Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA vészharangokat folyamatosan kongatják, főleg azok, akik a világválságot okozták. A tervezett (megálmodott) "veszteség" néhány ezer trillió dollár, természetesen az adófizetők pénzéből, és a bolygó lakosságának legalább a fele. Mindezt néhány "irányítónak", világszerte sok milliónyi ebből hasznot remélő csatlósnak, bérencnek köszönhető. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre látszik. Ki kellett tenyészteni egy gátlástalan "hadsereget", amely egyik része magánhaderőként, a másik része beépítve a közigazgatási rendszerekbe biztosítja a "törvényi támogatást" a bankárkaszt, illuminátus, szabadkőműves, arisztokrata, befektető, pénzember, politikus megnevezésű emberkreatúrák számára a fosztogatáshoz. Az amerikai polgárháború és Európa feldarabolása, az ukrajnai, macedóniai, szaudi, iráni, szíriai jemeni konfliktusok részei az elég morbid módon értelmezett "világgazdaság fenntartás feltételeinek". Az egész a saját hasznuk és az irányítás megtartásáról szól, és a legtöbb élősködő az hiszi, hogy jut nekik hely a jövőjükben.


A sok bába között elvész a gyerek, de manapság néhány bába is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fikázni az "álmagyar kormány és parlamenti" döntéseket, de alapvető hiba, amikor a tolvaj rablógyilkostól kérünk és várunk segítséget és igazságot. A kormányzáshoz és népszavazás megnyeréséhez, megszerzéséhez kevés a "politikai vezetői" rétegnek nevezett kazár irányítás - nevezzük hosszabb nevükön az ország lakosságának legalább 2/3-nak támogatását nem élvező - "haszonélvezők és bűntársai" csoportjainak, csalással hatalmat megszerző kisebbségnek, vagy rövidebb megfogalmazásban, gazemberek, erőszakkal és megtévesztéssel fenntartott hatalmát. Mielőtt felsorakoztatnánk érveket és ellenérveket, érdekeket és ellenérdekeket látszólag és valósan felvonultató csoportok mellett és ellen, az "alapokat" kell megvizsgálni. Melyek azok a törvények, szabályok, amelyek a "tisztességesség és emberiesség" alapvető kritériumait teljesítik.

Az előbbi kérdés felvetése önmagában is paradoxon egy olyan "országban", ahol 71 éve nem érvényesülhetnek alkotmányos jogok. A jog -és igazságszolgáltatás rendszerét kisajátítja és érdekei szerint formálja, alkalmazza egy bizonyos réteg, akik betagozódtak a nemzetközi maffiahálózatban. Tévedés ne essék, ez nem csak egy szimpla bűnszervezet. Ez egy, a társadalmi tevékenységek minden területére kiterjedő nemzetközi maffia, melynek részeit képezik a csalással, megtévesztéssel hatalomba juttatott kormányok és az érdekeiket kiszolgáló magatehetetlen közigazgatási rendszer.
Az jelenleg "összeomló" pénzügyi rendszer bukása, szándékos és célzatos bebuktatása, egyes rémült és bérelt vészmadarak szerint a hitel -és ingatlanpiac, valamint a vállalatok megszűnését eredményezi, de ez természetesen csak a pénzvilág prominens gazembereinek álláspontja. A világ gazdaságát nem csak a hitelek működtetik. A hitel csak egy olyan eszköz amivel egyesek hallatlan vagyonokat harácsolnak össze munka nélkül, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az utólag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "feltételeket" valakik elfogadták.


Egy ország és lakossága kifosztásának számtalan módját dolgozták ki. Ezek közé tartozik az egyre nagyobb közfelháborodást kiváltó deviza alapú hitelezés is, amelynél az érintettek rendre megfeledkeznek arról, hogy a kifosztást a bábkormány a bankokkal karöltve hajtotta végre és törvényhozási jogalap nélküli törvényekkel támogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a még mindig az MNB tartalékait növeli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz vándorol. Orbán és Matolcsy csak az irreállísan magas áron MNB által felvásárolt ingatlanokkal tudják megcsapolni a devizatartalékot. Az EKB-nak, Bázelen keresztül a FED-nek átadott pénzkiadási joga évi 8 milliárd dollárba kerül a magyar adófizetőknek. Az IMF és Világbanki hitelek tetszőlegesen emelgetett kamatai olyan adósságspirált eredményeztek amely mókuskerékből nincs kiszállás. Ez korrupt politikusok nélkül nem lenne lehetséges, ahogy a privatizációk, felszámolások, fejlődésnek, haladásnak mutatott és mondott leépítési módszerei alkalmazása sem. Tipikus zsidó módszer, amikor a megszállt ország pénzrendszerét, gazdaságát tönkreteszik, korrupt bábokat ültetnek a kormányba, majd leépítik az oktatást, közben felszámolják az ipart és a mezőgazdaságot. Egy generáció alatt pofátlanul már arra hivatkoznak, hogy a megszállt nép nem életképes, csak a zsidók tartják életben, miközben mindent kisajátítanak, mindenkit kirabolnak. Utolsó fázis a teljes rabszolgaság bevezetése. Mindez itthon sem jött volna létre az előretolt helyőrség, Antallok, Borosok, Hornok, Kunczék, Orbánok, Torgyánok, Medgyessyk Gyurcsányok, Bajnaik, Matolcsyk nélkül...

2011-ben a FIDESZ-KDNP úgy alkotmányozott - jogutódjaként az 1989-es "Ideiglenes Alkotmánynak", hogy nem tárgyalták újra a nemzetközi szerződéseket és az adósságállományt sem - éshogy minden maradt, csak a csalás vált könnyebbé. Az "Ideiglenes Alkotmány" alkotmánymódosításhoz 4/5-ös parlamenti támogatottság meglétét írta elő. A "jogutód" csalással megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott választási győzelmére hivatkozva eszkábált össze egy olyan alkottákolmányt, amelyet már korábban "előregyártottak", és főleg a katonai irányítás bevezetésére hegyeztek ki, de elláttak olyan gumitörvény-helyekkel is, amelyek utólagos "alkotmánymódosításnak nem minősített" tetszőleges változtatásokat tesznek lehetővé. Magyarországon, mint a Kúria helyesen elismerte, "egyetlen bíróság sem jogképes". Mitől lennének azok? Egy semmilyen formában nem törvényes "rendszer" szabályozását kényszerítik a "demokráciához" nem szokott lakosságra. Ez a rabszolgatartás 20-21. századi "modern" formája...


Már 1989-ben sem merték népszavazás elé vinni az MSZMP által kidolgozott ideiglenes alkotmányt, pedig a nemzetközi jog szerint szintén illegitim (erőszak, megszállás hatására létrejött) 1949-es XX-as törvényként elhíresült "alaptörvény" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonszőrű társa is, hogy "minden hatalom a népé", és a hatalmat a Parlament a néppel együtt gyakorolja népképviselet útját, vagy közvetlenül. Az ellenünk alkalmazott "törvények" nem rendelkeznek többségi népi felhatalmazással, ahogy a hatalombitorlók sem. Sajnálatos módon, ahogy végrehajtók viszik el a balhét a közjegyzők és bíróságok alaptörvényi és népi felhatalmazás és jogosultság nélküli döntései miatt (bár keveset ütöttek még agyon), úgy a bankok viszik el a magyar állam képviseletének nevezett bábkormány csalásainak következményeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenféle nép -és hazaellenes törvény, rendelet, jogszabály betartását, a közigazgatásnak nevezett maffia túlkapásainak végrehajtását. Megemlítendő, hogy a Lisszaboni EU sem létezik törvényesen. Több "tagország" aláírása is hasonlóképp jött létre, mint Magyarországé. Illegitim, csalással, megtévesztéssel hatalomra juttatott bérenckormányok közreműködésével, a kazár-maffia bűntársaiként, akik egymást elismerve legitimálni próbálják magukat.


Egy politikus addig hazája politikusa ameddig hazafi, hazája és honfitársai érdekeit tartja szem előtt, mert ezért bízták meg a feladattal munkaadói. Addig politikus, ameddig hazája korrupt politikusa nem lesz, és onnantól nem már egyáltalán nem tekinthető politikusnak, amikor idegen érdekeket képviselve elárulja választóinak azon részét is, akik baksis reményében még támogatják. Onnantól már helytartó, hogy idegen hatalmak segítségét veszi igénybe országa elnyomására, és az utolsó fázisa lealjasodásának, amikor rájön, hogy nem tartanak igényt a "szolgálataira", mert már nincs mit elárulnia, kiárusítania, átjátszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhető illegitim kormányaink szintjén is... bár Magyarország 71 éve tartó "különleges státusza", vagyis nem létezése miatt egyedibb, mint a világ más területeié. Az ún. kormányok nem vádolhatók hazaárulással, mivel, ahogy Ukrajnában is megfigyelhető, nem az adott ország érdekképviseletét ellátó "politikusok", idegen érdekeket képviselő, és nem az adott ország nemzetéhez tartozók szolgáltatják ki a lakosságot kifosztóiknak. Hazaárulással nem, de népirtással, rablással, rablógyilkossággal, hűtlen kezeléssel, lopással, csalással vádolhatók. Ahhoz még túl kevesen vannak, hogy segítség nélkül, a mi segítségünk nélkül, leigázhassan és kiirthassan bennünket, de Soros "alapítványai", a hamis történelem tanítása, a társadalmi értéknormák devalválása elegendő, hogy a jövő nemzedéke azt sem tudja, mi az öröksége. Pedig:

"A személy (a politikai nemzet tagja) az állam által védendő legfőbb érték, egyben a hatalom forrása is, mint a népfelség eleme. Az egyén jogainak és szabadságának, mai szóhasználattal az alapvető emberi jogok, szavatolása az államérdekkel azonos súlyú."


Az élet nem a gyengéket támogatja, mondják azok, akik erősnek érzik magukat, de a gyenge fogalma átértékelődött a technikai fejlődéssel. A legerősebb embert is leterítheti egy néhány grammos ólomdarab, láthatatlan sugarak, elektromágneses hullámok ellen nem sokat ér az erős fizikum, főleg, ha gyenge jellemmel és mínuszos IQ-val párosul. Látni kell, hogy az elnyomó hatalom belőlünk táplálkozik, a fegyvereket emberek használják, túlnyomó részt emberek, saját deformált erőinket fordítja ellenünk. Kihasználva a társadalomnak álcázott "rend" folyamatos, és általuk tudatos eltorzításából származó előnyöket. Fiataljaink észre sem veszik, hogy vermet ástak számukra, amibe sorra belepotyognak, mert belekényszerítik a saját mesterségen előidézett és sugallt igényeikkel, a természetellenes és öngyilkos életfelfogás életszerű tálalásával, miközben felhasználják zömüket a saját megerősödésük elősegítését szolgáló céljaikhoz. Egyes beteg lelkű emberektől gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint másik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy kíméletesebben közli, hogy újabb kötelet hurkolt a nyaka köré. A megalkuvás az igazi gyengeség, mindenki saját pokla.


A világ fejlettebb fele készül a védekezésre, a másik fejletlenebb, most is egymást gyilkolja. Az USA-ban szaporodó magánhadseregek, a reguláris alakulatok "ébredése", a veteránok szörnyű, meghasonlást okozó eszmélése nem csak következmény. A következményeknek előzményei is vannak. Akik létrehozták, azt is tudják, hogy mit provokáltak ki, és azzal is tisztában vannak (többnyire), hogy milyenek lesznek a válaszreakciók. Jelenleg Európa elszigetelése és szétszakítása a cél. Őszig sem fog megoldódni az európai energiaellátási probléma. Ezért megy a huzavona a Török Áramlat és Nabucco vonalán, kiegészítve az Iránt érintő szankciók feloldásának lebegtetésével. Sokan azt vízionálják, hogy az amerikai tőkebeáramlás átalakítja Irán viszonyát a nyugattal, de ez logikátlan, bár óriási fegyverbevételeket biztosíthat, mivel tovább fokozná a közel-keleti feszültséget. A Goldman Sachs és Putyin továbbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas földközi-tengeri gázkészletéről, pedig ezért volt a "ciprusi bankfosztás"...

Tovább borzolhatják a kedélyeket az USA űridőjárást érintő lépései, ami ténylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprimált lézertorpedókkal végrehajtott nap elleni támadások meg fognak szaporodni a nagy napkitörések létrehozása érdekében. Korábban "A tudatmódosítás és a 3G" című írásomban Link említettem ezt a tevékenységet is (Háború és hidegháború a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztelési fázis" után legkésőbb 2016-ra már frontális támadás várható. Ez hasonló a "légkör felmelegedési" csaláshoz, amikor a világ nagy részét átállították fosszilis energiahordozók felhasználására CO2-kvótát kivetve, miközben 2013. elején terrorcselekménnyé minősítették az környezetet nem szennyező szabad-energia termelő berendezések, tervezését, gyártását, és a tervek továbbadását is. Az energiatermelés fosszilis energiahordozókra koncentrációjával párhuzamosan az USA és Izrael előidézte a világ eddigi legnagyobb atomkatasztrófáját, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orbán "csak" a geotermikus, szél és napenergia hasznosító berendezéseket kívánja megadóztatni, Paksot még nem robbanthatja ránk.


Az elektromágneses hadviselés alkalmazása hamarosan eléri tetőfokát. A "globális felmelegedésre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felhőkkel árasztják el az eget és a légkört, egyrészt az időjárás érdekeik szerinti módosítására, az élelmezés kézbentartásához, másrészt a lakosság, a flóra és fauna báriumsókkal, nehézfémekkel, vírusokkal, baktériumokkal mérgezésére. A HAARP, vegyi-permetezés, és a mesterségesen előidézett napkitörések okozta robbanásszerűen megemelkedő kozmikus-sugárzási szint, együttesen az elektromágneses lökéshullámokkal, tönkre teszi a mára már mindenhol jelenlévő gyengeáramú elektronikát, elsősorban a számítógépes vezérlőrendszereket, legyen az erőműé, "intelligens" autóé vagy egy egyszerű rádióét. Még szerencse, hogy a kapában nincs chip. Veszélyességi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektronizált országok kerülnek hátrányos helyzetben, de kommunikáció megakadályozása is felvirágoztatja a Ley-vonalak használatát.

Riasztó gondolatok őszre tavasszal, de valamijük nincs a férgeknek, és ez az empátia, ami megakadályozhatná náluk egymás kiirtását és amit pénzért, aranyért nem lehet megvásárolni. Az élősködők egymást is megtámadják, kirabolják, majd megölik. Remélhetően ők fogynak el hamarabb, főleg, ha besegítünk egy kicsit... mi vagyunk többen, és a fegyvereket is többnyire emberek kezelik. Talán marad az utóbbiakban annyi emberi, ami megakadályozza, hogy állattá váljanak...

/Tulok/

  Hozzászólások
#341 | spartakusz - 2015.08.05. 11:15:48
szevasztok!

Tömény rasszizmus!

Helyett A Tömény fajvédelem! A helyes!

Az lehet, hogy kanadai, de hogy nem magyar az biztos - olvassátok a magyar gyűlölők hozzá szóló írásait is majd és bizonyítsuk nekik, hogy helytelen úton járnak - vagy a fegyverükkel a rasszizmus antiszemitizmussal fajukat védik - vonom le a végkövetkeztetést!

innen:
http://kanadaihir...asszizmus/

és a felhívás:

azért tették be maguknak mert van benne önvédelem mellett uszítás is - ami egyik fegyverük - különben nem hozták volna nyilvánosságra - én azért teszem be az egészet - mert az önvédelemmel egyet értek - az uszítással nem - mert a család a legkisebb sejtje egy népek nemzetnek - és a sok család egy ország - és ha hívatlan vendégek özönlik el - tudni kell az okát - mi tudjuk, hogy az irányítók mit akarnak, és akik ezt támogatják azok bértollnokok - kenyéradó gazdáik parancsait követve! - vagy tényleg buták nem látják át a helyzetet - a migrációt saját országában bonyolítsa le - ne más országba tegye szándékosan és pénzelve - azt a pénzt adja oda országában a lehet hogy valóban rászorulókra , amit ők tették tönkre olyanná!

szóval a teljes szöveg megörökítve az utókornak:

"...Tömény rasszizmus!
2015 augusztus 4 2:59 du.10 comments

Egyszerűen nem merem feltenni a lent következő ocsmány szöveget a megszokott oldalaimra, mert még csak véletlenül sem szeretném, ha úgy tűnne, mintha tőlem származna vagy én is egyetértenék egyetlen betűjével is.
Szégyen, hogy ebben az országban, azaz Magyarországon egy ilyen szörnyű felhívás terjed levelező rendszereken keresztül, szégyen, hogy az emberek meggondolatlanul ilyen szövegekkel bombázzák ismerőseiket. Én is olyan személytől kaptam, akiről álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire tudatlan és befolyásolható.

Az egykor gyakran emlegetett “sötét Balkánt” túlszárnyalva ki tudja hová jutunk még így?
Íme a kéretlen küldemény:

“Fontos!!! Időszerű kérdés, hogy valóban mit tehetünk.!?

Felhívás az európai fehér nemzetekhez! Pokoli invázió vette kezdetét!

Európa lányai és fiai! Olyan pokoli invázió vette kezdetét, ami elképesztő méreteivel képes lerohanni és megsemmisíteni a teljes, európai életteret. Afrikaiak rohannak az embercsempész hajókra, hogy minél előbb partot érjenek álmaik földjén. A fehér emberek földjén. Európa képtelen az ellenállásra, mert a bábkormányok, emberi jogokra hivatkozva, szélesre tárják a vadállatok előtt a humanizmus kapuit. Az elkövetkező napokban és hetekben 60 millió ember veszi az irányt a mi Európánk felé. Bélpoklos szaracén áradat, akik hódítani indulnak. A gazdasággal omlik össze a szociális rendszer, az egészségügy, megszűnnek a munkahelyek, az utcáinkon pedig a káosz és zűrzavar lesz úrrá. A városokban és falvakban pedig félállati lények portyáznak majd.
Európa lányai és fiai! Milyen jövő vár gyermekeitekre? Milyen Európát hagytok utódaitokra? Őseink a vérüket adták nemzeteinkért, most pedig a legcsekélyebb ellenállást sem vagyunk képesek tanúsítani? Van olyan nap, hogy Magyarországra 1000 migráns érkezik, ez a szám ijesztő! Európa többi nemzetére is hasonló számban törnek rá az idegenek, ezért az ellenállás ügye a közös érdekünk! Európai testvérek! A beteges sovinizmust dobjuk végre félre és sorakozzunk fel az európai határokon! Álljunk fel olyan csatasorba, melyet nem törhetnek át az emberevő hordák. Nincs sok időnk! Szerb, szlovák, német, olasz, spanyol és minden európai fehér testvér! Minden lehetséges, de törvényes eszközzel adjuk kormányaink tudtára, hogy nem kérünk az invázióból, adjunk hangot annak, hogy elutasítjuk a multikulturális dögvészt, az ezzel járó dekadenciát és a népek halálához vezető sokszínűséget! Nyomatékosítsuk az országaink élén álló politikusokban, hogy Európa lányit és fiait nem lehet félreállítani! Mi vagyunk Európa! Nem félünk! Bátran kiállunk a határainkra és ha kell a testünkkel állítjuk meg az inváziót!

Nem félnünk tőletek!!!
Mi vagyunk Európa utolsó bástyája! Ha képesek vagyunk egyesülni, Európa élni fog! Ha pedig gyengének bizonyulunk, a fehér rassz megszűnik létezni! Az európai harcosok keresztes háborúba menetelnek. Nem fordulnak vissza és nem adják meg magukat! Nem térdelnek le a túlerő előtt! Felélesztik a harag lángjait és vált a vállnak vetve küzdenek.
Európa ébredj!!! Oszd meg te is ezt a posztot!”

IGEN, ÉBREDJ EURÓPA, IDÁIG JUTOTTUNK AZ EMBERTELENSÉGBEN!..."

AHA - idáig jutottunk, hogy engedtük a pénzurait felettünk büntetlenül tivornyázni, hogy meg meri tenni mind ezt velünk EURÓPÁVAL!

AKKOR KI IS AZ EMBERTELEN - KIRABOL - KI HÓDÍT - KI SZÜNTET MEG ORSZÁGOKAT ÉS UJJAKAT ALAPÍT!

valóban ÉBREDJ EURÓPA!

ID. Kiss László
#342 | Hegel - 2015.08.05. 12:23:12
Seraf érdekes és inkább szép képkockák a betett földről a linked.

Ugyanis a csillagok(Nap) és bolygói egy egy isteni tudat rész amire a rajtuk lévő élőlények legyenek bármilyen finomságú testekben főlvannak rájuk füzve mint a gyöngysor...a nap a galaxis központjára a bolygók a napra az emberek állatok növények ásványok pedig a földre sorba ahogy az én dédszüleimre vagyok én és az unokáim reám.

Ezek a magasrendü(embernél magasabb!) tudatok fejlődési céllal vállalták a biológiai tömeget magukra de ez nem jelenti azt hogy végtelenségig majd tűrik.

Az ember gyártotta ideológiák önszolgálatuk miatt látjuk hova vitte az emberiséget - ma sok állatnak magasabb a tudatszintje mint azoké az embereké akik harácsolási célból magát a föld bolygó élővilágát is veszélyeztetik - gondolok az essőerdők irtásától a mexikói öböl tönkretételéig a delfingyilkosságokon át a vallási fanatizmusig.

Ugyanis a ma Á.által jelzett hitrendszerekideológiája annak preferálása anyagi érdekből totál lepusztitja az emberi létet vele az állatokat is!

Az embernek szolgálnia kell a földet viszonzásúl a rajta élhetésért tanulásért fejlődésért.

Sajnos az ember önmagát se szolgálja nemhogy a természetet benne a Teremtőjét, azt az Isteni szikrát mely mindőnkben benne foglaltatik. Az állatokban IS!

Ha magasabb szintről nézzük a fejleményeket európa most azt kapja amit ezekkel a népekkel is tett mert a nató usa+kistesó termék, és nyugateu gyarmatositásának bumerángja most csap vissza.

Ebben az a probléma hogy mi soha nem gyarmatositottunk mégis nálunk csapódik le pontosan eme gyarmatositó elv alapján a "népvándorlás" hogy egy klasszikust idézzek.

És ez szándékos.

Valahol megkéne értetni ahogy a cigányokkal is meglehetett(ezért nem volt polgárháború) hogy ha minket elpusztitanak ŐK következnek csupán fegyverként vannak bevetve.
Hogy megértik kétlem az állati tudati szintalá nyomoritott embertömeg aki magyarul sem tud tán többsége angolul se mégis erre vette útját valaki finanszirozásából, hogy megérti mire megy ki ez a muszlim keresztény vallásháboruba csomagolt terület tisztítás.

Harc helyett rögtön a végállomásra kéne szállitani őket vagy vissza ahonnan jöttek a nyugati repülőjáratok költségére -finanszirozza az utiköltséget ellátást az aki finanszirozta a sétát ide.

Ha tökös politikusaink lennének a fentieket valósitanák meg.....hogy a fele balfax a másik fele jobbfax hááát sajna ez van.
#343 | Seraf - 2015.08.05. 16:05:44
Kedves Hegel .

Örülök, hogy tetszett : Tényleg kitűnő minőség ; Benne a lényeg - Mivel konkrét üzenet .
#344 | Hegel - 2015.08.05. 16:22:18
SerafSmile Gyönyörü a föld nagyon nagyon magasból de amikor földközelbe ér az ember hááát nem árt ha válogat, mert tud lent is szépséges lenni, emberzaj nélkül.
Na igen ilyenkor én sem emberként hanem csak egy lélekként figyelem a természetet.
#345 | Renegat - 2015.08.05. 22:16:17
ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPŐK - ÁLL A BÁL MARTONFÁN

A Zala megyei Sormás mellett, a mecseki Martonfán hozza létre a kormány a muszlim és negroid illegális határátlépőknek a sátortábort, vagy konténerfalut, ahol cca. 1.000 fő illegális migránst akarnak elhelyezni...(remélhetően nem ég le az erdő)

A település lakossága a helyszínen tiltakozik a megvalósítás ellen.A kivonuló készenlétisek nemes egyszerűséggel előadták jövetelük célját, majd az egész falu lakosságát igazoltatták a helyszínen.A lakosság nagy része nem kér az illegális határátlépőkből, akiket semmilyen hivatalos előzetes tájékoztatásban nem részesítettek a kormány döntéséről.A tábor festői természeti szépségű tájon, de közművek nélküli területen kerülne kiépítésre.A terület kiválasztása a legalapvetőbb döntési ésszerűséget és logikát is nélkülözi.

"Mi lenne, ha a kormány végre komolyan venné a menekültek ellátását, és nem ilyen istenháta mögötti kis falvakba próbálná meg elhelyezni őket, hanem felhasználná az infrastruktúrával már ellátott használaton kívüli laktanyákat. Azok miért nem jók erre a célra? Ez is olyan, mint az ócsai devizahiteles lakópark, csak a pénz lenyúlásra lesz jó, igazi megoldást nem fog adni."
/Péter Haubert hozzászóló/

http://www.netext...martonfan/

http://kettosmerc...rbenhagyva

**********************


Úgy látom, komolyan készülhetünk...akármire.

"Németek: Magyarországnak potenciálisan migránsok százezreire kell felkészülni"

http://propeller....z%C3%BClni


Kiemelt:

http://citizengo....d=14932975
#346 | Renegat - 2015.08.06. 00:00:18
Na végre! Az olaszoknak is megjött az eszük - "Marihuanát termeszt az olasz hadsereg a lakosság számára"

(Nem cigi! MediCannabis olaj kivonat gyógyászati célra)

http://hu.euronew...g-szamara/

http://www.golyol...ommon/home

http://tudnodkell...t-szerrel/

http://ckmagazin....ia-helyett

http://naturahire...irek.hu%29

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum