NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#231 | Renegat - 2015.05.13. 01:39:41
Vid√©kieknek hasznos lehet, √ļt a teljes √∂nell√°t√°shoz - "A talajt senki sem sz√°ntja, √°ssa a term√©szetben, m√©gis terem - Iv√°n konyhakertje"

(Eln√©z√©st mindenkit√Ķl a hirtelen t√©mav√°lt√°s miatt, de ez nekem nagyon tetszett.√Čletszer√Ľ, gyakorlatias, eredm√©nyes.)

utajovobe.eu/images/thumbnails/aivan_eskertje.JPG

http://utajovobe....nyhakertje

http://viridis.hu...alkodasrol

https://krisnaker...mulcsozas/
#232 | Renegat - 2015.05.13. 13:02:05
Ez is magyar vonatkoz√°s√ļ h√≠r.Kihagyhatatlan. Frenetikus l√°tv√°ny √©s teljes√≠tm√©ny a magyar fi√ļkt√≥l!Igaz, itt ragadt k√∂zt√ľk egy Ahmed m√©g a t√∂r√∂k id√Ķkb√Ķl.

"A g√∂d√∂ll√Ķi Fricska t√°ncegy√ľttes lehengerl√Ķ produkci√≥val, n√©gy igennel jutott tov√°bb a Britain's Got Talentben."

http://mno.hu/gru...ot-1285753

https://www.youtu...xwAvxMLXyU

https://www.youtu...%C3%BCttes
#233 | Krisi - 2015.05.13. 16:43:21
Eml√©kezem...az 1960/70-es √©vekben H√°l'Istennek volt sok √∂r√∂m√∂m a magyar n√©pt√°nc √©s n√©pdal √©nekl√©s m√Ľvel√©s√©ben.
A Fricskáról nem tudtam,köszönöm a linkeket.

K√©rhet√ľnk-e t√∂bbet a Teremt√Ķnkt√Ķl,mint:
...Isten,√°ldd meg a magyart;
J√≥ kedvvel,b√Ķs√©ggel.
Ny√ļjts fel√©je V√ČD√ē KART,
ha k√ľzd ELLENS√ČGGEL!...

Vidd h√≠r√©t az J√ď MAGYAROKNAK!!!!

S ha m√°r nosztalgia,akkor n√©zz√ľk a kev√©sb√© sz√©p oldalt is...'90-es √©vek eleje:

"...áll a szívsebészet...és hullanak a betegek...(szerintem:az jó magyarok!...)
...V√°lasz:
...√∂r√ľlj neki, legal√°bb neked kevesebb dolgod van...."
https://www.youtu...auqxzeICDg
1:08:51-t√Ķl k√∂r√ľlbel√ľl...

Isten,√°ldd meg a magyart,
J√≥kedvvel,B√Ķs√©ggel √©s EMBERS√ČGGEL!
Ny√ļjts fel√©je V√ČD√ē KART,ha
K√úZD ELLENS√ČGGEL!!!

...√©s vidd h√≠r√©t az J√ď Magyaroknak...
#234 | Krisi - 2015.05.13. 19:43:13
240.folytat√°sa:
...√ČRDEKs√©relem..."...h√°t az mindig √ļgy volt...,hogy a betegek hal√°l√°n igen j√≥l lehet keresni...h√°t ez a mai finansz√≠roz√°si rendszer egy√©rtelm√Ľen ...olyan ir√°nyba hat,hogy ha a beteg meghal,arra nem kell k√∂lteni,
teh√°t nem ker√ľl p√©nzbe...(...)..."
KB.: 1:18:46-1:20:17
https://www.youtu...auqxzeICDg

Az elm√ļlt 25 √©v alatt sz√°mtalan "√öJ HULL√ĀM" levonult itt,a k√°rp√°t-medencei Magyarorsz√°gban, pl.:
--tan√°r-gyal√°z√°s
--orvos-gyal√°z√°s
--kis és közepes vállalkozók gyalázása
--hit-gyalázás/ezt én a legaljasabbnak tartom,ugyanis a HIT-et szándékosan összekeverték -a gyalázkodók- a vallásossággal,a templomba járással,a kufár-hittel, szektákkal,stb.
√ćgy nem csoda az,ha a delikvens a "tiszta forr√°st" is elker√ľli,ugyanis ez volt a c√©lja a gyal√°zkod√≥knak.
√ögy l√°tom:
a hit nem= az egyh√°z
a hit nem=vall√°soss√°g
a hit nem=templomba j√°r√°s
Hit...hiszek abban,hogy a TEREMT√ē J√ď-nak teremtett.
Hit...hiszek abban,... Teremthetek √ļgy,hogy NE √ĀRTSAK √©s legyen j√≥kedv,b√Ķs√©g,EMBERS√ČG
-----azaz EMBER'S'√ČG----.

De m√°ris itt az "√öJ HULL√ĀM",ugyanis
a KILAKOLTAT√ĀS-ban
benne van a hatalom cinizmusa...

Ideje lenne a fiatalabb nemzedékeknek átvenni a stafétabotot!
AM√ćG M√ČG VAN KIKT√ēL!

Nem ismerem Horv√°thn√© Szal√°gyi Erzs√©betet-csak √≠gy az interneten kereszt√ľl-,√≠m itt a felh√≠v√°sa,kiss√© "modern nyelvezettel":
ERZS√ČBET SZALAGYI - √úZENET A F√ČRFIAKNAK!
F√ČRFIAK!

P√°r db. b√Ľn√∂z√Ķ k√∂zjegyz√Ķ miatt lakoltatnak ki sz√°zezreket Magyarorsz√°gon?

Nincs ebben az orsz√°gban 1000 t√∂k√∂s f√©rfi, aki elmegy a k√∂zjegyz√Ķj√©hez √©s bele merne n√©zni a szem√©be?
√Ėsszefosn√°k magukat! Egy rohadt v√©grehajt√°si z√°rad√©kot nem mern√©nek ki√°ll√≠tani!
L√°togass√°tok m√°r meg √Ķket, vegy√©tek fel vide√≥ra √©s tegy√©tek fel a Facebook-ra a k√©rd√©sekre a v√°laszokat! Bel√Ķletek gazdagodtak meg!! K√∂teles v√°laszolni! Hivatalos szem√©ly!

Kérdések:

1. Maga szerint mennyi a kölcsön összege?
2. Maga szerint mennyit kell havonta fizetnem?
3. Maga szerint √©n l√°ttam az √ĀSZF-et, √úSZ-t √©s a Hirdetm√©nyt?
4. Ha ez a szerz√Ķd√©s tisztess√©gtelen szerz√Ķd√©si felt√©teleket tartalmaz √©s rejtett k√∂lts√©geket, mi alapj√°n foglalta maga k√∂zokiratba?
5. T√©nyleg komolyan gondolja, hogy kiengedj√ľk mag√°t a v√°dlottak padj√°r√≥l?
http://www.civilk...erfiaknak/

Ebben a kiford√≠tott magyar-val√≥s√°gban egyenl√Ķre ennyit m√©g lehet tenni.

Mi,magyarok a Magyarok Isten√©t√Ķl az √©letet teremt√Ķ kult√ļr√°t/√©szj√°r√°st kaptuk.

Min√©k√ľnk semmi k√∂z√ľnk a hal√°lt teremt√Ķ kult√ļr√°hoz,-azaz -
az "innovatív" banki termékhez,
az "innovatív" törvényekhez /még akkor sem,ha arra az "általunk megválasztott" törvényhozók igen gombot nyomtak.

(Szalágyi Erzsébet szerintem ez esetben egy igazi szkíta amazon.
Ismétlem:EZ ESETBEN.
Ugyanis semmi m√°st nem tudok r√Ķla.De nem is akarok tudni.
√Čletet kell TEREMTENI,√©letet kell menteni.)

L√°m,m√°r Balassi B√°lint is err√Ķl √©nekelt anno:

"Embers√©gr√Ķl p√©ld√°t, vit√©zs√©gr√Ķl form√°t mindeneknek √Ķk adnak,
Mid√Ķn, mint j√≥ s√≥lymok, mez√Ķn sz√©llyel j√°r√≥k, vagdalkoznak, futtatnak."

Kiemelném (!!):

"Embers√©gr√Ķl p√©ld√°t, vit√©zs√©gr√Ķl form√°t mindeneknek √Ķk adnak,"
http://magyar-iro...ssi/61.htm
#235 | Krisi - 2015.05.13. 21:13:27
R√≠mel-e a Balassi-vers a MI HIMNUSZUNK els√Ķ n√©gy sor√°ra?
Szerintem igen.Mert-kissé megtoldva-:

Isten,√°ldd meg a magyart;
J√≥kedvvel,b√Ķs√©ggel, EMBER'S'√ČGGEL,
Ny√ļjts fel√©je v√©d√Ķ kart,
ha k√ľzd ellens√©ggel.

Van-e s√≠r√°s-r√≠v√°s az j√≥ magyar vit√©zek r√©sz√©r√Ķl?
Nincs.Tudják mi a dolguk,és teszik.HITÜK szerint.

"1 Vitézek, mi lehet ez széles föld felett szebb dolog az végeknél?
Holott kikeletkor az sok szép madár szól, kivel ember ugyan él;
Mez√Ķ j√≥ illatot, az √©g sz√©p harmatot √°d, ki kedves mindenn√©l.

2 Ellenség hírére vitézeknek szíve gyakorta ott felbuzdul,
S√Ķt azon k√≠v√ľl is, csak j√≥ kedv√©b√Ķl is vit√©z pr√≥b√°lni indul,
Holott sebesedik, öl, fog, vitézkedik, homlokán vér lecsordul.

3 Veres zászlók alatt lobogós kopiát vitézek ott viselik,
Roppant sereg el√Ķtt t√°vol az s√≠k mez√Ķt sz√©llyel nyargalj√°k, n√©zik;
Az párduckápákkal, fényes sisakokkal, forgókkal szép mindenik.

4 Jó szerecsen lovak alattok ugrálnak, hogyha trombita riadt,
Köztök ki strázsát áll, ki lováról leszáll, nyugszik reggel, hol virradt,
Mid√Ķn √©jten √©jjel csatavisel√©ssel mindenik lankadt s f√°radt.

5 Az j√≥ h√≠r√©rt-n√©v√©rt s az sz√©p tisztess√©g√©rt √Ķk mindent h√°tra hadnak,
Embers√©gr√Ķl p√©ld√°t, vit√©zs√©gr√Ķl form√°t mindeneknek √Ķk adnak,
Mid√Ķn, mint j√≥ s√≥lymok, mez√Ķn sz√©llyel j√°r√≥k, vagdalkoznak, futtatnak."
........
A teremt√©s sok munk√°val j√°r √©s sok neh√©zs√©ggel.Ez igaz.A k√ľzdelem is azzal j√°r.Ez is igaz.
De....Tuloknál fent vagyon írva
ISTEN..............HAZA.............CSAL√ĀD
H√°t akkor?
Vitézek, mi lehet ez széles föld felett szebb dolog az végeknél?

Bocsánat,de én így látom az általam "megéltek" alapján.
#236 | Statikus - 2015.05.13. 22:07:21
Krisi!

1000 t√∂k√∂s f√©rfir√Ķl nem tudok, de t√∂k√∂s ezer f√©rfi biztosan van m√©g a magyarokt√≥l lassan ki√ľr√ľl√Ķ agyonszabdalt haz√°nkban.

Nagyon megfogott a 240. √©s 241. √≠r√°sod, vagyis 1001.-nek jelentkezem (b√°r nem egy pozit√≠v tartalm√ļ √©vsz√°m - ha igaz a 300 √©v mesters√©ges betold√°s, mert akkor 1001-ben halt ki az √Ārp√°d-h√°z - kb...).

H√Ķs asszony Horv√°thn√© Szil√°gyi Erzs√©bet! Valaki vigy√°zzon r√°, mert a nev√©ben k√©t olyan trag√©dia is lakik, melyeket m√©lt√°n dics√Ķ√≠tett irodalmunk nagy alakjai r√≥ttak fel a j√∂vend√Ķnek.

1.) Németh László: Horváthné meghal (ezzel a novellával "robbant" be Németh László a magyar irodalmi életbe) > http://www.lelkit...eghal.html

2.) Arany J√°nos: M√°ty√°s anyja (M√≠g nagy kir√°lyunk sz√ľl√Ķanyja f√©ltve fi√°t, √≥vta √Ķt a k√∂lt√Ķ verse szerint, ezzel szemben a saj√°t feles√©g√©t√Ķl kapott m√©rget, ami Kh√°ron ladikj√°ra l√∂kte.)

http://magyar-iro...atyany.htm

http://tortenelem...ramvolgyi/

Vészkiáltás József Attilával

Vigy√°zzatok: valami titok √ļszik az √°rral,
ahogy hanggal terjed a szó, bomlás a halállal -
a Duna alatt halszik a tét...

Vigyázzatok: valami titán rázza a földet,
ahogy b√∂g√∂ly a v√©n bivalyb√Ķrt, √°gy√ļt a t√∂ltet -
nem √©n d√ľb√∂rg√∂k, a f√∂ld ki√°lt...

Vigy√°zzatok: valaki felh√Ķt szaggat az √©gr√Ķl,
ahogy az √Ķr√ľlt t√©pi a haj√°t szenved√©lyb√Ķl -
és ringat halott csobogással....

2013.06.06. Csorba Tibor
#237 | Krisi - 2015.05.13. 22:45:40
Statikus!
A "v√°laszhoz" sz√ľks√©gem lenne Hegel vagy m√°s valaki seg√≠ts√©g√©re.
Van két szkíta test-vér kép.Aki teheti,kérem:tegye ki ide a honlapra.Köszönöm.

1.-K√©t szk√≠ta h√°ttal egym√°snak d√Ķlve,
egyik az √Čg fel√©,
míg a másik a Föld felé
ir√°ny√≠tja a nyil√°t,azaz a FIGYELM√ČT.

2.-K√©t szk√≠ta h√°ttal egym√°snak,szinte egym√°sba n√Ķve.
√ēK a val√≥di TEST-V√ČREK.

A fenti "képeket" én így értelmezem.
#238 | Statikus - 2015.05.13. 22:54:27
Kedves Krisi!

Te mindent j√≥l √©rtelmezt√©l - √©n eg√©sz√≠tettem ki az √°ltalad megjel√∂lt n√Ķi nevet irodalmi adal√©kokkal, amelyek az√©rt sejtetnek valamit a jelenlegi helyzet√ľnkb√Ķl.

A szkíta testvérpár pedig itt látható:

https://www.googl...mp;dpr=0.9
#239 | Krisi - 2015.05.14. 00:07:12
Kedves Statikus!

√Črtem √©n a F√ČLT√ČSEDET.
http://idokjelei....eszulodik/

Csak h√°t a mi dolgunk a J√ď TEREMT√ČSE.
J√≥t teremteni csakis a J√ďISTEN seg√≠ts√©g√©vel lehet.
A J√≥isten SZERET√ē ISTEN,az √©letet TEREMT√ē ISTEN.
Teremteni pedig csak szeretettel lehet.

Az nagy parlamentben SZERT √ľlni,J√ď T√ĖR-V√ČNYT HOZNI csakis a szeret√Ķ J√≥isten seg√≠ts√©g√©vel lehet.

Az eddig,-25 √©v alatt- hozott t√∂rv√©nyek √©letellenes mivolta r√°nk -,bennsz√ľl√∂tt magyarokra- m√°ra nyilv√°nval√≥v√° v√°lt.

"...Azért én, lássa, nem panaszlom,
Hogy K√°in egy√ľtt √©l vel√ľnk.
Kegyelmed gyermek√ľl fogadta,
B√°r nem kegyelmed sz√ľlte √Ķt
Legyen testvér az istenadta.
Ha √Ķst√∂rzs√ľnkkel √∂sszen√Ķtt.
De kikesergem a vil√°gba:
Jó szívem hozzá mindhiába,
√Čs vel√ľnk √©l b√°r egy keny√©ren,
Nekem e Káin nem testvérem!
Any√°m! E K√°in cs√ļf szok√°sb√≥l
Minden dolgomba beleg√°zol.
Játékban utcán, kint a páton
E K√°in sohse fogja p√°rtom;
A talig√°nkat soh'sem huzza,
Mikor meg toln√°, visszah√ļzza,
Zsebemb√Ķl kicseni a gombot,
Tarisznyámból a kenyeret...
Amit √©n gy√Ľjtve √∂sszehordok,
√ē sz√©jjelsz√≥rja, s kinevet;..."
http://www.szitty...age_58.htm

-------és-------

"H√©, paraszt! melyik √ļt megyen itt Bud√°ra?
K√©rdi Laczfi hetyk√©n, csak am√ļgy f√©lv√°llra;

De Toldinak a szó szivébe nyilallik,
√Čs olyat d√∂bben r√°, hogy kiv√Ľl is hallik.

Hm, paraszt √©n! em√≠gy f√ľst√∂l√∂g mag√°ban,
H√°t ki volna √ļr m√°s sz√©les e hat√°rban?

Toldi Gy√∂rgy tal√°n, a r√≥kalelk√ľ b√°tya,
Ki Lajos királynál fenn a tányért váltja?"

http://magyar-iro.../telso.htm


Akkor fordítsuk meg a "dolgot".

"Sz√°ll a mad√°r, √°grul √°gra,
Száll az ének, szájrul szájra;
F√Ľ kiz√∂ld√ľl √≥ sirhanton,
Bajnok √©bred h√Ķsi lanton.

Vadat √Ľzni felj√∂v√©nek
H√Ķs fiai sz√©p En√©hnek:
Hunor s Magor, két dalia,
Két egytestvér, Ménrót fia...."

---és---

"Univerzum törvénye

A szellemi törvények valóságosak,
valóban hatnak,
f√ľggetlen√ľl att√≥l,
hogy hiszek-e benn√ľk vagy sem.

Tagadhatom √Ķket, √©s megpr√≥b√°lhatok ellen√ľkben l√©tezni, √°m ekkor betegs√©g vagy szenved√©s form√°j√°ban korrepet√°l√°st kapok a sorst√≥l.

√Ām egy√ľtt is m√Ľk√∂dhetek vel√ľk, harm√≥ni√°ban √©lhetek ezekkel a szellemi t√∂rv√©nyekkel √©s te...ljes √©letet √©lhetek.

A v√°laszt√°s a kezemben van."

Honnan?Innen:
http://www.minalu...p;area=430

Na szóval:
A P√°rt √Ārt.
De mindenki eld√∂ntheti,a szeret√Ķ J√≥isten t√∂rv√©nyei szerint "t√∂rv√©nykezik",vagy
a bossz√ļ√°ll√≥ Rosszisten szerint "t√∂rv√©nykezik".

V√°lasztani kell ---kinek-kinek---az EGY√úTT-√ČL√ČS alapja MI LEGYEN:

a.) KAIN-√ĀBEL testv√©ris√©g (?)
vagy
b.) HUNOR-MAGOR test-vériség (?)

Az élni és élni hagyni,
szeret√Ķn egym√°st seg√≠teni?...

...az √©letet teremt√Ķ.....
-mindenki számára nyilvánvalóan-
a b.) opció.

A helyzet m√°r annyira elfajult,hogy nincs mire v√°rni....V√ĀLASZTANI KELL MINDENKINEK....

Mi legyen az alap:
K√ĀIN-√ĀBEL -i
vagy
HUNOR-MAGOR -i,azaz szk√≠ta alap√ļ.

V√°lasztani minden,mag√°t magyarnak nevez√Ķnek KELL.
A v√°laszt√°sa eredm√©ny√©t tetteiben,szavaiban m√©rhetj√ľk le.

Most például a "devizában nyilvántartottak "kilakoltatása kapcsán.

A magyarságra nézve rossz törvények megváltoztathatók, a rossz vezetök leválthatók.
A teremt√Ķ Isten Rendj√©t helyre kell √°ll√≠tani az√°ltal,hogy

kik√©nyszer√≠tj√ľk a parlamenti k√©pvisel√Ķk a.)-t
vagy
b.)-t ,de v√°lasszanak.
Musz√°j....V√ĀLASZTANI √©s V√ĀLASZTATNI.
...szerintem...,mivel m√°r benne vagyunk a falban, nincs hova h√°tr√°lni.
#240 | Krisi - 2015.05.14. 00:24:06
N√©meth L√°szl√≥ reg√©nyeit,√≠r√°sait fiatal koromban gyakran olvasgattam.√Čvente ak√°r kett√Ķt-h√°rmat is.
A legnehezebb az √Čget√Ķ Eszter c.reg√©ny megem√©szt√©se,meg√©rt√©se volt.
Ahhoz nekem is meg kellett érnem.Smile

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum