Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az "igazság" rétegei...
Az "igazság" rétegei...Mi okozta a Nyugat-Római Birodalom vesztét? Egyértelműen a manapság "multikulturalizmusnak nevezett, eltérő társadalmi szintű és vallásfilozófiával rendelkező népcsoportok összekényszerítése és a belső árulás. Vagyis a meghódított területek "római katonának" állt népességének szabad vallásgyakorlása (az ebből fakadó vallási konfrontációk) Rómában és Itáliában. Ami összeomlással fenyegetett, majd a Nyugat-Római Császárság végét is jelentette a germánok integrálásával és belső támogatásával amihez elengedhetetlenül hozzávarrták az egységesített, több vallásból összegyúrt "judeokeresztény vallást". Mondhatni, a történelem ismétli önmagát, de valójában "bizonyos körök" ugyanazt a "kaptafát" használják már évezredek óta bomlasztásra céljaik elérése érdekében. Ilyen megvilágításban sem a történelmi "törvényszerűségek", sem a kialakított helyzetek nem tekinthetők "spontán folyamatok" eredményeinek. Persze a történelem "alakítói" nagyon okosnak és tévedhetetlennek hiszik magukat, ami jó néhány esetben bizonyult téves elképzelésnek, de hallgatnak a "toldott-foldott tervről". Így az, hogy hibáztak, csak olyan megnyilatkozásokból derül ki, mint pl. George W. Bush elégedetlenkedése a FEMA -táborok "megtöltésével" kapcsolatban, és amit már 2005-2006-ra elvárt és remélt.

A Lisszaboni EU-ban 2009-óta zajló folyamatokat érdemes figyelembe venni, amikor az amerikai szervezetek által támogatott és pénzelt "migráns-áradatot", az ún. "Iszlám Állam" tevékenységét és a Európa kifosztásának rendszerét feltérképezi az az átlagember is, aki eddig politikamentesen próbálta élni életét. Ez utóbbit a jelzett polgárok felejtsék el! Hamarosan nem tudja kivonni magát és hozzátartozóit senki a New York-i Zsidó Világkormány, a Bilderberg Group, Izrael és City of London által következetesen létrehozott helyzet irányította pénzügyi és stratégiai érdekek alapján előidézett krízishelyzetéből. Itt, az oldalon, minden elemről részletes tájékoztatást kaphat bárki, akit "hirtelen" érdekelni kezd, mit hoz a jövő családja, rokonai, barátai. honfitársai számára, mivel minden elemről, ok-okozati összefüggésről tájékozódhatott eddig is a korábbi elemzésekben. A média hihetetlen módon manipulálja az emberek gondolkodásmódját és érzelemvilágát, pedig a mozgatórugók a háttérben ugyanazok az erők, amelyek Európa felszámolását már régen, a 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség) és a 350-375 között szintén Rómában, kikeresztelkedett zsidók által írt Újszövetség létrehozásával is megtervezték. A judeokereszténység központjaként a Vatikán hozta létre a Mohamedán-vallást is, ami a mai napig kielégíti hívői fanatizmusát. A Lisszaboni EU, mint már korábban is említettem, először kiszolgáltatta az európai bankrendszert az amerikai ingatlancsalási botrány "veszteségeinek" fedezésére, majd bankkonszolidációkkal több bőrt is lenyúztak az EU lakosságáról.

A korrupt és pénzéhes európai kormányok elé elég volt némi morzsát szórni. A peresztrojka szabadrablásának nagy része a Goldman-Sachson keresztül a Bilderberghez , illetve a FED-hez vándorolt. A már létező Római Klub (Bilderberg energia szektor), Párizsi Klub és Londoni Klub (Bilderberg pénzelosztás) után már 2009. után várható volt a Berlini Klub létrehozása (Bilderberg behajtás és ország-költségvetés kezelője), ami ESM (Európai Stabilitási Mechanizmus Megabank rendszer) néven létre is jött (és amit anno jeleztünk is). Az EU irányítás módszeresen legyengítette a tagállamokat a 2010. februárjában kiadott EKB utasítás alapján. Az amerikai ingatlancsalást követően a 8100 milliárd dolláros LIBOR-botrányt a londoni brókerbotrány követte és 41000 milliárd dolláros "veszteségét elsősorban az EU fizette meg. A Távol-Keletre kitelepített ipar tovább növelte az 1989-től, a Kelet-Európa kifosztása miatt létrejövő munkanélküliséget és leépítve a nyugat-európai gazdaságokat. Közben lába kelt az aranykészleteknek is és létrehozták Európa eladhatóságának két utolsó tervezetét, a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményt és az amerikai katonai irányítás bevezethetőségét Európában, miközben elzárták Európa minden energiavezetékét amellett, hogy gázra és olajra korlátozták az energiatermelési lehetőségeket, megakadályozva a termál -és egyéb számottevő eredményeket biztosító energia hasznosítást (Megjegyzendő, hogy Tesla Colorado Springs-i, ma HAARP technológiának nevezett, eredetileg energiaellátásra kidolgozott találmánya egyszer és mindenkorra megoldaná a világ energiagondjait a kozmikus sugárzás energiájának befogásával, de ezt a kazár-maffia időjárás módosításra, földrengések, szökőárak keltésére használja).

Ezek után minden tájékozatlan európai ember elcsodálkozhat azon, hogy miért akarja az USA Európa vesztét, de ha látna a szemétől, és a fülét nem csak hamutartónak hagyná használni a vonaton, rájönne, hogy ennek kevés köze van az USA-hoz és főleg az amerikai emberekhez. Az USA ugyanolyan "bábkormányt üzemeltet", mint amilyen az EU irányítás, és az EU tagországok kormányai. Éppen ezért, a balliberális Tarjányi Péter hülyeségeket beszélt az Egyenes Beszéd című műsorban, jellemzően a balliberálisnak nevezett zsidó propaganda megoldást nem, csak bírálatokat megfogalmazó semmitmondó és látszólag tanácstalan, szófosásában, míg Drábik és Szaniszló a Kalergi tervben előre megálmodott "EurÁrábia" és a vegyes népesség kialakításáról elmélkedik a Világpanorámában, pedig valójában a tömeges bevándorlás nem fog keveredést létrehozni, csak egy olyan anarchikus polgárháborús helyzetet, amikor az európai tagországok a ténylegesen előre megtervezett EU szakadás következményeként az amerikai katonai irányítás bevezetése és Afrika-Közel-Kelet valamint Oroszország elleni háborúba kényszerítés után, csatlakoznak a már korábbi egyeztetés alapján kialakított, Európa felosztási tervezet szerinti "új gazdáikhoz".

Mivel szóba került, érdemes megvizsgálni a már betelepített 70 millió muszlim és az 50 millió néger integrálhatóságát, a jelenlegi migránsáradattal egyetemben. Az integráció fizetett hívei, főleg az elenyésző támogatottságú liberális baloldal prominens hazaárulói elképzelése a multikulturalizmus, már sok évvel ezelőtt megbukott és azóta sem javultak mutatói, hanem inkább romlott létrehozhatóságának esélye. A bevándorlók min. 300-500 éves társadalomfejlődési lemaradását még generációk sorozatával sem lehet megszüntetni. Az iszlám vallási fanatizmusa a keresztény befogadókészséggel szemben, erőszakosságánál, és a Koránnal tanításaival köszönő viszonyban sem lévő elveivel, szokásaival, összeférhetetlenséget mutat. Egy területen a közös létezésük eddig sem volt kivitelezhető, és ezután sem válik azzá. A bevándorló nem csak vallási fanatizmusát, de a társadalmi szokásait, vagyis a középkori szintű morális, erkölcsi, etikai társadalmi szintjét is magával hozza, amit tévesen sokan "kultúrának" neveznek, de jól tudják, hogy a butaság sem a tudás egy szintje. Van nulla és jobbra-balra a plusz és a mínusz. A "nulla" már számunkra elfogadható érték, de az a 300-500 év, ami lemaradásként jelentkezik a nullához képest, mínuszban jelentkezik az afrikai és közel-keleti népeknél.

Sokan még a szitán sem tudnak vagy akarnak átlátni. Érthető, hogyha egy európai ember szíve megesik egy kisgyermekes migráns családon, de ahogy az átlagember nem ismeri fel a kaméleonként politikai, közigazgatási és háttérirányításban rejtőzködő, ismert származású pszicho-és szociopatákat, úgy a rejtett szándékkal érkező szintén sémi származású, vagy jemeni, szudáni, esetleg iraki, szaudi amerikai Al-Kaida kiképzésben részesült, ismeretlen szándékú, bőrszíne alapján nyomban felismerhető terület-és élettérfoglalókat sem. Ebben akár Nógrádinak, akár Kovács Zoltán kormányszóvivőnek is igaza van, bár senki sem meri nevén "nevezni a gyereket", vagyis hogy a bevándorlást, ugyanaz a zsidó-lobby szervezi, amelyik az USA kormányát, a Bilderberg Group alacsonyabb szintű végrehajtóit, Izraelt és Nagy-Britanniát, de Franciaországot, a BRD-t (NSZK), és az európai, főleg zsidókból álló kormányokat is irányítja. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Mindig és mindenki a fősodratú médiában úgy beszél a világban zajló folyamatokról, mintha egyes országok hazájukhoz hű, és népük érdekeit szem előtt tartó népképviseletet ellátó politikusok által közvetített érdekeket képviselnének. A judeodemokrácia lényege a látszat fenntartása és a kisember félrevezetése. A magyarságnak soha nem volt olyan lehetősége, mint most a bevándorlóknak.

Ugyanaz a balliberális média keltette Magyarország és a magyarok rasszista, fajgyűlölő hírét, mint amelyik most a feltétel nélküli befogadásról és főként a "humanitárius kötelezettségekről" papol, miközben szép számmal akadnak őszinte és nem annyira titkolt szándékú "emberségből segítők", akik ellátják azt a feladatot, amit korábban egyes rendszerek hazaárulásnak és kollaboráns tevékenységnek tekintettek és ami az USA-ban ma is bűncselekménynek számít. A FIDESZ és a Jobbik a FIDESZ-KDNP illegitim alkottákolmányának folyományaként már most előkészítené a katonai irányítás bevezetéséhez és az állampolgárok jogfosztásához szükséges törvényt, amely "bejelentés alapján" lehetővé tenné rátörni bármely (azért nem mindegyik) magyar állampolgárra a lakásajtót migráns (bevándorlók, menekültek) bújtatása miatt. Más az indokláshoz felhasznált kormányzati rizsa, és másként fogalmaz a "törvénytervezet", de alapvetően arról szól a fáma, hogy hatalmi eszközöket, akár a migránsveszélyre hivatkozva is, de ki kell terjeszteni a magyar lakosság diktatórikus eszközökkel való terrorizálhatóságára és megfélemlítésére a hatalom megszilárdításáról szóló "törvényben". Orbán kipás képét elnézegetve kicsit nehéz őszintének tartani - főleg a francia lapnak adott zsidó származásáról szóló interjúja után - a keresztény-Európa iránti "aggodalmát". A "módszer" ugyanaz, mint a zsidó szervezésű 9/11 okán meghirdetett "terrorizmus elleni harc" esetében, de hasonlók voltak a korábbi "beavatkozási" okok is: "kommunizmus elleni" harc, kábítószer kereskedelem elleni háborúk, erőszakos, haszon alapú demokratizálás stb.

Mindegy mi az indok, lényeg a lakosság részvétele, aktív bevonása a fegyvereladási bevételek növelésében, és a létszám csökkentésébe lehetőleg úgy, hogy egyre kevesebb joggal és beleszólással rendelkezhessenek a vágóhídra hajtottak mindkét oldalon. Európa bábirányítása szándékosan az úgy kialakított humanitárius elvek alapján, amelyek sehol másutt a világon, beleértve a "szabadság hazáját az USA-t" is, nem használatosak és érvényesek, nem is léteznek, olyan irányelvekkel és kényszerítő eszközökkel (ha nem árulod el hazádat vagy a képviselt országot elég szorgalmasan, akkor megvonom a tarisznyányi zsebpénzed) idézi elő Európa ismételt pusztulását, lepusztítását, mint ahogy az előző cikkben is jeleztem. A kazár-maffia irányításának potenciális konkurenciája lehetne egy erős Európa, de ez sem a kínai, sem az orosz, sem az USA, sem a brit, sem a francia vagy német zsidó (kazár-maffia) irányításnak (Izraelről nem is beszélve), nem lenne jó, sőt az ilyen törekvéseket, Attilától, Napóleontól Hitlerig minden eszközzel felszámolták és irtották.

Európa lakosságának, de a korábban és most is a különösen veszélyeztetett magyar lakosságnak kétféle ellenséggel és kétféle potenciális veszélyforrással is meg kell küzdenie. Az utóbbiak lehetnek szövetségesek vagy ellenségek is. Elsőként a nyakába fészkelt belső ellenséggel, a Magyarországon kétharmad helyett már 1/8-os támogatással is alig rendelkező kollaboráns "kormánypártokkal", élükön a hol az EU-ra, hol az USA-ra, hol a Bilderberg Groupra, hol az oroszokra kacsintgató, izraeli irányítású bábvezetéssel. Meg kell küzdeni életben maradásáért a felszaporított és extra jogokkal bőven ellátott etnikummal és a melléjük sorolható nem magyar identitású, de régóta Magyarországon élő betelepített "nemzetiségekkel", aki ellepték a médiát, kiszorítva innen is a magyarokat. Védekezni kell az idegen megszállók ellen, akik az 1989-ig tartó szovjet megszállás után katonailag is berendezkedtek Magyarországon, biztosítva az elnyomást, és végül a migránsokkal, akik regisztrációja nem véletlenül itt történik, mert amikor visszatoloncolják a kiválogatás utáni "maradékot", Kelet-Európára, elsősorban Magyarországra lőcsölik majd, de ezt a média, "kormány" is egyre jobban pedzegeti. Hogy kik a potenciális "ellenségek" és kik a lehetséges, alternatív veszélyforrások, eldönti a hozzáállásuk, és az, hogy milyen szinten tudunk közös nevezőre jutni velük. Egy biztos: akár Európa, akár az USA, de a Közel -és Távol-Kelet lakosságának vonatkozásában is van közös cél, a "világelit" és hűséges kiszolgálóik eltakarítása...

Lassan két és fél hónapja cirkálunk éjjel-nappal a körzetünkben. Átlagosan három-négy naponként fordul elő, hogy a migránsok ki akarnak törni vagy fel akarják gyújtani szállásokat. A rendőrség és a tűzoltók folyamatos ügyeletet tartanak. Időnként már a város környéki telkeken is megjelennek, átugrálva a kerítéseken. Három befogadó hely van jelenleg itt, összesen 5-6 ezer fő számára, ami több, mint a város használható férfilakossága. Némi szándékos rosszindulat is felfedezhető az ellátás területén, amikor iszlám hívőknek sertésmájkrémet osztogatnak, Tudva levő, hogy még az olyan marhamájkrémet sem eszik meg, amelyik disznózsírt is tartalmaz, mégis adnak ilyeneket is. Legnagyobb problémát az jelenti, hogy az emberek félnek az idegen, előbb említett kultúrával való találkozástól. Jogosan. Szinte mindenki ismeri az iszlám hozzáállását a nőkhöz. A primitív "népszokásokat" nem lehet gyorsan levetkőzni. Orbán már a cigány etnikumra is tett megjegyzéseket, sajnos a valóságnak megfelelően. Ez utóbbi népcsoport már kezd elgondolkodni, mivel megérkezett a "konkurencia"... és ahogy nem lehet népszokásnak vagy a kultúra részének tekinteni a lopást az egyiknél, úgy nem lehet elfogadni, hogy a bevándorló saját törvényei szerint éljen mások országában.

Több, mint öt éve is, és azóta is folyamatosan előre jeleztem és tájékoztattam arról, hogy mi készül és mi van folyamatban Európa ellen (Link). A jelen állapotok feldolgozását az ukrajnai helyzet módosítja némileg, de mivel már 1954-től tudható volt, hogy Európa energiafüggése olyan, mintha egy óriásnak lefűrészelnénk mindkét lábát, a kazár-maffia úgy alakította ki a körülményeket, hogy ne túl sok választási lehetőség adódjon, kihasználva az egyéni érdekeik alapján, kapzsiságból kialakult ellentéteket, időzítve alkalmazva az előre beépített csapdákat. Most már mindenkiben felvetődik a kérdés, mi állíthatja meg a migránsok egyre növekvő beáramlását? Ehhez az USA-t, Nagy-Britanniát, Izraelt, Franciaországot és Merkelt kell leállítani, a csaláson alapuló pénzrendszerük összeomlasztásával. Mint az előző cikkben is említettem, csak az használ, ha elzárják a pénzcsapokat, ha jól megérdemelten összeomlik az amerikai és európai fedezetlenül és mértéktelenül kibocsátott dollár és euró pénzrendszer, vele együtt az az irányítás is, amely erre a csalásra épül.
Várható, hogy egyszerre szabadítják rá Európára és főleg Kelet-Európára az amerikai katonai irányítást a kezelhetetlen bevándorlóhelyzetre és az orosz veszélyre hivatkozva, nyitják meg az orosz frontot, zárják el a gázt.

Összességében elmondható hogy az előre jelzett, akár 950 milliós nagyságrendű népvándorlás visszaidézi a 2009. december 19-21. között Koppenhágában megtartott és csúfosan megbukott klímacsúcsra érkező Obama - béke "Nobel-díjas" tömeggyilkos - népesség átcsoportosítási terveit... Miután kiderült, hogy a Föld eltartóképessége messze meghaladja a lélekszám növekedési ütemét, ami ráadásul a társadalmak fejlődése során a fejlett országokban már erőteljesen csökkent, a "világelit" más módszert keresett a veszélyesen okos, és a veszélyesen primitív népcsoportok létszámának csökkentésére és a "maradék" egy szintre hozására. Mindkét népesség kockázati tényező a kazár-maffia számára. És mivel bebizonyosodott, hogy a vérfertőzés okozta pszicho-és szociopata "előny" egyre jobban szertefoszlik, összekötötték a kellemest a hasznossal, vagyis felhasználták az általuk generált terrorista tevékenységet a pénzvilág prominenseinek létszámcsökkentésére, a világ, de elsősorban Európa és a Közel-Kelet kifosztására, valamint egyúttal több milliós népirtások végrehajtására. Ami a "világelit" számára "népesség átcsoportosítás", polgárháborúkat, háborúkat és milliók halálát jelenti, százmilliók életkörülményeinek tönkretételével. Egyszerű megoldás nincs! Fel kell készülni az önvédelemre, mert senki sem jön megmenteni azokat, akik másoktól várják a megoldást. Te is szívesebben segítesz azokon, akik veled együtt nem hagyják vágóhídra hajtani magukat...

/Tulok/

  Hozzászólások
#151 | Hegel - 2015.10.09. 13:09:12
Minek is vagyunk szenvedő alanyai mi Magyarok is? A gyarmatositó és lenyúló politikának.
Eddig nyugateu Törökországot Nató tagként felvette merthogy erős katonai ereje van abban a térségben, de nem vette be Eu tagnak holott többször kérte mert sokan vannak és mai napig is nem eu tag.
Most a Törökök a migránsokkal tudnak visszavágni de sajnos az út nyugateurópába rajtunk keresztül vezet...tudják jól a törökök baxxus....

Ha EU nem veszi számitásba a török igényt akkor jön a még többmillió migráns...miközben azért látható a török politika ide oda hajlása is....orosz - nyugat..hacsak nem azonos a kotta csak más hangfekvésben van a kánon.

http://idokjelei....ti_Hirhalo

[img]bildr.no/thumb/eHdBZ0pV.jpeg[/img] oroszok kontra usa célpontok. Rosszul vannak mert alapjábanvéve Aszad mellett ellen megy a célpontozás.
Gondolom Aszadot azért akarják elpaterolni amiért Kadhafit is annó....


nah nyugateu a saját xarát mindig szétkeni de a lét amit behajt elteszi....http://orientalis...an-1-resz/

Ugye kiváncsiak hogy angliában hogy hogy a iszlám..maja szétlőtték az arab országokat feldulták ne csodálkozzanak..DE! Pl MO a V4 és kab az oroszok is az uralig európainak számitanak..mikor a európai vagy fehér embert xarozni kell akkor általánosságban irják amikor meg önfényezni akkor a nemzetiség jelőlve....

érdemes a többi cikket is átnézni nem kell aztán vérnyomás emelésre bogyó! GrinPfft
#152 | Hegel - 2015.10.10. 00:32:59
[img]bildr.no/thumb/Qk03dVNZ.jpeg[/img] horvát oldali irás

magyar oldalon ugyan azon a táblán az irás... [img]bildr.no/thumb/ZjRBemQ0.jpeg[/img]....katt rá. GrinGrinGrin
#153 | Renegat - 2015.10.10. 02:59:43
Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke 5 pontos válaszában megírta...az ultraliberális Amnesty International Magyarországi Igazgatójának, Jenei Orsolyának hogy nagyon el vannak tájolódva a realitásoktól következetes félrebeszélésükkel és magyarellenességükkel.

Ha az izraeli katonák lövik le a határon az őket kővel dobáló palesztínokat, az rendben van ?

In addition to Israeli soldiers and border guards at a wounded Palestinian, who was shot during clashes with Israeli forces in Beit El near the illegal settlement in the occupied West Bank on the outskirts of city of Ramallah on October 7, 2015 (Photo: AFP)

217.218.67.233/photo/20151008/ede71d6e-e555-46c4-96ee-f4747de295b7.jpg

...1. Az Önök által is említett röszkei "határostromból" az látszik, hogy nem békés, hanem agresszív tömegekről van szó, akik ráadásul maguk szeretnék megválasztani letelepedésük helyét. Ilyet a nemzetközi jog nem ismer!...-tovább a válaszlevélben.

http://alfahir.hu...l_olvasnia

http://alfahir.hu...ernational

http://presstv.co...e-Ramallah

********************

Az Egyesült Államok "váratlanul karbantartási indokkal" kivonta az USS Theodore Roosevelt nukleáris meghajtású repülőgép-hordozóját a Perzsa-öbölből, -egy nappal azután- miután csütörtökön Oroszország kilőtt 26 nagy hatótávolságú rakétát a Kaszpi-tengeren hajózó Flottilla hadihajóiról a szíriai terroristák elleni célpontokra Szíriában. - a Pentagon tisztviselőinek bejelentése szerint. A repülőgép-hordozón mintegy 5000 tengerész és 65 harci repülőgép teljesít szolgálatot.

Az orosz védelmi minisztérium nyilatkozatában azt mondta, hogy az új Kalibr-NK nagy hatótávolságú cirkáló rakéták mindegyike körülbelül kilenc láb pontossággal érte el a kívánt célpontokat Szíriában.

217.218.67.233/photo/20151010/ca4df787-4081-4b57-8a11-b5155c3ab14b.jpg

http://presstv.co...rsian-Gulf

http://presstv.co...ssia-Syria

https://www.youtu...MasnaAf_H4
#154 | spartakusz - 2015.10.10. 09:00:06
SZEVASZTOK!

HIÁNYOLTAM A HATODIK PONTOT:
6. SOHA NEM MONDUNK LE ARRÓL AMI A MIENK - VISSZAKÉRJÜK, MERT NEM A TIÉTEK, RAJZOLJÁTOK VISSZA RAJZOLOK CSINÁLT ÁLLAMOK CSINÁLÓI HAZÁM ISTENI HATÁRAIT ÉRTEM ÉRTED ÉS MINDANNYIUNKÉRT!

EHHEZ KÉRJÜK AZ ISTENI SEGÍTSÉGET AMIT MEGKAPUNK HA CSINÁLJUK - CSÍN - ÁL-JUK:

https://www.faceb...nref=story

ID. kISS lÁSZLÓ

ui: a csín az a csín az ál az az ál - és a juk az a luk - hézag ami hasad ha kell!
#155 | Renegat - 2015.10.11. 00:20:42
Sovány vigasz, de ez is már valami - Az ENSZ Biztonsági Tanácsa pénteken felhatalmazta az Európai Uniót, hogy a líbiai partokhoz közeli nemzetközi vizeken lefoglalhassa vagy megsemmisíthesse az embercsempészek hajóit.

http://karpatnews...ajoit.html
#156 | Hegel - 2015.10.11. 13:27:05
Nos tegnap valahogy a egerem ügyébe kerilt Nográdi György több 1h nál is hosszabb előadása https://www.youtu...85mLcKc08Uoldalon a többi....és amiről ir Tulok az a MIÉRT (mert kell) Nógrádi a hogyant mutatja pár helyen térképen is.
Alapjábanvéve más nemzetektől hogyan szerzik meg a területeket. https://www.youtu...smW5lj0mFQ
Vártam azért hogy más területszerzőket is emlit de diplomatikusan elsuhant mellette ahogy a Kalergi kérdéskörröl is.
Fontosnak vélem azt amiről nem esik szó se....usát rángató madzagok.
#157 | Renegat - 2015.10.11. 16:44:26
Most miért nem hisztizik az ultraliberális Amnesty International?

"Saját társai beszélték le a feljelentésről a megerőszakolt migráns segítő aktivistát?"

http://jobbegyene...aktivistat

http://demagog.bl...ok-/21522/

http://badog.blog...40-/21569/

http://www.corrie...resh_ce-cp
#158 | Hegel - 2015.10.11. 18:33:48
157. mert faxok! Ez is egy kettős mérce, és akár a társuk(nem maguk naaa azt azé nem!) élete vagy egészsége árán is lehet nekik....

Nekem e miatt http://888.hu/art...olyasosabb ugy tünik...ha nem jól tünik hááát. hogy merkell is belett vive az erdőbe ezzel a kalergi faxsággal, egy plecsni és csináld milyen nagyszerü lesz még kapsz nóbel dijat is a békéért (röhej) és közben kilett pöcskölve alaposan, most usa és Pityu majd egyezkedik felőle is.
Hja vannak leirható veszteségek...a megbaxott migránstól az egyszerü népig (behivottak kitoloncoltak és mindezt elviselők akiken átgázoltak a határszéleken) merkelen át.

Igen vannak akik jól kavarják a szuharét, ráadásúl lötyögtetik is, majd a löttyött megis ünneplik mikor jó sok embert belefolytanak. Párezer éve ez igy megy.

Figyeltem Nógrádi előadásait is...főzés közben, érdekes Kina ujgorékra és tibetre ugranak törökék a kurdokra európa és zsa a magyarokra....vajjon miért miajófene közös bennük....Aha 5 pontos kérdés Grin

Renegat egyik linkeden bogarászvaLp ről is vitáznak..eddig nem is figyeltem rá..nem érdekel az 50IQ alattiak vitája hanem ha egy fiatal nő aki anya is ha...és belerug egy kislányba na az tetü...biza magyarországon élő tetü. Igaz megkapta a magáét tán legközelebb az ujságirók gondosabbak lesznek.
http://img.reblog...amp;full=1

Európában igy szervezik a islamistákat https://www.youtu...ZUpMuXnkvY Mindjárt a film elején a kisfiut dresszirozza a férfi..naja ez a gyerek hiába született párizsban vagy németországban nem az Ő hazája igazán...az ő hazája ott van valahol ahonnét szülei eljöttek európába de nem tudnak valamiért visszatérni -pénz hely stb. És igy elveszettnek érzi magát igy nő fel és a többi tőlle idősebb is...Hülye kalergi ettől nem összemosódóttabb hanem agresszivabb lesz mind! Mert a szülőföld hiányát kompenzálni kell, mivel agresszióval fogja tudni csak mert minden más korlátozná.

Hülye gyilkosok távol európától európa népeit irtatják ezekkel, de van karma és aztán ŐK jönnek....sorra sorba sorosan.

Valahol irtam hogy ezeknek európa felhalmozott értékei kellenek lepusztitásra még...ahogy a többi főldrésszel is tették.

Nos levládámba kaptam, de kikerestem honnan copizták át levélre igy egyszerübb.http://vilaghelyz...janak.html
#159 | Renegat - 2015.10.13. 01:38:22
Vigyázzatok és figyeljetek magatokra!
Fé­lel­me­tes tü­dő­be­teg­ség ter­jed az or­szág­ban.
A kór ha­lá­los, az okait pedig még nem is­me­rik! Egész Eu­ró­pá­ban pusz­tít, de már Ma­gyar­or­szá­gon is több szá­zan be­te­gek.(Chemtrail?)

"...exobronchiális okok többnyire visszafordíthatatlan - tehát lényegében nem gyógyítható - elváltozásokat jelentenek. A COPD esetén mindkét elváltozás jelen van."/házipatika.com/

COPD: krákogással kezdődik, fulladás a vége

http://ripost.hu/...-orszagban

http://www.hazipa...0614150917

http://www.blikk....an-2408631

http://www.netext...rorszagon/
#160 | Hegel - 2015.10.13. 15:31:56
Igen a chemnek alkoholos B12 szaga van amikor beszorul valahova, de időnként az esső is büdös ahogy az ember arca előtt pogyog sürün...

Tegnap este a faxbukon olvastam csak nem lehetett már ide fellépni...Ankarában a robbantás azért volt hogy engedje töröko a menekülteket európába, az ottani hirekben hivják továbbra is hülyitve az embereket.

Kettős játék lenne nem először hogy itt nagy határzár meg meg ott meg továbbra is a hivás?

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 88% [7 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 13% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum