megjelölt női nevet irodalmi adalékokkal, amelyek azért sejtetnek valamit a jelenlegi helyzetünkből.

A szkíta testvérpár pedig itt látható:

https://www.googl...mp;dpr=0.9
#239 | Krisi - 2015.05.14. 00:07:12
Kedves Statikus!

Értem én a FÉLTÉSEDET.
http://idokjelei....eszulodik/

Csak hát a mi dolgunk a JÓ TEREMTÉSE.
Jót teremteni csakis a JÓISTEN segítségével lehet.
A Jóisten SZERETŐ ISTEN,az életet TEREMTŐ ISTEN.
Teremteni pedig csak szeretettel lehet.

Az nagy parlamentben SZERT ülni,JÓ TÖR-VÉNYT HOZNI csakis a szerető Jóisten segítségével lehet.

Az eddig,-25 év alatt- hozott törvények életellenes mivolta ránk -,bennszülött magyarokra- mára nyilvánvalóvá vált.

"...Azért én, lássa, nem panaszlom,
Hogy Káin együtt él velünk.
Kegyelmed gyermekül fogadta,
Bár nem kegyelmed szülte őt
Legyen testvér az istenadta.
Ha őstörzsünkkel összenőtt.
De kikesergem a világba:
Jó szívem hozzá mindhiába,
És velünk él bár egy kenyéren,
Nekem e Káin nem testvérem!
Anyám! E Káin csúf szokásból
Minden dolgomba belegázol.
Játékban utcán, kint a páton
E Káin sohse fogja pártom;
A taligánkat soh'sem huzza,
Mikor meg tolná, visszahúzza,
Zsebemből kicseni a gombot,
Tarisznyámból a kenyeret...
Amit én gyűjtve összehordok,
Ő széjjelszórja, s kinevet;..."
http://www.szitty...age_58.htm

-------és-------

"Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?
Kérdi Laczfi hetykén, csak amúgy félvállra;

De Toldinak a szó szivébe nyilallik,
És olyat döbben rá, hogy kivűl is hallik.

Hm, paraszt én! emígy füstölög magában,
Hát ki volna úr más széles e határban?

Toldi György talán, a rókalelkü bátya,
Ki Lajos királynál fenn a tányért váltja?"

http://magyar-iro.../telso.htm


Akkor fordítsuk meg a "dolgot".

"Száll a madár, ágrul ágra,
Száll az ének, szájrul szájra;
Fű kizöldül ó sirhanton,
Bajnok ébred hősi lanton.

Vadat űzni feljövének
Hős fiai szép Enéhnek:
Hunor s Magor, két dalia,
Két egytestvér, Ménrót fia...."

---és---

"Univerzum törvénye

A szellemi törvények valóságosak,
valóban hatnak,
függetlenül attól,
hogy hiszek-e bennük vagy sem.

Tagadhatom őket, és megpróbálhatok ellenükben létezni, ám ekkor betegség vagy szenvedés formájában korrepetálást kapok a sorstól.

Ám együtt is működhetek velük, harmóniában élhetek ezekkel a szellemi törvényekkel és te...ljes életet élhetek.

A választás a kezemben van."

Honnan?Innen:
http://www.minalu...p;area=430

Na szóval:
A Párt Árt.
De mindenki eldöntheti,a szerető Jóisten törvényei szerint "törvénykezik",vagy
a bosszúálló Rosszisten szerint "törvénykezik".

Választani kell ---kinek-kinek---az EGYÜTT-ÉLÉS alapja MI LEGYEN:

a.) KAIN-ÁBEL testvériség (?)
vagy
b.) HUNOR-MAGOR test-vériség (?)

Az élni és élni hagyni,
szeretőn egymást segíteni?...

...az életet teremtő.....
-mindenki számára nyilvánvalóan-
a b.) opció.

A helyzet már annyira elfajult,hogy nincs mire várni....VÁLASZTANI KELL MINDENKINEK....

Mi legyen az alap:
KÁIN-ÁBEL -i
vagy
HUNOR-MAGOR -i,azaz szkíta alapú.

Választani minden,magát magyarnak nevezőnek KELL.
A választása eredményét tetteiben,szavaiban mérhetjük le.

Most például a "devizában nyilvántartottak "kilakoltatása kapcsán.

A magyarságra nézve rossz törvények megváltoztathatók, a rossz vezetök leválthatók.
A teremtő Isten Rendjét helyre kell állítani azáltal,hogy

kikényszerítjük a parlamenti képviselők a.)-t
vagy
b.)-t ,de válasszanak.
Muszáj....VÁLASZTANI és VÁLASZTATNI.
...szerintem...,mivel már benne vagyunk a falban, nincs hova hátrálni.
#240 | Krisi - 2015.05.14. 00:24:06
Németh László regényeit,írásait fiatal koromban gyakran olvasgattam.Évente akár kettőt-hármat is.
A legnehezebb az Égető Eszter c.regény megemésztése,megértése volt.
Ahhoz nekem is meg kellett érnem.Smile

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum