Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Magyarország(?), a TEMPO Párt és az Apostoli Magyar Királyság
Magyarország(?), a TEMPO Párt és az Apostoli Magyar KirályságBorbély Józsefnek és a TEMPO Pártnak valamint alapítóinak alperese az összes magyar bíróság, ügyészség, rendőrség és szinte a teljes államapparátus. Ebből az következik, hogy Borbély József a TEMPO Párt és alapítói részvételével folyó ügyekben a fentiek alapján a köztársaság hatóságai eljárni már saját bevallásuk szerint sem tudnak. Ez a mátrix. A TEMPO Párt beavatkozása mellett a köztársaság szervei kizáródnak, a Kormányzó megmenti a lakosságot a Szent Korona oltalmába helyezi nemzetét. A Kormányzó átvette az állam szerepét! Adósmentés, jogi segítségnyújtás !!! Miért válaszd a Királyságot a Köztársaság helyett?! Nagyon fontos információk a videóban! Nem rövid, de mindenki a saját érdekében nézze végig! ÉBRESZTŐ végre, !!! Ebben az illegitim korrupt rendszerben egyszerűen lehetetlenség tovább az élet!!! Ha valaki életben akar maradni, annak váltani kell, de sürgősen!!! A 24. órában vagyunk!!! Nem érünk rá gondolkodni!!! Ha végignéztétek az elérhetőségeinken elérhettek!!! Jelentkezzetek minél többen, és minél gyorsabban!!!

Az Apostoli Magyar Királyság bemutatkozik
Mit lehet tudni az Apostoli Magyar Királyságról?
Hangágyú Budapesten !!! Link


Ma teszteltük az új beállítást a hangágyún. Hát nem arattunk vele osztatlan sikert kormánykörökben. Szóltak nekem rögtön, hogy azonnal elindult a visítás odabent, hogy ugye megmondtuk, hogy a Borbély nem tartja az adott szavát, mivel nem várta ki a két napot ahogy szólt a "fegyverszüneti" megállapodás. Mondták egyesek, hogy biztos csak figyelmeztetésnek szánta, hiszen alig félórát tartott az egész, és a nagykövetségek előtt már ki is kapcsolták, a hangágyút. A rendőrség bizonyára nem így gondolta miután tőlük nem érkezett jelzés, pedig igen rendesen odasóztunk az Árpád hídról lefelé jövet a Teve-palotának. Ma délután Budáról a 10-es úton vonultunk be át az Árpád- hídon, rá a Váci útra, majd át a Ferdinánd- hídon Szinyei Merse Pál utca, Kodály körönd, Andrási út következett. Innentől a Hősök tere, de itt a nagykövetségek előtt már nem hangosítottunk, mert abba maradtunk néhányukkal, hogy ma még csak megmutatjuk az autót, mivel a külföldi stábok még nem érkeztek meg, illetve...

Lada Nivával jött trónt fosztani Magyarország "új kormányzója"


Lehet, hogy ezen a hétvégén már ténylegesen át is veszi a hatalmat Borbély József, aki az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának tartja magát?
Szombaton a 444.hu olvasói jelezték Újlipótváros környékéről, hogy az Apostoli Királyság udvari Lada Nivájából bömbölő hangerővel hirdeti, hogy területfoglalást szervez a Kossuth térre, a korrupt politikusok miatt.
Így szólt az igehirdetés az Andrássy úton:Borbély József már többször belengette, hogy átveszi a hatalmat. A szemerkélő eső sem akadályozta abban, hogy felolvassa beszédét: http://propeller.hu/itthon/3198165-lada-nivaval-jott-tront-fosztani-magyarorszag-uj-kormanyzojaFrizbi Hajdú Péterrel - Borbély József az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója
Felhívás általános sztrájkra, illetve polgári engedetlenségre történő felkészülésre az Alaptörvény C) cikk ((2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.) és az Aranybulla ellenállási záradékában foglalt kötelesség alapján.

Felszólítom a hazai érdekképviseletek vezetőit, hogy a kezdő időpont egyeztetése céljából vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben, a kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu címen, vagy személyesen velem, a 70/6000134 számon.

Cél a teljes és valódi rendszerváltás, ami ’89 – ben sem sikerült!


A fenti összehangolt akció gyakorlati végrehajtására nagy valószínűség szerint már nem lesz szükség, - de látniuk kell a regnálóknak, hogy fel vagyunk rá készülve, - mivel a világ legnagyobb taktikai fegyvere, a Hangágyú birtokában az elmúlt néhány napban megszereztük a nyilvánosságot, a rezsimet védő sajtófal leomlott. Így nagy nyilvánosságra tudott kerülni, hogy az összes köztársaságot megjelenítő hivatalos személyt, valamint az összes Parlamenti képviselőt tetten értük rendkívül nagy súlyú bűncselekmények elkövetése közben. A tetten érés miatt a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, és mid ezek nyilvánosságra kerülése okán a rendvédelmi szervek munkatársai a haladéktalanság elvére figyelemmel rögtön megkezdik az elkövetőkkel szembeni kényszerítő eszközök alkalmazását.
Viszont a rezsim hatalomból történő távozásának jogszerű és békés kikényszerítéséhez szükségem van a támogatásotokra, mert így tudják, ha nem mennek el „szép” szóra, úgy azzal kell szembenézniük, hogy ellehetetlenültek, mivel a rendvédelmi szervek ilyenkor minden esetben a nép oldalára állnak, ami már meg is történt. A BRFK-sok örömmel vették tudomásul a demonstráció megtartásáról szóló bejelentésemet és annak meghosszabbítását is, ezért hallhatjátok a Hangágyúból folyamatosan, hogy: „Ez egy összehangolt Nemzetbiztonsági akció”.
A fentiek megvalósulásával az általam alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság már készen áll az egységes összehangolt világgazdaság finanszírozására és működtetésére, mellyel az áhított világbéke hamar megteremtődik.

Tisztelt szakszervezeti- és más érdekképviseleti tagok, és összes munkavállaló!


Amennyiben jelenlegi vezetőitek a fentiekben foglaltak végrehajtásában nem mutatnak azonnali együttműködési hajlandóságot, úgy időkésedelem nélkül hívjatok össze rendkívüli taggyűlést. Haladéktalanul váltsátok le őket, illetve ha ez a rendelkezésünkre álló igen rövid idő alatt nem kivitelezhető, úgy lehetőleg mindenki lépjen ki a szervezetből, és alakítsatok újat, meglátjátok, hogy az új szervezetbe sokkal többen be fognak lépni, ha látják, hogy már nem a Gaskó és a Cser Ágnes félék irányítanak.
Ne hagyjuk, hogy a pártok és az általuk működtetett „civil” szervezetek, érdekképviseletek lezsírozott, vagy megvett vezetői, valamint az egyházak megosztanak - mert ha egy ház, akkor miért van belőlük több is - bennünket, mert idáig csak ezt tették velünk, jobb és baloldalra állítva bennünket, közben ők pedig együtt és egyformán lopnak, csalnak és hazudnak éjjel és nappal. Nem csak az Orbán kormánytól kell azonnal megválnunk, hanem az elmúlt, 25 és 70 valamint a több mint 1000 évtől is, mert mindvégig csak rabszolgák, vagy jobb esetben jobbágyok voltunk. I. István is hazaáruló volt, mert lefeküdt a Vatikánnak, az "igazságos" Mátyás pedig több féle adót szedett, mint Orbán Viktor, és ha nem tudtak fizetni, akkor idegen zsoldosokkal verette meg őket, csak sajnos nekünk nem a valós dolgokat tanították, mivel a történelemkönyveket a győztesek írják.

Teljes körű adós mentés!


A köztársaság törvényei szerint is fel tudjuk függeszteni a végrehajtási eljárásokat, megakadályozva ezzel kilakoltatásokat, ingó és ingatlanárverezéseket, valamint vissza tudjuk vonatni a letiltásokat, a Vht. 49§ és a Pp. 152§ - okra történő hivatkozással.
Az elmúlt öt év során több mint ezer család kilakoltatását tudtuk megakadályozni, de sajnos a Fidesz kormány sikeresebb volt, mivel ők ezen idő alatt 130.000 embert rakattak ki az utcára.
Forduljatok hozzánk bizalommal, a horda regnálása alatt is tudunk és fogunk segíteni minden bajba jutott honfitársunknak, remélve, hogy a regnálásuk már csak néhány napig tart. Aminek eljött az ideje azt semmi nem állíthatja meg.

Magyarország összefog! Egy mindenkiért!


A Kossuth térre 2016. március 7 – én újra kiállítjuk a minden Magyar Embert képviselő fotelt elhelyezve benne az agyagból készült Szent Korona Őfelségét, melyet egy tapolcai honfitársunk adományozott az Apostoli Magyar Királyságnak, mikor 2015. április 12 - én Tapolcán kihirdettük, hogy a királyság már a jogaiban van.
A fotel valamint Őfelsége mindaddig ott marad a téren éjjel és nappal, amíg a fotel támlájára hajtott, a Budapest Hajón 2011.11.11 - én beavatott Árpád-sávos zászlónk felkerül a Parlament épületére.

A kormányzói feladatkör nagyban hasonlít a köztársasági elnök státuszához, azzal a lényeges különbséggel, hogy a kormányzó teljhatalommal rendelkezik. A szervezeti felépítés a legfőbb államirányítási szerveket illetően az alábbi: a régiókat irányító főispánok – dunántúli, Duna-Tisza közi, tiszántúli – egyben a kormányzó helyettesei is, korlátozott jogkörrel. Az állam irányítás legfőbb feladatait a szakértői kormány miniszterelnöke és miniszterei látják el. Mindezek felügyeletét a Kormányzói Ellenőrzési Hivatal végzi. A bíróságok feladatát az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás veszi át. A településeket a jövőben ispánok irányítják, a jegyzők funkcióját kisbírók töltik be. A piacgazdaságról haladéktalanul állunk át a tervgazdálkodásra, mely munkát a Tervhivatal végzi. Az adók eltörlésével és a nyomon követhető elektronikus fizetőeszköz kibocsátásával a korrupció és a bürokrácia megszűnik.
A fentekről a honlapjaikon részletesen tudtok tájékozódni.
Minden posztra megtörtént már a szakértő személyek kiválasztása, akik közül többen is a háttérből már ellátják a feladataikat.
A Nemzeti Megbékélés érdekében, hogy a Kiegyezés folytán megteremthessük hazánk és a világ békéjét, az amnesztia rendeletben foglalt ultimátum lejárati időpontját meghosszabbítjuk 2016. március 9. déli 12 óráig.

Egy mindenkiért, Mindenki egyért!

A Népemet Isten segítségével vezetem győzelemre, megállíthatatlanul.

Kelt: Kecskeméten, 2016. március 5.

Szeretettel:

Borbély József
kormányzó


Apostoli Magyar Királyság TEMPO-hírek  Hozzászólások
#51 | Hegel - 2016.03.19. 22:22:57
Ez a panoráma igazságokkal keveri a mesét....Megvettem igen drágán Atilláról szoló könyvét ami hogyis mondjam inkább regény mint történelmi könyv. Török, ma láthatjuk miként is viselkedik a török...Akkoris megfizethetőek voltak ahogy ma is. Minden háttéralkú témája.

Nem voltam ott de a logikus gondolkodás egészen mást mond 8 perctől figyeld főleg...

Idegbajos vagyok már az ilyen egyéni meglátásoktól. Ha 6 hónap útán kimentek mifaxt csináltak 150 éven át itt??? Nyelvleckét adtak???

Az a rohadt vadkan is(vadikan) sokatrohangált itt....hasburgokat is utálom Amit Rákóczival tettel azért is...és van pofája egynek is itt lenni az országban! Kártéritésre kéne kötelezni őket mindezért...
#52 | Renegat - 2016.03.19. 23:37:13
Miért "váltották" le oly gyorsan XVI. Benedek pápát? - Azért "váltották" le oly gyorsan - betegségre hivatkozva - mert Őpápasága, XVI. Benedek ideje alatt ezt a muszlim népvándorlást nem lehetett volna kivitelezni! XVI. Benedek pápa azonnal a "mai keresztes háború" élére állt volna, a keresztények vezetője lett volna a muszlim vallással szemben, ellentétben Ferenc pápával...
aki jezsuita. A jezsuitákról pedig el kell mondani: tőlük terjedt el a "Cél szentesíti az eszközt" mondás. Meggyőzés,méreg,tőr(gyilkosság),mindegy.A Vatikán mindenre felmentést (bocsánatot) ad.

https://internetf...dek-papat/

**********************

Udo Ulfkotte könyve: "A menekültipar"

"A távozó, képzett németek "Goodbye Deutschland!"-al búcsúznak. Ma már minden negyedik német azzal a gondolattal játszik, hogy elhagyja hazáját.
Minden évben 165-170 ezer német fordít hátat Németországnak.

A legtöbb közülük fiatal és egyetemi végzettségű.

Ulfkotte bemutatja azt is, hogy miközben a német sajtó és Angela Merkel kancellár halálra aggódja magát a menekültek sorsa miatt, annak nem adnak hangot, hogy az országban háromszázezer, többnyire etnikailag német hajléktalan él, akik közül harminckétezer a gyerek."

https://internetf...ekultipar/

http://leleplezo....om=1196458

*********************

Az Amerikai Információs Nemzeti Tanács a CIA-vel együttműködve közzétette "A jövő térképe 2020-ban" című anyagát:

i2.wp.com/leleplezo.eu/tarhely/leleplezo/kepek/tizenotdec/to__ke_1_cikkhez_map_europe_2020.jpg

Egyedül nem, csak a Visegrádi Négyek szoros együttműködésében reménykedhetünk.

https://internetf...-maradunk/

http://leleplezo....om=1196456

Ha törökök követeléseit teljesítik ez év nyarán, (török vízummentesség Európába!) abból Európára nézve iszonyú idők várnak.Ki kell lépni ebből az EU-nak csúfolt maffia szövetségből nagyon sürgősen.Vagy mi is vándoroljunk tovább új hazát keresni? Ebből nagy baj lesz...

http://www.hidfo....apodasbol/

*********************

Tizenkét rossz hír a globalistáknak és a ballibsiknek: /2016.03.21/

http://lovasistva...ikai-visz/
#53 | Arany - 2016.03.20. 08:43:03
OFF

Kedves Hegel!
A történelem nem mindig a logikán alapul, és nem aszerint történnek az események.
Mátyás halála után már az ország minden volt, csak nem egységes...

A mohácsi tragédia valami ugyanolyan helyzet volt, mint mostanában. A törököknek nyugati segítség volt mind hadieszközökben, mind pénzben. A pozsonyi csata idején megadott jelszó még mindig érvényben volt. " A magyarok irtassanak ki!"

Mohács után a török akadálytalanul jutott Budára, ahol a kincstárat kifosztotta, Mátyás könyvtárát megsemmisítette, vagy elégette, vagy azt is elhurcolta. És valóban akkor 6 hónap után kiment az országból de előtte a lakosság nagy részét Buda környékén kiirtotta, lemészárolta. Talán ez is a feladatai közé tartozott...

Ha van türelmed elolvasni:

http://mek.oszk.h...r03f14.htm

https://hu.wikipe...%281541%29

https://hu.wikipe...al%C3%A1sa

Hát így jön ki a 150, azaz a 145 év...

1541 - 1686

Buda visszafoglalása után magyar a környékre nem léphetett, az elnéptelenedett vidékeket a Habsburg idegenekkel népesítette be, ezért is van annyi tót falu a Pilisben.

Az osztrák elnyomás pedig attól közel 400 év, mert ők a török 145 éve alatt is már kiharapták a magukét a Kárpát-medencéből...

Az iszlám térhódítás pedig Mohamed óta "napirenden van", soha nem tettek le róla, hogy egész Európa az övék legyen.
Napjainkban a fegyver nélküli megszállással a legjobb úton haladnak a cél megvalósítása felé, látszik ez a török alkudozásán is, és aki ismeri őket, az tudja, hogy semmi sem úgy lesz, ahogy ígérik.

A ma élő nyugat-európai emberek semmit sem tudnak arról, mi volt a századok folyamán a magyarság harca, hogy valóban védőbástya voltunk, ezért gazdagodhattak, és gyarmatosíthattak, az erőik nem arra mentek el, amire a miénk.

De a jelenben is semmi sem az, aminek látszik...

OFF
#54 | Alex - 2016.03.20. 18:57:02
https://www.youtu...kpeTFkYuUq

Szőcs Tamás 46:00 kb
#55 | Hegel - 2016.03.20. 21:40:50
Nemcsak az erőik hanem az a elit a magyarságból aki képzett volt hosszú generációkón át a vezetéssel foglalkoztak jobbára...Bizony a génekbe az is elraktározódik amit eleddigi életeinkben tanultunk tapasztaltunk(még akkor is igy van ha valaki nem hisz benne...tapasztalat! Gondolj a legkisebb királyfi miért volt ügyesebb mint idősebb tesói - mert az anyjuk tapasztaltabb korában szülte!)

A közelmúltig gyilkolták azokat akik ezért a népért tenni is tudtak volna....
Nem birka ez a jónép hanem aki alkalmas azt rögtön kinyirják valahogy ahogy Horvát dr-t és a többi feltalálót...

70 évesek meg már örülnek ha lik van rajtuk és szelel.

Én többször kerültem német nyelvleckék kötelezőjébe de a köszönésen kivül nuku nem birom ezt a cvancincogást elviselni....van még mit tanuljak a magunkéból ugyhogy nemis pazaroltam időt rá senkire..(angol nyafogást sem csipem)

Van türelmem és holnap elis olvasom.....köszönöm az eddigiekkel eggyütt! Grin
#56 | Hegel - 2016.03.20. 21:43:08
Azért Erdélyt idetolhatták volna....a volt bizánci empire helyett....soha nem voltak ortodoxok inkább reformátusok..vagy azé pont???

Micsoda csiki csuki a vallásokkal is baxxák meg ezek az annyukájukat.
#57 | Renegat - 2016.03.21. 17:43:46
Lovas István: /Tallózás a nemzetközi médiából/

"Az Epoch Times leleplezte Merkel migránsügyi főtanácsadóját: Gerald Knaus, Soros kitartottja és még 24, a balliberálisoknak nem tetsző hír a külföldi sajtóból"

http://lovasistva...-sajtobol/

Az EU-török alku első jele: hódítók ezreit szállítják a szigetekről a görög szárazföldre - hisz Ankara úgyis lezárja a határt

https://kuruc.inf...

************************

A jövő európai generációja érdekében nézd meg ezt a videót!

https://www.faceb...768057316/

https://www.faceb...rendellen/

http://amieuropan...ieuropank/

***********************

A németeknél teljesen meghülyültek???
Migránsok karneválját rendezték meg Berlinben!
Úgy látszik ott lesz még lejjebb is.Ez még nem a gödör alja.

http://legfrisseb...berlinben/

Ami viszont bizakodásra ad okot, hogy a legutóbbi felmérések szerint a lakosság 51,9% -a ellenzi merkel jelenlegi menekültpolitikáját és csak 17,5% támogatja, míg 30,6 %-a nem tudott (vagy nem akart nyilvánosan) állást foglalni a feltett kérdésben.

http://sputniknew...erkel.html

Sárközitől nem várt érdekes állásfoglalás Törökországgal kapcsolatban:

Sarkozy: "-Törökország nem teljes értékű európai ország.Aki azt mondja, hogy Törökország egy európai ország, az az Európai Unió halálát akarja.Amikor elkezdjük megmagyarázni gyermekeinknek, hogy Törökország Európa része, azt is hozzá kellene tennünk, hogy az Európai Unió határai Szíriáig terjednek. Aminek egyszerűen nincs értelme. Az EU európai országok szövetsége. Törökország földrajzi értelemben is csak részben Európa." (Akkor milyen alapon követelnek a törökök vízum mentességet az EU-tól.)

http://www.hidfo....ai-orszag/

***********************

Az európai migrációs invázió feketén-fehéren megfogalmazva Tőke Pétertől:

"Az erőszak ellen tűzparancs és kasztrálás"

A lényeg: "A migráns-invázió kitalálói és elindítói buta, csőlátó emberek voltak. Nem gondoltak semmi másra, mint arra, hogy a tőke, az ipar számára hiányzó munkaerőt, a jóval olcsóbbat előteremtsék. Ezek nem az egykori török és jugoszláv vendégmunkások, akik dolgozni akartak, eltartani a családjukat és hazavinni valamit a csúcskapitalista jólétből. Ezek nem akarnak ilyesmit. Bele akarnak ülni a készbe, a jóba, az általuk kitúrtak, elüldözöttek, később még talán le is gyilkoltak lakásaiba, felélni gazdagságukat, vagyonukat, és mint a csecsszopók a végtelenségig szívni akarják magukba a szociális állam emlőinek sokoldalú gondoskodását...

A legutóbbi skandináv ügy Európa-szerte kiverhette a biztosítékot: egy 34 éves szomáli bevándorlót tartóztattak le egy svéd nő megerőszakolásáért. Tettét egy hotel mélygarázsa mellett követte el, fényes nappal. A nő meghalt az erőszak közben, de a néger ennek ellenére folytatta az aktust és még a kiérkező rendőrök is úgy találták meg a helyszínen, hogy a hullát erőszakolja. Úgy kellett lerángatni róla."

http://leleplezo....om=1196915
#58 | Hegel - 2016.03.21. 19:45:01
Renegat linkjén továbbiak: http://lovasistva...-sajtobol/ ugyi ugyi miközpen putyinoztak hogy ő hajtja...bááár lehet mindekettő.....

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum