NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA v√©szharangokat folyamatosan kongatj√°k, f√Ķleg azok, akik a vil√°gv√°ls√°got okozt√°k. A tervezett (meg√°lmodott) "vesztes√©g" n√©h√°ny ezer trilli√≥ doll√°r, term√©szetesen az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl, √©s a bolyg√≥ lakoss√°g√°nak legal√°bb a fele. Mindezt n√©h√°ny "ir√°ny√≠t√≥nak", vil√°gszerte sok milli√≥nyi ebb√Ķl hasznot rem√©l√Ķ csatl√≥snak, b√©rencnek k√∂sz√∂nhet√Ķ. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek els√Ķre l√°tszik. Ki kellett teny√©szteni egy g√°tl√°stalan "hadsereget", amely egyik r√©sze mag√°nhader√Ķk√©nt, a m√°sik r√©sze be√©p√≠tve a k√∂zigazgat√°si rendszerekbe biztos√≠tja a "t√∂rv√©nyi t√°mogat√°st" a bank√°rkaszt, illumin√°tus, szabadk√Ķm√Ľves, arisztokrata, befektet√Ķ, p√©nzember, politikus megnevez√©s√Ľ emberkreat√ļr√°k sz√°m√°ra a fosztogat√°shoz. Az amerikai polg√°rh√°bor√ļ √©s Eur√≥pa feldarabol√°sa, az ukrajnai, maced√≥niai, szaudi, ir√°ni, sz√≠riai jemeni konfliktusok r√©szei az el√©g morbid m√≥don √©rtelmezett "vil√°ggazdas√°g fenntart√°s felt√©teleinek". Az eg√©sz a saj√°t hasznuk √©s az ir√°ny√≠t√°s megtart√°s√°r√≥l sz√≥l, √©s a legt√∂bb √©l√Ķsk√∂d√Ķ az hiszi, hogy jut nekik hely a j√∂v√Ķj√ľkben.


A sok b√°ba k√∂z√∂tt elv√©sz a gyerek, de manaps√°g n√©h√°ny b√°ba is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fik√°zni az "√°lmagyar korm√°ny √©s parlamenti" d√∂nt√©seket, de alapvet√Ķ hiba, amikor a tolvaj rabl√≥gyilkost√≥l k√©r√ľnk √©s v√°runk seg√≠ts√©get √©s igazs√°got. A korm√°nyz√°shoz √©s n√©pszavaz√°s megnyer√©s√©hez, megszerz√©s√©hez kev√©s a "politikai vezet√Ķi" r√©tegnek nevezett kaz√°r ir√°ny√≠t√°s - nevezz√ľk hosszabb nev√ľk√∂n az orsz√°g lakoss√°g√°nak legal√°bb 2/3-nak t√°mogat√°s√°t nem √©lvez√Ķ - "haszon√©lvez√Ķk √©s b√Ľnt√°rsai" csoportjainak, csal√°ssal hatalmat megszerz√Ķ kisebbs√©gnek, vagy r√∂videbb megfogalmaz√°sban, gazemberek, er√Ķszakkal √©s megt√©veszt√©ssel fenntartott hatalm√°t. Miel√Ķtt felsorakoztatn√°nk √©rveket √©s ellen√©rveket, √©rdekeket √©s ellen√©rdekeket l√°tsz√≥lag √©s val√≥san felvonultat√≥ csoportok mellett √©s ellen, az "alapokat" kell megvizsg√°lni. Melyek azok a t√∂rv√©nyek, szab√°lyok, amelyek a "tisztess√©gess√©g √©s emberiess√©g" alapvet√Ķ krit√©riumait teljes√≠tik.

Az el√Ķbbi k√©rd√©s felvet√©se √∂nmag√°ban is paradoxon egy olyan "orsz√°gban", ahol 71 √©ve nem √©rv√©nyes√ľlhetnek alkotm√°nyos jogok. A jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s rendszer√©t kisaj√°t√≠tja √©s √©rdekei szerint form√°lja, alkalmazza egy bizonyos r√©teg, akik betagoz√≥dtak a nemzetk√∂zi maffiah√°l√≥zatban. T√©ved√©s ne ess√©k, ez nem csak egy szimpla b√Ľnszervezet. Ez egy, a t√°rsadalmi tev√©kenys√©gek minden ter√ľlet√©re kiterjed√Ķ nemzetk√∂zi maffia, melynek r√©szeit k√©pezik a csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomba juttatott korm√°nyok √©s az √©rdekeiket kiszolg√°l√≥ magatehetetlen k√∂zigazgat√°si rendszer.
Az jelenleg "√∂sszeoml√≥" p√©nz√ľgyi rendszer buk√°sa, sz√°nd√©kos √©s c√©lzatos bebuktat√°sa, egyes r√©m√ľlt √©s b√©relt v√©szmadarak szerint a hitel -√©s ingatlanpiac, valamint a v√°llalatok megsz√Ľn√©s√©t eredm√©nyezi, de ez term√©szetesen csak a p√©nzvil√°g prominens gazembereinek √°ll√°spontja. A vil√°g gazdas√°g√°t nem csak a hitelek m√Ľk√∂dtetik. A hitel csak egy olyan eszk√∂z amivel egyesek hallatlan vagyonokat har√°csolnak √∂ssze munka n√©lk√ľl, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az ut√≥lag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "felt√©teleket" valakik elfogadt√°k.


Egy orsz√°g √©s lakoss√°ga kifoszt√°s√°nak sz√°mtalan m√≥dj√°t dolgozt√°k ki. Ezek k√∂z√© tartozik az egyre nagyobb k√∂zfelh√°borod√°st kiv√°lt√≥ deviza alap√ļ hitelez√©s is, amelyn√©l az √©rintettek rendre megfeledkeznek arr√≥l, hogy a kifoszt√°st a b√°bkorm√°ny a bankokkal kar√∂ltve hajtotta v√©gre √©s t√∂rv√©nyhoz√°si jogalap n√©lk√ľli t√∂rv√©nyekkel t√°mogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a m√©g mindig az MNB tartal√©kait n√∂veli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz v√°ndorol. Orb√°n √©s Matolcsy csak az irre√°ll√≠san magas √°ron MNB √°ltal felv√°s√°rolt ingatlanokkal tudj√°k megcsapolni a devizatartal√©kot. Az EKB-nak, B√°zelen kereszt√ľl a FED-nek √°tadott p√©nzkiad√°si joga √©vi 8 milli√°rd doll√°rba ker√ľl a magyar ad√≥fizet√Ķknek. Az IMF √©s Vil√°gbanki hitelek tetsz√Ķlegesen emelgetett kamatai olyan ad√≥ss√°gspir√°lt eredm√©nyeztek amely m√≥kusker√©kb√Ķl nincs kisz√°ll√°s. Ez korrupt politikusok n√©lk√ľl nem lenne lehets√©ges, ahogy a privatiz√°ci√≥k, felsz√°mol√°sok, fejl√Ķd√©snek, halad√°snak mutatott √©s mondott le√©p√≠t√©si m√≥dszerei alkalmaz√°sa sem. Tipikus zsid√≥ m√≥dszer, amikor a megsz√°llt orsz√°g p√©nzrendszer√©t, gazdas√°g√°t t√∂nkreteszik, korrupt b√°bokat √ľltetnek a korm√°nyba, majd le√©p√≠tik az oktat√°st, k√∂zben felsz√°molj√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got. Egy gener√°ci√≥ alatt pof√°tlanul m√°r arra hivatkoznak, hogy a megsz√°llt n√©p nem √©letk√©pes, csak a zsid√≥k tartj√°k √©letben, mik√∂zben mindent kisaj√°t√≠tanak, mindenkit kirabolnak. Utols√≥ f√°zis a teljes rabszolgas√°g bevezet√©se. Mindez itthon sem j√∂tt volna l√©tre az el√Ķretolt hely√Ķrs√©g, Antallok, Borosok, Hornok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Torgy√°nok, Medgyessyk Gyurcs√°nyok, Bajnaik, Matolcsyk n√©lk√ľl...

2011-ben a FIDESZ-KDNP √ļgy alkotm√°nyozott - jogut√≥djak√©nt az 1989-es "Ideiglenes Alkotm√°nynak", hogy nem t√°rgyalt√°k √ļjra a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket √©s az ad√≥ss√°g√°llom√°nyt sem - √©shogy minden maradt, csak a csal√°s v√°lt k√∂nnyebb√©. Az "Ideiglenes Alkotm√°ny" alkotm√°nym√≥dos√≠t√°shoz 4/5-√∂s parlamenti t√°mogatotts√°g megl√©t√©t √≠rta el√Ķ. A "jogut√≥d" csal√°ssal megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott v√°laszt√°si gy√Ķzelm√©re hivatkozva eszk√°b√°lt √∂ssze egy olyan alkott√°kolm√°nyt, amelyet m√°r kor√°bban "el√Ķregy√°rtottak", √©s f√Ķleg a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re hegyeztek ki, de ell√°ttak olyan gumit√∂rv√©ny-helyekkel is, amelyek ut√≥lagos "alkotm√°nym√≥dos√≠t√°snak nem min√Ķs√≠tett" tetsz√Ķleges v√°ltoztat√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Magyarorsz√°gon, mint a K√ļria helyesen elismerte, "egyetlen b√≠r√≥s√°g sem jogk√©pes". Mit√Ķl lenn√©nek azok? Egy semmilyen form√°ban nem t√∂rv√©nyes "rendszer" szab√°lyoz√°s√°t k√©nyszer√≠tik a "demokr√°ci√°hoz" nem szokott lakoss√°gra. Ez a rabszolgatart√°s 20-21. sz√°zadi "modern" form√°ja...


M√°r 1989-ben sem mert√©k n√©pszavaz√°s el√© vinni az MSZMP √°ltal kidolgozott ideiglenes alkotm√°nyt, pedig a nemzetk√∂zi jog szerint szint√©n illegitim (er√Ķszak, megsz√°ll√°s hat√°s√°ra l√©trej√∂tt) 1949-es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt "alapt√∂rv√©ny" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsa is, hogy "minden hatalom a n√©p√©", √©s a hatalmat a Parlament a n√©ppel egy√ľtt gyakorolja n√©pk√©pviselet √ļtj√°t, vagy k√∂zvetlen√ľl. Az ellen√ľnk alkalmazott "t√∂rv√©nyek" nem rendelkeznek t√∂bbs√©gi n√©pi felhatalmaz√°ssal, ahogy a hatalombitorl√≥k sem. Sajn√°latos m√≥don, ahogy v√©grehajt√≥k viszik el a balh√©t a k√∂zjegyz√Ķk √©s b√≠r√≥s√°gok alapt√∂rv√©nyi √©s n√©pi felhatalmaz√°s √©s jogosults√°g n√©lk√ľli d√∂nt√©sei miatt (b√°r keveset √ľt√∂ttek m√©g agyon), √ļgy a bankok viszik el a magyar √°llam k√©pviselet√©nek nevezett b√°bkorm√°ny csal√°sainak k√∂vetkezm√©nyeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenf√©le n√©p -√©s hazaellenes t√∂rv√©ny, rendelet, jogszab√°ly betart√°s√°t, a k√∂zigazgat√°snak nevezett maffia t√ļlkap√°sainak v√©grehajt√°s√°t. Megeml√≠tend√Ķ, hogy a Lisszaboni EU sem l√©tezik t√∂rv√©nyesen. T√∂bb "tagorsz√°g" al√°√≠r√°sa is hasonl√≥k√©pp j√∂tt l√©tre, mint Magyarorsz√°g√©. Illegitim, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomra juttatott b√©renckorm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, a kaz√°r-maffia b√Ľnt√°rsaik√©nt, akik egym√°st elismerve legitim√°lni pr√≥b√°lj√°k magukat.


Egy politikus addig haz√°ja politikusa ameddig hazafi, haz√°ja √©s honfit√°rsai √©rdekeit tartja szem el√Ķtt, mert ez√©rt b√≠zt√°k meg a feladattal munkaad√≥i. Addig politikus, ameddig haz√°ja korrupt politikusa nem lesz, √©s onnant√≥l nem m√°r egy√°ltal√°n nem tekinthet√Ķ politikusnak, amikor idegen √©rdekeket k√©pviselve el√°rulja v√°laszt√≥inak azon r√©sz√©t is, akik baksis rem√©ny√©ben m√©g t√°mogatj√°k. Onnant√≥l m√°r helytart√≥, hogy idegen hatalmak seg√≠ts√©g√©t veszi ig√©nybe orsz√°ga elnyom√°s√°ra, √©s az utols√≥ f√°zisa lealjasod√°s√°nak, amikor r√°j√∂n, hogy nem tartanak ig√©nyt a "szolg√°lataira", mert m√°r nincs mit el√°rulnia, ki√°rus√≠tania, √°tj√°tszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhet√Ķ illegitim korm√°nyaink szintj√©n is... b√°r Magyarorsz√°g 71 √©ve tart√≥ "k√ľl√∂nleges st√°tusza", vagyis nem l√©tez√©se miatt egyedibb, mint a vil√°g m√°s ter√ľletei√©. Az √ļn. korm√°nyok nem v√°dolhat√≥k haza√°rul√°ssal, mivel, ahogy Ukrajn√°ban is megfigyelhet√Ķ, nem az adott orsz√°g √©rdekk√©pviselet√©t ell√°t√≥ "politikusok", idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ, √©s nem az adott orsz√°g nemzet√©hez tartoz√≥k szolg√°ltatj√°k ki a lakoss√°got kifoszt√≥iknak. Haza√°rul√°ssal nem, de n√©pirt√°ssal, rabl√°ssal, rabl√≥gyilkoss√°ggal, h√Ľtlen kezel√©ssel, lop√°ssal, csal√°ssal v√°dolhat√≥k. Ahhoz m√©g t√ļl kevesen vannak, hogy seg√≠ts√©g n√©lk√ľl, a mi seg√≠ts√©g√ľnk n√©lk√ľl, leig√°zhassan √©s kiirthassan benn√ľnket, de Soros "alap√≠tv√°nyai", a hamis t√∂rt√©nelem tan√≠t√°sa, a t√°rsadalmi √©rt√©knorm√°k devalv√°l√°sa elegend√Ķ, hogy a j√∂v√Ķ nemzed√©ke azt sem tudja, mi az √∂r√∂ks√©ge. Pedig:

"A szem√©ly (a politikai nemzet tagja) az √°llam √°ltal v√©dend√Ķ legf√Ķbb √©rt√©k, egyben a hatalom forr√°sa is, mint a n√©pfels√©g eleme. Az egy√©n jogainak √©s szabads√°g√°nak, mai sz√≥haszn√°lattal az alapvet√Ķ emberi jogok, szavatol√°sa az √°llam√©rdekkel azonos s√ļly√ļ."


Az √©let nem a gyeng√©ket t√°mogatja, mondj√°k azok, akik er√Ķsnek √©rzik magukat, de a gyenge fogalma √°t√©rt√©kel√Ķd√∂tt a technikai fejl√Ķd√©ssel. A leger√Ķsebb embert is leter√≠theti egy n√©h√°ny grammos √≥lomdarab, l√°thatatlan sugarak, elektrom√°gneses hull√°mok ellen nem sokat √©r az er√Ķs fizikum, f√Ķleg, ha gyenge jellemmel √©s m√≠nuszos IQ-val p√°rosul. L√°tni kell, hogy az elnyom√≥ hatalom bel√Ķl√ľnk t√°pl√°lkozik, a fegyvereket emberek haszn√°lj√°k, t√ļlnyom√≥ r√©szt emberek, saj√°t deform√°lt er√Ķinket ford√≠tja ellen√ľnk. Kihaszn√°lva a t√°rsadalomnak √°lc√°zott "rend" folyamatos, √©s √°ltaluk tudatos eltorz√≠t√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ el√Ķny√∂ket. Fiataljaink √©szre sem veszik, hogy vermet √°stak sz√°mukra, amibe sorra belepotyognak, mert belek√©nyszer√≠tik a saj√°t mesters√©gen el√Ķid√©zett √©s sugallt ig√©nyeikkel, a term√©szetellenes √©s √∂ngyilkos √©letfelfog√°s √©letszer√Ľ t√°lal√°s√°val, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k z√∂m√ľket a saj√°t meger√Ķs√∂d√©s√ľk el√Ķseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ c√©ljaikhoz. Egyes beteg lelk√Ľ emberekt√Ķl gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint m√°sik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy k√≠m√©letesebben k√∂zli, hogy √ļjabb k√∂telet hurkolt a nyaka k√∂r√©. A megalkuv√°s az igazi gyenges√©g, mindenki saj√°t pokla.


A vil√°g fejlettebb fele k√©sz√ľl a v√©dekez√©sre, a m√°sik fejletlenebb, most is egym√°st gyilkolja. Az USA-ban szaporod√≥ mag√°nhadseregek, a regul√°ris alakulatok "√©bred√©se", a veter√°nok sz√∂rny√Ľ, meghasonl√°st okoz√≥ eszm√©l√©se nem csak k√∂vetkezm√©ny. A k√∂vetkezm√©nyeknek el√Ķzm√©nyei is vannak. Akik l√©trehozt√°k, azt is tudj√°k, hogy mit provok√°ltak ki, √©s azzal is tiszt√°ban vannak (t√∂bbnyire), hogy milyenek lesznek a v√°laszreakci√≥k. Jelenleg Eur√≥pa elszigetel√©se √©s sz√©tszak√≠t√°sa a c√©l. √ēszig sem fog megold√≥dni az eur√≥pai energiaell√°t√°si probl√©ma. Ez√©rt megy a huzavona a T√∂r√∂k √Āramlat √©s Nabucco vonal√°n, kieg√©sz√≠tve az Ir√°nt √©rint√Ķ szankci√≥k felold√°s√°nak lebegtet√©s√©vel. Sokan azt v√≠zion√°lj√°k, hogy az amerikai t√Ķkebe√°raml√°s √°talak√≠tja Ir√°n viszony√°t a nyugattal, de ez logik√°tlan, b√°r √≥ri√°si fegyverbev√©teleket biztos√≠that, mivel tov√°bb fokozn√° a k√∂zel-keleti fesz√ľlts√©get. A Goldman Sachs √©s Putyin tov√°bbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas f√∂ldk√∂zi-tengeri g√°zk√©szlet√©r√Ķl, pedig ez√©rt volt a "ciprusi bankfoszt√°s"...

Tov√°bb borzolhatj√°k a ked√©lyeket az USA √Ľrid√Ķj√°r√°st √©rint√Ķ l√©p√©sei, ami t√©nylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprim√°lt l√©zertorped√≥kkal v√©grehajtott nap elleni t√°mad√°sok meg fognak szaporodni a nagy napkit√∂r√©sek l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben. Kor√°bban "A tudatm√≥dos√≠t√°s √©s a 3G" c√≠m√Ľ √≠r√°somban Link eml√≠tettem ezt a tev√©kenys√©get is (H√°bor√ļ √©s hidegh√°bor√ļ a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztel√©si f√°zis" ut√°n legk√©s√Ķbb 2016-ra m√°r front√°lis t√°mad√°s v√°rhat√≥. Ez hasonl√≥ a "l√©gk√∂r felmeleged√©si" csal√°shoz, amikor a vil√°g nagy r√©sz√©t √°t√°ll√≠tott√°k fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra CO2-kv√≥t√°t kivetve, mik√∂zben 2013. elej√©n terrorcselekm√©nny√© min√Ķs√≠tett√©k az k√∂rnyezetet nem szennyez√Ķ szabad-energia termel√Ķ berendez√©sek, tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, √©s a tervek tov√°bbad√°s√°t is. Az energiatermel√©s fosszilis energiahordoz√≥kra koncentr√°ci√≥j√°val p√°rhuzamosan az USA √©s Izrael el√Ķid√©zte a vil√°g eddigi legnagyobb atomkatasztr√≥f√°j√°t, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orb√°n "csak" a geotermikus, sz√©l √©s napenergia hasznos√≠t√≥ berendez√©seket k√≠v√°nja megad√≥ztatni, Paksot m√©g nem robbanthatja r√°nk.


Az elektrom√°gneses hadvisel√©s alkalmaz√°sa hamarosan el√©ri tet√Ķfok√°t. A "glob√°lis felmeleged√©sre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felh√Ķkkel √°rasztj√°k el az eget √©s a l√©gk√∂rt, egyr√©szt az id√Ķj√°r√°s √©rdekeik szerinti m√≥dos√≠t√°s√°ra, az √©lelmez√©s k√©zbentart√°s√°hoz, m√°sr√©szt a lakoss√°g, a fl√≥ra √©s fauna b√°riums√≥kkal, neh√©zf√©mekkel, v√≠rusokkal, bakt√©riumokkal m√©rgez√©s√©re. A HAARP, vegyi-permetez√©s, √©s a mesters√©gesen el√Ķid√©zett napkit√∂r√©sek okozta robban√°sszer√Ľen megemelked√Ķ kozmikus-sug√°rz√°si szint, egy√ľttesen az elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mokkal, t√∂nkre teszi a m√°ra m√°r mindenhol jelenl√©v√Ķ gyenge√°ram√ļ elektronik√°t, els√Ķsorban a sz√°m√≠t√≥g√©pes vez√©rl√Ķrendszereket, legyen az er√Ķm√Ľ√©, "intelligens" aut√≥√© vagy egy egyszer√Ľ r√°di√≥√©t. M√©g szerencse, hogy a kap√°ban nincs chip. Vesz√©lyess√©gi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektroniz√°lt orsz√°gok ker√ľlnek h√°tr√°nyos helyzetben, de kommunik√°ci√≥ megakad√°lyoz√°sa is felvir√°goztatja a Ley-vonalak haszn√°lat√°t.

Riaszt√≥ gondolatok √Ķszre tavasszal, de valamij√ľk nincs a f√©rgeknek, √©s ez az emp√°tia, ami megakad√°lyozhatn√° n√°luk egym√°s kiirt√°s√°t √©s amit p√©nz√©rt, arany√©rt nem lehet megv√°s√°rolni. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķk egym√°st is megt√°madj√°k, kirabolj√°k, majd meg√∂lik. Rem√©lhet√Ķen √Ķk fogynak el hamarabb, f√Ķleg, ha beseg√≠t√ľnk egy kicsit... mi vagyunk t√∂bben, √©s a fegyvereket is t√∂bbnyire emberek kezelik. Tal√°n marad az ut√≥bbiakban annyi emberi, ami megakad√°lyozza, hogy √°llatt√° v√°ljanak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#331 | Renegat - 2015.08.02. 15:34:20
Most m√°r √©n is azt mondom, hogy a k√ļ..va √©letbe, h√°t nem lehet ezt a csavarg√≥ cs√ľrh√©t rabsz√°ll√≠t√≥kkal, katonai teheraut√≥kkal fegyveresen a c√©lhelyre sz√°ll√≠tani? Nem vonaton √©s nem aut√≥buszokon szabadj√°ra engedve!Vagy megv√°rja korm√°ny mig jogos √∂nv√©delemb√Ķl mind agyoncsapjuk √Ķket??? Mert ez k√∂vetkezik!


"H√°zakba k√∂lt√∂znek, csal√°dokat zavarnak utc√°ra a menek√ľltek"

H√°zakba k√∂lt√∂znek, csal√°dokat zavarnak utc√°ra a menek√ľltek.√Čjszaka a v√©dtelen h√°zakba behatol 40, 50 "menek√ľlt". Az ott lak√≥kat gyerekest√Ķl kizavarj√°k az utc√°ra.

http://adatlistaz...enekultek/

https://www.youtu...4v2qEBmV98

https://www.faceb...48?fref=nf

http://www.sokkal...6z%C3%B6tt

****************
Eur√≥pa 2029-ben, vagy m√©g el√Ķbb...

https://vimeo.com...
#332 | Renegat - 2015.08.03. 17:30:55
Akik az illeg√°lis "bev√°ndorl√≥k" (honfoglal√≥k) √°ltal vesz√©lyeztetett ter√ľleteken √©lnek, tany√°kon, k√ľlter√ľleten vagy egyed√ľl√°ll√≥k, id√Ķsek, beteg v√©dtelenek, azoknak legjobb v√©delem a nagytest√Ľ kuty√°k tart√°sa √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķ c√©lzattal.A kutyamenhelyek is tele vannak ilyen √°rva kutyusokkal, ahonnan szinte ingyen be lehet szerezni ezeket a hasznos √°llatokat.Legjobb nem tiltott fegyver a nagytest√Ľ h√°z√Ķrz√Ķ kutya.Kis kik√©pz√©ssel, szoktat√°ssal olyan v√©delemre tehet√ľnk szert, hogy az illet√©ktelen mag√°nter√ľletre behatol√≥ biztos nem a saj√°t l√°b√°n ker√ľl ki onnan, s egyben elrettent√Ķ hat√°ssal van a h√≠vatlan, nem k√≠v√°natos l√°togat√≥kkal szemben.A migr√°nsok messze elker√ľlik lak√≥hely√©t a kuty√°k hangj√°t hallva.K√©t kutya tart√°sa k√≠v√°natos a biztos v√©delemhez, de ha csak egy kutya tart√°s√°ra van keret, az is megfelel. Lak√≥helyen k√≠v√ľl tart√≥zkodva szem√©lyi v√©delemre is kiv√°l√≥ a k√∂telez√Ķ p√≥r√°z √©s a gyorskiold√°s√ļ sz√°jkos√°r haszn√°lata mellett...

J√≥ p√©lda erre Szeged k√ľlter√ľlet√©n √©l√Ķ Fil√≥ Andor, egykori kick-boxol√≥ kuty√°kkal kialak√≠tott j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ v√©delmi rendszere.

www.delmagyar.hu/kepek/kutyakkal_epitett_ki_vedelmi_rendszert_roszken_filo_andor/3039004.jpg

http://www.delmag...r/2440095/

https://www.youtu...nr-f-KKfac

******************
Aktivizálódik a magyarországi Soros-féle liberális felforgatás:

Azok a Facebook-csoportok, (MSZP, Egy√ľtt,PM, LMP, DK, 4K √©s egy√©b liber√°lis, magyarellenes gerinctelenek t√°mogat√°s√°val) melyek most m√©g √∂nzetlen√ľl seg√≠tenek a bev√°ndorl√≥knak, az els√Ķ fagyok be√°llta idej√©n egy szervez√©si k√∂zegg√© v√°lnak, amin kereszt√ľl a Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥ bev√°ndorl√≥k t√∂megei ak√°r egyik napr√≥l a m√°sikra is mozg√≥s√≠that√≥k.Term√©szetesen a korm√°ny ellen... -tov√°bb a cikkben.

http://nemzeti.ne...?u=3301930

http://hidfo.ru/2...ositasara/

https://www.faceb...fref=photo

https://www.faceb...1215150908

*******************

Németországi bevándorlóipar - PEGIDA információ

Eddig több mint 7000 német esett áldozatául a muszlim bevándorlóknak:

http://michael-ma...te-glueck/

https://www.faceb...8824248552

A PEGIDA mozgalom iszlamiz√°ci√≥ ellenes sv√°jci szervezet√©nek k√©pvisel√Ķit hal√°losan megfenyegett√©k.

http://europanews...-vertreter
#333 | Seraf - 2015.08.04. 12:07:21

2015. 08. 02

YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...Jd06l2r-2Y PLUSZ

#334 | Renegat - 2015.08.04. 18:28:12
PET√ćCI√ď - CitizenGO !!!


K√ĖVETELJ√úK AZ ILLEG√ĀLIS BEV√ĀNDORL√ďK AZONNALI KITOLONCOL√ĀS√ĀT!


Itt írhatod alá:

http://citizengo....d=14932975

*************************


https://www.faceb...fref=photo
#335 | Hegel - 2015.08.04. 19:22:06
Al√°irtam megosztottam de szerintem akik p√©nzelik az idej√∂v√Ķket azok egyenesen n√©metoba vagy londonba is vihetn√©k √Ķket ha akarn√°k..ez csak duma.....ez meg: http://orientalis...distakhoz/ alapj√°banv√©ve m√°r feln√Ķttek t√°n 1-2 gener√°ci√≥s muszlimok akik n√©metorsz√°gba mentek dolgozni ann√≥..eml√©kezem √©vente 2-3 alkalommal a hat√°rokon √≥r√°s napos sorok voltak a ki majd bel√©ptet√©sekn√©l att√≥l f√ľgg√Ķen haza vagy visszamentek, m√©g a 80 √©vekben....Ugye aki a saj√°tmaga ut√°n nem csin√°lja meg hanem csel√©d kell h√°t itt az eredm√©nye, a gyerekei issz√°k meg a lev√©t ha az utc√°n elint√©zik...meg most ahogy nekil√°tnak rendezkedni m√°s orsz√°gokban...
#336 | Hegel - 2015.08.04. 19:24:15
A menhelyes kuty√°kr√≥l: nembiztos hogy att√≥l hogy nagytest√ľ m√©g v√©d is...sokat kell foglalkozni vele, mert a szeretet√©rt lefekszik a bet√∂r√Ķnek is! M√°rcsak tudom menhelyes kutyusom van...nem f√∂l√∂sleges a r√°cs egy√°ltal√°n mert a megt√∂rt lelk√ľ kutya nem √∂rz√©sre val√≥.
#337 | Renegat - 2015.08.04. 21:30:34
Hegel, ebben t√∂k√©letesen igazad van, hogy a menhelyes kuty√°k lelkileg s√©r√ľlt, megt√∂rt √°llapotban lehetnek √©s esetenk√©nt nehezen hozhat√≥k helyre.√Čn csak az√©rt hoztam fel a lehet√Ķs√©g√©t, hogy aki kev√©sb√© tehet√Ķs az is hozz√°juthasson egy ingyenes kutyushoz.A 332-es hsz.-emben a youtube vide√≥s linkhez tartoz√≥ hsz.-ekben √©s m√°s kuty√°s h√≠rdet√©sekben viszont sok ingyenes fajtiszta kuty√°t is felaj√°nlanak √ļj gazdiknak, onnan is lehet keresg√©lni, v√°logatni.A kutya nevel√©s√©vel √©s kik√©pz√©s√©vel csak az els√Ķ √©vben van t√∂bb munka, ut√°na m√°r kevesebbet is el√©g vele foglalkozni, amihez rengeteg szakirodalom √°ll rendelkez√©sre k√∂nyvekben √©s interneten egyar√°nt.Volt olyan ismer√Ķs√∂m, aki √ļgy dressz√≠rozta farkaskuty√°j√°t, hogy b√°rkit beengedett a kapun, de kimenni azt√°n v√©gk√©pp nem engedte √©s √≠gy fogott meg egy besurran√≥ tolvajt, aki mag√°t √∂sszeros√°lva k√©nytelen volt megv√°rni a gazdi haza√©rkez√©s√©t.Teh√°t nem kell felt√©tlen√ľl gyilkoss√° nevelni a kuty√°t, el√©g egy k√©t pontosan v√©grehajtand√≥ feladatra j√≥l kik√©pezni.
#338 | Hegel - 2015.08.04. 23:33:11
OK..abban igazad van hogy nagyon sokat kell foglalkozni vele..mi kutyasuliba is ment√ľnk ahol engem idomitottak, megjegyzem Hegel egy 16 √©v√©t meg√©l√Ķ kuty√°m ut√°n hoztam haza √©s Stazi el√Ķtt volt m√©g kb 1990 el√Ķtt is kuty√°m. M√©gis a dr√≥tsz√∂r√Ľ tacsk√≥hoz engem kellett szoktatni √©s bevallom √©n t√∂rtem be a kutya akarat√°nak...
Teh√°t fiatal 1 √©v alatti nagytest√ľ kutya lehet a pontos megnevez√©s,
1,akit lehet még nevelni
2, m√©g nincs a lelk√©ben t√ļl sok f√°jdalom
3, ételért szeretetért jól veszi a nevelést az örzés védésre.
Sajnos most kezdeni is k√©s√Ķ de sohase k√©s√Ķ!

Viszonylag olcs√≥ √©s j√≥ etet√©s napi 20dkg √©lelmet kiv√°n√≥n√°l(kistest√ľ k√∂z√©ptest√ľ) heti 1 kutyakolb√°sz kb300ft (5x 1500Ft) √©s havi 1 zacsi 3kgos csepi sz√°razt√°p ez 1500ft. √Čvente minimum 1 veszetts√©g elleni olt√°s k√∂r√∂mmanik√ľrrel 5000ft. Ahol kell napi 2 nylonzacsi a kakanty√ļnak ha nincs m√°s helye.

√Čs nagyon sok szeretet hiszen csal√°dtag kb 4-5 √©ves gyermek tudat√°val figyel √°lland√≥an mikor mire hogyan reag√°l a gazdi.

Hegel a magas hangt√≥l f√©l pl eleinte √°lland√≥an lefek√ľld az ember el√© a h√°t√°ra, azaz megadta mag√°t..ez a lelki t√∂r√©s√©b√Ķl √°lland√≥ kiszolg√°ltatotts√°g√°b√≥l eredt, err√Ķl leszokott de ha idegen j√∂n ide a l√°nyomon kiv√ľl bepisil..f√©l hogy elviszik. Gondolom a kb 1.5-4.5 √©ve k√∂z√∂tt l√©v√Ķ kuty sok szenved√©sen √©s cser√©n ment √°t....√©s sohase n√Ķtte ezt ki.
Nem f√©l a zajokt√≥l a vill√°ml√°st√≥l !-a vihart√≥l √©s mindatt√≥l amit√Ķl √Čn sem...
Sajnos √°ltalam nem kedvelt emberekhez is kedvesen s√ľnd√∂r√∂g...err√Ķl besz√©ltem.

F√Ķleg a magyar kuvasz olyan amir√Ķl besz√©lsz az nevel√©s n√©lk√ľl eleve fajtajelleg√©n√©l fogva olyan a Puli se kutya ezen t√©ren. Van hogy lecsipkedi a gaty√°t r√≥lam az egyik rokonom√©...
Teh√°t a magyar terel√Ķ juh√°szkutyafajt√°k e t√©ren v√©r√ľkbe hordozz√°k az √∂rz√©s v√©delmet.
Kicsi kuty√°k ink√°bb jelz√Ķ kuty√°k de a t√∂rpesnaci fium bizony egy igen ellenszenves embernek a b√Ķr csizm√°j√°t a farmeron kereszt√ľl √°tharapta bok√°n√°l h√°t√ļl....visszah√≠vtam √©s megn√©ztem mert azt hittem hisztizik...Teh√°t a snauzerek is v√©d√Ķ √∂rz√Ķknek vannak tesny√©sztve, √©s a menhelyeken sok snaci kever√©k van(snaci-farkas snaci foxi kever√©k igen j√≥l alkalmazhat√≥ m√©g √∂rz√©sv√©d√©sre.
Snacib√≥l van k√∂z√©p termet√ľ is a takarm√°nyoz√°s k√∂lts√©g√©re val√≥ tekintettel. A Hegeln√©l leirt kb elegend√Ķ....nem diszn√≥t tartunk hanem kuty√°t, kutyulit kisdr√°g√°t.
√Čn menhelyes kuty√°nak napi 2 √©tkez√©st javaslok v√©gig mert ez biztons√°g√©rzetet is ad neki..√©n igy csin√°lom m√©g most is 2007 √≥ta b√°√°√°r Hegi √Ķsz√Ľl teh√°t kb 8-12 dik √©v√©ben van.
De a gazdi látja érzi ha tud az állatt nyelvén....elmondja az életét befolyásoló történéseket....látni.

A k√∂lts√©geket az√©rt √≠rtam le mert nincs mindenhol piac ahol √°llateledelt √≥lcs√≥n lehet kapni..na meg majd 1 h√Ľt√Ķ kell hozz√° ha nagy √©s t√∂bb kutym√°k van....(csirkenyak mellcsont,apr√≥l√©k, ny√ļl √©s egy√©b nyesed√©k)

√Čs ha nincs is betolakod√≥zavar akkor is aki tud az vegyen mag√°hoz egy egy ilyen aranyos √°llatot meg√©ri, term√©szetesen a k√∂lts√©gek figyelembev√©tel√©vel.

Kickboxosnak stafford terrierre van a k√©pen. Az olyan amilyenre nevelik, l√°ttam m√°r b√°r√°nyszelids√©g√ľt t√∂bbett....errefel√© is van bel√Ķle, √©s harci ebnek is haszn√°lj√°k us√°ban kutyaviadalra.

Izmos t√∂m√∂r j√≥sz√°g mint egy j√≥lkit√∂m√∂tt pl√ľssmaci.
#339 | Seraf - 2015.08.05. 09:14:44

WOODY HARRELSON

" Szinte minden inform√°ci√≥t a *m√©di√°b√≥l* szerz√ľnk .
Ha v√©lem√©ny√ľnket rossz vagy 'elfogult' inform√°ci√≥k -
ra alapozzuk, akkor minden, amiben hisz√ľnk, gyan√ļs "

YouTube Videů


" A kormány nem fogja ezeket a változtatásokat elvé -
gezni helyett√ľnk - Igenis ez az √°tlagember feladata "


** 08-AS HSZ **
{ http://hungarianr...t=0#c11539 }

#340 | Seraf - 2015.08.05. 10:14:16

YouTube Videů


zalaclub.hu/PLUSZ/Earth-Horse.png

{{ ** https://www.youtu...7yIMO-iMLw ** }}
{{ ** https://www.youtu...sEz-W1X6GY ** }}

zalaclub.hu/PLUSZ/Heaven-Hell.png

YouTube Videů


" T√ĖLTS√ČTEK, T√ĖLTS√ČTEK AZ √ĖSV√ČNYT "
' HOGY NE A HALOTTAK TEMESS√ČK A HALOTTAKAT '
" T√ĖLTS√ČTEK, T√ĖLTS√ČTEK, K√ČSZ√ćTS√ČTEK AZ √öTAT "
' HOGY AZ √ČL√ēK B√öCS√öZTASS√ĀK AZ √ČL√ēKET '


** M√ĀT√Č EV. 8 : 22 & LUK√ĀCS EV. 9 : 60 **
http://www.bibl.u....hu/Biblia

*** 211-ES HSZ ***
{{ http://hungarianr...427#c11748 }}


  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum