Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az "igazság" rétegei...
Az "igazság" rétegei...Mi okozta a Nyugat-Római Birodalom vesztét? Egyértelműen a manapság "multikulturalizmusnak nevezett, eltérő társadalmi szintű és vallásfilozófiával rendelkező népcsoportok összekényszerítése és a belső árulás. Vagyis a meghódított területek "római katonának" állt népességének szabad vallásgyakorlása (az ebből fakadó vallási konfrontációk) Rómában és Itáliában. Ami összeomlással fenyegetett, majd a Nyugat-Római Császárság végét is jelentette a germánok integrálásával és belső támogatásával amihez elengedhetetlenül hozzávarrták az egységesített, több vallásból összegyúrt "judeokeresztény vallást". Mondhatni, a történelem ismétli önmagát, de valójában "bizonyos körök" ugyanazt a "kaptafát" használják már évezredek óta bomlasztásra céljaik elérése érdekében. Ilyen megvilágításban sem a történelmi "törvényszerűségek", sem a kialakított helyzetek nem tekinthetők "spontán folyamatok" eredményeinek. Persze a történelem "alakítói" nagyon okosnak és tévedhetetlennek hiszik magukat, ami jó néhány esetben bizonyult téves elképzelésnek, de hallgatnak a "toldott-foldott tervről". Így az, hogy hibáztak, csak olyan megnyilatkozásokból derül ki, mint pl. George W. Bush elégedetlenkedése a FEMA -táborok "megtöltésével" kapcsolatban, és amit már 2005-2006-ra elvárt és remélt.

A Lisszaboni EU-ban 2009-óta zajló folyamatokat érdemes figyelembe venni, amikor az amerikai szervezetek által támogatott és pénzelt "migráns-áradatot", az ún. "Iszlám Állam" tevékenységét és a Európa kifosztásának rendszerét feltérképezi az az átlagember is, aki eddig politikamentesen próbálta élni életét. Ez utóbbit a jelzett polgárok felejtsék el! Hamarosan nem tudja kivonni magát és hozzátartozóit senki a New York-i Zsidó Világkormány, a Bilderberg Group, Izrael és City of London által következetesen létrehozott helyzet irányította pénzügyi és stratégiai érdekek alapján előidézett krízishelyzetéből. Itt, az oldalon, minden elemről részletes tájékoztatást kaphat bárki, akit "hirtelen" érdekelni kezd, mit hoz a jövő családja, rokonai, barátai. honfitársai számára, mivel minden elemről, ok-okozati összefüggésről tájékozódhatott eddig is a korábbi elemzésekben. A média hihetetlen módon manipulálja az emberek gondolkodásmódját és érzelemvilágát, pedig a mozgatórugók a háttérben ugyanazok az erők, amelyek Európa felszámolását már régen, a 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség) és a 350-375 között szintén Rómában, kikeresztelkedett zsidók által írt Újszövetség létrehozásával is megtervezték. A judeokereszténység központjaként a Vatikán hozta létre a Mohamedán-vallást is, ami a mai napig kielégíti hívői fanatizmusát. A Lisszaboni EU, mint már korábban is említettem, először kiszolgáltatta az európai bankrendszert az amerikai ingatlancsalási botrány "veszteségeinek" fedezésére, majd bankkonszolidációkkal több bőrt is lenyúztak az EU lakosságáról.

A korrupt és pénzéhes európai kormányok elé elég volt némi morzsát szórni. A peresztrojka szabadrablásának nagy része a Goldman-Sachson keresztül a Bilderberghez , illetve a FED-hez vándorolt. A már létező Római Klub (Bilderberg energia szektor), Párizsi Klub és Londoni Klub (Bilderberg pénzelosztás) után már 2009. után várható volt a Berlini Klub létrehozása (Bilderberg behajtás és ország-költségvetés kezelője), ami ESM (Európai Stabilitási Mechanizmus Megabank rendszer) néven létre is jött (és amit anno jeleztünk is). Az EU irányítás módszeresen legyengítette a tagállamokat a 2010. februárjában kiadott EKB utasítás alapján. Az amerikai ingatlancsalást követően a 8100 milliárd dolláros LIBOR-botrányt a londoni brókerbotrány követte és 41000 milliárd dolláros "veszteségét elsősorban az EU fizette meg. A Távol-Keletre kitelepített ipar tovább növelte az 1989-től, a Kelet-Európa kifosztása miatt létrejövő munkanélküliséget és leépítve a nyugat-európai gazdaságokat. Közben lába kelt az aranykészleteknek is és létrehozták Európa eladhatóságának két utolsó tervezetét, a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményt és az amerikai katonai irányítás bevezethetőségét Európában, miközben elzárták Európa minden energiavezetékét amellett, hogy gázra és olajra korlátozták az energiatermelési lehetőségeket, megakadályozva a termál -és egyéb számottevő eredményeket biztosító energia hasznosítást (Megjegyzendő, hogy Tesla Colorado Springs-i, ma HAARP technológiának nevezett, eredetileg energiaellátásra kidolgozott találmánya egyszer és mindenkorra megoldaná a világ energiagondjait a kozmikus sugárzás energiájának befogásával, de ezt a kazár-maffia időjárás módosításra, földrengések, szökőárak keltésére használja).

Ezek után minden tájékozatlan európai ember elcsodálkozhat azon, hogy miért akarja az USA Európa vesztét, de ha látna a szemétől, és a fülét nem csak hamutartónak hagyná használni a vonaton, rájönne, hogy ennek kevés köze van az USA-hoz és főleg az amerikai emberekhez. Az USA ugyanolyan "bábkormányt üzemeltet", mint amilyen az EU irányítás, és az EU tagországok kormányai. Éppen ezért, a balliberális Tarjányi Péter hülyeségeket beszélt az Egyenes Beszéd című műsorban, jellemzően a balliberálisnak nevezett zsidó propaganda megoldást nem, csak bírálatokat megfogalmazó semmitmondó és látszólag tanácstalan, szófosásában, míg Drábik és Szaniszló a Kalergi tervben előre megálmodott "EurÁrábia" és a vegyes népesség kialakításáról elmélkedik a Világpanorámában, pedig valójában a tömeges bevándorlás nem fog keveredést létrehozni, csak egy olyan anarchikus polgárháborús helyzetet, amikor az európai tagországok a ténylegesen előre megtervezett EU szakadás következményeként az amerikai katonai irányítás bevezetése és Afrika-Közel-Kelet valamint Oroszország elleni háborúba kényszerítés után, csatlakoznak a már korábbi egyeztetés alapján kialakított, Európa felosztási tervezet szerinti "új gazdáikhoz".

Mivel szóba került, érdemes megvizsgálni a már betelepített 70 millió muszlim és az 50 millió néger integrálhatóságát, a jelenlegi migránsáradattal egyetemben. Az integráció fizetett hívei, főleg az elenyésző támogatottságú liberális baloldal prominens hazaárulói elképzelése a multikulturalizmus, már sok évvel ezelőtt megbukott és azóta sem javultak mutatói, hanem inkább romlott létrehozhatóságának esélye. A bevándorlók min. 300-500 éves társadalomfejlődési lemaradását még generációk sorozatával sem lehet megszüntetni. Az iszlám vallási fanatizmusa a keresztény befogadókészséggel szemben, erőszakosságánál, és a Koránnal tanításaival köszönő viszonyban sem lévő elveivel, szokásaival, összeférhetetlenséget mutat. Egy területen a közös létezésük eddig sem volt kivitelezhető, és ezután sem válik azzá. A bevándorló nem csak vallási fanatizmusát, de a társadalmi szokásait, vagyis a középkori szintű morális, erkölcsi, etikai társadalmi szintjét is magával hozza, amit tévesen sokan "kultúrának" neveznek, de jól tudják, hogy a butaság sem a tudás egy szintje. Van nulla és jobbra-balra a plusz és a mínusz. A "nulla" már számunkra elfogadható érték, de az a 300-500 év, ami lemaradásként jelentkezik a nullához képest, mínuszban jelentkezik az afrikai és közel-keleti népeknél.

Sokan még a szitán sem tudnak vagy akarnak átlátni. Érthető, hogyha egy európai ember szíve megesik egy kisgyermekes migráns családon, de ahogy az átlagember nem ismeri fel a kaméleonként politikai, közigazgatási és háttérirányításban rejtőzködő, ismert származású pszicho-és szociopatákat, úgy a rejtett szándékkal érkező szintén sémi származású, vagy jemeni, szudáni, esetleg iraki, szaudi amerikai Al-Kaida kiképzésben részesült, ismeretlen szándékú, bőrszíne alapján nyomban felismerhető terület-és élettérfoglalókat sem. Ebben akár Nógrádinak, akár Kovács Zoltán kormányszóvivőnek is igaza van, bár senki sem meri nevén "nevezni a gyereket", vagyis hogy a bevándorlást, ugyanaz a zsidó-lobby szervezi, amelyik az USA kormányát, a Bilderberg Group alacsonyabb szintű végrehajtóit, Izraelt és Nagy-Britanniát, de Franciaországot, a BRD-t (NSZK), és az európai, főleg zsidókból álló kormányokat is irányítja. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Mindig és mindenki a fősodratú médiában úgy beszél a világban zajló folyamatokról, mintha egyes országok hazájukhoz hű, és népük érdekeit szem előtt tartó népképviseletet ellátó politikusok által közvetített érdekeket képviselnének. A judeodemokrácia lényege a látszat fenntartása és a kisember félrevezetése. A magyarságnak soha nem volt olyan lehetősége, mint most a bevándorlóknak.

Ugyanaz a balliberális média keltette Magyarország és a magyarok rasszista, fajgyűlölő hírét, mint amelyik most a feltétel nélküli befogadásról és főként a "humanitárius kötelezettségekről" papol, miközben szép számmal akadnak őszinte és nem annyira titkolt szándékú "emberségből segítők", akik ellátják azt a feladatot, amit korábban egyes rendszerek hazaárulásnak és kollaboráns tevékenységnek tekintettek és ami az USA-ban ma is bűncselekménynek számít. A FIDESZ és a Jobbik a FIDESZ-KDNP illegitim alkottákolmányának folyományaként már most előkészítené a katonai irányítás bevezetéséhez és az állampolgárok jogfosztásához szükséges törvényt, amely "bejelentés alapján" lehetővé tenné rátörni bármely (azért nem mindegyik) magyar állampolgárra a lakásajtót migráns (bevándorlók, menekültek) bújtatása miatt. Más az indokláshoz felhasznált kormányzati rizsa, és másként fogalmaz a "törvénytervezet", de alapvetően arról szól a fáma, hogy hatalmi eszközöket, akár a migránsveszélyre hivatkozva is, de ki kell terjeszteni a magyar lakosság diktatórikus eszközökkel való terrorizálhatóságára és megfélemlítésére a hatalom megszilárdításáról szóló "törvényben". Orbán kipás képét elnézegetve kicsit nehéz őszintének tartani - főleg a francia lapnak adott zsidó származásáról szóló interjúja után - a keresztény-Európa iránti "aggodalmát". A "módszer" ugyanaz, mint a zsidó szervezésű 9/11 okán meghirdetett "terrorizmus elleni harc" esetében, de hasonlók voltak a korábbi "beavatkozási" okok is: "kommunizmus elleni" harc, kábítószer kereskedelem elleni háborúk, erőszakos, haszon alapú demokratizálás stb.

Mindegy mi az indok, lényeg a lakosság részvétele, aktív bevonása a fegyvereladási bevételek növelésében, és a létszám csökkentésébe lehetőleg úgy, hogy egyre kevesebb joggal és beleszólással rendelkezhessenek a vágóhídra hajtottak mindkét oldalon. Európa bábirányítása szándékosan az úgy kialakított humanitárius elvek alapján, amelyek sehol másutt a világon, beleértve a "szabadság hazáját az USA-t" is, nem használatosak és érvényesek, nem is léteznek, olyan irányelvekkel és kényszerítő eszközökkel (ha nem árulod el hazádat vagy a képviselt országot elég szorgalmasan, akkor megvonom a tarisznyányi zsebpénzed) idézi elő Európa ismételt pusztulását, lepusztítását, mint ahogy az előző cikkben is jeleztem. A kazár-maffia irányításának potenciális konkurenciája lehetne egy erős Európa, de ez sem a kínai, sem az orosz, sem az USA, sem a brit, sem a francia vagy német zsidó (kazár-maffia) irányításnak (Izraelről nem is beszélve), nem lenne jó, sőt az ilyen törekvéseket, Attilától, Napóleontól Hitlerig minden eszközzel felszámolták és irtották.

Európa lakosságának, de a korábban és most is a különösen veszélyeztetett magyar lakosságnak kétféle ellenséggel és kétféle potenciális veszélyforrással is meg kell küzdenie. Az utóbbiak lehetnek szövetségesek vagy ellenségek is. Elsőként a nyakába fészkelt belső ellenséggel, a Magyarországon kétharmad helyett már 1/8-os támogatással is alig rendelkező kollaboráns "kormánypártokkal", élükön a hol az EU-ra, hol az USA-ra, hol a Bilderberg Groupra, hol az oroszokra kacsintgató, izraeli irányítású bábvezetéssel. Meg kell küzdeni életben maradásáért a felszaporított és extra jogokkal bőven ellátott etnikummal és a melléjük sorolható nem magyar identitású, de régóta Magyarországon élő betelepített "nemzetiségekkel", aki ellepték a médiát, kiszorítva innen is a magyarokat. Védekezni kell az idegen megszállók ellen, akik az 1989-ig tartó szovjet megszállás után katonailag is berendezkedtek Magyarországon, biztosítva az elnyomást, és végül a migránsokkal, akik regisztrációja nem véletlenül itt történik, mert amikor visszatoloncolják a kiválogatás utáni "maradékot", Kelet-Európára, elsősorban Magyarországra lőcsölik majd, de ezt a média, "kormány" is egyre jobban pedzegeti. Hogy kik a potenciális "ellenségek" és kik a lehetséges, alternatív veszélyforrások, eldönti a hozzáállásuk, és az, hogy milyen szinten tudunk közös nevezőre jutni velük. Egy biztos: akár Európa, akár az USA, de a Közel -és Távol-Kelet lakosságának vonatkozásában is van közös cél, a "világelit" és hűséges kiszolgálóik eltakarítása...

Lassan két és fél hónapja cirkálunk éjjel-nappal a körzetünkben. Átlagosan három-négy naponként fordul elő, hogy a migránsok ki akarnak törni vagy fel akarják gyújtani szállásokat. A rendőrség és a tűzoltók folyamatos ügyeletet tartanak. Időnként már a város környéki telkeken is megjelennek, átugrálva a kerítéseken. Három befogadó hely van jelenleg itt, összesen 5-6 ezer fő számára, ami több, mint a város használható férfilakossága. Némi szándékos rosszindulat is felfedezhető az ellátás területén, amikor iszlám hívőknek sertésmájkrémet osztogatnak, Tudva levő, hogy még az olyan marhamájkrémet sem eszik meg, amelyik disznózsírt is tartalmaz, mégis adnak ilyeneket is. Legnagyobb problémát az jelenti, hogy az emberek félnek az idegen, előbb említett kultúrával való találkozástól. Jogosan. Szinte mindenki ismeri az iszlám hozzáállását a nőkhöz. A primitív "népszokásokat" nem lehet gyorsan levetkőzni. Orbán már a cigány etnikumra is tett megjegyzéseket, sajnos a valóságnak megfelelően. Ez utóbbi népcsoport már kezd elgondolkodni, mivel megérkezett a "konkurencia"... és ahogy nem lehet népszokásnak vagy a kultúra részének tekinteni a lopást az egyiknél, úgy nem lehet elfogadni, hogy a bevándorló saját törvényei szerint éljen mások országában.

Több, mint öt éve is, és azóta is folyamatosan előre jeleztem és tájékoztattam arról, hogy mi készül és mi van folyamatban Európa ellen (Link). A jelen állapotok feldolgozását az ukrajnai helyzet módosítja némileg, de mivel már 1954-től tudható volt, hogy Európa energiafüggése olyan, mintha egy óriásnak lefűrészelnénk mindkét lábát, a kazár-maffia úgy alakította ki a körülményeket, hogy ne túl sok választási lehetőség adódjon, kihasználva az egyéni érdekeik alapján, kapzsiságból kialakult ellentéteket, időzítve alkalmazva az előre beépített csapdákat. Most már mindenkiben felvetődik a kérdés, mi állíthatja meg a migránsok egyre növekvő beáramlását? Ehhez az USA-t, Nagy-Britanniát, Izraelt, Franciaországot és Merkelt kell leállítani, a csaláson alapuló pénzrendszerük összeomlasztásával. Mint az előző cikkben is említettem, csak az használ, ha elzárják a pénzcsapokat, ha jól megérdemelten összeomlik az amerikai és európai fedezetlenül és mértéktelenül kibocsátott dollár és euró pénzrendszer, vele együtt az az irányítás is, amely erre a csalásra épül.
Várható, hogy egyszerre szabadítják rá Európára és főleg Kelet-Európára az amerikai katonai irányítást a kezelhetetlen bevándorlóhelyzetre és az orosz veszélyre hivatkozva, nyitják meg az orosz frontot, zárják el a gázt.

Összességében elmondható hogy az előre jelzett, akár 950 milliós nagyságrendű népvándorlás visszaidézi a 2009. december 19-21. között Koppenhágában megtartott és csúfosan megbukott klímacsúcsra érkező Obama - béke "Nobel-díjas" tömeggyilkos - népesség átcsoportosítási terveit... Miután kiderült, hogy a Föld eltartóképessége messze meghaladja a lélekszám növekedési ütemét, ami ráadásul a társadalmak fejlődése során a fejlett országokban már erőteljesen csökkent, a "világelit" más módszert keresett a veszélyesen okos, és a veszélyesen primitív népcsoportok létszámának csökkentésére és a "maradék" egy szintre hozására. Mindkét népesség kockázati tényező a kazár-maffia számára. És mivel bebizonyosodott, hogy a vérfertőzés okozta pszicho-és szociopata "előny" egyre jobban szertefoszlik, összekötötték a kellemest a hasznossal, vagyis felhasználták az általuk generált terrorista tevékenységet a pénzvilág prominenseinek létszámcsökkentésére, a világ, de elsősorban Európa és a Közel-Kelet kifosztására, valamint egyúttal több milliós népirtások végrehajtására. Ami a "világelit" számára "népesség átcsoportosítás", polgárháborúkat, háborúkat és milliók halálát jelenti, százmilliók életkörülményeinek tönkretételével. Egyszerű megoldás nincs! Fel kell készülni az önvédelemre, mert senki sem jön megmenteni azokat, akik másoktól várják a megoldást. Te is szívesebben segítesz azokon, akik veled együtt nem hagyják vágóhídra hajtani magukat...

/Tulok/

  Hozzászólások
#161 | Renegat - 2015.10.13. 16:11:44
A kettős játéknak meg van az oka és magyarázata.Németország nagy bajban van, már csak a németek nem tudják...elegen.
Németországnak nem sikerült Angela Merkelt integrálnia...

https://www.faceb...22/?type=3

https://www.faceb...mp;theater

http://www.egipat...lo-szamara

https://www.faceb...witzerland

https://www.faceb...aevdresden

Figyelemre méltó elemzés, nézd meg!

http://nemzetihir...bia-pr.pps

**********************

Az angliai Brierfield patinás kisváros lakosainak életét nap mint nap ilyen vásári hangulatú vallási vonulgatásokkal -ami lassan jellemző az egész országra- keserítik meg a muszlimok.Kész őrültek háza lett a kisváros.Már több mint 6400 ingatlan eladó a városban... (vannak ám hozzászólások rendesen!)

http://www.livele...1443982711
http://www.rightm...rfield.htm
#162 | Hegel - 2015.10.13. 16:22:45
"Az Amerikában élő spekuláns arra buzdította Euró­pát, hogy minden egyes bevándorlónak fizessen évente négy és fél millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze."

Ez a soros meghülyült vénségére vagy minket néz hülyének? Átlag magyarnak évi 1 M/ft ha van totál családjára magára lakhatástól rezsiig. Mi az hogy 4.5M??? Akkor követeljük nekünk adjon a állam ennyit szintén ha idegenekre tellik...ráadásul igy hitellel leamortizálni még jobban a államiságot?http://postaimre....admore=103

Nemrég totál kifizettem azt a qrva hitelkártyát, nem behúztak a csőbe hogy 10% ólcsobban adnak ha..és mivel még kb 30 rugó a lányom kutyájának a mütétje(kiszedik a vasat a lábából) ezért elfogadtam.Nagy lólányokálma ólcsóbb mert rászámolja a kártyadijat erre is meg a fax tudja még mit....és teljesen zavaros a szla amit kapok.
Cél ne tudja az ember átlátni mit ccsinálnak...késő látom és ki@xok velük..lerendezem és kuss.

Más: ami elharapódzott nagyon az öregezés márcsak nem Ctipusu embereknél is hanem megélhetési csalóknál...állandóan zaklatják az embereket nyugdijasokat hogy meghivják őket erre arra és erőszakosan rájuktukmálnak minden ólcsó xart sok pénzért, hitelbe is akár 500 e ftig. Na erről a tetü hirekbe ugyi nincs szó hogy hallja a még mozogni tudó öreg is?
És ezt hogyan hagyhatják? mert adózik a csaló cég?? és bevétel?
#163 | naiv - 2015.10.13. 18:09:12
A kormány döntött: jöhetnek a NATO-erők Magyarországra
A Kormány 1723/2015. (X. 7.) Korm. határozata - külföldi fegyveres erőknek a határrendészeti feladatok támogatásában való részvételének engedélyezéséről

http://www.kozlon...K15145.pdf
http://hu.euronew...rorszagra/


A NATO új parancsnoki központokat hoz létre, mégpedig Magyarországon és Szlovákiában - jelentette be csütörtökön Brüsszelben Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.
http://hu.euronew...ronews-on/

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Brit vadászgépeknek zöld jelzést adtak orosz katonai gépek lelövéséhez !
Konkrétan a The Sunday Times volt az, mely magas rangú forrásra és vadászpilóták saját elmondására hivatkozva írt erről.
http://www.dailys...amic-State


Szíriában 50 tonna fegyverellátmányt dobott le az USA terroristáknak az oroszok és Assad elleni harchoz https://www.faceb...NGtheWORLD

A kérdés: a maci közben mit csinált? Becsukta a szemét, vagy kijelölte a helyet? - hogy is van ez?
.
#164 | Renegat - 2015.10.13. 20:18:33
Naiv #163/2 |

"Brit vadászgépeknek zöld jelzést adtak orosz katonai gépek lelövéséhez !"

Olvasói vélemények: "-David Cameron a NATO-val közös maszturbációba kezdett az oroszok ellenségnek történő kikiáltásával. Egy Tornadonak semmi esélye egy SU-34-el szemben! Az oroszok nem lőnek RAF repülőgépekre provokáció nélkül, semmi sem fog történni, csupán szórakoztató propaganda az egész. Hihetetlen. Obama hírneve Amerikában és a világ szemében feneketlen mélységekbe zuhant, és ez a "fuck" Cameron mérgében felvette az eldobott kesztyűt és próbál futni vele! Anglia kib@szott elmebeteg?"

Komolyra fordítva szót, minden RAF repülőgép Szíria légterébe hatolva közvetlenül sérti Szíria szuverén légterét.Már ez okot adhatna arra, hogy az orosz gépek a behatoló idegen harci gépet lelőjék, de nem ez a céljuk, hanem az IS/ISIS terroristáinak és katonai bázisainak megsemmisítése.A provokációra nyilvánvalóan biztos reagálni fognak.

http://www.livele...1444575387

***********************

Marine Le Pen beszéde 2015.10.07.

Európai Parlament,Strasbourg

YouTube Videó


#165 | Hegel - 2015.10.14. 02:33:20
Szászország is kiakar lépni az unióból és leválni németországról bajorok után. merkell is zuhanórepülésbe fogott....hollandok is felgyujtják a menekültszállókat...

Ez meg a mienk:http://www.1000ev...param=7416http://rapidpress...uralmanak/ Valóban? vagy a globalizmus kelet felől jön most?

Miért mondanának le a hatalomról amit eddig épitettek?Frown

Vagy valaki rájuk parancsolt? annak milyen hatalma van hogy megteheti?
#166 | Seraf - 2015.10.14. 23:44:55
Tibor Bá' oldalán van egy érdemleges / új cikk : 2015. 10. 14 ; "A legegyügyűbb birodalom -
The World's Silliest Empire" - 'Nem lehet nem észrevenni, hogy az elmúlt néhány héten a
Birodalom egyre együgyűbb. Olyannyira, hogy szerintem kiérdemelte a világ legegyügyűbb
birodalom címet. Persze lehet azzal előállni, hogy már eddig is együgyűek voltak, de ami
most van, az felér egy kvantumugrással ... A lényeg az, hogy az USA imád háborúzni ( job -
ban mondva a fegyverszállítók imádnak háborúzni, mert abból van a jövedelmük, és vélet -
lenségből már rég megvették maguknak az amerikai kormányt ) ... Tehát újra és újra neki -
fognak és egyáltalán nem idegesíti őket, hogy mekkora együgyűség amit tesznek, persze
mert a lényeg a fegyver gyártók igényeinek a kielégítése ... Ezek után bármi megtörténhet.
Például : Úgy tűnik Washingtonnak nincs külpolitikai terve. A Fehérház állít valamit, a Kül -
ügyminisztérium mást állít, a Pentagon pedig egy harmadik elképzelésről beszél ... És ezen
konfúzió után az Európai Unió politikus bábjai leállíthatatlan rángatózás alatt saját kottából
énekelnek, mert Washingtonban elhelyezett agyközpontjuk nem kap egyértelmű utasítást .
Mi lesz ennek a vége ? .... Amerikának le kellene bombázni Washington belvárosát, plusz
néhány virginiai megyét. Ezzel alaposan sikerülne meggátolni az amerikai együgyűséget, de
ha ez se segít, akkor sincs semmi baj, mert nem az eredmény a lényeg, hanem a hadianyag
felhasználása
, hogy a gyártók újabb profithoz jussanak' http://www.antalf...u/?p=17684
#167 | Renegat - 2015.10.15. 01:44:57
Rabló gyilkosok iskolája /2015.október 9./

"Minden állam egy bűnszervezet!"

http://viszavzsod...olaja.html
#168 | Tulok - 2015.10.15. 17:33:26
Bélám! Ha végignézed az általad felrakott linken szerepelő cikkeket, felismerheted, hogy a legtöbb cikk innen származik, ami megnyugtató, mivel az egyik segítő oldalunk a visz a vízsodor...
#169 | Renegat - 2015.10.15. 19:30:14
Tulok!Felismertem rögtön az elején, egyik cikk végén ott a szerzői nick neved is.Találtam viszont egy új híroldalt, rendkívül gazdag és szerteágazó alternatív hírekkel és kommentárokkal:
(Google fordító segít, szerény angol tudásommal sajnos nincs időm fordítani)

"State of the Nation"

http://stateofthe...more-23524

******************
Világpolitikai aktualitások, friss események:

http://www.whatdo...

http://www.whatdo...ex1926.htm

*****************

Németországban tetőfokán(?) a németek Merkel gyűlölete bevándorláspolitikája miatt.Akár kormány puccs is lehetséges.

hirtop.in/wp-content/uploads/2015/10/mondjlemerkel.jpg

http://hirtop.in/...renciajan/

http://hirtop.in/...nek-nezni/

Akik eldöntötték ezt, azok nem normálisak:
-Sumte 100 lakójához 1000 menekült érkezne-

https://www.youtu...r_embedded

www.cicero.de/sites/default/files/field/image/merkel_fluechtlingskrise.jpg

http://www.zeit.d...uechtlinge

http://www.focus....13930.html

https://www.tages...e-109.html

http://www.faz.ne...57422.html

http://www.faz.ne...54190.html
#170 | Hegel - 2015.10.16. 01:01:53
Gondoltam hagyom a politikát kicsit és...Mondok átnézem az urantiát nemtom miért fogtam bele de ugye Jézus is mondta keressetek kopogtassatok...nos azért keverik a lakosságot meg a vallásokat az emberekkel össze mert kitaláltak egy másikat ami valamiért???... Ime a magyarság ösi történelmét összegyúrták részben a Jézus által Sakjamuni által Konfucius és stb általi tanitásokkal sőt Melkisédekével is.

Ime:...."Tekintettel arra, hogy kapcsolatot kellett kiépíteni egy olyan családdal, amelynek igénybevételével Makiventa sikerrel terjeszthette az új tanokat, a melkizedekek számos nemzedéken át figyelték Ábrahám őseit. Biztosak voltak abban, hogy egy bizonyos nemzedékben megjelenik majd valaki, aki kellően értelmes, bölcs, őszinte és rátermett. Ebből a családból a Melkizedek Ábrahámot választotta, hogy nála tanuljon Sálemben.

Ábrahám király akart lenni. Idővel elismerték őt, mint Sálem és hét másik törzs polgári vezetőjét. A Melkizedek békés viszonyt tartott fenn a szomszédos törzsekkel, Ábrahám viszont arról ábrándozott, hogy erővel hódítja meg az egész Kánaánt. A Melkizedek csak nagy nehézségek árán tudta visszatartani Ábrahámot attól, hogy háborúskodással akarja rákényszeríteni a szomszédos törzsekre a sálemi igazságok minél gyorsabb elfogadását. Makiventa nem volt hajlandó szentesíteni Ábrahám katonai hódítási terveit s ez a kettejük kapcsolatában átmeneti törést hozott. Az idő múlásával Ábrahám számára kezdtek jól alakulni a körülmények ahhoz, hogy ő lehessen majd az erős palesztinai állam polgári vezetője, de két dolog miatt nem mert belevágni a tervének megvalósításába: a Melkizedek nem támogatta ezeket a terveket, és Ábrahámnak nem volt fiúörököse.

Ábrahám egyeztetést szervezett a Melkizedekkel. A Melkizedek meggyőzte Ábrahámot, hogy hagyjon fel a katonai terveivel és inkább szellemi téren segítse a mennyország ügyét. Cserébe a Melkizedek biztosította Ábrahámot arról, hogy fia fog születni és számos leszármazottja lesz. Ábrahám felesége, Sára, ezt követően fiúgyermeket szült, akit Izsáknak neveztek el.

Röviddel a fiúgyermek megszületése után Ábrahám és a Melkizedek hivatalosan is szövetséget kötött, melyben Ábrahám lemondott a személyes ambícióiról annak a tervnek a javára, hogy a Melkizedek szellemi céljai szerint munkálkodjanak az emberiség érdekében. A Melkizedek és Ábrahám közötti szövetség azt a nagyszerű megállapodást képviseli az isteniség és az emberiség között, amelyben az Isten megígéri, hogy megtesz mindent, míg az ember csak annyit ígér, hogy hisz Isten ígéreteiben és követi az útmutatásait.

A Melkizedek misszionáriusai a sálemi központjukból eljutottak Egyiptomba, Mezopotámiába, Kis-Ázsiába, a Brit-szigetekre, [u]Izlandra, Kínába és Japánba. [/u]A Melkizedek tanításait megismerhették Ádámszon leszármazottai is, akik akkoriban még ott éltek a Van-tó partján. Makiventa 94 éven át oktatta a tanítványait. Amikor már megtett mindent, amit megtehetett, eltűnt az emberek köréből, mégpedig ugyanolyan feltűnésmentes módon, ahogyan egykor megjelent közöttük.

Ábrahám leszármazottai a sálemi tanok nagy részét gyorsan elfelejtették. Ötszáz éven belül sokan már csak legendának tekintették a Melkizedek történetét. A Melkizedek-féle evangéliumot csaknem teljesen beolvasztották a Nagy Anya, a Nap kultuszába és egyéb ősi hiedelmekbe. A héber írástudók később úgy szerkesztették át a szent írásaikat, hogy a Melkizedekre való utalásokat törölték s úgy akarták felerősíteni a nemzeti öntudatukat, hogy Ábrahám történetét állították előtérbe." https://sites.goo...tenete/v75

Tehát a különböző népek keverése és a papua fura megjegyzései mind mind erre IS utalnak.
A könyvet érdemes nagyon sasszemmel átvizsgálni, mert a függelékekben elolvastam olyan emberek irták, állitólag médiumi közvetitéssel akik hallgatási fogadalmat tettek és volt közöttük FED titkárnő és ma multinacionális céget vezető.
Én eltudom képzelni hogy megvásárolta a vörös báró a Jézusi tanitások meglévő részét és abból képeztek egy kb 1000 oldal körüli irományt..már most van olyan vastag mint a állitólagos előző szentnek tartott irományhalmaz....

Oda kell figyelni mit akarnak megetetni velünk....

Annyit viszont kihámoztam volt több teremtésü emberfajta....

Valójában Jézus azt is mondta hogy hazudni fognak nekünk ne higgyünk el mindent vizsgálat nélkül...sőt alapos vizsgálat nélkül.

Tulajdonképpen abból gondolom, hogy a globalizmussal ezt akarják majd ránk erőltetni mert a Pápa is iszlámozik, mikor tudnia kell azt ők gyártották ahogy a JRK-t Mással ezt a őrölt nagy marhaságot amit ma európai politikai vezetés parancsszóra tesz nem tudom másként elfogadni...nem beszélve arról mintha Pityú is ugyan ezért hajtana.

A világhelyzetén viszont háborognak a déliek hogy fáznak nincsenek ehhez szokva...hát még majd akik sátorban lesznek kénytelenek a telet tölteni....Ha eszük lenne hátraarcot fujnának és a maguk kis meleg éghajlatu bázisukat tennék helyre. ŐK is meg mi is jól járnánk.
Tegnap egy c tipusu segédmotorkerékpáros a szatyromat akarta de mivel megkérdeztem hol a utcába a polgárörség ugy gondolta nem érdemes velem kezdeni....Hát elég ez is nekünk a migránsokon kivül....

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 88% [7 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 13% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum