NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA v√©szharangokat folyamatosan kongatj√°k, f√Ķleg azok, akik a vil√°gv√°ls√°got okozt√°k. A tervezett (meg√°lmodott) "vesztes√©g" n√©h√°ny ezer trilli√≥ doll√°r, term√©szetesen az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl, √©s a bolyg√≥ lakoss√°g√°nak legal√°bb a fele. Mindezt n√©h√°ny "ir√°ny√≠t√≥nak", vil√°gszerte sok milli√≥nyi ebb√Ķl hasznot rem√©l√Ķ csatl√≥snak, b√©rencnek k√∂sz√∂nhet√Ķ. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek els√Ķre l√°tszik. Ki kellett teny√©szteni egy g√°tl√°stalan "hadsereget", amely egyik r√©sze mag√°nhader√Ķk√©nt, a m√°sik r√©sze be√©p√≠tve a k√∂zigazgat√°si rendszerekbe biztos√≠tja a "t√∂rv√©nyi t√°mogat√°st" a bank√°rkaszt, illumin√°tus, szabadk√Ķm√Ľves, arisztokrata, befektet√Ķ, p√©nzember, politikus megnevez√©s√Ľ emberkreat√ļr√°k sz√°m√°ra a fosztogat√°shoz. Az amerikai polg√°rh√°bor√ļ √©s Eur√≥pa feldarabol√°sa, az ukrajnai, maced√≥niai, szaudi, ir√°ni, sz√≠riai jemeni konfliktusok r√©szei az el√©g morbid m√≥don √©rtelmezett "vil√°ggazdas√°g fenntart√°s felt√©teleinek". Az eg√©sz a saj√°t hasznuk √©s az ir√°ny√≠t√°s megtart√°s√°r√≥l sz√≥l, √©s a legt√∂bb √©l√Ķsk√∂d√Ķ az hiszi, hogy jut nekik hely a j√∂v√Ķj√ľkben.


A sok b√°ba k√∂z√∂tt elv√©sz a gyerek, de manaps√°g n√©h√°ny b√°ba is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fik√°zni az "√°lmagyar korm√°ny √©s parlamenti" d√∂nt√©seket, de alapvet√Ķ hiba, amikor a tolvaj rabl√≥gyilkost√≥l k√©r√ľnk √©s v√°runk seg√≠ts√©get √©s igazs√°got. A korm√°nyz√°shoz √©s n√©pszavaz√°s megnyer√©s√©hez, megszerz√©s√©hez kev√©s a "politikai vezet√Ķi" r√©tegnek nevezett kaz√°r ir√°ny√≠t√°s - nevezz√ľk hosszabb nev√ľk√∂n az orsz√°g lakoss√°g√°nak legal√°bb 2/3-nak t√°mogat√°s√°t nem √©lvez√Ķ - "haszon√©lvez√Ķk √©s b√Ľnt√°rsai" csoportjainak, csal√°ssal hatalmat megszerz√Ķ kisebbs√©gnek, vagy r√∂videbb megfogalmaz√°sban, gazemberek, er√Ķszakkal √©s megt√©veszt√©ssel fenntartott hatalm√°t. Miel√Ķtt felsorakoztatn√°nk √©rveket √©s ellen√©rveket, √©rdekeket √©s ellen√©rdekeket l√°tsz√≥lag √©s val√≥san felvonultat√≥ csoportok mellett √©s ellen, az "alapokat" kell megvizsg√°lni. Melyek azok a t√∂rv√©nyek, szab√°lyok, amelyek a "tisztess√©gess√©g √©s emberiess√©g" alapvet√Ķ krit√©riumait teljes√≠tik.

Az el√Ķbbi k√©rd√©s felvet√©se √∂nmag√°ban is paradoxon egy olyan "orsz√°gban", ahol 71 √©ve nem √©rv√©nyes√ľlhetnek alkotm√°nyos jogok. A jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s rendszer√©t kisaj√°t√≠tja √©s √©rdekei szerint form√°lja, alkalmazza egy bizonyos r√©teg, akik betagoz√≥dtak a nemzetk√∂zi maffiah√°l√≥zatban. T√©ved√©s ne ess√©k, ez nem csak egy szimpla b√Ľnszervezet. Ez egy, a t√°rsadalmi tev√©kenys√©gek minden ter√ľlet√©re kiterjed√Ķ nemzetk√∂zi maffia, melynek r√©szeit k√©pezik a csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomba juttatott korm√°nyok √©s az √©rdekeiket kiszolg√°l√≥ magatehetetlen k√∂zigazgat√°si rendszer.
Az jelenleg "√∂sszeoml√≥" p√©nz√ľgyi rendszer buk√°sa, sz√°nd√©kos √©s c√©lzatos bebuktat√°sa, egyes r√©m√ľlt √©s b√©relt v√©szmadarak szerint a hitel -√©s ingatlanpiac, valamint a v√°llalatok megsz√Ľn√©s√©t eredm√©nyezi, de ez term√©szetesen csak a p√©nzvil√°g prominens gazembereinek √°ll√°spontja. A vil√°g gazdas√°g√°t nem csak a hitelek m√Ľk√∂dtetik. A hitel csak egy olyan eszk√∂z amivel egyesek hallatlan vagyonokat har√°csolnak √∂ssze munka n√©lk√ľl, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az ut√≥lag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "felt√©teleket" valakik elfogadt√°k.


Egy orsz√°g √©s lakoss√°ga kifoszt√°s√°nak sz√°mtalan m√≥dj√°t dolgozt√°k ki. Ezek k√∂z√© tartozik az egyre nagyobb k√∂zfelh√°borod√°st kiv√°lt√≥ deviza alap√ļ hitelez√©s is, amelyn√©l az √©rintettek rendre megfeledkeznek arr√≥l, hogy a kifoszt√°st a b√°bkorm√°ny a bankokkal kar√∂ltve hajtotta v√©gre √©s t√∂rv√©nyhoz√°si jogalap n√©lk√ľli t√∂rv√©nyekkel t√°mogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a m√©g mindig az MNB tartal√©kait n√∂veli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz v√°ndorol. Orb√°n √©s Matolcsy csak az irre√°ll√≠san magas √°ron MNB √°ltal felv√°s√°rolt ingatlanokkal tudj√°k megcsapolni a devizatartal√©kot. Az EKB-nak, B√°zelen kereszt√ľl a FED-nek √°tadott p√©nzkiad√°si joga √©vi 8 milli√°rd doll√°rba ker√ľl a magyar ad√≥fizet√Ķknek. Az IMF √©s Vil√°gbanki hitelek tetsz√Ķlegesen emelgetett kamatai olyan ad√≥ss√°gspir√°lt eredm√©nyeztek amely m√≥kusker√©kb√Ķl nincs kisz√°ll√°s. Ez korrupt politikusok n√©lk√ľl nem lenne lehets√©ges, ahogy a privatiz√°ci√≥k, felsz√°mol√°sok, fejl√Ķd√©snek, halad√°snak mutatott √©s mondott le√©p√≠t√©si m√≥dszerei alkalmaz√°sa sem. Tipikus zsid√≥ m√≥dszer, amikor a megsz√°llt orsz√°g p√©nzrendszer√©t, gazdas√°g√°t t√∂nkreteszik, korrupt b√°bokat √ľltetnek a korm√°nyba, majd le√©p√≠tik az oktat√°st, k√∂zben felsz√°molj√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got. Egy gener√°ci√≥ alatt pof√°tlanul m√°r arra hivatkoznak, hogy a megsz√°llt n√©p nem √©letk√©pes, csak a zsid√≥k tartj√°k √©letben, mik√∂zben mindent kisaj√°t√≠tanak, mindenkit kirabolnak. Utols√≥ f√°zis a teljes rabszolgas√°g bevezet√©se. Mindez itthon sem j√∂tt volna l√©tre az el√Ķretolt hely√Ķrs√©g, Antallok, Borosok, Hornok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Torgy√°nok, Medgyessyk Gyurcs√°nyok, Bajnaik, Matolcsyk n√©lk√ľl...

2011-ben a FIDESZ-KDNP √ļgy alkotm√°nyozott - jogut√≥djak√©nt az 1989-es "Ideiglenes Alkotm√°nynak", hogy nem t√°rgyalt√°k √ļjra a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket √©s az ad√≥ss√°g√°llom√°nyt sem - √©shogy minden maradt, csak a csal√°s v√°lt k√∂nnyebb√©. Az "Ideiglenes Alkotm√°ny" alkotm√°nym√≥dos√≠t√°shoz 4/5-√∂s parlamenti t√°mogatotts√°g megl√©t√©t √≠rta el√Ķ. A "jogut√≥d" csal√°ssal megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott v√°laszt√°si gy√Ķzelm√©re hivatkozva eszk√°b√°lt √∂ssze egy olyan alkott√°kolm√°nyt, amelyet m√°r kor√°bban "el√Ķregy√°rtottak", √©s f√Ķleg a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re hegyeztek ki, de ell√°ttak olyan gumit√∂rv√©ny-helyekkel is, amelyek ut√≥lagos "alkotm√°nym√≥dos√≠t√°snak nem min√Ķs√≠tett" tetsz√Ķleges v√°ltoztat√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Magyarorsz√°gon, mint a K√ļria helyesen elismerte, "egyetlen b√≠r√≥s√°g sem jogk√©pes". Mit√Ķl lenn√©nek azok? Egy semmilyen form√°ban nem t√∂rv√©nyes "rendszer" szab√°lyoz√°s√°t k√©nyszer√≠tik a "demokr√°ci√°hoz" nem szokott lakoss√°gra. Ez a rabszolgatart√°s 20-21. sz√°zadi "modern" form√°ja...


M√°r 1989-ben sem mert√©k n√©pszavaz√°s el√© vinni az MSZMP √°ltal kidolgozott ideiglenes alkotm√°nyt, pedig a nemzetk√∂zi jog szerint szint√©n illegitim (er√Ķszak, megsz√°ll√°s hat√°s√°ra l√©trej√∂tt) 1949-es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt "alapt√∂rv√©ny" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsa is, hogy "minden hatalom a n√©p√©", √©s a hatalmat a Parlament a n√©ppel egy√ľtt gyakorolja n√©pk√©pviselet √ļtj√°t, vagy k√∂zvetlen√ľl. Az ellen√ľnk alkalmazott "t√∂rv√©nyek" nem rendelkeznek t√∂bbs√©gi n√©pi felhatalmaz√°ssal, ahogy a hatalombitorl√≥k sem. Sajn√°latos m√≥don, ahogy v√©grehajt√≥k viszik el a balh√©t a k√∂zjegyz√Ķk √©s b√≠r√≥s√°gok alapt√∂rv√©nyi √©s n√©pi felhatalmaz√°s √©s jogosults√°g n√©lk√ľli d√∂nt√©sei miatt (b√°r keveset √ľt√∂ttek m√©g agyon), √ļgy a bankok viszik el a magyar √°llam k√©pviselet√©nek nevezett b√°bkorm√°ny csal√°sainak k√∂vetkezm√©nyeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenf√©le n√©p -√©s hazaellenes t√∂rv√©ny, rendelet, jogszab√°ly betart√°s√°t, a k√∂zigazgat√°snak nevezett maffia t√ļlkap√°sainak v√©grehajt√°s√°t. Megeml√≠tend√Ķ, hogy a Lisszaboni EU sem l√©tezik t√∂rv√©nyesen. T√∂bb "tagorsz√°g" al√°√≠r√°sa is hasonl√≥k√©pp j√∂tt l√©tre, mint Magyarorsz√°g√©. Illegitim, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomra juttatott b√©renckorm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, a kaz√°r-maffia b√Ľnt√°rsaik√©nt, akik egym√°st elismerve legitim√°lni pr√≥b√°lj√°k magukat.


Egy politikus addig haz√°ja politikusa ameddig hazafi, haz√°ja √©s honfit√°rsai √©rdekeit tartja szem el√Ķtt, mert ez√©rt b√≠zt√°k meg a feladattal munkaad√≥i. Addig politikus, ameddig haz√°ja korrupt politikusa nem lesz, √©s onnant√≥l nem m√°r egy√°ltal√°n nem tekinthet√Ķ politikusnak, amikor idegen √©rdekeket k√©pviselve el√°rulja v√°laszt√≥inak azon r√©sz√©t is, akik baksis rem√©ny√©ben m√©g t√°mogatj√°k. Onnant√≥l m√°r helytart√≥, hogy idegen hatalmak seg√≠ts√©g√©t veszi ig√©nybe orsz√°ga elnyom√°s√°ra, √©s az utols√≥ f√°zisa lealjasod√°s√°nak, amikor r√°j√∂n, hogy nem tartanak ig√©nyt a "szolg√°lataira", mert m√°r nincs mit el√°rulnia, ki√°rus√≠tania, √°tj√°tszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhet√Ķ illegitim korm√°nyaink szintj√©n is... b√°r Magyarorsz√°g 71 √©ve tart√≥ "k√ľl√∂nleges st√°tusza", vagyis nem l√©tez√©se miatt egyedibb, mint a vil√°g m√°s ter√ľletei√©. Az √ļn. korm√°nyok nem v√°dolhat√≥k haza√°rul√°ssal, mivel, ahogy Ukrajn√°ban is megfigyelhet√Ķ, nem az adott orsz√°g √©rdekk√©pviselet√©t ell√°t√≥ "politikusok", idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ, √©s nem az adott orsz√°g nemzet√©hez tartoz√≥k szolg√°ltatj√°k ki a lakoss√°got kifoszt√≥iknak. Haza√°rul√°ssal nem, de n√©pirt√°ssal, rabl√°ssal, rabl√≥gyilkoss√°ggal, h√Ľtlen kezel√©ssel, lop√°ssal, csal√°ssal v√°dolhat√≥k. Ahhoz m√©g t√ļl kevesen vannak, hogy seg√≠ts√©g n√©lk√ľl, a mi seg√≠ts√©g√ľnk n√©lk√ľl, leig√°zhassan √©s kiirthassan benn√ľnket, de Soros "alap√≠tv√°nyai", a hamis t√∂rt√©nelem tan√≠t√°sa, a t√°rsadalmi √©rt√©knorm√°k devalv√°l√°sa elegend√Ķ, hogy a j√∂v√Ķ nemzed√©ke azt sem tudja, mi az √∂r√∂ks√©ge. Pedig:

"A szem√©ly (a politikai nemzet tagja) az √°llam √°ltal v√©dend√Ķ legf√Ķbb √©rt√©k, egyben a hatalom forr√°sa is, mint a n√©pfels√©g eleme. Az egy√©n jogainak √©s szabads√°g√°nak, mai sz√≥haszn√°lattal az alapvet√Ķ emberi jogok, szavatol√°sa az √°llam√©rdekkel azonos s√ļly√ļ."


Az √©let nem a gyeng√©ket t√°mogatja, mondj√°k azok, akik er√Ķsnek √©rzik magukat, de a gyenge fogalma √°t√©rt√©kel√Ķd√∂tt a technikai fejl√Ķd√©ssel. A leger√Ķsebb embert is leter√≠theti egy n√©h√°ny grammos √≥lomdarab, l√°thatatlan sugarak, elektrom√°gneses hull√°mok ellen nem sokat √©r az er√Ķs fizikum, f√Ķleg, ha gyenge jellemmel √©s m√≠nuszos IQ-val p√°rosul. L√°tni kell, hogy az elnyom√≥ hatalom bel√Ķl√ľnk t√°pl√°lkozik, a fegyvereket emberek haszn√°lj√°k, t√ļlnyom√≥ r√©szt emberek, saj√°t deform√°lt er√Ķinket ford√≠tja ellen√ľnk. Kihaszn√°lva a t√°rsadalomnak √°lc√°zott "rend" folyamatos, √©s √°ltaluk tudatos eltorz√≠t√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ el√Ķny√∂ket. Fiataljaink √©szre sem veszik, hogy vermet √°stak sz√°mukra, amibe sorra belepotyognak, mert belek√©nyszer√≠tik a saj√°t mesters√©gen el√Ķid√©zett √©s sugallt ig√©nyeikkel, a term√©szetellenes √©s √∂ngyilkos √©letfelfog√°s √©letszer√Ľ t√°lal√°s√°val, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k z√∂m√ľket a saj√°t meger√Ķs√∂d√©s√ľk el√Ķseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ c√©ljaikhoz. Egyes beteg lelk√Ľ emberekt√Ķl gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint m√°sik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy k√≠m√©letesebben k√∂zli, hogy √ļjabb k√∂telet hurkolt a nyaka k√∂r√©. A megalkuv√°s az igazi gyenges√©g, mindenki saj√°t pokla.


A vil√°g fejlettebb fele k√©sz√ľl a v√©dekez√©sre, a m√°sik fejletlenebb, most is egym√°st gyilkolja. Az USA-ban szaporod√≥ mag√°nhadseregek, a regul√°ris alakulatok "√©bred√©se", a veter√°nok sz√∂rny√Ľ, meghasonl√°st okoz√≥ eszm√©l√©se nem csak k√∂vetkezm√©ny. A k√∂vetkezm√©nyeknek el√Ķzm√©nyei is vannak. Akik l√©trehozt√°k, azt is tudj√°k, hogy mit provok√°ltak ki, √©s azzal is tiszt√°ban vannak (t√∂bbnyire), hogy milyenek lesznek a v√°laszreakci√≥k. Jelenleg Eur√≥pa elszigetel√©se √©s sz√©tszak√≠t√°sa a c√©l. √ēszig sem fog megold√≥dni az eur√≥pai energiaell√°t√°si probl√©ma. Ez√©rt megy a huzavona a T√∂r√∂k √Āramlat √©s Nabucco vonal√°n, kieg√©sz√≠tve az Ir√°nt √©rint√Ķ szankci√≥k felold√°s√°nak lebegtet√©s√©vel. Sokan azt v√≠zion√°lj√°k, hogy az amerikai t√Ķkebe√°raml√°s √°talak√≠tja Ir√°n viszony√°t a nyugattal, de ez logik√°tlan, b√°r √≥ri√°si fegyverbev√©teleket biztos√≠that, mivel tov√°bb fokozn√° a k√∂zel-keleti fesz√ľlts√©get. A Goldman Sachs √©s Putyin tov√°bbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas f√∂ldk√∂zi-tengeri g√°zk√©szlet√©r√Ķl, pedig ez√©rt volt a "ciprusi bankfoszt√°s"...

Tov√°bb borzolhatj√°k a ked√©lyeket az USA √Ľrid√Ķj√°r√°st √©rint√Ķ l√©p√©sei, ami t√©nylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprim√°lt l√©zertorped√≥kkal v√©grehajtott nap elleni t√°mad√°sok meg fognak szaporodni a nagy napkit√∂r√©sek l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben. Kor√°bban "A tudatm√≥dos√≠t√°s √©s a 3G" c√≠m√Ľ √≠r√°somban Link eml√≠tettem ezt a tev√©kenys√©get is (H√°bor√ļ √©s hidegh√°bor√ļ a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztel√©si f√°zis" ut√°n legk√©s√Ķbb 2016-ra m√°r front√°lis t√°mad√°s v√°rhat√≥. Ez hasonl√≥ a "l√©gk√∂r felmeleged√©si" csal√°shoz, amikor a vil√°g nagy r√©sz√©t √°t√°ll√≠tott√°k fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra CO2-kv√≥t√°t kivetve, mik√∂zben 2013. elej√©n terrorcselekm√©nny√© min√Ķs√≠tett√©k az k√∂rnyezetet nem szennyez√Ķ szabad-energia termel√Ķ berendez√©sek, tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, √©s a tervek tov√°bbad√°s√°t is. Az energiatermel√©s fosszilis energiahordoz√≥kra koncentr√°ci√≥j√°val p√°rhuzamosan az USA √©s Izrael el√Ķid√©zte a vil√°g eddigi legnagyobb atomkatasztr√≥f√°j√°t, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orb√°n "csak" a geotermikus, sz√©l √©s napenergia hasznos√≠t√≥ berendez√©seket k√≠v√°nja megad√≥ztatni, Paksot m√©g nem robbanthatja r√°nk.


Az elektrom√°gneses hadvisel√©s alkalmaz√°sa hamarosan el√©ri tet√Ķfok√°t. A "glob√°lis felmeleged√©sre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felh√Ķkkel √°rasztj√°k el az eget √©s a l√©gk√∂rt, egyr√©szt az id√Ķj√°r√°s √©rdekeik szerinti m√≥dos√≠t√°s√°ra, az √©lelmez√©s k√©zbentart√°s√°hoz, m√°sr√©szt a lakoss√°g, a fl√≥ra √©s fauna b√°riums√≥kkal, neh√©zf√©mekkel, v√≠rusokkal, bakt√©riumokkal m√©rgez√©s√©re. A HAARP, vegyi-permetez√©s, √©s a mesters√©gesen el√Ķid√©zett napkit√∂r√©sek okozta robban√°sszer√Ľen megemelked√Ķ kozmikus-sug√°rz√°si szint, egy√ľttesen az elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mokkal, t√∂nkre teszi a m√°ra m√°r mindenhol jelenl√©v√Ķ gyenge√°ram√ļ elektronik√°t, els√Ķsorban a sz√°m√≠t√≥g√©pes vez√©rl√Ķrendszereket, legyen az er√Ķm√Ľ√©, "intelligens" aut√≥√© vagy egy egyszer√Ľ r√°di√≥√©t. M√©g szerencse, hogy a kap√°ban nincs chip. Vesz√©lyess√©gi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektroniz√°lt orsz√°gok ker√ľlnek h√°tr√°nyos helyzetben, de kommunik√°ci√≥ megakad√°lyoz√°sa is felvir√°goztatja a Ley-vonalak haszn√°lat√°t.

Riaszt√≥ gondolatok √Ķszre tavasszal, de valamij√ľk nincs a f√©rgeknek, √©s ez az emp√°tia, ami megakad√°lyozhatn√° n√°luk egym√°s kiirt√°s√°t √©s amit p√©nz√©rt, arany√©rt nem lehet megv√°s√°rolni. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķk egym√°st is megt√°madj√°k, kirabolj√°k, majd meg√∂lik. Rem√©lhet√Ķen √Ķk fogynak el hamarabb, f√Ķleg, ha beseg√≠t√ľnk egy kicsit... mi vagyunk t√∂bben, √©s a fegyvereket is t√∂bbnyire emberek kezelik. Tal√°n marad az ut√≥bbiakban annyi emberi, ami megakad√°lyozza, hogy √°llatt√° v√°ljanak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#91 | Statikus - 2015.06.06. 18:08:51
Szórakoztató tudomány:

http://jnaudin.fr...

K√∂zl√Ķ: B√≥za Gy√∂rgy

Megosztja: Csorba Tibi (Statikus)
#92 | Hegel - 2015.06.06. 19:04:04
NEM! ez a j√≥!...http://www.mediak...world-elo/v√©gre de ez is k√©s√Ķbb indult..


K√∂sz√∂n√∂m ez a film remek√ľl helyreteszi t√∂rt√©nelm√ľnk sok hazudoz√°s√°t!
#93 | Seraf - 2015.06.06. 19:46:18
Kedves Hegel .

Ahogy p√∂ty√∂g√∂d √©s l√°that√≥an er√Ķs√∂dik a tendencia : Kevernek mindent mindennel, de a -
mi kihagyhatatlan a r√©sz√ľkr√Ķl, hogy k√∂zbe hivatkoznak J√©zusra / Bibli√°ra ; Ami az√©rt van,
hogy vall√°sos szinezetet kapjon a m√Ľsor - De a hamis hivatkoz√°sokat csak azoknak tud -
ják beadni, akik annyi fáradságot sem vettek / vesznek, hogy néha bele lapozzanak abba
a k√∂nyvbe, amire am√ļgy vall√°silag hivatkoznak { √Čs emiatt eshet meg az is, hogy a J√©zus -
ra t√∂rt√©n√Ķ hivatkoz√°s k√∂zben p√°rtoskodnak, azaz v√°lasztanak maguknak har√°csol√≥ veze -
t√Ķket, akik k√ľl√∂nben szeml√°tom√°st ateist√°k ( k√ľl√∂nben nem csin√°ln√°k amit tesznek ), m√©g
akkor is ha propaganda, illetve szavazat szerzési szempontból másnak mutatják magukat .
√ćgy eshet meg, hogy a nagy vall√°soz√°s k√∂zben skrizof√©n √°llapotban hagyj√°k / t√°mogatj√°k,
hogy a gyerekeknek / unokáknak 25 év után is az ateizmus / majomszármazás legyen okít -
va : √Čs hogy teljes legyen a skrizof√©n k√©p, ez 'nem csak' a kereszt√©nyekre vonatkozik, mi -
vel minden egy√©bb vall√°st vall√≥ √©s hirdet√Ķ ( Istenre is hivatkoz√≥ ) ezt csin√°lja ; Egyh√°zt√≥l /
felekezett√Ķl / szekt√°t√≥l f√ľggetlen√ľl, √©s ez a l√°tszat-vall√°s. √ćgy csin√°lt√°k r√©gen is. Err√Ķl be -
sz√©lt J√©zus, √©s mivel a k√∂vet√Ķi nem √≠gy tettek, ez√©rt lettek √ľld√∂zve }

A k√©rd√©s adott : Nem lenne ideje v√°ltoztatni ? ; Megk√©rdezni a politikai / vall√°si vezet√Ķket
( p√°rtoskod√≥ √©s vall√°si hovatartoz√°st√≥l f√ľggetlen√ľl ), hogy ez mi√©rt √≠gy m√Ľk√∂dik ? - Vagyis,
hogy mi√©rt hivatkoznak / isteneznek s mutatj√°k magukat vall√°sosnak, mik√∂zben az el√Ķir√°ny -
zottak az ellenkez√Ķj√©t mutatj√°k. Vagy az el√Ķir√°nyzott c√©l egy szint√©n skrizof√©n, csak hivat -
koz√≥, de a har√°csol√°st / erk√∂lcstelens√©get toler√°l√≥ gener√°ci√≥ el√Ķ√°ll√≠t√°sa ?
Ezek az alapvet√Ķ dolgok vannak els√Ķsorban lefedve, hogy 'tov√°bb g√∂rd√ľlhessen' a megszo -
kott szek√©r : A hazudoz√°s / har√°csol√°s ; √Čs mikor sz√ľks√©gess√© v√°lik, akkor vall√°silag / nem -
zetiségileg / stb egymásnak ugrasztani az embereket - Persze, hogy valójában mind ugyan
azt a cip√Ķt hordja, fel sem t√Ľnik .
#94 | Hegel - 2015.06.06. 20:12:22
Seraf!
A felismer√©sig egy√©nileg eljutottunk...hogyan tov√°bb? Mondjuk menjek pannonhalm√°ra √©s k√©rdezzem meg mi√©rt nem a magyar t√∂rt√©netis√©g fontos a tanit√°sban vagy a diplom√°hoz √©s mi√©rt egyfajta igen k√©tes jelens√©g? - amire van egy √©rzetem hogy az√©rt gy√ľjt√∂tt√©k √∂ssze √Ķket hogy t√ļl√©lje a n√©p√ľk a h√°borut!

Mert mikor az oroszok oda√©rtek felszabaditani √Ķket fogt√°k a moty√≥jukat √©s nyugatnak vett√©k az ir√°nyt. Minap megjelent vagy 2-3 oldalnyi gyerekn√©vsor -mert m√©gse kemenc√©k m√©ly√©re ker√ľltek ! - ami nem baj a baj az hogy a mened√©ket ad√≥kat csak vegz√°lni tudj√°k meg k√∂pk√∂dni r√°juk.

Minap egy yutub filmen T√ľrk atilla has√≥nl√≥ filmj√©nek kezdet√©t l√°ttam, √©s m√°r az elej√©n hazudoz√°ssal kezdi amit ez a L√°szl√≥ gyula film kiigazit n√°lam rendesen...akkor is beirtam a k√∂nyveit amiket eddig √∂r√∂mmel lapozgattam mennek mind a kuk√°ba! Ilyeneket nem adok az unok√°im kez√©be....f√©ligazs√°gok tele hazudoz√°ssal majdhogynem gy√ľttmentnek nevezi a hun hazat√©r√Ķket az alduna fel√Ķl...L√°szl√≥ pedig a Kievi vonal√ļ hazat√©r√©st er√Ķsiti meg.

Mondja is hogy békés népség volt a szövetséget kötött vezérekhez tartozó népesség - ma meg birkáznak -és ha van akinek ez nem fáj hááát??? egyáltalán magyar az, szereti a többi magyart?

Mert nekem ostorcsapásként az arcomba hat!

Nem vagyok p√°rtoskod√≥ de elk√©ne m√°r felejteni az √°lland√≥ it√©lkez√©st mi a j√≥ vagy rossz...√©s igyekezn√ľnk k√©ne magunkat √∂sszekapni m√©g ilyen szeg√©ny √°llapotunkban is, mert nem vagyunk szeg√©nyek!

Nemr√©g egy√©ni utifilmen l√°ttam mivan keleten....na ahol milli√≥k utc√°n laknak √©s egy egy templom naponta 1x ad enni ezeknek, a gangeszban m√°s foly√≥kban f√ľrdenek moss√°k ki ruh√°jukat √©s sz√°ritj√°k gyorsan a napon....Az szeg√©nys√©g nincstelens√©g!

Teh√°t valahogy √∂sszek√©ne szedn√ľnk magunkat, √©s ha mi v√°ltozunk a vil√°g is k√∂r√ľl√∂tt√ľnk valahogy megv√°ltozik majd.
Tudom neh√©z kiv√°rni mert nem holnap de igen hamar √©szlelhet√Ķ tapasztalatom szerint!.

A politikai vall√°si vezet√Ķkkel nem tudok mit kezdeni....ha l√°tj√°k mi v√°ltozunk a kultur√°nk ir√°ny√°ba nem tudnak majd mit tenni ahogy most mi nem tudunk vel√ľk mit tenni.....√©s akkor vagy v√°ltoznak √Ķk is vagy????lekopnak mint a cukorm√°z.
#95 | Seraf - 2015.06.07. 03:09:07
Kedves Hegel .

Nem kell Pannonhalm√°ra, ill. sehova menni : Minden m√°sik is azt csin√°lja ; Biztos rag√°lyos .
Láttad a Neverending Storyt ? Ott van egy önismeret / önelszámolás kapu. Ezt nem szere -
tik az emberek. Emiatt maradnak a hamis / √ľres hivatkoz√°sban. Ez van folyton kihaszn√°lva .


√Čs van egy ilyen vide√≥ is - Sz√∂vege nincs, de az √∂sszetett k√©pi mondand√≥ helyettes√≠ti azt .

YouTube Videů


#96 | Statikus - 2015.06.07. 09:04:34
Kedves Seraf

Vas√°rnap kor√°n reggel n√©zem a vide√≥dat - ezt este kell megn√©zni, lefekv√©s el√Ķtt. Akkor viszont frissen borotv√°lkozva, megf√©s√ľlk√∂dve, n√©mi illatanyagot magadra er√Ķltetve - √©s lehet√Ķleg tiszta pizsam√°ban. A feles√©ged (most egyes sz√°m m√°sodik szem√©lyben fogalmazok, de magamra √©rtem az eg√©szet) miatt izgulsz a f√ľrd√Ķszob√°ban, hogy elaludt-e m√°r, vagy megv√°r t√©ged...
M√°s: a vide√≥t igaz√°b√≥l h√°romszor kellene megn√©zni: minden alkalommal m√°s-m√°s mez√Ķre szegezve a tekintetet. √ćgy egyben is ad egy k√ľl√∂n√∂s hangulatot - ebb√Ķl felocs√ļdva l√°tom az √≥r√°n, hogy mennem kell a konyh√°ba reggelit k√©sz√≠teni, mert a csal√°dom mindj√°rt lebotork√°l a l√©pcs√Ķn √©s ha √ľres asztal v√°rja √Ķket, akkor eleve rosszul indul a nap.
Csorba Tibi
#97 | Krisi - 2015.06.07. 09:25:26
Kiegészítés a 93.,94. és a 95.hsz-hez:
1.
" a Kommunizmus √ĀLDOZATAINAK (!!!) k√∂zelg√Ķ √©vfordul√≥ja.............az√©rt figyelj√ľnk egy kicsit magunkra......√©s ez valahogy √ļgy van rendj√©n (!!!!!bizony,mondom √©n Krisi is!!!!!),hogy az ember √∂szt√∂n√∂sen a saj√°t csal√°dj√°t gy√°szolja √©s siratja el....ut√°na .......a szomsz√©d n√©pek is....na de h√°t,nehogy valaki azt etesse meg velem ,hogy csak √≠gy,meg √ļgy √©s m√°s nem is szenvedett ezen a f√∂ld√∂n vagy ebben az orsz√°gban...
....itt arr√≥l van sz√≥,hogy az ELNYOM√ď a saj√°t akarat√°t b√°rmilyen m√≥don r√° tudja ER√ēLTETNI az ELNYOMOTTRA ,hogy ha az elnyomott ezt t√Ľri....
....az a n√©p,aki ELFOGADJA m√°sik n√©p isten√©t,isteneit,akkor.... az a n√©p (a m√°sik;szerintem: Krisi)el√Ķbb-ut√≥bb fel√ľl fog kerekedni ezen a gazdan√©pen,amelyik ezt elfogadta.....az√©rt erre nagyon vigy√°zzunk..."

45:18------47:16
https://www.youtu...k5rctIVb9A

2.
"...hogyan volt √©s hogyan lesz....nem volt itt H√ĀLA ISTENNEK a kaz√°r,....az a birodalom ER√ēSZAKKAL azt akarta,hogy ATY√ĀINK HIT√ČT ADJUK FEL √©s h√≥doljunk be az idegen hitnek..."

4:53---6:13
https://www.youtu...CaiCyyunRY

....kedves √Ėrd√∂g N√≥ra,te ott az RTL-en ugyan melyik hitet hinted?....multikulti...?...am√ļgy j√≥l fizetnek √©rte?...kapott p√©nzt T√ľrk Attila is...most keresik "a gombhoz a kab√°tot..."
mert 900 √©vig itt a K√°rp√°t-medenc√©ben mindenki h√ľlye volt...de most,miut√°n m√°r "kiv√°s√°rolt√°k"az orsz√°got, t√∂nkretett√©k mindazt,ami az √©letfelt√©teleket biztos√≠totta....most kellenek az √Ķst√∂rt√©neti leletek is...
#98 | Krisi - 2015.06.07. 10:04:41
Kedves Statikus!
96.hsz:Nem m√°s ez,mint a "k√©tszer kett√Ķ j√≥zans√°ga",ami ha "r√°nk hull"...azonnal fel√©bred√ľnk...

91.hsz:K√∂sz√∂n√∂m a megoszt√°st.Szent-Gy√∂rgyi Albert-b√Ķl j√≥l esett √ļjr√°zni.
Azért én, még mindig reménykedek, a józan észben,hiszen azt gondolom én is,mint Tulok:
"...Talán marad az utóbbiakban ANNYI EMBERI,
ami megakad√°lyozza, hogy √°llatt√° v√°ljanak..."Smile
#99 | Seraf - 2015.06.07. 11:01:12
Statikus .

√Črtem a c√©lz√°st : Els√Ķ l√°ttamra mindenkinek ez jut az esz√©be ; Meg a p√°ros f√ľrd√Ķz√©s. Az
els√Ķ benyom√°sok √°ltal√°ban meghat√°roz√≥ jelleggel b√≠rnak - Ha esetleg eltekintesz az esti
pizsam√°t√≥l, akkor a t√∂rt√©net v√©ge nem eg√©szen arr√≥l sz√≥l, mint amire a h√∂lgyike k√©sz√ľl√Ķ -
d√∂tt { Neked gondolom nem kell igazolni, hogy els√Ķ olvasatra a versek √©rtelmez√©se is el -
cs√ļszhat √©s √°rnyalatokban k√ľl√∂nb√∂znek. A t√∂rt√©net am√ļgy bibliai ... A mennyasszony is }
#100 | Krisi - 2015.06.07. 12:11:36
Megjegyzés a Szeraf-Statikus csörtéhez...ha szabad...
Elfogadom,egy m√Ľv√©szi vagy "m√Ľv√©szi" alkot√°s
-vers,próza
-sz√≠nh√°zi el√Ķad√°s
-film,videó
-"kép",festmény,szobor
-√©p√ľlet,v√°ros-k√©p,stb.
t√∂bb s√≠kon IS √©rtelmezhet√Ķ,
de mi van akkor, ha az egyik M√õ√ČLVEZ√ēT elhagyja a humor√©rz√©ke...esetleg-az adott t√©m√°ban- nem is volt neki...?
Káromkodik majd...?...vagy az történik,amit Thomas Mann írt le a
....."Mario és a varázsló
tragikus √ļti √©lm√©ny" c√≠m√Ľ m√Ľv√©ben...?
http://mek.oszk.h...0438.htm#3

...az alkotók végig kell gondolják ezt a "síkot" is...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum