NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#241 | Krisi - 2015.05.14. 00:45:40
A többségi nemzet,saját országában mind-mind eldöntheti,milyen alapon akar építkezni:
a.) K√ĀIN-√ĀBEL testv√©ris√©g-in
...................avagy................
b.) HUNOR-MAGOR test-vériség -in.

M√°s:
A mai √ĀKTV k√ľl√∂n√∂sen √©s aktu√°lisan J√ď volt.K√∂sz√∂n√∂m a K.Tam√°s√©knak,valamint a betelefon√°l√≥knak!

PERT NYERT KISHANTOS! - Kub√≠nyi Tam√°s Cenz√ļra n√©lk√ľl! - √ĀKTV 150513
https://www.youtu...XowPehgVks
#242 | Statikus - 2015.05.14. 07:59:25
Valahogy így (is) lehet ez:

Sajátos vélemény
Annak a bizonyos szimbolikus piramisnak a cs√ļcs√°n egy l√°thatatlan, ford√≠tott √°ll√°s√ļ piramis helyezkedik el - nevezz√ľk ezt √Čgi Hatalmass√°gnak. Ha ezt k√©pies√≠teni szeretn√©nk, gondoljunk a hely√©be egy hierarchikus transzcendens hatalmi fel√©p√≠tm√©nyt, vagy (√©s ink√°bCool egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli, az ismert emberi civiliz√°ci√≥n√°l hatv√°nyozottan fejlettebb technik√°val rendelkez√Ķ kozmoszlak√≥ er√Ķt. Teh√°t l√©nyeg√©ben arra c√©lzok, hogy a c√≠mben feltett k√©rd√©s t√°rgyal√°si k√∂rnyezet√©t kiterjesztett √©rtelemben kellene felfogni. A f√∂ldi hatalmass√°gok a cs√ļccsal felfel√© √°ll√≥ piramis tetej√©n is csak v√©grehajt√≥k, beavatottak. K√©rd√©s, hogy mi a c√©l, ha az eg√©sz emberi t√∂rt√©nelem ezek szerint ny√≠legyenesen a mai √°llapotokhoz vezetett, ir√°ny√≠tott form√°ban?
V√©lem√©nyem szerint a F√∂ld√∂n, mint az egyik lakhat√≥ bolyg√≥n a Vil√°gegyetemben, egyszerre k√©t agyi szoftverrel "ell√°tott" tudatos emberi l√©nyt√≠pust √°gyaztak be az √©l√Ķvil√°gba -; akik testileg az alkalmazkod√°s k√©pess√©g√©vel azonos szinten rendelkeztek.
A k√©t "program" k√∂z√∂tti k√ľl√∂nbs√©get ak√°r n√©pmesei szinten is ki lehet fejezni: "j√≥" embert √©s "rossz" embert programoztak be, kezdetben √Ād√°m-√Čva "m√Ľvelts√©gi"alapszinten (az alm√°r√≥l m√°r tudt√°k, hogy ehet√Ķ √©s le is szak√≠tott√°k, hogy √©hen ne haljanak).
Az eg√©sz emberi t√∂rt√©nelem l√©nyeg√©ben e k√©t alapprogram egym√°ssal szembeni folytat√≥lagos harc√°nak a fizikai val√≥s√°gban val√≥ megtestes√ľl√©se: munk√°ban, tal√°lm√°nyokban, tudom√°nyban, alkot√°sokban √©s rombol√°sban. A k√©t szoftver a permanens k√ľzdelem k√∂zepette folyamatos √∂n√©p√≠t√©sen esett √°t, ami az emberi agy kimondhatatlanul finom strukt√ļr√°j√°hoz vezetett. V√©gt√©re is egy kezdetleges szerves alapidegrendszer a k√ľzdelemben a f√∂ldi anyagi vil√°g legfejlettebb, legbonyolultabb komplexit√°ss√° √©p√≠tette √∂nmag√°t (illetve k√©nyszer√≠tette a "m√°sikat" azz√° v√°lni).
K√∂zeled√ľnk a v√©gj√°t√©khoz - tal√°n az lesz a "t√∂rt√©net" v√©ge, hogy a l√°thatatlan feljebbval√≥ hatalom el fogja d√∂nteni, melyik program jutott el a v√©gs√Ķ szervezetts√©gig egy adott koponya√ľreg m√©ret√©n bel√ľl - azt fogja kiv√°lasztani √©s elterjeszteni a vil√°gegyetem lakhat√≥ bolyg√≥in. Itt k√∂vetkezik a legfontosabb k√©rd√©s: csak a strukt√ļra h√°l√≥zati t√∂k√©letess√©ge a kiv√°laszt√°s legf√Ķbb szempontja, vagy figyelembe v√©telre ker√ľl a f√∂ldi √©rtelemben "etik√°nak" nevezett magatart√°si tulajdons√°g is- ne csak okos l√©gy, ne csak hasznot hajts √©s hajtass, hanem legyen benned szeretet az eg√©sz vil√°gmindens√©g ir√°nt!
√Čn √ļgy √©rzem, hogy ez ut√≥bbi d√∂nt√Ķ √©rv lesz a kiv√°laszt√°sban! Teh√°t az Armageddon, a megidd√≥i csata a "j√≥" gy√Ķzelm√©vel v√©gz√Ķdik √©s megtelnek a lakhat√≥ bolyg√≥k √©rtelmes, √∂nmagukat, l√©nyt√°rsaikat √©s a teljes szerves √©s szervetlen anyagi vil√°got szeretettel magukhoz √∂lel√Ķ (ez√°ltal gondozott √©s fenntarthat√≥ kozmoszra vigy√°z√≥) emberi l√©nyekkel - ak√°r ezernyi alakzatban √©s fizikai testben....

K√∂sz√∂n√∂m a lehet√Ķs√©get, hogy mindezt elmondhattam, megoszthattam m√°sokkal. Ha valaki √ļgy √©rzi, hogy az √°ltalam felvetett gondolat m√©g tov√°bb csiszolhat√≥, m√©g √©rthet√Ķbb√© tehet√Ķ, √ļgy szabadon rendelkezzen vele - √©n is szeretn√©k m√°sokt√≥l okosodni √©s term√©szetesen a majdani "j√≥" kiv√°lasztottak k√∂z√© jutni (nem magam√©rt - az eg√©sz vil√°gmindens√©g√©rt)!
Csorba Tibor építész-statikus, Békéscsaba
#243 | Seraf - 2015.05.14. 09:50:56
Tibi .

Nagyon érdekesre sikeredett a hsz : Amolyan univerzumos / egyetemes lett ; Meg egy ki -
csit utopisztikus - M√°r az is fantasztikus, illetve 'elegend√Ķ lenne' a t√∂bbs√©g r√©sz√©re, ha a
Földet olyan emberek laknák, amilyeneket említettél .... Hírek szerint a pufókák már bené -
pes√≠tettek mindent { Nem csak a Marson van √Ľrb√°zisuk, hanem a Hold t√ļls√≥ oldal√°n is, √©s
ha igaz a h√≠r -*mint az el√Ķbbiek*-, akkor m√°r Obam√°ra is azok vigy√°znak a Feh√©r H√°zban }
#244 | Krisi - 2015.05.14. 11:37:14
Kedves Statikus!

A tudom√°nynak nevezett valami alapkutat√°sai val√≥ban a fel√© mutatnak,mit √©rthet√Ķen megfogalmazt√°l.
Ahhoz,hogy az emberi agy-nak,emberi sz√≠v-nek nevezett "valami" kell√Ķ min√Ķs√©g√Ľ strukt√ļr√°val (huzaloz√°ssal) rendelkezzen...sz√≥val...ahhoz min√Ķs√©gi t√°pl√°lts√°ga kell legyen.
Egyenl√Ķre m√©g a tubusb√≥l t√°pl√°lkoz√°s m√≥dszer√©r√Ķl nem hallottam.
Annyit azonban tiszt√°n l√°tok:a probl√©m√°inkat--kinek-kinek milyen ad√≥dik--senki sem oldja meg helyett√ľnk.
Egy tudom√°nyos alapkutat√°ssal foglalkoz√≥,f√∂ldi testbe k√©nyszer√≠tett kutat√≥ szint√©n kell t√°pl√°lja test√©t-agy√°t- min√Ķs√©gi t√°pl√°l√©kkal,k√ľl√∂nben nem tud m√Ľk√∂dni az √∂v√© sem.
A kérdésem csak az:
--mi√©rt √©s kik vonj√°k meg ugyanezt a lehet√Ķs√©get,vagyis az alapsz√ľks√©gleteket m√°s,keve√©sb√© strukt√ļr√°lt aggyal rendelkez√Ķ f√∂ldi haland√≥kt√≥l?
Eseteleg ez lenne a KIV√ĀLASZT√ďD√ĀS ,mint univerz√°lis alapelv?

Az √°ltalad felvetett saj√°tos (√©s tal√°n val√≥ban most form√°l√≥d√≥) VIL√ĀGK√ČP kapcs√°n ugyanazon √©szrev√©teleim vannak,mint Serafnak.

Másképp fogalmazva:
bizony, M√ČG MINDIG igaz az,--ebben a f√∂ldi val√≥s√°gban--ETETNI is kell a BIRK√ĀT,ha ny√≠rni szeretn√©k √ēket a j√∂v√Ķk√©p kutat√≥k.

(A felv√°zolt gondolataidat nem elvetve ,de √≠gy l√°tom...ha egy n√Ķ megsz√ľli az ut√≥dot,azt t√°pl√°lni,gondozni,felnevelni kell.Esetleg...m√°r akkor √©s ott eld√∂ntik a feljebbval√≥k,kik a kiszelekt√°land√≥k...mint most is a kemtr√©l,haarp,olt√°sok,gladi√≥s stb. eszk√∂z√∂ket alkalmaz√≥,piramis-cs√ļcshoz k√∂zelebb l√©v√Ķk teszik?

Ments√©gemre csak az szolg√°lhat,egyenl√Ķre m√©g nekem is t√°pl√°lni kell a testem b√∂rt√∂n√©t,miel√Ķtt az agyam finomabb huzaloz√°s√ļv√° v√°ln√©k.

Az √ļgynevezett" magyar √©rtelmis√©g" √≠gy se, √©s √ļgy se √ļszhatja meg a sz√°mad√°st ,ha annak elj√∂n az ideje.
A TEREMT√ē a nagyobb t√°lentumhoz nagyobb felel√Ķss√©get is adott.
√ćgy, ha tehetik √©s akaratuk is van hozz√°, m√©g jav√≠thatnak az esem√©nyek menet√©n.
Mindannyiunk okul√°s√°ra.

(ui.:√ēszinte elismer√©sem azon kev√©s b√°traknak,akik fel mert√©k v√°llalni a diagn√≥zis fel√°ll√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©ges emp√≠rikus vizsg√°l√≥d√°st,majd a k√∂vetkeztet√©sek levon√°s√°t is.)
#245 | Statikus - 2015.05.14. 12:50:53
1.) Az √≠r√°stud√≥k √°rul√°sa nem hagyhat√≥ felel√Ķss√©gre von√°s n√©lk√ľl.

Ld.:

BABITS MIH√ĀLY
http://mek.oszk.h...5048/html/

Julien Benda és az írástudók árulása
http://neokon.blo...ok_arulasa

2.) A magyar politika az évszázadok alatt ciklikusan ugyan abba a folyóba lép, ha akar, ha nem.

Ld.:
SIMONFFY Andr√°s

KOMPORSZ√ĀG KATON√ĀI
Történelmi kollázsregény

http://legeza.osz...rec=li1934

3.) Kérdés: a jelenlegi álnemzeti politikum mely tagjában ébred fel a valódi nemzeti elkötelezettség? A miniszterelnök esetében egy hangyányi esélyt látok erre - olyan kanyarokat tesz, amiket a programozói sem igen tudnak követni.

J√≥, ismerj√ľk a k√©t h√°bor√ļ k√∂z√∂tti K√°llay-f√©le hintapolitik√°t √©s a k√∂vetkezm√©nyeit is.

Kállay Miklós hintapolitikája
http://tananyag.n...politikaja

Most tal√°n annyiban m√°s a helyzet, hogy az elj√∂vend√Ķt alaposabban √©s "mesterien" megtervezte az illumin√°t - Orb√°n hint√°j√°t √Ķk ringatj√°k. K√©rd√©s, hogy az ingakit√©r√©st tudja-e szab√°lyozni, vagy kirep√ľl bel√Ķle?

Ha karjuk, ha nem, mi √∂ssze lesz√ľnk rakva, ahogy sz√©tszed√©s el√Ķtt kin√©zt√ľnk -de hogy kik lakj√°k be a K√°rp√°t-medenc√©t, az a f√Ķ k√©rd√©s. Kezdetben "√Ķk", de innen is ki lehet "sz√ľlni" √Ķket, csak szeresse a magyar a magyart √©s hozzuk rendbe a hormonh√°ztart√°sunkat - lelkileg is. Ha csak n√©h√°ny szem igazi mag marad a g√©nbankban, abb√≥l is el lehet indulni - de ne b√≠zzuk br√≥kerekre a kulcs√°t.
#246 | Krisi - 2015.05.14. 13:16:24
"Most tal√°n annyiban m√°s a helyzet, hogy az elj√∂vend√Ķt alaposabban √©s "mesterien" megtervezte az illumin√°t - Orb√°n hint√°j√°t √Ķk ringatj√°k. K√©rd√©s, hogy az ingakit√©r√©st tudja-e szab√°lyozni, vagy kirep√ľl bel√Ķle?"

L√°tod Statikus,az internet ma m√°r ezt is lehet√Ķv√© teszi.M√ļltid√©z√©s:
"A Budapestre √©rkezett walesi hercegi p√°r koszor√ļt helyezett el a Magyar H√Ķs√∂k eml√©km√Ľv√©n√©l, a H√Ķs√∂k ter√©n. A kegyeletes cerem√≥ni√°ra f√Ķv√°rosiak ezrei gy√Ľltek √∂ssze. A t√©rr√Ķl a Parlamentbe vezetett K√°roly tr√≥n√∂r√∂k√∂s √©s Diana hercegn√Ķ √ļtja. A hercegi p√°r els√Ķk√©nt vend√©gl√°t√≥j√°val, G√∂ncz √Ārp√°ddal, a Magyar K√∂zt√°rsas√°g ideiglenes eln√∂k√©vel folytatott eszmecser√©t, majd N√©meth Mikl√≥s √ľgyvezet√Ķ korm√°nyf√Ķvel tal√°lkozott. K√°roly herceg ezut√°n Antall J√≥zsef kijel√∂lt korm√°nyf√Ķvel t√°rgyalt az Orsz√°gh√°z deleg√°ci√≥s term√©ben"
http://inforadio....hir-722015

Az√≥ta a hercegi p√°rr√≥l is kider√ľlt egy's m√°s.Sz√≥val,√Ķk sem t√∂k√©letesek,mint ahogyan a parlament√ľnk t√∂rv√©nyhoz√≥i sem.S sajnos,mi magunk sem.

Sz√≥val,√ļgy n√©z ki:MI,akik ITT √©s MOST ezen a gy√∂ny√∂r√Ľ bolyg√≥n √©l√ľnk,mi mindannyian esend√Ķ EMBER-ANYAGB√ďL vagyunk gy√ļrva.
A k√©rd√©s sz√°momra csak annyi,vajon a magasabb l√©pcs√Ķre h√°g√≥ kit√Ķl-mit√Ķl sz√°rmaztatja PALL√ďSJOG√ĀT ?
Saját magától?
Azoktól,akik kiválasztották?

A t√∂rv√©nyeket emberanyagb√≥l gy√ļrtak hozz√°k/hozt√°k.√ćly m√≥don v√°ltoztatni is lehet azokon amennyiben azok az ember alkotta jogszab√°lyok √ČLETELLENESEK.

A többivel egyetértek.
(ui.:√Čpp most olvasom-micsoda v√©letlen(!)-Eml√©kez√©sek-K√°llay Mikl√≥s-Magyarorsz√°g minisztereln√∂ke voltam 1942-1944-Eur√≥pa K√∂nyvkiad√≥ Budapest,2012)
#247 | Statikus - 2015.05.14. 13:30:54
Volt is változás a brit uralkodói család és Magyarország közötti (v)iszony vonatkozásában, és nem is. Diana persze már nem tudna eljönni - a vén Mamarazzi gondoskodott róla...

Mint ahogy arr√≥l is, hogy ha megrendelsz a Magyar √Čremkibocs√°t√≥ Int√©zet Kft.-t√Ķl egy bizonyos √©rm√©t - "Budapesti Orsz√°gh√°z - Magyarorsz√°g", akkor csod√°latos Parlament√ľnk alatt a v√©n boszi rejt√Ķzik, m√≠g meg nem ford√≠tod a kerek hazugs√°got.

Val√≥sz√≠n√Ľleg az igazs√°g az √©rem harmadik oldal√°n tekeredik...

Budapesti Orsz√°gh√°z

Haz√°nk egyik legk√ľl√∂nlegesebb √©p√≠tm√©nye

https://www.eremk...dapesterme
#248 | Statikus - 2015.05.14. 13:39:00
Egy t√Ķlem id√Ķsebb, tapasztaltabb √©s √≠r√≥i v√©n√°val kiss√© alaposabban meg√°ldott f√∂ldink v√©lem√©ny√©re √°ltal√°ban adok.

Most azt mondja, hogy Orb√°n kiesik a hint√°b√≥l - val√≥sz√≠n√Ľleg t√ļl √©lesek voltak a kanyarok, amiket l√©trehoz√≥juk szeme l√°tt√°ra elk√∂vetett.

J√∂n a Jobbik, hogy j√∂hessen az EU-csend√Ķrs√©g?

V√©g√ľl is a dolgok √∂sszef√ľggnek: a p√°pa elismerte Palesztin√°t, teh√°t beindul a h√ļsdar√°l√≥ - a b√∂ll√©rek √ļtra k√©szen v√°rakoznak - az √ļj Gertrudisnak sem felel meg az √ļj Or b√°n..(Ez Tibor-c pimasza lett volna..).

Patk√°nyok
K√∂zz√©t√©ve 2015. m√°jus 14. cs√ľt√∂rt√∂k | Szerz√Ķ: Tibor b√°'
Tibor b√°’ online

http://www.antalf...u/?p=16695
#249 | Krisi - 2015.05.14. 14:49:34
√Črdekes a 254./255. hsz.
Ehhez √©n nem √©rtek (,√©rdekem sem f√Ľz√Ķdik hozz√°) ,legfeljebb csak ennyit tudok hozz√°tenni:

1.-"Ne zavard köreimet, a kocka el van vetve, és mégis mozog a föld, pedig a pénznek nincsen szaga."...
http://www.mixonl...x?id=36762

2.-http://www.gyerekdal.hu/dal/tekeredik-a-kigyo

Valami oknál fogva a 2. link kattintásra nem akar énekelni.
Pedig dalban mondva el,sokkal jobban hangzik...akkor n√©zz√ľk √≠gy:
https://www.youtu...46SGaYSICo

3.-Mint gyermek,én ezt hallgattam...

Csim-Bum cirkusz -Bilicsi Tivadar-anno 1953 (archiv)
https://www.youtu...wasmJPfmLI

4.-és 1990 óta ugyanez folytatódik,...immár a fogyasztóvá zombisodott "modern" nemzedékeknek tálaltan...
Ismer√Ķs arcok: Magyar cirkusz /Wass Albert/
https://www.youtu...cV4tXRy0SM

Szöveg a videó alatt,ha egyáltalán kíváncsi rá a "modern" és "okos" magyar...


S.O.S.-azaz,mentsétek meg lelkeinket...legalább a gyermekekét...
folytat√°s al√°bb.
#250 | Krisi - 2015.05.14. 16:02:14
Siker√ľlt!Hurr√°!

A linket bem√°soltam a c√≠msorba √©s l√Ķn gyemekdal...√öjra hallgat√°s c√©lj√°b√≥l katt a friss√≠t√©sre...

...szóval akkor mit is énekel a gyermek...?
,ha a "gyermekdalok" tudj√°k "zenekar" n√©lk√ľl is
, akkor vissza kell térni a Kodály Z. és a Bartók B. ajánlotta "tiszta forráshoz".
Elk√©pzelhet√Ķ,az jobban csillap√≠tja az emberanyagb√≥l val√≥ ember szomj√°t, √©s tal√°n eg√©szs√©gesebbek lesznek a k√∂vetkez√Ķ nemzed√©kek is...

Biztosan tudom:a b√∂lcsek k√∂v√©t nem n√°lam tette let√©tbe a TEREMT√ē;
abban is biztos vagyok,hogy a piramis fels√Ķbb fokain √°ll√≥kn√°l sincs let√©tbe helyezve.
A TEREMT√ē ilyet nem tesz.
A TEREMT√ē √©letet teremt,nem pedig "mintha √©letet", azaz hal√°lt.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum