NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#261 | Krisi - 2015.05.18. 14:07:30
Kiegészítés a 267.-re:
Hmm...harmadik elemista koromt√≥l nyolcadik elemista koromig a t√°bla f√∂l√∂tt,a magyar c√≠mer alatt a k√∂vetkez√Ķ intelem figyelmeztetett benn√ľnket:

"...dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
√ļgy √©rdemes."

Az igaz,hogy a
"Ne légy szeles.
B√°r a munk√°don m√°s keres -"
nem ker√ľlt szem-el√©,mert az akkoriban nem volt aj√°nlatos.
De...nem voltam sem kisdobos,sem √ļtt√∂r√Ķ.S ez√©rt nem j√°rt (m√©g) akkoriban h√°tr√°nyos megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s.
A kisdobosokat √©s √ļtt√∂r√Ķket viszont m√°r akkor is vitt√©k ingyenes "orsz√°gj√°r√°sokra",mint a kis √ļjmagyarokat--p√°ly√°zati √ļton elnyert p√©nzekb√Ķl-- manaps√°g.
Viszont, volt anno heti kett√Ķ √©nek√≥ra Kod√°ly-m√≥dszerrel.J√≥ hang√ļ voltam anno,ez√©rt bevettek az √©nekkari √©nekl√©sbe is,amit nagyon-nagyon
szerettem...és hálával gondolok az akkori tanáraimra (is).
#262 | Krisi - 2015.05.18. 15:29:19
Innovatív,mit is jelent?
innovatív

meg√ļjul√≥

Eredete: nincs adat

Forr√°s: nincs adat

Bek√ľldte: nincs adat
http://idegen-sza...vat%C3%ADv

vagy esetleg latin eredet√Ľ:

http://meszotar.h...vat%C3%ADv

Szóval:
Meg√ļjul√≥..., soha ki nem fizethet√Ķ,
INNOVAT√ćV BANKI TERM√ČK,azaz a
"deviz√°ban nyilv√°ntartott" forintk√∂lcs√∂n.Azon az√©rt m√©gis csod√°lkozom,mi√©rt nem tiszt√°zt√°k a t√∂rv√©nyhoz√≥k azt a helyzetet K√ĖZszerepl√Ķk√©nt,hogy mi f√°n is terem ez az innovativit√°s.
A forintos√≠t√°si t√∂rv√©ny megszavaz√°sa el√Ķtt, az√©rt ezzel nem √°rtott volna-- a k√∂zp√©nzb√Ķl j√≥l megfizetett --t√∂rv√©nyhoz√≥knak vizsg√°l√≥dni.

1990 óta Magyarország az innovativitás él-lovasa.
Csakhogy ezen szó
--eredete ismeretlen,
--forr√°sa ismeretlen,
--bek√ľld√Ķje ismeretlen.
Sz√≥val ez egy T√ĖBB-ISMERETLENES fogalom,csak√ļgy,mint a FINNUGOR eredet.

Akkor nekem mégis:"jó nekem a régi is".
#263 | Krisi - 2015.05.18. 15:35:42
Sz√°momra az innovat√≠v=meg√ļjul√≥
szinonimája 2005. óta=megtévesztés,csalás.
2014.év vége óta pedig
innovatív=törvényhozók által törvénybe iktatott csalás.Az elm√ļlt 25 √©s magyar orsz√°gi t√∂rt√©n√©sek is innovat√≠vak voltak,-azaz-
törvénybe iktatott megtévesztések,csalások sorozata.
#264 | spartakusz - 2015.05.18. 19:59:21
"...megtévesztések,csalások sorozata...."

Minden hol √©s minden T√ČREN!

Ha van két pólus az akkor a rabszolgatartó és a rabszolga - slussz.passz
és ezt nem csak én mondom írtam régen is - olvasd csak:
VIL√ĀGK√ČP----TELENS√ČGEK..."
http://www.szesza...nsegek.htm

spari...
ui: adott a feladat...a vil√°grabszolg√°inak - nem?
#265 | Statikus - 2015.05.18. 21:46:48
OTSZ-felismer√©s - cs√≥koltatjuk √Ķket...

A l√©gszennyez√Ķd√©s k√°ros√≠tja az agyat √©s a gondolkod√°st
2015. m√°jus 14. 09:27

http://www.otszon...aign=14189
#266 | Krisi - 2015.05.19. 00:06:54
271.re,Spari!A hivatkozott linken l√©v√Ķ gondolatokat kieg√©sz√≠ten√©m:
az ENSZ BT √∂t √°lland√≥ tagj√°nak k√ľl√∂n-k√ľl√∂n V√ČT√ď JOGA VAN.Akkor mir√Ķl is besz√©l√ľnk?
2015.m√°jus 9-√©n az √∂t √°lland√≥ BT-tag k√∂z√ľl kett√Ķ k√©pvisel√Ķje jelen volt.
Ha valóban békét akarnak Európában,a Távol-és Közel-Keleten,Afrikában --vagyis világbékét szeretnének--
,semmi egyebet nem kell tenni,csak abbahagyni az emberek egymásra uszítását.Biztos lenne erre módjuk is.

272.-re,Statikus!
√ögy l√°tom- ,a hivatkozott link alapj√°n-,hogy a h√ľlyes√©g √©s a h√ľly√≠t√©s is innovat√≠v(meg√ļjul√≥!).
???orvostov√°bbk√©pz√Ķ szemle???EZ VICC,vagy KOMOLY???
K√ľl√∂n√∂sen akkor,ha AZ J√ďL MEG VAN FI ZET VE....az online szemle√≠r√≥nak...!
Vajon a magyar orvost√°rsadalom tiltakozott-e...vagy ez csak a kiv√°lasztottak joga?
ui.:√ēszint√©n rem√©lem,a fenti online szemle csak egy vicc.

Arra azért kíváncsi lennék,mi akadályozza a magyar "értelmiséget" abbéli tevékenységében,hogy a magyar sorskérdések irányában tájékozódjon?
Mire gondolok?
Az igazs√°g soha nem k√©s√Ķ 1-2-3.r√©sz
Közzététel: 2014. szept. 23.
374 megtekintés
https://www.youtu...PqyXsHZy_w

Csakis arra tudok tippelni,hogy a polkorrekt t√°rsas√°gi √∂sszej√∂vetelek elveszik az idej√ľket az eff√©le t√°j√©koz√≥d√°st√≥l.
De az√©rt az ifj√ļs√°gnak aj√°nlhatn√°k a vide√≥ megtekint√©s√©t...,mert h√°t
"Az igazs√°g sohasem k√©s√Ķ"!!!!
#267 | Hegel - 2015.05.19. 02:05:05
272 re StatSmile

Légszennyezettség?
Nos el√Ķsz√∂r sz√©pen kilyuggatt√°k a f√∂ld k√∂r√ľli burkot a repked√©ssel kifel√© azt√°n r√°fogt√°k a t√ľo √©s egy√©b spricnikre(amik az√≥ta is vannak) hogy az tette t√∂nkre az oz√≥nr√©teget..l√≥pimpit...azt√°n mivel a szit√°v√° lyiggatott r√©seken a kozmoszb√≥l √°rtalmasan melegszik a f√∂ld permetezik(mondv√°n!) chemtr√©llel..nade a haaarp mifaxnak van? ja hogy vizsg√°lj√°k a sarki f√©nyt....ninek ahhoz a haarp ahhoz t√°vcs√Ķvek kellenek....
Nameg a cern atombomb√°z√≥ja h√°tha kapnak s√∂t√©t anyagot....a franc√©rt ha t√ľk√∂rbe b√°mulnak borotv√°lkoz√°s k√∂zben ott a s√∂t√©t anyag....jaja b√©v√ľl a fej√ľkbe...t√°n a sziv√ľkbe m√©g van f√©nyke de befalazt√°k alaposan nehogy egy 25W nyival vil√°gitson is....a lelkiismeret.

Ezen a JóIsten se tud segiteni mert aki/k nem akarnak azok nem is fognak felfényleni.
#268 | Arany - 2015.05.19. 09:02:23
Egy √©rdekes besz√©lget√©s, amib√Ķl tanulni is kellene.
A val√≥s√°g egy szeletk√©je, legal√°bb azzal √©lhetne, akinek lehet√Ķs√©ge van r√°, amivel m√©g lehet:

https://www.youtu...2NB0Q1q3Sw

Sajnos nem sok k√∂vet√Ķre fog tal√°lni...
#269 | Krisi - 2015.05.19. 11:14:08
Kedves Arany!
K√∂sz√∂n√∂m a linket.√Ėr√∂mmel t√∂lt el az a t√©ny,hogy m√©g vannak norm√°lis emberek √©s ezek l√°that√≥v√° is v√°lnak.M√©g akkor is,ha csak egy ilyen kicsi st√ļdi√≥ban.

Sz√≥val:3200 k√∂zvetlen√ľl MEGV√ĀLASZTOTT polg√°rmester;

3200 kisebb-nagyobb, magyarul gondolkod√≥-√©rz√Ķ k√∂z√∂ss√©ggel a h√°ta m√∂g√∂tt.

A k√∂z√∂ss√©g k√©pes lehet a hat√°rain bel√ľl (faluk√∂z√∂ss√©g,v√°rosk√∂z√∂ss√©g,stb.)
az önfenntartásra.
P√°rtokat kisepr√Ľzni,"vil√°gmegv√°lt√≥kat" √ļgyszint√©n.
Menjen mind a saj√°t "szem√©tdombj√°ra" kapirg√°lni,tarts√°k el √∂nmagukat,√©s ne az innovat√≠v m√≥dszerekkel --azaz--megt√©veszt√©ssel,csal√°ssal B√õV√ČSZKEDJENEK.

"...Hiszek Magyarorsz√°g felt√°mad√°s√°ban!"
Amen,-azaz-√ögy legyen!

El√Ķbb-ut√≥bb csak bel√°tja a sokas√°g:
nem a m√°sik-ugyancsak kiszolg√°ltatott,kifosztott- ember az ellen oldal.
Az ellen:az INNOVAT√ćV=MEG√öJUL√ď MEGT√ČVESZT√ČS,CSAL√ĀS,stb.

Mégegyszer:köszönöm a linket.
#270 | Arany - 2015.05.19. 12:20:06
Kedves Krisi!

Pr√≥b√°lom felkutatni, mik m√©g a lehet√Ķs√©geink, mert valahol alulr√≥l kell √ļjra √©p√≠tkezni, √©s is meg√∂r√ľltem annak, amir√Ķl ez a polg√°rmester besz√©l, hogy van, aki m√©g pr√≥b√°lja az igazs√°got kimondani, √©s meg is l√©pni.

A k√∂zmunkaprogram √ļgy, ahogy van sz√©gyenletes, de a befektet√Ķk √∂sszeszerel√Ķ √ľzemei is. A legjobb √ļt a magyars√°g teljes le√©p√ľl√©s√©re.

Saj√°t kis √©letemben is pr√≥b√°lok f√ľggetlenedni, od√°ig eljutottam m√°r, hogy nincs bankkal kapcsolatom. √Čs rem√©lem, hogy nem is lesz.

Nem egyszer√Ľ az alv√≥kat fel√©breszteni, sokszor a saj√°t k√°r√°n tanul, √©s akkor pedig √ļgy √©rzi, hogy szerencs√©tlen. Tanulok, kutatok, a m√ļlt legt√∂bb titk√°t pr√≥b√°lom megismerni, m√©g akkor is, ha eredm√©ny nem l√°tszik, de a k√∂z√∂s tudatba a gondolataim beker√ľlnek, √©s tal√°n sz√ľks√©g eset√©n fogja is valaki...
A k√∂rnyezetemben nagyon kev√©s ember van, akivel ezekr√Ķl besz√©lgethetek, szerencs√©re a kisebbik fiam, aki velem √©l, √Ķ is ilyen, csak fiatalabb kiad√°sban...Smile

Valami k√ľl√∂n√∂s √©rz√©kenys√©ge van arra, hogy hamar belel√°t a m√°sikba, √©s nem retten meg att√≥l, hogy a v√©lem√©ny√©t ki is mondja, nem durv√°n, de a m√°sik √©rt bel√Ķle.

Persze mindez egy másik nemzedék látásával...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum