Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#21 | Hegel - 2015.08.09. 13:12:29
A Tulok és Renegat fejtegetéséhez hozzáillik ez amit kaptam a levládámba...hovatovább az a tény hogy egy bizonyos mértékü hatalom csúcsán ha nem tudja a kormányzás a hatalmát és anyagi eszkőzeit szétosztani, sőt egyre mohóbbá válik akkor összeomlás jön számára.
Eddig ez rendben is lenne csakhogy rengeteg ártatlan ember élete árán pusztul el.

Hovatovább valóban a mai rendszerek úgy tünik megérettek a pusztulásra.

Tanitás és felvilágositás kell az emberi léleknek a helyes döntésekhez, és ez hiánycikk ma mert fanatizálásra és egymás elleni uszitásra használják az érzelmeket és a vágyakat felkorbácsolva.

Egyik oldalon vágykeltés van a médiák által másik oldalon anyagi megszoritások és igy a kifeszitett lélek nyilván sok hibás döntést hoz sajátmaga és a környezete számára. (devizahitel és tsai)


"Migráció mint csodafegyver

A 20-adik század csodafegyvere az atombomba volt, a 21-ediknek a mesterséges népvándorlás. Lényege: szegény Dél és Délkelet foglald el, vedd el és ülj bele a készbe ami a dőzsölő Nyugaté.

Hogy jött létre ez a helyzet?
1. A Dél és Délkelet túlnépesedett - ezt területe már nem tudja eltartani, s a "felesleges rész" kirajzik. Vagy végtelen háborúk űzik el népeiket.
2. A kolonializmus eltörlése korán történt - az infrastruktúra felépítése előtt.
3. A törzsi háborúk lényegében megszűntek.
4. A modern és ingyenes gyógyszerek következtében a gyermekhalandóság nagysága lecsökkent.
5. Az általános nyugdíjrendszer hiánya miatt a családokban sok gyermek kellett az öreg szülők eltartásához.
6. A mobil-telefonok gyors elterjedése megismertette a tömegeket a fényezett gazdag Nyugattal és ez, mint "ígéret földje" elementáris vonzást gyakorol.
7. A világ háttérhatalma felismerte a migráció óriási lehetőségét az európai nemzetállamok megroppantására és az Európai Egyesült Államok megteremtésére, melyek eddigelé igencsak akadoztak.
8. A háttérhatalomnak hirtelen került elég pénze áttételesen megindítani a tömeges migrációt, s annak célirányt szabni.
9. Az új népvándorlás sikeréhez egy világvallás szélsőséges csoportja adja az ideológiai alátámasztást és motivációt, mely fanatizmust ad a migrációs tömegeknek és mert mindig harcosan keresztényellenes volt.
10. A Nyugat mely 200 éve mindent megtett saját elvi alapjainak a 2000 éves Kereszténység diszkriminálására, aláásására, és rejtett vagy nyílt üldözésére - mára már csak valami szublimált humanizmus elveibe kapaszkodik görcsösen, amellyel a küszöbönálló konfrontációban sem azt, sem magát nem fogja tudni megtartani.

A történelem azt bizonyítja, hogy ha egy társadalom elérkezvén hatalma csúcsára, kiváltságos helyzetét, gazdagságát önmaga kedvtelésére, az élet gyönyöreinek habzsolására, s mások egyre nagyobb kizsákmányolására fordítja, akkor menthetetlenül az atomizálódás, a szétesés, és a pusztulás újtára csúszott. Ez volt a végzete az ókori Új-babilóniai birodalomnak, a Görög-Római világhatalomnak és a hatalmas Karthágónak.

Karthágó a Föníciaiak által alapított gazdag kereskedő város volt Észak Afrikában, mely erős birodalommá fejlődött. Kora másik nagy hatalmával, Rómával versenyzett s három háborút is vívott. Volt amikor a híres Hannibál modern "harci elefántjaival" Róma kapui előtt állt - s végül mégis vesztett. Kereskedői megunták a hadsereg drága tartását - élni akartak és nem háborúzni. Karthágót hármas fallal vették körül - és biztonságban érezték magukat. Scipio, a római hadvezér, seregével nem a falak ellen indult, hanem a kikötőben szállt partra. Végül is Karthágó örökre elpusztult. Romjai Líbiában turista látványosság.

Nyugat ma csodafegyvereiben bízik az atom, a biológiai, és kitudja még milyen elektronikus vagy sugár-fegyverekben s legyőzhetetlennek tudja magát. Hadseregei fenntartását, különösen az európaiak, drágának és fölöslegesnek tartják, mert sokba kerül, s mindez dőzsölésük és kedvteléseik rovására megy s elhanyagolják.
Vakságukban nem látják, hogy a népvándorlás fegyvertelen hódító hullámai ma is a tengeri kikötőkön át érkeznek, lélekvesztőkön és gumicsónakokon.

Megoldás lehetne: visszaküldeni a többséget kiindulási pontjaikra. Ellátva őket a fenntartásukból megspórolt összegből. Megtérni a Nyugatot eddig megtartó megújított Kereszténységhez, mely képes erős társadalomban összefogni az egyedeket és népeket.

A kirajzott tömegek ne a készbe akarjanak beülni, hanem teremtsék meg a maguk élhető és fejlődő társadalmát. Ehhez Európa segítséget és szakértelmet tud adni!

Prof. Dr. Pungur József
volt afrikai tanár
Magyar Hirháló"
#22 | Renegat - 2015.08.09. 15:07:53
"Több millió (!!!) bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak."

"Ez cikk nem kommentelhető!"

Na, akkor itt megteszem: -Ekkora és ennyi marhaságot régen olvastam amit itt összehordott Orbán Viktor "nemzetvezető elftárs". Elüldözött közel 1 millió munkaképes magyart az országból, akik adójukkal és munkájukkal most más országokat gazdagítanak. Az országot élhetetlenné tette és most kultúridegen, hibrid, magyarul sem beszélő, burkás-csadoros-papucsos bevándorlókkal elárasztva akarja "felvirágoztatni" az országot? Nekik lesz munka? Munkanélküliségtől, alacsony éhbérek miatti megélhetési gondoktól külföldre menekült magyar munkavállalóknak miért nem volt.

Elöregedő magyar társadalom? Megfelelő, élhető, kiszámítható gazdasági környezet és emberszabású bérek szükségesek a felelősségteljes gyermekvállaláshoz.A 25 éves gengszterváltás óta volt, vagy van ilyen gazdasági környezet és feltétel Magyarországon? Ugye hogy nincs. Csak egyre rosszabb. Akkor miről is beszél egyáltalán?

http://www.origo....ml------az

https://www.faceb...tkolthirek

http://citizengo....loncolasat
#23 | Tulok - 2015.08.09. 16:24:28
Gizus! Putyin elkötelezettségének irányát ismerjük, a Pápák pedig mindig kiszolgálták a zsidókat, vagy azért mert maguk is zsidók voltak, vagy azért mert "annak az oldalnak" nem csak zsidó-vérfertőzött tagjai vannak. Ez olyan, mint a vámpírfilmekben a "tiszta vérű vámpír", aki már vámpírnak született, vagyis analógiában a
zsidókkal, kazárokkal, cigányokkal és örményekkel, a vérfertőzés öröklött, vagy pszicho -illetve szociopatává vált, egykor normálisan született nem tiszta vérűekből. Az "angolszász mag" benjaminita zsidó leszármazott, ezért hívják a világon a legtöbb helyen őket "sáskanépnek"...
Ami pedig a menekültek/bevándorlók lehúzási szándékát illeti, kétségtelen, hogy akad ilyen is közöttük, de nem a legszegényebbek és legelesettebbek jönnek, mert azok ki sem bírnák az utat, és meg sem tudnák fizetni. Sok közöttük a bőrét féltő magasan képzett emberke, ami lehet egyfajta agyelszívás is. Kazárék pedig megint többszörös hasznot tudnak ebből kihozni.

Spari! Talán nem egy zsidó-fészekben kellene emberi értéknormákat és hazaszeretet oktatni. Ez olyan, mintha a pszichopatába akarnál érzelmeket plántálni.

Bélám! A menekült korábban valóban csak az első "biztonságos országig menekült". a fizetett propaganda úgy szól, hogy Európa, főleg Nyugat-Európa a Kánaán. Szerencsére nincs olyan, hogy "Iszlám Állam", ennek megfelelően hadüzenet nélkül is meg lehet támadni ezeket az USA, Szaud-Arábia, Katar, Jemen és Szudán
által kitermelt ember alattiakat. Hamarosan ez is lesz a sorsuk, mert az európai katonai irányítás bevezetésével az európai katonákat ellenük, saját országuk, európai tagállamok ellen, és Ukrajna ellen fogják felhasználni. A bevándoroltatott "menekültek" vagy bevándorolva menekülők alkalmasint még jók lehetnek a hazájukban harcolni, a lehetőséget meg kell adni nekik, de itt nem tanácsos fegyvert adni a kezükbe...
Bayer Zsoltot és társait időnként hallgatom hajnalban, amikor hazaérek, de lényegről ő sem mer beszélni. Az osztrák "katonai szakértő" meg ugyanazt mondja, amit mi évek óta, csak ő most kezdte el, én meg 2010-ben, amikor az EU elkezdte a betelepítéseket.

Seraf! A Julius Andan álnevű pszichológus professzor könyvének magyarázata nagyon jó és élvezetes, bár itt az oldalon is boncolgattuk hasonló eredménnyel az említett kérdéseket, és arra a kérdésre is választ adtam, amiről Andan azt mondja, még nem tudja megválaszolni. A Woody Harrelson nevével és narrációjáva fémjelzett videó a "második szintet" mutatja be. Andan az elsőről beszél, és sajnos mi a harmadik szinten létezünk, mint a legtöbb ország.

Irredenta! A "hüllő-keverékek", a hüllő háttérhatalom, és hasonló elképzelések gyakran megjelennek általában olyan portálokon, melyeknek "rettegői" többnyire egyetlen boncoláson sem vettek részt. Mivel egyrészt a puding próbája az evés, másrészt 1993-1994. körül krematóriumban is gondolkodtam, meglehetősen sok
patalógussal és kórboncnokkal vettem fel kapcsolatot, valamint magam is részt vette számos "szétszerelésen". Jelenleg is is barátaim közé tartozik Európa egyik legjobb és legelismertebb patalógusa. A "jelzett eltérések" eddig a vizsgált több százezer esetnél sem voltak tapasztalhatók, ráadásul ideológiától függetlenül minden nációt utolérnek ugyanazok a betegségek, degenerációk és első sorba az öregség. Az egész leirat szinoníma szinten ráillik a vérfertőzéssel kitermelt mesterségesen létre hozott degenerációs technikára. Andan ugyan másként nevezi a háttérirányítást, de mindegy, hogy illuminátusokat, zsidó és kazár vérfertőzött dinasztiákat tételezünk fel, vagy földönkívülieket. Ez utóbbiak ittléte sem logikus, mert akik akár "csak" 200-300 fényévnyi távolságot képesek utazni, azoknak a fejlettségi szintje legalább 100 évvel meghaladja a miénket, vagyis "nincs közös témánk", mert a fejlődés exponenciálisan gyorsul. Az meg egyenesen hülyeség, hogy bármilyen anyagért jönnének ide. A Világegyetemben minden anyag korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre, de a fejlett technológia már most sem igényel semmit az alap hidrogénen és a hatalmas energián kívül, bár az utóbbi a csillagokban szinte korlátlanul áll rendelkezésre.
A leírtakat Kalmár Jancsi is gyakran emlegeti, csak az a baj ezekkel, hogy nem kell hozzá a hüllő máz. Lopós, gátlástalan vérfertőzöttekkel is működik az egész "játék"...
Ami a bennünk lévő hüllő géneket illeti, mivel a DNS-szekvencia a fejlettségtől függően egészül ki egyre több információval, természetes, hogy az egysejtűtől az emberig minden génszekvencia megtalálható, illetve a szükségtelenek, az "evolúciós zsákutcák" lemorzsolódtak. Ez utóbbiakat feleslegesen tárolná a DNS.

De ez Naiv linkjén is szerepel, és én is leírtam már sokszor az évek során. Aki valamennyit ért a magfizikához, az tudja, hogy mindenezek kivitelezhetők. Az energia csak korlátozó tényező, bár az sem sokáig.

Még egyszer Gizusnak! A tanítás helyet butítás, illetve helyette terelgetés és félrevezetés a bevett gyakorlat. A déli és helyenként a keleti túlnépesedés mesterségesen gerjesztett, ezért az első pont sántít. Európa most is könnyedén meg tudná védeni magát az USA, akár dél, akár kelet ellen, de nem tud mit kezdeni a befurakodott, vezető pozíciókat elfoglaló kazár-maffia tagokkal, a kapzsi, korrupt politikusaival, és a vallási és demokratikus" alapokon aláaknázó kazár-zsidókkal.
A felsorolásban szerepelő kérdések már mind terítékre kerültek itt és más oldalakon is. Sajnos az sem igaz, hogy a nyugat mindent megtett a 2000 éves kereszténység diszkriminálására az utóbbi 200 évben, mert egyrészt nem 2000 éves a kereszténység, másrészt a 2000 évest már a zsidók hozták létre judeokereszténységként. A "migrációs fegyver" a "békés európai lakosság" erkölcsi, humánus emberi értékeit használja ki, de ami a gyengeségünk, az az erőnk is, csak még nem kerültek annyira veszélyes kényszerhelyzetbe az emberek Európában, hogy használják is. Kazáréknak, zsidóéknak ez a legnagyobb problémája, amit nem szeretnének ha megvalósul, mert olyan területen kellene "harcolniuk", amit nem látnak, nem láthatnak a vérfertőzésük miatt. Ezért kell a sok külső eszköz, a belső bomlasztás, leépítés...

És ismét Bélám! Orbán szokásos idióta kijelentése megint zsidósra sikeredett. Mint korábban is kifejtettük, a zsidó módszer az, hogy egy területnek először megszerzik beszivárgással az alacsony szintű pénzrendszerét, a közszféráját, majd a politikai irányítást, vele párhuzamosan a rendészetit és katonait is, majd leépítik az oktatást, miközben folyamatosan diszkriminálják és kirabolják a tulajdonosokat, és egyre jobban korlátozzák a jogaikat is. Ezek után jönnek az ilyen kijelentések nem csak Orbán, de barátai, Gyurcsány stb. szájából, és természetesen a kazár-zsidó szócsöveken keresztül is, mint az Origó, Index, az összes "Szabadság" és "nép" szavakat tartalmazó nevűekben, hogy ezért meg azért kell leépíteni, "csatlakozni, bevándoroltatni, letelepíteni" stb. kell. A büdös szájú, etnikai testvérkéit, a "rejtett tartalékot", az "rejtett erőforrásait" már elfelejtette? Már beszéltem néhány vezetőjükkel. Nagyon morcosak voltak, hogy esetleg azért kell szövetséget kötni a magyar paraszt gádzsókkal, mert konkurens élősködők jelentek meg, és a libsi-bibsik is lapátra tehetik őket...
#24 | Seraf - 2015.08.09. 17:53:37
Tulok .

Biza : Nem a hüllők meg a pufókák privatizáltak / stb - És milyen hatása lenne ha ( meg -
említenéd feléjük ) azok és más vezetők meglebbentenék, hogy anno per / kopp minden -
kitől eltüntettek 30 millió forintot, és nem lett volna hitelprobléma meg ilyen jólét { Csak
meg kellene kérdezni, ha van közmunka, akkor kit illetett volna a közvagyon - Jut eszem -
be az említett "erőforrás" okán - Azért a minisztérium neve sem semmi lett ... Orwell 84 }
#25 | Hegel - 2015.08.09. 19:52:00
OK Akárhogyan is tárgyaljuk valójában nagy xarban vagyunk magyarokként.

Sajnálom a sok embert aki idáig vándorolt -közben a másik énem meg valójában az akkád asszir lerohanásokat sugja a fülembe évezredekkel előttről - mintha tapasztalásom lenne róla....

Látom a kicsiket és sajnálom őket, de mikor megyek a piacra a suhanc nem olyan fehérbörüeket látom és azok rendetlenkedéseit buszon útón útfélen hááát ezek a kicsik is megnőnek aztán félni kell tőlük.

Túl sok uti baleseti jkv-t vizsgáltam ahol alig nagykorú de kiskorú által elkövetett verés volt a sérülés oka de a sérülés életveszélyes állapotú...

Ezért vagyok meghasonlott állapotban.
Anya vagyok védeném én is az enyéim a pusztulás elől....Ő helyükben is a magam helyében IS!

Gonoszként is lehetne aposztrofálni de jogos önvédelmi reflexként is....

Frown
#26 | Hegel - 2015.08.10. 14:36:16
http://nemzetiarc...jza-teren/

Nem jött be 2014 ben majd 2015 ben a migránsokkal beléptetett zsoldosokkal szervezik.

Mi várható szept 23án? hogy a nató is kavar?
#27 | irredenta - 2015.08.10. 18:44:01
Tulok! Köszönöm kimerítő válaszod! Érdekelne még a véleményed a történelmi magyarázatairól.
#28 | Tulok - 2015.08.10. 23:35:30
Seraf! Teljes mértékben igazad van! A gonoszságért nem kell a szomszédba menni, mert még a legjobb emberben is ott bujkál és ki lehet belőle hozni. Azt sem árt tudni, hogy ezek az idióták irányzatokat hoznak létre, majd követik, mintha az lenne a Szentírás. A manipulálók meg röhögnek a markukba...

Gizus! Megnyugtatásként közlöm, hogy azon a szemüvegen keresztül, amin az emberalattiak nézik a világot, minden nép, nemzet szarban van, de jellemzően, követőik sem veszik észre, hogy ők nem a győztesek, csak a másodrendű áldozatok. Hitler kidobolva, Sztálin, Churchill, Franklin Delano Roosevelt és Harry S. Truman csendben csökkentette a létszámukat, meghagyva a leggátlástalanabbakat. A jövőnket látni kell, főleg ha a tükör, amibe belenézünk, azzal van tele, hogy nem csak glukóz vagy laktóz érzékenységbe halnak bele, hanem a "zsidó őrületbe" is, ami nem más, mint az, hogy a pszichopata nem abba őrül bele, hogy amúgy is hiányos a vérfertőzés miatt, hanem abba, hogy a hiány nem termel endorfint. Amúgy, itt mindenki kavarni akar, nem csak a NATO. Cél, hogy csak ők menthessenek meg a migránsoktól, de szerencsére sokan beszélnek közülük angolul. A legtöbb tudja, hogy ki az ellenség...

Irredenta! Sok a hiba az írásban. Kezdve a mindent látó szem "hüllő kialakításától" (minden ábrázolásban ember szem, az emberiség "kollektív", összekapcsolt tudatának mindent látó szeme, amit az NWO, miután nem éri el a kollektív tudatot, hírszerzéssel, mindenre kiterjedő technikai és adminisztratív felügyelettel próbál helyettesíteni), a piramisok első építési helyétől (Boszniai Piramisok, Fekete Piramis kora stb.). A piramisokat nem Mezopotámiában kezdték építeni, ami amúgy is logikátlan lenne, ha a pólusváltásokat, póluseltolódásokat és az ezek miatt periodikusan áthelyeződő élhető területek helyét is figyelembe vesszük akár csak egy millió év alatt is. Valaha az Antarktisz is dús vegetációnak adott otthont. A póluselfordulások és Naprendszer Tejútrendszerrel együtt haladása miatt folyamatosan változik a Föld tengelyének iránya, így ha nem is gyorsan, de mindig áthelyeződik az élhető területek helye. Ezért lehet 15000, 400 ezer, de 100 millió vagy 2,8 milliárd éves, különböző (esetleg jelenleg élhetetlen) helyeken is, az előző civilizációkra utaló leletekre szert tenni.
A Rothschildokról írt megállapítás némileg helyes, a többi család, tól-ig, hatalommal rendelkezik, mert "egyedül nem megy". Az, hogy kb. 1760-tól a Rothschild pereputty le tudta igázni konkurensét, az arabokból kivált, vérfertőzött arabként konkurenciát jelentő "Ábrahám népe" genetikai megjelölésű vérfertőzötteket, pusztán csak a hosszú időn keresztül degenerálódott, hagyomány alkalmazásába belehülyült, de valójában módszeresen és megfigyeléseken alapuló "zsidó titok" bevetésével érték el (genetikai vizsgálati lehetőségek akkor még nem álltak rendelkezésre, de a szem és a tapasztalat nem téved).
Alapvető hiba, hogy valaki azt képzeli, mindent meg lehet vásárolni. Mit viszel magaddal a sírba? Semmit! A föld itt marad. Ezt a földet már vitte boldog-boldogtalan. Sosem lesz az övé, mert a földnek lelke van. Olyan lelke, ami a legrothadtabb, legrafináltabb zsidót, a legmegátalkodottabb kazár vérfertőzöttet is kigyógyítja és magyarrá teszi, ha akarja, ha nem. Meg kell érteniük, néhányszor már szinte kipusztult az ország, mégis a népesség - még elhülyítve, felhígítva is - de magyar, és az is marad, ha itt él. Az, hogy melyik zsidó, kazár, kazár-magyar, zsidó-magyar, zsidó-idegen "keverék", vagy pszichopatává, szociopatává átformálódott bármely nemzetiségű mit képzel, gondol sejt, vagy akar, lényegtelen. A "Lant" és többi, megint olyan "történet", mintha fizetnének a meséért. Főmunkaidőben heti kettő folytatásos "eredettörténetet" tudnék lediktálni és terjeszteni (ha nem lenne identitásom, lelkiismeretem, erkölcsi is morális értéknormám, valamint a bennem megfogalmazódó etikai korlátaim). Nem mellesleg, ennek az egész illumunáti "játéknak csak addig van értelme, ameddig léteznek, népek, fajok, nemzetiségek. Az egész okafogyott, életképtelen trágyakupaccá válik, ha esetleg ki tudnának irtani mindenkit maguk körül, majd legjobb estben úgy járnának, mint a krokodil vagy a hidasgyík, amely sok más, fejlődésben megrekedt fajjal együtt 200 millió éve nem fejlődött semmit. Az ember esetében jó példa Kína. Évezredekre meg lehetett állítani a fejlődést egy "hivatalnok-rendszeri" hierarchiával, és a kínaiakat már csak az nem verte le, aki nem akarta (hun, mongol, angol, amerikai, zsidó). Ha nincs a világ másik része csak a kínaiak, egy nagy, fejlődésképtelen kollektív tudatú hangyaboly otthona lenne a Föld.
Amúgy a leírt történelmi események, a "maguk részletességében" elfogadhatók és hasznos információk, ami nem igaz a "sejtetett" hüllő-háttérre, de aki foglakozott a történelem alakulásával, elsősorban a nem publikus, vagy lassan, elemenként felszínre kerülő részleteivel, az otthonosan mozog a felsorolt eseményekkel, kapcsolatos információk összefoglalásában. Mivel az oldalon sok az "új" ember, akik nem követték végig a Posta-oldal 2008-2011-közötti "információdömpingjét", hasznos is lehet az írás elolvasása, de ismétlem, az egész "misztifikációt", az ún. "illuminátus faj" misztifikációját, egyúttal felsőbbrendűségük alapját, maguk dobják be a köztudatba és maguk terjesztik.. (a kés alatt viszont ugyanúgy visít, mint egy disznó, nem kék a vére, és van homloklebenye, de első sorba idegrendszerük, ami érzékeli a fájdalmat, ha másét nem is).
#29 | Renegat - 2015.08.11. 02:42:21
#30 | Seraf - 2015.08.11. 04:04:00
2015. 08. 07 : "Tudják, merik, teszik" - 'ugyan miből fizetnénk azt a sok nyugdíjat, ha a
szer elterjed ? ... A gyógyszergyáraknak ugyanis ma nagy üzlet a koleszterincsökkentő
szerek eladása' https://internetf...-margojara + http://rejtelyeks...kab-istvan

YouTube Videó  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum