Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#11 | irredenta - 2015.08.07. 15:49:11
Tulok! Nem tudom,hogy ismered-e?
http://valosag.ne...edete).pdf Roppantul kíváncsi lennék a véleményedre! Bár remélem nem csak én. Üdv: Irredenta
#12 | Hegel - 2015.08.07. 20:37:37
Renegat mindőnk itt jól látja hiszen egyvérből vaóak vagyunk...https://www.youtu...g__3cV7qDg (lélekemelőnek)

Viszont európa nemzetállamainak nem a nemzetállamaihoz hű politikusi vezetése van hanem hol keletre hol nyugatra összevissza szaladgálnak a szönyeg végére állani parancsért!

A másik ez a bevándoló ügy legalábbis erőteljesebben felszinre hozta a megosztottságot nemcsak nemzeten belül hanem sok helyen egy emberen belül is....

Egyrészt sajnálja azokat akik gyerekeket vonszolva eddig eljutottak a halál árnyékából, másrészt látni ennyi életerős férfit faxt verni és ingyenélni ahelyett hogy felvenné a harcot azok ellen akik a hazájukat szétverték - mondjuk mint a kis wietkongiak!

helyette egy rakás csürhét lát az ember akik követelőznek ahelyett hogy örülnének annak hogy gondoskodnak valamelyest róluk.

Nemtudom él itt pár évek óta kabuli sziriai muzulmán stb ezek nem mondják meg nekik hé haver ingyen ebéd itt sincs igazán?!

Azt látom sokuknál drága okosteló és taxival mennek Szeged felől Debrecenbe..miért tán csak nem a románokhoz igyekeznek mert akkor kár volt ekkorát kerülni szerbián keresztül.Szerbek meg buszokkal hozzák a határra és térképpel látják el őket a 'la yutub.

Az emberek pont ugy ahogy a pártok megosztottak a szegények sajnáljuk és a másik csapat pedig menjenek vissza ahonnan jöttek.

Sajnálatos nem vesszük észre ez is a játék része hogy megosszanak.....és eddig ugy tünik megy.

Azonkivül hogy az usraelé a IS ők finanszirozzák sőt ez az uj oszamabinláda amiből a nyulat ki lehet rángatni majd eltüntetni ujra.
De ebben az összes gyarmatositó állam keze is benne van, háttérben stikában az egyáltalán nem Jézus tanitásait tanitó vadkan is.

Hibás ebben az egész cirkuszban az összes vallási vezető akik a többiek ellen fanatizálják a csürhéjüket! - tanitás és embermódon élés helyett!

A földön ennek az emberi populációnak hamarosan vége.

Aki ma meghal sok szenvedés elől menekül meg ugy látom.

Nem mintha télakolni akarnék, de nincs remény hogy európa népei összefognának.

Nézzük csak a Kárpát medencét: a magyarságon kivül a tótók pont olyan hun fajzatból keveredtek ki mint mi a németek a horvátok és a többiek is...nyelvet cseréltek meg aztán szívet, azzal pedig eget.

És egyetlen nemzetnél sincs összefogás nemcsak nálunk..nálunk hangosabban verik össze a zománcos fedőket nagyobb ricsajjal hogy utáljuk egymást...aha a félvérek mondják ezt akiknek tudatuk már másfelé a haszon a gyöztes felé hajlik - mert a gyenge lélek bizony a erős mőgé áll.
Nem meri felvállalni magyarságát de más nemzethez tartozását se ha az idő esemény úgy hozza.

Pedig amikor ilyen esemény van kikerülve a sok faxkalapot bizony össze kéne fogni az usa invázió előőrsei ellen!
#13 | naiv - 2015.08.07. 20:46:36
Ki menti meg...???

Kit is? - mit is? - miért is?

http://goodethung...foglaloval

http://indavideo....rprogramok

????????????

http://ujvilagtud...cTiXbVS7_c

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tulok, - jó,hogy itt VAGY!!

Wink
#14 | spartakusz - 2015.08.08. 09:39:19
SZEVASZTOK!

KI MENTI MEG? A MAGYAR ELME TUDAT OS OK ALAPON

EZÉRT EZT SE ÍRD ALÁ!

"..."...Egymillió forintért veheti meg a banktól 15 milliós adóságát egy ügyfél a bank ajánlata alapján. Ez azt jelenti, hogy az egy millió forint megfizetésével kifizetettnek tekinti a bank a tartozást. Több tucat ehhez hasonló ajánlatot küldtek ki bankok az elmúlt hónapokban, de csak olyan ügyfeleknek, akik nem fizetnek. A rendesen fizetők semmilyen ajánlatot nem kaptak.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. augusztus 7. 19:28 ...+

innen:

https://www.faceb...1835716706


semmit se írjál alá, ha helyes úton akarsz tovább járni - mert ha aláírod a bank alkalmazott bűncselekményének cinkosává tesz és ráadásul megint becsap - mert jelentős adó terhet ró a nyakadba! BIZONY - BIZONY
végtelen tűr--elemmel : id. László Kiss​...."

KÜLDÖM MOST NEKTEK IS - AZT SE HIDD EL AMIT KÉRDEZ - MERT HA ALÁÍROD CINKOSÁVÁ TESZ SAJÁT BŰNCSELEKMÉNYÉBEN ÉS RÁADÁSUL SÚLYOS ADÓ TEHERRET IS RÓD RÁD!
#15 | Renegat - 2015.08.08. 12:34:34
"Bayer ZsoltFurcsa üdvtörténet (4.)"
Amszterdamban látható leginkább Európa jövője.

Bayer Zsolt írása - 2015.08.07. 00:49

Európa befogadó állomásai, menekülttáborai megteltek. A bentlakók pedig hol egymásnak esnek, hol a kintlakóknak. Bonnban éppen most késeltek, aztán a késelő elbarikádozta magát, majd kiugrott az ablakon. De sajnos meg se kottyant neki, a második emeletről kiugorván felkelt, és elkezdett menekülni. Úgy kellett lelőni. Ezekben ekkora életerő lakik - ha emlékeznek még Thomas Mann szavaira. A fehér emberben pedig? Nos, ha Európában harminc fok környékére kúszik a hőmérő higanyszála, akkor "hőségriasztást" adnak ki. És figyelmeztetik a lakosságot, hogy igyon sok vizet. Uramisten! Ezek az európaiak nem olyan régen még harminc-negyven fokban aratni mentek, kézzel, kaszával, és nem szóltak nekik, hogy riadó van.

Európa őslakosai lassan teljesen idiótákká válnak.

Igen. Felvirradt az a hajnal. És magával hozott mindent. A száz ével ezelőtti Settembrinik utódai kiteljesedtek, és átvették a hatalmat egész Nyugaton. De igazuk van, legalább ebben: Európa a lázadás hazája. Hát most is lázadni fog. És a mai lázadás nem lehet más, csak antiglobalista, multikultúra-ellenes, nemzeti és etnikai lázadás.

Az üldözött fehér, keresztény faj lázadása.
Ideje van. -olvasd tovább a cikkben.

http://magyarhirl...ylUnU.dpuf

http://citizengo....loncolasat
#16 | Hegel - 2015.08.08. 13:00:42
Valamikor amikor nem értettem mifenének kell papi magyarázat valaminek a megértéséhez és miért kell felakadt szemekkel fentről az égből várni valami csodás megbocsájtásra mert bűnben leledzünk - megvásároltam a fő nagy vallások könyveit, igy a Korán nevü 1988 as vételü.
Nem tegnap volt ez sem, de egészen mást kerestem eddig bennük, most a jelenlegi helyzet megértéséhez némi adalékot - MIÉRT? Miért lehet fanatizálni egy egész fél földrésznyi embertömeget úgy ahogy.

29 szúra 32 ig pontosan leirja ugyan azt amit az ószövetség, csak a saját vallás csak az a testvér és mindenki más pogány...eddig érteném is na -

DE!33 szúra: " Emlékezz arra mikor EGGYEZSÉGET kötöttünk a prófétákkal és veled és Noéval, ábrahámmal, Mózessel, és Jézussal, Mária fiával és SZILÁRD egyezséget kötöttünk velük..."

Namost itt van benne ezt a Imámok miért nem tolják be ezekbe a tudatlan fejekbe hogy a gyilkosság nem megoldás a földi élet problémáira? A tavargás sem a mások hazájába való beköltözés sem...persze ez áll az usára és stsaira is hiszen majd mindegyik ábrahámi vallási kezdeményezés felsorolva!

Természetesen a korán készült el a történelmet tekintve legkésőbb mint irott(sugalt?) anyag.

Megis látszik a homályos fogalmazásokon amit a vallási vezetők ugy magyaráznak, lásd öngyilkos robbantók a paradicsommal ahogy érdekeik megkivánja.

A pár emberi szolidaritást jelző mondatnál több a Jézus által jelzett szeretetről szó nincs, igy tudom csak a keresztény európára rázuditott ideológiát ami a talmudhoz hasónlóbb megérteni.

Van egy hatalmas tudatlanságba visszafejlesztett néptőmeg akit arra használnak fel a politika irányitói amire akarnak fanatizálással.

Ez azért ismerős más vallási hovatartozások terén is.

Elmélkedek az ember MIÉRT nem tud föléje fejlődni a fanatizálhatóságnak?

Ha valaki tudja a választ ne fogja vissza magát szivesen veszem a válaszát. G
#17 | Hegel - 2015.08.08. 13:54:30
Köszönöm a gyors reagálást a választ. Grin
Hátha mást is érdekel a válasz, IME:

"7. Vallás és kultúra

Az örök élet ígérete és a pokol fenyegetése (a sárgarépa és a bot eseteWink a legtöbb vallás világszemléletében szerepel és a rájuk épített kultúrák tele vannak nyomorúsággal, kínzásokkal, szexuális eltévelyedésekkel, öngyilkosságokkal, bűncselekményekkel, gyalázattal, haraggal, perverzióval, gyűlölettel és szolgasággal mint ahogy, a történelemből ismerjük, más formáival is a tömegbefolyásolásnak. A Római Katolikus Egyház nemrégen kért elnézést a múltban elkövetett bűnökért (nem mintha ez a bejelentés különösebb változást okozott volna viselkedésében). A keresztény fundamentalizmus megerősödése az Egyesült Államokban természetes velejárójaként hozta magával a következményt, miszerint az USA vált a világszínpad vezető terrorista országává. (A fundamentalizmus azt jelenti, hogy eszmét tesznek az emberek elé, azaz igazolást az egyéni és a tömeges bűncselekmények elkövetéséhez. )"

http://aranylaci....lation.htm

Aki kérdez annak segitenek ahogy aki kopogtat annak megnyitják....

Báár azzal hogy intellektuálisan tudom még csak információ....magamba hova tehetem?
#18 | Renegat - 2015.08.08. 16:01:21
Törvényellenes a martonfai menekülttábor építése!!! - Martonfa Pécs tüntetés

YouTube Videó


http://nemzeti.ne...?u=3316183

http://citizengo....loncolasat

*****************

"Terroristák kiképzésének terve Boszniában - rövid ellenzéki lapszemle

A zágrábi Jutarnji List orgánum szerint feltartóztathatatlannak tűnik az iszlamisták boszniai térnyerése. Az Iszlám Állam hívei ugyanis folyamatosan vásárolnak fel ingatlanokat Boszniának erdőkkel borított, nehezen megközelíthető területén.

Titkosszolgálatok azt gyanítják, hogy kiképző központot akarnak létrehozni, ahol felkészíthetik majd a potenciális terroristákat a nyugati létesítmények elleni merényletekre.
Népszava"

fotón: Az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet a Közel-Keleten merényletre képez ki gyerekeket is

https://www.faceb...fref=photo
#19 | Hegel - 2015.08.08. 20:17:04
[url]MEHNAM-info / Antiszemétizmus Iratjel: slomorabbirohogcse150602
[/url]Egy xarkavaró cikk okán Tejfalussy is hozzászólt a cikk csupán takarni akarja a valóságot azt hogy alapjábanvéve a magyarok ellen IS megy a bevándoroltatás. [url][MEHNAM-info / Antiszemétizmus Iratjel: slomorabbirohogcse150602
/url]

És még tegnap vagy előtte Renegat linkjein böngészve ezt találtam:
[img]bildr.no/thumb/NkNNZ3RW.jpeg[/img] Magyarország és ausztria különös ábrát mutat, minden esetre ez butaság tudatlanság vagy provokáció?

Ma egyik oldalon MOt ugy reklámozzák hogy a magyarok is több hullámban bevándorolt népesség....nem akarok beregelni ezekre az oldalakra nem érnek annyit.....csak a menekült ügyet sok xarkavarásra hazugságra használják fel!

Sem a kormány sem a többi pártkatona nem fogja fel az árulásúkért vagy cselszövésükért nem fogják a munkáltatóik sem becsülni sehol hacsak a hullaházban nem vastagon fogó cerkával irt számlával.

És az elbutitott néptömeg is jobban járna ha otthon maradt volna és ahogy rákosi felépitette velünk a országot ugy ők is felépithetik a sajátjukat!

Tény a melegebb éghajlattól renyhébb az ember még én is, de biza sokan dolgoznak nehéz fizikai munkát ilyen melegben is - gondoljunk a géppel aratókra is ha van még mit főleg régen is voltak ilyen hőségek 1969,1970,1980 és kb 80 utáni évek hosszú forró nyarai! (film is készült ilyen cimen)

A Pécs környéki martonfai tranzit nem készül el, vajjon van aki a Kiskunhalasi ellen is fellépjen?

Ezeknek az embereknek - sajnálom én is őket de a saját hazájukban kell olyan helyzetet teremteni tán abból a anyagi ráforditás beletolásával is ami a saját szülőföldön való megmaradást szorgalmazza.

EU is hülye mert csak szenved egy buta multikulti ideológiát ajvékolva közben látni NEM MÜKÖDIK:

Már az ideérkezettek is akik más muszlim klikkhez tartoznak összeakaszkodnak a bajban is.

Károly túl sokat mászkál Erdélybe...


Közben nem értem Török o EUs? Gorog igen hogyan jöhettek át onnan regelés nélkül? aztán ha azt eltépték egyáltalán akkor EU nem gondolkozik hogy repülni az ember segédeszköz nélkül még nem tud? - tehát miért ide toloncolják vissza a kiindulási pontjuk helyett?
Én ha besurrannék usába rögtön a reptéren vagy hajóállomáson felültetnének és nem a másik túlpartra hanem MOra toloncolnának vissza!

Hogyan van ez?
#20 | Renegat - 2015.08.09. 04:38:08
Az Osztrák Szövetségi Védelmi Minisztérium Védelmi Hivatalának hírszerzése szerint megállapítást nyert, hogy amerikai kormánykörökhöz tartozó szervezetek pénzelik az amerikai zászló alatt hajózó embercsempészeket, akik Afrikából szervezetten szállítják az átlag napi 100000 (százezer) illegális bevándorlót Észak-Afrikába és Európába. Egy-egy fuvarért 7000 - 14000 Eurót fizetnek az embercsempészeknek, a migránsok is tőlük kapják a 3 - 11000 Eurós "zsebpénzt".

Magát megnevezni nem kívánó osztrák katonai hírszerzők szerint az USA geopolitikai céljainak rendelte alá Európa bevándorlókkal történő felforgatását, gazdasági tönkretételét . Ugye ismerős a klasszikus hegeli dialektika hármasa, melyet az USA az egész világon előszeretettel alkalmaz és alkalmazott a múltban is önző rablógazdasági és háborús céljainak érdekében: Probléma - Reakció - Megoldás. (Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria, Afrika, Ukrajna, csak a legnagyobbakat említve)

A cionvezérelt globalista pénzügyi-és vállalati elit átlátszó célja az, hogy Európában az általuk megírt háborús forgatókönyv valósuljon meg az előre becsatornázott "menekültek" felhasználásával, ami majd később lázadások, merényletek elkövetésével gerillaháborúvá fajul és országok közötti intervenciós háborúkban teljesedik ki. Az amerikai birodalom viszont az interkontinentális ballisztikus atomrakéták segítségével 45 perc járásnyira kerül közel Európához, jó lenne, ha ezt fejben tartanák. Az USA gazdasági-pénzügyi összeomlása előtt mindenképpen háborúzni akar az egész világon -még saját népe ellen is- horribilis összegű visszafizethetetlen tartozásainak elfedésére, azzal sem számolva hogy az ártatlanok és saját biztos pusztulásukért csak önmagukat okolhatják majd.

A világkormány halva született ötlet, nem lesz NWO. Albert Pike is rég halott, már neki is tökmindegy, hogy mi lesz világhódító terveiből... ezek a pszichopaták míg élnek hallhatatlannak hiszik magukat, pedig nem marad más belőlük, csak egy múló rossz emlék...

www.info-direkt.at/wp-content/uploads/2015/04/war_oneurope.jpg

http://www.info-d...ch-europa/
http://www.info-d...-moeglich/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum