Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az "igazság" rétegei...
Az "igazság" rétegei...Mi okozta a Nyugat-Római Birodalom vesztét? Egyértelműen a manapság "multikulturalizmusnak nevezett, eltérő társadalmi szintű és vallásfilozófiával rendelkező népcsoportok összekényszerítése és a belső árulás. Vagyis a meghódított területek "római katonának" állt népességének szabad vallásgyakorlása (az ebből fakadó vallási konfrontációk) Rómában és Itáliában. Ami összeomlással fenyegetett, majd a Nyugat-Római Császárság végét is jelentette a germánok integrálásával és belső támogatásával amihez elengedhetetlenül hozzávarrták az egységesített, több vallásból összegyúrt "judeokeresztény vallást". Mondhatni, a történelem ismétli önmagát, de valójában "bizonyos körök" ugyanazt a "kaptafát" használják már évezredek óta bomlasztásra céljaik elérése érdekében. Ilyen megvilágításban sem a történelmi "törvényszerűségek", sem a kialakított helyzetek nem tekinthetők "spontán folyamatok" eredményeinek. Persze a történelem "alakítói" nagyon okosnak és tévedhetetlennek hiszik magukat, ami jó néhány esetben bizonyult téves elképzelésnek, de hallgatnak a "toldott-foldott tervről". Így az, hogy hibáztak, csak olyan megnyilatkozásokból derül ki, mint pl. George W. Bush elégedetlenkedése a FEMA -táborok "megtöltésével" kapcsolatban, és amit már 2005-2006-ra elvárt és remélt.

A Lisszaboni EU-ban 2009-óta zajló folyamatokat érdemes figyelembe venni, amikor az amerikai szervezetek által támogatott és pénzelt "migráns-áradatot", az ún. "Iszlám Állam" tevékenységét és a Európa kifosztásának rendszerét feltérképezi az az átlagember is, aki eddig politikamentesen próbálta élni életét. Ez utóbbit a jelzett polgárok felejtsék el! Hamarosan nem tudja kivonni magát és hozzátartozóit senki a New York-i Zsidó Világkormány, a Bilderberg Group, Izrael és City of London által következetesen létrehozott helyzet irányította pénzügyi és stratégiai érdekek alapján előidézett krízishelyzetéből. Itt, az oldalon, minden elemről részletes tájékoztatást kaphat bárki, akit "hirtelen" érdekelni kezd, mit hoz a jövő családja, rokonai, barátai. honfitársai számára, mivel minden elemről, ok-okozati összefüggésről tájékozódhatott eddig is a korábbi elemzésekben. A média hihetetlen módon manipulálja az emberek gondolkodásmódját és érzelemvilágát, pedig a mozgatórugók a háttérben ugyanazok az erők, amelyek Európa felszámolását már régen, a 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség) és a 350-375 között szintén Rómában, kikeresztelkedett zsidók által írt Újszövetség létrehozásával is megtervezték. A judeokereszténység központjaként a Vatikán hozta létre a Mohamedán-vallást is, ami a mai napig kielégíti hívői fanatizmusát. A Lisszaboni EU, mint már korábban is említettem, először kiszolgáltatta az európai bankrendszert az amerikai ingatlancsalási botrány "veszteségeinek" fedezésére, majd bankkonszolidációkkal több bőrt is lenyúztak az EU lakosságáról.

A korrupt és pénzéhes európai kormányok elé elég volt némi morzsát szórni. A peresztrojka szabadrablásának nagy része a Goldman-Sachson keresztül a Bilderberghez , illetve a FED-hez vándorolt. A már létező Római Klub (Bilderberg energia szektor), Párizsi Klub és Londoni Klub (Bilderberg pénzelosztás) után már 2009. után várható volt a Berlini Klub létrehozása (Bilderberg behajtás és ország-költségvetés kezelője), ami ESM (Európai Stabilitási Mechanizmus Megabank rendszer) néven létre is jött (és amit anno jeleztünk is). Az EU irányítás módszeresen legyengítette a tagállamokat a 2010. februárjában kiadott EKB utasítás alapján. Az amerikai ingatlancsalást követően a 8100 milliárd dolláros LIBOR-botrányt a londoni brókerbotrány követte és 41000 milliárd dolláros "veszteségét elsősorban az EU fizette meg. A Távol-Keletre kitelepített ipar tovább növelte az 1989-től, a Kelet-Európa kifosztása miatt létrejövő munkanélküliséget és leépítve a nyugat-európai gazdaságokat. Közben lába kelt az aranykészleteknek is és létrehozták Európa eladhatóságának két utolsó tervezetét, a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményt és az amerikai katonai irányítás bevezethetőségét Európában, miközben elzárták Európa minden energiavezetékét amellett, hogy gázra és olajra korlátozták az energiatermelési lehetőségeket, megakadályozva a termál -és egyéb számottevő eredményeket biztosító energia hasznosítást (Megjegyzendő, hogy Tesla Colorado Springs-i, ma HAARP technológiának nevezett, eredetileg energiaellátásra kidolgozott találmánya egyszer és mindenkorra megoldaná a világ energiagondjait a kozmikus sugárzás energiájának befogásával, de ezt a kazár-maffia időjárás módosításra, földrengések, szökőárak keltésére használja).

Ezek után minden tájékozatlan európai ember elcsodálkozhat azon, hogy miért akarja az USA Európa vesztét, de ha látna a szemétől, és a fülét nem csak hamutartónak hagyná használni a vonaton, rájönne, hogy ennek kevés köze van az USA-hoz és főleg az amerikai emberekhez. Az USA ugyanolyan "bábkormányt üzemeltet", mint amilyen az EU irányítás, és az EU tagországok kormányai. Éppen ezért, a balliberális Tarjányi Péter hülyeségeket beszélt az Egyenes Beszéd című műsorban, jellemzően a balliberálisnak nevezett zsidó propaganda megoldást nem, csak bírálatokat megfogalmazó semmitmondó és látszólag tanácstalan, szófosásában, míg Drábik és Szaniszló a Kalergi tervben előre megálmodott "EurÁrábia" és a vegyes népesség kialakításáról elmélkedik a Világpanorámában, pedig valójában a tömeges bevándorlás nem fog keveredést létrehozni, csak egy olyan anarchikus polgárháborús helyzetet, amikor az európai tagországok a ténylegesen előre megtervezett EU szakadás következményeként az amerikai katonai irányítás bevezetése és Afrika-Közel-Kelet valamint Oroszország elleni háborúba kényszerítés után, csatlakoznak a már korábbi egyeztetés alapján kialakított, Európa felosztási tervezet szerinti "új gazdáikhoz".

Mivel szóba került, érdemes megvizsgálni a már betelepített 70 millió muszlim és az 50 millió néger integrálhatóságát, a jelenlegi migránsáradattal egyetemben. Az integráció fizetett hívei, főleg az elenyésző támogatottságú liberális baloldal prominens hazaárulói elképzelése a multikulturalizmus, már sok évvel ezelőtt megbukott és azóta sem javultak mutatói, hanem inkább romlott létrehozhatóságának esélye. A bevándorlók min. 300-500 éves társadalomfejlődési lemaradását még generációk sorozatával sem lehet megszüntetni. Az iszlám vallási fanatizmusa a keresztény befogadókészséggel szemben, erőszakosságánál, és a Koránnal tanításaival köszönő viszonyban sem lévő elveivel, szokásaival, összeférhetetlenséget mutat. Egy területen a közös létezésük eddig sem volt kivitelezhető, és ezután sem válik azzá. A bevándorló nem csak vallási fanatizmusát, de a társadalmi szokásait, vagyis a középkori szintű morális, erkölcsi, etikai társadalmi szintjét is magával hozza, amit tévesen sokan "kultúrának" neveznek, de jól tudják, hogy a butaság sem a tudás egy szintje. Van nulla és jobbra-balra a plusz és a mínusz. A "nulla" már számunkra elfogadható érték, de az a 300-500 év, ami lemaradásként jelentkezik a nullához képest, mínuszban jelentkezik az afrikai és közel-keleti népeknél.

Sokan még a szitán sem tudnak vagy akarnak átlátni. Érthető, hogyha egy európai ember szíve megesik egy kisgyermekes migráns családon, de ahogy az átlagember nem ismeri fel a kaméleonként politikai, közigazgatási és háttérirányításban rejtőzködő, ismert származású pszicho-és szociopatákat, úgy a rejtett szándékkal érkező szintén sémi származású, vagy jemeni, szudáni, esetleg iraki, szaudi amerikai Al-Kaida kiképzésben részesült, ismeretlen szándékú, bőrszíne alapján nyomban felismerhető terület-és élettérfoglalókat sem. Ebben akár Nógrádinak, akár Kovács Zoltán kormányszóvivőnek is igaza van, bár senki sem meri nevén "nevezni a gyereket", vagyis hogy a bevándorlást, ugyanaz a zsidó-lobby szervezi, amelyik az USA kormányát, a Bilderberg Group alacsonyabb szintű végrehajtóit, Izraelt és Nagy-Britanniát, de Franciaországot, a BRD-t (NSZK), és az európai, főleg zsidókból álló kormányokat is irányítja. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Mindig és mindenki a fősodratú médiában úgy beszél a világban zajló folyamatokról, mintha egyes országok hazájukhoz hű, és népük érdekeit szem előtt tartó népképviseletet ellátó politikusok által közvetített érdekeket képviselnének. A judeodemokrácia lényege a látszat fenntartása és a kisember félrevezetése. A magyarságnak soha nem volt olyan lehetősége, mint most a bevándorlóknak.

Ugyanaz a balliberális média keltette Magyarország és a magyarok rasszista, fajgyűlölő hírét, mint amelyik most a feltétel nélküli befogadásról és főként a "humanitárius kötelezettségekről" papol, miközben szép számmal akadnak őszinte és nem annyira titkolt szándékú "emberségből segítők", akik ellátják azt a feladatot, amit korábban egyes rendszerek hazaárulásnak és kollaboráns tevékenységnek tekintettek és ami az USA-ban ma is bűncselekménynek számít. A FIDESZ és a Jobbik a FIDESZ-KDNP illegitim alkottákolmányának folyományaként már most előkészítené a katonai irányítás bevezetéséhez és az állampolgárok jogfosztásához szükséges törvényt, amely "bejelentés alapján" lehetővé tenné rátörni bármely (azért nem mindegyik) magyar állampolgárra a lakásajtót migráns (bevándorlók, menekültek) bújtatása miatt. Más az indokláshoz felhasznált kormányzati rizsa, és másként fogalmaz a "törvénytervezet", de alapvetően arról szól a fáma, hogy hatalmi eszközöket, akár a migránsveszélyre hivatkozva is, de ki kell terjeszteni a magyar lakosság diktatórikus eszközökkel való terrorizálhatóságára és megfélemlítésére a hatalom megszilárdításáról szóló "törvényben". Orbán kipás képét elnézegetve kicsit nehéz őszintének tartani - főleg a francia lapnak adott zsidó származásáról szóló interjúja után - a keresztény-Európa iránti "aggodalmát". A "módszer" ugyanaz, mint a zsidó szervezésű 9/11 okán meghirdetett "terrorizmus elleni harc" esetében, de hasonlók voltak a korábbi "beavatkozási" okok is: "kommunizmus elleni" harc, kábítószer kereskedelem elleni háborúk, erőszakos, haszon alapú demokratizálás stb.

Mindegy mi az indok, lényeg a lakosság részvétele, aktív bevonása a fegyvereladási bevételek növelésében, és a létszám csökkentésébe lehetőleg úgy, hogy egyre kevesebb joggal és beleszólással rendelkezhessenek a vágóhídra hajtottak mindkét oldalon. Európa bábirányítása szándékosan az úgy kialakított humanitárius elvek alapján, amelyek sehol másutt a világon, beleértve a "szabadság hazáját az USA-t" is, nem használatosak és érvényesek, nem is léteznek, olyan irányelvekkel és kényszerítő eszközökkel (ha nem árulod el hazádat vagy a képviselt országot elég szorgalmasan, akkor megvonom a tarisznyányi zsebpénzed) idézi elő Európa ismételt pusztulását, lepusztítását, mint ahogy az előző cikkben is jeleztem. A kazár-maffia irányításának potenciális konkurenciája lehetne egy erős Európa, de ez sem a kínai, sem az orosz, sem az USA, sem a brit, sem a francia vagy német zsidó (kazár-maffia) irányításnak (Izraelről nem is beszélve), nem lenne jó, sőt az ilyen törekvéseket, Attilától, Napóleontól Hitlerig minden eszközzel felszámolták és irtották.

Európa lakosságának, de a korábban és most is a különösen veszélyeztetett magyar lakosságnak kétféle ellenséggel és kétféle potenciális veszélyforrással is meg kell küzdenie. Az utóbbiak lehetnek szövetségesek vagy ellenségek is. Elsőként a nyakába fészkelt belső ellenséggel, a Magyarországon kétharmad helyett már 1/8-os támogatással is alig rendelkező kollaboráns "kormánypártokkal", élükön a hol az EU-ra, hol az USA-ra, hol a Bilderberg Groupra, hol az oroszokra kacsintgató, izraeli irányítású bábvezetéssel. Meg kell küzdeni életben maradásáért a felszaporított és extra jogokkal bőven ellátott etnikummal és a melléjük sorolható nem magyar identitású, de régóta Magyarországon élő betelepített "nemzetiségekkel", aki ellepték a médiát, kiszorítva innen is a magyarokat. Védekezni kell az idegen megszállók ellen, akik az 1989-ig tartó szovjet megszállás után katonailag is berendezkedtek Magyarországon, biztosítva az elnyomást, és végül a migránsokkal, akik regisztrációja nem véletlenül itt történik, mert amikor visszatoloncolják a kiválogatás utáni "maradékot", Kelet-Európára, elsősorban Magyarországra lőcsölik majd, de ezt a média, "kormány" is egyre jobban pedzegeti. Hogy kik a potenciális "ellenségek" és kik a lehetséges, alternatív veszélyforrások, eldönti a hozzáállásuk, és az, hogy milyen szinten tudunk közös nevezőre jutni velük. Egy biztos: akár Európa, akár az USA, de a Közel -és Távol-Kelet lakosságának vonatkozásában is van közös cél, a "világelit" és hűséges kiszolgálóik eltakarítása...

Lassan két és fél hónapja cirkálunk éjjel-nappal a körzetünkben. Átlagosan három-négy naponként fordul elő, hogy a migránsok ki akarnak törni vagy fel akarják gyújtani szállásokat. A rendőrség és a tűzoltók folyamatos ügyeletet tartanak. Időnként már a város környéki telkeken is megjelennek, átugrálva a kerítéseken. Három befogadó hely van jelenleg itt, összesen 5-6 ezer fő számára, ami több, mint a város használható férfilakossága. Némi szándékos rosszindulat is felfedezhető az ellátás területén, amikor iszlám hívőknek sertésmájkrémet osztogatnak, Tudva levő, hogy még az olyan marhamájkrémet sem eszik meg, amelyik disznózsírt is tartalmaz, mégis adnak ilyeneket is. Legnagyobb problémát az jelenti, hogy az emberek félnek az idegen, előbb említett kultúrával való találkozástól. Jogosan. Szinte mindenki ismeri az iszlám hozzáállását a nőkhöz. A primitív "népszokásokat" nem lehet gyorsan levetkőzni. Orbán már a cigány etnikumra is tett megjegyzéseket, sajnos a valóságnak megfelelően. Ez utóbbi népcsoport már kezd elgondolkodni, mivel megérkezett a "konkurencia"... és ahogy nem lehet népszokásnak vagy a kultúra részének tekinteni a lopást az egyiknél, úgy nem lehet elfogadni, hogy a bevándorló saját törvényei szerint éljen mások országában.

Több, mint öt éve is, és azóta is folyamatosan előre jeleztem és tájékoztattam arról, hogy mi készül és mi van folyamatban Európa ellen (Link). A jelen állapotok feldolgozását az ukrajnai helyzet módosítja némileg, de mivel már 1954-től tudható volt, hogy Európa energiafüggése olyan, mintha egy óriásnak lefűrészelnénk mindkét lábát, a kazár-maffia úgy alakította ki a körülményeket, hogy ne túl sok választási lehetőség adódjon, kihasználva az egyéni érdekeik alapján, kapzsiságból kialakult ellentéteket, időzítve alkalmazva az előre beépített csapdákat. Most már mindenkiben felvetődik a kérdés, mi állíthatja meg a migránsok egyre növekvő beáramlását? Ehhez az USA-t, Nagy-Britanniát, Izraelt, Franciaországot és Merkelt kell leállítani, a csaláson alapuló pénzrendszerük összeomlasztásával. Mint az előző cikkben is említettem, csak az használ, ha elzárják a pénzcsapokat, ha jól megérdemelten összeomlik az amerikai és európai fedezetlenül és mértéktelenül kibocsátott dollár és euró pénzrendszer, vele együtt az az irányítás is, amely erre a csalásra épül.
Várható, hogy egyszerre szabadítják rá Európára és főleg Kelet-Európára az amerikai katonai irányítást a kezelhetetlen bevándorlóhelyzetre és az orosz veszélyre hivatkozva, nyitják meg az orosz frontot, zárják el a gázt.

Összességében elmondható hogy az előre jelzett, akár 950 milliós nagyságrendű népvándorlás visszaidézi a 2009. december 19-21. között Koppenhágában megtartott és csúfosan megbukott klímacsúcsra érkező Obama - béke "Nobel-díjas" tömeggyilkos - népesség átcsoportosítási terveit... Miután kiderült, hogy a Föld eltartóképessége messze meghaladja a lélekszám növekedési ütemét, ami ráadásul a társadalmak fejlődése során a fejlett országokban már erőteljesen csökkent, a "világelit" más módszert keresett a veszélyesen okos, és a veszélyesen primitív népcsoportok létszámának csökkentésére és a "maradék" egy szintre hozására. Mindkét népesség kockázati tényező a kazár-maffia számára. És mivel bebizonyosodott, hogy a vérfertőzés okozta pszicho-és szociopata "előny" egyre jobban szertefoszlik, összekötötték a kellemest a hasznossal, vagyis felhasználták az általuk generált terrorista tevékenységet a pénzvilág prominenseinek létszámcsökkentésére, a világ, de elsősorban Európa és a Közel-Kelet kifosztására, valamint egyúttal több milliós népirtások végrehajtására. Ami a "világelit" számára "népesség átcsoportosítás", polgárháborúkat, háborúkat és milliók halálát jelenti, százmilliók életkörülményeinek tönkretételével. Egyszerű megoldás nincs! Fel kell készülni az önvédelemre, mert senki sem jön megmenteni azokat, akik másoktól várják a megoldást. Te is szívesebben segítesz azokon, akik veled együtt nem hagyják vágóhídra hajtani magukat...

/Tulok/

  Hozzászólások
#141 | Hegel - 2015.10.07. 19:53:51
Dehogynem tesznek a Berlint vezetők...főmuftimutti még hivogatja is őket a papa meg kiadta a vakoló ukázt be kell fogadni őket....

Ha valaki mély önellentmondásba keveredett hogy segitse vagy ne ezeket a menekülönek mondott illegálisan betolakodókat bizony Én is nagyon nem tudtam most a szívemre hallgassak vagy az eszemre és arra amit látok...látok lópimpi ilyent még sohase láttam....

De megvallom ha nemis örülök neki mutti megérdemli ezt főleg ha nem ez is a circus része....már semmi sem biztos ezektől....

Nemcsak szürcsölgetik a netet de sokminden tünőben is vagy egészen másként jön elő nem a régi megszokott formában, és alig ismerni rá ....Nehezebb már kimondottan kutakodni.
#142 | Hegel - 2015.10.07. 21:30:01
http://postaimre....eadmore=68bogyó linkjén elálmuldozva ujjabb Jézus cristus életfolyamat vagy történet alakult ki azon körök részéről akik mindenképpen hülyiteni akarnak.

Fent irja Tulok hogy állandóan ua kaptafa - háát totálisan igaz.

Ugye volt mózi aztán nem volt mert innen onnan szedték össze előző élettörténésekből összetákolva majd pont egy izraeli iró és ma is tanitó az egyetemen ott irja a zsidók történetében hogy semmi nem ugy nem ott és sehogy nem volt..hurrá....aztán ugyi Badinyi megtalálja Adiabene Kharax Máriát Jézus anyját akiről az akkori tóra talmud,stb is ir és most előjönnek ezzel:https://dublinsmi...caesarion/

És ie 30 és 2015 között a hivatalos és nemhivatalos evangéliumok között még megjelenik igaz alapitványi finanszirozással a Urantia és előtte a Toledot Jesu....

Sokáig átkozzák Jézust most meg egy vargabetüvel flicflackkal visszaterelnék hogy zsidó királyi házból való volt..Ptolemaiosz fia lehet de valahogy a cikk végén mégis lóg a pata.

Ugyanis Jézus és most csak ÖNMAGÁBAN nézve a szellemiségét a zsidó hitrendszerhez egyáltalán nem hasonlit mégcsak kicsit sem(szeretet) hanem sokkal előbbi időket idéz a szellemisége egészen egyiptom alakulásáig.

Aztán azé utána néztem nem tudom régen volt e Claopatrának gyermeke de Antoniustól igen.

Szóval végy régi idők eseményeit és gyurd át mint a játékgyurmát....

Nem gondolkodva azokra a dolgokra amit a müvészek is Jézussal kapcsolatban megalkottak ihlet alatt, márpedig az ihlet= medialitás.
Gondoljunk Leonardó utólsó vacsora c. képére.
#143 | Hegel - 2015.10.07. 21:41:01
Ugyan az csak máskép: Még mindig a kaptafa és valóság valamely árnyalata.
Mostanság az ezoterikus oldalaknál is hülyitik az embereket szinte arra hogy ne gondolkozzanak...
Ha valaki sokat foglalkozott ezekkel a dolgokkal hát én mig asztrológiai tanulmányokkal bibelődtem sokat.
Nagyon alkalmasak a világ más dimenzióinak meglátására de ne hagyjuk már elmenni az eszünket.

Ott van az ujvilágtudaton a David Wilcoc haverja a Benjamin Fullford.....aki ujságiró volt Japánban. És irja a sok majd a fehér sárkányék szétosztják a dolcsikat a föld emberei között c eposza több sorozata van az irásának ott meg a honlapján.
David is irt egy könyvet a RA cimmel ami egy 68 kiadásu mediumi könyv utánzata silány utánzata ha mondhatom igy...

David Icke is időnként valahogy nem ura önmagának és önellentmond a rizsájával....gesztikulációjával és ahogy kisugárzik amblock.

Mind fizetettek lehetnek ahogy pár magyar megmondókat is ismerünk.

Tehát nagyon oda kell figyelni mit olvasunk el milyen gondolatokat engedünk be magunkba.
Más az a szeretet ami cselekvő és más a nyáladzó....

Ugyebár zsarolnak mostanság papua is hogy fogadjuk be a betolakodókat mikor nyilvánvaló azok mit is akarnak, fenti Renegat linken van.

Hát nem szeretetlenség az amikor nem engedem a tolvajt a házamba Hazámba. Erre a pápua (de jó emberevő lélekevő) se kötelezhet van pénze elég vigye őket Ő. Grin

kaptafa nagy:nagyobb legnagyobb:https://dublinsmi...ity-of-mu/
#144 | Renegat - 2015.10.07. 23:33:04
Aki "a kritikátlan multikulti társadalmi romantikájában hívőket" támadja, az rögtön náci, iszlamofóbiás és idegengyűlő a liberálisok és a mögöttük meghúzódó fajkeveredést erőszakoló cionista-szabadkőműves világelit szerint.

A gyakorlati tapasztalat egészen mást mutat, (lásd Franciaország, Nagy-Britannia, etc.) ezek a túlnyomó többségében migránsnak nevezett muszlim megélhetési megszállók Európától teljesen idegen és fanatikus vallású kultúrkörből jönnek, akik soha az életben sehol a világon nem lesznek integrálhatók, sőt! önkéntes szegregációjukkal, szeparatizmusukkal, saját kultúrkörüket, törvényeiket, szokásaikat, vallásukat egyre bővülő méretekben még ők próbálják ránk, európai fehér keresztény nemzeti kultúrákra ráerőszakolni.Más vallásokkal szöges ellentétben álló, erőszakos, bigott vallási kultúrák lehetetlenné teszik más nemzeti identitású kultúrákkal való párhuzamos békés egymás mellett élést, ami előbb-utóbb ellenségeskedésekhez, zavargásokhoz, háborús összecsapásokhoz vezet.Ennek jeleit, megnyilvánulásait már az országhatárainkon történő megjelenésükkor megtapasztalhattuk.

Íme egy újabb példa arra, -a számtalan eddig megtörtént eset közül- hogy a befogadó országok törvényeit sem tisztelik és betartani sem hajlandóak:

"Megütötték és lekurvázták a német rendőrnőt a bevándorló muszlimok"

img.welt.de/img/brennpunkte_nt/crop139682517/261927322-ci3x2l-w300/urn-newsml-dpa-com-20090101-150417-99-01506-large-4-3.jpg

img.welt.de/img/vermischtes/crop147221230/1616606086-ci3x2s-w300-ai2x3l/Polizeikommissarin-Tania-Kambouri-3-.jpg

http://magyaridok...ttek-es-le*aha*ztak-a-nemet-rendornot-a-bevandorlo-muszlimok-41480/

Itt is megvan a link, csak a "lekurvázták" szót a széplelkű nem bírja beírni:
Milyen szép és helyes a rendőrnő Wink

http://magyaridok...

http://www.welt.d...ner_201510
#145 | Hegel - 2015.10.08. 00:01:06
És ez a kaptafa banda azt reméli ezekkel tud majd teszetosza népet összekutyulni..ideje hogy ne egyszerü embereket hanem a hajcsárokat inzultálják felkeresve az odujukat!
#146 | Renegat - 2015.10.08. 14:07:34
Az USA által mesterségesen szított, pénzelt és szervezett menekülthullámból az is kiderül, hogy ez egy "trójai faló", -melyet az USA indított el a Közel-Keleti, Észak-Afrikai háborúival élhetetlenné tett muszlim országok népeinek elűzésével és Európába vándoroltatásával- Európa destabilizálása és későbbi amerikai megszállása céljából.

Az USA migrációs fegyvere Európa destabilizációjának alattomos eszköze. Az USA indokot keres Európa katonai megszállására Oroszország elleni felvonulásához. Ne reménykedjen, ha Oroszországgal kitör a háború, az nem korlátozódik csupán Európára, hanem Észak-Amerika teljes megsemmisülését is fogja jelenteni.

Stratégiájuk elsődleges célja az, hogy az európai országok ellentétbe kerüljenek egymással a tömeges menekült kérdés kezelésében és egymás torkának essenek. Erre a fejleményre építve, az USA terve az lehet, hogy az európai államok között kialakuló politikai konfliktusok, esetleges fegyveres konfrontációk megelőzéseként vindikálja magának a jogot arra, hogy európai katonai inváziójával válaszol.

Nulla a valószínűsége annak, hogy a menekülteknek álcázott muszlimok között rejtőzködő IS/ISIS terroristák szétszórt tömegeit szükség esetén az Európai NATO haderő, vagy az EU nemzetek haderői akár közös fegyveres fellépéssel ne tudnák megfékezni.

A helyzet kulcsa szerintem még(!) Európa kezében van, amennyiben a bevándorlók tömegeit ki tudják utasítani illetve szállítani Európából eredeti hazájukba, vagy Európán kívüli arab országokba. Európa (és Németország) sorsa szempontjából Merkel felelősségének súlya a legnagyobb. Egy ominózus dolgot azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, Angela Merkel és Jean-Claude Juncker is Kalergi díjasok...

A csatolt linkjeimet nem engedi feltenni valaki, később újra megpróbálom.

http://www.hirado...reg-lehet/

https://internetf...opai-unio/

A nyolc linkből eddig kettőt átengedett.

Mi a túró ez.Ezzel dob vissza állandóan, pedig már más szolgáltatón küldeném és másik gépen:
(azért is kicseszek velük, pukkadjanak meg)

http://sourceprot...mstop.html

****************

Kissé megcsonkítva újra beírtam, hátha elmegy,
de bogarászni kell.

http://magyaridok...lol-40937/

http://www.info-d...-ostkuste/

http://www.info-d...rroristen/

http://www.krone....ory-475783

https://de.wikipe...Karlspreis

https://www.washi...story.html
#147 | Hegel - 2015.10.08. 20:24:44
Korlátozzák ezt az oldalt direkt hátha ráun az ember meg a lyánya oszt nem olvassa.... meg eltünik 5 perc sincs hogy nyitva és se kép se betü....totál sőtétkék oszt jónapot.

Túl sokmindenről tudunk amiről nemkéne?
Nah itten mégegy:https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/10/07/ma-reggeli-bomba-az-eu-magyarit-migrans-ugyben/https://internetf...ns-ugyben/ Párdon kicsit siettem....

Utólsó linked 404...nálam, biztos szintén hasónló...
#148 | Renegat - 2015.10.08. 23:03:42
Most olvasom, hogy az alternatív híreket, a független médiaközpontokat és a közösségi oldalakat Washington jóváhagyásával mostantól erőteljesen cenzúrázzák, és blokkolják, amely kiterjed a Google tulajdonában lévő videomegosztó You Tube platformra is. Ez egyben a gondolat és szólásszabadság, az információ szabad áramlásának korlátozását is jelenti. Sajnos ez sok alternatív oldal elérhetetlenségét és elhalását is fogja okozni. Nem muszály feltétlenül a cenzúrázó GOOGLE keresőmotorokat használni, van helyette más és sok jobb változat is. Fájhat a gonosz hatalmaknak az igazság, pláne ha a sok eltitkolt disznóságra idejében fény derül.Érdemes a cikket translatorral lefordítani magyarra és az abban lévő ajánlásokat (kék színű szöveg alatti linkek) kipróbálni.

allnewspipeline.com/images/InternetCensored.jpg

A végső cél az, hogy csak a hivatalosan jóváhagyott fősodratú médiából tájékozódjunk, aminek a fele sem igaz, félretájékoztatással, elhallgatással, hazugságokkal tarkítva.

A cikk végén találhatunk oszlopszerű felsorolásban ismert és bevált kémprogram és víruseltávolítókat, ami számítógépeink védelméhez szükségesek.Többsége ingyenes változatban is letölthető az internetről.

http://allnewspip...t_News.php

http://biztonsagp...

http://goodgopher...
#149 | Hegel - 2015.10.08. 23:25:12
Picit tán OFF de a PI oldalon Az eu saját sirja felé menetel c-re egyik levél amit kaptam pont ide oda vág.

"Az aljasság netovábbja!!!


Ez már megint mi ??

Mielőtt elolvassátok, megosztok veletek egy információt:
A néhai Prof. Dr. Popper Péter tartott egyszer, kb. 4 éve egy előadást az alábbi témához kapcsolódóan és mivel ott is felmerült a nyugdíjasok léte, elmondta a következőket!
Mivel kíváncsi volt, személyesen bement a statisztikai hivatalba és azzal, hogy munkájához kell az adat, hivatalosan kikérte, hogy az akkor nyugdíjba menők mennyi évre termelték meg az államkassza bevételét.

MOST FIGYELJ! KÁR, HOGY A HOFI EZT MÁR NEM HALLHATTA.
Azt mondták neki, hogy, az akkor nyugdíjba menők előre megtermelték a nyugdíjukra valót a 134. születésnapjukig!

Aztán meg kifejtette az értetlenségét, hogy akkor most MI VAN? Mondta, hogy ez az amit ő sem ért.


Élősdi nyugdíjasok?


*Az "élősködő" generáció*????????????????????

A Metropoin megjelent Frei Tamás írása Nizzából "Tolvajok
generációja" címmel.
Provokatív és az idősebb generáció ellen hangulatot keltő írásában megemlíti, hogy főleg Nyugaton a fiatalabb generáció tudatába egyre mélyebben rágja be magát a"tolvaj-generáció" kifejezés. Tolvajok a mai 60-100 évesek, és a már éppen nyugdíjasok is, vagy akik pár év múlva lesznek azok. Ők lopták el a mai fiatalok jövőjét, szerinte ez a legszerencsésebb generáció, mert nem rázta meg az életüket háború, és évtizedekig fognak még a mai fiatalok hátán élősködni. Élősködni !!!

Tény, hogy vannak, akik próbálnak békétlenséget szítania generációk között.

Nemrégiben az ATV Start Plusz műsorában egy Kiss Zoltán nevű, túltáplált kinézetű blogger tette próbára a nézők türelmét, és vélhetően a széket is, amin ült. Ő radikális nyugdíjcsökkentésért harcol, mondván, hogy a mai nyugdíjasok felélik a jövő erőforrásait, és azt is nehezményezte, hogy nem halnak meg időben (!!!).
Emellett léteznek olyan szakértők, akik teljesen egyoldalú
kimutatásokkal és érvelésekkel szintén az idősebb generáció ellen lobbiznak.
A kormány kommunikációját tekintve teljességgel érthetetlen azok viselkedése, akik az idősebb generáció ellen hangulatot keltenek, és hadjáratot szeretnének indítani. Hiszen a kormány 2010-ben hangoztatott álláspontja szerint "a nyugdíjrendszer a jelen formájában 30 évig fenntartható", és a biztonság kedvéért 2010-óta még számos intézkedést is hoztak, amellyel talpraállították a nyugdíjrendszert, ráadásul az ország tagadhatatlanul jobban teljesít, és nőtt a foglalkoztatás is.

Fogadjuk el, hogy vannak akik nem értenek ezzel egyet, és más a véleményük erről. Az akkor is érthetetlen, hogy miért az idősebb generációt és a nyugdíjasokat állítják be bűnbaknak, és miért az ő juttatásaikat akarják megnyirbálni, amiért már megdolgoztak, és más alternatíva meg sem fordul a fejükben. Például az, hogy harcot indítsanak és javaslatokat készítsenek arra, hogy lehetne jelentősen csökkenteni a feketemunkát, a szürkemunkát, a 4 órásra bejelentett munkát 12 órás foglalkoztatással, a zsebbe fizetést, számla nélküli munkát, a külföldi munkavállalást, és még lehetne sorolni a bajokat. Az adó- és járulék-elkerülés aggasztó méreteket öltött, ami hiányzik a költségvetésből!

Köztudott az is, hogy sok munkavállalót belekényszerítettek ebbe a helyzetbe, és nem mindenki önszántából rövidíti meg az államot és saját magát is. Igen saját magát is, mert nem csak a jelen nyugdíjasainak a járandóságához és az államháztartáshoz nem járul hozzá megfelelően, de a saját leendő nyugdíját is feléli, és részben a foglalkoztatója zsebét tömi vele.
Ennek a tükrében elgondolkoztató, hogy most milyen tolvajgenerációról is beszélünk? Ki lop meg és kit, és ki az élősködő, akár az akaratán kívül is. Vajon Frei Tamás a Francia Riviéráról és a túltáplált blogger hogy vélekednek erről?
Tudják-e, hogy többek között még 2008-ban 8%-kalcsökkentették az induló nyugdíjakat, majdfelemelték a nyugdíj-korhatárt, és megszüntették a korhatár előtti nyugdíjakat, megváltoztatták az évenkénti nyugdíjemelési indexálást?
Megnyugodhat a blogger, mert a nyugdíjemelési indexálás egy növekvő gazdaság és reálbér emelkedés mellett garantálja a nyugdíjasok elszegényedését az aktív
munkavállalókhoz viszonyítva. Mennél tovább él a nyugdíjas, annál szegényebb lesz. Ezért lenne kívánatos a svájci nyugdíjemelési indexálás visszaállítása, mert ez igazságosabb! De ezért persze nem lobbiznak a"nyuggerezők", pedig ez érdekükben állna nekik is. Így ez a feladat a nyugdíjas érdekképviseletekre marad. A 16%-os szja bevezetése is növelte a jövedelemkülönbséget az aktívak és a nyugdíjasok között, csak erről kevés szó esik.

A nyugdíjcsökkentést szorgalmazók belegondoltak-e abba, hogy nyugdíjcsökkentés bármilyen fondorlatos és rafinált formája, akár differenciált nyugdíjemelés útján is, ami felborítja az elért pozíciókat, mivel járna az aktív dolgozók
járulék- és adóbefizetési moráljára? Az érintett nyugdíjasok jogos felháborodásáról nem is beszélve. El lehet gondolni...
Megtapasztalják, hogy nincs értelme több adót és járulékot befizetni, mert semmi garancia nincs arra, hogy a leendő nyugdíjukat idővel nem kurtítják-e meg nekik is.

A munka-alapú társadalomhoz a munka-alapú, befizetés alapú nyugdíj is hozzátartozik. Azok, akik azt hánytorgatják fel az érintett generációnak, hogy megúszták a háborút, végképp betegesen gondolkodnak. Ha lett volna újabb háború, talán nem is létezhetnének, hogy ostoba nézeteiknek hangot adjanak, vagy éppen a harcok alatt megrokkant, végtaghiányos hozzátartozóikkal kellene foglalkozniuk.
De az is lehet, hogy éppen ezt hiányolják.

Az érintett generáció "mentségére" legyen mondva, egy részük azért 1956-ban megtapasztalhatta, hogy milyen a háború íze, milyen érzés az, amikor még a pince alja is remeg a becsapódásoktól, és azon tűnődhetett, vajon ráomlott-e a ház a pincekijáróra vagy sem. De lehet, hogy az ilyen élmények sem nyugtatják meg azokat akik szerencsés,háborút megúszó tolvaj- generációról beszélnek. Az megállapítható, hogy akik a nyugdíjasokra mint erőforrás felélő tolvajgenerációra tekintenek, alkalmatlanok arra, hogy a rájuk háruló aktuális problémákkal (például az elképesztő méreteket öltő adó- és járulék-elkerülés jelentős csökkentése) megküzdjenek, és ezért az idősebb generáció ellen fordulnak, őket téve felelőssé a saját tehetetlenségükért.
Ez a méltánytalan kampány, lobbizás kezd kibontakozni az idősebb generáció ellen, amit a nyilvánosság segítségével és erejével és a társadalmi béke érdekében meg kell állítani.

Bán András"

Nos nekem is 2000 táján a mk könyvemből brahiból kiszámolták a fijuk és 105 szülinapomat meg kéne érnem ahhoz hogy a levonásokat visszakapjam baráti azaz Kádári 5% kamattal.

Kibaxok velük megpróbálom mint a kutyusok!
(remélem nem magammal Pfft )
#150 | Seraf - 2015.10.09. 01:59:34


YouTube Videó


2015 - 10 - 05
https://www.youtu...3FklwPEk6A
2015 - 10 - 08
https://www.youtu...1sPcsOqGXg


  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 88% [7 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 13% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum