Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...
Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása...Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait. Az USA irányítása, City of London és Izrael az Európától ellopott elrabolt pénzből fedezi a migránsok Európába bejutását, bejuttatását. Ez a pénz, az a pénz, amit az Unió nyomtat az USA-nak, egészen pontosan a németek görögöknek nyújtott, Goldman-Sachsnak fizetett euró milliárdjai. Látni kell a fától az erdőt! Mint korábban már többször említettem, az EU irányítás határozta meg, hogy "Európa lakosságának elöregedése miatt" először 50 millió, majd 70 millióra emelt létszámú, főleg muszlim, és további 50 millió néger betelepítését irányozta elő. Most úgy beszélnek erről, mintha nem is sejtették volna, hogy ilyen megtörténhet. A New York Times most már egymilliárdos népvándorlásról beszél. Obama 2009. decemberében a "Koppenhágai Klímacsúcsra" már kész "tervekkel" érkezett a "népesség átcsoportosításával" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor még hű, de azóta megcsappant létszámú és pénzéhes politikusok és sleppjükből kikerülő bábok (többnyire kazárok), nyereség reményében támogatták Európa kifosztását, majd energiaellátásának elzárást, feldarabolásának előkészítését.

A kiselejtezett pénz(éhes)emberek csak addig és abban az esetben maradhattak csalással, korrupcióval szerzett hivatalukban és gazdasági pozíciójukban, ameddig kiszolgálták, kiszolgálják gazdáik érdekeit, de akkor sem tudják, mikor kerülnek lapátra. Ez érvényes a még most is életmaradásukban bízó tetvekre is... a "színpadi szereplőkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Unió Európa-ellenes érdekek mentén kialakított vezetése, az USA, City of London és ciprusi bankfosztásban, valamint a felesleges oligarcháitól megszabaduló és a Leviathán-medence (Földközi-tenger) gázmezőin Goldman-Sachs-szal megosztozó Putyin, közösen kifőzött gonosz terve alapján, egy olyan háború hadszínterévé teszik Európa nemzetállamait, amelyből korrupt és hazaáruló kormányok közreműködésével olyan helyzet kialakítását tervezték meg, ami Európa keleti és amerikai katonai megszállását teheti lehetővé. A "külső és belső ellenségek", vagyis a már bevándoroltatott, és a helyileg már amúgy is létező etnikai részben "ellenségek" mellett külső "ellenségekkel" szemben, a harctól és háborútól "elszokott" lakosság, az előre megfontolt szándékból lecsökkentett létszámú hadseregek miatt, Nyugat-Európában amerikai, Kelet-közép Európában keleti, vagyis főleg orosz segítséget lesz "kénytelen" igénybe venni. Európa térképe hamarosan hasonló képet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszlávia, és esetleg a teljes Németország (nem BRD) területével. Természetesen egyéb területek is részévé válhatnak az Eurázsiai Gazdasági Unió fedőnév alatt létrejövő "föderációnak", de ez még az osztozkodás során változhat. Mindenesetre a pénzrendszert és struktúráját már átmentették keletre. Az "olló" keleti éle Görögország, Törökország és Szaud-Arábia részvételével is bővülhet (mindhárom ország kormánya köpönyegforgató), de az amerikai katonai irányítás bevezetése Európában a jelenlegi cél az USA részéről.Mit is jelent ez az olló? Végeredményben Európa, a Közel-Kelet és Afrika felosztását keleti és nyugati egyeztetett érdekek alapján. Az arab, afrikai néger államok és "Ábrahám valódi népének" felszámolása után innen már csak egy lépés Kína és a Távol-Kelet felmorzsolása, de addig még fel kell kötni gatyájukat. Először elő kell készíteni az USA katonai befolyásának kiterjesztését az EU egészére, a tagországok szuverenitásának felszámolásával, amit gazdaságilag garantál a "Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény" Európa-parlamenti megszavazása, és a "menekült" IS terroristák "bevándoroltatása". Az előbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektetők" elé dobnak. Még egy bőrt le lehet húzni Európáról, mielőtt őket is felfalják "jótevőik", mert "náluk így szokás".
A jól előkészített folyamat ismételten bizonyítja, hogy nem csak Európa-ellenes és korrupt az EU-irányítás, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ellátására, mint a "nemzeti kormányoknak" nevezett európai kollaboráns kazárokból álló bábirányítások. Ez utóbbi egyezség annak a szabad rablásnak az engedélyezése, amit az USA-ban tiltanak. Európában "semmi akadálya" ennek. Ez utóbbi kapcsolódik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) és H.RES.758-as számmal ellátott törvény (2014. december 4.) 180 naponként megújítható, "Európa amerikai katonai főparancsnok alá rendelt katonai irányítási jogkörének" elfogadtatása" alapozó műveletének" (de erről korábban is írtam a "Sötét felleg Európa egén" és több további cikkben is, pl.: "Ki korán kel...").


"Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…". De miért és miből? Ilyen "gazdag menekülteket" csak az EU-s és amerikai pénznyomtatás tud tömegesen bevándoroltatni.
Európa felszámolásának és gyarmatosításának ötlete sokkal régebbi, mint ahogy a legtöbben gondolják, de elegendő az I. és II. Világháború kísérleteit, valamint a II. Világháború utáni eseményeket főbb vonalakban végiggondolni Izrael erőszakos megalakításától Sztálin meggyilkolásán keresztül napjainkig.
1789-től Európa módszeres felszámolása folytatódott 1945-ig, és 1951. április 18-tól, az EU megalakulásának időpontjával és a gazdasági társulás kiterjesztésével, 1957. március 25-én, a Római Szerződéssel létrehozták az EGK-t (Európai Gazdasági Közösség, alias "Közös Piacot"). 1953-ig a folyamatot némileg csak Sztálin hátráltatta, ellenezve Izrael létrehozását, és szövetséget kötve Kínával. A bűnözők néven nevezhetők, ahogy az "etnikai" hovatartozásuk is egyértelmű (Link). Európa felszámolását a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai önmerénylet, és az USA "kifosztó ideológiaváltása", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, indította el, bár az előkészítés kezdete sokkal korábbra datálható (1700-as évektől a jelenleg is működő kazár-maffia térnyerése). Hruscsov már 1954-ben előkészítette a New York-i "Zsidó Világkormány" megbízására a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudták, hogy az NWO erejét képező USA haderő kialakításához félelmetes mennyiségű pénz kell. A horribilis adósság jellegű pénzösszeg csak más országok kifosztásából jöhetett létre, mivel még az USA gigászi gazdasága sem volt képes ilyen mértékű fegyverkezést finanszírozni. A fizetésképtelenség előre látható és betervezett folyamatként részét képezte a "tervnek". Európa felszámolásához jelentős lépéseknek tekinthetők a következők:

1945-től az európai kormányokba egyre nagyobb számba csempésztek illetve erőszakoltak be előre felépített múltú és származású "politikusokat", miközben ahol csak tehették, a még nemzetinek nevezhető vezetőket félreállították, vagy kényszerhelyzetbe hozva eltávolították. Izrael erőszakos létrehozása, ahogy az EU elődjének az EGK megalakítása is, egy kazár-zsidó származású és érdekeltségű csoporthoz köthető (Izrael lakosságának 98%-a jelenleg is kazár.zsidó, akiknek soha, egyetlen őse sem élt Palesztinában, és genetikailag sem "Ábrahám népe"). Sztálin meggyilkolása után sem okozott problémát a bolsevik-zsidó irányítású Kelet-Európa és a Szovjetunió. Az aljas tervhez szükségeltetett egy kezdetektől fogva a kazár-maffia irányítása alatt álló EU vezetés létrehozása, akik mind hazaárulók és Európa hóhérai. Természetesen ugyanannyira szükség volt a kazár.maffia által irányított és "minden áron" hatalomba juttatott európai bábkormányok aktív részvételére, "beavatottságára", bűnrészességére. 2001-ben a görögöket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a belépéshez nyújtott "segítség" egyoldalú kamatemeléseit nyögik most is a görögök, jobban mondva a németek, ahogy 2004. május 1-gyel a ciprusi görögök "új államát", az "offshore paradicsomot" is kierőszakolták, majd 2008. január 1-től az eurózóna tagjává is tették. (2007. 12. 17-én a "magyar parlament" is szavazást tartott a belépésről úgy, hogy a Lisszaboni szerződés fordítását a szavazás előtt három nappal kapták meg "hivatalos úton" a képviselők. Ennek ellenére megszavazták!) A 2008-as "ingatlanválság" idejére létre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. október 31-es csalás szülte ratifikálással, 2009. december 1-el életbe is lépett, és amely "irányítás" "megfinanszírozta" az "amerikai veszteségeket". Valójában az európai bankok fizették meg az amerikai bankok által létrehozott csalás árát a betétesek pénzéből, ahogy a CIA és a Mossad által lerombolt WTC-tornyok biztosítását is európai biztosítók fizették. A tornyok leomlásakor az ott táncoló, ünneplő zsidók videója bejárta a világhálót.

1976-ban komoly problémát okozott a háttérirányításként is emlegetett kazár maffiának, hogy Európának lehetne önálló gázellátása az Égei-tenger területén, a franciák által felfedezett földközi-tengeri Leviathan-medencében, magyarországi és lengyelországi gázlelőhelyek miatt. Európa orosz gázellátása majdani veszélyeztetési lehetőségéről már 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az időjárás-manipulációkkal és HAARP-pal előidézett éhínség előre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott létre, lehetővé téve a Közel-Keleten Egyiptom parkolópályára állítását, Líbia lerombolását és kifosztását, Szíria megtámadását, Irak szétszabdalását, miközben az USA, City of London és Izrael gőzerővel fosztotta és fosztja ki az EU-t is. A többszörös bankkonszolidációkkal, fiktív adósságokkal és törlesztéseik kamatainak növelésével. 2010. júniusában az USA-NATO időjárás-módosítási beavatkozásnak köszönhetően 2011 elején éhínség sújtotta a "Harmadik világot", mivel az orosz gabonaexportot leállították az aszály miatt. A franciáknál, nálunk, és a lengyeleknél is csak a belső szükségletekhez elegendő gabonamennyiség termett. Kínában, Indiában és Ausztráliában az árvizek tették tönkre a termést, és az USA pedig felvásárolta maradékot. Ez volt a Közel-kelet és Afrika "Arab Tavaszos rendezési tervének" az eredménye. A "módszer" korábban már ismertetésre került az oldalon megjelent "A chamtrails és az üzlet..." című cikkben is (Link), és amelyet Enron-botrány néven is emlegetnek.

2010 "termékeny helyett terméketlen év" volt. 2010. április 20-án is megesett egy természetes időjárás elleni "merénylet", a folyamatos vegyi-permetezések és a HAARP tevékenység mellett. A Deep Water Horizon felrobbanása, felrobbantása. Az utóbbit azért kell megemlíteni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean és a Schlumberger szakembereit, közülük egy sem olyan hülye, hogy figyelmen kívül hagyják a lyukegyensúly problémát. Az amerikai kerületi bíró, Carl Barbier kimondta, a BP súlyos gondatlanságot és szándékosan kötelességszegést hajtott végre a "Tiszta víz törvény" ellen, de a kiömlő olaj megkötése sem olyan módszerrel történt, ami hatékonyan megoldotta volna a felmerülő gondokat. Maga a kitörés tekinthető lenne természeti katasztrófának, de előzőekben említett okok kizárják. A második merénylet az olajmegkötés módja volt, vagyis egy, a Mexikói-öböl fenekére leültetett "műgyanta falllal" a Golf-áramlatot leállították, ami meghatározza Észak-Európa és Észak-Amerika időjárását, de Európa egyéb részeiét ist. Azóta a korábban mínuszokat alig ismerő britek is megtapasztalták, milyen az amikor hideg van. Természetesen az időjárás ilyen okokból történt változását ráfogták a "Globális felmelegedésre", amiért évi 4 trillió dollárt szednek be azoktól a "lakosságnak" nevezett rabszolgáktól CO2-kvóta címen, akiket a mai napig rákényszerítenek a háttérhatalom által kizárólagosan elbitorolt fosszilis energiahordozók felhasználására. Az USA-ban 2013-tól külön törvény minősíti terrorcselekménynek a "szabad-energia berendezések" tervezését, gyártását, a tervek továbbadását.

A "művi úton", Rupert Murdoc által kirobbantott 8100 milliárd dolláros LIBOR-csalási botrány, majd a 41000 milliárdos londoni bróker-botrány is elősegítette a csatlóslétszám csökkentését, de a FED, a Rothchildok egyre "éhesebbek", és ne feledjük el, hogy ezek a pénzek az adófizető emberek pénzei. A görög államadósság német finanszírozása euró milliárdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menekültek megsegítésére" fordít. A migránsok több, mint 90%-a 18-40 év közötti korú férfi. Az európai partokhoz amerikai felségjelzésű hajók szállítják a tömeget, majd Macedóniában, mivel vonatok és buszok macedón kormányrendeletre nem szállítják őket. 200 euróért kerékpárokat vásárolnak. Szerbiában már buszok szállítják Szabadkára a "menekülőket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eurós "ellátmányukat". Kiskunhalason már megtelt két laktanya. A laktanyánál kirobbant összecsapásról szóló híradás eleinte még olvasható volt a Halasmédiában, majd eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 euróért Budapestre szállítják a migránsokat. A "menekültek" a "kispiacon" árulják az élelmiszer ellátmányt, potom összegekért, és nem kérnek pénzügyi segítséget, mondván: van elég pénzük, és mobiljuk a "kommunikációhoz".


A helyzet tarthatatlanná válik hamarosan, és a rövid ősz után a hideg beköszöntével várható, hogy a migránsok a veresegyházi esethez hasonlóan elkezdik "kilakoltatni" a lakosságot főleg a határmenti tanyákból. A "határvédelmi kerítés" csak nagyfeszültséggel érne valamit, vagy "humánus megoldásként" közeledésérzékelős mikrohullámú védelemmel. A gyanús migránsokat vissza kell postázni a "feladónak"! És ha már három C-17 Globemaster III szállítógépet bérelünk, nem csak izraeli betelepülők és izraeli atomfegyverek ideszállítására kellene használni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszaküldeni a "kedveskéit". Naponta 1500-1600 menekült érkezik, és további 150 fő körülit lehet "összefogdosni" a "csellengőkből". Természetesen a gyermekes családok menekülése érthető. A 14 éve még kb. 500 fős tüzéralakulat laktanyája 1000 fő befogadásával lett beállítva a "menekülttáborok" sorába. Feltűnően sok a néger, ami nem afgán, pakisztáni, líbiai vagy szír "származást" sejtet. A déli határon felhúzandó "határkerítés" drótját már árulják a tolvajok, bár a kezdőmunkálatok elindulása után látható, hogy a kerítésen csak az nem jön át, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy bármelyik európai országnak akkora államadóssága van, mint amekkorát a bábkormányaik elismernek, hiszen ők hozták létre gazdáik parancsára. Az emberek hajlamosak arra, hogy rábízzák képviseletüket olyanokra, akik külön kazár-maffia kiképzésben részesültek/nek a tömegek átverésének technikáiból. Európa összes politikusa, kevés kivétellel zsarolható, mert nagyon kevés az olyan "korpa közé keveredett", akit nem falnak fel a disznók. A "liberális jogvédőknek" nevezett kollaboránsok képviselik a szélsőséges Európa-ellenességet. A "mérsékeltet" a "nemzetinek nevezett kormányok". Gyurcsány esetében ez érthető is, mert identitás nélküli, ebből élő, köpönyegforgató kripto-zsidó. Felesége Dobrev Klára, Peter Dobrev lánya, aki Bulgáriát fosztotta ki, szintén zsidó származású. Gyurcsány eladta tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól Magyarországot. Orbán és sleppje ugyanez pepitában, de nemzetiszín szalaggal kötötte át a hóhérbárdot, hátha így kevésbé lesz feltűnő, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcsány, együttműködésben egymással. "Nagy az Isten állatkertje", mert még mindig akadnak "meggyőződéses hívőik".

A helytartó kormányok eddig is tették a dolgukat, ellenünk. Az USA célja hasonló, mint a Közel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Európán. A "migráns beáramlás", a betelepített muszlimok és négerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjesztésének. Európa gyarmatosítása, az amerikai katonai irányítás bevezetése, és a széthulló EU feldarabolása. A cél, Szovjetunió-mintájú Nyugat-Európa-USA és szövetségesükként az Eurázsiai Gazdasági Uniónak nevezett orosz vezetésű "Unió"-Keletközép-Európa részvételével való létrehozása, miközben felhasználják a helyenként újra létrehozása kerülő gyarmati haderőt egymás ellen. Ez már Sztálinnak is jól bevált annak idején. Logikusan gondolkodva, mi értelme lett volna egy egymással is nemzeti fenntartásokkal viseltető Európai Unió létrehozásának. Az Unió egymás kifosztására és idegenek általi kifosztásra épült fel, és ebben a kifosztásban jól megfelelt a kiárusítóknak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED részesedés. Egységes Európa csak akkor tudott volna létrejönni, ha az új belépőket felhozzák a fejlett nyugat-európai átlagra. Mivel ez senkinek sem jutott eszébe, illetve lehet, hogy a "szervezők" tudták, de nem ez volt a céljuk, megbízásuk, a megtévesztett, sokszorosan becsapott "Uniós polgárokkal" szemben.
Az ún. "osztrák sógorokat" felesleges okolni a deviza-hitelezés körüli befektetői részesedés miatt, mivel az osztráknak nevezett bankok kivétel nélkül a kazár-maffia bankjai, "befektetői" szintén. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar pénzhamisítók", aki valójában cigányok, ahogy szívbaj nélkül rámondják a vadkerti, keceli, kiskőrösi, hajósi, császártöltési zsidó-sváb keverékekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! Jól gondoljuk meg, hogy mikor általánosítunk, mikor hagyjuk, hogy általánosítsanak, és azt is nézzük meg, hogy kik teszik ezt. Kazárjaink, sváb-zsidó és zsidó-magyar keverékeink némi haszon reményében már a Kádár-rendszerben is eladták volna az anyjukat is. Orbánnak és Pintérnek - amikor Pintérnek azt a feladatot adták, hogy biztosítsa a FIDESZ anyagi bázisát - nem véletlenül az "Arany háromszög" volt az egyik legfontosabb pénzforrása. Most a drótot árulják, a hazával együtt. A miénket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonló a helyzet Európa más népeinél is. A "vezetők" többnyire vagy kazárok, vagy ha nem, hamarosan csalással elfoglalják a helyüket az előbb említettek a maradék nem kazárnak.

Európai népeinek először saját országukban kell elkezdeni a "gyomlálás", mert az EU és tagországai irányításába befészkelt kazár-maffia hozza a migránsokat, teszi lehetővé, hogy eurómilliókat juttassanak számukra. Putyin kiadhatná az utasítást a "testvéri" szerbeknek, hogy zárják le a határukat, de Putyin érdeke is, hogy szétszakadjon Európa. A kerítés annyit ér, mint halott seggére a csók. Figyelemelterelés, és időhúzás, hogy összejöjjön az a "menekültlétszám", ami már "nemzetbiztonsági kockázatként" bevezethetővé teszi a katonai irányítást. Innen már csak egy lépés "terrorista veszélyre" hivatkozással a NATO és USA katonai főparancsnokság hatalomátvétele, és Európa bevonultatott lakossága mehet Ukrajnába, a Közel-Keletre és nem utolsó sorban az amerikai "lázadás" leverésére is...
Ne feledjük a 2010. február végén kiszivárgott és a Londoni Daily Telegraph közgazdasági rovatából kicenzúrázott EKB utasítás harmadik pontját: "a katonai irányítás bevezetését Európában"... ideje kimosni és jól felkötni azt a gatyát, amíg még van, még ha rongyos is, foltozott is...
Összefogással könnyen le tudnánk zárni a határt, de az EU és Orbánék több rendőrt és idegen katonai alakulatot rendelnének ki ellenünk, mint az ország lakossága, és Gyurcsány is elsírná Brüsszelben, hogy a "fajgyűlölő" magyarok nem hagyják kiirtani magukat...


Az Amnesty International hiába rázza a lábát. A "menekült" csak az első "biztonságos országig" menekülhet. Onnan már bevándorlóként érkezhet csak újabb "biztonságos országba"... és a "biztonságos országnak" elsősorban saját hajléktalanjainak kell, hogy élhető körülményeket biztosítson. A liberális baloldal aktivistáinak pedig javasolható, hogy mindegyik vállaljon be egy-egy családot, hamár annyira szívükön viselik a sorsukat. Megemlítendő, hogy több migránsokat befogadó táborból küldtek fényképeket a menekültek, bemutatva, hogy mennyi szemét, ételmaradék gyűlt össze ideiglenes élőhelyükön (Szeged, Röszke). A minimum az lenne, hogy legalább kitakarítsanak maguk után... a söprű és a kuka nem ellenség...
Tévedés ne essék, az írás elején emlegetett "értelmi szerzők", az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#61 | Hegel - 2015.08.16. 14:44:15
Renegat azért a Szaniszló szavalásához csendben hozzátenném az orosz usa oppozició is csak szinjáték miközben a háttérben ők is adnak vesznek...az eu gyümölcs és zöldség pazarlásos szemetelés is a cirkusz része - mig az élelmiszernek emelkedik igy az ára....olyan mint a 2 vh idején az usa a tengerbe öntötte a gabonát stb! Szóval csinálják a felhajtást, nem kell bevenni a faxfejek dumáját. Már egyiknek sem hiszek mind hazudik csusztat.

Közben megy az ajvék hogy feléltük a földet....

Háttán nemkéne pazarolni nem kéne az essőerdőket kivágni és tözsdére vinni a faanyagot papirt nem kéne minden xart lepapirozni 5 példányban és a papirt pazarolni és sokmindent nem kéne a takarékosségért tenni ami pazarlás.

Pazarolnak minden szinten csak a rászorulók nem kapnak semmilyen segitséget (saját nemzettársakra gondolok és nem az semmi akbarozókra)
lehetne takarékoskodni a vegyianyagokkal is ami a chemt és bogyózást illeti meg sokmindennel.

A Teremtő meddig nézi ezt türelemmel?
#62 | Hegel - 2015.08.16. 14:54:48
http://alfahir.hu...t-20110428Mekkora hasonlóság a most betelepülni szándékozok és ez között....a magatartásának egyenetlenségével eggyütt.
#63 | spartakusz - 2015.08.16. 18:10:50
http://tudnodkell...megoldasa/

nekem tetszett a megoldás ezt írtam oda:

https://www.faceb...

spari....
#64 | Renegat - 2015.08.16. 21:29:30
Hegel, meghülyült világban csak a hülyék érdekei érvényesülnek.Jelszavuk: "-Értem amit mondasz, csak szarok rá."Példának felhoztad a pazarlást és a föld erőforrásai felélésének hamis teóriáját.

Csak igazolni tudom megállapításaidat, megerősítve azzal, hogy példának okáért:
-A behozatali tilalom ellenére Oroszországba "csempészett" élelmiszerek tervezett megsemmisítése ellen már több mint 150 ezer tiltakozó aláírás gyűlt össze, azzal a javaslattal hogy a szegények között kerüljön szétosztásra.Hát nem engedte a hatalom.Több mint 55 tonna görög nektarint és őszibarackot, továbbá 6 tonna paradicsomot, 28 tonna lengyel almát és paradicsomot, valamint 9 tonna sárgarépát, 10 tonna sajtot, elelmiszereket semmisítettek meg, zúztak össze traktorokkal.Ott nincsenek rászoruló szegények? Nem hinném. A hülyék önmagukat és a népet is büntetik esztelen döntéseikkel.A teremtő ránk hagyta saját büntetésünket.

Mahatma Gandhi:

"A világ erőforrásai elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki szükségleteit, de nem elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki mohóságát."

George Orwell, 1984., New York:

"A háború lényege a pusztítás, nem szükségszerűen az emberi életek kioltása, de az emberi munka termékeinek a megsemmisítése. A háború azon anyagoknak az összezúzása, a sztratoszférába való lövellése, vagy a tenger mélyére való süllyesztése, amelyek másképpen felhasználhatóak lennének a tömegek életének megkönnyítésére, következésképp hosszútávon műveltté tételükre."

"A háborúk valódi célja nem az ellenség legyőzése, hanem a lakosság feletti kontroll globális fenntartása."

A bölcsektől idéztem, de nem folytatom, a linkekben mindez megtalálható.

A másik fő probléma, amit említettél, az anyagi javak egyenlőtlen eloszlása.Ma a világ 85 leggazdagabb embere annyi vagyon felett rendelkezik, mint a világ legszegényebb 3,5 milliárdja. Az adatot az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezet hozta nyilvánosságra - írja az Independent.

Mindenhol tetten érhető az emberi kapzsiság, mohóság és az emberek fölötti hatalmi-uralkodási vágy.Az állatvilágban is fellelhető ez a fajta tulajdonság, de csak korlátozott mértékben, csapatokban, csordákban, kisebb életközösségeken belül.Ez talán természetesnek is mondható, kialakult ösztönös védelmi reflexeknek tulajdonítható.Azonban az embernél egészen más a helyzet.Itt tudatos, emberi gyarlóságból, gyengeségből fakadó beteges tuladonság tör a felszínre, az a mindent tulajdonlási vágy és hatalomvágy minden élő és anyagi földi létező fölött, ami már abnormális, élet-és természetellenes.Az emberiség a folyamatos degenerálódás jeleit mutataja, elszakadt a természet törvényeitől, pedig tudvalévő hogy eredendően az ember is a természet része s ha a természet törvényei alól kivonja magát, az a teljes pusztulását is magával hozza.

http://www.oroszh...miszereket

http://www.oroszh...tettek-meg

http://www.citatu...tma_Gandhi

http://tudnodkell...n-a-vilag/

http://ebredezes....-kontroll/
#65 | Hegel - 2015.08.16. 21:36:42
Spari a multikultinak nem lehet jövöje..mert http://harcunk.in...-ledobbent egyrészt ezek a nőt mint embert nem tisztelik - akkor hogyan várnak el tiszteletet emberszáőmbavevést 1x aztán sok esetben az a tapasztalata a befogadó államoknak Fra anglia stb hogy a 2-3 generáció a volt haza szellemében de mégis a született állampolgárságú hazába nem beileszkedve élnek és az első problémahalmaznál kitörnek mint a bika a járomból és pusztit.

Sajnálom őket de tartom magam ahhoz hogy nem segitem ezt a tevékenységet amit ma a libsi libák csinálnak.

Remélem majd nem az én lányom és lányunokám látja kárát a dédelgetésüknek.

Egyetlen megoldás létezik a volt gyarmattartó államok usraellel eggyütt akik szétbaxták a hazájukat szépen felépitik a városaikat. Végülis az a törvény amit én tanultam a kártérités igy szól: Aki másnak kárt veszteséget okoz köteles megtéritenie és az eredeti állapotot helyreállitania.!

Ne kérje senki a paragrafus számát de a magyar polgári törvénykönyv is igy rendelkezik.

Oszt jónapot. Ugyan akkor a bombázó usának felhivnám a figyelmét hogy MO is nagy károkat szenved anyagilag a menekült áradat kezelésével ez is megtéritendó kell legyen!

Tele a faxom velük meg a hatalommániájukkal.

/"NEGYEDIK RÉSZ-
FELELŐSSÉG SZERZŐDÉSEN KÍVÜL OKOZOTT KÁRÉRT
XXVI. CÍM
A KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG ÁLTALÁNOS SZABÁLYA ÉS KÖZÖS SZABÁLYAI

6:518. § [A károkozás általános tilalma]
A törvény tiltja a jogellenes károkozást.
6:519. § [A felelősség általános szabálya]
Aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni. Mentesül a felelősség alól a károkozó, ha bizonyítja, hogy magatartása nem volt felróható."/

Namost azt az egész világ tudja usa és tsai beleértve amost ajvékozó angliát is bennevoltak az arab tavaszok felforgatások mivelésébe - innentől kezdve a politikájuk jelentős károkat okozott ugy azok országoknak embereinek a háborús cselekményekkel, ugyan akkor csendben megjegyezném ugyan 70 évemben járok de mindig valahol pusztitott ez a kórság amit ma liberációnak usának és tsainak nevezünk, én emlékezem még a koreai háborujukra is bár gyerek voltam sőt szuezi válság is mert azért bujogatták MO-t 56 ra.

Ahogy mi a vh és 56 után felépitettük a hazát menjen ez a sok kigyurt faxfej haza és épitse otthon ujjá a szülöföldjét ez a rendje a dolgoknak!

Itt meg hiába keres melót a magyaroknak sincs...

Az hogy hova akar menni nem ő hanem majd a nyugat rendezi el és őket ide dekkolják vissza...akkor mit fog tenni ugyan?

Tényleg sajnálom őket de ha vak vezet világtalant mindketten a gödör mélyére kerülnek - ha már nem ott vannak.
#66 | Seraf - 2015.08.16. 23:39:42

" Mindannyian tudjuk, hogy a kereskedelem jó. Nagyszerű do -
log. De azt hiszem, hogy legtöbben már értjük, hogy az Ame -
rika nevű társaság, a Wall Street és a gyógyszeripar által eről -
tetett kereskedelmi egyezmények nagyon-nagyon jók, ha egy
nagyvállalat vezérigazgatója vagy, de a végzetet jelenti ha a -
merikai dolgozó vagy "

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...Qg4jsdT944 PLUSZ

-------------------------------------------------------------

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...GSeD9FKP6U PLUSZ


YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...XxxdxMbCqI PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...LH6_cBntao PLUSZ

" A külföldi behatás a kereskedelmünkre az alapvetően csak
rossz lehet. A CETA itt van a kapuknál és a CETA-ban Ma -
gyarország GMO *mentességét* gyakorlatilag feloldották "

-------------------------------------------------------------

YouTube Videó


#67 | Seraf - 2015.08.17. 03:45:20
" Magyarországon a tömeges illegális határátlépés következtében válsághelyzet alakult
ki, amelynek káros következményeit egyre több állampolgárnak kell viselnie. Sajnálatos
módon az utóbbi évtizedekben megszokottá vált, hogy a jogszabályok betartását kizáró -
lag az állampolgárokon kérik számon, holott a jogállamiság lényege, hogy azok betartásá -
ra az állam és annak szervei is kötelesek. Mi, Martonfa és Sormás települések lakói, s a
hozzánk csatlakozó magyar állampolgárok ( párthovatartozásra tekintet nélkül ) ezen a
helyzeten változtatni kívánunk és követeljük, hogy az állam teljesítse azon alkotmányos
és jogszabályi kötelezettségét, hogy hazánk ( államunk ) határának jogellenes átlépését
előzze meg ..." {{ http://plcprogram...eticio.pdf }}


" Mert a jogállamot az különbözteti meg a diktatúrától, illetve
a demokráciát is adott esetben a diktatúrától, hogy a diktatú -
rában az állam, a hatalom ellenőrzi, korlátozza az egyént, az
állampolgárt. És a demokráciában pedig az egyén korlátozza
és ellenőrzi az államot. Pontosan ezt az utóbbit akarják meg -
akadályozni azzal, hogy megijesztett, megalázott, lehajtott fe -
jű embereket akarnak "

YouTube Videó


" Megint csak hangsúlyozom. Itt nem egyik kormányról, másik
kormányról van szó, és az emberek megosztása is a hatalom
módszere arra, hogy keresztűl vigye a diktatórikus akaratát.
Nem arról van szó, hogy az egyik oldal a jobb-oldalon áll és
a másik oldal a bal-oldalon, vagy egyik oldalon a kormánypár -
tiak, a másikon az ellenzékiek. Hanem, hogy itt huszonöt éve
egy pár ezer főből álló korrupt politikai elit és a vele összefo -
nódott gazdasági elit irányítja az országot. Ők állnak az egyik
oldalon és az emberek a másik oldalon "

-------------------------------------------------------------

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...75g6OrRlOg PLUSZ

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...2Unr7a6bVk PLUSZ


2015. 08. 16 : "A németek megkezdik a deportálást" - 'Frank-Walter Steinmeier német
külügyminiszter követelte, hogy a hatóságok gyorsított eljárásban gondoskodjanak az
országba érkező illegális bevándorlók deportálásáról' http://hidfo.ru/2...eportalast
#68 | spartakusz - 2015.08.17. 08:29:10
szevasztok!
Ma 2015. augusztus - 17-én hétfőn reggelre 06:12 órakor mikor írom e sorokat - még számomra is érdekes következtetésre jutottam - elmesélem röviden a lényeget:
Kérdés merült fel bennem - kérdések - melyet most közlök veletek:

1. megölném e az a valakit akinek elpusztításával 500 millió ember életét meg menteném?
A válaszon hosszan gondolkodok - gondolkodtam és arra a józan paraszti észre diktált válaszra jutottam, hogy MEG!

3. MEGÖLI E AZ A VALAKI AZT AKI HATALMÁT LÉTÉT KOMOLYAN VESZÉLYEZTETI?
a válasz ismert - megöli legyen az akár egy ország vezetője - kormányzója - királya stb.

Akkor most ha ezt tudjuk mit tegyünk?
Arról nem tudok, hogy a valakik közül, aki mérvadó a hatalmában, akár egyet is megöltek volna. Ezért biztonságban érzi magát - érzik magukat az én megfogalmazásomban: közönséges köztörvényes nyakkendős bűnözők!

Tehát akkor a feladat világos - ne érezze magát biztonságban - e Föld felett - Föld alatt se az égben - sehol-se az űrben soha se!

Hogyan érem ezt el? Helyes úton jár az aki amit tud az nem viszi a sírban ha nem nyilvánossággal megosztja okulásképen, hogy tudjunk ellenne védekezni és ez a folyamat az információ csere gyors áramlásával elérhető - ami végén megtöri és megsemmisíti a legyőzhetetlennek hitt bűnözőket az egész Földön égen és az űrben!

úgy legyen

id. Kiss László
#69 | Renegat - 2015.08.17. 11:02:00
Seraf, csak azért ismétellek, mert a "hídfő" általad hivatkozott cikke megint megtorpedózva, nem megnyitható.

SPUTNIKNEWS - Németország külügyminisztere, Frank-Walter Steinmeier vasárnap kijelentette, hogy azonnali hatállyal -gyorsított eljárással- deportálják az illegális bevándorlókat, akiknek semmi esélye nincs megszerezni a németországi menekültstátuszt.

Ez egy egyértelmű döntés, mondta Steinmeier a Bild újságnak tett nyilatkozatában.

Azt viszont nem részletezte, hogy hova, mivel és milyen módon.


http://sputniknew...03458.html

http://en.cyplive...l?selcat=6

*******************

Lett képviselő: az Európai Unió és NATO felelős a tömeges bevándorlásért

"Katrina Iļjinska, Lettország szociáldemokrata pártjának képviselője szerint a tömeges bevándorlás az Európai Unió és a NATO (Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország) hibája, mert a kiinduló országok belügyeibe beavatkozás idézte elő a napjainkban zajló népvándorlást."

http://hidfo.ru/2...dorlasert/
#70 | Hegel - 2015.08.17. 13:05:40
Renegat még mindig az orosz termény élelmiszer pusztitáson vagyok meghökkenve, és innentől pityu 1 fikarcnyival nem külömb a többi miiliárdos kényúrtól.

Orvernek meg külön szobája lehet a sátánnál mert aki ilyen dolgokat tud kitalálni csak odavaló lehetett emberi börbe álcázva a ma élő tesóival egyetembe.

Nálam sem müködik a német depo oldal de gondolom valami hajóra pakolják fel őket és vissza a hazájukba, és nem ide, mert egyértelmü hogy nem szárnyakon repültek ide se hanem országokon keresztül surrantak át és be jogtalanul.

Csak csinálják a balhét az nekünk is jó mig egymás között vezetik le a feszt, gondolom mint debreceni vallási affért, mert igy a vezetők hamar rájönnek elbaxták ez sem müködőképes arra amire szeretnék.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum