Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#201 | Hegel - 2015.09.09. 11:26:49
Érdekes a külföldi ujságok azt viszhangozzák amit itt is megállapitottunk még a cunami elején kb 5-6 hete...azidőtájt mikor az állatkórházba mentem először és láttam a keletinél csak csupa férfi állt, azon a hétvégén dőlt be az első igen nagy transzport és álltak neki a keritésnek...azóta cirkusz cirkusz hátán...

Amióta itt is és mások is megjegyezték csak férfiak jönnek került több nő és gyerek közéjük...tán alibinek, majd a gyerekkek csinálták a hisztériát hogy.

Szerintem is ez egy zsoldoshadsereg bevonulása volt némi álcával.

Mondja a nyugati média, hogy 1 pasi kb 3-4 feleséggel...nem a nöből kellett volna több akkor? Meg a gyereknek?
Na most majd figyelem mennyi nő és gyerek jön...

Ne legyenek illuzióink merkelék cirkusza is csak porhintés.

Magyarországon nem menekültválság van, hanem invázió.http://444.hu/201...ol-beszel/
#202 | Seraf - 2015.09.09. 16:37:36
2015. 09. 09 : "Európai Unió ; Nem az ígéret földje" - 'Az Európai Unió nem egészen az,
mint aminek a világ más részein élők gondolják. Több mint 50 millióan élnek extrém sze -
génységben, a jelenlegi európai elit kizsákmányolja a tagállamok lakosságát ... Ez az 50
milliós *extrém szegénységben élő* lakosság és a 123 milliós közvetlen veszélyeztetett
csoport az Európai Unió lakosságának több mint egyharmada - Az emberek fokozatosan
háttérbe szorultak, az Európai Unióban népképviselet helyett a gazdag kevesek határoz -
zák meg a politikai döntéshozatalt, miközben megfigyelhető a demokratikus intézmények
erodálódása' http://hidfo.ru/2...ret-foldje

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...0Nag2igdW8 PLUSZ

2015. 09. 09 : "A Magyarországon kialakult menekültválságról egy külföldi szemével" - 'Az
ENSZ Menekültügyi Hivatala szerint Magyarország ebben az évben eddig 140 000 mene -
kültet fogadott. Magyarország lakossága kevéssel 10 millió fő alatt van, így a menekültek
(eddigi) száma a lakosság 1,4 százalékát teszi ki ... Miként reagálnának egy ilyen helyzet -
re az amerikaiak ? Vegyük figyelembe azt is, hogy az átlagjövedelem Magyarországon 1 e -
zer dollár körül mozog havonta. Ellenőrizzétek az általam megadott számokat, de nagyjá -
ból azt gondolom, stimmelnek. Az Egyesült Államokban az átlagkereset 4000 dollár. Kezdi -
tek kapizsgálni ? ... Ezt a tragikus válságot egy olyan országra kényszerítették rá, amelyik
'nem képes anyagilag megbirkózni' a feladattal. Egy olyan országra, ahol a nacionalizmus
bizonyos formái már korábban is megosztották a lakosságot és az ország megítélését. Egy
olyan országra, amelynek kormánya főként populista politikusokból áll és eleve nem élve -
zi az EU bizalmát. Egy olyan kormányra, amelyik nem tud kezelni egy ilyen válságot, de va -
jon melyik kormány lenne valóban képes erre? Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság
vagy Németország sem vizsgázna jobban ... Magyarország kutyaszorítóba került. A mene -
kültek a nap 24 órájában, a hét minden napján, folyamatosan áramlanak be s át szeretett
városomon, Szegeden. Kedves emberek 'szerte az országban' mindenféle ételt, ruhát és
vizet visznek nekik - Teszik ezt a saját zsebükből. Eközben az ország különböző pontjain
felállított menekülttáborok messze kapacitásukon túl működnek. Holnap, amikor a főcímek
ismét Budapestről szólnak majd, mutassunk egy kicsit több megértést Magyarország iránt,
mert higgyétek el, a többiek sem teljesítenek jobban' http://idokjelei....i-szemevel

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...xS94M6lWEs PLUSZ

2015. 09. 09 : "A vég kezdete a mindent elsöprő támadás" - 'A "menekültek" Európába á -
ramlása nem tegnap kezdődött, már évek óta tart, de amíg csak az olaszokhoz érkeztek
a tengeren át, a kutya se figyelt oda, pedig az *országok vezetőinek* ez lett volna az
(egyik) kötelessége ... Görög hajók jó pénzért fuvarozzák a menekülteket és embercsem -
pész bandák alakultak, akik jó pénzért a szárazföldön fuvarozzák a menekülteket. Veze -
tő politikusok (oligarcha nyomásra) "felső határ nélkül" csalogatják a bevándorlókat ....
Hamarosan az egész világ felkerekedik és mindenki oda fog menni, ahol valamivel jobb,
mint ott, ahol eddig élt. Ez lesz a globalizáció ultima rációja' http://www.antalf...
#203 | Hegel - 2015.09.09. 21:26:30
1: ma a kézhez kapott átlag félezer dollár kb ha 280Ft/1Dollár...sőt átlag? közszolga 80.000+csp ha van gyereke kézhez nettó br 130-140.000 tehát nincs átlagban annyi hacsak a politikusokéval egybenem átlagoljuk........ Kereskedelmi egységekben is kb ennyi a kézbe...Uhogy még félezer sincs....ha ez az átlag akkor a félezer dollár a bruttó amiből lejön adó eüjárulék nyugdijjárulék amit majd nem kap vissza a fiatal...

Ma megint keleti téren kószáltam, éjjel beért egy vonat az emberek pokrócokba becsomagolták magukat mintha bebábozódtak volna és vekniszerüen egymás mellett feküdtek....Pár nő pici gyerekekkel bajlódtak a férfiak napelemes töltökről amikre angol fiatal nők vigyáztak gondolom aid...töltötték a telójukat...pár hajléktalan a ruhás halomban kurkászott de mind gyerek ruhák voltak...más pultoknál pelus bébiétel ez az volt kapható nemtom pénzért vagy ingyen.
Szerintem a menekült csapat most jött a hadsereg volt az eleje csupa pasi...azt saját szememmel láttam közöttük nő egy szál se....nemhogy 1 pasi+4 nej...de még 1+1 se!

Ha jön a hideg hát gáz lesz de nagyon azért az aluljáró még sátorral is cidri...gondolom főleg ezeknek akik melegebb éghajlathoz szoktak...Most viszont sok a kisgyerek már.
(Jah nem ezért mentem kutyakórházban voltam csak ha már arra hát megném magam lássam ne a hazudós ujságirókét.)

Az hogy ilyen cunamiszerüen indultak be tuti száűndékos szervezés volt, mivel sziriában4 éve afganisztánban 40 éve megy a háború...mért PONT MOST? - mikor a TTTP aláirása esedékes, meg mifene amiről nemtudunk?

http://24.hu/koze...roszkenel/

Fáznak, kapnak takarót amit szintén eldobnak...ki a fene érti ezt?

Olyan pazarlás megy hogy eláll a szemem kerekre mint a trolibuszkerék....

http://kingdomtra...-refugees/

http://www.origo....mpesz.html 4 ezer terorista jöhetett európába...aha elején mindjárt a csupa férfihad..most jön a valódi menekülthullám...nök férfiak betegek gyerekek vegyesen...
#204 | Renegat - 2015.09.10. 04:50:47
Mottó: "A minden gonosz gyökere, a pénz szerelme."

Európa a muszlim invázió célkeresztjében - történelmi és bibliai magyarázat új megközelítésben.Ezt a vihart az USA pénzügyi világhatalmi elitje váltotta ki a Közel-Keleten Európa leigázására, amiben szerepet szántak Obama által a Fehér Házba szivárogtatott magas rangú muszlim tisztségviselőknek és Törökországnak is. Rendkívüli merészség lenne részemről a cikk igazságának kifejtése és kutatása, amire hiányos ismereteim okán nem vállalkoznék.Jó lenne, ha hozzáértő valaki megfelelő tudás és háttér ismeretek birtokában az érdekes puzzle darabkáit össze tudná rakni.

shoebat.com/wp-content/uploads/2015/09/mass-migration.jpg

Öt oldalas cikk:

http://beforeitsn...72648.html

Eredeti forrás:

http://shoebat.co...fulfilled/

http://www.atv.hu...estveriseg

http://freedomout...ppointees/
#205 | Hegel - 2015.09.10. 13:47:33
Na innen magas kezd lenni az egész.
Ugye a zsidóság és az iszlám eléggé szemben állanak...és erre a cionisták akik zsidónak vallják magukat az iszlámot eresztik a keresztény európára...gondolom hogy kiirtsák, miközben link valahol az üzifalon a koránt is ők találták ki a 'la róma zsidó püspökei pápái....

Ok kirtják a fehér fajt, és nem veszik észre hogy az iszlámisták még a fehéreknél is nehezebben kezelhetóek? Ezzel a társasággal nem fognak majd letarolást végezni mert ahogy nehezedik az életük és butulnak ugy fog nőni az agressziójuk! - ami már nem kispályás sineken fut.

Az életösztönt nem fogják tudni kiirtani nincs olyan élőlény akiből teljesen kiirtható...
#206 | Seraf - 2015.09.10. 13:54:23
2015. 09. 09 : "Xinhua interjú a migrációs válságról ; Dr. Gálik Zoltán biztonságpolitikai
szakértővel" - 'Az iraki, a líbiai és az afgán kormány megbuktatása után az Egyesült Álla -
mok és szövetségesei nem stabilizálták és valójában nem demokratizálták a Közel-Kele -
tet, ami a mostani menekülthullám egyik fő oka .... A nyugati nagyhatalmak katonai inter -
venciója a Közel-Keleten és Észak-Afrikában destabilizálta Afganisztánt és Irakot, és köz -
vetve polgárháborút robbantott ki Szíriában, állítja a szakértő ... Gálik szerint a rendkívül
liberális integrációs politikával rendelkező Németország várhatóan 800 ezer menedékkérőt
fog befogadni 2015-ben, ami a 2014-es szám négyszerese. Nagy-Britanniához hasonlóan
más európai uniós országok, többek között Svédország, Ausztria és Franciaország is ódz -
kodnak további menekültek befogadásától' https://szabadrip...zakertovel

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...O0p3oPGmQw PLUSZ

2015. 09. 09 : "Dánia helyreállítja a határellenőrzést az illegális bevándorlók miatt" - 'Né -
metországban a menedékkérelmek tekintélyes részét elutasítják; azok a bevándorlók, a -
kik így járnak, megkísérelnek Svédországba eljutni, és ott újra személyazonosító okmá -
nyok nélkül, új néven regisztráltatni magukat' http://hidfo.ru/2...rlok-miatt

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...8m7pIkqwDU PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...aVH5g2CZb4 PLUSZ

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...OVLQ3FWveA PLUSZ

-------------------------------------------------------------

YouTube Videó

2015. 09. 10 : "Ha mindenki elmondta a véleményét a modernkori népvándorlásról, akkor
most én jövök" https://internetf...t-en-jovok
#207 | Hegel - 2015.09.10. 14:29:51
Keverik a xart rendesen, ugy téve mintha megakarnák oldani...pedig dehogy... MH mai cimszavai:
Tartalom:

"We go Denmark!" - Németországból is elvágyódnak migránsok
A német sajtó Magyarország "kidobását" követeli az EU-ból
Németország se elég jó a migránsoknak
Merkel: A védelemre nem szoruló embereknek távozniuk kell
Brit publicista: "Nem menthetjük a menekülteket saját országunk elpusztításával"
Dánia már visszatoloncol
Repültek a vizes palackok Röszkénél, a rendőrök könnygázzal válaszoltak - videó

Szegedi püspök: Ferenc pápa téved, ezek nem menekültek, ez egy invázió
Erdő Péter: Embercsempésszé válnánk, ha befogadnánk a menekülteket
Szeged-Csanádi püspök: Ferenc pápa téved, ez invázió!
Szegedi püspök: Ferenc pápának fogalma sincs az itteni helyzetről
Sorra teljesítik Ferenc pápa kérését a menekültek befogadásáról
Ferenc pápa: Ne zárják be az ajtót a menekültek előtt!
Ferenc pápa: Minden európai plébánia fogadjon be egy menekült családot
Jó reggelt Szeged!

Az Iszlám Állam eddig négyezer terroristát csempészhetett Európába
Most kéne már végre meghúzni a határt - megint vonatot dobáltak a migránsok
Könnygázt vetettek be a rendőrök Röszkén
Terroristák érkeztek Európába?
Menekültválság - A Fehér Ház lépéseket mérlegel

A fehér ház intézte ezt akkor most miafaxt akar lépni ? xarba nagyobb kupacba? nyeurópa fikázta a MOt most miafax van? nekik se tecc a dolog vaggy csak ugy csinyálnak merthát....

Aki betud lépni azaz fizeti a havi 500 Ftt elolvashatja...Nah: Emlékeztek arra a cikkre előrébb mikor Pityu kezel a papával hogy még a német vagy már a jezsuita na arra nem emlékezem csak a szemükre...ÉS az egy megállapodás volt szétlöjük közelkeletet, a migránsokat behajtjuk európába oszt jónapot...Ez jezsuita felvezetésü balhé is meg zusa és tsai balhé is....közben a vallásokat sorba átirják álleleplezik vagy valósan a franc tudja és a természeti vallásokat még mindig pogánynak nevezik(falusi) ahogy az egyik vallási dogma a másikat szintén....

Valami ilyemiket érzek...ez a róma ujkori ujjabb tevlkenysége a sok mártir után..hiszen nemcsak molochnak áldoznak aki maga a sataniel hanem állandóan a hatalomnak az utját járják mert az a legerősebb narcotikum...
#208 | Phaedra - 2015.09.10. 23:21:27
Sziasztok! Szia Hegel!
Az a helyzet, hogy augusztus 3. hetében Szolnoktól délkeletre 5 teljes napig be volt borulva és jobbára zuhogott az eső. Én meg azért emlékszem, mert végre épp szabin voltam. Emlékezetesen vacak szabadság volt. A meteorológusok minden nap azt ígérték, hogy majd holnaptól... persze ugyanúgy esett...
Sad
Nem nyugodtam meg, hogy semmit sem tehetünk. Nincs gyerekem hál' Istennek és az elhatározásomnak, ami immár sokadjára igazolódik, nem mintha akkora elégtételt okozna. Az sem okoz elégtételt, hogy bár nem nézek híradót sem, kizárólag a rádióban hallgatom meg reggel-este a híreket, mégis hasonló következtetésre jutottam, mint Ti. Rettenetes tudomásul venni, hogy ölbe tett kézzel kell végignézzem, ami zajlik a fejünk felett.
#209 | Hegel - 2015.09.10. 23:30:41
http://www.dailys...de-europe/

Nicsak egyetlen nő vagy gyerek menekült nincs mind pacák fiatal pacák..igen családcentrikusak....anyját feleségét gyerekét hátrahagyva ...csak vigyék..MI ez ha nem egy bedrogozott hadtest?

http://www.dailys...f-justice/

https://betolakod...press.com/
https://titkolthi...kepzesere/ szélkakas vagy tojótyúk?

http://www.parlam.../05983.pdf Válsághelyzet kihirdetése a migráció miatt.
Nem ezt akarták elérni már 2006 ban meg a cigánygyilkosságokkal???
Mi van amikor válsághelyzetet rendelnek el? Nem emlékezem az 56 ra pedig valami akkoris volt a kijárási tilalommal....


Phaedra én Bp külterületén vagyok hmm hirtelen nemis tudom Cegléd 60km Szolnok 80 van? azért mikor látom ahogy az eget fölosztják hol permetezzenek jobban...sokszor kimegyek és taknya nyála összegyülik az embernek a levegőben szállingozó ?Mitöl...

Magam nem féltem éltem aztán télak, de ittmaradnak a gyerekeim unokáim a xarban....mégpedig jó nagyban.
#210 | Renegat - 2015.09.11. 00:55:08
Obama freudi elszólása:

https://www.youtu...HtWTg3ZL5Q

Európa észak-afrikai és közel keleti illegális iszlám migrációs megszállásának oka a Nyugat és az USA több száz éves, nemzeti hagyománnyá fajult gátlástalan, pusztító háborús rablópolitikájában keresendő, akik más népek nyomorba döntésének, kirablásának árán gazdagodtak meg.Kár szépíteni a dolgokat, most Európa kirablására és direkt megszállására készül az USA korrupt, hazaáruló, nemzetellenes európai vazallusainak segítségével, hogy világhatalmi pozícióját fenntarthassa az orosz-kínai-iráni-(indiai?) BRICS gazdasági és katonai tengellyel szemben.Erre utal Tulok mester írásának fő címében és tartalmában is.

Megfigyelhető, hogy a kisebb európai nemzetek keresik helyüket a polarizálódó nemzetközi nagyhatalmi erőpalettán számukra legkedvezőbb gazdasági, politikai és katonai pozíció, "védőernyő" elérése érdekében, függetlenül attól hogy pillanatnyilag a NATO kötelékébe tartoznak vagy sem.A geopolitikai helyzet fokozatos radikalizálódása révén ez olyan pusztító háborúkhoz vezet, ami az USA borítékolható totális fizikai megsemmisülését fogja eredményezni.

Nem kell ahhoz nagy jóstehetség, hogy az előre látható jövőben lopakodó 3.világháborúnak nézünk elébe amit sok kis regionális, de egyre jobban kiterjedő gazdasági, pénzügyi, faji jellegű háborúk előznek meg, melyek a vezető nagyhatalmak egész világra kiterjedő utolsó nagy közvetlen háborús összecsapásával végződnek.

Mindezek mellett az illegális bevándorlás témájában továbbra is változatlan a véleményem a 125, 145, 170, 177 számú hozzászólásaim szerint is.

Az afrikai bevándorlási hullámot értékelnénk - Dr. Bogár László, Jakab István

https://www.youtu...LBydV10Pgg

Nógrádi György: a migránsok radikalizálódni fognak! (M1 - Ma reggel - 2015. 09. 06.)

https://www.youtu...XEgp0TycBw

Mottó: "A minden gonosz gyökere, a pénz szerelme."

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum