NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#251 | Krisi - 2015.05.14. 18:23:59
252.-re
"Ha karjuk, ha nem, mi √∂ssze lesz√ľnk rakva, ahogy sz√©tszed√©s el√Ķtt kin√©zt√ľnk -de hogy kik lakj√°k be a K√°rp√°t-medenc√©t, az a f√Ķ k√©rd√©s. Kezdetben "√Ķk", de innen is ki lehet "sz√ľlni" √Ķket, csak szeresse a magyar a magyart √©s hozzuk rendbe a hormonh√°ztart√°sunkat - lelkileg is. Ha csak n√©h√°ny szem igazi mag marad a g√©nbankban, abb√≥l is el lehet indulni - de ne b√≠zzuk br√≥kerekre a kulcs√°t."
????????
Ismer√Ķs arcok - N√©lk√ľled (Magyar Cirkusz 2008.)
https://www.youtu...l5T6iFEqQ0

???????
#252 | naiv - 2015.05.15. 21:30:14
#249 Statikus

magánvélemény

Ahol √©l√ľnk, nem m√°s mint egy k√≠s√©rleti telep. A Teremt√Ķ √°tadta az ir√°ny√≠t√°st az int√©zm√©ny vezet√Ķj√©nek, aki teszi a dolg√°t.

A vil√°g minden t√°j√°r√≥l √©rkeznek ide kutat√≥k. Van aki tev√Ķlegesen bekapcsol√≥dik, van aki csak megfigyel√Ķk√©nt vesz r√©szt a projektben.

Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy a kutatók mikor jönnek rá, hogy a kísérlet kudarcba fulladt, és mikor törlik el a homokozót.

M√°r az √≥vod√°ban elbuktunk. K√©ptelenek vagyunk az √©rtelmi, √©rzelmi fejl√Ķd√©sre.

Az egoizmusunk, bek√©pzelts√©g√ľnk √©s a h√ľlyes√©g√ľnk hat√°rtalan.
Nem lebecs√ľlend√Ķ gal√°ds√°gunk, lustas√°gunk, rests√©g√ľnk, √∂nz√©s√ľnk √©s naivit√°sunk sem.
Hossz√ļ a sor, kev√©s a jelz√Ķ.


https://www.youtu...bKTKJ5z6cg
(1:19)

mert

https://www.youtu...gV_0weu1EA

-----------------------------

lehetett volna m√°s a megold√°s?!!!!

https://www.youtu...f1ACHRQ6nk
(szöveggel - több )
.
#253 | naiv - 2015.05.15. 21:33:27
tanuls√°g????
figyelj, mert mindent elmond!

https://www.youtu...0VmSfhVFvk
.
#254 | Statikus - 2015.05.16. 01:16:37
Naiv - ezek a videók, dalok, "reppek", stb. magyar bölcsességek. Köszönöm, tanulságos volt mind.

Aggódom, szerintem alapos okkal:
vajon hol van és mi lehet Tulokkal?
#255 | Renegat - 2015.05.16. 01:32:11
Amit m√°r kor√°bban el√Ķre sejteni lehetett az USA-ban foly√≥ z√Ľrzavaros k√°oszteremt√©s, a lakoss√°g f√©lelemkelt√©se √©s lefegyverz√©se okak√©nt, az ezut√°n kezd val√≥s√°gos form√°t √∂lteni. Szeptember 23.-a k√∂rny√©k√©re -vagy el√Ķbb- tervezik a kiprovok√°land√≥ stat√°riumot √©s az ellen√°ll√≥ lakoss√°g likvid√°l√°s√°t, de √ļgy t√Ľnik hogy m√°r nem eg√©szen a p√©nz√ľgyi "elit" tervei szerint alakulnak a dolgok, hamarosan t√∂bb ir√°nyb√≥l "gellert" kapnak a terveik.

"K√°osz az Egyes√ľlt √Āllamokban, ahogy a nemzetk√∂zileg cs√Ķdbe ment amerikai Fed frakci√≥ els√ľllyed"

Az Egyes√ľlt √Āllamokon bel√ľl tov√°bb n√∂vekszik a mesters√©gesen gerjesztett k√°osz, ahogy a kaz√°r Federal Reserve Board uralta Egyes√ľlt √Āllamokat √©s petrodoll√°rjait tov√°bb ker√ľli a vil√°g orsz√°gainak legnagyobb r√©sze.(elszigetel√Ķd√©s) Erre v√°laszul a kaz√°rok vez√©relte hatalom k√©ts√©gbeesetten pr√≥b√°l faji zavarg√°sokat sz√≠tani, vagy m√°s m√≥don provok√°lni a fegyverrel rendelkez√Ķ amerikai √°llampolg√°rokat, hogy kezdjenek harcot a kaz√°r h√°tter√Ľ sz√∂vets√©gi korm√°ny √°ltal l√©trehozott, direkt m√≥don ir√°ny√≠tott amerikai fegyveres er√Ķkkel -FBI, CIA, DHS- √©s a rend√Ķrs√©ggel az alkotm√°nyos felel√Ķss√©grevon√°suk elker√ľl√©se √©rdek√©ben. Ugyanakkor a nemzeti √©rzelm√Ľ amerikai fegyveres er√Ķk √©s √ľgyn√∂ks√©gek izraeli √©s amerikai sz√©khely√Ľ kaz√°r megb√≠zottaik ellen tesznek l√©p√©seket, nevezetesen a Bush / Clinton / Rockefeller/Bilderberg b√Ľn√∂z√Ķ politikus √©s bank√°r csal√°dokkal szemben...Pentagon forr√°sok szerint ez egy √ľzenet volt a fegyveres er√Ķkt√Ķl a Szil√≠cium-v√∂lgy oligarch√°i sz√°m√°ra, hogy mostant√≥l a high-tech elektronikai ipar Kaliforni√°ban katonai ellen√Ķrz√©s alatt lesz... -tov√°bbiak a cikkekben.( a katonai z√°rlat al√° von√°s m√°r megt√∂rt√©nt)

http://kulfoldvil...ahogy.html

http://www.vetera...ian-mafia/

*****************
Infowars s√ľrg√Ķs figyelmezt√©se a lakoss√°gnak:

allnewspipeline.com/images/1250752097206272067.jpg

http://allnewspip...ll_Mom.php
*****************

http://beforeitsn...67926.html

http://cluborlov....-heel.html
#256 | Krisi - 2015.05.17. 12:18:01
Mi Ez???
Scifi-ben mondom el neked?
Semmivel nem horrorisztikusabb,mint a "mounika-sóóó", a "póóókeres" szórakoztatás, a "napi hírek" tv-híradókban,...stb.

Inhabited Island Lakott sziget II teljes film magyar felirattal
https://www.youtu...96gN0pfVhc
...az eleje itt:
https://www.youtu...r2UR50_8vI
és itt
https://www.youtu...ML8lCeEonw

T√©nyleg,mi lenne,ha ezt is bemutatn√°k a f√Ķsodrat√ļ tv-k,itt n√°lunk is?
Sok-sok Mak Szim -ra van sz√ľks√©g ...
#257 | Renegat - 2015.05.17. 19:08:34
Egy kis gondolat√©breszt√Ķ √©s k√∂vetend√Ķ p√©lda:

"Elmagyarázom, miért keres többet egy osztrák ugyanazzal a munkával"

"A magyar √∂nfenntart√≥ falu m√°r a BBC √©rdekl√Ķd√©s√©t is felkeltette"

http://vanholnap....-munkaval/

http://utajovobe....34-rozsaly
#258 | Hegel - 2015.05.18. 00:22:54
OK Reneg√°t ez majdnem a r√©gi TSZ+h√°zt√°ji alkalmaz√°sa! √Čs az j√≥ volt.
A 80 √©vekben vasmegy√©ben √©pitkezt√ľnk √©s a faluba az emberek szint√©n a tsz √©s h√°zt√°jib√≥l jobban √©ltek mint sokan pesten!

K√°r volt azokat a rendszereket elcsaklizni kiprivatiz√°lni amik j√≥l m√ľk√∂dtek a k√∂z√∂ss√©g haszn√°ra!

Ezért volt antal is egy tetves áruló!
#259 | Statikus - 2015.05.18. 10:34:43
Vit√°t folytatok 100 volt √©p√≠t√©szhallgat√≥ t√°rsammal a FB egy z√°rt k√∂z√∂ss√©gi oldal√°n. Engedj√©tek meg, hogy a sz√∂vegeimet megosszam veletek. A mil√°n√≥i magyar pavilon k√∂r√ľli kibesz√©letlen botr√°nysorozat inspir√°lt a t√©ma f√∂lvet√©s√©re.
Hátha van Nektek is véleményetek - bátran fogalmazzátok meg.

Vitaindító

Tibor Csorba
12 órája
Szeretném lezárni a milánói magyar pavilonnal kapcsolatos témafölvetésemet: én megtaláltam, amit kerestem.
Félek, hogy megsértek valakit, valakiket, pedig eszem ágában sincs sem sovinizmuskodni, sem antiszemitizmuskodni - gondolkodni szeretek és ha megoldásra bukkanok, csak megosztani kívánom másokkal!
Amit látok az alábbi képen: a székely rovásírás egy eleme ("gy" > egy az Isten) - egyébként a magyar apostoli királyság jelképe - a milánói pavilon sámándobjain, tehát a véghomlokzatokon fejjel lefelé áll!
Ezt a ford√≠tott √©rtelmez√©st pedig "megkoron√°zza" egy men√≥ra jelk√©p, mintegy uralkodva a ford√≠tott √°ll√°s√ļ kett√Ķs kereszten.
Nem kérdezek, nem provokálok senkit: íme a kép.
Akit érdekel az építészet jelkép-használó eszközrendszere, az a maga ízlése és hovatartozása szerint értelmezze és értékelje a látottakat.
√Čn nem √≠t√©lkezem - csak √©szrevettem.
Nem tudni pontosan, mit hoz a j√∂v√Ķ - de ha ilyen sz√°nd√©kok hatnak a h√°tt√©rb√Ķl, kalandos korszaknak n√©z√ľnk el√©be.
Bocsásson meg nekem - ha képes rá - akit érzékenyen érint a témafölvetésem és a végkövetkeztetésem!
√Āll√≠t√≥lag gondolkodni m√©g szabad - azt is tudom, hogy m√°r nem sok√°ig √©s nem is lesz r√° k√©pes az, aki egy fels√Ķbbrend√Ľ hatalom szerint arra m√©ltatlan lesz.
Az Isten irgalmazzon a civiliz√°lt emberis√©gnek a sci-fi j√∂v√Ķt illet√Ķen.
Az √ē "k√©pm√°sa" nem ezt √©rdemeln√©...

A vita kibontakoz√°sa

Balázs Deák Rémeket látsz.
12 √≥r√°ja · Tetszik

Tibor Csorba Bal√°zs! Biztos, hogy "r√©meket" akart√°l √≠rni √©s nem "remeket"? Jelentem: √©n az el√Ķ-sz√∂vegben mindent elk√∂vettem, hogy meg ne k√∂veztessek - b√°r √ļgy is keny√©rrel dobn√°m vissza.
12 √≥r√°ja · Szerkesztve · Tetszik

Balázs Deák smile hangulatjel Tudom. A te kezedben csak a kenyér fér meg.
11 √≥r√°ja · Tetszik

Tibor Csorba "Uram, nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj, hanem csak egy szóval mondd..."
11 √≥r√°ja · Tetszik

Bal√°zs De√°k Igen, r√©meket. Jelk√©peket b√°rmibe lehet belel√°tni. Ifj√ļkoromban, ha v√©letlen√ľl z√∂ld √©s feh√©r sz√≠nekbe √∂lt√∂ztem, azonnal r√°m fogt√°k, hogy t√°n valamelyik futballcsapatnak szurkolok. Most meg ha narancss√°rga bev√°s√°rl√≥t√°sk√°val indulok el, akkor is kapok a fejemre. H√°t - m√°r bocs√°nat - de szarok a k√©pzelt jelk√©pekre.
11 √≥r√°ja · Tetszik

Balázs Deák Ja, és volt, hogy teljesen zöldbe öltöztem, és hallottam a hátam mögött: "katona akar lenni"... ha tudnák, hogy kétszer is voltam, és többször nem akarnék :S
11 √≥r√°ja · Szerkesztve · Tetszik

Tibor Csorba
H√°t, ez most h√ļzd meg- ereszd meg j√°t√©k...Nem √©n l√°tok r√©meket, hanem a r√©mek kapnak nyilv√°noss√°got. N√©zd meg az USA 1 doll√°ros√°t. N√©zd meg a magyar 10 000. Ft-ost. N√©zd meg a debreceni Nagytemplom el√Ķtti teret. N√©zd meg a Margit-hidat a lel√°ncolt koron√°val. Stb., stb. Ott vannak a k√©zjelek - √∂rd√∂gvilla √©s rokonai. A rejt√Ķzk√∂d√Ķ hatalom jelk√©pekben mutatkozik meg, mert √∂szt√∂n√∂sen ki akarja fejezni a status quo-t. A filmek garmad√°ja √©l ezzel a t√©m√°val. Mit √©nekel Sz√∂r√©nyi: "Jelbesz√©d az √©let√ľnk, de t√ļl sok ember van,
Ki t√∂bbre nem, csak jelszavakra gondol."...Bal√°zs De√°k a Budapesti csillagokb√≥l: egyezz√ľnk ki - r√©meket l√°tni idegrendszeri megbicsakl√°s. jelk√©pekben jelent√©st √©rtelmezni: b√°tors√°g.
11 √≥r√°ja · Tetszik

Tibor Csorba Jelk√©pek: √∂t√°g√ļ v√∂r√∂s csillag, hat√°g√ļ s√°rga csillag, svasztika, kereszt, buzog√°ny...C√≠merek, p√©nz√©rm√©k. Term√©kek m√°rkajelz√©sei....ne √≠t√©lj, hogy ne √≠t√©ltess. Szimb√≥lumok jelent√©se http://eljunktuda...ntese.html

Szimb√≥lumok jelent√©se - √Člj√ľnk tudatosan
A szimbólumok a legtöbb ember számára...
ELJUNKTUDATOSAN.HU
11 √≥r√°ja · Tetszik · El√Ķn√©zet elt√°vol√≠t√°sa

Tibor Csorba
Figyeljetek, Ti Sz√°zak - nyilv√°nosan elv√©geztem egy gondolatk√≠s√©rletet, amit befejezettnek tekintek. Ez egy ad hoc pr√≥ba volt a r√©szemr√Ķl: meg tudok-e birk√≥zni egy aktu√°lis probl√©m√°val gondolati s√≠kon √ļgy, hogy nem vagyok p√°rtos √©s megfelel√Ķen haszn√°lo...B√Ķvebben
11 √≥r√°ja · Tetszik

Balázs Deák Százból egy: ehhez kevés vagyok.
11 √≥r√°ja · Tetszik

Bal√°zs De√°k Az egydoll√°rost ismerem, meg a hozz√° f√Ľz√Ķd√Ķ legend√°kat is. A m√°sik kett√Ķr√Ķl sz√≠vesen hallan√©k t√Ķled. A t√≠zezrest nem ismerem, a debreceni teret ann√°l ink√°bb, csak nem tudom, mire kell(ene) gondolnom.
11 √≥r√°ja · M√©gsem tetszik · 1

Tibor Csorba Dehogy vagy kev√©s: az √Črt√Ķl az √ďce√°nig...mint cseppben a tenger...Bal√°zs, Neked is van v√©lem√©nyed biztosan.
11 √≥r√°ja · Tetszik

Bal√°zs De√°k Van.
11 √≥r√°ja · M√©gsem tetszik · 1

Tibor Csorba Mint írtam - elvégeztem a kísérletem. Nem vállalom a visszatapsolást - elrontanék valamit, ami egyébként is romlandó.
11 √≥r√°ja · Tetszik

Passzívház Centrum Egy kicsit átterveztem, szerintem így jobb a design smile hangulatjel
Passzívház Centrum fényképe.
9 √≥r√°ja · M√©gsem tetszik · 1

Tam√°s Attila Koll√©g√°k! Mi√©rt csak a Bal√°zs sz√≥lt hozz√°?: Ez az ember vagy zseni, vagy h√ľlye! De Ti hallgattok! Mi a fene folyik itt? "A b√°r√°nyok hallgatnak." De ut√≥lag egy sz√≥t sem! Ezt vagy most, vagy soha! Mint ahogy kor√°bban....√Čn vev√Ķ vagyok.... Besz√©lj√ľnk...........
8 √≥r√°ja · M√©gsem tetszik · 1

Tam√°s Attila
H√©... most vagy soha! Nem b√Ľn a vitatkoz√°s! Mindenki fejtse ki a v√©lem√©ny√©t. Az√©rt van a f√≥rum, nem az√©rt, hogy Csorba Tibi sz√©ls√Ķs√©g√©t hallgassuk! √Čn ugyan kicsit szkeptikus vagyok, de vannak jelek. ki mit gondol? Ha most nem besz√©lj√ľk meg, ki fogja helyett√ľnk? Ki-ki ( hov√° tartoz√°s n√©lk√ľl) mondja el v√©lem√©ny√©t. √Čn a magam r√©sz√©r√Ķl nyitott vagyok minden megnyilatkoz√°snak.. Ha h√ľlye ( agyal√°gyult) akkor nincs mir√Ķl besz√©lni, ha nem, akkor hallgasson el. N√°lam nincs cig√°ny, zsid√≥, stb, csak ember, aki magyar, √©s ezt akarja er√Ķs√≠teni.
8 √≥r√°ja · M√©gsem tetszik · 1

Tam√°s Attila A
8 √≥r√°ja · Tetszik

Bal√°zs De√°k Se nem zseni, se nem h√ľlye. Hiperakt√≠v. De ez nem baj smile hangulatjel
8 √≥r√°ja · M√©gsem tetszik · 1

Bal√°zs De√°k Laci, √©n vev√Ķ vagyok az √°ttervez√©sre smile hangulatjel
Sokkal jobb, mint az eredeti.
8 √≥r√°ja · Tetszik

Bal√°zs De√°k Attila, nem k√∂telez√Ķ hozz√°sz√≥lni. √Čn p√°lyaelhagy√≥ vagyok, megtehetem an√©lk√ľl, hogy marhas√°got besz√©ln√©k, √©s eln√©zik nekem, ha szakmaiatlan vagyok, mert m√°r nem vagyok benne a gyakorlatban grin hangulatjel
7 √≥r√°ja · Tetszik

Bal√°zs De√°k
Tibi nagyon agg√≥dik mindannyiunk helyett. Tal√°n indokoltan, tal√°n nem. De ett√Ķl m√©g nagyon j√≥l esik. M√©g akkor is, ha a "norm√°lis" (√©rtsd: a ker√≠t√©s innens√Ķ oldal√°n l√©v√Ķ) emberek nem felt√©tlen√ľl √©rtenek vele egyet. A ker√≠t√©snek (vagy r√°csnak, ahogy tetszik) van egy m√°sik oldala. N√©z√Ķpont k√©rd√©se, melyik az innens√Ķ. √Čn n√©ha (vagy nem is n√©ha) √ļgy √©rzem, a ker√≠t√©s tetej√©n √ľl√∂k. L√°tom mindk√©t oldal√°t, √©s nem tudom, melyik oldalra essek.
7 √≥r√°ja · Szerkesztve · M√©gsem tetszik · 1

Tibor Csorba
Fi√ļk a t√©rr√Ķl - j√≥l esik, hogy - ha minim√°lis l√©tsz√°mban is - de itt vagytok. A vita √Ķsi agyk√∂sz√∂r√Ľ, hadd z√ľmm√∂gj√∂n - csak a meghajt√°s mik√©ntj√©t se hanyagoljuk el, mint hat√©konys√°gi t√©nyez√Ķt. Megjegyzem: a "hiperakt√≠v" kifejez√©s helyett √©n csak "aktivit√°st" √©rzek, ami egy kor√°bban elfojtott magatart√°s-r√©szem bekapcsol√≥d√°sa a szem√©lyis√©gem m√Ľk√∂d√Ķ rendszer√©be. Zseni nem vagyok, b√°r az is el√©g hom√°lyos fogalom - l√°ttam √©n m√°r zseni√°lisan gazd√°lkod√≥ parasztembert √ļgy, hogy a f√∂ldj√©b√Ķl, √°llataib√≥l hum√°nusan a maximumot hozta ki. Sz√©ls√Ķs√©gesnek sem √©rzem magam - nemzeti elk√∂telezets√©g√Ľnek igen, mert az egy term√©szetes k√∂t√Ķd√©si er√Ķ egy k√∂r√ľlhat√°rolhat√≥ k√∂z√∂ss√©ghez. √ögy √°ltal√°ban kereszt√©nynek lenni, √ļgy √°ltal√°ban kommunist√°nak lenni, stb. az l√©pt√©k√©t tekintve t√ļln√Ķ az ember azon k√©pess√©g√©n,. hogy el tudja mag√°t helyezni egy limit√°lt k√∂z√∂ss√©gen bel√ľl. √Čs a l√©nyeg: a Media Markt g√ļnyol√≥d√≥ sz√∂vegrekl√°mj√°t k√∂lcs√∂n k√©rve √©s most val√≥di jelent√©s√©re hivatkozva: "...mert h√ľlye az√©rt nem vagyok..." Vannak t√∂rt√©nelmi sz√ľks√©ghelyzetek, amelyekben igen is a 2√ó2 j√≥zans√°g√°ra van sz√ľks√©g√ľnk - felismer√©sre, konkl√ļzi√≥ levon√°s√°ra majd a leghat√©konyabb cselekv√©sre. A cselekv√©s sz√ľks√©glet√©nek ideje k√∂zeledik. M√°r nem sok id√Ķnk maradt t√°j√©koz√≥dni: mi a c√©l vel√ľnk magyarokkal, √©s mi az es√©ly√ľnk, hogy megmaradjunk? A t√∂bbi sz√Ķrsz√°lhasogat√°s, vihar egy poh√°r v√≠zben. Err√Ķl kellene besz√©lgetn√ľnk nek√ľnk, akik √ļgy gondoljuk, hogy a nemzet√ľnk √©rtelmis√©gi r√©teg√©hez tartozunk - mert minden magyar felel√Ķs minden magyar√©rt, k√ľl√∂n√∂sen az √≠r√°stud√≥k felel√Ķsek a k√©tkezi munk√°sr√©teg√©rt. Hasznos h√©tkezd√©st k√≠v√°nok mindenkinek - szerencs√©re √©n annak n√©zek el√©be - csak gy√Ķzzem energi√°val √©s legyek r√©sen, ha az Eurocode valami ingatags√°gra figyelmeztet.

Tibor Csorba
Jelent√©sek √©rtelmez√©se > "sz√©ls√Ķs√©ges" sz√©ls√Ķs√©ges

korl√°tokat nem ismer√Ķ...B√Ķvebben
sz√©ls√Ķs√©ges jelent√©se - Idegen Szavak Gy√Ľjtem√©nye
IDEGEN-SZAVAK.HU
50 perce · Tetszik · El√Ķn√©zet elt√°vol√≠t√°sa

A vita lez√°r√°sa (r√©szemr√Ķl)

Tibor Csorba
A t√°nctanul√°s hat√©kony m√≥dszere: id√Ķnk√©nt a k√°lyh√°t√≥l indulni el √ļjra. Mit t√∂rt√©nt teh√°t a mil√°n√≥i vil√°gki√°ll√≠t√°s magyar pavilonj√°val kapcsolatban? Volt egy tervp√°ly√°zat, ahol "Malom" n√©ven hoztak ki gy√Ķztesk√©nt egy tervet - valaki r√°j√∂tt, hogy nem megval√≥s√≠that√≥, ez√©rt a m√°sodik helyezett mellett tette le a voks√°t - m√°r akkor - Sz√Ķcs G√©za korm√°nybiztos. R√≥la √©rdemes tudni (mindent soha nem fogunk √©s most is csak t√∂red√©k√©t vagyok k√©pes idecit√°lni a r√° vonatkoz√≥ adatoknak), hogy erd√©lyi sz√ľlet√©s√Ľ, de √∂nmag√°t ny√≠ltan kett√Ķs identit√°s√ļnak vall√≥ √≠r√≥-k√∂lt√Ķ, aki azt√°n a magyar legfels√Ķ politikai √©letben kult√ļr√°√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r is volt egy id√Ķben, majd a vil√°gki√°ll√≠t√°s korm√°nybiztosa lett. K√∂zben t√∂bb vasat tart a t√Ľzben - az alapvet√©sb√Ķl nem enged: √Ķ k√∂lt√Ķ-√≠r√≥-m√Ľford√≠t√≥, teh√°t sz√≥var√°zsl√≥! El√©rkezett anno Ny√≠r√Ķ J√≥zsef erd√©lyi sz√ľlet√©s√Ľ √≠r√≥nk √ļjratemet√©s√©nek - a magyar √©s a rom√°n korm√°ny k√∂z√∂tti meg√°llapod√°s szerinti - √ļjratemet√©se, a sz√ľl√Ķf√∂ldj√©n. Sz√Ķcs G√©za k√©zit√°sk√°ban, mint saj√°t tulajdon√ļ testhamvakat tartalmaz√≥ ed√©nyt(?), urn√°t(?), vagy csak egy m√Ľanyag tasakot(?) vitte mag√°val a duplagondol szerint fasiszta nagy magyar √≠r√≥ f√∂ldi maradv√°nyait. Mit √©rezhetett Sz√Ķcs G√©za? pl. azt, hogy Auschwitz-√©rt mint kv√°zi bossz√ļb√≥l, egy volt nyilas-korm√°nybeli miniszter el√©getett (!) test√©t cipeli, mint valami salakanyagot egy cerem√≥ni√°ra, ahol az valami√©rt botr√°nyba fullad - √©s a maradv√°nyok a t√°sk√°ban maradnak, azt√°n elt√Ľnnek....√Čvek j√∂ttek-mentek. Sz√Ķcs G√©za d√∂nt√©si hatalmat kapott a magyar pavilon jelleg√©nek meghat√°roz√°s√°ban. √ē v√°lasztotta ki a m√°sodik helyez√©st nyert tervet, amit azt√°n elkezdett √°tform√°lni azzal a mentalit√°ssal, amivel t√°sk√°ban cipel magyar √≠r√≥i hamvakat - nem ad√≥dik a megold√°s a k√©rd√©sre: mi√©rt k√≥dolja √°t a pavilon jelk√©prendszer√©t - ezek ut√°n? Bossz√ļ valami√©rt, aminek √Ķ szem√©lyesen m√©g csak tan√ļja sem volt, nem hogy t√ļl√©l√Ķje. Fogat fog√©rt? Vagy egy h√≥d√≠t√°s el√Ķk√©sz√≠t√©se ok√°n? Az el√Ķ√Ķrs√∂k egyike, aki k√ľls√Ķ megb√≠zat√°st hajt v√©gre? A c√©l ravasz: beb√ļjni m√°sok b√Ķr√©be! √Ātvenni a nyelvet, lassan hagyni demogr√°fiailag a kritikus t√∂meg szintje al√° jutni az √Ķslakoss√°got, majd fokozatosan a kiszor√≠tottak szerep√©ben mozogva jelezni a vil√°g fel√©: a magyarok meg√ļjultak, ism√©t csod√°kra k√©pesek - mindezt a term√©keny f√∂ld√©rt, a v√≠zgazdags√°g√©rt, √©s legink√°bb a matematikai elven "m√Ľk√∂d√Ķ" nyelv√©rt, amin gondolkodva a leghat√©konyabban lehet √ļgy √°ltal√°ban probl√©m√°t megoldani, mert strukt√ļr√°j√°t a kettes sz√°mrendszer vez√©rli (ld. Neumann J√°nos sz√°m√≠t√≥g√©p√©t). Innen kezdve nekem t√∂bb mondani val√≥m nincs. Ez egy elm√©letileg megalapozott, indulatmentes, logikailag k√∂vethet√Ķ okfejt√©s volt a r√©szemr√Ķl mindenf√©le szankcion√°l√°si sz√°nd√©kt√≥l mentesen. Ahogy egy meteorit darabr√≥l meg√°llap√≠that√≥, hogy kb. melyik bolyg√≥r√≥l, vagy egy√©b √©gitestr√Ķl sz√°rmazhat - adatok gy√Ľjt√©se, koncepci√≥ fel√°ll√≠t√°sa, laborvizsg√°latok elv√©gz√©se, pr√≥baigazol√°sok - √©s akkor nyilv√°noss√°gra hozatal - de nem dogmak√©nt, hanem egy tudom√°nyos vita magjak√©nt. Ha valakit b√°nt a sz√∂vegem, vagy magasabb k√∂r√∂kb√Ķl √©rkezik egy megkeres√©s: Tibi vedd le az √≠r√°sod - zoksz√≥ n√©lk√ľl megteszem. Az agyamb√≥l csak elektrosokkal, vagy egy√©b elektrom√°gneses rad√≠rral lehet kit√∂r√∂lni mindezt. √Čn csak √ľl√∂k √©s mes√©lek. S√Ķt: mostant√≥l kem√©nyen tervezek, mert √©n is abb√≥l √©lek - de bennem szabad a l√©lek √©s v√©gre senkit√Ķl sem f√©lek: mert nincs mi√©rt! Az egyetemes emberi √≠ratlan egy√ľtt√©l√©si szab√°lyrend szerint nem k√∂vettem el semmilyen f√Ķben j√°r√≥ b√Ľnt. Egy haz√°ban √©l√ľnk, akkor ezt vegy√ľk is komolyan - akkor van es√©ly√ľnk a k√∂zelg√Ķ kem√©ny megpr√≥b√°ltat√°sokat k√∂z√∂sen √°tv√©szeln√ľnk - v√©g√ľl is Ertsey is ezt szerette volna √©reztetni az ALAKOR eredeti programj√°val. Isten Veletek egy id√Ķre, legyetek j√≥k, ha tudtok √©s dolgozzatok, ahogy J√≥zsef Attila javasolta: (NE L√ČGY SZELES...)

Ne légy szeles.
B√°r a munk√°don m√°s keres -
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
√ļgy √©rdemes. K√∂sz√∂nt mindannyi√≥tokat sok-sok val√≥di szeretettel: Csorba Tibi a Viharsarokb√≥l!
#260 | Krisi - 2015.05.18. 13:18:11
266.-ra Statikus!
Nekem csupa áthallásaim vannak 1990 óta.
Sz√Ķcs G√©za-Ny√≠r√Ķ J√≥zsef-"Sorstalans√°g",melyet Nobel d√≠jjal √©s P√ČNZ-zel honor√°ltak anno.

Ny√≠r√Ķ J√≥zsef indexen volt M√ČG a 60/70-es √©vekben IS.
Furcsa m√≥don,√©n m√©gis hozz√°juthattam √©s olvashattam is...id√Ķsebb tan√°rok aj√°nlott√°k az ifjabbaknak...huhh,azok a n√°ci-fasiszta-irgum-burgum-√©rtelmis√©giek...!!!

Más-képp:
Orrba-szájba...szórták-ajánlották-Nobel pénzzel stafírozták....stb.
K√©tszer neki is rugaszkodtam...egy√ľttesen sem jutottam tov√°bb h√ļsz oldaln√°l,...pedig "szagosan √ļj volt a kiadv√°ny" volt, szemben a Ny√≠r√Ķ reg√©nyekkel,melyek rongyosra olvasottak voltak...s m√©g √©n is √©lvezhettem a magyar lelket,mely csak √ļgy √°radt bel√Ķle...

Hi√°ba b√ļjik magyar g√ļny√°ba az gaz-hazug-simlisked√Ķ.


√ögy √°ll rajta a "magyar-s√°ga",
mint TEH√ČNEN a GATYA.

M√°rai S.Valamelyik Napl√≥j√°ban olvastam,hogy a zsid√≥ megpr√≥b√°ltat√°sok ut√°n sz√ľl√Ķf√∂ldj√©re visszat√©rt zsid√≥ember
---kiss√© kapatosan---a cig√°nnyal elh√ļzatta
---és ki is fizette!!!---kedvenc nótáját:

"Sz√©p vagy, gy√∂ny√∂r√Ľ vagy Magyarorsz√°g,...."
Azt√°n meg m√°ra a fenti n√≥ta irredent√°v√° v√°lt...mit√Ķl...???...√ļjra √≠rj√°k a magyar t√∂rt√©nelmet...sajna,ugyanazok,akik nem tudtak bel√Ķl√ľnk internacionalista-szocialista-kommunista embert faragni.

https://www.youtu...DCAcScBgOI
5:55-t√Ķl kb. 7:00-ig:
"...azt,hogy S√°ndorfalv√°n 1980 tel√©n tal√°ltak egy mellkeresztet....√©s hogy ez a mellkereszt MI√ČRT FONTOS az √ČLET√úNKBEN,...ezt nagyj√°b√≥l...senki nem gondolta m√©g v√©gig...
...√©s az√©rt v√°lasztottam az el√Ķad√°s t√©m√°j√°ul ezt a mellkeresztet,mert BIZONY,EZEKNEK a T√ĀRGYAKNAK nagyon komoly √úZENETE VAN....
...√©s azt az √ľzenetet nek√ľnk meg kell fejten√ľnk...
...k√ľl√∂nben elmegy√ľnk √©let√ľnk LEGFONTOSABB INFORM√ĀCI√ďI mellett.

Nem el√Ķsz√∂r t√∂rt√©nne meg,bizony,volt m√°r ilyen...,hogy

------OTT VOLT az IGAZS√ĀG,-----
-----az ISTENI √ČL√ē IGAZS√ĀG-----
az ember szeme el√Ķtt,csak √©ppen nem vette √©szre. (..)..."

Fel a fejjel,kedves Statikus!
Ha a "koll√©g√°knak" m√°r NEM LESZ az a P√ČNZ....,majd √©szreveszik √Ķk is.

Az igazs√°g semmit√Ķl sem f√©l csak att√≥l,hogy elhallgatj√°k...√©s mindig el√Ķker√ľl valami "magyar kincs" a f√∂ld al√≥l vagy f√∂ld f√∂l√∂ttr√Ķl.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum