Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#241 | Krisi - 2015.05.14. 00:45:40
A többségi nemzet,saját országában mind-mind eldöntheti,milyen alapon akar építkezni:
a.) KÁIN-ÁBEL testvériség-in
...................avagy................
b.) HUNOR-MAGOR test-vériség -in.

Más:
A mai ÁKTV különösen és aktuálisan JÓ volt.Köszönöm a K.Tamáséknak,valamint a betelefonálóknak!

PERT NYERT KISHANTOS! - Kubínyi Tamás Cenzúra nélkül! - ÁKTV 150513
https://www.youtu...XowPehgVks
#242 | Statikus - 2015.05.14. 07:59:25
Valahogy így (is) lehet ez:

Sajátos vélemény
Annak a bizonyos szimbolikus piramisnak a csúcsán egy láthatatlan, fordított állású piramis helyezkedik el - nevezzük ezt Égi Hatalmasságnak. Ha ezt képiesíteni szeretnénk, gondoljunk a helyébe egy hierarchikus transzcendens hatalmi felépítményt, vagy (és inkábCool egy földönkívüli, az ismert emberi civilizációnál hatványozottan fejlettebb technikával rendelkező kozmoszlakó erőt. Tehát lényegében arra célzok, hogy a címben feltett kérdés tárgyalási környezetét kiterjesztett értelemben kellene felfogni. A földi hatalmasságok a csúccsal felfelé álló piramis tetején is csak végrehajtók, beavatottak. Kérdés, hogy mi a cél, ha az egész emberi történelem ezek szerint nyílegyenesen a mai állapotokhoz vezetett, irányított formában?
Véleményem szerint a Földön, mint az egyik lakható bolygón a Világegyetemben, egyszerre két agyi szoftverrel "ellátott" tudatos emberi lénytípust ágyaztak be az élővilágba -; akik testileg az alkalmazkodás képességével azonos szinten rendelkeztek.
A két "program" közötti különbséget akár népmesei szinten is ki lehet fejezni: "jó" embert és "rossz" embert programoztak be, kezdetben Ádám-Éva "műveltségi"alapszinten (az almáról már tudták, hogy ehető és le is szakították, hogy éhen ne haljanak).
Az egész emberi történelem lényegében e két alapprogram egymással szembeni folytatólagos harcának a fizikai valóságban való megtestesülése: munkában, találmányokban, tudományban, alkotásokban és rombolásban. A két szoftver a permanens küzdelem közepette folyamatos önépítésen esett át, ami az emberi agy kimondhatatlanul finom struktúrájához vezetett. Végtére is egy kezdetleges szerves alapidegrendszer a küzdelemben a földi anyagi világ legfejlettebb, legbonyolultabb komplexitássá építette önmagát (illetve kényszerítette a "másikat" azzá válni).
Közeledünk a végjátékhoz - talán az lesz a "történet" vége, hogy a láthatatlan feljebbvaló hatalom el fogja dönteni, melyik program jutott el a végső szervezettségig egy adott koponyaüreg méretén belül - azt fogja kiválasztani és elterjeszteni a világegyetem lakható bolygóin. Itt következik a legfontosabb kérdés: csak a struktúra hálózati tökéletessége a kiválasztás legfőbb szempontja, vagy figyelembe vételre kerül a földi értelemben "etikának" nevezett magatartási tulajdonság is- ne csak okos légy, ne csak hasznot hajts és hajtass, hanem legyen benned szeretet az egész világmindenség iránt!
Én úgy érzem, hogy ez utóbbi döntő érv lesz a kiválasztásban! Tehát az Armageddon, a megiddói csata a "jó" győzelmével végződik és megtelnek a lakható bolygók értelmes, önmagukat, lénytársaikat és a teljes szerves és szervetlen anyagi világot szeretettel magukhoz ölelő (ezáltal gondozott és fenntartható kozmoszra vigyázó) emberi lényekkel - akár ezernyi alakzatban és fizikai testben....

Köszönöm a lehetőséget, hogy mindezt elmondhattam, megoszthattam másokkal. Ha valaki úgy érzi, hogy az általam felvetett gondolat még tovább csiszolható, még érthetőbbé tehető, úgy szabadon rendelkezzen vele - én is szeretnék másoktól okosodni és természetesen a majdani "jó" kiválasztottak közé jutni (nem magamért - az egész világmindenségért)!
Csorba Tibor építész-statikus, Békéscsaba
#243 | Seraf - 2015.05.14. 09:50:56
Tibi .

Nagyon érdekesre sikeredett a hsz : Amolyan univerzumos / egyetemes lett ; Meg egy ki -
csit utopisztikus - Már az is fantasztikus, illetve 'elegendő lenne' a többség részére, ha a
Földet olyan emberek laknák, amilyeneket említettél .... Hírek szerint a pufókák már bené -
pesítettek mindent { Nem csak a Marson van űrbázisuk, hanem a Hold túlsó oldalán is, és
ha igaz a hír -*mint az előbbiek*-, akkor már Obamára is azok vigyáznak a Fehér Házban }
#244 | Krisi - 2015.05.14. 11:37:14
Kedves Statikus!

A tudománynak nevezett valami alapkutatásai valóban a felé mutatnak,mit érthetően megfogalmaztál.
Ahhoz,hogy az emberi agy-nak,emberi szív-nek nevezett "valami" kellő minőségű struktúrával (huzalozással) rendelkezzen...szóval...ahhoz minőségi tápláltsága kell legyen.
Egyenlőre még a tubusból táplálkozás módszeréről nem hallottam.
Annyit azonban tisztán látok:a problémáinkat--kinek-kinek milyen adódik--senki sem oldja meg helyettünk.
Egy tudományos alapkutatással foglalkozó,földi testbe kényszerített kutató szintén kell táplálja testét-agyát- minőségi táplálékkal,különben nem tud működni az övé sem.
A kérdésem csak az:
--miért és kik vonják meg ugyanezt a lehetőséget,vagyis az alapszükségleteket más,keveésbé struktúrált aggyal rendelkező földi halandóktól?
Eseteleg ez lenne a KIVÁLASZTÓDÁS ,mint univerzális alapelv?

Az általad felvetett sajátos (és talán valóban most formálódó) VILÁGKÉP kapcsán ugyanazon észrevételeim vannak,mint Serafnak.

Másképp fogalmazva:
bizony, MÉG MINDIG igaz az,--ebben a földi valóságban--ETETNI is kell a BIRKÁT,ha nyírni szeretnék Őket a jövőkép kutatók.

(A felvázolt gondolataidat nem elvetve ,de így látom...ha egy nő megszüli az utódot,azt táplálni,gondozni,felnevelni kell.Esetleg...már akkor és ott eldöntik a feljebbvalók,kik a kiszelektálandók...mint most is a kemtrél,haarp,oltások,gladiós stb. eszközöket alkalmazó,piramis-csúcshoz közelebb lévők teszik?

Mentségemre csak az szolgálhat,egyenlőre még nekem is táplálni kell a testem börtönét,mielőtt az agyam finomabb huzalozásúvá válnék.

Az úgynevezett" magyar értelmiség" így se, és úgy se úszhatja meg a számadást ,ha annak eljön az ideje.
A TEREMTŐ a nagyobb tálentumhoz nagyobb felelősséget is adott.
Így, ha tehetik és akaratuk is van hozzá, még javíthatnak az események menetén.
Mindannyiunk okulására.

(ui.:Őszinte elismerésem azon kevés bátraknak,akik fel merték vállalni a diagnózis felállításához szükséges empírikus vizsgálódást,majd a következtetések levonását is.)
#245 | Statikus - 2015.05.14. 12:50:53
1.) Az írástudók árulása nem hagyható felelősségre vonás nélkül.

Ld.:

BABITS MIHÁLY
http://mek.oszk.h...5048/html/

Julien Benda és az írástudók árulása
http://neokon.blo...ok_arulasa

2.) A magyar politika az évszázadok alatt ciklikusan ugyan abba a folyóba lép, ha akar, ha nem.

Ld.:
SIMONFFY András

KOMPORSZÁG KATONÁI
Történelmi kollázsregény

http://legeza.osz...rec=li1934

3.) Kérdés: a jelenlegi álnemzeti politikum mely tagjában ébred fel a valódi nemzeti elkötelezettség? A miniszterelnök esetében egy hangyányi esélyt látok erre - olyan kanyarokat tesz, amiket a programozói sem igen tudnak követni.

Jó, ismerjük a két háború közötti Kállay-féle hintapolitikát és a következményeit is.

Kállay Miklós hintapolitikája
http://tananyag.n...politikaja

Most talán annyiban más a helyzet, hogy az eljövendőt alaposabban és "mesterien" megtervezte az illuminát - Orbán hintáját ők ringatják. Kérdés, hogy az ingakitérést tudja-e szabályozni, vagy kirepül belőle?

Ha karjuk, ha nem, mi össze leszünk rakva, ahogy szétszedés előtt kinéztünk -de hogy kik lakják be a Kárpát-medencét, az a fő kérdés. Kezdetben "ők", de innen is ki lehet "szülni" őket, csak szeresse a magyar a magyart és hozzuk rendbe a hormonháztartásunkat - lelkileg is. Ha csak néhány szem igazi mag marad a génbankban, abból is el lehet indulni - de ne bízzuk brókerekre a kulcsát.
#246 | Krisi - 2015.05.14. 13:16:24
"Most talán annyiban más a helyzet, hogy az eljövendőt alaposabban és "mesterien" megtervezte az illuminát - Orbán hintáját ők ringatják. Kérdés, hogy az ingakitérést tudja-e szabályozni, vagy kirepül belőle?"

Látod Statikus,az internet ma már ezt is lehetővé teszi.Múltidézés:
"A Budapestre érkezett walesi hercegi pár koszorút helyezett el a Magyar Hősök emlékművénél, a Hősök terén. A kegyeletes ceremóniára fővárosiak ezrei gyűltek össze. A térről a Parlamentbe vezetett Károly trónörökös és Diana hercegnő útja. A hercegi pár elsőként vendéglátójával, Göncz Árpáddal, a Magyar Köztársaság ideiglenes elnökével folytatott eszmecserét, majd Németh Miklós ügyvezető kormányfővel találkozott. Károly herceg ezután Antall József kijelölt kormányfővel tárgyalt az Országház delegációs termében"
http://inforadio....hir-722015

Azóta a hercegi párról is kiderült egy's más.Szóval,ők sem tökéletesek,mint ahogyan a parlamentünk törvényhozói sem.S sajnos,mi magunk sem.

Szóval,úgy néz ki:MI,akik ITT és MOST ezen a gyönyörű bolygón élünk,mi mindannyian esendő EMBER-ANYAGBÓL vagyunk gyúrva.
A kérdés számomra csak annyi,vajon a magasabb lépcsőre hágó kitől-mitől származtatja PALLÓSJOGÁT ?
Saját magától?
Azoktól,akik kiválasztották?

A törvényeket emberanyagból gyúrtak hozzák/hozták.Íly módon változtatni is lehet azokon amennyiben azok az ember alkotta jogszabályok ÉLETELLENESEK.

A többivel egyetértek.
(ui.:Épp most olvasom-micsoda véletlen(!)-Emlékezések-Kállay Miklós-Magyarország miniszterelnöke voltam 1942-1944-Európa Könyvkiadó Budapest,2012)
#247 | Statikus - 2015.05.14. 13:30:54
Volt is változás a brit uralkodói család és Magyarország közötti (v)iszony vonatkozásában, és nem is. Diana persze már nem tudna eljönni - a vén Mamarazzi gondoskodott róla...

Mint ahogy arról is, hogy ha megrendelsz a Magyar Éremkibocsátó Intézet Kft.-től egy bizonyos érmét - "Budapesti Országház - Magyarország", akkor csodálatos Parlamentünk alatt a vén boszi rejtőzik, míg meg nem fordítod a kerek hazugságot.

Valószínűleg az igazság az érem harmadik oldalán tekeredik...

Budapesti Országház

Hazánk egyik legkülönlegesebb építménye

https://www.eremk...dapesterme
#248 | Statikus - 2015.05.14. 13:39:00
Egy tőlem idősebb, tapasztaltabb és írói vénával kissé alaposabban megáldott földink véleményére általában adok.

Most azt mondja, hogy Orbán kiesik a hintából - valószínűleg túl élesek voltak a kanyarok, amiket létrehozójuk szeme láttára elkövetett.

Jön a Jobbik, hogy jöhessen az EU-csendőrség?

Végül is a dolgok összefüggnek: a pápa elismerte Palesztinát, tehát beindul a húsdaráló - a böllérek útra készen várakoznak - az új Gertrudisnak sem felel meg az új Or bán..(Ez Tibor-c pimasza lett volna..).

Patkányok
Közzétéve 2015. május 14. csütörtök | Szerző: Tibor bá'
Tibor bá’ online

http://www.antalf...u/?p=16695
#249 | Krisi - 2015.05.14. 14:49:34
Érdekes a 254./255. hsz.
Ehhez én nem értek (,érdekem sem fűződik hozzá) ,legfeljebb csak ennyit tudok hozzátenni:

1.-"Ne zavard köreimet, a kocka el van vetve, és mégis mozog a föld, pedig a pénznek nincsen szaga."...
http://www.mixonl...x?id=36762

2.-http://www.gyerekdal.hu/dal/tekeredik-a-kigyo

Valami oknál fogva a 2. link kattintásra nem akar énekelni.
Pedig dalban mondva el,sokkal jobban hangzik...akkor nézzük így:
https://www.youtu...46SGaYSICo

3.-Mint gyermek,én ezt hallgattam...

Csim-Bum cirkusz -Bilicsi Tivadar-anno 1953 (archiv)
https://www.youtu...wasmJPfmLI

4.-és 1990 óta ugyanez folytatódik,...immár a fogyasztóvá zombisodott "modern" nemzedékeknek tálaltan...
Ismerős arcok: Magyar cirkusz /Wass Albert/
https://www.youtu...cV4tXRy0SM

Szöveg a videó alatt,ha egyáltalán kíváncsi rá a "modern" és "okos" magyar...


S.O.S.-azaz,mentsétek meg lelkeinket...legalább a gyermekekét...
folytatás alább.
#250 | Krisi - 2015.05.14. 16:02:14
Sikerült!Hurrá!

A linket bemásoltam a címsorba és lőn gyemekdal...Újra hallgatás céljából katt a frissítésre...

...szóval akkor mit is énekel a gyermek...?
,ha a "gyermekdalok" tudják "zenekar" nélkül is
, akkor vissza kell térni a Kodály Z. és a Bartók B. ajánlotta "tiszta forráshoz".
Elképzelhető,az jobban csillapítja az emberanyagból való ember szomját, és talán egészségesebbek lesznek a következő nemzedékek is...

Biztosan tudom:a bölcsek kövét nem nálam tette letétbe a TEREMTŐ;
abban is biztos vagyok,hogy a piramis felsőbb fokain állóknál sincs letétbe helyezve.
A TEREMTŐ ilyet nem tesz.
A TEREMTŐ életet teremt,nem pedig "mintha életet", azaz halált.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum