Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#41 | Arany - 2015.08.12. 09:49:21
Kedves Naív!

Sokszor elgondolkoztam már azon, mitől és miért vagyok olyan, amilyen. Nem lehet mindent a nevelésre fogni, mert van egy testvérem, és sokban különbözünk Smile . Gyerekkoromban is már valamiféle csodabogárnak éreztem magam, ezért sokszor csendben maradtam, hiszen láttam, hogy csak vita lenne, ha mondom a magamét...
Mentem az úton, még akkor is, ha az göröngyösebb volt, magam választottam. Ma már nem tudom, akkor mennyire volt tudatos, de visszanézve látom, mintha az átlagnál többet megéreztem volna abból, ami számomra fontos, és hosszú távon is elfogadható. Azt mindig éreztem, hogy nem férek be abba, amit átlagnak neveznek, igaz fiatalon mindig arra gondoltam, hogy én tudok kevesebbet, mint mások. Évek kellettek, hogy ennek az ellenkezőjére jöjjek rá, de ezt sem volt szabad kifelé mutatni, mert csak támadás tárgya lettem volna, hiszen voltam így is. Mások is megérzik, ha valamiért más az ember, és megtalálnak olyan pontokat, amiről azt gondolják támadhatnak, de meg lehet szokni, egy idő után az ember mással nem tudja magyarázni, hogy irigykednek valamire, és keresik mivel bánthatnak meg, vagy legalábbis azt gondolják, hogy igen...

Gondolom mások is írhatnának regényt az életükből, ha eléggé őszinték, és emlékeznek a részletekre, és az akkori érzéseikre, gondolataikra. Sok olyasmi történt velem, velünk, ami úgy általában nem szokott... Az is igaz, hogy valami csoda folytán összehozott a Sors, amit véletlennek is mondunk, egy olyan emberrel, akivel sok évtizedet tudtam együtt élni szeretetben, és megértésben, az "elmenetele" sem volt mindennapi...

Visszatekintve, az a bizonyos szűrő nem változott, csak a rostája lett sűrűbb. Minden tekintetben.

Kisfaludyt évek óta hallgatom, azt tisztelem benne, hogy nem hazudik... Ha valamit nem tud, azt meg is mondja, és arról sem beszél, amiről nem beszélhet, de nem mond mást... Mindenkinek vannak olyan ismeretei, amit nem tehet ki a világháló közönségének...

Azok a bizonyos mozaikok sok helyről kerülnek össze, úgy látszik nekem ez a feladatom, hogy keresgéljek. Azon az úton, amin már nagyon korán elindultam, és csak most látom, hogy az sem véletlen volt, hiszen ha nem lenne hozzá alap, akkor minden lógna a levegőben, és már nem is lenne érdekes. De azt hiszem mindegyikünk így van vele, ettől vagyunk sokszínűek, és mégis egyek.

És folytatódik a mozaikok gyűjtése ami a hátralévő éveimnek is megadja az értelmét, mert a szürke hétköznapoknak már egyébként túl sok nem lenne. Mindennek ellenére "alkotás" nélkül nem múlik el napom, mert ez is hozzátartozik az egészhez.
#42 | Hegel - 2015.08.12. 18:26:31
Arany!Grin csillogása van a szavaidnak és látom a fényét.

Naiv: "...jelenleg egy anyagi világban létezünk és ráadásul fingunk sincs arról, hogy be is vagyunk zárva.

Vaklaki jól ránk zárta a börtön ajtót. Így aztán a szabad akaratról jelenleg csak elmélkedhetünk mit egy számunkra elérhetetlen fogalomról. Ez már egy komoly szint lenne, ha erre rádöbbennénk."

DE! egy idő után felsejlik hogy valami másként IS van, vannak olyan élmények amiről ha másik embert kérdezel csak néz és nem tud válaszolni mert az Ő utjai máshonnan jöttek össze a tiéddel - és bármennyi lépést is teszel meg vele egy útón mégis a mellette lévő térhelyből látod ugyan azt amit Ő. Igy más fény csillan az Ő szemébe és más a tiédbe..néha azonban ugyan azt is látjátok!

Arannyal és másokkal is leveleztem a privin és ezt a tapasztalatot vélem felfedezni!

Aztán mikor valami tragédia ér...szinte fizikai fájdalmat érzel....a lelked fáj.

Nincs szuri pofon fenékberugás semmi fizikai atrocitás mégis FÁJ.
Ha elgondolkodunk ekkor MI vagy KI az A KI fáj?

Elég jutott ehhoz hogy felmerüljön bennem.

Ugyan akkor Arany életregényére is válaszolva, 2000 táján még beálltam a kereskedők közé tanácsadás néven.

Tapasztalat: Igen nehéz volt nekem is de bizony sokszor jutott eszembe az enyém mennyivel egyszerübb megoldásokat adott és nem tudnám a mellettem űlő helyébe mit is tettem volna - azonkivül hogy a magam csomagját összebatyuzom és magamhoz ölelem.
MERT EZ az ENYÉm és ezt a tételt huztam erre voltam alakitva eleitől fogva most.

Még a saját gyerekeimnek a helyében sem tudnám jól megoldani az Ő feladatukat...egyetlen jó dolgot adtam át nekik a szorgalmamat és azt hogy mindig lehet valamit előlről kezdeni ha valami balul sült el.

Tehát a lélekkel telitett biológiai testet szervező szellemi részünk nagyon jól tudja a tételét, és időnként bizony tudatja velünk hogy a szívünkben lakik.
Érdekes esemény találkozni vele testen kivül.
#43 | spartakusz - 2015.08.12. 21:01:31
érdekes - ezt találtam ma - MAGAM - és rácsodálkoztam - miket nem írtam és idéztem:
ide idézem:
"...László Kiss commented on a link.
június 15. ·

hipnotizál
hipnózisba ejt
vkit akaratában, cselekvőképességében megbénít, ellenállhatatlanul befolyásol

elbűvöl, megigéz; ellenállhatatlan hatással van vkire

Read more: http://www.kislex...z3d2pxu0mB

A hipnózis szó görög eredetű, a hypnos (alvás) szóból származik, mert először úgy vélték, hogy egy alvásszerű állapotról van szó. A hipnotizáló személyt hipnotizőrnek nevezik. Ha egy személy saját magát hipnotizálja, akkor önhipnózisról, vagy autohipnózisról beszélnek, egyébként heterohipnózisról van szó. Így indukálja a hipnotizőr a hipnotikus állapotot. A végén a hipnózis alanya felébred. A hipnózis folyamán az alany szóbeli utasításokat, szuggesztiókat kap, amik a hipnózis után is működhetnek. Ez a poszthipnotikus szuggesztió.
A hipnózis fogalmára nem adható egyértelmű definíció, ugyanis a hipnózist kutató; vagy éppenséggel praxisukban alkalmazó szakemberek körében (legalábCool két ellentétes nézőpont uralkodik a jelenség lényegét illetően.
http://hu.wikiped...n%C3%B3zis

Mi a hipnózis?

A hipnózis egyfajta megváltozott tudatállapot, amikor a figyelem beszűkül.

http://www.hipnózis.hu/

Az agy tíz legnagyobb rejtélye

1 . oldal
Az emberi agy működésének számtalan területe máig rejtély nem csak a laikusok, de a tudósok számára is. Íme a tíz legfontosabb kérdés, amely megosztja a tudósokat az agy működésével kapcsolatban.,,,

IDÉZETEK - OKOSOK ÁLTAL ÍRTAK BEZÁRVA!
SZERINTEM:

Egyszerűen és naivan, MEG BUTÁN a titok, ami nem titok:

A VISZ !

KI MIT HOVA HOGYAN MIÉRT meg stb. visz! Lássuk először, hogy mit jelent az ige!

Ige: Azokat a szavakat, amelyek valakinek vagy valaminek a cselekvését, történését, létezését vagy állapotát fejezik ki, igéknek hívjuk.
VISZEM de előtte SZÍVOM!
Tehát közlekedik mozog egyik helyről a másikra a folyó viszi lefele a ladikot. A gőzerő viszi felfelé a hajót a folyón! A materialista látható fizika világában! De mi van a láthatatlan világban!
Én csak csodálkozok, mert megértem, már sokszor leírtam, nekem még tekerős telefonom volt az irodámban ma kérem csodálkozok, hogy a tévéhez nem kell mennem és bekapcsolnom, arról nem is beszélve, nem tudtunk elképzelni, hogy egy dobozba mozit fogunk látni - benzin kútnál az ajtó önként kinyílt előttem és sorolhatnám most pedig a számítógép drótnélküli, de előtte drórós volt az Internet világa jön be a szobámba!

Miért írtam le ezeket? Mert a magyar szóban megtalálom rá a választ, sőt le is írták emlékszel először az IGE volt utána lett a VAN! AZ AGY NEM AZ EMBERNÉL VAN! AZ AGY AZ AMI ADÓ ÉN A VEVŐ VAGYOK MI SZABÁLYOZZA AZ ODA VISSZA UTAT HÁT A SZÍV ÉS A VISZ LEKÉPEZVE A MATERIALISTA VILÁGBA!
EZ AZ ÉR-ZÉS! Patkány kísérletek során döbbentek meg, amikor agyának jelentős elvétele után is kitalált a labirintusból! Vagy két patkány agyat összekötöttek és több ezer km. Távolságból egy ugyan azon utasításra egyformán cselekedtek:
http://index.hu//...any_agyat/
meg stb. megtapasztalások embernél is - /ikrek esetei/ csonkolt rész fájdalmi érzése meg stb.
szóval a titok ami nem titok a SZÍV jelentése abszolúte megírása várat magára még rejtély marad sokáig de ha értetted amit írtam, akkor a titok birtokába jutottál ne feledd a SZERELMED AMIKOR AKKORÁT DOBBANT SZÍVED MAJD KIUGROTT A HELYÉRŐL!

Valóban türelemmel és valódi szertettel id. Kiss László
Ui: Tibor már nem is kell a ráhatás GIZUS leírta , én is úgy képzeltem tudtam hálás köszönet érte neki! a türelem nélkül sem élet az élet az EMBERI!
Bocs még annyit a központi agy az örökmozgó hasonlóan működik, mint kicsiben a hipnotizálás utasítást ad az embernek! EZÉRT KEZDTEM AZZAL, HOGY ÉRTHETŐ LEGYEN TEÓRIÁM AZ ÉT-ER-B-EN!
YYYYYYYYYYYYYYYY

KIEGÉSZÍTEM MA 2015, JÚNIUS 15-ÉN 07:06 KOR:
INNEN: http://filantropi...mberi-tes/

Az akarat, mint életerő
Az akarat erejének bizonyítékai című publikáció így ír a témáról: az akarat nem más, mint egy meghatározott cselekvés végrehajtása felé irányított gondolat. A célzott gondolatok gyakorlatilag az élettelen dolgoktól az egysejtűeken keresztül a bonyolult szervezetekig mindenre képesek hatást gyakorolni. Úgy tűnik, a biofoton kibocsátás a kulcs ahhoz, hogy egy szándék meghozza hatását. A biofotonok a sejten belüli DNS-ben tárolódnak. Amikor a szervezet beteg, akkor megváltozik a foton kibocsátás. A közvetlen szándék úgy nyilvánul meg ebben, mint egy elektromágneses energia, amely egy rendezett foton áramlást eredményez. Az akarat, úgy tűnik, erősen összefüggő frekvenciaként működik, amely képes megváltoztatni az anyag molekuláris struktúráját. A gondolat ereje képes megváltoztatni a környezetet: ez a hipnózis és a placebóhatás alapja is; az agy egy bizonyos tudatállapotában adott utasításai. A súlyos betegek spontán gyógyulása vagy a távolból való gyógyítás elképesztően intenzív akaratról tanúskodik. Ugyanígy, a gyógyulni akarás és a gyógymódokba vetett hitt előmozdítja magát a gyógyulást.
Egyed Zsuzsanna....."

Hegel vannak véletlenek? Tudom, hogy nincs - na erről van szó

spari...

https://www.faceb...iss.505523

itt helyes ez egyszerűbb lett volna betenni!
#44 | Hegel - 2015.08.13. 02:59:15
Spari olvashatatlan a fenti...jobb felső sarok szerkesztés és ezeket: ” töröld ki. Mégpedig ugy lehet könnyen hogy kijelőlöd és delete kitörlöd.

Ennyi figyelmességet a társaid ugye megérdemelnek csak ugy a szeretet hangoztatásán túl?

Ugyanis utálom mikor valaki mást mond és mást csinál! A 'la Ferkópapa is de azért egy László is megteheti hogy amiről beszél ugy is cselekszik.

Na nem morcoskodok te meg takarits, ugyanis igy senki nem olvassa és a portál tulaj csak fizetheti a lét amit elpazarolunk.
#45 | naiv - 2015.08.13. 03:41:36
Seraf, köszönet a segítségért.

----------------

Kedves Arany!

Nem tudom hol, mikor hallottam az alapgondolatot, de elfogadtam, nekem átjött. Talán egy film lehetett.

Tehát:
az élet olyan, mint egy utazás.

Felszállunk egy vonatra és amikor megérkeztünk leszállunk. Utazásunk közben sok más utazóval találkozunk, van kivel csak pár megállónyi időt töltünk el, van kivel sokáig utazunk együtt. Természetesen mi is átszállhatunk az állomásokon másik szerelvényre.
A vonat nem dicsér, nem bírál csak elvisz oda ahova szeretnénk eljutni.
A többi a mi feladatunk.

Mindenki kedvére bonyolíthatja tovább a történetet.

Remélem jó időben, jó helyen ülsz!
.
#46 | naiv - 2015.08.13. 03:43:12
Jásdi Kiss Imre előadása, holnap este 6 órakor, Kispesten a Bujdosó Székely vendéglőben.

Javítás!!

azaz ma csütörtökön.
#47 | spartakusz - 2015.08.13. 09:21:20
szevasztok!

E M E S E !

Nem mese - e nélkül - fia ÁLMOS annak fia ÁRPÁD!

Magyar-fűlnek TETSZŐ TÖRTÉNET!

hallgasd meg:
itt:

https://www.youtu...1P7PQIpSro

id. Kiss László
ui: TURUL nemzetség ma is él - valóság!
#48 | naiv - 2015.08.13. 15:49:41
Még 1x a masszaraksról, mivel Hegelnek feleltem, de a konkrét kérdésére nem adtam választ.

1. Nem tudnám lefordítani, mivel ez valamilyen kitalált kifejezés, talán a q..a életbe, lehet a szinonimája.

2. Néha azon agyalok, hogy a jó fantasztikus filmek, könyvek kiszivárogtatások a jövőről, vagy látnokok, esetleg időutazók adják az ötleteket.
.
#49 | Hegel - 2015.08.13. 17:12:53
Grin OK
#50 | spartakusz - 2015.08.14. 12:14:29
https://www.youtu...4Ol3oa5yzo

MOST JÓ c. filmet újból - megnézem - és rá döbbenek, hogy micsoda férgek - mocskok - szívtelenek - lelketlenek, stb.... akiket mi tartunk fenn - a nyakkendős köztörvényes bűnözők! Akik eltitkolják a filmben szereplő betegség ma már gyógyíthatóság titkát!
Ne védd se gondolatban se tettben őket - mert látni és érezni fogod aki erre képes, hogy szenvedjen az ember - azért mert ő többet profitál a gyógyszer és egyéb hozzáköthető haszon forrás megőrzésében - ki kel mondani - világé ordítani - NEM MÉLTÓAK - ARRA, HOGY E FÖLDÖN ÉLJENEK! EZ ÍTÉLET? IGEN AZ! AMIKOR ÉHSÉGET - TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁT meg stb. borzalmat " - IDÉZNEK ELŐ EGYÉRTELMŰVÉ TESZI A TEREMTŐ AKARATÁVAL VALÓ SZEMBE SZEGÜLÉST - AMI CSAK ÚGY KÜZDHETŐ ÉS OLDHATÓ MEG, HA ÖRÖKRE KIZÁRJUK ŐKET AZ ÉLETÜNKBŐL!

menjünk el mellettük - ne hallgassuk meg őket - minden porcikája velejéig romlott - legyen a tudatosság ez bennünk - és építsük vissza a rég múlt helyest és szépet - azért, hogy HARMONIKUSAN ÉS BOLDOGAN ÉLJÜK LE E FÖLDI RÖPKE ÉLETÜNKET!

Ismételten kérlek bennetek - mondjátok el a lakóhely változtatóknak - hazájuk az ahol születtek - menjenek vissza oda és ott vívják ki a gonosz ellen önvédelmi harcukat! Az uszítók és pusztítok parancsait ne teljesítsék - mert ha itt maradnak sorsuk meg van pecsételve - következő áldozatok ők lesznek - minden lelkiismeret furdalás nélkül a PÉNZ URAI ÁLTAL!

szer-e-tettel _ id. Kiss László

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum