Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#181 | spartakusz - 2015.09.06. 08:58:40
https://www.youtu...7d5RZHclro

ASZTALI BESZÉLÉS

id. Kiss László
#182 | Hegel - 2015.09.06. 14:21:06
"Magyarországon elsősorban orvosok, egészségügyi szakalkalmazottak, mérnökök, IT szakembereknek, lakatosoknak, hegesztőknek, autóipari szakembereknek, henteseknek van esélye, hogy szakmájukban munkát találjanak, szakképzetlenek leginkább a közfoglalkoztatásban, illetve mangalicatelepeken vannak lehetőségeik."

Ezeknek a szakmáknak itthon remek szakipari oktatásaik voltak amelyeket helyre kell állitani és a magyar fiatalok számára lehetővé tenni megszerzésüket! Nem kerül többe mint idegen nyelvet is tanitó+szakmát otthont szociális ellátást a menekültnek!

Mivel szakmunkás is voltam tudom remek szakiskoláink voltak mühelyekkel eggyütt, amelyeket a 90-2000 években privatizáltak, eme privatizáltak legyenek kötelezve eme szakiskolák visszaállitásáért abból a tökének kamatából hozamából amit a nemzeti vagyonból maguk számára megszereztek!
Valamikor az ország tehetős felső rétegeinek kötelessége volt az ország szükségletei szerinti oktatás!


"Magyarország jogállam, a törvények mindenkire vonatkoznak és az ország területére belépők kötelesek betartani az ország törvényeit."

A jogállamiság ne csak papiron legyen hangoztatva hanem a betartása minden állampolgár részére legyen mindenfajta pozitiv/negativ diszkrimináció nélkül ami ma még megvan! (gondolok a magyar lakosság elleni negativ diszkriminációra)

"Magyarország tiszteletben tartja az emberi jogokat, és kiáll az emberi jogok érvényesitéséért, ....."

Tudom ezt kiragadtam a szövegkörnyezetből, viszont ez legyen érvényes a magyarokkal szemben is ne csak a dzblini és egyéb szerződésekre IS! Gondolok arra ha az ember élete során fizeti azaz levonják a nyugdijjárulékát akkor ne lehessen elutasitani azzal hogy az alkotmány (mely fegyveres segédlettel készült) helyett az alaptörvényben már nincs meg az EÜ és lakhatási joggal egyetemben.
Ezt meglehetne oldani akár a 50 - 6a években olcsóbb garzonlakások kialakitásával is ahol az alapvető fedél füthetőség viz áram bekapcsolható.

Ha magyarország le is lett fosztva akkoris a szorgalmas dolgozni is akaró emberek számára akár magyar akár nem lehetőséget kell birtositani az emberhez méltó létezésre.
Az EU szabályozza előirja az állattartás körülményeit de egyáltalán nem törödik a emberi életkörülményekkel. A parkokban a diszkő és a vizesés nem feltétlen életfontosságú mint a fedélhez való jutás napi élelem és ezekhez a munkából való életlehetőség.!

Ehhez nem ész kell hanem nagyon kevés igazság érzet emberség is elég!
#183 | Renegat - 2015.09.06. 19:22:28
Meglepetés! - Hogyan és miért hozta létre a Vatikán az iszlám vallást?

Az emberek által létrehozott vallások egyike sem Istentől való!

A vezetők becsapják az embereket a különféle dogmákkal és kitalált mesékkel, csodákkal.

Hogyan és miért találta ki a római katolikus egyház Mohamedet és az iszlám vallást?
Ki írta a Koránt?
Mi volt a céljuk ezzel?
Miért van ennyi hasonlóság a katolikus egyház és az iszlám vallás között?

A videóban Alberto Rivera ex-jezsuita leleplező írását hallhatjátok, akit, miután felfedte a titkokat, megmérgeztek.

Valamint sok képet, bejátszást láthattok a Vatikán és a pápa hatalmáról, uralkodásáról az egész világon.

https://www.youtu...t6ewxsxLGc

********************

Krisztust követők vs. Kereszténység

https://www.youtu...oE_HzOGE3c

#184 | Seraf - 2015.09.06. 20:17:07

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...qN8Bhhu8XU PLUSZ

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...FxuDhbAiMI PLUSZ

------------------------------------------------------------

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...20NZwoVywQ PLUSZ

#185 | Hegel - 2015.09.06. 23:15:20
Ha valaki az ószövit ismeri valamelyest akkor erőteljes hasónlóságokat talál a korán és az ó szövege között csupán a koránban minden sor vagy mondat után ott az áldja meg az allah a mohamedet az ő profétáját.

Én ugy gondoltam az ókeresztény irók szövegei alapján bizáncban egymással harcolt az akkori alakuló kereszténység és az ariánus vallás, Nazionzaszi Szt Gergely irásából tudom hogy mikor kinevezték püspöknek sokszor menekülnie kellett mert az ariánusokkal balhéztak, hol ő hol az arik futottak..gondolom az iszkol is ebből fakadt egy futás után....

Ime a 444 egyik hsz e:

""A szenvedésünk Az európai és a Nyugati kereszténység sorsának AZ előszele" - nyilatkozta Még augusztusban AZ olasz Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli Káld érsek, Akinek Az iszlám Állam terrorszervezet verte Szét közösségét Irakban. "Próbáljanak megérteni engem. Az Önök liberális és Demokratikus elvei Egy fabatkát sem érnek ITT. Meg Kell érteniük a Közel-Keleti realitást, Mert egyre TÖBB muszlimot engednek lehet országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, Meg ha azok ellentmondanak AZ elveiknek, Akkor is. AZT hiszik, Hogy Minden ember Egyenlő. De EZ ellenszavazat Igaz: Az iszlám Nem vallja EZT. Az Önök értékeik ellenszavazat nélkül a muszlimok értékei. Ha EZT Nem értik meg Elég hamar, Önök annak AZ ellenségnek lesznek AZ áldozatai, Akit Önök engedtek lennie AZ otthonukba "

Valahogy mindig éreztem a szánalom érzet közepette hogy valami nincs rendben....igen sajnálom a nőket és a kicsi gyerekeket ezt a jónépet valaki felhasználja a fanatizmusával eggyütt...egy másik fanatizmus ami majd minket aztán őket irtja ki....cigányokkal nem ment majd ez.
Nehéz elmenni mások szenvedése mellett de nem lehet megváltani senkit mindenkinek önmagát kell, viszont vigyázni legelőször a mieinkre kell. Ehhez azért fel kell adni az ideológiákat is ha a helyzet ugy kivánja. Nem ölünk azzal ha elutasitjuk a belépést csupán felhivjuk a terrorista államok figyelmét hogy hagyják abba a keleten való harcokat és népirtást. Ez viszont kötelességünk mert ezzel a mieinket is védjük.

Nem tudom hogy az a testvérharc majd milyen lesz ha két fanatizmus összecsap...itt nincs már kereszténység (rk) csak agymosott és kevés magyar.

A filmek megnézése után (184Seraf) egyszerüen röszkére beállhat a vonat és megse álljon bécsig vagy munchenig..kár az itteni átzudulás. és még hányan vannak török, görög és más országokban utón azután hogy ange lika kijelentette mindenkit befogad....jól kibaxott a magyarokkal de saját maga népével is.
#186 | Hegel - 2015.09.07. 00:17:27
Renegat Bár nagyon sok ujdonságot de nagyon mára nagyon ismerős technikát mutat be emehttps://www.youtu...t6ewxsxLGcelmondás, amit nem egészen találok igaznak, (izmaeles dolog ott valami hazugság megint van)mert bár Nazionzaszi Szt Gergelynek is lehetnek tévedései (de a könyv kiadása 90most más az ábra azóta) amikor az Antiochiai püspökséget elfogadta és az ariánusokkal harcolt hol ő futott menekült az életéért hol az ariánus pöspök...viszont pont az ő és tsai életéből tudom zsidó anya és görög apa vagy tsai hasonlóan forditott vegyes származásuak voltak, hiszen ekkor a földközi medencét a kalmárok körbelakták már. A római pápák mindig majdnem mindig kalmárházak pénzzel megvett püspökei voltak! Ezt viszont már máshonnan de tudjuk.
Szt Ágoston a Mo pálosremetékhez is beszeretett volna furakodni azidőtájt de látták ki ő. Ugyanis miután elutasitották kérelmét a felvételhez ádázul ellenük volt.

Gondolom amagyar szólás innen is lehet a minden szentnek magafelé hajlik a keze....
(velencei kalmárok fizették meg a pápaság azon vágyát hogy a török szultán mo-t aranybányái miatt bekelebezze ez volt mi baj 1. most a baj 2 van) Smile Sok a csusztatás megint valami xarkavarás féle merül a bilibe mert a 80-90 években még más szövegek mentek egyházilag is bármennyirre titok....a sorok között is van érték...hogy csinált mind abban eggyettértünk Ezdrástól Mohamedig és a bankárpápákig meg a zsinatokig. 3 az 1 ben mint a kotonos kávé.

Ugyan akkor 3500-3600éve maguk az egyházi akkor nem igy hivva de a papok felelőssége az a fanatizmus ami mára a földet és emberiséget elpusztitja.
Ez a linked mutatja meg 1 Isten ostora Jézus aki kiveri a pénzváltókat majd a 2 Atilla aki kiveri róma ppénzváltói(pápát) a maga ostorával fizikailag is.

Ezért imádkozom hogy a teremtő ha valóban 3 a magyar igazság küldjön még egy gulyást ostor a hortobágyiéknál csak akad és verje ki ujra de végérvényesen öket a föld megmaradása érdekében!

Egyébként tudtam ezzek a rk val és a többivel szintén baj van - ha az emberiség csak mint ahogy már szó van róla 35-50.000 éves akkor 3500év lófüggy és valami hatalmi politikai mifene lehet benne..mert nem összefüggőek hanem ollozóttak.Tudom hiszen a jogszabályokból a vállalati utasitásokat énis olloztam csak a kettő egészen más egyik az emberiség ellen a másik a dolgozókért volt márahogy én csináltam azt.(mit kaphatnak kötelezően! máig viselik.)

És mintha életem is ebben az időben érdekes hogy valami felfeslik előttem...

Politika a jezsuita politika....és az igazságot is megkell kérdőjelezve vizsgálni..én azt teszem, hinni?....a mindent teremtőben kell mert van csak nem a papok száján kerül az tudomásunkra hanem majd magunk lelkében szólal az meg.

A linkhez nagyon érdekes kiegészités

https://hu.wikipe..._Birodalom
Ugyan akkor sokmindent még mindig elhallgat ugy a fenti mint a wiki linken adottak..Illuminátus..mitől lesz illuminált az ember a spiritusztól spiritizmus ami valójában a feketemágiához van köze...egyiptomi beavatásoknál használtak olyasmiket amik attól voltak titkosak valószinüleg hogyha mester nélkül hibásan hajtották végre vagy hatalmi szándékból az bajt hozhatott mint amint az látjuk is. A másik a wiki cikkben kaldea alatt a mágusok értendők de ki nem mondja, aztán vallásról nem beszél csak jegyzi cimszóként de még annó Szt Gellért is megjegyzi a magyarok istenasszonya helyébe tegyék SzüzMáriát Jézus édesanyját hogy elfogadtathassák a magyarokkal az RK-t. Aztán látom már mindenki a pápához járkál audenciára gondolom mára már picikét elhalványult a Magyar Apostoli királyság ténye vagy kéne még mert ez annó a pápa felett állt...azaz nem volt hatalma felette...lehet ez is az hogy utál minket. Még valamikor Pió de János Pál is mondogatott valamit a magyarokkal kapcsolatban ami után meghalták magukat!

Szóval tudnám ezt a témát kotorászni mert megmutatja azt az álságot amit mára a világ jelent...csak hullahegyeket...egyébként Lucifer és a gonosz ördőg vagy mi nem ugyan az!

A babiloni vallás vagy szajha sem éppen az amire mondják, gondolom....nah aki nem tud uszni ne menjen a jégre korizni mert aztán csodizni fog ha a máglyán végzi mégis pedig nincs is inkvizició demégis van.
Frown

Ja és a szimbólumok tömege szintén......PfftGrinlopott.
#187 | Hegel - 2015.09.07. 02:14:34
Figyelem! Az ördög a részletekben rejlik..a csusztatásokban: https://www.youtu...oE_HzOGE3c

Most olyan megváltót kreálnak majd amit Jézusra húznak a totális engedelmességért ahol a lélek szabadságát is bekötözik az istállóba...(' ne attól félj aki a testet megöli hanem attól aki a lelket" J.)

Jézus megmutatta hogyan veheti fel az ember a maga keresztjét= sorsát (karmáját) de nem váltott meg senkit mert mindenkinek saját magát kell a felvett sorsával=keresztjével önmagát megváltani... ki kell fizetni minden tartozást! ....MEGMUTATTA hogyan...slusz passz!

Az hogy az akashában is elhelyezte eme tudáshoz való hozzáférését az embernek szintén a tanitói -MESTERI - szintjét mutatja meg és ettől szent!

Az a érzésem az összes vallást aláakarják most mosni mert az azért ciki az rk csak ugy igen laza a templomok egyrésze raktár és egyéb...és nagyon fanatizmus árad a másik kettőből...valamit tenni kell a hatalom érdekében hát ...? A pápa mögött a másik papa és annak bankárja a roszchild bankház, innen érthető az egész világ nemcsak az 1-2 vh a 3 előszele hanem az összes háború finanszirozásilag a kalmárok által....a hatalomért...a népritkitás hullahegyeiért folyamatosan...a molochnak való áldozatokkal.

Az ördög a sátán pedig az emebr szivében lakik ahogy az atya fénye is ami nem Luciferkó, hanem a magunk döntése a felfelé vagy lejtőn való menetelést választjuk....
Luciferkó a csábitó, és ha ellent tudunk állani ahogy Jézus is tette a hatalmat pompát nem cserélte fel az atya által kiadott feladatával akkor megtalálta a gyöngyöt ha elfogadta volna se kapta volna meg hisz ebben a csábitásban volt a felemelkedés LEHETŐSÉGE! ami a fényhozatal volt....
#188 | Renegat - 2015.09.07. 19:29:38
Friss hír! -Közzététel: 2015. szept. 7.

Orosz védelmi miniszter, Szergej Shoigu, ma, azaz hétfőn Moszkvában bejelentette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök teljes harckészültséget rendelt el a Központi Katonai Körzetben. -szólt a szűkszavú bejelentés.

Több egyenlőre nem tudható, most próbálok tovább tájékozódni./2015.09.07. 17:27:00/

YouTube Videó

http://allnewspip...marine.php

***************

Végül is kiderült, hogy az orosz hadsereg szúrópróbaszerű készültségi ellenőrzését szolgálta a teljes háborús harckészültség Putyin által történő elrendelése.A nyugati propagandagépezet háborús provokációnak igyekezett beállítani a hadsereg készültségi állapotának ellenőrzését.Megijedtek talán?

http://right.is/p...39260.html

http://www.pravda...uchenia-0/
#189 | Hegel - 2015.09.07. 19:45:59
Érdekes beszélgetés...https://www.youtu...yWUXimbHdM 44:00 nál kimondja hogy ez a migránscunami szervezett, és civil esendő formát mutató akár hadtestként is felhasználható tömeg!


Érdekes kisfilm jött a kocakákban a menekült témával elő...véletlen rákattintottam...Nikola Tesla a képen...gondoltam a szabadenergiája...https://www.youtu...MH9PqyuPZA
#190 | Seraf - 2015.09.07. 21:26:25

2015. 09. 07 : "A német nép haldoklik, helyette olcsó rabszolgák özönlenek Európába" -
'Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője szerint amiatt van szüksége Németor -
szágnak a bevándorlók tömegeire, hogy a német multinacionális cégek olcsó rabszolga -
munkával termelhessenek profitot .... Az Európai Bizottság szerdán könnyíteni fogja a
menedékjog megszerzését, amely lehetővé teszi, hogy minden eddiginél több migráns
érkezzen az Európai Unió területére ... A politikus szerint nem szabad, hogy a periféria-
országok fellélegezzenek azzal, hogy minél gyorsabban át tudják engedni a migránso -
kat a nyugati országokba, mert ezzel elősegítik, hogy bevándorlók tízmilliói induljanak
meg Európa felé ... Németország most tömegével befogadja a menekülteket, akik közül
végül csak az maradhat Németországban, aki elég képzett a jelenlegi piaci elvárásokhoz.
A képzetlen, a német vállalatok számára használhatatlan bevándorlókat pedig kvóták a -
lapján szétosztják az Európai Unió más országaiba' http://hidfo.ru/2...k-europaba


YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...71K2caD3-c PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...cTyPYk2y0E PLUSZ

YouTube Videó


-------------------------------------------------------------

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...mhFh1ZAAe4 PLUSZ

2015. 09. 07 : "Milan Chovanec szerint az EU-s segítség a nullával egyenlő" - 'Európa kis -
sé megfeledkezett Magyarországról, de nem szabad magára hagyni, segítséget kell nyúj -
tani neki a migrációs válság kezelésében, mondta Milan Chovanec cseh belügyminiszter .
*Nem hagyhatjuk magára Magyarországot, amelynek területén keresztül nagyjából annyi
menekült megy át, mint Olaszországon és Görögországon együttvéve. Ugyanakkor az Eu -
rópai Unió anyagi segítsége Magyarországnak elhanyagolható, majdnem a nullával egyen -
lő ... Úgy látom, hogy a schengeni övezet néhány év távlatában nagy veszélyben van*,
vélekedett Chovanec' http://vs.hu/koze...grol-0907#

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum