Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az "igazság" rétegei...
Az "igazság" rétegei...Mi okozta a Nyugat-Római Birodalom vesztét? Egyértelműen a manapság "multikulturalizmusnak nevezett, eltérő társadalmi szintű és vallásfilozófiával rendelkező népcsoportok összekényszerítése és a belső árulás. Vagyis a meghódított területek "római katonának" állt népességének szabad vallásgyakorlása (az ebből fakadó vallási konfrontációk) Rómában és Itáliában. Ami összeomlással fenyegetett, majd a Nyugat-Római Császárság végét is jelentette a germánok integrálásával és belső támogatásával amihez elengedhetetlenül hozzávarrták az egységesített, több vallásból összegyúrt "judeokeresztény vallást". Mondhatni, a történelem ismétli önmagát, de valójában "bizonyos körök" ugyanazt a "kaptafát" használják már évezredek óta bomlasztásra céljaik elérése érdekében. Ilyen megvilágításban sem a történelmi "törvényszerűségek", sem a kialakított helyzetek nem tekinthetők "spontán folyamatok" eredményeinek. Persze a történelem "alakítói" nagyon okosnak és tévedhetetlennek hiszik magukat, ami jó néhány esetben bizonyult téves elképzelésnek, de hallgatnak a "toldott-foldott tervről". Így az, hogy hibáztak, csak olyan megnyilatkozásokból derül ki, mint pl. George W. Bush elégedetlenkedése a FEMA -táborok "megtöltésével" kapcsolatban, és amit már 2005-2006-ra elvárt és remélt.

A Lisszaboni EU-ban 2009-óta zajló folyamatokat érdemes figyelembe venni, amikor az amerikai szervezetek által támogatott és pénzelt "migráns-áradatot", az ún. "Iszlám Állam" tevékenységét és a Európa kifosztásának rendszerét feltérképezi az az átlagember is, aki eddig politikamentesen próbálta élni életét. Ez utóbbit a jelzett polgárok felejtsék el! Hamarosan nem tudja kivonni magát és hozzátartozóit senki a New York-i Zsidó Világkormány, a Bilderberg Group, Izrael és City of London által következetesen létrehozott helyzet irányította pénzügyi és stratégiai érdekek alapján előidézett krízishelyzetéből. Itt, az oldalon, minden elemről részletes tájékoztatást kaphat bárki, akit "hirtelen" érdekelni kezd, mit hoz a jövő családja, rokonai, barátai. honfitársai számára, mivel minden elemről, ok-okozati összefüggésről tájékozódhatott eddig is a korábbi elemzésekben. A média hihetetlen módon manipulálja az emberek gondolkodásmódját és érzelemvilágát, pedig a mozgatórugók a háttérben ugyanazok az erők, amelyek Európa felszámolását már régen, a 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség) és a 350-375 között szintén Rómában, kikeresztelkedett zsidók által írt Újszövetség létrehozásával is megtervezték. A judeokereszténység központjaként a Vatikán hozta létre a Mohamedán-vallást is, ami a mai napig kielégíti hívői fanatizmusát. A Lisszaboni EU, mint már korábban is említettem, először kiszolgáltatta az európai bankrendszert az amerikai ingatlancsalási botrány "veszteségeinek" fedezésére, majd bankkonszolidációkkal több bőrt is lenyúztak az EU lakosságáról.

A korrupt és pénzéhes európai kormányok elé elég volt némi morzsát szórni. A peresztrojka szabadrablásának nagy része a Goldman-Sachson keresztül a Bilderberghez , illetve a FED-hez vándorolt. A már létező Római Klub (Bilderberg energia szektor), Párizsi Klub és Londoni Klub (Bilderberg pénzelosztás) után már 2009. után várható volt a Berlini Klub létrehozása (Bilderberg behajtás és ország-költségvetés kezelője), ami ESM (Európai Stabilitási Mechanizmus Megabank rendszer) néven létre is jött (és amit anno jeleztünk is). Az EU irányítás módszeresen legyengítette a tagállamokat a 2010. februárjában kiadott EKB utasítás alapján. Az amerikai ingatlancsalást követően a 8100 milliárd dolláros LIBOR-botrányt a londoni brókerbotrány követte és 41000 milliárd dolláros "veszteségét elsősorban az EU fizette meg. A Távol-Keletre kitelepített ipar tovább növelte az 1989-től, a Kelet-Európa kifosztása miatt létrejövő munkanélküliséget és leépítve a nyugat-európai gazdaságokat. Közben lába kelt az aranykészleteknek is és létrehozták Európa eladhatóságának két utolsó tervezetét, a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményt és az amerikai katonai irányítás bevezethetőségét Európában, miközben elzárták Európa minden energiavezetékét amellett, hogy gázra és olajra korlátozták az energiatermelési lehetőségeket, megakadályozva a termál -és egyéb számottevő eredményeket biztosító energia hasznosítást (Megjegyzendő, hogy Tesla Colorado Springs-i, ma HAARP technológiának nevezett, eredetileg energiaellátásra kidolgozott találmánya egyszer és mindenkorra megoldaná a világ energiagondjait a kozmikus sugárzás energiájának befogásával, de ezt a kazár-maffia időjárás módosításra, földrengések, szökőárak keltésére használja).

Ezek után minden tájékozatlan európai ember elcsodálkozhat azon, hogy miért akarja az USA Európa vesztét, de ha látna a szemétől, és a fülét nem csak hamutartónak hagyná használni a vonaton, rájönne, hogy ennek kevés köze van az USA-hoz és főleg az amerikai emberekhez. Az USA ugyanolyan "bábkormányt üzemeltet", mint amilyen az EU irányítás, és az EU tagországok kormányai. Éppen ezért, a balliberális Tarjányi Péter hülyeségeket beszélt az Egyenes Beszéd című műsorban, jellemzően a balliberálisnak nevezett zsidó propaganda megoldást nem, csak bírálatokat megfogalmazó semmitmondó és látszólag tanácstalan, szófosásában, míg Drábik és Szaniszló a Kalergi tervben előre megálmodott "EurÁrábia" és a vegyes népesség kialakításáról elmélkedik a Világpanorámában, pedig valójában a tömeges bevándorlás nem fog keveredést létrehozni, csak egy olyan anarchikus polgárháborús helyzetet, amikor az európai tagországok a ténylegesen előre megtervezett EU szakadás következményeként az amerikai katonai irányítás bevezetése és Afrika-Közel-Kelet valamint Oroszország elleni háborúba kényszerítés után, csatlakoznak a már korábbi egyeztetés alapján kialakított, Európa felosztási tervezet szerinti "új gazdáikhoz".

Mivel szóba került, érdemes megvizsgálni a már betelepített 70 millió muszlim és az 50 millió néger integrálhatóságát, a jelenlegi migránsáradattal egyetemben. Az integráció fizetett hívei, főleg az elenyésző támogatottságú liberális baloldal prominens hazaárulói elképzelése a multikulturalizmus, már sok évvel ezelőtt megbukott és azóta sem javultak mutatói, hanem inkább romlott létrehozhatóságának esélye. A bevándorlók min. 300-500 éves társadalomfejlődési lemaradását még generációk sorozatával sem lehet megszüntetni. Az iszlám vallási fanatizmusa a keresztény befogadókészséggel szemben, erőszakosságánál, és a Koránnal tanításaival köszönő viszonyban sem lévő elveivel, szokásaival, összeférhetetlenséget mutat. Egy területen a közös létezésük eddig sem volt kivitelezhető, és ezután sem válik azzá. A bevándorló nem csak vallási fanatizmusát, de a társadalmi szokásait, vagyis a középkori szintű morális, erkölcsi, etikai társadalmi szintjét is magával hozza, amit tévesen sokan "kultúrának" neveznek, de jól tudják, hogy a butaság sem a tudás egy szintje. Van nulla és jobbra-balra a plusz és a mínusz. A "nulla" már számunkra elfogadható érték, de az a 300-500 év, ami lemaradásként jelentkezik a nullához képest, mínuszban jelentkezik az afrikai és közel-keleti népeknél.

Sokan még a szitán sem tudnak vagy akarnak átlátni. Érthető, hogyha egy európai ember szíve megesik egy kisgyermekes migráns családon, de ahogy az átlagember nem ismeri fel a kaméleonként politikai, közigazgatási és háttérirányításban rejtőzködő, ismert származású pszicho-és szociopatákat, úgy a rejtett szándékkal érkező szintén sémi származású, vagy jemeni, szudáni, esetleg iraki, szaudi amerikai Al-Kaida kiképzésben részesült, ismeretlen szándékú, bőrszíne alapján nyomban felismerhető terület-és élettérfoglalókat sem. Ebben akár Nógrádinak, akár Kovács Zoltán kormányszóvivőnek is igaza van, bár senki sem meri nevén "nevezni a gyereket", vagyis hogy a bevándorlást, ugyanaz a zsidó-lobby szervezi, amelyik az USA kormányát, a Bilderberg Group alacsonyabb szintű végrehajtóit, Izraelt és Nagy-Britanniát, de Franciaországot, a BRD-t (NSZK), és az európai, főleg zsidókból álló kormányokat is irányítja. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Mindig és mindenki a fősodratú médiában úgy beszél a világban zajló folyamatokról, mintha egyes országok hazájukhoz hű, és népük érdekeit szem előtt tartó népképviseletet ellátó politikusok által közvetített érdekeket képviselnének. A judeodemokrácia lényege a látszat fenntartása és a kisember félrevezetése. A magyarságnak soha nem volt olyan lehetősége, mint most a bevándorlóknak.

Ugyanaz a balliberális média keltette Magyarország és a magyarok rasszista, fajgyűlölő hírét, mint amelyik most a feltétel nélküli befogadásról és főként a "humanitárius kötelezettségekről" papol, miközben szép számmal akadnak őszinte és nem annyira titkolt szándékú "emberségből segítők", akik ellátják azt a feladatot, amit korábban egyes rendszerek hazaárulásnak és kollaboráns tevékenységnek tekintettek és ami az USA-ban ma is bűncselekménynek számít. A FIDESZ és a Jobbik a FIDESZ-KDNP illegitim alkottákolmányának folyományaként már most előkészítené a katonai irányítás bevezetéséhez és az állampolgárok jogfosztásához szükséges törvényt, amely "bejelentés alapján" lehetővé tenné rátörni bármely (azért nem mindegyik) magyar állampolgárra a lakásajtót migráns (bevándorlók, menekültek) bújtatása miatt. Más az indokláshoz felhasznált kormányzati rizsa, és másként fogalmaz a "törvénytervezet", de alapvetően arról szól a fáma, hogy hatalmi eszközöket, akár a migránsveszélyre hivatkozva is, de ki kell terjeszteni a magyar lakosság diktatórikus eszközökkel való terrorizálhatóságára és megfélemlítésére a hatalom megszilárdításáról szóló "törvényben". Orbán kipás képét elnézegetve kicsit nehéz őszintének tartani - főleg a francia lapnak adott zsidó származásáról szóló interjúja után - a keresztény-Európa iránti "aggodalmát". A "módszer" ugyanaz, mint a zsidó szervezésű 9/11 okán meghirdetett "terrorizmus elleni harc" esetében, de hasonlók voltak a korábbi "beavatkozási" okok is: "kommunizmus elleni" harc, kábítószer kereskedelem elleni háborúk, erőszakos, haszon alapú demokratizálás stb.

Mindegy mi az indok, lényeg a lakosság részvétele, aktív bevonása a fegyvereladási bevételek növelésében, és a létszám csökkentésébe lehetőleg úgy, hogy egyre kevesebb joggal és beleszólással rendelkezhessenek a vágóhídra hajtottak mindkét oldalon. Európa bábirányítása szándékosan az úgy kialakított humanitárius elvek alapján, amelyek sehol másutt a világon, beleértve a "szabadság hazáját az USA-t" is, nem használatosak és érvényesek, nem is léteznek, olyan irányelvekkel és kényszerítő eszközökkel (ha nem árulod el hazádat vagy a képviselt országot elég szorgalmasan, akkor megvonom a tarisznyányi zsebpénzed) idézi elő Európa ismételt pusztulását, lepusztítását, mint ahogy az előző cikkben is jeleztem. A kazár-maffia irányításának potenciális konkurenciája lehetne egy erős Európa, de ez sem a kínai, sem az orosz, sem az USA, sem a brit, sem a francia vagy német zsidó (kazár-maffia) irányításnak (Izraelről nem is beszélve), nem lenne jó, sőt az ilyen törekvéseket, Attilától, Napóleontól Hitlerig minden eszközzel felszámolták és irtották.

Európa lakosságának, de a korábban és most is a különösen veszélyeztetett magyar lakosságnak kétféle ellenséggel és kétféle potenciális veszélyforrással is meg kell küzdenie. Az utóbbiak lehetnek szövetségesek vagy ellenségek is. Elsőként a nyakába fészkelt belső ellenséggel, a Magyarországon kétharmad helyett már 1/8-os támogatással is alig rendelkező kollaboráns "kormánypártokkal", élükön a hol az EU-ra, hol az USA-ra, hol a Bilderberg Groupra, hol az oroszokra kacsintgató, izraeli irányítású bábvezetéssel. Meg kell küzdeni életben maradásáért a felszaporított és extra jogokkal bőven ellátott etnikummal és a melléjük sorolható nem magyar identitású, de régóta Magyarországon élő betelepített "nemzetiségekkel", aki ellepték a médiát, kiszorítva innen is a magyarokat. Védekezni kell az idegen megszállók ellen, akik az 1989-ig tartó szovjet megszállás után katonailag is berendezkedtek Magyarországon, biztosítva az elnyomást, és végül a migránsokkal, akik regisztrációja nem véletlenül itt történik, mert amikor visszatoloncolják a kiválogatás utáni "maradékot", Kelet-Európára, elsősorban Magyarországra lőcsölik majd, de ezt a média, "kormány" is egyre jobban pedzegeti. Hogy kik a potenciális "ellenségek" és kik a lehetséges, alternatív veszélyforrások, eldönti a hozzáállásuk, és az, hogy milyen szinten tudunk közös nevezőre jutni velük. Egy biztos: akár Európa, akár az USA, de a Közel -és Távol-Kelet lakosságának vonatkozásában is van közös cél, a "világelit" és hűséges kiszolgálóik eltakarítása...

Lassan két és fél hónapja cirkálunk éjjel-nappal a körzetünkben. Átlagosan három-négy naponként fordul elő, hogy a migránsok ki akarnak törni vagy fel akarják gyújtani szállásokat. A rendőrség és a tűzoltók folyamatos ügyeletet tartanak. Időnként már a város környéki telkeken is megjelennek, átugrálva a kerítéseken. Három befogadó hely van jelenleg itt, összesen 5-6 ezer fő számára, ami több, mint a város használható férfilakossága. Némi szándékos rosszindulat is felfedezhető az ellátás területén, amikor iszlám hívőknek sertésmájkrémet osztogatnak, Tudva levő, hogy még az olyan marhamájkrémet sem eszik meg, amelyik disznózsírt is tartalmaz, mégis adnak ilyeneket is. Legnagyobb problémát az jelenti, hogy az emberek félnek az idegen, előbb említett kultúrával való találkozástól. Jogosan. Szinte mindenki ismeri az iszlám hozzáállását a nőkhöz. A primitív "népszokásokat" nem lehet gyorsan levetkőzni. Orbán már a cigány etnikumra is tett megjegyzéseket, sajnos a valóságnak megfelelően. Ez utóbbi népcsoport már kezd elgondolkodni, mivel megérkezett a "konkurencia"... és ahogy nem lehet népszokásnak vagy a kultúra részének tekinteni a lopást az egyiknél, úgy nem lehet elfogadni, hogy a bevándorló saját törvényei szerint éljen mások országában.

Több, mint öt éve is, és azóta is folyamatosan előre jeleztem és tájékoztattam arról, hogy mi készül és mi van folyamatban Európa ellen (Link). A jelen állapotok feldolgozását az ukrajnai helyzet módosítja némileg, de mivel már 1954-től tudható volt, hogy Európa energiafüggése olyan, mintha egy óriásnak lefűrészelnénk mindkét lábát, a kazár-maffia úgy alakította ki a körülményeket, hogy ne túl sok választási lehetőség adódjon, kihasználva az egyéni érdekeik alapján, kapzsiságból kialakult ellentéteket, időzítve alkalmazva az előre beépített csapdákat. Most már mindenkiben felvetődik a kérdés, mi állíthatja meg a migránsok egyre növekvő beáramlását? Ehhez az USA-t, Nagy-Britanniát, Izraelt, Franciaországot és Merkelt kell leállítani, a csaláson alapuló pénzrendszerük összeomlasztásával. Mint az előző cikkben is említettem, csak az használ, ha elzárják a pénzcsapokat, ha jól megérdemelten összeomlik az amerikai és európai fedezetlenül és mértéktelenül kibocsátott dollár és euró pénzrendszer, vele együtt az az irányítás is, amely erre a csalásra épül.
Várható, hogy egyszerre szabadítják rá Európára és főleg Kelet-Európára az amerikai katonai irányítást a kezelhetetlen bevándorlóhelyzetre és az orosz veszélyre hivatkozva, nyitják meg az orosz frontot, zárják el a gázt.

Összességében elmondható hogy az előre jelzett, akár 950 milliós nagyságrendű népvándorlás visszaidézi a 2009. december 19-21. között Koppenhágában megtartott és csúfosan megbukott klímacsúcsra érkező Obama - béke "Nobel-díjas" tömeggyilkos - népesség átcsoportosítási terveit... Miután kiderült, hogy a Föld eltartóképessége messze meghaladja a lélekszám növekedési ütemét, ami ráadásul a társadalmak fejlődése során a fejlett országokban már erőteljesen csökkent, a "világelit" más módszert keresett a veszélyesen okos, és a veszélyesen primitív népcsoportok létszámának csökkentésére és a "maradék" egy szintre hozására. Mindkét népesség kockázati tényező a kazár-maffia számára. És mivel bebizonyosodott, hogy a vérfertőzés okozta pszicho-és szociopata "előny" egyre jobban szertefoszlik, összekötötték a kellemest a hasznossal, vagyis felhasználták az általuk generált terrorista tevékenységet a pénzvilág prominenseinek létszámcsökkentésére, a világ, de elsősorban Európa és a Közel-Kelet kifosztására, valamint egyúttal több milliós népirtások végrehajtására. Ami a "világelit" számára "népesség átcsoportosítás", polgárháborúkat, háborúkat és milliók halálát jelenti, százmilliók életkörülményeinek tönkretételével. Egyszerű megoldás nincs! Fel kell készülni az önvédelemre, mert senki sem jön megmenteni azokat, akik másoktól várják a megoldást. Te is szívesebben segítesz azokon, akik veled együtt nem hagyják vágóhídra hajtani magukat...

/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | Renegat - 2015.09.11. 16:29:31
EGY IRAKI, KERESZTÉNY VÉSZJÓSLÓ FIGYELMEZTETÉSE A BEVÁNDORLÓKKAL KAPCSOLATBAN!

"Próbáljanak megérteni engem. Az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek itt. Meg kell érteniük a közel-keleti realitást, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is. Azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba"

http://www.netext...csolatban/

http://www.hirmag...cea8209654

https://www.youtu...FKl_FxWFOk

****************

Élő közvetítés a röszkei határról:

https://www.youtu...HfeLmpXspU

****************

Barack Hussein Obama (Barry Soetoro), mint az USA elnöke (bábja) elismerte, hogy ő egy muzulmán.Kijelentette, hogy amerika már nem keresztény ország, hanem a világ legnagyobb muszlim országa, amelyben ő a muszlimok királya...hogy nem szakadt rá a mennyezet.Ez egy retardált hülye bohóc.

https://www.youtu...CAffMSWSzY

https://www.youtu...tKMiRxnRN4

https://www.youtu...Yro63c7B7A
#2 | Hegel - 2015.09.11. 19:29:44
" Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is."

Amikor az európai vezetés benne az országok vezetései csak látszatra ódzkodtak a beáramlástól de nagyon hamar már buszokkal szállitják - azaz BE-huzzák a falovat európába a fehér faj megsemmisitése érdekében akkor a Moszuli kádi hiába is figyelmeztet...

Volt mikor moszkvából most newyorkból vezényel ugyan az a karmester...


Merkelnek is üzentek pár kedves szót....nem csodálkoznék ha velük kezdenék a névsort a feleltetéshez...http://kolozsvaro...etleneket-

Igy viszont + félelemkeltés usraeliszlám módra.

[url] http://magaspart....[/url]
http://magaspart....
#3 | Seraf - 2015.09.11. 20:31:27

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...VQT1tQkZAs PLUSZ

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...eyrlAcQQcc PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...t_zYsNOGBU PLUSZ

YouTube Videó


PLUSZ https://www.youtu...DUTpkUvKNo PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...Akbv9VWYhg PLUSZ

#4 | Livia - 2015.09.11. 23:16:53
Mit tehetünk, hiszen védtelenek vagyunk? No, azért gondolkodom, de minden jó tanács jól jöhet.
#5 | Hegel - 2015.09.12. 00:43:37
Livia kajaraktározás amennyirre lehet meg viz...inni de mosakodni se árt majd...molyok ellen hütöbe 24h ra be mindent aztán én ugy tapasztaltam a celofánt nem tudják átrágni de a nylonzacsit igen...Ja és tescóból csak konzervet mert a rizs nálik meg a leveskocka molyos lehet...
#6 | Renegat - 2015.09.12. 01:01:18
Hétvégére felüdülésként ható szatirikus hangvételű "új honfoglalókról" szóló írás Bayer Zsolttól:

"MALMÖ! MALMÖ!"

badog.blogstar.hu/pages/badog/contents/blog/20195/pics/14418121042624210_original.jpg

Meg se álljanak az északi sarkkörig... Smile

https://www.faceb...7263539715

http://badog.blog.../#comments
#7 | Seraf - 2015.09.12. 03:23:07

YouTube Videó

2015. 09. 11 : "Orbán ; Az EU-nak kell megvédeni a görög határokat" - 'Ha Görögország
nem védi meg a határait, akkor "nekünk kell megvédeni" azokat, érvelt a kormányfő ....
Mivel a migráció kérdése jelenleg minden nemzet legalapvetőbb problémája, ezért nem
lehet úgy európai szintű döntéseket hozni, hogy abból kihagyják a választott nemzeti
vezetőket, az uniós kormányfőket. Mint mondta, nem vitatják az Európai Bizottságnak a
jogát, hogy az EP támogatásával új, mindenkire érvényes szabályokat alkosson, de az
EB nem bonthatja meg azt az eddigi politikai konszenzust, amely szerint a miniszterelnö -
kök egyetértése nélkül nem indulhat jogalkotás az unióban - A bizottság elnöke felrúgni
készül ezt a konszenzust, aminek messze ható következményei lehetnek az EU belső é -
letére nézve a későbbiekben' http://www.lokal....-hatarokat

YouTube Videó


YouTube Videó

2015. 09. 11 : "Orbán ; A bevándorlók fellázadtak a magyar jogrend ellen" - 'A kormány -
fő az elmúlt napok magyarországi eseményei kapcsán is keményen fogalmazott. Úgy lát -
ja, az elmúlt néhány napban szabályos lázadás volt az illegális bevándorlók között, "fellá -
zadtak a magyar jogrend ellen", nem hajlandóak együttműködni a magyar hatóságokkal,
sőt megdobálják, megtámadják őket - Szeptember 15-étől hatályos új szabályokról szól -
va úgy nyilatkozott a magyar hatóságok nem lehetnek elnézőek az illegális határátlépés -
sel szemben ... A kormányfő -nemzetközi szabályokra hivatkozva- arról is beszélt, hogy
a migránsoknak a határnál igazolniuk kell, hogy Szerbiában adtak be menekültkérelmet.
Szerbia a magyar törvények szerint biztonságos ország, és biztonságos országból csak
akkor fogad Magyarország menekültet, ha ő beadta a menedékkérelmét, és nyilvánvaló,
hogy a szerb hatóságok azt nem fogadták be, nem tárgyalták meg fair módon, jelentet -
te ki a miniszterelnök' http://www.vasarh...rend_ellen

YouTube Videó

2015. 09. 11 : "Rekordszámú migráns Magyarkanizsán és Horgoson" - 'Több mint 5000-
en érkeztek egyetlen éjszaka alatt - A tömeg azonnal továbbvonult a zöldhatár felé ...
Valósággal özönlöttek az illegális bevándorlók a magyarkanizsai pihenőközpont elé. Egy -
más után érkeztek az emeletes autóbuszok, a rendes- és a menetrenden kívüli járatok,
amelyekkel csak a migránsok utaztak ... A határkő magyar oldalán ugyan ott posztolnak
a magyar rendőrök, de senkit sem tartóztatnak fel. Mintegy 500-600 méterre az ország
belsejében, ugyancsak a vasúti síneken, ismét van egy ellenőrzőpont, itt tartóztatják
fel az illegális határátlépőket s buszokkal beszállítják Röszkére az ideiglenes regisztráci -
ós központba, ahol ujjlenyomatot vesznek tőlük - A presevói hírek szerint a menekültá -
radat nem szűnik. Tegnap az eső ellenére tömött sorokban érkeztek az ország déli ha -
tárára az illegális bevándorlók. A helyszínen lévő kollégánk beszámolója szerint sokkal
többen, mint eddig valaha' http://www.magyar...rgoson.htm

-----------------------------------------------------------------------------------

#8 | Tulok - 2015.09.12. 03:32:14
Vannak akik azt mondják, "nem eszik olyan forrón a kását". Irán elküldte Szíriába az első tengerészgyalogos alakulatait és mintegy 1000 fős kontingens érkezett az iráni forradalmi Gárda (IRGC) elit alakulataival együtt Lakatiba. Éppen akkor, amikor leszálltak az orosz tengerészgyalogság gépei. Az orosz-iráni beavatkozást már három hete jelezték izraeli hírforrások. Moszkva S-300-as rakétarendszereket telepít Latakia, Jablah, Ghorin körzetébe, nagy valószínűséggel a "véletlenül" Bashar Assad hadseregét bombázó amerikai és izraeli gépek ellen. Az orosz csapatok folyamatosan érkeznek Szíriába. Orosz Mig-31-eseket telepítenek a Mezza légibázisra, és a Dimitrij Donkoy TK-20-as óriás (a világ legnagyobCool atom-tengeralattjárója úton van a szíriai vizek felé ( Fedélzetén 20 Bulava (NATO-kódja SS-N-30) interkontinentális ballisztikus rakétával, és körülbelüli 200 nukleáris robbanófejjel). Magas rangú izraeli védelmi hírforrások és katonai tudósítók szerint feljavítják a szíriai hadsereg és a Hezbollah egységeit, főleg a Zabadani városnál két hónapja tartó harcok miatt. Az izraeli források jelzései szerint az egységek tele vannak modern felszerelésekkel és a készletek folyamatosan bővülnek Ghorin és Jablah körzetében.
Mi lesz a bevándorlókkal, ha Oroszország és Irán gatyába rázza (vagy inkább kirázza belőle) az Al-Kaidának nevezett amerikai terrorszervezet tömeggyilkosait?

hungarianrealnews.com/images/news/Iran-garda.jpg
#9 | Seraf - 2015.09.12. 09:52:04
Tulok .

Történt ez a *probléma* : Valaki ismeri / eléri Kisberk Szabolcs, N1 főszerkesztőt ? ; Ha
igen, akkor jelezze felé, hogy a meghekkelt oldalon egy html-ben írják le 'arabul / angolul'
a szerkesztőség elhatárolódó véleményét, és az operatőr hölgy talán ugyan ott elnézést
kérhetne { Szerintem így megszünne a V-Díj. A neheztelés biztos nem. Éjjel átnéztem az
ezzel kapcsolatos külföldi sajtót, és majd minden arab videó portál ( a YouTub-on is elér -
hető ) mutatta - Ne járjanak úgy, mint a franciák ... Mert a feljelentés *nem megelőzés* .
Ahogy én látom az arab sajtó, portálok is folyamatosan nyomon követik az eseményeket }

2015. 09. 12 : " Megtámadták az N1TV-t" http://alfahir.hu...gok_jonnek

YouTube Videó

2015. 09. 11 : "Hackertámadás érte a N1TV oldalát" - 'Mint ahogyan azt már korábban
egyértelműsítettük ; egykori kolléganőnk tettét szerkesztőségünk is elítéli, munkaviszo -
nyát pedig a videó nyilvánosságra kerülését követően azonnali hatállyal megszüntettük.
Mindezek ellenére az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt ope -
ratőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és a
családjaink kiirtásával is megfenyegettek' http://media.mand...tv_oldalat
#10 | Hegel - 2015.09.12. 13:27:42
Miért érzem az hogy ez az egész háborusdi cirkusz csak nekünk szól mögötte valami más húzódik meg...Nem tudom mi de már sem irán sem orosz sem eu sem aszad netán usa tetteinek szándékának nem tudok hinni...mintha egy minden oldalról mást mutató kaleidoszkóp részei lennének de a kaleidoszkóp az 1!
Frown

NAH 9.15 től sem változik semmi, van ugyan valami § a menekülőknek is kiadva arabusul is de épitik mindenhol megkérdezés nélkül a táborokat, Körmend Szentgotthárd ujjabb bövitésként...minek ha nem jöhetnek?

Tudom szőke vagyok azaz már totál fehér..nade ha migránsok nem jöhetnek csak menekültek azok meg vagy 5 házzal elébb is békés zónába értek akkor miért épitkezünk?

Ugyan akkor látom a nemkivánatos politikusok majd sorban hadügyminiszterek lesznek...hajrá...lakosság és politikuscsere zajlik.Grin

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 88% [7 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 13% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum