NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA v√©szharangokat folyamatosan kongatj√°k, f√Ķleg azok, akik a vil√°gv√°ls√°got okozt√°k. A tervezett (meg√°lmodott) "vesztes√©g" n√©h√°ny ezer trilli√≥ doll√°r, term√©szetesen az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl, √©s a bolyg√≥ lakoss√°g√°nak legal√°bb a fele. Mindezt n√©h√°ny "ir√°ny√≠t√≥nak", vil√°gszerte sok milli√≥nyi ebb√Ķl hasznot rem√©l√Ķ csatl√≥snak, b√©rencnek k√∂sz√∂nhet√Ķ. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek els√Ķre l√°tszik. Ki kellett teny√©szteni egy g√°tl√°stalan "hadsereget", amely egyik r√©sze mag√°nhader√Ķk√©nt, a m√°sik r√©sze be√©p√≠tve a k√∂zigazgat√°si rendszerekbe biztos√≠tja a "t√∂rv√©nyi t√°mogat√°st" a bank√°rkaszt, illumin√°tus, szabadk√Ķm√Ľves, arisztokrata, befektet√Ķ, p√©nzember, politikus megnevez√©s√Ľ emberkreat√ļr√°k sz√°m√°ra a fosztogat√°shoz. Az amerikai polg√°rh√°bor√ļ √©s Eur√≥pa feldarabol√°sa, az ukrajnai, maced√≥niai, szaudi, ir√°ni, sz√≠riai jemeni konfliktusok r√©szei az el√©g morbid m√≥don √©rtelmezett "vil√°ggazdas√°g fenntart√°s felt√©teleinek". Az eg√©sz a saj√°t hasznuk √©s az ir√°ny√≠t√°s megtart√°s√°r√≥l sz√≥l, √©s a legt√∂bb √©l√Ķsk√∂d√Ķ az hiszi, hogy jut nekik hely a j√∂v√Ķj√ľkben.


A sok b√°ba k√∂z√∂tt elv√©sz a gyerek, de manaps√°g n√©h√°ny b√°ba is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fik√°zni az "√°lmagyar korm√°ny √©s parlamenti" d√∂nt√©seket, de alapvet√Ķ hiba, amikor a tolvaj rabl√≥gyilkost√≥l k√©r√ľnk √©s v√°runk seg√≠ts√©get √©s igazs√°got. A korm√°nyz√°shoz √©s n√©pszavaz√°s megnyer√©s√©hez, megszerz√©s√©hez kev√©s a "politikai vezet√Ķi" r√©tegnek nevezett kaz√°r ir√°ny√≠t√°s - nevezz√ľk hosszabb nev√ľk√∂n az orsz√°g lakoss√°g√°nak legal√°bb 2/3-nak t√°mogat√°s√°t nem √©lvez√Ķ - "haszon√©lvez√Ķk √©s b√Ľnt√°rsai" csoportjainak, csal√°ssal hatalmat megszerz√Ķ kisebbs√©gnek, vagy r√∂videbb megfogalmaz√°sban, gazemberek, er√Ķszakkal √©s megt√©veszt√©ssel fenntartott hatalm√°t. Miel√Ķtt felsorakoztatn√°nk √©rveket √©s ellen√©rveket, √©rdekeket √©s ellen√©rdekeket l√°tsz√≥lag √©s val√≥san felvonultat√≥ csoportok mellett √©s ellen, az "alapokat" kell megvizsg√°lni. Melyek azok a t√∂rv√©nyek, szab√°lyok, amelyek a "tisztess√©gess√©g √©s emberiess√©g" alapvet√Ķ krit√©riumait teljes√≠tik.

Az el√Ķbbi k√©rd√©s felvet√©se √∂nmag√°ban is paradoxon egy olyan "orsz√°gban", ahol 71 √©ve nem √©rv√©nyes√ľlhetnek alkotm√°nyos jogok. A jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s rendszer√©t kisaj√°t√≠tja √©s √©rdekei szerint form√°lja, alkalmazza egy bizonyos r√©teg, akik betagoz√≥dtak a nemzetk√∂zi maffiah√°l√≥zatban. T√©ved√©s ne ess√©k, ez nem csak egy szimpla b√Ľnszervezet. Ez egy, a t√°rsadalmi tev√©kenys√©gek minden ter√ľlet√©re kiterjed√Ķ nemzetk√∂zi maffia, melynek r√©szeit k√©pezik a csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomba juttatott korm√°nyok √©s az √©rdekeiket kiszolg√°l√≥ magatehetetlen k√∂zigazgat√°si rendszer.
Az jelenleg "√∂sszeoml√≥" p√©nz√ľgyi rendszer buk√°sa, sz√°nd√©kos √©s c√©lzatos bebuktat√°sa, egyes r√©m√ľlt √©s b√©relt v√©szmadarak szerint a hitel -√©s ingatlanpiac, valamint a v√°llalatok megsz√Ľn√©s√©t eredm√©nyezi, de ez term√©szetesen csak a p√©nzvil√°g prominens gazembereinek √°ll√°spontja. A vil√°g gazdas√°g√°t nem csak a hitelek m√Ľk√∂dtetik. A hitel csak egy olyan eszk√∂z amivel egyesek hallatlan vagyonokat har√°csolnak √∂ssze munka n√©lk√ľl, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az ut√≥lag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "felt√©teleket" valakik elfogadt√°k.


Egy orsz√°g √©s lakoss√°ga kifoszt√°s√°nak sz√°mtalan m√≥dj√°t dolgozt√°k ki. Ezek k√∂z√© tartozik az egyre nagyobb k√∂zfelh√°borod√°st kiv√°lt√≥ deviza alap√ļ hitelez√©s is, amelyn√©l az √©rintettek rendre megfeledkeznek arr√≥l, hogy a kifoszt√°st a b√°bkorm√°ny a bankokkal kar√∂ltve hajtotta v√©gre √©s t√∂rv√©nyhoz√°si jogalap n√©lk√ľli t√∂rv√©nyekkel t√°mogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a m√©g mindig az MNB tartal√©kait n√∂veli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz v√°ndorol. Orb√°n √©s Matolcsy csak az irre√°ll√≠san magas √°ron MNB √°ltal felv√°s√°rolt ingatlanokkal tudj√°k megcsapolni a devizatartal√©kot. Az EKB-nak, B√°zelen kereszt√ľl a FED-nek √°tadott p√©nzkiad√°si joga √©vi 8 milli√°rd doll√°rba ker√ľl a magyar ad√≥fizet√Ķknek. Az IMF √©s Vil√°gbanki hitelek tetsz√Ķlegesen emelgetett kamatai olyan ad√≥ss√°gspir√°lt eredm√©nyeztek amely m√≥kusker√©kb√Ķl nincs kisz√°ll√°s. Ez korrupt politikusok n√©lk√ľl nem lenne lehets√©ges, ahogy a privatiz√°ci√≥k, felsz√°mol√°sok, fejl√Ķd√©snek, halad√°snak mutatott √©s mondott le√©p√≠t√©si m√≥dszerei alkalmaz√°sa sem. Tipikus zsid√≥ m√≥dszer, amikor a megsz√°llt orsz√°g p√©nzrendszer√©t, gazdas√°g√°t t√∂nkreteszik, korrupt b√°bokat √ľltetnek a korm√°nyba, majd le√©p√≠tik az oktat√°st, k√∂zben felsz√°molj√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got. Egy gener√°ci√≥ alatt pof√°tlanul m√°r arra hivatkoznak, hogy a megsz√°llt n√©p nem √©letk√©pes, csak a zsid√≥k tartj√°k √©letben, mik√∂zben mindent kisaj√°t√≠tanak, mindenkit kirabolnak. Utols√≥ f√°zis a teljes rabszolgas√°g bevezet√©se. Mindez itthon sem j√∂tt volna l√©tre az el√Ķretolt hely√Ķrs√©g, Antallok, Borosok, Hornok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Torgy√°nok, Medgyessyk Gyurcs√°nyok, Bajnaik, Matolcsyk n√©lk√ľl...

2011-ben a FIDESZ-KDNP √ļgy alkotm√°nyozott - jogut√≥djak√©nt az 1989-es "Ideiglenes Alkotm√°nynak", hogy nem t√°rgyalt√°k √ļjra a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket √©s az ad√≥ss√°g√°llom√°nyt sem - √©shogy minden maradt, csak a csal√°s v√°lt k√∂nnyebb√©. Az "Ideiglenes Alkotm√°ny" alkotm√°nym√≥dos√≠t√°shoz 4/5-√∂s parlamenti t√°mogatotts√°g megl√©t√©t √≠rta el√Ķ. A "jogut√≥d" csal√°ssal megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott v√°laszt√°si gy√Ķzelm√©re hivatkozva eszk√°b√°lt √∂ssze egy olyan alkott√°kolm√°nyt, amelyet m√°r kor√°bban "el√Ķregy√°rtottak", √©s f√Ķleg a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re hegyeztek ki, de ell√°ttak olyan gumit√∂rv√©ny-helyekkel is, amelyek ut√≥lagos "alkotm√°nym√≥dos√≠t√°snak nem min√Ķs√≠tett" tetsz√Ķleges v√°ltoztat√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Magyarorsz√°gon, mint a K√ļria helyesen elismerte, "egyetlen b√≠r√≥s√°g sem jogk√©pes". Mit√Ķl lenn√©nek azok? Egy semmilyen form√°ban nem t√∂rv√©nyes "rendszer" szab√°lyoz√°s√°t k√©nyszer√≠tik a "demokr√°ci√°hoz" nem szokott lakoss√°gra. Ez a rabszolgatart√°s 20-21. sz√°zadi "modern" form√°ja...


M√°r 1989-ben sem mert√©k n√©pszavaz√°s el√© vinni az MSZMP √°ltal kidolgozott ideiglenes alkotm√°nyt, pedig a nemzetk√∂zi jog szerint szint√©n illegitim (er√Ķszak, megsz√°ll√°s hat√°s√°ra l√©trej√∂tt) 1949-es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt "alapt√∂rv√©ny" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsa is, hogy "minden hatalom a n√©p√©", √©s a hatalmat a Parlament a n√©ppel egy√ľtt gyakorolja n√©pk√©pviselet √ļtj√°t, vagy k√∂zvetlen√ľl. Az ellen√ľnk alkalmazott "t√∂rv√©nyek" nem rendelkeznek t√∂bbs√©gi n√©pi felhatalmaz√°ssal, ahogy a hatalombitorl√≥k sem. Sajn√°latos m√≥don, ahogy v√©grehajt√≥k viszik el a balh√©t a k√∂zjegyz√Ķk √©s b√≠r√≥s√°gok alapt√∂rv√©nyi √©s n√©pi felhatalmaz√°s √©s jogosults√°g n√©lk√ľli d√∂nt√©sei miatt (b√°r keveset √ľt√∂ttek m√©g agyon), √ļgy a bankok viszik el a magyar √°llam k√©pviselet√©nek nevezett b√°bkorm√°ny csal√°sainak k√∂vetkezm√©nyeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenf√©le n√©p -√©s hazaellenes t√∂rv√©ny, rendelet, jogszab√°ly betart√°s√°t, a k√∂zigazgat√°snak nevezett maffia t√ļlkap√°sainak v√©grehajt√°s√°t. Megeml√≠tend√Ķ, hogy a Lisszaboni EU sem l√©tezik t√∂rv√©nyesen. T√∂bb "tagorsz√°g" al√°√≠r√°sa is hasonl√≥k√©pp j√∂tt l√©tre, mint Magyarorsz√°g√©. Illegitim, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomra juttatott b√©renckorm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, a kaz√°r-maffia b√Ľnt√°rsaik√©nt, akik egym√°st elismerve legitim√°lni pr√≥b√°lj√°k magukat.


Egy politikus addig haz√°ja politikusa ameddig hazafi, haz√°ja √©s honfit√°rsai √©rdekeit tartja szem el√Ķtt, mert ez√©rt b√≠zt√°k meg a feladattal munkaad√≥i. Addig politikus, ameddig haz√°ja korrupt politikusa nem lesz, √©s onnant√≥l nem m√°r egy√°ltal√°n nem tekinthet√Ķ politikusnak, amikor idegen √©rdekeket k√©pviselve el√°rulja v√°laszt√≥inak azon r√©sz√©t is, akik baksis rem√©ny√©ben m√©g t√°mogatj√°k. Onnant√≥l m√°r helytart√≥, hogy idegen hatalmak seg√≠ts√©g√©t veszi ig√©nybe orsz√°ga elnyom√°s√°ra, √©s az utols√≥ f√°zisa lealjasod√°s√°nak, amikor r√°j√∂n, hogy nem tartanak ig√©nyt a "szolg√°lataira", mert m√°r nincs mit el√°rulnia, ki√°rus√≠tania, √°tj√°tszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhet√Ķ illegitim korm√°nyaink szintj√©n is... b√°r Magyarorsz√°g 71 √©ve tart√≥ "k√ľl√∂nleges st√°tusza", vagyis nem l√©tez√©se miatt egyedibb, mint a vil√°g m√°s ter√ľletei√©. Az √ļn. korm√°nyok nem v√°dolhat√≥k haza√°rul√°ssal, mivel, ahogy Ukrajn√°ban is megfigyelhet√Ķ, nem az adott orsz√°g √©rdekk√©pviselet√©t ell√°t√≥ "politikusok", idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ, √©s nem az adott orsz√°g nemzet√©hez tartoz√≥k szolg√°ltatj√°k ki a lakoss√°got kifoszt√≥iknak. Haza√°rul√°ssal nem, de n√©pirt√°ssal, rabl√°ssal, rabl√≥gyilkoss√°ggal, h√Ľtlen kezel√©ssel, lop√°ssal, csal√°ssal v√°dolhat√≥k. Ahhoz m√©g t√ļl kevesen vannak, hogy seg√≠ts√©g n√©lk√ľl, a mi seg√≠ts√©g√ľnk n√©lk√ľl, leig√°zhassan √©s kiirthassan benn√ľnket, de Soros "alap√≠tv√°nyai", a hamis t√∂rt√©nelem tan√≠t√°sa, a t√°rsadalmi √©rt√©knorm√°k devalv√°l√°sa elegend√Ķ, hogy a j√∂v√Ķ nemzed√©ke azt sem tudja, mi az √∂r√∂ks√©ge. Pedig:

"A szem√©ly (a politikai nemzet tagja) az √°llam √°ltal v√©dend√Ķ legf√Ķbb √©rt√©k, egyben a hatalom forr√°sa is, mint a n√©pfels√©g eleme. Az egy√©n jogainak √©s szabads√°g√°nak, mai sz√≥haszn√°lattal az alapvet√Ķ emberi jogok, szavatol√°sa az √°llam√©rdekkel azonos s√ļly√ļ."


Az √©let nem a gyeng√©ket t√°mogatja, mondj√°k azok, akik er√Ķsnek √©rzik magukat, de a gyenge fogalma √°t√©rt√©kel√Ķd√∂tt a technikai fejl√Ķd√©ssel. A leger√Ķsebb embert is leter√≠theti egy n√©h√°ny grammos √≥lomdarab, l√°thatatlan sugarak, elektrom√°gneses hull√°mok ellen nem sokat √©r az er√Ķs fizikum, f√Ķleg, ha gyenge jellemmel √©s m√≠nuszos IQ-val p√°rosul. L√°tni kell, hogy az elnyom√≥ hatalom bel√Ķl√ľnk t√°pl√°lkozik, a fegyvereket emberek haszn√°lj√°k, t√ļlnyom√≥ r√©szt emberek, saj√°t deform√°lt er√Ķinket ford√≠tja ellen√ľnk. Kihaszn√°lva a t√°rsadalomnak √°lc√°zott "rend" folyamatos, √©s √°ltaluk tudatos eltorz√≠t√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ el√Ķny√∂ket. Fiataljaink √©szre sem veszik, hogy vermet √°stak sz√°mukra, amibe sorra belepotyognak, mert belek√©nyszer√≠tik a saj√°t mesters√©gen el√Ķid√©zett √©s sugallt ig√©nyeikkel, a term√©szetellenes √©s √∂ngyilkos √©letfelfog√°s √©letszer√Ľ t√°lal√°s√°val, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k z√∂m√ľket a saj√°t meger√Ķs√∂d√©s√ľk el√Ķseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ c√©ljaikhoz. Egyes beteg lelk√Ľ emberekt√Ķl gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint m√°sik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy k√≠m√©letesebben k√∂zli, hogy √ļjabb k√∂telet hurkolt a nyaka k√∂r√©. A megalkuv√°s az igazi gyenges√©g, mindenki saj√°t pokla.


A vil√°g fejlettebb fele k√©sz√ľl a v√©dekez√©sre, a m√°sik fejletlenebb, most is egym√°st gyilkolja. Az USA-ban szaporod√≥ mag√°nhadseregek, a regul√°ris alakulatok "√©bred√©se", a veter√°nok sz√∂rny√Ľ, meghasonl√°st okoz√≥ eszm√©l√©se nem csak k√∂vetkezm√©ny. A k√∂vetkezm√©nyeknek el√Ķzm√©nyei is vannak. Akik l√©trehozt√°k, azt is tudj√°k, hogy mit provok√°ltak ki, √©s azzal is tiszt√°ban vannak (t√∂bbnyire), hogy milyenek lesznek a v√°laszreakci√≥k. Jelenleg Eur√≥pa elszigetel√©se √©s sz√©tszak√≠t√°sa a c√©l. √ēszig sem fog megold√≥dni az eur√≥pai energiaell√°t√°si probl√©ma. Ez√©rt megy a huzavona a T√∂r√∂k √Āramlat √©s Nabucco vonal√°n, kieg√©sz√≠tve az Ir√°nt √©rint√Ķ szankci√≥k felold√°s√°nak lebegtet√©s√©vel. Sokan azt v√≠zion√°lj√°k, hogy az amerikai t√Ķkebe√°raml√°s √°talak√≠tja Ir√°n viszony√°t a nyugattal, de ez logik√°tlan, b√°r √≥ri√°si fegyverbev√©teleket biztos√≠that, mivel tov√°bb fokozn√° a k√∂zel-keleti fesz√ľlts√©get. A Goldman Sachs √©s Putyin tov√°bbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas f√∂ldk√∂zi-tengeri g√°zk√©szlet√©r√Ķl, pedig ez√©rt volt a "ciprusi bankfoszt√°s"...

Tov√°bb borzolhatj√°k a ked√©lyeket az USA √Ľrid√Ķj√°r√°st √©rint√Ķ l√©p√©sei, ami t√©nylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprim√°lt l√©zertorped√≥kkal v√©grehajtott nap elleni t√°mad√°sok meg fognak szaporodni a nagy napkit√∂r√©sek l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben. Kor√°bban "A tudatm√≥dos√≠t√°s √©s a 3G" c√≠m√Ľ √≠r√°somban Link eml√≠tettem ezt a tev√©kenys√©get is (H√°bor√ļ √©s hidegh√°bor√ļ a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztel√©si f√°zis" ut√°n legk√©s√Ķbb 2016-ra m√°r front√°lis t√°mad√°s v√°rhat√≥. Ez hasonl√≥ a "l√©gk√∂r felmeleged√©si" csal√°shoz, amikor a vil√°g nagy r√©sz√©t √°t√°ll√≠tott√°k fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra CO2-kv√≥t√°t kivetve, mik√∂zben 2013. elej√©n terrorcselekm√©nny√© min√Ķs√≠tett√©k az k√∂rnyezetet nem szennyez√Ķ szabad-energia termel√Ķ berendez√©sek, tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, √©s a tervek tov√°bbad√°s√°t is. Az energiatermel√©s fosszilis energiahordoz√≥kra koncentr√°ci√≥j√°val p√°rhuzamosan az USA √©s Izrael el√Ķid√©zte a vil√°g eddigi legnagyobb atomkatasztr√≥f√°j√°t, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orb√°n "csak" a geotermikus, sz√©l √©s napenergia hasznos√≠t√≥ berendez√©seket k√≠v√°nja megad√≥ztatni, Paksot m√©g nem robbanthatja r√°nk.


Az elektrom√°gneses hadvisel√©s alkalmaz√°sa hamarosan el√©ri tet√Ķfok√°t. A "glob√°lis felmeleged√©sre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felh√Ķkkel √°rasztj√°k el az eget √©s a l√©gk√∂rt, egyr√©szt az id√Ķj√°r√°s √©rdekeik szerinti m√≥dos√≠t√°s√°ra, az √©lelmez√©s k√©zbentart√°s√°hoz, m√°sr√©szt a lakoss√°g, a fl√≥ra √©s fauna b√°riums√≥kkal, neh√©zf√©mekkel, v√≠rusokkal, bakt√©riumokkal m√©rgez√©s√©re. A HAARP, vegyi-permetez√©s, √©s a mesters√©gesen el√Ķid√©zett napkit√∂r√©sek okozta robban√°sszer√Ľen megemelked√Ķ kozmikus-sug√°rz√°si szint, egy√ľttesen az elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mokkal, t√∂nkre teszi a m√°ra m√°r mindenhol jelenl√©v√Ķ gyenge√°ram√ļ elektronik√°t, els√Ķsorban a sz√°m√≠t√≥g√©pes vez√©rl√Ķrendszereket, legyen az er√Ķm√Ľ√©, "intelligens" aut√≥√© vagy egy egyszer√Ľ r√°di√≥√©t. M√©g szerencse, hogy a kap√°ban nincs chip. Vesz√©lyess√©gi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektroniz√°lt orsz√°gok ker√ľlnek h√°tr√°nyos helyzetben, de kommunik√°ci√≥ megakad√°lyoz√°sa is felvir√°goztatja a Ley-vonalak haszn√°lat√°t.

Riaszt√≥ gondolatok √Ķszre tavasszal, de valamij√ľk nincs a f√©rgeknek, √©s ez az emp√°tia, ami megakad√°lyozhatn√° n√°luk egym√°s kiirt√°s√°t √©s amit p√©nz√©rt, arany√©rt nem lehet megv√°s√°rolni. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķk egym√°st is megt√°madj√°k, kirabolj√°k, majd meg√∂lik. Rem√©lhet√Ķen √Ķk fogynak el hamarabb, f√Ķleg, ha beseg√≠t√ľnk egy kicsit... mi vagyunk t√∂bben, √©s a fegyvereket is t√∂bbnyire emberek kezelik. Tal√°n marad az ut√≥bbiakban annyi emberi, ami megakad√°lyozza, hogy √°llatt√° v√°ljanak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#81 | Krisi - 2015.06.05. 15:01:13
Lehet M√ĀS SZEMmel is n√©zni,h√°tha L√ĀTUNK IS:
Szittya Világtalálkozó 2015. 2. nap Horváth István
https://www.youtu...DC_Al6uCfM
#82 | Krisi - 2015.06.05. 17:26:39
Tulok:
" Fiataljaink √©szre sem veszik, hogy vermet √°stak sz√°mukra, amibe sorra belepotyognak, mert belek√©nyszer√≠tik a saj√°t mesters√©gen el√Ķid√©zett √©s sugallt ig√©nyeikkel, a term√©szetellenes √©s √∂ngyilkos √©letfelfog√°s √©letszer√Ľ t√°lal√°s√°val, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k z√∂m√ľket a saj√°t meger√Ķs√∂d√©s√ľk el√Ķseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ c√©ljaikhoz. Egyes beteg lelk√Ľ emberekt√Ķl gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint m√°sik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy k√≠m√©letesebben k√∂zli, hogy √ļjabb k√∂telet hurkolt a nyaka k√∂r√©. A megalkuv√°s az igazi gyenges√©g, mindenki saj√°t pokla."

Véleményem megegyezik az alábbiakkal:
1.
"A technikai civiliz√°ci√≥ √©s a p√©nz vil√°ghatalm√°nak kor√°ban √©l√ľnk.
Sz√°guldunk,rohanunk
-pénzért,
-sikerért,
-élvezetért,
-√ļjdons√°gok√©rt √©s
-hatalomért-------TÜLEKEDÜNK...."
..."Sötétség és Világosság"...
Eszmecsere egy asztaln√°l.
https://www.youtu...xjk1kcETxM

2.
..."Higgy√ľk el,hogy a Nemzet pontosan tudta,hogy mit v√°llal;
pontosan tudta,hogy KIK VOLTAK a KIR√ĀLYAI...;
minden szabads√°gharc a K√°rp√°t-medenc√©ben ...kinek a nev√©ben robbant ki...Szent Istv√°n kir√°ly √°ltal biztos√≠tott √Ķsi szabads√°gjogok√©rt harcolunk....,teh√°t a nyom√°t sem tal√°ljuk annak a Szent Istv√°n "k√©p"-nek 900 √©vig,
amit fél évszázad óta (!!!) hirdetnek...
...900 évig mindenki HÜLYE VOLT,most 50 éve MI VAGYUNK OKOSAK..."
14:35-15:54
https://www.youtu...Is25Pb-Qg8

3.
Ki tanítja gyermekeinket?
Ki tan√≠tott benn√ľnket?

Ki(k) kontroll√°l/kontroll√°lt benn√ľnket?

Ki szedi az adót?
Kinek szedi az adót?

Ki szedi a kamatot?
Kinek szedi a kamatot?

WORLD FINANCIAL CONTROL-TAX és INTEREST bevételek(!)-
http://beforeitsn...326e79.jpg

4.
Az innovat√≠v p√©nz√ľgyi term√©k "m√°r csak hab a tort√°n",hiszen a
-'devizában nyilvántartott forint-kölcsön' és a
-forintkölcsön 'forintosítását'
eddig m√©g senki-sehol-√©rthet√Ķen-magyarul(!)
nem volt képes megmagyarázni és megértetni -a kifosztottakkal.

Nem val√≥sz√≠n√Ľ ,hogy a 'p√©nz√ľgyi fogyaszt√≥kban' van a hiba.
#83 | Krisi - 2015.06.05. 20:13:42
Szóval:

1.
KI TAN√ćTJA GYERMEKEINKET???

2.
KI TAN√ćT BENN√úNKET???

3.
MELYIK NEMZET KORM√ĀNYAI REGN√ĀLNAK ITT 25-26 √ČVE?

Nem napi olvasmányom a kuruc (néhány normális írójától eltekintve)...
de most ez√©rt a cikk√©rt K√ĖSZ√ĖNET:

√Ėrd√∂g N√≥ra, a Retek Klub m√Ľsorvezet√Ķje a k√©zdiv√°s√°rhelyi versenyz√Ķnek: "Mi van j√ļnius negyedik√©n, ami miatt ez ilyen nevezetes?"
Forr√°s: https://kuruc.inf...

...szóval:
----van a magyar és
----van a magyarul besz√©l√Ķ IDEGEN...

Err√Ķl demonstr√°ci√≥t tartott:√∂rd√∂g vigye √Ėrd√∂g N√≥ra,enn√©l szebben nem is lehetett volna N√≥rika...k√∂sz√∂nj√ľk...,DE FELESLEGES ER√ēLK√ĖDNI...m√°r a gyermekek is tudt√°k/tudj√°k:

http://www.gyerek...ik-a-kigyo
Smile
#84 | Renegat - 2015.06.05. 20:36:30
Forr√≥sodik a helyzet az USA-ban a k√∂zelg√Ķ "Jade Helm 2015" hadgyakorlatnak √°lc√°zott civil ellenes polg√°rh√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľletek kapcs√°n.Meg nem er√Ķs√≠tett h√≠rek szerint k√ľlf√∂ldi csapatok is √©rkeztek a "hadgyakorlat" t√©rs√©g√©be.(20+35 ezer)Az eg√©sz k√°oszteremt√©s √©s megf√©leml√≠t√©s m√∂g√∂tt a bankszter kaszt (FED) √°ll a j√ļd√°sp√©nzen megv√°s√°rolt sz√∂vets√©giek mellett.L√°zasan folynak a polg√°rh√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľletek.A hozz√°sz√≥l√°sokban sok rejtett inform√°ci√≥ tal√°lhat√≥.

http://allnewspip...e_Helm.php

http://allnewspip...Closes.php

http://www.thecom...ourselves/

***********

A chemtraillel, Monsanto GMO n√∂v√©nyfert√Ķz√©seivel √©s a HAARP-al bolyg√≥nk √©letfenntart√≥ √©lelmiszerforr√°sait t√°madj√°k, aminek k√∂vetkezm√©nyei bel√°thatatlanok.Ez az √ļj fegyver az "√©lelmiszer fegyver", a t√∂meges √©heztet√©s c√©lja a glob√°lis n√©p√≠rt√°s.

Sokan k√©s√Ķn j√∂nnek r√° Amerik√°ban √©s a vil√°gon, hogy k√∂ny√∂r√∂gni fognak majd az√©rt, hogy a FEMA t√°borokba ker√ľlhessenek, ahol m√©g van k√∂vetkez√Ķ √©tkez√©s, rem√©lve minden nap, hogy nem aznap ettek utolj√°ra.

Ezt a hal√°los √≠t√©letet csak fegyveres felkel√©ssel tudn√° megakad√°lyozni Amerika n√©pe, melyhez minden sz√ľks√©ges eszk√∂z rendelkez√©s√ľkre √°ll, √©ljenek vele.

allnewspipeline.com/images/foodasweapon.jpg

http://allnewspip...vation.php

http://www.geoeng...0acbc64876
#85 | Seraf - 2015.06.05. 20:50:10
Kedves Krisi .

Egyezik a v√©lem√©ny√ľnk : "900 √©vig mindenki H√úLYE VOLT, most 50 √©ve MI VAGYUNK OKO -
SAK" ; Ezen az alapon tudják terjeszteni a *megosztó és pártoskodó* nézeteket - Meg a
k√°oszt teremt√Ķ ( tudom√°nyosnak / vall√°sosnak be√°ll√≠tott ) hazugs√°g √°radatot { Gondolom
ismer√Ķs lesz : "Az igazs√°gt√≥l elfordulnak ... mert viszket a f√ľl√ľk" ; Azaz ahogy jelzed - Az
el√Ķdeiket -finoman sz√≥lva elmaradottnak ( le ) n√©zik-, de az √ļjdons√°gnak hat√≥ hazugs√°go -
kat ellen√∂rz√©s n√©lk√ľl elhiszik / terjesztik - √Čs a legv√©g√©n meg csod√°lkoznak, hogy elt√ľnik
al√≥luk a f√∂ld ... Pedig az ellenf√©l ny√ļjtott √©rte kell√Ķ m√©rt√©k√Ľ sz√≥rakoz√°st √©s elfoglalts√°got }
#86 | Krisi - 2015.06.05. 21:14:42
Seraf,√∂r√ľl√∂k,ha egyet√©rthetek Veled.
Ebb√Ķl tanuljunk,ne √Ėrd√∂g N√≥ra-t√≥l:

"L√°szl√≥ Gyula r√©g√©sz professzorr√≥l k√©sz√ľlt portr√© film vet√≠t√©se:
√Ėr√∂mmel tudatjuk, hogy elk√©sz√ľlt Jelenczki Istv√°n "√ĀLDOM A TEREMT√ēT"
c√≠m√Ľ, k√©t r√©szes portr√©filmje

L√°szl√≥ Gyula r√©g√©sz professzorr√≥l √©s k√©pz√Ķm√Ľv√©szr√Ķl.

A filmet a Duna World TV csatorna fogja sug√°rozni az al√°bbi id√Ķpontokban:

I. r√©sz: 2015. j√ļnius 06-√°n, szombaton 17:00-kor (52 perc),

II. r√©sz: 2015. j√ļnius 07-√©n, vas√°rnap 16:10-kor (52 perc).


Akinek nem el√©rhet√Ķ a Duna World tv csatorn√°ja, a www.mediaklikk
oldalon √©l√Ķben n√©zheti meg az ad√°st.
Sajnos visszakeresni nem lehet utólag a filmet.

Üdvözlettel:

Zseni Annamária és Jelenczki István"
http://www.kubiny...u/forum/11
Smile
#87 | Seraf - 2015.06.06. 08:08:21
Kedves Krisi .

A magam r√©sz√©r√Ķl m√°r √∂t √©vvel ezel√Ķtt is egyet √©rtettem a kiemel√©seddel .
{ http://www.zalacl...ap-0A.html } - { http://www.zalacl...ap-0B.html }
#88 | Hegel - 2015.06.06. 09:19:33
Nagyban megy a h√ľlyit√©s! Tegnap varr√°s k√∂zben hallgattam kanalas helyett vill√°st a magyarokkal kapcsolatban mitis t√°lal... √ē is mint k√∂z√ľl√ľk t√∂bben az igazs√°gba csomagolja a ferdit√©st agymos√°sszer√ľen!

Pont ugy ahogy fentiekben mondj√°tok a "TUTIT" nyomja

Nemis tudom érdemes e figyelmeztetni az oldalán nyáladzókat hogy álljon meg a menet pöcse is van a menyecskének nemcsak pu*ja.

√Čs pont a vall√°s cim√©n!

Seraf most ne kapd fel a vizet Grin nyomja hogy a biblia mennyire √∂nellentmond√°sos de √Ķ √°lland√≥an olvassa..a 'la √≥sz√∂vi....ez 1 azt√°n nyomja a SzentKoron√°t hogy az....De nem n√©z ut√°na hogy Atilla hal√°la ut√°n ker√ľl franciaosrsz√°g ter√ľlet√©re ami akkor m√©g nem francia hanem Alarik a legid√Ķsebb fia viszi ki..az hogy elnevezik NagyK√°rolynak is meg Constantinusnak is az a mindenki ugyan azt m√°sk√©nt hivja cim√ľ j√°t√©k a zavarosban.
Az a 300 √©v amit Ilig is kotor√°szot valahogy nem eg√©szen felt√°rt √©s kisz√°mitott...nos a koron√°t Alarik temetteti el majd ki√°ss√°k √©s ker√ľl a pao√°hoz akit√Ķl Istv√°n visszak√∂veteli....Nem tudom nem e ez volt a zsarol√≥ eszk√∂z a r√≥mai katolikuss√° tev√©shez az orsz√°got....Csakhogy r√≥ma m√°r akkor is r√≥ma √©s az akkori megegyez√©seket nem ismerve sokmindent gondolhatunk - mi√©rt most tudjuk hogy egy egy szerz√Ķd√©st hol qrnak √°t? - Nem teh√°t akkor se tudtuk.

Az√°ny nyomja ez az ember rendesen ahogy a cs√∂v√∂n kif√©r ezt a √≥ dolgot √©s magyar√°zza b√°r tudja Gilgames eposzb√≥l oll√≥zva de m√©gis az √ď az tuti....Este m√©g elm√©lkedve ..hogy a francba nem veszik √©szre az emberek ezt a √∂nellentmond√°sokra √©p√ľl√Ķ szem√©lyes √ĖNELLENTMOND√ĀSt IS!

Tényleg elbutultak az emberek és nem gondolják át mit hallanak csak nyelik mint kacsa a nokkedlit és aztán csodálkoznak hogy nincs majd lakásuk házuk hazájuk se!

A politika minden ter√ľletet bevon a hat√≥k√∂r√©be, azt l√°tom.
Mindent a k√ľty√ľkkel val√≥ terjeszt√©sen kereszt√ľl(azzal foglalkozzanak ne a mi is t√∂rt√©nikkel) a divatig..min√©l izl√©stelenebb a bev√°ndol√≥knak izgat√≥bb hadd er√Ķszakoskodhassanak OKk√©nt, a vall√°si szekt√°kig, ahol a lelki ig√©nyek helyett valami mosl√©kot kapnak √©s nem azt amit √ēseink is valltak hittek eg√©szen.
Van mindenb√Ķl igazs√°g √©s sok ferdit√©s...na igy lehet elcsavarni a val√≥s√°got.

Igazság 1 van csak az igazságot több oldalról lehet megközeliteni.

Igazs√°g pedig az az univerz√°lis t√∂rv√©ny hogy olyant tegy√ľnk a m√°sik emberrel amit magunknak is szeretn√©nk! Term√©szetesen eg√©szs√©ges mivoltunkban...a mazochista egyedek m√°r nem eg√©szs√©gesek!

Azt√°n elemzi a P√°rtus J√©zust...Hmmm...gondolom √©n ha az a n√©p az any√°t tekinti alapnak akkor P√°rtus ha azt n√©zz√ľk hogy Pil√°tus azt teszi a kereszt√©je hogy INRI ("Iesus Nazarenvs Rex Ivdaeorvm." ) akkor r√≥ma m√°rcsak tudta hogy a Makabbeusokat Her√≥des hogyan t√ļrta gyilkoltatta le a makkabeus famili√°t majd 2 feles√©ge Makkabeus Mariamne-t √©s k√©t fi√°t valamint els√Ķ feles√©g√©t√Ķl sz√°rmaz√≥ fi√°t szint√©n J√©zus sz√ľlet√©se fogamz√°sa idej√©ben √∂li meg fels√©g√°rul√°s cim√©n (ie 7 kCool...teh√°t r√≥ma tudja mi√©rt Kir√°ly v√°rom√°nyos vagy igaz√°n kir√°lyi sarj J√©zus....valamelyik fia val√≥szin√ľ a makabeus fiuk k√∂z√ľl a biol√≥giai apa.... Hiszen a Makabeusok a P√°rtusok segits√©g√©t k√©rt√©k mikor menek√ľlni√ľk kellett a gyilkoss√°gok el√Ķl.
Róma megis jegyzi, hogy Heródes családtagjának lenni maga a halálraitéltetés.
Val√≥szin√ľ az a sz√ľlet√©si √©vsz√°m mint id√Ķsz√°mit√°s kezdete is ann√≥ sz√°nd√©kosan 6 √©vvel k√©s√Ķbbi hogy ez a t√©ny valahogy fedve legyen....m√©ghogy v√©letlen..csak k√©s√Ķbb elfelejtet-tett√©k...

Eszeméletlen már ez a ferdités halmaz innen onnan hiába próbál az ember a gyökerek után kutatni mindenhol cserebogárpajorokat talál.

Kik tan√≠tj√°k a gyerekeinket k√©rdi Krisi? - √©n 52 t√Ķl kezdve j√°rtam iskol√°ba, az √©letem v√©gigtanultam a szakm√°k k√∂z√© is betoltak t√∂rt√©nelmi ismereteket de a magyar nemzeti m√ļltr√≥l csak nyugdijas korom ut√°n tudtam ut√°nakotor√°szni √©s egy rak√°s kaoszt tal√°lok....Akkoris ha tudom a hatalom milyen m√°kony, akkor is ha olvasom r√©gi ellens√©geink k√≥dexfordit√°sait √©s elismer√Ķen nyilatkoznak m√©g azok is (Priskosz r√©tor)

Ha m√°r a nyagysz√ľl√Ķk se kaptak val√≥s t√∂rt√©nelem oktat√°st akkor mi√©rt csod√°lkozunk hogy ma amikor nyomj√°k ahogy a cs√∂v√∂n kif√©r a s√ľletlens√©geket az igazs√°g lepl√©be burkolva azt√°n v√°logathatja az ember mint a hamupip√Ķke a buz√°t a hamub√≥l? - √©s nek√ľnk a galambok nem segitenek mert nem csodaorsz√°gban √©l√ľnk hanem kezdem hinni valami pokoli terepen van a "j√°t√©k hat√°rok n√©lk√ľl"-i kibax√≥sdi.

Valahogy ezzel a vall√°si iz√©vel a val√≥s √∂nv√©delmi reflexeket semmisitik meg....√©s a j√≥hiszem√ľs√©get j√≥indulatot tehetetlens√©gg√© alakitj√°k √°t reflexeinkben.

Csak n√©zz√ľk meg a mai vid√©ket is... Hatvan k√∂rny√©k√©n (rokont√≥l tudom) ingyen szoci√°lis alapon hordt√°k a port√°kra a f√∂tt eb√©det leszoktatva √Ķket a konyhakert gondoz√°s√°t√≥l. F√ľvesd be √©s nyird azt nem tudod lelegelni oszt j√≥napot majd elfelejted mikor minek van ideje.
M√°ra m√°r semminek mert a cs√°v√°zott magokb√≥l nem lehet olyan term√©shez jutni amit ellehet a k√∂vetkez√Ķ √©vre tenni....ez volt a c√©l....hogy m√©g kapj√°k e azt nem tudom 4 √©vvel ezel√Ķtt kapt√°k azt√°n mikor le√°llnak p√©nz hijj√°n mondva nem tudnak visszat√©rni a norm√°l gazd√°lkod√°sra! Nan√° igy kell ezt a vid√©kkel √≠gy lehet j√≥l kisz√ļrni!
√Čs l√°tom van aki m√°r annyirra felejtett hogy m√°jusban dugja a magot pal√°nt√°nak...mikor lesz abb√≥l term√©s?

Régebben mikor Vasváron épitkeztem láttam januárban már a konyha ablakban régi lábasban ott volt a apró sziklevele a magnak..és azt 2hó végén poharazták át....az már májusban virágzott és terméskezdeményezése volt!
√Čn pedig az aszfalton n√Ķttem fel csak mindig hablaty helyett szeml√©l√Ķd√Ķ voltam √©s megk√©rdeztem az mi √©s mi lesz meg hogyan - azaz maga az √©letet figyeltem.

Ahogy valamelyik nap a hark√°lyokat az el√Ķttem l√©v√Ķ f√°n..hogyan eteti m√©g a rep√ľlni m√©g nem, de a f√°n felfel√© kapaszkod√≥ fi√≥k√°t a sz√ľl√Ķje. √Čs ez is tanit azt hogy amig nem biztons√°gos a talpon √°ll√°sa a J√ĖV√ĖNEK addig gondoskodni kell r√≥la.

Ma "tanit√≥k" lept√©k el a netet....vajjon csak szerepl√©si v√°gy vagy "valaki" fizet √©rte? Igen k√©tked√©ssel fogadok mindent √©s ut√°na keresg√©lek ellen√∂rz√Ķm.
Tudom van itt olyan aki a gyanakv√°s szobr√°nak tart de ink√°bb ez mint a mindent elfogadva, mint az instant leveseket hamibucikat.
#89 | Hegel - 2015.06.06. 09:30:48
Jut eszembe vallás köntösben jobban elfogadják az emberek...mert az "isten sugallata"- ként adják be....mint a cukormázas mérget! Ez Serafnak válasz a 85 re.

Ma a cernben az antianyagot akarj√°k el√Ķ√°llitani (valamennyit m√°r siker√ľlt) Kisfaludy azt mondja az anyag √©s antianyag tal√°lkoz√°sa tot√°lis megsemmisit√©st jelent....a hallhatatlan l√©lek√©t IS!ellehet vele pusztitani. (az a n√©em rep√ľl√Ķbaj valahogy a antianyaghoz k√∂thet√Ķ kis√©rlet folyam√°n volt)

2000 √©vvel ezel√Ķtt figyelmeztettek is r√° " Ne att√≥l f√©lj aki a testet hanem att√≥l aki a lelket is elpusztitja"

Egyenl√Ķre ugy gondolhatj√°k dej√≥ nagyott pukkan jobb mint az atom nem √©vezredek a leboml√°sa...hja t√∂k√©lesenen elt√ľnik minden √≠gy semmilyen a leboml√°sa....

Eddig minden ilyen kis√©rlet fegyverr√© v√°lt a kez√ľkbe -ezek a tud√≥sok sem tanultak a m√ļltb√≥l eddig....Mindig √ļt√≥lag b√°nj√°k a munk√°juk mik√©ntj√©t nyilv√°noss√°gra hozatal√°t mikor l√°tj√°k a vele val√≥ gyilkol√°st puszt√≠t√°st.

√Čs nem csak a magyar hanem a vil√°g √∂sszes n√©pei k√∂z√ľli tud√≥s nem tanult a t√∂bbsz√°z ezer √©ves m√ļlt bajaib√≥l!
ime mi mindenf√©le kis√©rletet/tetet titkolnak √©s csak a J√≥istentudja mikor der√ľl f√©ny a dologra! http://costadelso...ltunt-hajo

Ez lesz a teljes INFERNO.
#90 | Statikus - 2015.06.06. 13:32:04
Ne haragudjatok meg: nem sz√≥l√≠tok n√©vr√Ķl senkit - de olvastam az √≠r√°saitokat. √Čn csak kieg√©sz√≠tem a saj√°t tapasztalataimmal, ami arr√≥l sz√≥l, hogy az emberek mennyire nem tudj√°k a mindennapokban sem, hogy milyen titkos csalik h√°l√≥zz√°k be az √©let√ľket.

1.) a 10 000. Ft-os bankjegy: n√©h√°nyan annyit tudnak, hogy Matolcsy miatt van most forgalomban k√©t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ, de valahol m√©g is hasonl√≥ ilyen bankjegy. Ha megk√©rdezem, hogy kit √°br√°zol a k√©p az egyik oldalon jobbr√≥l -kap√°sb√≥l r√°v√°gj√°k a h√ľlyes√©get - mindenki szerint azt, akinek a neve oda vagyon √≠rva. Ki az: h√°t persze, hogy I. Szent Istv√°n kir√°ly.
Megkérdezem, hogy biztosak benne?
Persze, hisz ott a neve. A macska r√ļgjon meg - gondolom magamban. Elmondom amit tudok: az az arc egy ma is √©l√Ķ f√©rfi arca - a p√©nzmetsz√Ķ egyik ismer√Ķse, bar√°tja, mifen√©je. Van arra es√©ly, ha valaki Pesten k√≥ric√°l, akkor egy metr√≥kocsiba sz√°ll be Istv√°n kir√°llyal.
Azt√°n mi van azon az √©kes kir√°lyi f√Ķn? H√°t, korona! Mondja a j√≥l inform√°lt k√∂zmagyar. Persze, dr√°ga - de mif√©le ez a korona? Nem tudja, de nem mindegy? Nem, egyem a tud√≥s agyadat - k√©pzeld el, hogy az ott III.B√©la kir√°lyunk halotti (!) koron√°ja. Na, akkor elgondolkodik -de sehova nem jut: mindegy az, csak sok legyen bel√Ķle.
Na bel√Ķled meg ink√°bb kev√©s - gondolom √©n, de az√©rt amikor elk√∂sz√∂n√∂k t√Ķle, egy darabig forgatja a pap√≠rfecnit √©s vakarja az √°tprogramozott kopony√°j√°t, mint ha tetves lenne.

2.) Munk√°csy Mih√°ly v√°ros√°ban √©lek √©s mindig vonzott a nagy fest√Ķ tril√≥gi√°ja - a h√°rom Krisztus-k√©p. A Budai V√°rban l√°ttam egy√ľtt a h√°rom k√©pet - a k√∂zelj√∂v√Ķben Debrecenben √°lland√≥, v√©gleges helyet kapnak a k√©pek - egyszer m√©g l√°tni akarom √Ķket. Szoktam k√©rdezni az √©rtelmis√©ginek titul√°lhat√≥ diplom√°s ismer√Ķseimt√Ķl, hogy mik√©nt √©rtelmezik a k√©peket √©s l√°tj√°k-e, hogy a k√©peken nagy sz√°mban √°br√°zolt ember arcberendezked√©se legal√°bb k√©t, egym√°st√≥l teljesen el√ľt√Ķ csoportba sorolhat√≥?
L√°tj√°k is, meg nem is - nem foglalkoznak vele. De h√°t akkor mi√©rt fektetett akkora hangs√ļlyt a fest√Ķ arra, hogy hiteles arcokat fessen? Lehet tudni, hogy a gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ t√∂megben √°csing√≥z√≥ vad tekintet√Ľ, ijeszt√Ķ arc√ļ figur√°k megfest√©s√©hez f√∂nt, a f√Ķv√°rosban keresett zsid√≥ embereket, akik p√©nz√©rt hagyt√°k magukat megfesteni a m√Ľteremben.
A m√Ľv√©sz mi√©rt adott J√©zusnak √©s a vele egy√ľtt√©rz√Ķ embereknek feh√©r b√Ķrt √©s teljesen m√°s koponyaform√°t, orrot, √°llkapocs-berendez√©st, testtart√°st, stb. Igen el√ľt√Ķ a v√©rszomjas fajt√°t√≥l a r√≥mai katonas√°got jelk√©pez√Ķ embercsoport antropol√≥giai jelhalmaza is - Pil√°tust is ide √©rtve.
Nah√°t, Munk√°csy biztosan t√©vedett, vagy csak a J√≥t √©s a Rosszat akarta megk√ľl√∂nb√∂ztetni egym√°st√≥l e technik√°val - hallom a m√°r kiss√© v√°jtf√ľl√Ľek v√©lem√©ny√©t.
Rendben, de akkor mi√©rt t√∂rt√©nhetett az meg, hogy Vir√°gvas√°rnap szeret√Ķ t√∂meg v√°rta a szam√°rh√°ton Jeruzs√°lembe igyekv√Ķ J√©zust, azt√°n √°ll√≠t√≥lag ugyan az a t√∂meg n√©h√°ny nappal k√©s√Ķbb m√°r "fesz√≠tsd meg"-et kiab√°lt √©s kimentette Barab√°st, a gyilkost a b√ľntet√©s al√≥l. √Āll√≠t√≥lag m√©g Pil√°tus is hezit√°lt azon, hogy a saj√°t fi√°ra cser√©li J√©zust...

Na most akkor mit is √≠rt le M√°rai S√°ndor a Napl√≥iban 1944-45-re vonatkoz√≥an az √ļn. n√©pb√≠r√≥s√°gi pereket k√∂vet√Ķ kiv√©gz√©sekr√Ķl? "Lassan Bog√°r! - kiab√°lta a cs√Ķcsel√©k √©s el√©lveztek a l√°tv√°nyt√≥l a diszn√≥k.

Mi változott 2000 év alatt? Talán az éghajlat, de az se biztos....

1.) A 10000 forintos bankjegy √ľzenete

https://www.youtu...Qdok0lZRHQ

http://vilagbizto...play_media

2.) Munkácsy-trilógia

https://www.googl...mp;dpr=0.9

http://www.flagma...mp;page=39

Valaki adjon hírt Laci állapotáról!

Csorba Tibi

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum