NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/





  HozzŠszůlŠsok
#81 | Statikus - 2015.04.20. 15:35:04
Csak fogyunk észrevétlen,
és vagyunk vészre tétlen...

HOM√ČROSZ: OD√úSSZEIA

"Sz√≠r√©nekhez fogsz legel√Ķsz√∂r el√©rni: az √∂sszes
embert mind elb√Ľv√∂lik √Ķk, ki el√©r k√∂zel√ľkbe.
√Čs aki esztelen√ľl k√∂zeleg s meghallja a sz√≠r√©n-
zengzeteket, felesége s az apró gyermekek otthon
azt t√∂bb√© sosem √ľdv√∂zlik, neki m√°r nem √∂r√ľlnek,
mert cseng√Ķszavu dallal a k√©t Sz√≠r√©n megig√©zi;
√ľlnek a r√©ten ezek, s k√∂r√ľl√∂tt√ľk az emberi csontok
nagy sokas√°ga hever, rothad, zsugorodnak a b√Ķr√∂k.
H√ļzz el ezek mellett, s a f√ľl√©t j√≥l t√∂md be viasszal
minden társadnak, nehogy egy is hallja; puhítsd meg
mézédes viaszod; de te hallgasd meg, ha kivánod.
K√∂ss√©k √Ķk a kezed meg a l√°bad a f√ľrge haj√≥nak
árboca talpához, s a kötélzet rátekeredjék,
hogy, gyönyörödre, a két Szírén hangjára figyelhess.
√Čs ha esengesz a t√°rsakhoz, ha parancsot is adsz, hogy
oldjanak el - csak k√∂ssenek √Ķk oda t√∂bb k√∂tel√©kkel."

http://mek.niif.h...tml/02.htm
.......................................................................
Mai szirének

Vesz√©lyben a sokgyermekes n√Ķk sz√≠ve?

"A gravidit√°s a sz√≠v √©s az √©rrendszer jelent√Ķs terhel√©s√©vel j√°r. Egy √ļj vizsg√°lat azt jelzi, hogy n√©gy vagy t√∂bb sz√ľl√©s ut√°n az asszonyok sz√≠ve szubklinikus k√°rosod√°st szenved, b√°r a gyermektelenekn√©l is hasonl√≥ elt√©r√©sek keletkeznek. A sz√≠vnek a k√©tszeri-h√°romszori sz√ľl√©s a legjobb."

http://www.otszon...aign=14015

.....................................................................

Arany J√°nos: A walesi b√°rdok

"Ah! lágyan kél az esti szél
Milford-öböl felé;
Sz√ľzek siralma, √∂zvegyek
Panasza nyög belé.
Ne sz√ľlj rabot, te sz√Ľz! anya
Ne szoptass csecsem√Ķt!..."

http://magyar-iro.../wales.htm
#82 | Hegel - 2015.04.20. 21:15:15
Statikus nem a sz√ľl√©s hanem a leveg√Ķvel beszivott "?" franctudja mi az ami kimutathatatlan(egyenl√Ķre a jelenlegi g√©pekkel laboreredm√©nyekkel) anyagok amik a l√©gt√©rbe vannak porlasztva.

H√°zban egyik n√Ķnek sz√≥ltam √©rzed? nem √©rz√©keli pedig van mikor b√ľd√∂s is....√©gett pattogatottkukoric√°ra hasonlit√≥ szagot √°raszt √©s arom√°s vegy√ľlet.

Ennyit tudok a vizsgálódásaimmal megállapitani.

Viszont beteggé tesz. Láthatatlanul

Ahogy ez IS! http://rejtelyeks...amadasrol/
#83 | Statikus - 2015.04.21. 00:38:50
Hegel - ez a link jó!

Ez a "jutalom"...

https://www.youtu...uAXAIgqZbQ
#84 | Seraf - 2015.04.21. 03:59:38
Naiv .

N√©mi √ľr√∂m vegy√ľlt az √∂r√∂mbe : T√©nyleg "k√∂telez√Ķ" darab √©s t√°mogatom a jelz√©sed ; Az √ľ -
röm csak annyi, hogy régebben átkonvertáltam / feltöltöttem / belinkeltem megtekintésre
{ Viccesen : Hol voltál ? ; Az olvasószobába ? - Kicsit fáziskésésben vagy ... De nem baj }

LAKOTT SZIGET - 1 ( 2008 )
http://www.movsha...7fe087cf44
LAKOTT SZIGET - 2 ( 2009 )
http://www.movsha...69baeb3e2d

Ha m√°r jelezted, akkor ism√©t beillesztem az al√°bbit is : M√©g n√©zhet√Ķ ; √Črdemes √©rtelmezni .

ORWELL - 1984
http://www.movsha...bcb2b76240
A BEAVATOTT ( ORWELL - 2024 )
http://www.movsha...437fc5284a

Valamint ha a k√∂nyvt√°rb√≥l √°t√ľlt√©l a t√©v√© szob√°ba : √Čs ha a sci-fi mehet, akkor tal√°n a fan -
tasy is j√∂het ; N√©pmese helyett most egy csillagmese - Vagy ink√°bb egy √Ķsi csillag-√ľzenet .

V√ČGTELEN T√ĖRT√ČNET
* http://www.movsha...45a80069a8 *
** http://www.deepsk...-Toes.html **

YouTube Videů


===================================================================

www.zalaclub.hu/PLUSZ/VideoPremier1.png

{{ https://www.youtu...BnWnfuFKig }}

www.zalaclub.hu/PLUSZ/VideoPremier2.png

{{ https://www.youtu...SrsXEBPhco }}

#85 | Statikus - 2015.04.21. 10:49:35
A nap neve

Hé, emberek! Alulról gyalulják a pallót, amin álltok -
gyakorlott kopors√≥k√©sz√≠t√Ķk, fapofa bit√≥fa-√°csok.
Csak √≥vatosan ropj√°tok a rom√°ncos cs√Ľrd√∂ng√∂l√Ķs t√°ncot...

Tejjel-m√©zzel folyatj√°k K√°na√°nt, tejsz√≠nhab a szemfed√Ķ -
savany√ļ lesz, ha k√≠n gyan√°nt r√°j√∂tt√∂k: ti vagytok szenved√Ķ,
az √∂nv√©delemr√Ķl √∂nk√©nt lemond√≥, harc n√©lk√ľl vert er√Ķ.

Az ördög nyalóka képében mosolyog rátok, barátok!
Ott lesz az utolsó békés éjszakátok, ahol ma háltok -
holnap m√°r hal-nap lesz: az √©g√Ķ j√≥l√©t lesz a hal√°l-tok...

Mennyi d√Ķzs-halom, mennyi Dian√ľszosz-fr√∂ccs √©s habzs-piramis -
kozmikus cs√ļcs a zaba-√ľnnep, a b√©ltraktusos iram is.
Mi gondotok r√°, ha a h√ļs, a szeret√Ķ, vagy a bor hamis?

Egyszer elfogy a F√∂ld t√ľrelme, r√°tok pir√≠t a Nap heve -
farral fordul a Hold is - szájon csókol a holt: iszap leve
olt szomjat - szakad a palló: Végítélet lesz a nap neve...

2013. 08. 03. Csorba Tibor
#86 | Statikus - 2015.04.21. 11:09:08
√ď, m√°r/m√©g mindig itt tartunk? Inkviz√≠ci√≥ a dics√Ķs√©ges XXI. sz.-ban? Na de honnan f√ļj a sz√©l, mert most ny√≠ltan nem R√≥ma fel√Ķl - ej, ez a kl√≠mav√°ltoz√°s a sz√©lir√°nyt is megford√≠tja. Amit eddig csak s√ļgott, most ny√≠lt torokkal ord√≠tja √©s csak sz√≠tja, sz√≠tja, m√≠g t√Ľri a szittya!

Nincs többé ártalmatlan zsidózás és ártalmatlan cigányozás

L√°z√°r J√°nos szerint ma Magyarorsz√°gon nem maradhatunk n√©m√°k √©s t√©tlenek az ordas eszm√©kkel szemben. A Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ miniszter err√Ķl cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Budapesten, a holokauszt magyarorsz√°gi √°ldozatainak eml√©knapj√°n besz√©lt.

http://www.nyugat...knap_lazar

H√°t, akkor csapjunk ism√©t a sorok k√∂z√©, mikor m√©g a cenz volt az √ļr a h√°zn√°l:

Holujkauszt

O, hol van most kauszt?
Mefisztó kérdez - mondd Faust!
H√°t minden√ľtt, amerre n√©zek -
Korhely a Hal√°l: v√©rt√Ķl, s v√©rre r√©szeg...
De hát csak okausztról szól az ének -
d√ļdolj√°k √∂r√∂k t√ļl√©l√Ķk √©s korav√©nek.
√Ā, nagyot fordult a vil√°g, semmi k√©ts√©g:
ahogy k√©z a k√©zben √ď- √©s √öjsz√∂vets√©g,
"o" ut√°n most ujkauszt a trend -
míg az Új Világ nem lesz puszta rend!

2013.04.16. Csorba Tibor
#87 | naiv - 2015.04.21. 21:10:36
Seraf, k√©rlek n√©zd el deresed√Ķ hajamnak, √©s √≥ jaj mi lehet alatta!
Szerencs√©re, ott az√©rt m√©g nem tartunk, hogy reggelenk√©nt egy idegen n√©z a t√ľk√∂rb√Ķl, r√°mz√ļd√≠tva k√©rd√©sek √∂z√∂n√©t.

Tudod az ismétlés...........apja, anyja (valami rokonféleség)
Egyébként kösz.
√Ėr√ľl√∂k, hogy itt vagy!

------------------------------------------------

k√ľlden√©k √©n is valamit
http://www.ujakro...os-tanitas

gr√°tisz (mint esend√Ķ l√©lek)
https://www.youtu...WSOYhq7WBU

(125. fejezet) kiemelten aj√°nlom: Negat√≠v hitvall√°s II. (nem ismer√Ķs? - ebb√Ķl kij√∂n a 10)
http://www.kincse...rticle.310
(ebben a 67-71.kép)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Statikus, pedig f√Ķnt, mindig f√Ķni f√ļ√ļ√ļ√ļ - az "√∂r√∂k v√°ros"-b√ļ.
Ann√≥ b√≠borban, majd feh√©rben azt√°n sz√ľrk√©ben.
Mostanra tán feketében.
https://www.youtu...Igf6MlnsAs

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hogy lesz egy ny√≠regyh√°zi t√°skahord√≥b√≥l, f√Ķv√°rosi vig√©c?
Hogy lesz egy isaszegi m√Ľszaki emberb√Ķl, a krumplileves tan√°cs√°nak eln√∂ke?
Hogy lesz................?
http://film.indav...alak_orzoi

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

https://www.youtu...Y4Dr3EUDMs
.
#88 | Statikus - 2015.04.21. 23:05:23
"Idegen szavak gy√Ľjtem√©nye" szerint:

naiv

hisz√©keny, tapasztalatlan, gyan√ļtlan

Ez k√©rem olyan √°ln√©v, ami m√∂g√∂tt pont az ellenkez√Ķ jellem bujk√°l - ivna...

A nekem sz√°nt linken egy stadionnyi link alakot l√°ttam √∂rd√∂gvill√°zni - mint a "boldog vas√°rnap" h√°t-gy√ľlekezet√©t.

Megmondom √Ķszint√©n, hogy a lepellel takart kopors√≥ megfogott - enn√©l m√°r jobb egy lap√°tnyi kop√°r s√≥ is (csak ne legyen k√°liummal keverve).

Van nekem egy √ļn. "Kedves linkjeim" nevezet√Ľ gy√Ľjtem√©nyem, amit egy kattint√°ssal meg tudok nyitni, ha valami r√©gi t√©m√°t szeretn√©k eml√©kezetemben felfriss√≠teni, vagy √©ppen egy √ļj anyag k√≥dj√°t k√≠v√°nn√°m elmenteni (ez az "elmenteni" sz√≥ is ideges√≠t√Ķ, olyan h√°bor√ļs hangulat√ļ). Hirtelen felindults√°gomban automatikusan betettem ezen sz√ľrre√°lis jelenet c√≠m√©t √©s linkj√©t a "kedves" gy√Ľjtem√©nyembe - holott az eddigi egyetlen, ami halott...

K√∂sz√∂n√∂m, hogy betekinthettem a t√©velyg√Ķk borzalmas barlangj√°ba!

(Huncut √°m a magyar nyelv: √∂ssze tudja illeszteni a borz-ot az alma-val, mik√∂zben tudja j√≥l, hogy az egyik b√ľd√∂s, mint az √∂rd√∂g l√°ba, a m√°sik pedig illatos, mint Wass Albert Tizenh√°rom almafa alkotta kertj√©nek term√©se...) Am√ļgy a hu is k√©rd√©ses, hogy mi√©rt cut? Tal√°n a sosem volt avarok tudn√°k r√° a v√°laszt.
#89 | Hegel - 2015.04.22. 23:19:02
Nah√°t Statikus megnevettet√©l a borz √©s az alma kever√©s√©vel, merthogy a mai e√ľ pontosan az csak kor√°ntsem annyirra vicces de m√°r vigyorgok..j√≥l j√∂tt a sz√≥fordulatod...kiforditotta bel√Ķlem a h√≥lkajuszt, azt amit a mai e√ľben l√°t√©k.

Nos eddig sem rohantam sehova ha a sz√©l keresztbe fek√ľdt bennem f√ľr√©szelje el m√° valaki de....febru√°r √≥ta t√∂bb papirt gy√ľjtettek b√© v√©lem mint eddigi 69 √©v alatt mik√∂zben a kb 20dk√°nyi paper√∂z√∂nb√Ķl annyit tudtak kisajtolni hogy elfek√ľdtem a nyakamat.
Ezt egy f√Ķorvos mondta..ja itthonmaradt √©s fiatal kb 40-50 k√∂z√∂tti...kedves csak nem √©rtettem...vajjon az ember fej√©ben van e be√©pitve valami k√°pozstal√©szivatty√ļ is amiben a szimering lerohad kiss√© √©s akadozik...

Közben az a tömeg a folyosókon várakozva kitolt ágyakban is...
L√°tom a papirhalmazt√≥l az emberekre nincs id√Ķ csak a g√©pek mutitgatnak valamit azt√°n hogy az a k√©p amit mutit mir√Ķl is sz√≥l...sztem n√©ha fingjuk sincs....csak a pc billj√©t kapar√°ssz√°k a betegre(h√°l√° √©nm√°r nem az vagyok!) r√° se pillogva.

Tulok pap√°val h√°tt√©rben ugyan elm√©lkedt√ľnk de ennyi faxs√°gr√≥l mint amit hallottam....
Ha a neten az orvos válaszol hamarab kapok infót....

√Čs 56 √©ven √°t levont√°k a j√°rul√©kot, k√∂zben pir√©zek csal√°dt√°mogat√°s√°t szaporitott√°k bel√Ķle.

Na ez a t√∂megpusztit√°s fegyver n√©lk√ľl √°lca alatt hogy segit√ľnk....elt√ľnni mert a temetkez√©si v√°llalkoz√≥ is extraprofitra termeli a zsebkend√Ķnyi szemfed√Ķt kb 3000√©rt a csipk√©s rojtos10 es√©rt k√≥st√°l.
H√°√°√°t az "illatos √∂rd√Ķgl√°b√°t" a szervez√Ķik lik√°ba!Grin
#90 | naiv - 2015.04.24. 02:39:08
oooooopppss! lebuktam??

https://www.youtu...XIMXMHZTGA


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

https://www.youtu...8F-ULC9108
.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Mťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum