Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  Hozzászólások
#81 | Statikus - 2015.04.20. 15:35:04
Csak fogyunk észrevétlen,
és vagyunk vészre tétlen...

HOMÉROSZ: ODÜSSZEIA

"Szírénekhez fogsz legelőször elérni: az összes
embert mind elbűvölik ők, ki elér közelükbe.
És aki esztelenül közeleg s meghallja a szírén-
zengzeteket, felesége s az apró gyermekek otthon
azt többé sosem üdvözlik, neki már nem örülnek,
mert csengőszavu dallal a két Szírén megigézi;
ülnek a réten ezek, s körülöttük az emberi csontok
nagy sokasága hever, rothad, zsugorodnak a bőrök.
Húzz el ezek mellett, s a fülét jól tömd be viasszal
minden társadnak, nehogy egy is hallja; puhítsd meg
mézédes viaszod; de te hallgasd meg, ha kivánod.
Kössék ők a kezed meg a lábad a fürge hajónak
árboca talpához, s a kötélzet rátekeredjék,
hogy, gyönyörödre, a két Szírén hangjára figyelhess.
És ha esengesz a társakhoz, ha parancsot is adsz, hogy
oldjanak el - csak kössenek ők oda több kötelékkel."

http://mek.niif.h...tml/02.htm
.......................................................................
Mai szirének

Veszélyben a sokgyermekes nők szíve?

"A graviditás a szív és az érrendszer jelentős terhelésével jár. Egy új vizsgálat azt jelzi, hogy négy vagy több szülés után az asszonyok szíve szubklinikus károsodást szenved, bár a gyermekteleneknél is hasonló eltérések keletkeznek. A szívnek a kétszeri-háromszori szülés a legjobb."

http://www.otszon...aign=14015

.....................................................................

Arany János: A walesi bárdok

"Ah! lágyan kél az esti szél
Milford-öböl felé;
Szüzek siralma, özvegyek
Panasza nyög belé.
Ne szülj rabot, te szűz! anya
Ne szoptass csecsemőt!..."

http://magyar-iro.../wales.htm
#82 | Hegel - 2015.04.20. 21:15:15
Statikus nem a szülés hanem a levegővel beszivott "?" franctudja mi az ami kimutathatatlan(egyenlőre a jelenlegi gépekkel laboreredményekkel) anyagok amik a légtérbe vannak porlasztva.

Házban egyik nőnek szóltam érzed? nem érzékeli pedig van mikor büdös is....égett pattogatottkukoricára hasonlitó szagot áraszt és aromás vegyület.

Ennyit tudok a vizsgálódásaimmal megállapitani.

Viszont beteggé tesz. Láthatatlanul

Ahogy ez IS! http://rejtelyeks...amadasrol/
#83 | Statikus - 2015.04.21. 00:38:50
Hegel - ez a link jó!

Ez a "jutalom"...

https://www.youtu...uAXAIgqZbQ
#84 | Seraf - 2015.04.21. 03:59:38
Naiv .

Némi üröm vegyült az örömbe : Tényleg "kötelező" darab és támogatom a jelzésed ; Az ü -
röm csak annyi, hogy régebben átkonvertáltam / feltöltöttem / belinkeltem megtekintésre
{ Viccesen : Hol voltál ? ; Az olvasószobába ? - Kicsit fáziskésésben vagy ... De nem baj }

LAKOTT SZIGET - 1 ( 2008 )
http://www.movsha...7fe087cf44
LAKOTT SZIGET - 2 ( 2009 )
http://www.movsha...69baeb3e2d

Ha már jelezted, akkor ismét beillesztem az alábbit is : Még nézhető ; Érdemes értelmezni .

ORWELL - 1984
http://www.movsha...bcb2b76240
A BEAVATOTT ( ORWELL - 2024 )
http://www.movsha...437fc5284a

Valamint ha a könyvtárból átültél a tévé szobába : És ha a sci-fi mehet, akkor talán a fan -
tasy is jöhet ; Népmese helyett most egy csillagmese - Vagy inkább egy ősi csillag-üzenet .

VÉGTELEN TÖRTÉNET
* http://www.movsha...45a80069a8 *
** http://www.deepsk...-Toes.html **

YouTube Videó


===================================================================

www.zalaclub.hu/PLUSZ/VideoPremier1.png

{{ https://www.youtu...BnWnfuFKig }}

www.zalaclub.hu/PLUSZ/VideoPremier2.png

{{ https://www.youtu...SrsXEBPhco }}

#85 | Statikus - 2015.04.21. 10:49:35
A nap neve

Hé, emberek! Alulról gyalulják a pallót, amin álltok -
gyakorlott koporsókészítők, fapofa bitófa-ácsok.
Csak óvatosan ropjátok a románcos csűrdöngölős táncot...

Tejjel-mézzel folyatják Kánaánt, tejszínhab a szemfedő -
savanyú lesz, ha kín gyanánt rájöttök: ti vagytok szenvedő,
az önvédelemről önként lemondó, harc nélkül vert erő.

Az ördög nyalóka képében mosolyog rátok, barátok!
Ott lesz az utolsó békés éjszakátok, ahol ma háltok -
holnap már hal-nap lesz: az égő jólét lesz a halál-tok...

Mennyi dőzs-halom, mennyi Dianüszosz-fröccs és habzs-piramis -
kozmikus csúcs a zaba-ünnep, a béltraktusos iram is.
Mi gondotok rá, ha a hús, a szerető, vagy a bor hamis?

Egyszer elfogy a Föld türelme, rátok pirít a Nap heve -
farral fordul a Hold is - szájon csókol a holt: iszap leve
olt szomjat - szakad a palló: Végítélet lesz a nap neve...

2013. 08. 03. Csorba Tibor
#86 | Statikus - 2015.04.21. 11:09:08
Ó, már/még mindig itt tartunk? Inkvizíció a dicsőséges XXI. sz.-ban? Na de honnan fúj a szél, mert most nyíltan nem Róma felől - ej, ez a klímaváltozás a szélirányt is megfordítja. Amit eddig csak súgott, most nyílt torokkal ordítja és csak szítja, szítja, míg tűri a szittya!

Nincs többé ártalmatlan zsidózás és ártalmatlan cigányozás

Lázár János szerint ma Magyarországon nem maradhatunk némák és tétlenek az ordas eszmékkel szemben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről csütörtökön Budapesten, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján beszélt.

http://www.nyugat...knap_lazar

Hát, akkor csapjunk ismét a sorok közé, mikor még a cenz volt az úr a háznál:

Holujkauszt

O, hol van most kauszt?
Mefisztó kérdez - mondd Faust!
Hát mindenütt, amerre nézek -
Korhely a Halál: vértől, s vérre részeg...
De hát csak okausztról szól az ének -
dúdolják örök túlélők és koravének.
Á, nagyot fordult a világ, semmi kétség:
ahogy kéz a kézben Ó- és Újszövetség,
"o" után most ujkauszt a trend -
míg az Új Világ nem lesz puszta rend!

2013.04.16. Csorba Tibor
#87 | naiv - 2015.04.21. 21:10:36
Seraf, kérlek nézd el deresedő hajamnak, és ó jaj mi lehet alatta!
Szerencsére, ott azért még nem tartunk, hogy reggelenként egy idegen néz a tükörből, rámzúdítva kérdések özönét.

Tudod az ismétlés...........apja, anyja (valami rokonféleség)
Egyébként kösz.
Örülök, hogy itt vagy!

------------------------------------------------

küldenék én is valamit
http://www.ujakro...os-tanitas

grátisz (mint esendő lélek)
https://www.youtu...WSOYhq7WBU

(125. fejezet) kiemelten ajánlom: Negatív hitvallás II. (nem ismerős? - ebből kijön a 10)
http://www.kincse...rticle.310
(ebben a 67-71.kép)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Statikus, pedig főnt, mindig főni fúúúú - az "örök város"-bú.
Annó bíborban, majd fehérben aztán szürkében.
Mostanra tán feketében.
https://www.youtu...Igf6MlnsAs

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hogy lesz egy nyíregyházi táskahordóból, fővárosi vigéc?
Hogy lesz egy isaszegi műszaki emberből, a krumplileves tanácsának elnöke?
Hogy lesz................?
http://film.indav...alak_orzoi

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

https://www.youtu...Y4Dr3EUDMs
.
#88 | Statikus - 2015.04.21. 23:05:23
"Idegen szavak gyűjteménye" szerint:

naiv

hiszékeny, tapasztalatlan, gyanútlan

Ez kérem olyan álnév, ami mögött pont az ellenkező jellem bujkál - ivna...

A nekem szánt linken egy stadionnyi link alakot láttam ördögvillázni - mint a "boldog vasárnap" hát-gyülekezetét.

Megmondom őszintén, hogy a lepellel takart koporsó megfogott - ennél már jobb egy lapátnyi kopár só is (csak ne legyen káliummal keverve).

Van nekem egy ún. "Kedves linkjeim" nevezetű gyűjteményem, amit egy kattintással meg tudok nyitni, ha valami régi témát szeretnék emlékezetemben felfrissíteni, vagy éppen egy új anyag kódját kívánnám elmenteni (ez az "elmenteni" szó is idegesítő, olyan háborús hangulatú). Hirtelen felindultságomban automatikusan betettem ezen szürreális jelenet címét és linkjét a "kedves" gyűjteményembe - holott az eddigi egyetlen, ami halott...

Köszönöm, hogy betekinthettem a tévelygők borzalmas barlangjába!

(Huncut ám a magyar nyelv: össze tudja illeszteni a borz-ot az alma-val, miközben tudja jól, hogy az egyik büdös, mint az ördög lába, a másik pedig illatos, mint Wass Albert Tizenhárom almafa alkotta kertjének termése...) Amúgy a hu is kérdéses, hogy miért cut? Talán a sosem volt avarok tudnák rá a választ.
#89 | Hegel - 2015.04.22. 23:19:02
Nahát Statikus megnevettetél a borz és az alma keverésével, merthogy a mai eü pontosan az csak korántsem annyirra vicces de már vigyorgok..jól jött a szófordulatod...kiforditotta belőlem a hólkajuszt, azt amit a mai eüben láték.

Nos eddig sem rohantam sehova ha a szél keresztbe feküdt bennem fürészelje el má valaki de....február óta több papirt gyüjtettek bé vélem mint eddigi 69 év alatt miközben a kb 20dkányi paperözönből annyit tudtak kisajtolni hogy elfeküdtem a nyakamat.
Ezt egy főorvos mondta..ja itthonmaradt és fiatal kb 40-50 közötti...kedves csak nem értettem...vajjon az ember fejében van e beépitve valami kápozstalészivattyú is amiben a szimering lerohad kissé és akadozik...

Közben az a tömeg a folyosókon várakozva kitolt ágyakban is...
Látom a papirhalmaztól az emberekre nincs idő csak a gépek mutitgatnak valamit aztán hogy az a kép amit mutit miről is szól...sztem néha fingjuk sincs....csak a pc billjét kaparásszák a betegre(hálá énmár nem az vagyok!) rá se pillogva.

Tulok papával háttérben ugyan elmélkedtünk de ennyi faxságról mint amit hallottam....
Ha a neten az orvos válaszol hamarab kapok infót....

És 56 éven át levonták a járulékot, közben pirézek családtámogatását szaporitották belőle.

Na ez a tömegpusztitás fegyver nélkül álca alatt hogy segitünk....eltünni mert a temetkezési vállalkozó is extraprofitra termeli a zsebkendőnyi szemfedőt kb 3000ért a csipkés rojtos10 esért kóstál.
Hááát az "illatos ördőglábát" a szervezőik likába!Grin
#90 | naiv - 2015.04.24. 02:39:08
oooooopppss! lebuktam??

https://www.youtu...XIMXMHZTGA


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

https://www.youtu...8F-ULC9108
.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [4 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum