Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | Hegel - 2015.08.06. 12:11:58
[img]bildr.no/thumb/TzdpMEN3.jpeg[/img] Szir városkép (katt rá nagyobb lesz)
Nekem hasonlit az ábra wietnamhoz, afganisztánhoz csak durvábbá válva azaz fű alattiváválva...

Egyértelmüen látszik pityú miben eggyezett meg a papával, az arcuk nézésük bizony erre a jelenre utaltak, mégha nem is volt a 2 -3 év előtti tervük elöttünk nyilvánvaló.

Renegat linkjein olvasgatva usa anglia gyarmata még mindig papiron legalábbis izraelt szintén anglia hozta létre azzal a balfour nyilatkozattal hiszen egyszerüen oda ajándékozta azt a területet, ahogy senkit nem kérdezett a trianoni dolognál sem, sem ő sem más antant hatalom se....és most is senkit nem kérdeztek meg az arab tavaszokat akarják e és egyszerüen usával szétverették az emberek élőhelyeit városait, életét.

Azt mondják a menekültek németországba akarnak menni meg angliába - hát ahogy több országon keresztül sunyin mindegyik idáig engedte őket nekünk is sunyin tovább kell engedni menjenek oda azokhoz reklamálni akik szétbaxták az életüket!

Anglia mindig is állandóan a gyarmatait szipolyozta, belőlük élt usával és tsaival egyetemben, hát menjenek csak a tönkretett életüek reklamáljanak ott ahol kell 1x másszor felesleges itt tartani az usa által-háttérben anglia és a vadkan (aki több királyunkat is "felöklelt"Winkáltal finanszirozott szabadcsapatokat is kitessékelni oda ahol a megrendelőik élnek.

Nincs ujjabb 150 év a hadakozásra mert nincs anyagi és emberi fedezete hogy mégegyszer európát a hálátlan dögöt megvédelmezzük.
A múltbélit is qrvára megérdemelték még akkoris ha nem vártunk hálát.

Szokták mondani aki 1x hibázik hát jó abból tanult hogy mit ne tegyen, ha 2x is hibázik hát azt mondja az ember nehéz felfogású de ha 3x is akkor az hülye!

És ez a vezetésre gondolom mert soha nem a kisember döntötte el mi is légyen hanem az országot irányitók.

Nemcsak a jónép miatt hanem önmaguk miatt is....

Ha a boko haram embereit(afrikai feketék) ide irányitják itt ugyan azt az állatalatti viselkedést fogják tanusitani, és hiába a sok örzővédó azok is mennek a levesbe akik ezt jóváhagyták megengedték támogatták.

Gyanus nekem utólag azt mondták hogy filmmühelyekben vették fel, naja utólag szét kell kenni a xart.

Aki a tüzzel játszik az majd ne csodálkozzon ha a háza is égni fog - és sorsa azokéhoz hasónló lesz akikről döntött.
#2 | spartakusz - 2015.08.06. 15:00:05
szevasztok!

Helyes meglátás Tulok Laci - mint mindig - ki védi meg?

Védtük mi is - emlékezetes katona dalok csengenek a fülemben: hallgasd csak:

https://www.youtu...sx0Dk#t=42

id. Kiss László
#3 | spartakusz - 2015.08.06. 15:31:35
RÉSZLET A ZÁJZÁROSDIBÓL:

Mária
2015 augusztus 6
5:21 de.

Európának szembe kell nézni ezzel a problémával ki kell találni hogyan oldjuk meg.Kis ur talán már nem éri meg mire ez a probléma megoldódik,majd odafön meggyónja büneit és örül hogy az unokáinak több esze volt mint neki.Nehéz időszak vár ránk szembe kell nézni félelmeinkel, ami nem kevés feladat.Remélem gyermekeink nem tévesztik össze az embert az álattal Kis urnak jó egészséget kívánok.
Ille István
2015 augusztus 6
5:47 de.

Mária: Kiss úr tömény hungarista propagandahirdetése és rasszizmusa okán átmenetileg szájzárat kapott.

innen
http://kanadaihir...asszizmus/

Nem is tudtam, hogy hungarista vagyok meg rasszizmussos - amikor utálom az istákat meg az izmusokat a minden baj okozóját az okozók által - de azért Köszönöm Mária a jó kívánságot - lehet, hogy nem érem meg a pillanatot amikor győz a győzz - ezt még oda be akartam tenni - de elhallgattatott ille úr így ide teszem:

ELMEGYEK - ELMEGYEK


https://www.youtu...Jwc9-qibG4

ID. kISS lÁSZLÓ Végtelen töredelem:
ui: bíz elmegyek majd az utolsó utamra - de még nem akarok - majd holnap mindig a végtelenben!
#4 | hamu - 2015.08.06. 23:31:20
Egyik haverom viccelődött, hogy ezeket az elszánt szíreket odavezetik majd egy prominens lakásához, hogy csengessetek be, mert a tulaj befogad...

Aztán képzelem, ahogy Libás Gordon döcögős darijával magyarázza, hogy menjenek onnan, az afgánok meg félreértik, és nyúlnak a paplanért, hogy akkor lefekszenek.

Ez persze csak poén, de jó Smile

Ami aggasztó, hogy a háttérben folyik a másik etnikum betelepedése is.
#5 | Renegat - 2015.08.07. 00:14:46
Illegális migrációs ügyben már megint visítozik a "minden lében kanál" az Amnesty International (AI)

"Ki kell takarítani az országból ezt a simlis ügynökszervezetet"

"Augusztus elsején lép hatályba a menedékjogról szóló törvény módosítása. Ennek értelmében a belépést minden olyan menedékkérőtől megtagadják majd, aki előtte egy olyan országon halad át, amely a magyar hatóságok által "biztonságosnak" tartott országok listáján szerepel, ideértve Szerbiát és Macedóniát is. Bárkit feltartóztathatnak a határon, aki egyszerűen átutazott ezeken az országokon, tekintet nélkül a származási országukra."

Ezen az alapon az eddig illegálisan beözönlött azonosíthatatlan migránsokat sem illeti meg magyarországi tartózkodása hivatalos személyi dokumentumok nélkül.Mindet vissza a "feladónak", ahogy ezt Németország, Ausztria és Csehország teszi Magyarország felé.

http://hunhir.inf...p;id=85522

http://citizengo....loncolasat

https://www.faceb...fref=photo

https://www.faceb...1359223897

*******************

Gyomorforgató:

"Tizenkilenc nőt végzett ki az Iszlám Állam, mert nem voltak hajlandók szexrabszolgának állni"

http://alfahir.hu...anak_allni
#6 | Hegel - 2015.08.07. 01:14:52
kik is jönnek? Eddig csak ezt a felségjelzést láttam az alakokon akik intézkedtek....http://www.dailym...rders.html
Miafrancért csodálkoznak majd ha ők lesznek az elsők akik pórúljárnak? Karma is van azért....akár hisz akár nem benne.

[img]bildr.no/thumb/U3FDa2JM.jpeg[/img]
Sok 8 órát dolgozónak nincs ennyi a 30 nappal beszorzott br. bére! Nettó kb 80 évtizedek után és abból rezsit étkezést kell eszközölnie....kicsit nagyon furi, kik számolnak igy? - a dolgozók kárára!

Vigyék a menekülteket azokhoz akik szétlötték a hazájukat....meg a volt gyarmatósitóikhoz.
#7 | Tulok - 2015.08.07. 07:52:17
"A legnagyobb csoportot délután Ásotthalomnál fogták el, ott 21 pakisztáni, 61 szír, 10 indiai, 13 bangladesi és 25 afgán állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt". Napi 1600-1800 fő érkezik. Sajnos gyerekek is.

Az összetétel elgondolkodtató. Indiaiak és bangladesiek is menekülnek? Mivel minden nap és éjszaka figyeljük a környéket, még csak olyan problémák léptek fel, hogy a város északi részén már bejárnak a kertekbe is. Még békések, de mi lesz a hideg beálltával?
A legtöbb azt mondja magáról, hogy bevándorló és nem azt, hogy menekült... http://index.hu/v...en_plakat/
Jellemző az "indexre", hogy angolul jól beszélő olyan "menekülteket" szólaltat meg, akik már megjárták Norvégiát, meg "otthon 5000 eurót keresett"... A megkérdezettek nagy valószínűséggel Líbiaiak lehetnek, mert ott Kadhafinak köszönhetően minden harmadik ember diplomás (volt), és következetesen bevándorlóknak nevezik magukat, bár jelzik, hogy a háború elöl menekülnek. Szintén jellemző az Indexre, hogy nem szólaltat meg gyerekekkel érkező nőket, ahogy afgánokat, vagy indiaiakat sem.
Felvetődik a kérdés, mi lesz akkor, ha Európa sem lesz a "béke szigete"? Akkor sem fog eszükbe jutni, hogy volt egy hazájuk, és talán meg kellene védeni, vagy visszafoglalni, mert az övék? De csak addig, amíg megvédik...

A Bundeswerth, a brit és francia különleges alakulatok, a francia idegenlégió néhány nap alatt megsemmisítené az ISIS-t. A becslések szerint 10-15 ezer fős az egész "új és hatalmas arab állam", de Nagy-Britannia, NSZK és Franciaország, vagy ezek közül bármelyik, "reggelire megenné" őket, ahogy Irakot, Líbiát is elpusztították. A rothadt, dögevő "politikusok" miatt jutott ide Európa, de lesz ez még rosszabb is, ha nem akasszák fel mindet Brüsszel főterén...
#8 | Seraf - 2015.08.07. 12:47:50
Látszólag nem teljesen a cikk tematikájához tartozik : De valamelyest mégis csatolható ; Ok
és okozati szinten ; És azért is, mert Tulok említést tett a 'talpuk alatt fütyűljön a szél' -ről .

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...2J2tuT2oro PLUSZ


zalaclub.hu/PLUSZ/FreeAngel.png

** 339-ES HSZ **
{ http://hungarianr...330#c11524 }


#9 | Hegel - 2015.08.07. 14:28:22
Tulok Smile Ti nem emlékezhettek az 50 évek idejére mert tán akörül születtetek vagy voltatok még babucik.
De volt egy görög 56 hoz hasonló amikor totál tele voltunk görögökkel, az összes nevelőotthonban 10-20 görög gyerek volt árva félárva vagy a menekült szülök nem tudták ellátni őket, aztán jött wietnam, már a VOR alkalmazottjaként tele voltunk wietnamiakkal mert tanitottuk a nőket az ipari munkára...lám lám azért usának hasznot hozott mert tólünk elrekvirálták 1 ft ért az üzemeket amiket leszereltek és kivitték az ingyen melósóknak....aztán ez folytatódótt mert 65 től a telefongyárban szintén az orosz exprtra távközlési berendezéseket szereltünk amik birták a klimát.....

Ugy érzem ez ami visszajött végülis ugyan az a fegyvereladási és gyártási biznic mert ebben érdekelt a jezsu usa anglia és nyilván a szemben álló fél is....

Mindig azt mondja az uzsorás kereskedő a háború a legnagyobb üzlet számára....

Az hogy menet közben még az emberiséget is harmadolják meg ujra ....csak hab a tortán hogy a temetkezési vállalkozók akik ugyan azok szintén megéljenek.

OV ott téved hogy ahogy látom a menekültek jórésze olyan fiatal hogy tuti nincs begyakorlott szakképesitése...nem elég a 3 év kellett hozzá még jópár hogy álmából főlkéve is tudja az ember miről vagy szó a saját szakmájában is...vagy csak nálam van ez igy?

Ezek mint angliába németországba menne tovább..de ezek meg csak a szétbaxásban jeleskednek meg a lehúzásban aztán amikor a otthon nélkül maradtakról kéne gondoskodni hát már ránk tolják....és a politikusok megfizetve fel is vállalják...

Látom itthon kik karolják fel a menekülteket.

Meghasonlott állapotban feküdtem le tegnap éjjel mert látom a sok kisgyerekest, azok menekültek de a sok életerős férfi miért nem veszi fel a harcot a saját hazájáért? Mit keres itt?

Ha meg zsoldos megint azt kérdezem miért nem azzal szembe fogja a fegyvert aki a hazájával ezt tette amit?

Seraf nálam pont mikor dögledezett a régi gépem azidátájit linkelték ide háát ha 5 a betüméretGrin

De a szegény angyal ingen bemocskolódótt a szörnyeteggel való harcban.....és nemzetünk is pont ebben a szimbolikus állapotban van....a közöny is de a meghasonlás is kosz!
#10 | Renegat - 2015.08.07. 14:42:17
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ezekben az úgynevett bevándorló bábeli koktélokban nincs egy szemernyi nemzeti hovatartozás érzés, hazaszeretet, hazafiasság, áldozatkészség, csak Európa megszálló potyautasai kívánnak lenni, mert ugye ez nekik sokkal kényelmesebb megoldás vélt vagy valós problémáik megoldására.Kíváncsi lennék, ha eltartásuk költségeit le kellene dolgozniuk valamilyen "közmunkán" vagy mezőgazdasági munkán, hogy milyen pofát vágnának hozzá, amikor közlik velük ezeket a követelményeket.Könnyen elképzelhető, hogy hanyatt-homlok rohannának vissza oda, ahonnan eredetileg idejöttek.

Ahogy Tulok megfogalmazta:
"Felvetődik a kérdés, mi lesz akkor, ha Európa sem lesz a "béke szigete"? Akkor sem fog eszükbe jutni, hogy volt egy hazájuk, és talán meg kellene védeni, vagy visszafoglalni, mert az övék? De csak addig, amíg megvédik..."

A francia, német és angol élő példák szerint eszükbe sem fog jutni hogy volt egy hazájuk, hanem inkább gyors szaporodási hajlamukkal -lásd Koszovó, ahol a 2008 óta független országban nagyon gyorsan bővül a lakosság, az ott élők több mint fele 27 éven aluli- kiszülik, kúltúridegen szokásaikkal és követelődzéseikkel inkább kiszorítják a befogadó nemzet polgárait, minthogy integrálódjanak a befogadó ország hagyományos nemzeti értékei, szokásai, kúltúrája és társadalmi szabályai, törvényei szerint.

Ez az egyik oldala az éremnek, a másik pedig -ahogy Tulok is megemlítette- az USA és európai vazallusai mesterséges génháborút indítottak az európai fehér faj ellen azzal az alattomos céllal, hogy egy kevert fajú, "felhígított", identitás nélküli polgárokat és megbomlott nemzetállamokat, országokat sokkal könnyebben kezelhető módon terelhetnek majd be a globalista NWO akoljába.

A tendencia egy teljes európai polgárháború irányába mutat -az Európában állomásozó amerikai haderőtől függetlenül-, s ha Európa még nemzetállaminak tekinthető népei drasztikus eszközökkel időben nem fogják megállítani ezt a bevándorló cunamit, akkor nincs mit beszélnünk többé európai kontinensről. Ebben az esetben viszont Brüsszel és európai vazallusai jó ha előre gondoskodnak jövőbeli személyes biztonságukról.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum