Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA vészharangokat folyamatosan kongatják, főleg azok, akik a világválságot okozták. A tervezett (megálmodott) "veszteség" néhány ezer trillió dollár, természetesen az adófizetők pénzéből, és a bolygó lakosságának legalább a fele. Mindezt néhány "irányítónak", világszerte sok milliónyi ebből hasznot remélő csatlósnak, bérencnek köszönhető. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre látszik. Ki kellett tenyészteni egy gátlástalan "hadsereget", amely egyik része magánhaderőként, a másik része beépítve a közigazgatási rendszerekbe biztosítja a "törvényi támogatást" a bankárkaszt, illuminátus, szabadkőműves, arisztokrata, befektető, pénzember, politikus megnevezésű emberkreatúrák számára a fosztogatáshoz. Az amerikai polgárháború és Európa feldarabolása, az ukrajnai, macedóniai, szaudi, iráni, szíriai jemeni konfliktusok részei az elég morbid módon értelmezett "világgazdaság fenntartás feltételeinek". Az egész a saját hasznuk és az irányítás megtartásáról szól, és a legtöbb élősködő az hiszi, hogy jut nekik hely a jövőjükben.


A sok bába között elvész a gyerek, de manapság néhány bába is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fikázni az "álmagyar kormány és parlamenti" döntéseket, de alapvető hiba, amikor a tolvaj rablógyilkostól kérünk és várunk segítséget és igazságot. A kormányzáshoz és népszavazás megnyeréséhez, megszerzéséhez kevés a "politikai vezetői" rétegnek nevezett kazár irányítás - nevezzük hosszabb nevükön az ország lakosságának legalább 2/3-nak támogatását nem élvező - "haszonélvezők és bűntársai" csoportjainak, csalással hatalmat megszerző kisebbségnek, vagy rövidebb megfogalmazásban, gazemberek, erőszakkal és megtévesztéssel fenntartott hatalmát. Mielőtt felsorakoztatnánk érveket és ellenérveket, érdekeket és ellenérdekeket látszólag és valósan felvonultató csoportok mellett és ellen, az "alapokat" kell megvizsgálni. Melyek azok a törvények, szabályok, amelyek a "tisztességesség és emberiesség" alapvető kritériumait teljesítik.

Az előbbi kérdés felvetése önmagában is paradoxon egy olyan "országban", ahol 71 éve nem érvényesülhetnek alkotmányos jogok. A jog -és igazságszolgáltatás rendszerét kisajátítja és érdekei szerint formálja, alkalmazza egy bizonyos réteg, akik betagozódtak a nemzetközi maffiahálózatban. Tévedés ne essék, ez nem csak egy szimpla bűnszervezet. Ez egy, a társadalmi tevékenységek minden területére kiterjedő nemzetközi maffia, melynek részeit képezik a csalással, megtévesztéssel hatalomba juttatott kormányok és az érdekeiket kiszolgáló magatehetetlen közigazgatási rendszer.
Az jelenleg "összeomló" pénzügyi rendszer bukása, szándékos és célzatos bebuktatása, egyes rémült és bérelt vészmadarak szerint a hitel -és ingatlanpiac, valamint a vállalatok megszűnését eredményezi, de ez természetesen csak a pénzvilág prominens gazembereinek álláspontja. A világ gazdaságát nem csak a hitelek működtetik. A hitel csak egy olyan eszköz amivel egyesek hallatlan vagyonokat harácsolnak össze munka nélkül, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az utólag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "feltételeket" valakik elfogadták.


Egy ország és lakossága kifosztásának számtalan módját dolgozták ki. Ezek közé tartozik az egyre nagyobb közfelháborodást kiváltó deviza alapú hitelezés is, amelynél az érintettek rendre megfeledkeznek arról, hogy a kifosztást a bábkormány a bankokkal karöltve hajtotta végre és törvényhozási jogalap nélküli törvényekkel támogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a még mindig az MNB tartalékait növeli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz vándorol. Orbán és Matolcsy csak az irreállísan magas áron MNB által felvásárolt ingatlanokkal tudják megcsapolni a devizatartalékot. Az EKB-nak, Bázelen keresztül a FED-nek átadott pénzkiadási joga évi 8 milliárd dollárba kerül a magyar adófizetőknek. Az IMF és Világbanki hitelek tetszőlegesen emelgetett kamatai olyan adósságspirált eredményeztek amely mókuskerékből nincs kiszállás. Ez korrupt politikusok nélkül nem lenne lehetséges, ahogy a privatizációk, felszámolások, fejlődésnek, haladásnak mutatott és mondott leépítési módszerei alkalmazása sem. Tipikus zsidó módszer, amikor a megszállt ország pénzrendszerét, gazdaságát tönkreteszik, korrupt bábokat ültetnek a kormányba, majd leépítik az oktatást, közben felszámolják az ipart és a mezőgazdaságot. Egy generáció alatt pofátlanul már arra hivatkoznak, hogy a megszállt nép nem életképes, csak a zsidók tartják életben, miközben mindent kisajátítanak, mindenkit kirabolnak. Utolsó fázis a teljes rabszolgaság bevezetése. Mindez itthon sem jött volna létre az előretolt helyőrség, Antallok, Borosok, Hornok, Kunczék, Orbánok, Torgyánok, Medgyessyk Gyurcsányok, Bajnaik, Matolcsyk nélkül...

2011-ben a FIDESZ-KDNP úgy alkotmányozott - jogutódjaként az 1989-es "Ideiglenes Alkotmánynak", hogy nem tárgyalták újra a nemzetközi szerződéseket és az adósságállományt sem - éshogy minden maradt, csak a csalás vált könnyebbé. Az "Ideiglenes Alkotmány" alkotmánymódosításhoz 4/5-ös parlamenti támogatottság meglétét írta elő. A "jogutód" csalással megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott választási győzelmére hivatkozva eszkábált össze egy olyan alkottákolmányt, amelyet már korábban "előregyártottak", és főleg a katonai irányítás bevezetésére hegyeztek ki, de elláttak olyan gumitörvény-helyekkel is, amelyek utólagos "alkotmánymódosításnak nem minősített" tetszőleges változtatásokat tesznek lehetővé. Magyarországon, mint a Kúria helyesen elismerte, "egyetlen bíróság sem jogképes". Mitől lennének azok? Egy semmilyen formában nem törvényes "rendszer" szabályozását kényszerítik a "demokráciához" nem szokott lakosságra. Ez a rabszolgatartás 20-21. századi "modern" formája...


Már 1989-ben sem merték népszavazás elé vinni az MSZMP által kidolgozott ideiglenes alkotmányt, pedig a nemzetközi jog szerint szintén illegitim (erőszak, megszállás hatására létrejött) 1949-es XX-as törvényként elhíresült "alaptörvény" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonszőrű társa is, hogy "minden hatalom a népé", és a hatalmat a Parlament a néppel együtt gyakorolja népképviselet útját, vagy közvetlenül. Az ellenünk alkalmazott "törvények" nem rendelkeznek többségi népi felhatalmazással, ahogy a hatalombitorlók sem. Sajnálatos módon, ahogy végrehajtók viszik el a balhét a közjegyzők és bíróságok alaptörvényi és népi felhatalmazás és jogosultság nélküli döntései miatt (bár keveset ütöttek még agyon), úgy a bankok viszik el a magyar állam képviseletének nevezett bábkormány csalásainak következményeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenféle nép -és hazaellenes törvény, rendelet, jogszabály betartását, a közigazgatásnak nevezett maffia túlkapásainak végrehajtását. Megemlítendő, hogy a Lisszaboni EU sem létezik törvényesen. Több "tagország" aláírása is hasonlóképp jött létre, mint Magyarországé. Illegitim, csalással, megtévesztéssel hatalomra juttatott bérenckormányok közreműködésével, a kazár-maffia bűntársaiként, akik egymást elismerve legitimálni próbálják magukat.


Egy politikus addig hazája politikusa ameddig hazafi, hazája és honfitársai érdekeit tartja szem előtt, mert ezért bízták meg a feladattal munkaadói. Addig politikus, ameddig hazája korrupt politikusa nem lesz, és onnantól nem már egyáltalán nem tekinthető politikusnak, amikor idegen érdekeket képviselve elárulja választóinak azon részét is, akik baksis reményében még támogatják. Onnantól már helytartó, hogy idegen hatalmak segítségét veszi igénybe országa elnyomására, és az utolsó fázisa lealjasodásának, amikor rájön, hogy nem tartanak igényt a "szolgálataira", mert már nincs mit elárulnia, kiárusítania, átjátszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhető illegitim kormányaink szintjén is... bár Magyarország 71 éve tartó "különleges státusza", vagyis nem létezése miatt egyedibb, mint a világ más területeié. Az ún. kormányok nem vádolhatók hazaárulással, mivel, ahogy Ukrajnában is megfigyelhető, nem az adott ország érdekképviseletét ellátó "politikusok", idegen érdekeket képviselő, és nem az adott ország nemzetéhez tartozók szolgáltatják ki a lakosságot kifosztóiknak. Hazaárulással nem, de népirtással, rablással, rablógyilkossággal, hűtlen kezeléssel, lopással, csalással vádolhatók. Ahhoz még túl kevesen vannak, hogy segítség nélkül, a mi segítségünk nélkül, leigázhassan és kiirthassan bennünket, de Soros "alapítványai", a hamis történelem tanítása, a társadalmi értéknormák devalválása elegendő, hogy a jövő nemzedéke azt sem tudja, mi az öröksége. Pedig:

"A személy (a politikai nemzet tagja) az állam által védendő legfőbb érték, egyben a hatalom forrása is, mint a népfelség eleme. Az egyén jogainak és szabadságának, mai szóhasználattal az alapvető emberi jogok, szavatolása az államérdekkel azonos súlyú."


Az élet nem a gyengéket támogatja, mondják azok, akik erősnek érzik magukat, de a gyenge fogalma átértékelődött a technikai fejlődéssel. A legerősebb embert is leterítheti egy néhány grammos ólomdarab, láthatatlan sugarak, elektromágneses hullámok ellen nem sokat ér az erős fizikum, főleg, ha gyenge jellemmel és mínuszos IQ-val párosul. Látni kell, hogy az elnyomó hatalom belőlünk táplálkozik, a fegyvereket emberek használják, túlnyomó részt emberek, saját deformált erőinket fordítja ellenünk. Kihasználva a társadalomnak álcázott "rend" folyamatos, és általuk tudatos eltorzításából származó előnyöket. Fiataljaink észre sem veszik, hogy vermet ástak számukra, amibe sorra belepotyognak, mert belekényszerítik a saját mesterségen előidézett és sugallt igényeikkel, a természetellenes és öngyilkos életfelfogás életszerű tálalásával, miközben felhasználják zömüket a saját megerősödésük elősegítését szolgáló céljaikhoz. Egyes beteg lelkű emberektől gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint másik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy kíméletesebben közli, hogy újabb kötelet hurkolt a nyaka köré. A megalkuvás az igazi gyengeség, mindenki saját pokla.


A világ fejlettebb fele készül a védekezésre, a másik fejletlenebb, most is egymást gyilkolja. Az USA-ban szaporodó magánhadseregek, a reguláris alakulatok "ébredése", a veteránok szörnyű, meghasonlást okozó eszmélése nem csak következmény. A következményeknek előzményei is vannak. Akik létrehozták, azt is tudják, hogy mit provokáltak ki, és azzal is tisztában vannak (többnyire), hogy milyenek lesznek a válaszreakciók. Jelenleg Európa elszigetelése és szétszakítása a cél. Őszig sem fog megoldódni az európai energiaellátási probléma. Ezért megy a huzavona a Török Áramlat és Nabucco vonalán, kiegészítve az Iránt érintő szankciók feloldásának lebegtetésével. Sokan azt vízionálják, hogy az amerikai tőkebeáramlás átalakítja Irán viszonyát a nyugattal, de ez logikátlan, bár óriási fegyverbevételeket biztosíthat, mivel tovább fokozná a közel-keleti feszültséget. A Goldman Sachs és Putyin továbbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas földközi-tengeri gázkészletéről, pedig ezért volt a "ciprusi bankfosztás"...

Tovább borzolhatják a kedélyeket az USA űridőjárást érintő lépései, ami ténylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprimált lézertorpedókkal végrehajtott nap elleni támadások meg fognak szaporodni a nagy napkitörések létrehozása érdekében. Korábban "A tudatmódosítás és a 3G" című írásomban Link említettem ezt a tevékenységet is (Háború és hidegháború a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztelési fázis" után legkésőbb 2016-ra már frontális támadás várható. Ez hasonló a "légkör felmelegedési" csaláshoz, amikor a világ nagy részét átállították fosszilis energiahordozók felhasználására CO2-kvótát kivetve, miközben 2013. elején terrorcselekménnyé minősítették az környezetet nem szennyező szabad-energia termelő berendezések, tervezését, gyártását, és a tervek továbbadását is. Az energiatermelés fosszilis energiahordozókra koncentrációjával párhuzamosan az USA és Izrael előidézte a világ eddigi legnagyobb atomkatasztrófáját, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orbán "csak" a geotermikus, szél és napenergia hasznosító berendezéseket kívánja megadóztatni, Paksot még nem robbanthatja ránk.


Az elektromágneses hadviselés alkalmazása hamarosan eléri tetőfokát. A "globális felmelegedésre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felhőkkel árasztják el az eget és a légkört, egyrészt az időjárás érdekeik szerinti módosítására, az élelmezés kézbentartásához, másrészt a lakosság, a flóra és fauna báriumsókkal, nehézfémekkel, vírusokkal, baktériumokkal mérgezésére. A HAARP, vegyi-permetezés, és a mesterségesen előidézett napkitörések okozta robbanásszerűen megemelkedő kozmikus-sugárzási szint, együttesen az elektromágneses lökéshullámokkal, tönkre teszi a mára már mindenhol jelenlévő gyengeáramú elektronikát, elsősorban a számítógépes vezérlőrendszereket, legyen az erőműé, "intelligens" autóé vagy egy egyszerű rádióét. Még szerencse, hogy a kapában nincs chip. Veszélyességi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektronizált országok kerülnek hátrányos helyzetben, de kommunikáció megakadályozása is felvirágoztatja a Ley-vonalak használatát.

Riasztó gondolatok őszre tavasszal, de valamijük nincs a férgeknek, és ez az empátia, ami megakadályozhatná náluk egymás kiirtását és amit pénzért, aranyért nem lehet megvásárolni. Az élősködők egymást is megtámadják, kirabolják, majd megölik. Remélhetően ők fogynak el hamarabb, főleg, ha besegítünk egy kicsit... mi vagyunk többen, és a fegyvereket is többnyire emberek kezelik. Talán marad az utóbbiakban annyi emberi, ami megakadályozza, hogy állattá váljanak...

/Tulok/

  Hozzászólások
#331 | Renegat - 2015.08.02. 15:34:20
Most már én is azt mondom, hogy a kú..va életbe, hát nem lehet ezt a csavargó csürhét rabszállítókkal, katonai teherautókkal fegyveresen a célhelyre szállítani? Nem vonaton és nem autóbuszokon szabadjára engedve!Vagy megvárja kormány mig jogos önvédelemből mind agyoncsapjuk őket??? Mert ez következik!


"Házakba költöznek, családokat zavarnak utcára a menekültek"

Házakba költöznek, családokat zavarnak utcára a menekültek.Éjszaka a védtelen házakba behatol 40, 50 "menekült". Az ott lakókat gyerekestől kizavarják az utcára.

http://adatlistaz...enekultek/

https://www.youtu...4v2qEBmV98

https://www.faceb...48?fref=nf

http://www.sokkal...6z%C3%B6tt

****************
Európa 2029-ben, vagy még előbb...

https://vimeo.com...
#332 | Renegat - 2015.08.03. 17:30:55
Akik az illegális "bevándorlók" (honfoglalók) által veszélyeztetett területeken élnek, tanyákon, külterületen vagy egyedülállók, idősek, beteg védtelenek, azoknak legjobb védelem a nagytestű kutyák tartása őrző-védő célzattal.A kutyamenhelyek is tele vannak ilyen árva kutyusokkal, ahonnan szinte ingyen be lehet szerezni ezeket a hasznos állatokat.Legjobb nem tiltott fegyver a nagytestű házőrző kutya.Kis kiképzéssel, szoktatással olyan védelemre tehetünk szert, hogy az illetéktelen magánterületre behatoló biztos nem a saját lábán kerül ki onnan, s egyben elrettentő hatással van a hívatlan, nem kívánatos látogatókkal szemben.A migránsok messze elkerülik lakóhelyét a kutyák hangját hallva.Két kutya tartása kívánatos a biztos védelemhez, de ha csak egy kutya tartására van keret, az is megfelel. Lakóhelyen kívül tartózkodva személyi védelemre is kiváló a kötelező póráz és a gyorskioldású szájkosár használata mellett...

Jó példa erre Szeged külterületén élő Filó Andor, egykori kick-boxoló kutyákkal kialakított jól működő védelmi rendszere.

www.delmagyar.hu/kepek/kutyakkal_epitett_ki_vedelmi_rendszert_roszken_filo_andor/3039004.jpg

http://www.delmag...r/2440095/

https://www.youtu...nr-f-KKfac

******************
Aktivizálódik a magyarországi Soros-féle liberális felforgatás:

Azok a Facebook-csoportok, (MSZP, Együtt,PM, LMP, DK, 4K és egyéb liberális, magyarellenes gerinctelenek támogatásával) melyek most még önzetlenül segítenek a bevándorlóknak, az első fagyok beállta idején egy szervezési közeggé válnak, amin keresztül a Magyarországon tartózkodó bevándorlók tömegei akár egyik napról a másikra is mozgósíthatók.Természetesen a kormány ellen... -tovább a cikkben.

http://nemzeti.ne...?u=3301930

http://hidfo.ru/2...ositasara/

https://www.faceb...fref=photo

https://www.faceb...1215150908

*******************

Németországi bevándorlóipar - PEGIDA információ

Eddig több mint 7000 német esett áldozatául a muszlim bevándorlóknak:

http://michael-ma...te-glueck/

https://www.faceb...8824248552

A PEGIDA mozgalom iszlamizáció ellenes svájci szervezetének képviselőit halálosan megfenyegették.

http://europanews...-vertreter
#333 | Seraf - 2015.08.04. 12:07:21

2015. 08. 02

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...Jd06l2r-2Y PLUSZ

#334 | Renegat - 2015.08.04. 18:28:12
PETÍCIÓ - CitizenGO !!!


KÖVETELJÜK AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK AZONNALI KITOLONCOLÁSÁT!


Itt írhatod alá:

http://citizengo....d=14932975

*************************


https://www.faceb...fref=photo
#335 | Hegel - 2015.08.04. 19:22:06
Aláirtam megosztottam de szerintem akik pénzelik az idejövőket azok egyenesen németoba vagy londonba is vihetnék őket ha akarnák..ez csak duma.....ez meg: http://orientalis...distakhoz/ alapjábanvéve már felnőttek tán 1-2 generációs muszlimok akik németországba mentek dolgozni annó..emlékezem évente 2-3 alkalommal a határokon órás napos sorok voltak a ki majd beléptetéseknél attól függően haza vagy visszamentek, még a 80 években....Ugye aki a sajátmaga után nem csinálja meg hanem cseléd kell hát itt az eredménye, a gyerekei isszák meg a levét ha az utcán elintézik...meg most ahogy nekilátnak rendezkedni más országokban...
#336 | Hegel - 2015.08.04. 19:24:15
A menhelyes kutyákról: nembiztos hogy attól hogy nagytestü még véd is...sokat kell foglalkozni vele, mert a szeretetért lefekszik a betörőnek is! Márcsak tudom menhelyes kutyusom van...nem fölösleges a rács egyáltalán mert a megtört lelkü kutya nem örzésre való.
#337 | Renegat - 2015.08.04. 21:30:34
Hegel, ebben tökéletesen igazad van, hogy a menhelyes kutyák lelkileg sérült, megtört állapotban lehetnek és esetenként nehezen hozhatók helyre.Én csak azért hoztam fel a lehetőségét, hogy aki kevésbé tehetős az is hozzájuthasson egy ingyenes kutyushoz.A 332-es hsz.-emben a youtube videós linkhez tartozó hsz.-ekben és más kutyás hírdetésekben viszont sok ingyenes fajtiszta kutyát is felajánlanak új gazdiknak, onnan is lehet keresgélni, válogatni.A kutya nevelésével és kiképzésével csak az első évben van több munka, utána már kevesebbet is elég vele foglalkozni, amihez rengeteg szakirodalom áll rendelkezésre könyvekben és interneten egyaránt.Volt olyan ismerősöm, aki úgy dresszírozta farkaskutyáját, hogy bárkit beengedett a kapun, de kimenni aztán végképp nem engedte és így fogott meg egy besurranó tolvajt, aki magát összerosálva kénytelen volt megvárni a gazdi hazaérkezését.Tehát nem kell feltétlenül gyilkossá nevelni a kutyát, elég egy két pontosan végrehajtandó feladatra jól kiképezni.
#338 | Hegel - 2015.08.04. 23:33:11
OK..abban igazad van hogy nagyon sokat kell foglalkozni vele..mi kutyasuliba is mentünk ahol engem idomitottak, megjegyzem Hegel egy 16 évét megélő kutyám után hoztam haza és Stazi előtt volt még kb 1990 előtt is kutyám. Mégis a drótszörű tacskóhoz engem kellett szoktatni és bevallom én törtem be a kutya akaratának...
Tehát fiatal 1 év alatti nagytestü kutya lehet a pontos megnevezés,
1,akit lehet még nevelni
2, még nincs a lelkében túl sok fájdalom
3, ételért szeretetért jól veszi a nevelést az örzés védésre.
Sajnos most kezdeni is késő de sohase késő!

Viszonylag olcsó és jó etetés napi 20dkg élelmet kivánónál(kistestü középtestü) heti 1 kutyakolbász kb300ft (5x 1500Ft) és havi 1 zacsi 3kgos csepi száraztáp ez 1500ft. Évente minimum 1 veszettség elleni oltás körömmanikürrel 5000ft. Ahol kell napi 2 nylonzacsi a kakantyúnak ha nincs más helye.

És nagyon sok szeretet hiszen családtag kb 4-5 éves gyermek tudatával figyel állandóan mikor mire hogyan reagál a gazdi.

Hegel a magas hangtól fél pl eleinte állandóan lefeküld az ember elé a hátára, azaz megadta magát..ez a lelki töréséből állandó kiszolgáltatottságából eredt, erről leszokott de ha idegen jön ide a lányomon kivül bepisil..fél hogy elviszik. Gondolom a kb 1.5-4.5 éve között lévő kuty sok szenvedésen és cserén ment át....és sohase nőtte ezt ki.
Nem fél a zajoktól a villámlástól !-a vihartól és mindattól amitől Én sem...
Sajnos általam nem kedvelt emberekhez is kedvesen sündörög...erről beszéltem.

Főleg a magyar kuvasz olyan amiről beszélsz az nevelés nélkül eleve fajtajellegénél fogva olyan a Puli se kutya ezen téren. Van hogy lecsipkedi a gatyát rólam az egyik rokonomé...
Tehát a magyar terelő juhászkutyafajták e téren vérükbe hordozzák az örzés védelmet.
Kicsi kutyák inkább jelző kutyák de a törpesnaci fium bizony egy igen ellenszenves embernek a bőr csizmáját a farmeron keresztül átharapta bokánál hátúl....visszahívtam és megnéztem mert azt hittem hisztizik...Tehát a snauzerek is védő örzőknek vannak tesnyésztve, és a menhelyeken sok snaci keverék van(snaci-farkas snaci foxi keverék igen jól alkalmazható még örzésvédésre.
Snaciból van közép termetü is a takarmányozás költségére való tekintettel. A Hegelnél leirt kb elegendő....nem disznót tartunk hanem kutyát, kutyulit kisdrágát.
Én menhelyes kutyának napi 2 étkezést javaslok végig mert ez biztonságérzetet is ad neki..én igy csinálom még most is 2007 óta bááár Hegi őszűl tehát kb 8-12 dik évében van.
De a gazdi látja érzi ha tud az állatt nyelvén....elmondja az életét befolyásoló történéseket....látni.

A költségeket azért írtam le mert nincs mindenhol piac ahol állateledelt ólcsón lehet kapni..na meg majd 1 hűtő kell hozzá ha nagy és több kutymák van....(csirkenyak mellcsont,aprólék, nyúl és egyéb nyesedék)

És ha nincs is betolakodózavar akkor is aki tud az vegyen magához egy egy ilyen aranyos állatot megéri, természetesen a költségek figyelembevételével.

Kickboxosnak stafford terrierre van a képen. Az olyan amilyenre nevelik, láttam már bárányszelidségüt többett....errefelé is van belőle, és harci ebnek is használják usában kutyaviadalra.

Izmos tömör jószág mint egy jólkitömött plüssmaci.
#339 | Seraf - 2015.08.05. 09:14:44

WOODY HARRELSON

" Szinte minden információt a *médiából* szerzünk .
Ha véleményünket rossz vagy 'elfogult' információk -
ra alapozzuk, akkor minden, amiben hiszünk, gyanús "

YouTube Videó


" A kormány nem fogja ezeket a változtatásokat elvé -
gezni helyettünk - Igenis ez az átlagember feladata "


** 08-AS HSZ **
{ http://hungarianr...t=0#c11539 }

#340 | Seraf - 2015.08.05. 10:14:16

YouTube Videó


zalaclub.hu/PLUSZ/Earth-Horse.png

{{ ** https://www.youtu...7yIMO-iMLw ** }}
{{ ** https://www.youtu...sEz-W1X6GY ** }}

zalaclub.hu/PLUSZ/Heaven-Hell.png

YouTube Videó


" TÖLTSÉTEK, TÖLTSÉTEK AZ ÖSVÉNYT "
' HOGY NE A HALOTTAK TEMESSÉK A HALOTTAKAT '
" TÖLTSÉTEK, TÖLTSÉTEK, KÉSZÍTSÉTEK AZ ÚTAT "
' HOGY AZ ÉLŐK BÚCSÚZTASSÁK AZ ÉLŐKET '


** MÁTÉ EV. 8 : 22 & LUKÁCS EV. 9 : 60 **
http://www.bibl.u....hu/Biblia

*** 211-ES HSZ ***
{{ http://hungarianr...427#c11748 }}


  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum