NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA v√©szharangokat folyamatosan kongatj√°k, f√Ķleg azok, akik a vil√°gv√°ls√°got okozt√°k. A tervezett (meg√°lmodott) "vesztes√©g" n√©h√°ny ezer trilli√≥ doll√°r, term√©szetesen az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl, √©s a bolyg√≥ lakoss√°g√°nak legal√°bb a fele. Mindezt n√©h√°ny "ir√°ny√≠t√≥nak", vil√°gszerte sok milli√≥nyi ebb√Ķl hasznot rem√©l√Ķ csatl√≥snak, b√©rencnek k√∂sz√∂nhet√Ķ. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek els√Ķre l√°tszik. Ki kellett teny√©szteni egy g√°tl√°stalan "hadsereget", amely egyik r√©sze mag√°nhader√Ķk√©nt, a m√°sik r√©sze be√©p√≠tve a k√∂zigazgat√°si rendszerekbe biztos√≠tja a "t√∂rv√©nyi t√°mogat√°st" a bank√°rkaszt, illumin√°tus, szabadk√Ķm√Ľves, arisztokrata, befektet√Ķ, p√©nzember, politikus megnevez√©s√Ľ emberkreat√ļr√°k sz√°m√°ra a fosztogat√°shoz. Az amerikai polg√°rh√°bor√ļ √©s Eur√≥pa feldarabol√°sa, az ukrajnai, maced√≥niai, szaudi, ir√°ni, sz√≠riai jemeni konfliktusok r√©szei az el√©g morbid m√≥don √©rtelmezett "vil√°ggazdas√°g fenntart√°s felt√©teleinek". Az eg√©sz a saj√°t hasznuk √©s az ir√°ny√≠t√°s megtart√°s√°r√≥l sz√≥l, √©s a legt√∂bb √©l√Ķsk√∂d√Ķ az hiszi, hogy jut nekik hely a j√∂v√Ķj√ľkben.


A sok b√°ba k√∂z√∂tt elv√©sz a gyerek, de manaps√°g n√©h√°ny b√°ba is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fik√°zni az "√°lmagyar korm√°ny √©s parlamenti" d√∂nt√©seket, de alapvet√Ķ hiba, amikor a tolvaj rabl√≥gyilkost√≥l k√©r√ľnk √©s v√°runk seg√≠ts√©get √©s igazs√°got. A korm√°nyz√°shoz √©s n√©pszavaz√°s megnyer√©s√©hez, megszerz√©s√©hez kev√©s a "politikai vezet√Ķi" r√©tegnek nevezett kaz√°r ir√°ny√≠t√°s - nevezz√ľk hosszabb nev√ľk√∂n az orsz√°g lakoss√°g√°nak legal√°bb 2/3-nak t√°mogat√°s√°t nem √©lvez√Ķ - "haszon√©lvez√Ķk √©s b√Ľnt√°rsai" csoportjainak, csal√°ssal hatalmat megszerz√Ķ kisebbs√©gnek, vagy r√∂videbb megfogalmaz√°sban, gazemberek, er√Ķszakkal √©s megt√©veszt√©ssel fenntartott hatalm√°t. Miel√Ķtt felsorakoztatn√°nk √©rveket √©s ellen√©rveket, √©rdekeket √©s ellen√©rdekeket l√°tsz√≥lag √©s val√≥san felvonultat√≥ csoportok mellett √©s ellen, az "alapokat" kell megvizsg√°lni. Melyek azok a t√∂rv√©nyek, szab√°lyok, amelyek a "tisztess√©gess√©g √©s emberiess√©g" alapvet√Ķ krit√©riumait teljes√≠tik.

Az el√Ķbbi k√©rd√©s felvet√©se √∂nmag√°ban is paradoxon egy olyan "orsz√°gban", ahol 71 √©ve nem √©rv√©nyes√ľlhetnek alkotm√°nyos jogok. A jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s rendszer√©t kisaj√°t√≠tja √©s √©rdekei szerint form√°lja, alkalmazza egy bizonyos r√©teg, akik betagoz√≥dtak a nemzetk√∂zi maffiah√°l√≥zatban. T√©ved√©s ne ess√©k, ez nem csak egy szimpla b√Ľnszervezet. Ez egy, a t√°rsadalmi tev√©kenys√©gek minden ter√ľlet√©re kiterjed√Ķ nemzetk√∂zi maffia, melynek r√©szeit k√©pezik a csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomba juttatott korm√°nyok √©s az √©rdekeiket kiszolg√°l√≥ magatehetetlen k√∂zigazgat√°si rendszer.
Az jelenleg "√∂sszeoml√≥" p√©nz√ľgyi rendszer buk√°sa, sz√°nd√©kos √©s c√©lzatos bebuktat√°sa, egyes r√©m√ľlt √©s b√©relt v√©szmadarak szerint a hitel -√©s ingatlanpiac, valamint a v√°llalatok megsz√Ľn√©s√©t eredm√©nyezi, de ez term√©szetesen csak a p√©nzvil√°g prominens gazembereinek √°ll√°spontja. A vil√°g gazdas√°g√°t nem csak a hitelek m√Ľk√∂dtetik. A hitel csak egy olyan eszk√∂z amivel egyesek hallatlan vagyonokat har√°csolnak √∂ssze munka n√©lk√ľl, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az ut√≥lag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "felt√©teleket" valakik elfogadt√°k.


Egy orsz√°g √©s lakoss√°ga kifoszt√°s√°nak sz√°mtalan m√≥dj√°t dolgozt√°k ki. Ezek k√∂z√© tartozik az egyre nagyobb k√∂zfelh√°borod√°st kiv√°lt√≥ deviza alap√ļ hitelez√©s is, amelyn√©l az √©rintettek rendre megfeledkeznek arr√≥l, hogy a kifoszt√°st a b√°bkorm√°ny a bankokkal kar√∂ltve hajtotta v√©gre √©s t√∂rv√©nyhoz√°si jogalap n√©lk√ľli t√∂rv√©nyekkel t√°mogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a m√©g mindig az MNB tartal√©kait n√∂veli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz v√°ndorol. Orb√°n √©s Matolcsy csak az irre√°ll√≠san magas √°ron MNB √°ltal felv√°s√°rolt ingatlanokkal tudj√°k megcsapolni a devizatartal√©kot. Az EKB-nak, B√°zelen kereszt√ľl a FED-nek √°tadott p√©nzkiad√°si joga √©vi 8 milli√°rd doll√°rba ker√ľl a magyar ad√≥fizet√Ķknek. Az IMF √©s Vil√°gbanki hitelek tetsz√Ķlegesen emelgetett kamatai olyan ad√≥ss√°gspir√°lt eredm√©nyeztek amely m√≥kusker√©kb√Ķl nincs kisz√°ll√°s. Ez korrupt politikusok n√©lk√ľl nem lenne lehets√©ges, ahogy a privatiz√°ci√≥k, felsz√°mol√°sok, fejl√Ķd√©snek, halad√°snak mutatott √©s mondott le√©p√≠t√©si m√≥dszerei alkalmaz√°sa sem. Tipikus zsid√≥ m√≥dszer, amikor a megsz√°llt orsz√°g p√©nzrendszer√©t, gazdas√°g√°t t√∂nkreteszik, korrupt b√°bokat √ľltetnek a korm√°nyba, majd le√©p√≠tik az oktat√°st, k√∂zben felsz√°molj√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got. Egy gener√°ci√≥ alatt pof√°tlanul m√°r arra hivatkoznak, hogy a megsz√°llt n√©p nem √©letk√©pes, csak a zsid√≥k tartj√°k √©letben, mik√∂zben mindent kisaj√°t√≠tanak, mindenkit kirabolnak. Utols√≥ f√°zis a teljes rabszolgas√°g bevezet√©se. Mindez itthon sem j√∂tt volna l√©tre az el√Ķretolt hely√Ķrs√©g, Antallok, Borosok, Hornok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Torgy√°nok, Medgyessyk Gyurcs√°nyok, Bajnaik, Matolcsyk n√©lk√ľl...

2011-ben a FIDESZ-KDNP √ļgy alkotm√°nyozott - jogut√≥djak√©nt az 1989-es "Ideiglenes Alkotm√°nynak", hogy nem t√°rgyalt√°k √ļjra a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket √©s az ad√≥ss√°g√°llom√°nyt sem - √©shogy minden maradt, csak a csal√°s v√°lt k√∂nnyebb√©. Az "Ideiglenes Alkotm√°ny" alkotm√°nym√≥dos√≠t√°shoz 4/5-√∂s parlamenti t√°mogatotts√°g megl√©t√©t √≠rta el√Ķ. A "jogut√≥d" csal√°ssal megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott v√°laszt√°si gy√Ķzelm√©re hivatkozva eszk√°b√°lt √∂ssze egy olyan alkott√°kolm√°nyt, amelyet m√°r kor√°bban "el√Ķregy√°rtottak", √©s f√Ķleg a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re hegyeztek ki, de ell√°ttak olyan gumit√∂rv√©ny-helyekkel is, amelyek ut√≥lagos "alkotm√°nym√≥dos√≠t√°snak nem min√Ķs√≠tett" tetsz√Ķleges v√°ltoztat√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Magyarorsz√°gon, mint a K√ļria helyesen elismerte, "egyetlen b√≠r√≥s√°g sem jogk√©pes". Mit√Ķl lenn√©nek azok? Egy semmilyen form√°ban nem t√∂rv√©nyes "rendszer" szab√°lyoz√°s√°t k√©nyszer√≠tik a "demokr√°ci√°hoz" nem szokott lakoss√°gra. Ez a rabszolgatart√°s 20-21. sz√°zadi "modern" form√°ja...


M√°r 1989-ben sem mert√©k n√©pszavaz√°s el√© vinni az MSZMP √°ltal kidolgozott ideiglenes alkotm√°nyt, pedig a nemzetk√∂zi jog szerint szint√©n illegitim (er√Ķszak, megsz√°ll√°s hat√°s√°ra l√©trej√∂tt) 1949-es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt "alapt√∂rv√©ny" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsa is, hogy "minden hatalom a n√©p√©", √©s a hatalmat a Parlament a n√©ppel egy√ľtt gyakorolja n√©pk√©pviselet √ļtj√°t, vagy k√∂zvetlen√ľl. Az ellen√ľnk alkalmazott "t√∂rv√©nyek" nem rendelkeznek t√∂bbs√©gi n√©pi felhatalmaz√°ssal, ahogy a hatalombitorl√≥k sem. Sajn√°latos m√≥don, ahogy v√©grehajt√≥k viszik el a balh√©t a k√∂zjegyz√Ķk √©s b√≠r√≥s√°gok alapt√∂rv√©nyi √©s n√©pi felhatalmaz√°s √©s jogosults√°g n√©lk√ľli d√∂nt√©sei miatt (b√°r keveset √ľt√∂ttek m√©g agyon), √ļgy a bankok viszik el a magyar √°llam k√©pviselet√©nek nevezett b√°bkorm√°ny csal√°sainak k√∂vetkezm√©nyeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenf√©le n√©p -√©s hazaellenes t√∂rv√©ny, rendelet, jogszab√°ly betart√°s√°t, a k√∂zigazgat√°snak nevezett maffia t√ļlkap√°sainak v√©grehajt√°s√°t. Megeml√≠tend√Ķ, hogy a Lisszaboni EU sem l√©tezik t√∂rv√©nyesen. T√∂bb "tagorsz√°g" al√°√≠r√°sa is hasonl√≥k√©pp j√∂tt l√©tre, mint Magyarorsz√°g√©. Illegitim, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomra juttatott b√©renckorm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, a kaz√°r-maffia b√Ľnt√°rsaik√©nt, akik egym√°st elismerve legitim√°lni pr√≥b√°lj√°k magukat.


Egy politikus addig haz√°ja politikusa ameddig hazafi, haz√°ja √©s honfit√°rsai √©rdekeit tartja szem el√Ķtt, mert ez√©rt b√≠zt√°k meg a feladattal munkaad√≥i. Addig politikus, ameddig haz√°ja korrupt politikusa nem lesz, √©s onnant√≥l nem m√°r egy√°ltal√°n nem tekinthet√Ķ politikusnak, amikor idegen √©rdekeket k√©pviselve el√°rulja v√°laszt√≥inak azon r√©sz√©t is, akik baksis rem√©ny√©ben m√©g t√°mogatj√°k. Onnant√≥l m√°r helytart√≥, hogy idegen hatalmak seg√≠ts√©g√©t veszi ig√©nybe orsz√°ga elnyom√°s√°ra, √©s az utols√≥ f√°zisa lealjasod√°s√°nak, amikor r√°j√∂n, hogy nem tartanak ig√©nyt a "szolg√°lataira", mert m√°r nincs mit el√°rulnia, ki√°rus√≠tania, √°tj√°tszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhet√Ķ illegitim korm√°nyaink szintj√©n is... b√°r Magyarorsz√°g 71 √©ve tart√≥ "k√ľl√∂nleges st√°tusza", vagyis nem l√©tez√©se miatt egyedibb, mint a vil√°g m√°s ter√ľletei√©. Az √ļn. korm√°nyok nem v√°dolhat√≥k haza√°rul√°ssal, mivel, ahogy Ukrajn√°ban is megfigyelhet√Ķ, nem az adott orsz√°g √©rdekk√©pviselet√©t ell√°t√≥ "politikusok", idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ, √©s nem az adott orsz√°g nemzet√©hez tartoz√≥k szolg√°ltatj√°k ki a lakoss√°got kifoszt√≥iknak. Haza√°rul√°ssal nem, de n√©pirt√°ssal, rabl√°ssal, rabl√≥gyilkoss√°ggal, h√Ľtlen kezel√©ssel, lop√°ssal, csal√°ssal v√°dolhat√≥k. Ahhoz m√©g t√ļl kevesen vannak, hogy seg√≠ts√©g n√©lk√ľl, a mi seg√≠ts√©g√ľnk n√©lk√ľl, leig√°zhassan √©s kiirthassan benn√ľnket, de Soros "alap√≠tv√°nyai", a hamis t√∂rt√©nelem tan√≠t√°sa, a t√°rsadalmi √©rt√©knorm√°k devalv√°l√°sa elegend√Ķ, hogy a j√∂v√Ķ nemzed√©ke azt sem tudja, mi az √∂r√∂ks√©ge. Pedig:

"A szem√©ly (a politikai nemzet tagja) az √°llam √°ltal v√©dend√Ķ legf√Ķbb √©rt√©k, egyben a hatalom forr√°sa is, mint a n√©pfels√©g eleme. Az egy√©n jogainak √©s szabads√°g√°nak, mai sz√≥haszn√°lattal az alapvet√Ķ emberi jogok, szavatol√°sa az √°llam√©rdekkel azonos s√ļly√ļ."


Az √©let nem a gyeng√©ket t√°mogatja, mondj√°k azok, akik er√Ķsnek √©rzik magukat, de a gyenge fogalma √°t√©rt√©kel√Ķd√∂tt a technikai fejl√Ķd√©ssel. A leger√Ķsebb embert is leter√≠theti egy n√©h√°ny grammos √≥lomdarab, l√°thatatlan sugarak, elektrom√°gneses hull√°mok ellen nem sokat √©r az er√Ķs fizikum, f√Ķleg, ha gyenge jellemmel √©s m√≠nuszos IQ-val p√°rosul. L√°tni kell, hogy az elnyom√≥ hatalom bel√Ķl√ľnk t√°pl√°lkozik, a fegyvereket emberek haszn√°lj√°k, t√ļlnyom√≥ r√©szt emberek, saj√°t deform√°lt er√Ķinket ford√≠tja ellen√ľnk. Kihaszn√°lva a t√°rsadalomnak √°lc√°zott "rend" folyamatos, √©s √°ltaluk tudatos eltorz√≠t√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ el√Ķny√∂ket. Fiataljaink √©szre sem veszik, hogy vermet √°stak sz√°mukra, amibe sorra belepotyognak, mert belek√©nyszer√≠tik a saj√°t mesters√©gen el√Ķid√©zett √©s sugallt ig√©nyeikkel, a term√©szetellenes √©s √∂ngyilkos √©letfelfog√°s √©letszer√Ľ t√°lal√°s√°val, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k z√∂m√ľket a saj√°t meger√Ķs√∂d√©s√ľk el√Ķseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ c√©ljaikhoz. Egyes beteg lelk√Ľ emberekt√Ķl gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint m√°sik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy k√≠m√©letesebben k√∂zli, hogy √ļjabb k√∂telet hurkolt a nyaka k√∂r√©. A megalkuv√°s az igazi gyenges√©g, mindenki saj√°t pokla.


A vil√°g fejlettebb fele k√©sz√ľl a v√©dekez√©sre, a m√°sik fejletlenebb, most is egym√°st gyilkolja. Az USA-ban szaporod√≥ mag√°nhadseregek, a regul√°ris alakulatok "√©bred√©se", a veter√°nok sz√∂rny√Ľ, meghasonl√°st okoz√≥ eszm√©l√©se nem csak k√∂vetkezm√©ny. A k√∂vetkezm√©nyeknek el√Ķzm√©nyei is vannak. Akik l√©trehozt√°k, azt is tudj√°k, hogy mit provok√°ltak ki, √©s azzal is tiszt√°ban vannak (t√∂bbnyire), hogy milyenek lesznek a v√°laszreakci√≥k. Jelenleg Eur√≥pa elszigetel√©se √©s sz√©tszak√≠t√°sa a c√©l. √ēszig sem fog megold√≥dni az eur√≥pai energiaell√°t√°si probl√©ma. Ez√©rt megy a huzavona a T√∂r√∂k √Āramlat √©s Nabucco vonal√°n, kieg√©sz√≠tve az Ir√°nt √©rint√Ķ szankci√≥k felold√°s√°nak lebegtet√©s√©vel. Sokan azt v√≠zion√°lj√°k, hogy az amerikai t√Ķkebe√°raml√°s √°talak√≠tja Ir√°n viszony√°t a nyugattal, de ez logik√°tlan, b√°r √≥ri√°si fegyverbev√©teleket biztos√≠that, mivel tov√°bb fokozn√° a k√∂zel-keleti fesz√ľlts√©get. A Goldman Sachs √©s Putyin tov√°bbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas f√∂ldk√∂zi-tengeri g√°zk√©szlet√©r√Ķl, pedig ez√©rt volt a "ciprusi bankfoszt√°s"...

Tov√°bb borzolhatj√°k a ked√©lyeket az USA √Ľrid√Ķj√°r√°st √©rint√Ķ l√©p√©sei, ami t√©nylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprim√°lt l√©zertorped√≥kkal v√©grehajtott nap elleni t√°mad√°sok meg fognak szaporodni a nagy napkit√∂r√©sek l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben. Kor√°bban "A tudatm√≥dos√≠t√°s √©s a 3G" c√≠m√Ľ √≠r√°somban Link eml√≠tettem ezt a tev√©kenys√©get is (H√°bor√ļ √©s hidegh√°bor√ļ a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztel√©si f√°zis" ut√°n legk√©s√Ķbb 2016-ra m√°r front√°lis t√°mad√°s v√°rhat√≥. Ez hasonl√≥ a "l√©gk√∂r felmeleged√©si" csal√°shoz, amikor a vil√°g nagy r√©sz√©t √°t√°ll√≠tott√°k fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra CO2-kv√≥t√°t kivetve, mik√∂zben 2013. elej√©n terrorcselekm√©nny√© min√Ķs√≠tett√©k az k√∂rnyezetet nem szennyez√Ķ szabad-energia termel√Ķ berendez√©sek, tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, √©s a tervek tov√°bbad√°s√°t is. Az energiatermel√©s fosszilis energiahordoz√≥kra koncentr√°ci√≥j√°val p√°rhuzamosan az USA √©s Izrael el√Ķid√©zte a vil√°g eddigi legnagyobb atomkatasztr√≥f√°j√°t, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orb√°n "csak" a geotermikus, sz√©l √©s napenergia hasznos√≠t√≥ berendez√©seket k√≠v√°nja megad√≥ztatni, Paksot m√©g nem robbanthatja r√°nk.


Az elektrom√°gneses hadvisel√©s alkalmaz√°sa hamarosan el√©ri tet√Ķfok√°t. A "glob√°lis felmeleged√©sre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felh√Ķkkel √°rasztj√°k el az eget √©s a l√©gk√∂rt, egyr√©szt az id√Ķj√°r√°s √©rdekeik szerinti m√≥dos√≠t√°s√°ra, az √©lelmez√©s k√©zbentart√°s√°hoz, m√°sr√©szt a lakoss√°g, a fl√≥ra √©s fauna b√°riums√≥kkal, neh√©zf√©mekkel, v√≠rusokkal, bakt√©riumokkal m√©rgez√©s√©re. A HAARP, vegyi-permetez√©s, √©s a mesters√©gesen el√Ķid√©zett napkit√∂r√©sek okozta robban√°sszer√Ľen megemelked√Ķ kozmikus-sug√°rz√°si szint, egy√ľttesen az elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mokkal, t√∂nkre teszi a m√°ra m√°r mindenhol jelenl√©v√Ķ gyenge√°ram√ļ elektronik√°t, els√Ķsorban a sz√°m√≠t√≥g√©pes vez√©rl√Ķrendszereket, legyen az er√Ķm√Ľ√©, "intelligens" aut√≥√© vagy egy egyszer√Ľ r√°di√≥√©t. M√©g szerencse, hogy a kap√°ban nincs chip. Vesz√©lyess√©gi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektroniz√°lt orsz√°gok ker√ľlnek h√°tr√°nyos helyzetben, de kommunik√°ci√≥ megakad√°lyoz√°sa is felvir√°goztatja a Ley-vonalak haszn√°lat√°t.

Riaszt√≥ gondolatok √Ķszre tavasszal, de valamij√ľk nincs a f√©rgeknek, √©s ez az emp√°tia, ami megakad√°lyozhatn√° n√°luk egym√°s kiirt√°s√°t √©s amit p√©nz√©rt, arany√©rt nem lehet megv√°s√°rolni. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķk egym√°st is megt√°madj√°k, kirabolj√°k, majd meg√∂lik. Rem√©lhet√Ķen √Ķk fogynak el hamarabb, f√Ķleg, ha beseg√≠t√ľnk egy kicsit... mi vagyunk t√∂bben, √©s a fegyvereket is t√∂bbnyire emberek kezelik. Tal√°n marad az ut√≥bbiakban annyi emberi, ami megakad√°lyozza, hogy √°llatt√° v√°ljanak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#231 | Renegat - 2015.06.30. 01:58:00
Amerika a polg√°rh√°bor√ļ k√ľsz√∂b√©n.Hogy milyen geopolitikai hat√°sa lesz, kisz√°m√≠thatatlan.Nem ford√≠tok, nem komment√°lok semmit, a h√≠rek maguk√©rt besz√©lnek, csak k√∂vetni kell az esem√©nyeket.N√©h√°ny kiemelt oldalr√≥l kiindulva -akit √©rdekel- rengeteg inform√°ci√≥ begy√Ľjthet√Ķ.P√°r jelent√Ķsebb oldal seg√≠thet az indul√°shoz:

http://beforeitsn...22148.html

http://fusionlace...-july-4th/

http://www.wnd.co...obama-now/

https://www.intel...re-ritual/

http://beforeitsn...77156.html

http://www.thelas...stand.com/

http://patriotact...ceofReason
#232 | Renegat - 2015.07.01. 01:32:17
Gyarmatos√≠t√°sra √©p√ľl az amerikai gazdas√°g - Kris Roman, belgiumi politol√≥gus szerint Washingtonnak n√©gy√©vente egy √ļjabb h√°bor√ļra van sz√ľks√©ge, hogy megakad√°lyozza az amerikai gazdas√°g √∂sszeoml√°s√°t.

Eza a cikk a hidfo.ru honlapon elérhetetlen

http://nyomaban.b...i_gazdasag

http://hidfo.ru/2...matositas/

http://hidfo.ru/

************

LOMBARD L√ćZING ZRT. BOTR√ĀNY

balrad.files.wordpress.com/2015/06/petc3ad.jpg

Orsz√°gos tiltakoz√≥hull√°mot ind√≠tott el a szegedi sz√©khely√Ľ Lombard L√≠zing Zrt. botr√°nyos p√©nz√ľgyi tev√©kenys√©ge.A becsapott √ľgyfelek √©ppen ez√©rt pet√≠ci√≥jukban k√∂vetelik a Magyar Nemzeti Bankt√≥l ( MNB ) hogy azonnal ind√≠tson vizsg√°latot a l√≠zingc√©g √ľgy√©ben, √©s hat√°sk√∂r√©n√©l fogva int√©zkedjen a jogs√©rt√Ķ magatart√°s halad√©ktalan megsz√ľntet√©s√©r√Ķl.(√©s term√©szetesen az ezt k√∂vet√Ķ b√ľntet√Ķ b√≠rs√°g kiszab√°s√°r√≥l) A p√©nzint√©zet √°tfog√≥ vizsg√°lata helyett tov√°bbra is csak t√∂ketlenkedik az MNB.

Ha sértett vagy, itt írhatod alá a petíciót:
http://www.petici...t_jogaiert

http://nyomaban.b..._tudata_ne

http://www.origo....bozet.html

http://menyusp.5m...PRIIhe4IOi
#233 | Seraf - 2015.07.01. 02:00:46
Az eml√≠tett h√≠df√Ķ h√≠r a k√∂vetkez√Ķ oldalon is olvashat√≥ { http://nyomaban.b...i-gazdasag }


"A vil√°g teljes g√Ķzzel tart egy szakad√©k fel√© - Ez pedig
vesz√©lyesen cs√∂kkenti a tisztess√©ges t√ļl√©l√©s es√©lyeit"


'Az elh√≠res√ľlt √ćt√©letnap-√ďr√°j√°t, amit n√©h√°ny hete hozott
létre az atomtudósok lapja, 2 percel közelebb állították
√©jf√©lhez. √Čjf√©l a v√©g, √©s ett√Ķl jelenleg 3 percre vagyunk'


YouTube Videů


YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...127/videos PLUSZ

===============================================

YouTube Videů


YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...lotI52KGsY PLUSZ

#234 | spartakusz - 2015.07.01. 13:48:31
Tornyosulnak a felh√Ķk!

Tornyosulnak a felh√Ķk, s√∂t√©tek √©s komorak!
A Szabads√°gszobor szem√©b√Ķl a k√∂nnyek folynak!

Polg√°rh√°bor√ļ szele leng √°t a FEMA t√°borok felett,
mert jó munkát végzett a fekete álnok gonosz.

F√©lelemt√Ķl retteg√Ķk, kiket abba sodortak minden√ľtt,
r√°d√∂bbentek, hogy m√°r f√©lni√ľk nem szabad!

Bátran - merészen állnak csatasorba egybefonódva!
Tudatosult benn√ľk √∂nv√©delm√ľk form√°j√°nak akarata!

√Ėn-gy√≥gy√≠tj√°k maguk, felismerve hal√°los ellens√©g√ľk,
már nem hisznek nekik, tudatosította ezt fájdalmuk!

Mézes mázas fele igaz fele hazug szóáradatuk
m√°r nem ig√©zi meg √Ķket, mert tudj√°k, hogy hazugok!

Hazugok, hamisak és gyilkosok ellen a harcot viselik!
Egym√°sra vigy√°zva - f√ľrk√©sz a gyilok kezet lev√°gva!

Nincs es√©lyed vel√ľnk szemben, tudunk √©s akarunk!
Látjuk szándékod, ismételni akaró pusztításod....

Jobb ha - elhagyod, a f√∂ldet elt√Ľnsz mind√∂r√∂kre,
a mi vil√°gunkban sz√°modra nincs hely m√°r soha se!

Sehol a nagyvilágban számodra pusztító nincs hely,
mert a vil√°gokban az √©let a nyer√Ķ, mely √©p√≠t √©s szeret

kelt ma:

B√°zakeretty√©n 2015. j√ļlius 1-√©n 11:29 √≥ra KOR!

id. Kiss László
UI: K√úLD√ĖM AZ √ČTERBE MOST....
#235 | naiv - 2015.07.01. 23:00:46
√öj sorozat kezd√Ķdik, rem√©lem hasznos lesz √©s tanulhatunk bel√Ķle!

Kozsdi Tamás felolvasásában hallható

A Magyar √©s testv√©rn√©pek √Ķst√∂rt√©nete

https://www.youtu...g-DyduBaDk
.
#236 | Renegat - 2015.07.02. 14:08:53
Impotens, elpuhult, elbutult EUR√ďPA.

"Lopakodó népirtás Európa népei ellen"

Kalergi els√Ķ l√©p√©sben az eur√≥pai nemzetek √∂nrendelkez√©si jogukt√≥l val√≥ megfoszt√°s√°t hirdette, a k√©s√Ķbbiekben ezen nemzetek kiirt√°s√°t t√Ľzte ki c√©lul t√∂meges bev√°ndorl√°s √©s etnikai szeparatista mozgalmak r√©v√©n...olvasd tov√°bb a cikkben.

http://blog.xfree...ei%20ellen

http://blog.xfree...ve-Kalergi

http://nemzetiarc...-invaziot/

*************

Ennyit Orb√°n √≠g√©ret√©r√Ķl: bez√°r√°s helyett tov√°bb b√Ķv√≠tik a menek√ľltt√°borokat - A fejleszt√©sre utal az is, hogy Br√ľsszel j√ļnius 30-√°n nyolcmilli√≥ eur√≥s t√°mogat√°st √≠t√©lt meg Magyarorsz√°gnak - ebb√Ķl kellene ideiglenes regisztr√°ci√≥s k√∂zpontokat fel√°ll√≠tania korm√°nynak, hogy kezelni tudja a migr√°ci√≥s hull√°mot.(Tudtuk ezt eddig is, p√©nz√©rt mindent megtesznek...m√©g azt is.) Egy√°ltal√°n van-e v√©gleges √©s megnyugtat√≥ t√°vlati koncepci√≥ja a korm√°nynak a probl√©ma √©s a t√°borok felsz√°mol√°s√°ra, mert ez az √°llapot a v√©gtelens√©gig nem tarthat√≥ fenn.

De! A java még csak ezután következik:

"Egy radik√°lis futballszurkol√≥k egyik sz√≥cs√∂vek√©nt emlegetett port√°l p√©ld√°ul balj√≥s √ľzenetben figyelmeztetett: "Ha a korm√°ny nem l√©p fel a randal√≠roz√≥ migr√°nsok ellen, akkor a t√°rsadalom teszi meg, √©s annak bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyei lesznek."

http://www.origo....ltrak.html

https://www.faceb...729330218/

https://www.faceb...5728701717

https://kuruc.inf...

http://alfahir.hu...oloncolast
#237 | Renegat - 2015.07.02. 18:28:05
Sevizahitel - √ļjrat√∂ltve

HITELES MOZGALOM - A bankok deviza index√°l√°si tr√ľkk√∂z√©se.

"A K√ļria egy√©rtelm√Ľen olyan d√∂nt√©st hozott, mely szerint nincs a devizak√∂lcs√∂n√∂k eset√©n deviza, √≠gy nincs p√©nzv√°lt√°s sem. A deviza a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©ssel kapcsolatban csak egy sz√°m√≠t√°si m√≥d.Amennyiben a deviza csak egy elsz√°mol√°si m√≥d, akkor a deviza nem lehet a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s t√°rgya. Amennyiben a deviza csak az elsz√°mol√°s m√≥dja, akkor k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s nem lehet m√°s, mint forint k√∂lcs√∂n szerz√Ķd√©s."Nincs tov√°bb.

"√Črthetetlen √©s elfogadhatatlan m√≥d√≥n a K√ļria a Banksz√∂vets√©g al√°bbi √°ll√°spontj√°t tette mag√°√©v√°:

Az √ļjabban sz√ľletett jogszab√°lyok k√ľl√∂nbs√©get tesznek "devizahitel" √©s "devizaalap√ļ hitel" k√∂z√∂tt, √©s haszn√°lj√°k a "deviz√°ban nyilv√°ntartott k√∂lcs√∂n" fogalmat is.

E fogalmak meghat√°roz√°sai nem egys√©gesek, de alapvet√Ķen a k√ľl√∂nbs√©gt√©tel azon alapul, hogy mind a kirov√≥ √©s a lerov√≥, vagy pedig csup√°n a kirov√≥ p√©nznem deviza. A jogszab√°lyok azt tekintik a sz√Ľk √©rtelemben vett devizahitelnek, ha mindk√©t f√©l fizet√©si k√∂telezetts√©ge deviz√°ban van kir√≥va, √©s effekt√≠ve ebben a deviz√°ban is teljes√≠tend√Ķ (lerovand√≥). R√°ad√°sul a tartoz√°s meghat√°roz√°sa (kirov√°sa) helyett √°ltal√°ban annak nyilv√°ntart√°s√°r√≥l, m√©ghozz√° a hitelez√Ķ √°ltali nyilv√°ntart√°sr√≥l besz√©lnek."

A bankok r√©sz√©r√Ķl mindez sz√°nd√©kosan gerjesztett szellemi √©s fogalmi z√Ľrzavar, a teljes √©rtelmez√©si k√°osz kedv√©√©rt, amely s√ļrolja az esztelen s√ľketel√©s hat√°r√°t.


Ez nagyon pik√°ns:

"Nem szerepelnek a kirov√≥ √©s a lerov√≥ szavak sem a kor√°bbi, sem a hat√°lyos polg√°ri t√∂rv√©nyk√∂nyvben, hitelint√©zeti t√∂rv√©nyben. Nem szerepelnek a sz√°mviteli t√∂rv√©nyben sem. A sz√°mviteli t√∂rv√©ny arr√≥l rendelkezik, hogy mik√©nt kell a sz√°rmaztatatott √ľgyleteket k√∂nyvelni. Ismeretlen a sz√°mvitel sz√°m√°ra a kirov√≥ √©s a lerov√≥ fogalom.

Teljesen felesleges, s√Ķt f√©lrevezet√Ķ √ļj fogalmakat bevezetnie a K√ļri√°nak, mik√∂zben van jogszab√°lyban megfogalmazott olyan fogalom, mely pontosan illik a devizahitelez√©sre. Ez a fogalom a sz√°rmaztatott √ľgylet!A fentiekben ismertetettek alapj√°n egy√©rtelm√Ľ, hogy a visszat√©r√≠tend√Ķ √∂sszeget nem lehet deviza alapj√°n meghat√°rozni."

http://www.hitele...--2-3.html

https://www.faceb...tkolthirek
#238 | Hegel - 2015.07.03. 18:08:38
"A bankok r√©sz√©r√Ķl mindez sz√°nd√©kosan gerjesztett szellemi √©s fogalmi z√Ľrzavar, a teljes √©rtelmez√©si k√°osz kedv√©√©rt, amely s√ļrolja az esztelen s√ľketel√©s hat√°r√°t."Ez az a zavaros amiben √ļgy hal√°sznak ahogy nekik tettszik, a j√≥n√©p k√°r√°ra!

Tegnap az enigma faxbukon olvastam a p√≥pa j√≥v√°hagyta a glob√°lis uj vil√°grendet...hja jezsuita √©s vagy 1000 √©ve √Ķk is a hatalom ut√°n kajtatnak set√©tm√°gi√°zva.

Némi csalódást okozott a dalai láma nekem a bushékkal való haverságával - madarat tolláról....imádkozhatnak meditálhatnak emberellenesek akkoris!
#239 | Hegel - 2015.07.03. 19:01:11
T√°rsoldalon:

http://magyarnemz...;c_start=0
Elég régóta nehéz a helyzet a politikusok zavarossága miatt. Na meg magunk miatt mert tanulni mondjuk szakmát egy fax komunikációs diploma helyett ciki, és ne má.....Pedig annó a királyoknak is volt egy kézség szakmájuk Péter cár hajóács volt valamelyik hasburg asztalos.....szóval mára alantassá vált az a tudás amiért tanulni dolgozni is kellett.

DE!

Itthon maradva √©s v√©gighajtva 56 √©vet munk√°ban abb√≥l 16 ot m√°r nyugdijask√©nt m√©g e√ľ j√°rad√©kot ad√≥t fizetve azt mondom hogy magyar vagyok √©s k√∂z√∂s sorsunkat k√∂z√∂sen kell v√°llalnunk.

Hogy kisebb szelet keny√©r jut...be√©ri az ember, m√©g adni is lehet bel√Ķle - vagy csak azt l√°tjuk meg hogy a m√°sik ember√© nagyobb? Z√∂ldebb a r√©tje? magasabb a k√©m√©nye?

N√©zz√ľnk azokra is akiknek kevesebb jutott valami√©rt mint nek√ľnk.

NEM DUSK√ĀLOK! minim√°lb√©res mnyugdijb√≥l nemis lehet de ne csak a t√∂bbett l√°ssuk meg m√°sokn√°l hanem a kevesebbett is! √Čs akkor h√°l√°sak is lehet√ľnk az√©rt ami nek√ľnk m√©gis van, jut.

Nagyon zavaros a helyzet elismerem de pont ez√©rt t√∂bboldalu vizsg√°l√≥d√°sra van sz√ľks√©g √©s nem hamm bekapni a m√©diabucikat!

H√©tf√Ķn √©jjel l√©ptem √°t Gy√©k√©nyesn√©l a magyar hat√°rt....ahogy a Dr√°v√°n lassan j√∂tt a vonat k√∂nny sz√∂k√∂tt a szemembe √©s az az id√©zet - "√©des haz√°m fogadj sz√≠vedbe hadd legyek h√Ľs√©ges fiad" - mert √©reztem a m√°sk√©nt rezg√©s√©t a f√∂ldnek ez a sz√Ľl√Ķf√∂ldem.
Igy im√°ds√°g minden ami re√° vonatkozik.

K√©rdezt√©k t√∂bbsz√∂r f√≥rumokon hogy az √©n gener√°ci√≥m mi√©rt hagyta hogy ellopj√°k az orsz√°got a nemzeti vagyont....NEM tudtuk mert √©jjel nappal dolgoztunk az√©rt hogy az ut√°nunk j√∂v√Ķk jobban ehessenek √©lhessenek - √©s ugye aki dolgozik nem √©r r√° m√°sokat figyelni.

Megjegyzem az √©n gener√°ciom hitlerszallonn√°nak nevezett lekv√°ron 1 f√©lszelet keny√©rrel reggelire vacsor√°ra vagy ue 4 szem kockacukorral te√°val d√©lben gy√∂nge levesek f√∂zel√©kek √©s heti 1x 1 szelet h√ļssal n√∂tt fel a 60 majdnem 70 √©vek elej√©ig. Akik k√©rdezik mit csin√°ltunk azok t√°n ezeket az √©tkeket nemis ismerik meg sem enn√©k f√ļ√ļ√ļjjolva.....

Sz√≥val itthon maradva is ha nehezen is, lehet az√©rt magunkkal mit kezdeni. Tanulni ujra m√°s szakm√°kat √©s √ļjra lehet kezdeni.
√Čn spec ann√≥ p√°rszor ujra kezdtem fel√©piteni az egzisztenci√°mat, nem sz√©gyen √°lland√≥an tanulni is.

A kutyab√∂r√∂m m√©g 4 l√°bon √©s szuszog a saj√°t sz√ľleimet soha nem ismertem de itt sz√ľlettem ez a haz√°m itt a h√°zam √©letem teh√°t ide k√∂t a sorsom nem m√°shova. Sokan nem √©rzik ezt √≥cs√°rolj√°k mindazt ami haza √©s nemzet. A m√°sik embert is.
Tán nemkéne azaz valahogy egyfajta unintelligencia jele ez.
Honnan? Modoross√°g? mert sokan direktbe nemmagyar elkezdi √©s j√≥pof√°nak t√ľnik mint a nyugger jelz√Ķ? Vagy a judapest a BUDAPEST helyett?

H√°bor√ļ helyett a b√©ke lehet√Ķs√©geir√Ķl k√©ne t√°rgyalni a f√≥rumokon..hiszen aki folyton √∂rd√∂g√∂t vizi√≥n√°l az val√≥j√°ban az √∂rd√∂gnek dolgozik szoktat√°sk√©nt! Igy van ez a nyugdijrendszerrel is az√©rt mondogatj√°k hogy majd mi lesz vagy nem hogy szokj√°k - nem k√©ne megszokni hanem eleve k√©ts√©gess√© kell tenni az ilyen kijelent√©seket ha a befizet√©seket vonj√°k - m√°rpedig vonj√°k!

Ki az a marha aki a olyan ad√≥t fizet ami nem a visszaoszt√°sra √©p√ľl hanem a zsebrev√°g√°sra? √Čs ezt emlegetni beleeggyez√©s val√≥j√°ban!

K√ľlf√∂ld : nem minden arany ami f√©nylik. messzir√Ķl ugyan z√∂ldebb de ott is rohad minden.
#240 | Renegat - 2015.07.03. 21:18:03
Friss hír - Katonai puccs Görögországban?

"Nyugati sajt√≥org√°numok annak lehet√Ķs√©g√©r√Ķl besz√©lnek, hogy G√∂r√∂gorsz√°gban katonai puccs t√∂rt√©nhet, ha a korm√°ny nem tudja biztos√≠tani az orsz√°g gazdas√°gi stabilit√°s√°t."

Sztavrosz Vitalisz dand√°rt√°bornok, a g√∂r√∂g Patri√≥ta Front vezet√Ķje j√ļlius 2-√°n a nyilv√°noss√°g el√Ķtt is kifejez√©sre juttatta mindezt, amikor azt nyilatkozta, hogy:

"D o n b a s s népe az emberiség ellenállásának utolsó védvonala, ami az Új Világrend fasisztáival, a Nyugat barbarizmusával, pszichopatáival, bankáraival és haduraival szemben még tartja magát."

http://nyomaban.b...

http://nyomaban.b...gorszagban

http://hidfo.ru/2...orszagban/

http://uzenek.blo...agban.html

***************

Menek√ľl√©s Amerik√°b√≥l - A lakoss√°g 35 %-a szeretn√© elhagyni Amerik√°t

A CNBC k√∂zelm√ļltban megtartott online szavaz√°sa szerint - t√∂bb mint 2000 amerikai sz√ľlet√©s√Ľ lakos megk√©rdez√©s√©vel - az amerikaiak 35 %-a szeretn√© elhagyni az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamokat, illetve v√°ndorolna ki egy m√°sik orsz√°gba.

www.dollarvigilante.com/wp-content/uploads/2015/07/escape.jpg

A k√∂zv√©lem√©nykutat√°s eredm√©nye nem meglep√Ķ a CNBC sz√°m√°ra.√ögy gondolj√°k, ez a sz√°m megdupl√°z√≥dhat, vagy ak√°r el√©rheti a k√∂zel 100% -os szintet is, mire a v√°rhat√≥ p√©nz√ľgyi-gazdas√°gi-szoci√°lis infrastrukt√ļra √∂sszeoml√°sa bek√∂vetkezik.A CNBC elemzi a "m√©g marad√≥k" v√©lem√©ny√©nek ind√≠t√©kait, az ad√≥z√°s m√©rt√©k√©t √©s sok m√°s, szoci√°lis √©s √©rzelmi okokkal kapcsolatos ind√≠t√©kokat is.

http://allnewspip...merika.php

https://www.dolla...-free.html

http://www.sott.n...leaving-US

Ilyen j√∂v√Ķk√©ppel nincs mit csod√°lkozni a kiv√°ndorl√°si sz√°nd√©kon:

http://beforeitsn...55546.html

http://beforeitsn...80058.html

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum