Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Dróton rángatott diktátorok, avagy meddig tud még lesüllyedni a politikai "elit"?
Dróton rángatott diktátorok, avagy meddig tud még lesüllyedni a politikai "elit"?Bár évek óta írjuk, csak mostanában jutott el a tudatáig mind több embernek, hogy a többszörös csalással, hamisítással, megtévesztéssel, erőszakkal létrehozott Európai Unió és Lisszaboni Szerződése olyan, mint a létrehozó tagországok politikai vezetése, valamint háttérirányítóik, és diktatúrába átforduló, általuk diktált, kierőszakolt "törvényei". A helyzet kísértetiesen hasonlít 2006. Magyarországára, bár a "fertőzés" már Európa-szintű. Aki megerőlteti médiával kilúgozott és megmérgezett agyát, emlékezhet arra, amikor Gyurcsány csinálta ugyanazt, mint most Orbán, és a sikertelen 2006. október 23-i szükségállapot bevezetésére tett kísérlete után tokkal, vonóstól, Sándor-palotástól eladta az országot, és aláírta Lisszaboni Szerződést. A 2005-ben költségvetésből kilopott 1380 milliárd forint és az indonéziai, ebből finanszírozott magánbefektetések nagyságrendben is hasonló mértékűek, mint a jelenlegi társulat lopássorozata, de kilátás van ideiglenesen nagyobb zsákmányszerzésre is. Viszont, ahogy szokták mondani: "Ebül szerzett jószág ebül vész el".


Mivel korábban is többször említettem, Magyarország Európa "próbafülkéje", ahol népszerűtlen és leggyakrabban mindenféle jogot sértő intézkedéseket hoznak próbaként, majd később, a por elültével, alkalmazzák Európa többi államára. Bölcsen ugyan, de nem elég hangosan megemlítettem akkoriban, hogy előbb-utóbb nyugaton is kipróbálják az itt bevált módszereket, mint pl. a médiatörvények "szigorítását" és néhány hasonlóan népszerűtlen, idegborzoló intézkedést. Magyarország médiatörvény miatti kipellengérezése után, ugyan itt, a mai napig nem alkalmazzák a meghozott törvényt (ennek oka az, hogy a nemzetközi indokgyártáshoz még mindig kevés az általunk elkövetett "bűn"), a britek sokkal szigorúbb médiatörvényt vezettek be. Akkoriban a kint élők fölényesen kinevettek, vagy tisztelettudóan megmosolyogtak, és magabiztosan nyugtattak meg: "Nálunk ez nem lehetséges, mert...". Nos, lehetséges. A német, belga, holland, svéd vagy brit jelenlegi médiaterror erre sokszorosan rácáfol.

Valamikor többször megemlítettem azt is, hogy Magyarország lakosságával példát akarnak statuálni. A Horn-kormány által életre hívott fajgyűlölet szítása, mint "etnikai fegyver" került alkalmazásra. Aki nem emlékezne rá, az óriási mértékű privatizációs csalások munkahelyek százezreinek megszűnéséhez vezetett, főleg az "etnikumnak" nevezett cigányságot érintve. Látszólagos válaszreakcióként az etnikum már munka nélkül is több pénzhez juthatott, mint a dolgozó polgár. A rengeteg szabadidővel nem tudtak mit kezdeni, de a látványos jólétnövekedés és az etnikai alapon velük szemben átértelmezett és alkalmazott enyhe büntetések és eltussolások olyan mértékű bűnözéshullám elindítását tette lehetővé, hogy még exportra is futotta belőle. Azóta is téglával dörgölik a szemeiket a britek, franciák és kanadaiak, és nekik is kuss van, ha "bevándorló Európa-foglalók" ellenük, az állampolgárok ellen elkövetett bűncselekményeit, sérelmeiket szóvá merik tenni.


A "módszer" kísértetiesen hasonlít Pintér azon utasítására - ámbár ebben az álellenzék belügyminiszterei sem voltak különbek - mely szerint a rendőrök "nem nevezhetik nevén a gyereket", vagyis a bűncselekmények elkövetőinek "nemzetiségéről", de általában a meg nem nevezhető "etnikum" bűncselekményeiről sem szabad tájékoztatniuk. Ilyen "hátrányos megkülönböztetésben" van része az Európa határain besétáló "honfoglalóknak" is, és attól függetlenül, hogy Hoppál Péter kulturális államtitkár "dekadensnek és elöregedőnek" nevezi Európa lakosságát (ezekkel a jelzőkkel illetik a keresztény értékrendet képviselő becsületesen dolgozó európai polgárokat), el lehet gondolkodni, hogy miért kell nagyobb létszámú újabb etnikumot befogadni, mint a hadsereg és rendőrség állományának létszáma...
Ezt az "elöregedés" sem indokolja, tekintve, hogy egyes vészmadarak a túlnépesedéstől való félelmükben, elhanyagolva számítástechnikai cégüket, békés öregkoruk élvezete helyett ott akarnak embert irtani, ahol amúgy is kevés van. És itt már el is érkeztünk regnáló és illegitim gyarmati bábkormányunk és miniszterelnökük megdicsőüléséhez.

Minden elismerésem Soros Györgyé. Senki sem lett volna képes úgy reflektorfénybe helyezni egykori pátyolgatottját, akit kitaníttatott, felkészítve a "politikus lét minden fortéjára" a legjobb és legtapasztaltabb "tanár-bűnözők" közreműködésével, hogy kedvezményezettjét saját nem létező ázsiója rovására a Bilderberg trilaterális szárnyának (a Bilderberg Group Háromoldalú Bizottsága) helyettes vezetőjéből már az EU élére kívánja az európai, bevándorlók (migránsok) által okozott, gondosan megtervezett és megfelelő irányba terelt európai polgárok közhangulata. Sok-sok milliárd eurójába került ez a Lisszaboni EU-nak, de első sorban a polgárainak. Pedig ha tudnák, hogy az Orbán (a felcsúti Maradona) -Pintér (a Sebhelyes-arcú) duó Európa központi irányításába férkőzve olyan károkat okozna - amihez képest a londoni brókerbotrány a 41 ezer milliárd dolláros csalásával közönséges "kofalárma" lehetne - és csak beleőszülhetne a sok "rajongó".
Számottevően csökkenne a fagyasztókra fordított energiafelhasználás, és a nem létező "globális felmelegedés" is globális kihűlésbe menne át az európai lakosság hatalmas tömegeiben "meghűlt vér" miatt. Mészáros Lőrinc elszállítatná biztonságos helyre az Eiffel-tornyot, Al -vagy Felcsútra, és a Magyarországon oly ügyesen elkenni szándékozott deviza-hitel csalások módszertanát Orbán az EU kötelezően alkalmazandó törvényi "ajánlásaiba" foglaltathatná. Az EU polgárai az egyoldalúsított jogról továbbképzést és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnának, hogyan működik a "magyar jogszolgáltatás", mert "az élet a legjobb tanítómester"... főleg ha a bőrükön is érzik...

A "kötelező betelepítési kvóta veszélyezteti kultúránkat", állampolgáraink biztonságát, ahogy az izraeli-zsidó - magyarországi-zsidó vezetés közötti egyezménybe foglalt 550 ezer izraeli "menekült" kötelező magyarországi befogadása is. A transzatlanti szabad-kereskedelmi egyezményt, amely engedélyezi az USA "befektetőinek" Európa szabad kirablását, az Orbán-diktatúra "üdvözli és támogatja". A korábbi beharangozott ellenzés után látszólag behódolt az Orbán-klán az USA-nak, de az is látszik, hogy még eldöntésre vár, "átigazolnak-e" a FÁK-hoz, vagy ki ígér több garanciát a lopott holmi megtartására alapon, megvárják a "licitet". A betelepítés, az Európa kirablására felhívó (EU polgárok tömegeinek beleegyezése nélküli, mi több, ellenzés ellenére készült) "egyezmény" sem azért jött létre, hogy ellensúlyozza Európa elnéptelenedését (a népességfogyás ellenére sem csökkent az EU lélekszáma, ami tekintve a fogyást, eddig is túlnyomóan bevándorlók pótoltak mintegy 120 milliós mértékben), felpezsdítse a munkaerőpiacot (a jelenleg bevándorlók 90%-a analfabéta, ellentétben a 2014-ig bevándoroltatottakkal), vagy támogassa a multikulturalizmus balliberális (elmebeteg) eszméjét.

Itt megint igazságtalan vagyok, mert a jobb és bal oldal ugyanannak a "testnek" a két oldala, vagyis a két agyféltekét összekötő idegdúc átvágása nélkül ezek a "felek" szinkronban, egymást segítve dolgoznak (ellenünk). Talán ennek is köszönhető, hogy Szegednél ismét megszaporodott az illegális bevándorlóforgalom, akiket annak idején csak divergóknak hívtunk. Naponta már százával érkeznek, és városunk újabb 2500-4000 fő közötti létszámmal szaporodik a közeljövőben. Nagy a valószínűsége annak, hogy a FIDESZ "terrorizmus elleni törvényei" annak ellenére is - hogy a magyarországi terroristákat esetleg Izraelben vagy Svédországban képzik ki - egy füst alatt lehetővé teszik a leszámolást nemzetünk tétova, de mégis létező vezetői, hangadói ellen. A "törvényjavaslat" szinte mindent tartalmaz "e nemes cél" érdekében a totális terrorhoz:

"Az egész országban lekapcsolhatnák az internetet, beszüntethetnék az általuk kívánt médiumokat, felfüggeszthetnék a gyülekezési jogot, kijárási tilalmat rendelhetnének el, kitelepíthetnék az ország valamely részén élőket, akárhogy korlátozhatnák a járműforgalmat, bevezethetnék a jegyrendszert… egyszerű kormánydöntéssel, kontroll nélkül. Átvehetnék a médiumok szerkesztőségeinek irányítását, ha úgy tetszik, felfüggeszthetnék működésüket. A mozgásszabadságot, tartózkodást korlátozhatnák, engedélyhez köthetnék az ország egyes részein. Bírósági döntések nélkül elkobozhatnák "a biztonságot veszélyeztetők" vagyonát. Amerikában és másutt láthattuk, hogy a terrorveszélyre hivatkozva bármit megtehet az állam a polgáraival. Bemondásra lehetne terrorveszélyt vizionálni. Szinte biztos, hogy hazánkban a következő években is több áldozata lesz a cigány-bűnözésnek, mint a terrornak, mégis csak az utóbbival akar kiemelten foglalkozni a kormány. Ötpárti egyeztetés háttéranyag


Végül is a Budaházy reklamálta 2002-es elcsalt választás is ezért nem végződött a FIDESZ győzelmével (már amennyire választásnak lehet az ilyet eseményt nevezni), de Orbánéknak elmagyarázták gazdáik, hogy őket későbbre tartogatják, gagyizni akkor is ráérnek, mert egységes, a magyarországihoz hasonló, szintén illegitim európai tömörülést kell létrehozni és a méltatlankodóknak azt lehet mondani majd, hogy Európát "harci csellel" foglalták el, mert ez a hadviselés egyik ősi, bevett formája. A látszólag európai érdekeket kiszolgáló EU irányítás olyan bohózat, ami vicces is lenne, ha sakkpartijukat nem a mi kockásra festett bőrünkön játszanák. A pást már így is több helyen kilyukadt, mely lyukakon a vérszívó élősködők kiszívják Európa életerejét (ez is a "nagy kísérlet" része, ami jól mutatja, hogy a civilizálódás bizonyos fokán már csökken a népesség). Az összehangolt támadás előkészítése már sok éve folyamatban van (gyakorlatilag a sémi arabokból kitenyésztett zsidóság megjelenésétől, és a vagyon egyben tartás miatt jelentkező belterjesség okán). Legfontosabb mérföldkövei a közelmúltból az I. Világháború, Európa átalakításával, a szovjet (bolsevik) forradalom, majd az I. Vh. befejezéseként a II. Világháború, mely Magyarországot vezetés szintjén teljesen megsemmisítette. A németek nyakába is kazár-zsidó bábirányítás került, ahogy a legtöbb európai országéba is. Európa egyesítési folyamatai az 50-es években, Sztálin halála után gyorsultak fel. 1954-ben már előkészítették Európa energiaellátásának elzárását, Ukrajnához csatolva a jelenlegi tűzfészkeket időzített bombaként, és az EU tovább bővült. Majd 2001-től, az USA által meghirdetett "terrorizmus elleni harc", az időjárás-módosítás, az irányított alacsony frekvenciájú elektromágneses sugárzással tudatmódosítás, a vegyi-permetezések, 2009. december 1-től a Lisszaboni Szerződés tette lehetővé, hogy a brit és USA, valamint európai és izraeli kazár-zsidó "Zsidó Világkormánynak" nevezett bankárkasztja kifossza, legyengítse, energiahordozóktól elzárja Európát (A lisszaboni szerződés ratifikálása egyenértékű Magyarország elvesztésével.). Végcélként megjelölve Európa újrafelosztását.

Nekünk, mint magyaroknak, a Horthy-korszak volt az utolsó, megszállóktól mentes rövid időszak 1944. március 19-ig, amikor is a németek elfoglalták Magyarországot, majd 1945. április 4-től bolsevik megszállás alá kerültünk, ami a mai napig sem szűnt meg. Bár Orosházi Ferenc 2016. januárjában kijelentette azt, ami már 2010. elején a "Hágai-feljelentésemben" is szerepelt, nem lehet pontosnak nevezni a videóban elhangzottakat, mert a hivatkozási alap az 1989-es "Ideiglenes Alkotmány", amit ugyanúgy senki sem szavazott meg, mint elődjét, az 1949-es XX-as törvényt, vagy a FIDESZ-KDNP 2011-es alkottákolmányát, de legalább a saját maguk által, saját maguk számára létrehozott törvények alapján is számon kérhetők. 2011-es forradalomról meg senki sem tud! Akár 1949-től, akár 1989-től vizsgáljuk a jelenlegi 2/3-os (2/9-es) kormánynak nevezett rablóbandát, korábban helyesen jelentette ki a Kúria, hogy a magyar bíróságok nem jogképesek, így Orosházinak is igaza van, a Kúria véleménye nélkül is. De lássuk a videót, főleg az elejét, amit természetesen a TV nem adott le, csak célzatosan Orosházi véleménynyilvánítása utántól:


Érdekességként megemlíthető és megmosolyogtató a "bírónő" elbizonytalanodása, ügyetlen próbálkozásai a figyelem elterelésére. Innentől már csak "hab a tortán" Gyöngyösi, Jobbikos képviselő felvetése (már sokszor került terítékre) a parlamenti képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó nemzetbiztonsági kockázatról. Az izraeli-magyar állampolgárság tisztázásának lehetőségét már akkor megakadályozták, amikor a svédeket kérték fel az anyakönyvi adatok feldolgozására, még 2010, vagyis a FIDESZ hatalomba erőltetése előtt. Még a pártoknak, bejegyzett szervezeteknek sem szabad a saját származásunkon kívül kutatásokat végezni "gyanús személyeket" illetően. Még nemzetbiztonsági érdekből sem, pedig Izraelben sem lehet képviselő az, akinek másmilyen állampolgársága is van. Az USA-ban külön követelmény, hogy a szenátus tagjainak a személyi, származási adatai elérhetőek legyenek bárki, de főleg az USA állam -és választópolgárai számára.
Mindkét esemény kapcsán megjelent az antiszemita jelző emlegetése, de annyit ezzel kapcsolatban is meg kell jegyezni, hogy attól még senki sem lesz a sémi népcsoport vér szerinti tagja, hogy felveszi a zsidó vallást (amúgy is utálják egymást). Benjamin Netanjahu (Dr. Drábik János is tolmácsolta) tavaly már elég világosan elmagyarázta, hogy Izrael lakosságának, ahogy az európai és Amerikába szakadt zsidóknak is, túlnyomó része kazár-zsidó (Izraelben ez 98%), akik nem vérségi "örökösei" Ábrahámnak, így nem is a sémi népcsoportba tartoznak. Soha egyetlen ősük sem élt Palesztinában, egykori hazájuk Kazária (ami Ukrajna háborúval sújtott része). A "szemita-ellenesség", vagyis az antiszemitizmus bírósági szinten sem verhető rá bűnként azokra, akik kazár-zsidókról tárnak fel kényelmetlen, ámde valóságnak megfelelő tényeket, mivel a kazár-zsidók nem sémi népcsoporthoz tartozók.
Példaként, ha azt mondanám Gyurcsányra, hogy: "Feri, Te olyan becsületes sötét bőrű ember vagy", legfeljebb azért perelhetne be, mert többszörös valótlanságot állítottam kijelentésemmel (becsületes, néger, ember), de azért nem, hogy ezt ő magára vette és sértésként értékeli, mivel nem néger és más egyéb sem. Ha lecigányoznám, az már dehonesztáló lehetne, de ez is csak a jelzett népcsoport általános megítélése kapcsán tekinthető sértésnek, amely állítását nehezen tudná megvédeni a bíróság előtt, mivel akkor én vádolhatnám meg rasszizmussal, pejoratív előítéletek negatív tényezőkénti feltüntetésével.

Mint említettem volt korábban, az ukrajnai, de a szíriai események is a kényszerpályán mozgó, az exponenciálisan gyorsuló örvénybe került bankárkaszt hatalmi harca egymásközt Európa szétszakítása, elosztása és a Közel-Kelet megszerzéséért. A kapitalizmus elkerülhetetlen következménye a konkurenciaharc, ami a piacok, nyersanyagbázisok, élhető területek kisajátításáért folyik, és világosan látszik, hogy a legnagyobb hasznot hozó fegyvergyártás, a fegyverek eladása, felhasználása a cél, valamint az általuk megszerezhető területek. A rablókapitalizmus hasonlatos az élősködők élősködési lehetőségéért folytatott harcához, mi több, egy és ugyanaz. Létkérdés, hogy melyik élősködhet a gazdatesten, mert az utóbbi "jog" határozza meg az életben maradását. De nincs "közös ló".
Az emberek Európában és az USA-ban egyre jobban figyelik a csalással, hazugságokkal, maguk érdekében hozott törvényekkel megválasztatott "vezetőiket" és nemzetellenes tevékenységüket. A végső csapást viszont nem mi fogjuk rájuk mérni, elvégzik helyettünk maguk, mert az emberkreatúrák nem csak érezni nem tudnak, az út végét sem látják. Diktátorok jönnek és mennek, akiket mindig egy felsőbb pénzhatalom mozgat, de a "fenntartható fejlődés" mantrázása semmi egyebet nem takar, mint a még nagyobb, illetve folyamatosan növekvő haszon elérését (a fenntartható haszonnövekedés "elvét", magyarul a kapzsiságot jelenti). Jelenleg, és már jó ideje, minden ennek van alárendelve. Ezt a folyamatot azok sem tudják leállítani vagy szabályozni, akik létrehozták.


A kártékony élőlények mindig elszaporodnak, ahogy lehetőségük nyílik rá, és ez a lehetőség a táplálék megnövekedett mennyisége. De meg kell nézni pl. a szöcskéket. A magányos rovarok általában és elsősorban azért nem rendeződnek nagy tömegekbe, mert fő táplálékforrásuk a fehérje, ezért egymást is felfalják, ha alkalmuk nyílik rá. Amikor túlszaporodnak, szárnyuk nő, hatalmas rajokban sáska lesz belőlük, letarolva mindent maguk előtt. Kénytelenek tovább haladni, mert a hátulról jövők hajtják a raj elejét, és élelem hiányában egymást falják fel. Ezért gyorsan kell továbbvonulniuk, de gyorsabban szaporodnak, mint ahogy újabb letarolható területet találnának. A sáskajárás mindaddig folytatódik, míg be nem áll az "egyensúly", és sáskából megint magányos szöcske nem lesz, mert annyira megfogyatkozik a létszámuk, hogy véget ér a sáskajárás.

Az emberi élősködők is újratermelődnek. A mókuskerékből nincs kiszállás, aki belépett, élete végéig kénytelen futni. Aki nem elég gyors, nem elég ügyes, nem elég leleményes, nem gátlástalanabb a leggátlástalanabbnál, annak a helyét gyorsan elfoglalják, és a szemétdombra kerül, de aki még kapaszkodik, azt is tudja, hogy pozíciója nem életbiztosítás, főleg fajtársai miatt. Empátia hiányában képtelenek összefogni. Hasonszőrű társaik sorsa csak annyiban érdekli őket, hogy saját sorsukat látják benne, és saját előnyükre használják fel halálukat. Ez nem sajnálat, együttérzés, csak kényszerű bűnszövetség, addig, ameddig osztozkodásra nem kerül a sor...
Sok jó érzésű ember mereven elzárkózik a politika elől, gondolván, hogyha nem tud valamiről, kevésbé bosszantja, de bármennyire szeretné, a politika, de inkább a politikusoknak nevezett emberszerű lények aljassága előbb-utóbb utoléri, és ezért kénytelen szembenézni velük. Aki nem ismeri ezeknek a "politikusoknak" az előéletét, hajlamos azt hinni, hogy mind az országáért tevékenykedő "földre szállt angyal", de még mielőtt bárki letenné a voksát akármelyik mellett, érdemes utánanézni a viselt dolgaiknak. Akár a "nemzetvédő" Orbán, akár a balliberális címke mögé bújó Gyurcsány, akár sleppjük esetében, hosszú évek során elkövetett köztörvényes bűncselekmények elkövetésének tömege áll, el nem évülő hazaárulással, nemzetellenes bűncselekményekkel körítve. Az Orbán-diktatúra nyakán szorul a hurok, de jó lenne ha a balliberális bűntársainak is. Ugyanez igaz a világ összes politikus bűnözőjére is. Innentől nehéz lenne Bokrosnak is megmagyarázni 500 napos programjában azt, hogy milyen jó a "multikulturalizmus", ha számára is ez úgy realizálódna, hogy egy böszme néger vagy arab először megfarkalja, majd agyonveri a családjával együtt, mert "náluk" így szokás beintegrálódni...

/Tulok/

  Hozzászólások
#61 | Tulok - 2016.03.02. 12:45:58
Bélám! A hirdetésekkel én is találkoztam már tavaj is, de olyanok véleményével eggyel sem, akik tapasztalatokat osztottak volna meg az energiatermelésről, pedig sokan keresik. A témával foglalkozó fórumok sokaságát nézték már át velem együtt, de sehol semmi. Ami gyanús, hogy reklamációkat sem...
A 2 kW valóban kevés (kb. 20 k lenne az optimális), és figyelembe kell venni a megtérülési időt is. Európában a legtöbb helyen olyan olcsó az áram a jövedelmekhez képest, hogy nagyon sok helyen 10 év alatt sem térül meg a "befektetés".
Az orvosi berendezések nem drágák (ezeknél csak a saját tapasztalatainkban bízhatunk, mert az ezért fizetett egyetemistákat mindenhol alkalmazzák), csak a 300 eurós "kötelező adomány" a visszatartó erő...

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/6/6e/Half-yearly_electricity_and_gas_prices%2C_second_half_of_year%2C_2012%E2%80%9314_%28EUR_per_kWh%29_YB15.png

(nagyobb méretért kattints a képre)
#62 | Renegat - 2016.03.02. 20:56:57
Tulok!Meggyőztél.Mr Mehran Keshenek nagyobb a füstje, mint a lángja.Az üzletből kinyerhető profitérdekeltség és az üzleti reklám lassan elfedi a lényeget, azaz magát a találmányt és az azzal kapcsolatos fórumokat, gyakorlati tapasztalatok információit is.Na jó, viszlát Mr Keshe!
#63 | Renegat - 2016.03.04. 00:18:36
Tulok!A nemesgáz motorral mi van, miért nem gyártják, ha olyan ígéretes fejlesztésnek minősült 2012-ben.Nem is olyan bonyolult a szerkezet, hogy valakik ne tudnának ráállni a gyártására.(Bár most is a fosszilis energiáért háborúznak ezek a dilisek a Közel-Keleten.Nem lehet megkerülni ezeket a kapzsi élősködőket?)

"Saját energiával az NWO ellen" című régebbi írásod nagyon érdekes volt.

"John Rohner azt mondja, hogy a 2-ütemű, 500 kW-os generátor 1800 rpm (fordulat/perc) gond nélkül lett tesztelve. Jelezte, hogy még mindig tesztelnek egy-egy 18 -és 28kW-os készüléket, anélkül, hogy technikai megszakításokat kellet volna beiktatni. Egy korábbi készülék működött, óvatos becslések szerint, körülbelül 4 hónapig megszakítás nélkül.

Nem lenne teljes a leírás, ha nem tájékoztatnék az utántöltés módjáról és bekerülési költségéről. Az utántöltő patron hasonló egy kis szórópisztolyhoz. Körülbelül 10 centiméter hosszú és 4 cm széles. Ez beszerezhető lesz a szupermarketekben, 7 $-os áron. A készüléket egy speciális töltőcsővel lehet újratölteni, ami után készen áll a további 7 éves folyamatos működésre." (Tulok 2012.07.01. 15:10)

http://www.hungar...c_start=10

http://rwgresearc...as-engine/

http://pesn.com/2...ine_Bebut/
#64 | Renegat - 2016.03.04. 12:46:49
Borítja a bilit a német és osztrák állambiztonság.

"Merkel kancellár a német köztelevízióban vasárnap leadott egyórás interjújában arról értekezett, hogy nincsen szükség a menekültek felső korlátjának megszabására és Berlinnek nincsen B-terve a menekült-hullám megállítására. Nos, ezzel a kenetteljes üzenettel éles ellentétben mind a német, mind az osztrák állambiztonságnál már bekapcsoltak a riadó-készültséget jelző piros lámpák. A jelek szerint az állam ezen kulcs-intézményei már nem hajlandók eltűrni a nagypolitika tehetetlenségét, ezért páratlan módon egyenesen a közvéleményhez fordulnak."

Pillanatképek egy ön-és közveszélyes őrültről:

www.titkolthirek.hu/tthirek/wp-content/uploads/2016/03/2837117-berlino-1.jpg


scrapetv.com/News/News%20Pages/Everyone%20Else/images-13/angela-merkel-greece-euro-exit.jpg


http://www.titkol...zsaroljak/

http://www.titkol...tonsagnal/

http://kozep-euro...igy_tovabb

**********************

A mimóza lelkű svédek hála Istennek nem küldenek vissza migrókat hazánkba.

Indok:

"Svédország szerint ugyanis a menekültek magyarországi jogi kezelése miatt a Dublini egyezmény értelmében a Magyarországra visszatoloncolt emberek olyan bánásmód kockázatának lennének kitéve, ami sérti az Emberi jogok Európai Egyezményét."

(Mindjárt sírva fakadok!Kár, hogy az osztrákok, németek és a többi déli szomszéd nem ilyen érzékeny lelkületűek.)

http://444.hu/201...rorszagra/
#65 | Tulok - 2016.03.04. 20:18:05
Bélám! Keshe olyan lebegtetős "megváltó", mint amilyenek a Benjamin Fulford "interjúk". Sajnos a nemesgáz-motorról sincsenek jobb hírek. Az utolsó információ gyártóik felöl az volt, hogy - a 2013-elején hozott Obama-rendelet terroristáknak minősíti azokat, akik ingyen, vagy szabadenergia előállítására alkalmas berendezéseket terveznek, gyártanak, vagy a terveket tovább adják - először megvádolták és lefoglalták a gyártó kapacitást, majd később letartóztatták a tervező gárdát. Az általad beillesztett link az eredeti Papp József-féle nemesgáz-motorról ad tájékoztatást. Hogy hasznos-e, érdemes rákeresni, illetve a kísérletet figyelemmel kísérni.

Mára már sokan követelik Merkel elmeszakértői vizsgálatát az NSZK-ban is, nem alaptalanul. A "hivatásos", ezért fizetett bevándorlók kérdése másként jön le az EU akasztani való, a lakosságra rátelepedett irányítása és az alábbi videó szerint:

YouTube Videó
#66 | Renegat - 2016.03.05. 02:52:18
Így néz ki egy átalakított Chemtrail üzemű repülőgép belülről.Ritka jó felvételek, minden tartályban más-más méreg van betöltve.Nagyon remélem nem sokáig lesz alkalmuk a Föld és élővilága permetezgetésére.A megbízóktól a pilótákig bezárólag régen megértek egy akasztásra. Egy pár méregkeverőt bevállalnék közülük szívesen.Gyáva, alattomos, gyilkos patkányok.

Hova tűnt a kék ég és a nap.Mindenfelé csak folyamatos ködös szürkeség az égbolton.Napsütés ritkán, ideig-óráig látható.Az évszakok eltolódtak, sajátos jellegüket elvesztették, időjárási frontok 12-24 óránként váltogatják egymást.A bioszféra pusztítása, mérgezése megy ezerrel, az egész globális ökológiai rendszert szándékosan támadják, rombolják.Éhínséget akarnak akarnak okozni a világban, a kollaboráns nemzetinek mondott kormányok hallgatólagos beleegyezésével a na vajon kik.Még nem hallottam chemtrail permetező repülőgép Magyarország feletti lelövéséről, pedig igény lenne rá.

in5d.com/wp-content/uploads/2016/03/12804019_10208801565427297_115086524_n.jpg

http://beforeitsn...50554.html

http://in5d.com/e...en-before/

http://imageevent...rangeskies

http://www.rense..../chemm.htm

http://chemtrails...

http://www.worlde...1213029728

https://www.youtu...EfJO0-cTis

Kiemelt:

http://imageevent...rangeskies

http://emf-kryon....B3s%C3%A1g!

http://www.netext...emtrail-t/

http://viszavzsod...olyik.html
#67 | Aramis - 2016.03.06. 15:39:09
Armageddon!!!

Az utolsó itélet napja 2016/2017 ?


YouTube VideóYouTube VideóYouTube VideóYouTube Videó
YouTube VideóYouTube Videó

#68 | Hegel - 2016.03.06. 23:45:44
Utólsó itélet mindenkinek a halála napján de valószinü nem egyszerre fogunk távozni! Ugyanis az a tempó ahogy az olajat kiszipkázzák és a föld rugózását megszüntetik a lemezek között, vagy a időjárás beavatkozás ami van évek óta a haarp és gwen tornyokkal amilyen hullámokat kibocsájtanak meghülyitik vele nemcsak az embereket hanem az állatok térérzékelését is, igy a partokon fulladnak meg a viziállatok a madarak pedig nem tudják merre is kell repülniük oda ahova a szokásaik vezérelnék....mindent megzavartak belenyultak olyan dologba ami nem rájuk tartozik.

A földcsuszamlások és vulkánok máskor is voltak de az atomrobbantások és egyéb geológiai stikában zajló müveletekkel haarppal szintén mindezt előidézik....

Egy biztos ők sem usszák meg mégha mesterséges fényt találnak ki a nap helyett se....

Nézz meg egy szál ujhagymát a hütőben szép zölden beteszed és majdnem sápadt sárgán kiveszed.
Renegat idetette a linkjei között a visz a viz sodor portál linkjét a népirtásról, kicsit a 2016 januári részen ott a vallási cikk..egyértelmü igy akarják felgyorsitani az emberek pusztitását..türelmetlen ez a népség...évezredek óta hatalmon szeretne lenni..mint a gyerek követeli a játékát - és amikor megkapja vajjon mit kezd vele????

Nincs jövöképe nincs terve....az életre. Csak ellenségképe van mi az amit meg kell semmisiteni bármi áron. Nos ez az ár a saját életük lesz....

Olvasom Tácsi könyvét a napisten ujra fénylik..ha van 1000ft tők rendeljétek meg megéri főleg a 3 kötet! Igen velős! És eltünik minden kétség és fél elem arról hogy végitélet vagy hazatérésre számithatunk!

Ahogy Renegat irja napokig nem látni a napot csak a szürke taknyot felkenve az égre, az idő meg olyan mint egy terráriumban, nyirkos....egyértelmü a fény hiányában több a depis fogy a gyogyibogyi és az lé nekik.

Nincs is sok értelme élni amikor ilyen körülményeket teremtünk am block közösen emberiség...márha a másik oldal ember e még?
(Semmi gond nem vagyok depis csak látom e felé vezet az út igy.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum