Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#31 | Arany - 2015.08.11. 10:23:33
Kedves Tulok!

Köszönöm én is az Irredentának adott válaszodat!

Minden, amit olvas, vagy hallgat az ember, a saját szűrőjén is KELL, hogy keresztülmenjen. Már az is valami, ha az ember megérzi, hogy miből mennyi lehet az igazság. Amikor a mozaikok nagyon helyére kerülnek, akkor ott valami "alakul".
Gyakran tűnik úgy egy puzzle összerakása esetén, hogy megtaláltam a helyét... Azonban amikor már a kész felé közeledek, akkor derül ki, hogy nem jó helyen van, egy részét át is kell rakni, de végül mindegyik a valódi helyére kerül. Persze könnyű ezt megcsinálni, ha rendelkezésemre áll az összes darab.
Sokkal nehezebb, ha összekevert darabokból kell összerakni azt a bizonyos Egy képet. Smile
#32 | Hegel - 2015.08.11. 12:25:21
Bizony én is igy vagyok...lassan 70 évesen ujrakezdhetném a tanulnivalókat merthogy ugyan az más oldalát is mutatja mint a rubik kocka.

Még éjjel olvastam és azon elmélkedtem hogy többmillió éve a földön él az ember valamilyen fizikai testben IS, tehát eddig bárhogy eltüntek a akkori fajok mégis az uj karosszériába beköltözött lelkek továbbvitték az ÉLETET.
És a Szellemi részünk számit főleg a lélekkel amely a tapasztalásainkat viszi - tartja tárolja el.

Sok intuitiv megoldás innen ebből a tárból kerül elő.

Nyilván ez a tár is sérül azokkal a vérségi szennyeződésekkel amikről Tulok Mester ir....mert az a testi fizikai léten kivül a szellemit is roncsolja azaz a sötét irányába viszi.

Mondjuk mint az az állandó helyzet ami a mások életének megnehezitéséből fakad a mohóság érdekében.

Azért van bennem némi olyas gondolat hogy az ember alatti démonokat is valahol egyiptomi időkben kieresztették a palackból nem odavaló mesterek aztán azóta a földi élet romlásába fordult, mára látható hogy hogyan!

Ezért titkolják a történelmet mert igen csunya dolgok kerülnének napvilágra a feketemágiát ráadásúl rosszul is használókról.

Lehet egydarabig élvezetes volt de hogy mára xarban vannak nemis kicsit az ziher - nem örülve neki mert rájtunk, a hátunkon taposva próbálnak kilábalni belőle.
#33 | Hegel - 2015.08.11. 13:39:53
Irredenta Grüll Bácsi általánosit mint ahogy általánosit az ember a saját tapasztalatából.

....."Ha véletlenül nagyobb összeg üti a markát, az elfolyik. Oka az, hogy ugyanolyan gondolatvitellel rendelkezik, mint korábban. Ez azt súgja neki: ez számomra sok, ennyit én meg sem érdemlek.

Az ilyen ember megijed attól, hogy ezt a relatív gazdagságot elveszítheti, mivel az nem
természetes a számára. Rossz üzletekbe fektet be, ..."

Mikor nevelőszüleimtől örököltem, és előtte - 0 ról indulva tudtam az milyen nehéz, rögtön nagyonis jól fektettem be a gyerekeimnek, hogy ŐK könnyebben vegyék az akadályokat indulásnál.

Ugyanis életeink (előző) is meghatározzák a jelen gondolkodásunkat és cselekvéseinket pedig a gondolkodás!
Nekem feladat volt a GYEREK kel való bánásmód, kemény leckéket kapva belőle, igy ők voltak a feladatrészem az anyagiaknál...ÉS JÓ utat választottam mert most ők adják vissza azt amit befektettem nekik! Tehát erről kéne bövebb tudás is, jó lenne ha valójában amiről mindig beszélek tanulnunk kell mert rengeteg dolog van amiről nincs tudomásunk.

Tulok ez portálja is azért jó mert nemcsak a politikáról(hirek ) hanem bizonyos összefüggésekre is rávillant TULOK, amit más saját élethelyzetünkre is alkalmazhatunk..maga a gondolkodásban az összefüggések terén.

Én speciel nem voltam azelőtt se elveszett de érzékelem a politikán kivüli dolgokra is nagyobb rálátásom van azaz az összefüggéseket jobban látom. Sőt a hátsó szándékokat is bennük.Ami Tulok válaszában még birizgál: ennyi embert amennyi minőségileg beteggé vált nem lehet megölni, a természet viszont olyan gyorsan nem fogja tudni kiszelektálni...igy az egészséges fog eltünni végleg mert a betegségekkel a vastag bőr a gátlástalanság is velejár.
Nyilván az győz mindig majdnem a fizikai téren aki gátlástalanabb. Nem zavarja a lelkiismerete mit hol tesz a másik ellen.

És innentől?Frown
#34 | Seraf - 2015.08.11. 20:04:31

2015. 08. 10

YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


#35 | naiv - 2015.08.11. 20:22:19
Ki menti meg.........?
Tulok Lacitól a tőle már megszokott remek elemzést olvashatjuk.
Egyéb következtetéseket is levonva, érzésem szerint ez csupán egy szelete a létünket veszélyeztető, a jelenlegi élet teljes kipusztítását is magában foglaló a háttérből manipuláló aljas réteg terveinek.

Próbáljátok meg az előítéleteket félretéve, elolvasni az alábbi két cikket!
Persze feltételezve, hogy ez nem valaki(k)nek a lázálma

1. Ebben a mesterséges intelligencia valós veszélyeiről olvashattok.
Ez a beteg gondolkodású irányító elit, fél a haláltól és semmitől sem riad vissza, hogy létrehozza saját túlélését, akár roboti szinten is, miáltal azt hiszi, hogy így Isten szerepében tetszeleghet, amit a megmaradt teljes elmeirányítás alatt állati sorba taszított rabszolgák szó nélkül elfogadnak, mivel addigra már képtelenek értelmesnek mondható gondolkodásra.

Mikrochipek beültetéséről beszélünk félve, de tartok tőle a felhasznált, illetve a pár éven belül rendelkezésre álló technika ennél sokkal veszélyesebb lesz az emberiség számára.
Nevezhetjük ezt szintetikus biológiai életnek, vagy kibernetikai hallhatatlanságnak is.
A maradék kiszolgáló személyzet pedig ténylegesen droid lesz.
Már neve is van - Transzhumanizmus. No ez a felemelkedés, az új emberi faj??? hát gyönyörű - elég messze van a homoasztrálistól.

http://goodethung...orey_goode

------------------------------------------------

2. Ez az írás pedig az előttünk lévő átalakíthatóságról szól, a már meglévő technikai tudás felhasználásáról és a javak más alapon történő elosztásáról.
Mindezen lehetőségek emberközpontú felhasználása egy boldog, egészséges új világ megteremthetőségét hordozzák magukban.
http://goodethung...koloniaja_

-----------------------------------

Lehetséges, hogy ez nekünk még fantasztikum?
https://www.youtu...6goNzXrmFs


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

No a végére, már csak egy apró kérdés marad:

mit tehetünk?????

Gondolkodjunk, amíg lehet!!

https://www.youtu...xLmbiraEKU

https://www.youtu...6h-vfwdVek

mit is mondhatnék?
http://www.teremt...lalkozojan


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jut eszembe két kifejezés:

lelketlen - akinek nincs lelke
milyen régi lehet ez a nyelv, hogy erre is van magyarázata? (robot?)

égiháború - ne csak a viharra gondolj
milyen régi lehet ez a nyelv......

Biztos sok ilyen szó létezik.

Ez csak egy utólagos belemagyarázás lenne most, a részemről????


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Csak én érzem úgy, mintha néha bekapcsolnák a gépeket.?

masszaraks!!!
.
#36 | Hegel - 2015.08.11. 22:56:08
NaivSmile Ferenc a 'la csak te bort iszik miközben vizet prédikál..ha tegnapi az a vizözön ott usában akkor érthető a föld is unja őket már!


Mi az a massszaraks?Frown
#37 | Renegat - 2015.08.12. 00:46:00
Naiv!
Megpróbálok saját gondolataimmal csak reflektálni az általad felvetett igen nehéz gondolatokra, kérdésekre.Bár nagy önbizalom és tudás is kell a ezeknek az általad felvetett falysúlyos kérdéseknek a megválaszolására és először nem is mertem a billentyűhöz nyúlni, aztán mégis kisértést éreztem...legfeljebb megmosolyogják vagy legyintenek egyet rá.Hozzáteszem, hogy még nem volt időm elovasni, megnézni az általad ajánlott írásokat illetve videókat.

Aki robotozálja magát, annak többé nincs saját énje, vagyis önálló saját azonosságtudata, tehát lelke sincs.Az még életében eladta a lelkét az ördögnek örökre, vagyis végérvényesen meghal.Agyament, görcsös próbálkozás szerves anyagból gyúrt testből szervetlen, mesterséges anyagba történő lélek-szellem-tudat-ismeretanyag transzportálása.Az ilyen áron szerzett "végtelenített" élet már nem nevezhető transzhumanizmusnak, maximum humandroidnak, lélektelen gépnek.Hol maradnak az érzések és az érzelmek? Azokat nem lehet kódolni, dekódolni.Pedig tudhatnák, hogy semmi sem örök, csak a változás.A változásban benne van az élet ciklikus megújulásának lehetősége.Ezt veszik el maguktól.A hallhatalanságot ember csak egyszer kaphatja meg, a legvégén, amikor úgy itéltetik meg az égiek (Isten) által hogy lelkileg tökéletesedett, nem kell többé ujjászületnie a lelki fejlődéshez, de addig rettentően hosszú az út, s nem is éri el soha minden földi halandó.Minden halál egy születés is egyben, csak mi itt maradt földi halandók ezt úgy ítéljük meg, hogy elvesztettünk valakit aki nagyon fog hiányozni nekünk és hiányáért önmagunkat sajnáljuk.

Ember által kreált mesterséges intelligencia, gondolkodó robot? Ilyen nem létezik és soha nem is fog.Ez a teremtő Isten privilégiuma.Az alkotó-teremtőt nem tudják, nem lehet megalkotni azoknak, akiket létrehoztak, megalkottak.(Az embert és minden létező láthatót anyagi világban) A bomlott agyú technokrata tudósokban túlteng -a lehetőségeiket és tudásukat meghaladó- "tudományos" önbizalom, önhittség és a határtalan hülyeség.

Most csak a saját nézeteimet fejtettem ki röviden, de ha több időm lesz, kitérek rá bővebben is, ha továbbra is érdekel a téma.
#38 | naiv - 2015.08.12. 02:59:39
Hegel, a masszaraks, mint kifejezés a Sztrugackíj testvérek könyvéből származik.
(Lakott sziget)
Remek film készült belőle, érdemes megnézni!
https://www.youtu...7sntvdU53B
Seraf anno, ha jól emlékszem összerakta, de most nem tudom megkeresni, mivel más gépen írok.
(Az enyémet egy ügyesen bejuttatott kémprogram tönkretette.)

-------------------------------------------------------------------------------

Renegat, jó amiket írsz, de talán mégsem így van.
Olvasd el az ajánlott írásokat, biztos jönnek új gondolatok.
Igen, jelenleg egy anyagi világban létezünk és ráadásul fingunk sincs arról, hogy be is vagyunk zárva.
Vaklaki jól ránk zárta a börtön ajtót. Így aztán a szabad akaratról jelenleg csak elmélkedhetünk mit egy számunkra elérhetetlen fogalomról. Ez már egy komoly szint lenne, ha erre rádöbbennénk.

Meglévő információim szerint lelket, csak a teremtő tud létrehozni, de blokkolni vagy másik testbe áthelyezni lehetséges. Remélem elpusztítani nem, de ebben sem vagyok biztos.

Jelenlegi ismeretünk, tudásunk roppant kevés ahhoz, hogy felfoghassuk milyen típusú életek lehetnek az univerzumban. Nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy némi ismeretre a közeljövőben talán szert teszünk.

Van akit ez érdekel, van akit kimondottan idegesít.
Megértem azokat is akik, azt mondják, miért beszélünk ilyen baromságokról, mikor az életünk, a túlélésünk a tét.
Nem mondhatom, hogy okosabb, vagy butább, csupán azt, hogy más beállítottságú, más szerepel az élettervében, és jelenleg más körön mozgunk.
Remélem nem bántó, de érthető!

A légzésen kívül a gondolkodást sem kéne abbahagyni.

-------------------------------------------------------------------------------------

Aranynak bizony tökéletesen igaza van. Minden a saját szűrőnkön megy át, és egyben meg is határozza az életfelfogásunk.

Szerencsére a szűrőt a megélt évek alatt cserélhetjük.
.
#39 | Seraf - 2015.08.12. 04:47:09
Ezt látnotok kell : Az előzetes nem sokat mond ; De a film tükrözi a *vállalati* indítékokat .

i.ytimg.com/vi/232qHWoKsAc/maxresdefault.jpg

YouTube Videó


THE GUNMAN - 2015 SZINKRONOS
FILM http://vidto.me/h...ib3bq.html FILM

-------------------------------------------------------------------------------------

Naiv említette a lenti filmeket : Még nem lett törölve ; Én is ajánlani tudom megtekintésre .

www.moovie.cc/images/movies/10620/poster.jpg

LAKOTT SZIGET - 1 ( 2008 )
http://www.movsha...7fe087cf44
LAKOTT SZIGET - 2 ( 2009 )
http://www.movsha...69baeb3e2d

i.ytimg.com/vi/bP1UO8W4Re8/maxresdefault.jpg

#40 | irredenta - 2015.08.12. 07:59:17
Üdvözöllek Tulok! Ismételten köszönöm kérdésemre adott válaszod.Megerősítést nyertem néhány dologban általa. Például a Kárpát-medence,mint "olvasztó tégely" elgondolásomban. Köszönöm a rám szánt idődet! Maradok őszinte híved! Irredenta,József

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum